Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν της Ζωοδόχου Πηγής στην Αμπελιά Παραμυθιάς

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε σήμερα στον Ι.Ν της Ζωοδόχου Πηγής στην Αμπελιά (Δράγανη) Παραμυθιάς. 
 
Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελιάς " Μάρκος Μπότσαρης " είχε ετοιμάσει μια πανέμορφη εκδήλωση ( πανηγύρι ) με την ορχήστρα του Ηλία Κοράκη.
 
Το κέφι και ο χορός περίσσευαν . 
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη και στην Εκκλησία η περιφερειακή σύμβουλος κα.Αντιγόνη Φίλη. 
 
Τους επίσημους συνόδευαν ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Πέτρος Μόκκας και ο ιερέας του χωριού παπα-Στέφανος.
Read More »
Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν της Ζωοδόχου Πηγής στην Αμπελιά Παραμυθιάς Πλήθος κόσμου στον Ι.Ν της Ζωοδόχου Πηγής στην Αμπελιά Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Διαγωνισμός για τη λειτουργία καντίνας στο πορθμείο

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016


Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προκηρύσσει Ανοικτό Δημόσιο Πλειοδοτικό Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, για την επιλογή παραχωρησιούχου για έναν (1) προκατασκευασμένο οικίσκο και υπαίθριου χώρου έμπροσθεν αυτού εντός του Πορθμείου Εσωτερικού Λιμένα Ηγουμενίτσας, για λειτουργία καντίνας.

Οι προσφορές των διαγωνιζόμενων θα αφορούν το μηνιαίο αντάλλαγμα για την παραχώρηση του οικίσκου και τη χρήση αυτού, ελάχιστη προσφορά δε, ορίζεται το ποσό των πεντακοσίων ευρώ (€500,00) και για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών από την ημερομηνία παράδοσης του οικίσκου.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ., οπότε πρέπει έως τις 16 Ιουνίου 2016, να κατατεθούν οι προσφορές στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. (Δ/νση: Τερματικός Σταθμός 2 - Νέος Λιμένας Ηγουμενίτσας - 46100 Ηγουμενίτσα). Πληροφορίες για τους όρους καθώς και το τεύχος της διακήρυξης θα δίνονται στα γραφεία του Ο.Λ.ΗΓ. τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 - 14:00 και στο τηλέφωνο : 26650 99335

Read More »
Ηγουμενίτσα: Διαγωνισμός για τη λειτουργία καντίνας στο πορθμείο Ηγουμενίτσα: Διαγωνισμός για τη λειτουργία καντίνας στο πορθμείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πλήθος πιστών στο Αγιονήσι για τη Ζωοδόχο Πηγ

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

 
Πλήθος πιστών από τη Θεσπρωτία, κατέκλεισαν το "παραδεισένιο" Αγιονήσι για τον εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής. 
 
Στο πανέμορφο Αγιονήσι, στην είσοδο του κόλπου της Ηγουμενίτσας, τελέστηκε θεία λειτουργία και αρτοκλασία στο μικρό ναό, προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, από την Ιερά Μονή Γηρομερίου. 
 
Για τη μεταφορά των προσκυνητών με καΐκι και την προσφορά εδεσμάτων φρόντισε ο συμπαθής και αγαπητός σ' όλους ηγούμενος της Μονής Ραγίου, π. Γεράσιμος Φραγκόπουλος, όπου υπάγεται το καθολικό της Παναγίας.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πλήθος πιστών στο Αγιονήσι για τη Ζωοδόχο Πηγ Ηγουμενίτσα: Πλήθος πιστών στο Αγιονήσι για τη Ζωοδόχο Πηγ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Ο Πύργος του Ραγίου και ο Γαλαξίας...

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016
 

Ο Πύργος Ραγίου είναι ένας ακόμη ενδιαφέροντας και αξιοθαύμαστος αρχαιολογικός χώρος στο νομό Θεσπρωτίας - Ελλάδα.
Πρόκειται για Tούρκικο πύργο του 19ου αιώνα πάνω σε λόφο 85 μέτρων.
Ο πύργος βρίσκεται μέσα σε αρχαιολογικό χώρο που ήταν παλιότερη οχυρή θέση του οικισμού της Λυγιάς που χρονολογείται από τον 5ο π.Χ. αιώνα.
Read More »
Ο Πύργος του Ραγίου και ο Γαλαξίας... Ο Πύργος του Ραγίου και ο Γαλαξίας... Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Κλειστά τα βενζινάδικα την Κυριακή

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Τη συμμετοχή της στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) σε έκτακτη γενική συνέλευση.

Στο πλαίσιο αυτό, την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου όλα τα πρατήρια καυσίμων θα είναι κλειστά.

"Πρέπει η Κυβέρνηση αλλά και οι δανειστές να αντιληφθούν ότι εκπροσωπούμε έναν κλάδο εξαντλημένο, υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανίκανο να δεχτεί υπέρμετρη «ασφαλιστική φορολογία» και έναν κόσμο αγανακτισμένο, ο οποίος, κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει στο τέλος κάθε μήνα, αντί για συνειδητή επιβράβευση δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου «λερναίας ύδρας» που κάνουν ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητά του και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά του να κρατήσει το μαγαζί του και την επιχείρησή του σε λειτουργία." αναφέρει η ανακοίνωση.
Read More »
Κλειστά τα βενζινάδικα την Κυριακή  Κλειστά τα βενζινάδικα την Κυριακή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Παράταση αποχής δικηγόρων έως τις 14 Μαΐου

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEibxg7qbZKZfWrA9IqJc8HvZUAMzx9iYlucPlPVZonhUeX17YBNzjgxBA-d2VyzgYwYCFjE8jSJMMmiG7xueKgEqPVYiDZH_gj2OrmH9-Z9kwl7O5DVOeGWRwjYLZz6gCuQQI9KkM4Y-8s/s400/IMG_20160204_110223_small+892fm.jpg

Παρατείνεται μέχρι τις 14 Μαΐου η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων της χώρας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας:

«Η Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, κατά την σημερινή (6/5/2016) συνεδρίασή της στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, επεσήμανε ότι:

- Η εσπευσμένη ψήφιση του ασφαλιστικού-φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν αρμόζει σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη Πολιτεία που σέβεται τους πολίτες και τις αρχές του κράτους δικαίου.

- Οι ρυθμίσεις του παραβιάζουν ευθέως το Σύνταγμα και την ευρωπαϊκή δημόσια τάξη, όπως έχει γνωμοδοτήσει και το Ελεγκτικό Συνέδριο.

- Ελλείπουν αναλογιστικές μελέτες για το ΕΤΑΑ που να τεκμηριώνουν το ύψος των επιβαλλόμενων εισφορών και των παροχών.

- Επιβάλλονται δημευτικού χαρακτήρα επιβαρύνσεις για τους Δικηγόρους, των οποίων η αξιοπρεπή διαβίωση και επαγγελματική υπόσταση τίθενται πλέον σε κίνδυνο. Οι εισφορές υπερδιπλασιάζονται και οι παροχές υποδιπλασιάζονται. Οι φερόμενες "εκπτώσεις" δεν επιλύουν τα προβλήματα που συνεπάγεται το προτεινόμενο σύστημα.

Για τους παραπάνω λόγους, αποφάσισε την παράταση της πανελλαδικής αποχής των Δικηγόρων έως και το ερχόμενο Σάββατο, 14 Μαΐου 2016».
Read More »
Παράταση αποχής δικηγόρων έως τις 14 Μαΐου Παράταση αποχής δικηγόρων έως τις 14 Μαΐου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματιίες στην Κορύτιανη Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στην παλιά Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, στο χωριό Κορύτιανη.

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα, τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με το ένα όχημα ΙΧΦ να ντελαπάρει.

 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι δύο οδηγοί των οχημάτων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Φιλιατών.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματιίες στην Κορύτιανη Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματιίες στην Κορύτιανη Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Δεύτερη κλοπή σε εκκλησία σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά στο Ράγιο Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016


Δεύτερη κλοπή σε εκκλησία στην περιοχή της Κεστρίνης και Ραγίου, σημειώθηκε βραδυνές ώρες εχτές.

Μετά τη κλοπή του λειψάνου του Αγίου Μηνά από την εκκλησία στην Κεστρίνη προχθές το βράδυ, αυτή τη φορά οι άγνωστοι δράστες "χτύπησαν" στο γειτονικό Ράγιο Θεσπρωτίας και στην εκκλησία του Αγίου Κοσμά.

Οι δράστες αφού έσπασαν πλαϊνό παράθυρο του Ναού, εισήλθαν στο εσωτερικό του και ξεκίνησαν την αναζήτηση μετρητών.

Αφού δεν βρήκαν χρήματα στο παγκάρι και στα γραφεία του Ναού, τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν κάποιο θρησκευτικό κειμήλιο ή εικόνα.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.Read More »
Δεύτερη κλοπή σε εκκλησία σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά στο Ράγιο Θεσπρωτίας Δεύτερη κλοπή σε εκκλησία σε ένα 24ωρο, αυτή τη φορά στο Ράγιο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας: 40χρονος κυκλοφορούσε με μηχανή που είχε κλαπεί στη Κέρκυρα

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016Συνελήφθη, χθες (05-05-2016) το απόγευμα στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Επίσης, για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και ένας 30χρονος ημεδαπός, που αναζητείται.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια περιπολίας, εντόπισαν στην κατοχή του 40χρονου δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε κλαπεί την 13-04-2016 από περιοχή της Κέρκυρας.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε και η εμπλοκή στην υπόθεση ενός 30χρονου ημεδαπού για διάθεση προϊόντων κλοπής.

Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας: 40χρονος κυκλοφορούσε με μηχανή που είχε κλαπεί στη Κέρκυρα  Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας: 40χρονος κυκλοφορούσε με μηχανή που είχε κλαπεί στη Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Κλειστές όλες οι δημόσιες τουαλέτες στην πόλη της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016


Στην πόλη της Ηγουμενίτσας υπάρχουν 4 δημόσιες τουαλέτες, που θα έπρεπε να εξυπηρετούν, τόσο τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της πόλης.

Οι 3 από αυτές βρίσκονται στην παραλιακή χερσαία ζώνη (στα γηπεδάκι τένις, στο Πάνθεον και απέναντι από το κτήριο της Π.Ε. Θεσπρωτίας) και η 1 στη κεντρική πλατεία δημαρχείου.

Όμως και οι 4 παραμένουν κλειστές εδώ και χρόνια.


Καθημερινά σχεδόν μας ενοχλούν κάτοικοι, ειδικά όσοι κάθε ημέρα κάνουν τη βόλτα τους στον ποδηλατόδρομο της Ηγουμενίτσας, οι οποίοι δεν κατάφεραν να πείσουν τους υπεύθυνους του Δήμου Ηγουμενίτσας για την αναγκαιότητα λειτουργίας των τουαλετών.

Ανάμεσά τους αρκετοί ηλικιωμένοι αλλά και έγκυες γυναίκες.


Πολλά είναι και τα παράπονα κατοίκων στο κέντρο της πόλης, οι οποίοι βλέπουν συχνά τουρίστες και επισκέπτες να ουρούν στα στενά και στα παρκάκια της πόλης.

Πιστεύουμε πως ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος, μπορούν να λειτουργήσουν και να συντηρήσουν μερικές από αυτές, εάν όχι όλες.

Σε περίπτωση που δηλώσουν αδυναμία ή έλλειψη αρμοδιοτήτων, υπάρχει πάντα η λύση της παραχώρησης σε ιδιώτη, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες πόλεις.


Έτσι, και ο Δήμος δεν θα επιβαρυνθεί με τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης αλλά και μερικοί συμπολίτες μας θα εξασφαλίσουν ένα κάποιο εισόδημα.

Κυρίως όμως, η πόλη, θα δείξει ένα σύγχρονο και κοινωνικό πρόσωπο, όπου σέβεται τόσο τους κατοίκους, όσο και τους επισκέπτες της.
Read More »
Κλειστές όλες οι δημόσιες τουαλέτες στην πόλη της Ηγουμενίτσας Κλειστές όλες οι δημόσιες τουαλέτες στην πόλη της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας υπόθεση κλοπής από σπίτι, που έγινε προχθές (04-05-2016) το μεσημέρι στην Αμφιθέα Άρτας και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού Ρομά.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, προχθές το μεσημέρι στην Αμφιθέα Άρτας, ο 37χρονος μαζί με έναν συνεργό του, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σπίτι 81χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέες και νέοι,

Η κυβέρνηση για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου φέρνει μέσα στο Σαββατοκύριακο σαν τον κλέφτη τις βάρβαρες προτάσεις για το ασφαλιστικό και το φορολογικό!

Όλοι στους δρόμους! Όλοι στις απεργιακές συγκεντρώσεις!

· Παρασκευή 6 Μάη, 10πμ στον Πεζόδρομο-ΟΤΕ!
· Σάββατο 7 Μάη, 12πμ στα Γιάννενα, στην Πανηπειρωτική συγκέντρωση!
· Κυριακή 8 Μάη, 10πμ στον Πεζόδρομο-ΟΤΕ!


Έφτασε η ώρα της μάχης! Κανείς να μη λιποτακτήσει! Δίνουμε όλοι το παρόν!

Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος - λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο φορολογικό! Δε συμβιβαζόμαστε με την εξαθλίωση, την ανέχεια, τη νέα σφαγή στη ζωή μας! Ενωμένοι, δυνατοί, με πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!

Να απαντήσουμε με την ετοιμότητα μας στις άθλιες πρακτικές της κυβέρνησης, τις μεθοδεύσεις της για να περάσει τη νέα βαρβαρότητα στη ζωή μας, στα μουγκά!

Να νεκρώσουν τα πάντα! Να σταματήσει η παραγωγή παντού!
Κανείς εργαζόμενος καμία βάρδια στη δουλειά!
Ούτε ψυχή σε εργοστάσια, εργοτάξια, γραφεία, μαγαζιά, λιμάνια, καράβια!

Ακόμα κι αν η κυβερνητική πλειοψηφία μαζί με τους γνωστούς πρόθυμους ψηφίσουν τα άγρια μέτρα, η 48ωρη απεργία με τη μαζικότητα, τη συμμετοχή, την οργάνωση και τον παλμό της μπορεί να αποτελέσει αφετηρία για την ανατροπή τους μέσα από τους αγώνες μας!

Δε σκύβουμε το κεφάλι! Δε γονατίζουμε!
Κανένας δε γλιτώνει από τη νέα βάρβαρη επίθεση!
Γυρίζουν τον εργαζόμενο λαό δεκάδες χρόνια πίσω!

Ότι γνωρίσαμε μέχρι σήμερα από ασφαλιστικά δικαιώματα συνθλίβονται για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων. Θέλουν να ξεμπερδέψουν μια και καλή με το βαρίδι της Κοινωνικής Ασφάλισης, για να προστατευτεί και να αυξηθεί η κερδοφορία των μονοπωλίων. Παράλληλα, φέρνουν νέα φοροεπιδρομή, νέα ασήκωτα βάρη στις πλάτες μας, νέα αιμορραγία στο ήδη άθλιο λαϊκό εισόδημα!

Οι αγώνες των προηγούμενων μηνών χάραξαν το δρόμο! Φανερώθηκε η δυναμική που έχει η συμμαχία του εργαζόμενου λαού!

Εργαζόμενε, άνεργε, νέα και νέε,

Σήκωσε τώρα κεφάλι! Δώσε μαχητική απάντηση στα διλήμματα που σου βάζουν η κυβέρνηση και οι μεγαλοεργοδότες! Έχουν στόχο να σε τρομοκρατήσουν. Μη δέχεσαι να σε απειλούν, να σε φοβίζουν, να σου κουνούν το δάχτυλο οι χορτάτοι, οι κλέφτες του μόχθου σου. Να μην αφήσεις τη ζωή σου, στα χέρια των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, της μεγαλοεργοδοσίας και των κομμάτων τους!


Όλοι μαζί, εργάτες, φτωχοί αγρότες, ελευθεροεπαγγελματίες, επιστήμονες!

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Αν κάνουμε πίσω δε θα σταματήσουν πουθενά! Δε θα μας αφήσουν τίποτα!

Ή θα υποταχτούμε και θα τα σαρώσουν όλα, ή θα τους πάρουμε στο κυνήγι!

Με εμπιστοσύνη στη δύναμή μας! Εμείς παράγουμε τον πλούτο, εμείς μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα χωρίς αυτούς που μας εκμεταλλεύονται, αυτοί δεν μπορούν να κερδίζουν χωρίς εμάς!

Read More »
Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Σε γενικό ξεσηκωμό καλεί το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Ένταση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ

Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016


Θερμό επεισόδιο μεταξύ οδηγών και μελών της ναυτικής ομοσπονδίας, σημειώθηκε πριν από λίγο στο λιμάνι εσωτερικού της Ηγουμενίτσας.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν στο πλοίο "Άγιος Σπυρίδων" που έφτασε από τη Κέρκυρα, άρχισαν να επιβιβάζονται αυτοκίνητα και επιβάτες με προορισμό την Κέρκυρα.
 
Τα μέλη της ΠΝΟ παρενέβησαν και ζήτησαν από το πλήρωμα να σταματήσει η επιβίβαση και να μείνει το πλοίο δεμένο στο λιμάνι.
 
Τότε αντέδρασαν οι οδηγοί των αυτοκινήτων και κάποιοι επιβάτες και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια με τους συνδικαλιστές της ΠΝΟ.
 
Τελικά,με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο καθώς επίσης και το δρομολόγιο του πλοίου "Άνω Χώρα", προκειμένου να διευκολυνθούν και οι τελευταίοι επιβάτες και μετά τις 12 το μεσημέρι να κλείσει οριστικά το πορθμείο Ηγουμενίτσας-Κέρκυρας.
Read More »
Ένταση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ Ένταση στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, λόγω της απεργίας της ΠΝΟ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 06, 2016 Rating: 5

Σελίδες