Στο σκοτάδι ο πεζόδρομος της Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Χωρίς φωτισμό παραμένει από τις 19.30, ο κεντρικός πεζόδρομος της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Ημέρα γιορτινή η σημερινή και λίγο ο άστατος καιρός, λίγο το βαθύ σκοτάδι που έπεσε σήμερα από νωρίς, κράτησαν τους κατοίκους μακρυά από τον πεζόδρομο, που κανονικά θα έπρεπε να βρίθει από ζωή.

Ας μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι, έστω και αυτή την ώρα, να δώσουν φως στον πεζόδρομο.

Αρκετά ακριβά πληρώνουν οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στον πεζόδρομο, δημοτικά τέλη και μισθώσεις για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων τους.

Εάν σε μία ημέρα σαν την σημερινή, που όλοι προσπαθούν να δουλέψουν λίγο περισσότερο, ο Δήμος δεν μπορεί να τους παρέχει το πιο αυτονόητο, τον ηλεκτροφωτισμό, δύσκολα θα μπορέσουν ή θα θελήσουν να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Στο σκοτάδι ο πεζόδρομος της Ηγουμενίτσας Στο σκοτάδι ο πεζόδρομος της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα τα εσπεριδοειδή

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Χορηγός Επικοινωνίας: thespro.gr
Read More »
Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα τα εσπεριδοειδή Θεσπρωτία: Ημερίδα με θέμα τα εσπεριδοειδή Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Δημοτική βραδυά την Παρασκευή στο Bo's club στο Φιλιάτι

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Δημοτική βραδυά την Παρασκευή το βράδυ στο Bo's club στο Φιλιάτι, με τους Κώστα και Τάσο Αναστασίου
Read More »
Δημοτική βραδυά την Παρασκευή στο Bo's club στο Φιλιάτι Δημοτική βραδυά την Παρασκευή στο Bo's club στο Φιλιάτι Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Σύλλογος Κτηνοτρόφων Νομού Θεσπρωτίας
Προς: Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων,
Βουλευτές Θεσπρωτίας, Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, Περιφερειάρχη Ηπείρου.
Κοινοποίηση: ΜΜΕ


Απευθυνόμαστε με παρούσα επιστολή προς εσάς για την επίλυση ενός από τα προβλήματα μας. 
 
Μετά από την τελευταία πληρωμή εξισωτικής αποζημίωσης που πραγματοποιήθηκε διαπιστώσαμε άδικη απένταξη κτηνοτρόφων από το μέτρο της αποζημίωσης αυτής, καθώς με την πρόσφατη ένταξη του πρώην δήμου Παραποτάμου στον δήμο Ηγουμενίτσας, τμήματα του πρώην δήμου αποχαρακτηρίστηκαν από ορεινά και χαρακτηρίστηκαν σε πεδινά. 
 
Γνωρίζοντας τις περιοχές αυτές και δεδομένου ότι όλη συγκεκριμένη περιοχή μέχρι πρόσφατα χαρακτηριζόταν και ήταν ορεινή ζητάμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες διόρθωσης του λάθους ώστε να γίνει άμεσα η πληρωμή όλων των κτηνοτρόφων που δικαιούνται αυτά τα χρήματα. 
 
Αναμένουμε άμεσα τις δικές σας ενέργειες.

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος
Λύκα Μυρτώ
Read More »
Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Επιστολή διαμαρτυρίας του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του λιμανιού της Ηγουμενίτσας σήμερα το βράδυ στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Μην χάσετε την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του λιμανιού της Ηγουμενίτσας κ. Αντρέα Νταή, σήμερα στις 22.00 το βράδυ στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV με τον δημοσιογράφο κ. Παναγιώτη Μπούρχα.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε επανάληψη και το πρωί της Παρασκευής στις 10.00
Read More »
Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του λιμανιού της Ηγουμενίτσας σήμερα το βράδυ στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του προέδρου του λιμανιού της Ηγουμενίτσας σήμερα το βράδυ στο ΗΠΕΙΡΟΣ TV Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Ηπείρου προμήθεια έντεκα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Στο ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Ηπείρου, εντάχθηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη η προμήθεια 11 ασθενοφόρων για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ Ηπείρου, συνολικής δημόσιας δαπάνης 658.234,50 ευρώ. Η συγκεκριμένη πράξη ήταν ενταγμένη στο Ε.Π. 2007-2013, όμως δεν ολοκληρώθηκε μέχρι τις 31/12/2015. Μετά τις απαιτούμενες ενέργειες η Περιφέρεια Ηπείρου (Ε.Υ.Δ. Ε.Π. Ήπειρος) εξασφάλισε χρηματοδότηση και μετέφερε διαχειριστικά την πράξη στο Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020.

Οι προδιαγραφές των ασθενοφόρων προβλέπουν τη δυνατότητα βασικής υποστήριξης ζωτικών λειτουργιών και μεταφοράς του πάσχοντος και δυνητικά (σε έκτακτες περιστάσεις) μεταφορά και υποστήριξη δύο ασθενών. Διασφαλίζονται επιπροσθέτως οι μικρότερες δυνατές εξωτερικές διαστάσεις που να καθιστούν τα οχήματα ευέλικτα στην κίνηση σε πόλεις και να τους επιτρέπουν τη διέλευση ή στροφή από δρόμους στενούς ή ημιαποφραγμένους από σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Read More »
Μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Ηπείρου προμήθεια έντεκα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας Ηπείρου προμήθεια έντεκα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Σύλληψη 32χρονη με ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Συνελήφθη, σήμερα (03-03-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, μία 32χρονη ημεδαπή, διότι βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη, βάρους (2,4) γραμμαρίων.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Read More »
Σύλληψη 32χρονη με ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων Σύλληψη 32χρονη με ηρωίνη βάρους 2,4 γραμμαρίων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Σαγιάδα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Συνελήφθη, σήμερα (03-03-2016) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και Διάταξη κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου, για έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, για λαθρομεταφορά και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων .

Read More »
Σαγιάδα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Σαγιάδα: Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Αναζητούνται χώροι φιλοξενίας στην Ήπειρο Έκτακτη σύσκεψη για το προσφυγικό

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Με βασικό αντικείμενο την αναζήτηση κατάλληλων χώρων για την φιλοξενία προσφύγων, πραγματοποιείται σήμερα έκτακτη σύσκεψη, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη.

Η σύσκεψη έρχεται ουσιαστικά σε συνέχεια της συνάντησης που είχε χθες ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με τους Περιφερειάρχες όλης της χώρας.

Εκεί έγινε σαφές ότι με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα και το κλείσιμο, ουσιαστικά, των συνόρων στην Ειδομένη, θα γίνει ισοκατανομή προσφύγων σε ολόκληρη τη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό ζητήθηκε από τους Περιφερειάρχες να κατατεθούν άμεσα λίστες με χώρους που μπορούν να διαμορφωθούν κέντρα φύλαξης προσφύγων.

Σήμερα ο Περιφερειάρχης καλεί τους δημάρχους όλης της Ηπείρου, πιθανόν κι άλλους φορείς, ώστε να γίνει καταγραφή χώρων και να κατατεθεί πρόταση στο αρμόδιο Υπουργείο, προκειμένου οι αποφάσεις να μην λαμβάνονται από την Αθήνα και ερήμην των τοπικών κοινωνιών.

Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν στο γεγονός ότι είναι πλέον θέμα χρόνου, το προσφυγικό να αγγίξει και την Ήπειρο, με την δημιουργία ενός, ίσως όμως και περισσοτέρων κέντρων φύλαξης.
Read More »
Αναζητούνται χώροι φιλοξενίας στην Ήπειρο Έκτακτη σύσκεψη για το προσφυγικό Αναζητούνται χώροι φιλοξενίας στην Ήπειρο  Έκτακτη σύσκεψη για το προσφυγικό Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Μειώνονται κατά 10 ώρες τα ωράρια των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Εξεδόθη απο το ΥΠΕΣ εγκύκλιος για τη μείωση του ωραρίου των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς.

Ο χρόνος εβδομαδιαίας εργασίας για το μόνιμο και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικό που υπηρετεί στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς των ΟΤΑ Α΄ Βαθμού μειώνεται από σαράντα (40) ώρες σε τριάντα (30). 

Η ρύθμιση αυτή καταλαμβάνει το προσωπικό των κλάδων ή ειδικοτήτων Νηπιαγωγών, Βρεφονηπιοκόμων και των συναφών κλάδων Κοινωνικών Λειτουργών, βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων και Αδελφών Νοσοκόμων, εφόσον και για όσο χρονικό διάστημα ασκούν καθήκοντα των κλάδων ή των ειδικοτήτων Νηπιαγωγών ή Βρεφονηπιοκόμων. 

Μειωμένα ωράρια, τα οποία θεσπίζονται από άλλες διατάξεις (πχ. ωράριο λόγω ανατροφής τέκνου, αναπηρίας κ.λ.π.). εξακολουθούν να ισχύουν και για τους εν λόγω υπαλλήλους, καθώς συνιστούν αυτοτελές δικαίωμά τους. Για παράδειγμα, ο υπάλληλος που είχε δικαίωμα να εργάζεται μία (1) ώρα την ημέρα λιγότερο από το ισχύον ημερήσιο κανονικό ωράριο των οκτώ (8) ωρών, δηλ. εργαζόταν επτά (7) ώρες ημερησίως, εφεξής πρέπει να εργάζεται πέντε (5) ώρες ημερησίως
Read More »
Μειώνονται κατά 10 ώρες τα ωράρια των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς Μειώνονται κατά 10 ώρες τα ωράρια των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή Εσπερινού Λυκείου

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Αντιμέτωπος με την οργή πέντε κουκουλοφόρων βρέθηκε χθες το βράδυ, ένας μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Ιωαννίνων, το οποίο στεγάζεται στο συγκρότητα της Ακαδημίας.

Σε ένα διάλειμμα των μαθημάτων, ο μαθητής, ο οποίος δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το 18ο έτος της ηλικίας του, βρήκε έξω από το σχολείο.

Επιστρέφοντας κι ενώ βρίσκονταν στην είσοδο του συγκροτήματος, δέχθηκε την επίθεση των πέντε αγνώστων.

Την ώρα εκείνη ήταν σε εξέλιξη ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Το κόκκινο χρώμα που έφερε η φόρμα που φορούσε ο νεαρός μαθητής, φαίνεται ότι ήταν αυτό που εξόργισε τους πέντε αγνώστους.

Έτσι του επιτέθηκαν, του έβγαλαν το παντελόνι, του πήραν το κινητό τηλέφωνο που είχε μαζί του, του αφαίρεσαν ένα παπούτσι και εξαφανίστηκαν.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία αλλά και οι γονείς του μαθητή, ο οποίος είχε μείνει με τα εσώρουχα και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Από την οικογένεια και τον μαθητή κατατέθηκε μήνυση για παράνομη χρήση βίας.

Η Αστυνομία προχώρησε σε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες...

Η έρευνα ήταν εξονυχιστική στην ευρύτερη περιοχή, από όπου έγινε και προσαγωγή υπόπτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσήχθησαν και όλοι οι φίλαθλοι του Παναθηναικού, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα γραφεία του συνδέσμου, στην οδό Μπιζανίου.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Read More »
Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή Εσπερινού Λυκείου  Επίθεση κουκουλοφόρων σε μαθητή Εσπερινού Λυκείου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Τα πλεονεκτήματα της έντυπης διαφήμισης

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Με την ψηφιακή επανάσταση να βρίσκεται στο peak της, τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η χρήση της έντυπης διαφήμισης παραμένουν ισχυρά!

Αυτά είναι τα έξι βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η έντυπη διαφήμιση στις B2B εταιρείες, οι οποίες επιδιώκουν να "αιχμαλωτίσουν" την προσοχή επαγγελματικού κοινού...

Προσέγγιση σε εύπορα ακροατήρια, που ασκούν επιρροή
Σύμφωνα με το Magazine Factbook 2015 της MPA, οι εφημερίδες και τα περιοδικά υπερέχουν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κανάλια όταν πρόκειται να προσεγγίσουν εύπορους αναγνώστες. Επιπλέον, οι ψηφιακές και έντυπες εφημερίδες διατηρούν τις κορυφαίες θέσεις για την παρακίνηση του διαφημιστικού ενδιαφέροντος μεταξύ των πιο εύπορων κοινών των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι αναγνώστες εφημερίδων και περιοδικών είναι πιστοί σε αυτές τις εκδόσεις και συχνά αποτελούν συνδρομητές παρά απλούς αναγνώστες, έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις ή ασκούν μεγάλη επιρροή στους χώρους εργασίας τους.

Προσέγγιση σε άτομα που διαμορφώνουν αποφάσεις
Τα βασικά άτομα που διαμορφώνουν αποφάσεις, επιλέγουν δημοσιεύσεις, όπως οι Fortune και Bloomberg, ώστε να λάβουν συμβουλές και πληροφορίες για τη διαχείριση των επιχειρήσεών τους. Όταν οι νομικές φίρμες και τα οικονομικά ινστιτούτα διαφημίζονται σε αυτές τις εκδόσεις, αποκτούν άμεση επαφή με τους συγκεκριμένους decision makers.

Επίτευξη προστιθέμενης αξίας και πρεστίζ
Τα έντυπα βρίσκονται σε κυκλοφορία αρκετές δεκαετίες, ακόμη για έναν αιώνα. Πολύ καιρό πριν οι άνθρωποι γνωρίσουν την επανάσταση που έφερε το ίντερνετ, οι πληροφορίες διαμοιράζονταν με τη χρήση έντυπων εκδόσεων. Με το να έχει κάποιος την επιχείρησή του να προβάλλεται σε ένα αξιόπιστο έντυπο, άμεσα προσδίδει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στο μήνυμα που θέλει να στείλει.

Επωφεληθείτε από την τοπική στόχευση σε μια εθνική δημοσίευση
Πολλοί μπορούν να στοχεύσουν στο digital marketing σαν τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης αγορών που ξεπερνούν τις τοπικές προσεγγίσεις και να στοχεύσουν σε ιδιαίτερα groups ατόμων. Κι ενώ πράγματι το digital επιτρέπει την εξειδικευμένη στόχευση, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν έχει το έντυπο: τους ad blockers! Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της έντυπης διαφήμισης, είναι η ικανότητα να στοχεύει τοπικά σε εθνικούς έντυπους τίτλους.

Το έντυπο είναι το αντίδοτο στο multitasking
Όταν οι άνθρωποι καταναλώνουν μέσα online, συνήθως έχουν ανοικτά διάφορα browser tabs και βρίσκονται εν μέσω άλλων δραστηριοτήτων στη δουλειά ή στο σπίτι. Σύμφωνα με αυτό, εύκολα καταλαβαίνει κάποιος διαφημιζόμενος πως αν θέλει να βρει ένα περισσότερο αφοσιωμένο κοινό, που θα εστιάσει στο μήνυμα του, τότε αυτό υπάρχει σε μια έντυπη έκδοση. Στα έντυπα, βλέπετε, δεν υπάρχουν tabs και παράθυρα για να αποσπάσουν την προσοχή.

Μεγάλη διάρκεια ζωής των μηνυμάτων
Η μέση διάρκεια ζωής μιας digital διαφήμισης, εκτείνεται σε λίγα, μόλις, δευτερόλεπτα ή όσο χρειάζεται ο χρήστης για να σκρολάρει στην οθόνη ή να κάνει κλικ σε κάποιο άλλο link. Στην έντυπη διαφήμιση, αντίθετα, το μήνυμα παραμένει στην ίδια θέση κι επιτρέπει στον αναγνώστη να το δει όσες φορές θέλει, ξανά και ξανά. Μάλιστα, σύμφωνα με το Magazine Factbook η ανάγνωση ενός εντύπου μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 εβδομάδες μετά την ημέρα πώλησής του.


ΠΗΓΗ: advertising.gr
Read More »
Τα πλεονεκτήματα της έντυπης διαφήμισης Τα πλεονεκτήματα της έντυπης διαφήμισης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για τη Τσικνοπέμπτη

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016


Δυστυχώς οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ηγουμενίτσα, δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου για τη Τσικνοπέμπτη, στην πλατεία δημαρχείου της Ηγουμενίτσας.

Ραντεβού το Σάββατο στις 4 το μεσημέρι, στην αποκριάτικη γιορτή στο Μαργαρίτι.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για τη Τσικνοπέμπτη Ηγουμενίτσα: Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις για τη Τσικνοπέμπτη Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Το πρωί του Σαββάτου, αναβιώνουμε τις Τζιοραμπίνες στην Παραμυθιά

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Το έθιμο των Τζιοραμπίνων αναβιώνει και φέτος ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς, το πρωί του Σαββάτου στο δημοτικό σχολείο Βούλγαρη στη Παραμυθιά.

Η εκδήλωση θα περιεχει ζωντανή παραδοσιακή μουσική με την ορχήστρα των Νίκο Τάσση στο κλαρίνο και Δημήτρη Ευαγγέλου στο τραγούδι, τα εδέσματα της σχάρας και φυσικά πολύ χορό με την τζιοραμπίνα στο επίκεντρο.

Πρόκειται για το παραδοσιακό έθιμο των φωτιών της Παραμυθιάς, η συνέχεια ενός προχριστιανικού εθίμου που αρχικά χρησιμοποιούταν για τον εξαγνισμό του κακού και στην συνεχεία για την συναθροίση και την διασκέδαση.

Κάθε τζιοραμπίνα, όπως απαιτεί η παράδοση, συνοδευόταν από συναθροίσεις ατόμων με κρασί, τσίπουρο, αναψυκτικά, σουβλάκια, εδέσματα αποκριάτικα και μη, και φυσικά χορός με τα απαιτούμενα πειράγματα.

Κάθε γειτονιά είχε την δικής Τζιοραμνπίνα και η προετοιμασία άρχιζε μέρες πριν με την συγκέντρωση ξύλων και λάστιχων αυτοκινήτου.

Το ραντεβού λοιπόν είναι για το πρωί του Σαββάτου στις 11:30 στο σχολείο Βούλγαρη στην Παραμυθιά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο ο χορός είναι υποχρεωτικός

Χορηγός επικοινωνίας: www.paramythia-online.gr

Read More »
Το πρωί του Σαββάτου, αναβιώνουμε τις Τζιοραμπίνες στην Παραμυθιά Το πρωί του Σαββάτου, αναβιώνουμε τις Τζιοραμπίνες στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Πολιτική σπέκουλα* Κάτση στην σύλληψη του κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016Έχει και η πολιτική εκμετάλλευση τα όρια της.

Θεμιτή η κάθε προσπάθεια της κυβέρνησης να πατάξει τη διαφθορά και την εγκληματικότητα στη χώρα μας.

Ακόμα και όταν οι "εγκληματίες" είναι μαθητές (βλέπε Πήλιος).

Αλλά το να εκμεταλλευτεί ο νεαρός βουλευτής Θεσπρωτίας μια έρευνα χρόνων τις υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων του Λιμενικού Σώματος, πέρα από τον γέλωτα, προκαλεί και ερωτήματα.

Τι ακριβώς θέλει να μας πει ο νεαρός βουλευτής Θεσπρωτίας με την ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook με την οποία γράφει επί λέξη: 
"Συνεχίζουμε..προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης αποτελεί το λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων και καυσίμων "


  • Ήταν πολιτική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ (και πόσο μάλλον του κ. Κάτση) να γίνουν οι συλλήψεις;
  • Είναι πολιτική επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ η καλή δουλεία του Λιμενικού Σώματος;
  • Γνωρίζει και έχει στοιχεία πως η προηγούμενες κυβερνήσεις ήξεραν και κάλυπταν;
  • Το υπουργείο, ο υπουργός, η ιεραρχία του σώματος και οι εσωτερικές υποθέσεις, λειτούργησαν, κατόπιν ενεργειών του;
Μάριε, καλός ο νεανικός ενθουσιασμός και παροξυσμός των πρώτων ...άντα.

Αλλά με την ευθύνη που ζήτησες και σου έδωσε απλόχερα ο Θεσπρωτικός λαός, θα έπρεπε να λειτουργείς με την υπευθυνότητα των δεύτερων ...αντα.

Η σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...

Τα απανωτά σου φάουλ έκαναν την ελπίδα, να φαντάζει και να είναι ψέμα.
Και με δική σου υπογραφή και σφραγίδα.

Υ.Γ.: Δική σου απόφαση (του ΣΥΡΙΖΑ ντε) και η προφυλάκισή τους;


* Μάριε, για να ενημερώσεις και τους συντρόφους σου, σπέκουλα σημαίνει:  
"Σπέκουλα. Πρόκειται για μία κατάσταση κατά την οποία κάποιοι κερδοσκοπούν ακόμα και υπερβολικά, εκμεταλλευόμενοι μία κατάσταση.  
Ένα παράδειγμα σπέκουλας είναι το εξής:  
Κάποιοι πολιτικοί εκμεταλλεύονται την οικονομική κρίση και δίνουν υποσχέσεις που είναι δύσκολο να υλοποιηθούν, μόνο και μόνο για να κερδίσουν ψήφους κτλ κτλ".
Read More »
Πολιτική σπέκουλα* Κάτση στην σύλληψη του κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων Πολιτική σπέκουλα* Κάτση στην σύλληψη του κυκλώματος διακίνησης λαθραίων τσιγάρων Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: Δεύτερο ελαιοτριβείο πετούσε τα απόβλητα στη θάλασσα Συνελήφθη ο 54χρονος ιδιοκτήτης του

Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016

Θαλάσσια ρύπανση από απόβλητα ελαιοτριβείου, εντόπισαν πρωινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Συβότων, κατόπιν ενημέρωσης στη θαλάσσια περιοχή “ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ” Πέρδικας Θεσπρωτίας. 
 
Συγκεκριμένα, στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής διαπίστωσαν την ύπαρξη θαλάσσιας ρύπανσης, αυτοδιαλυόμενη, από λύματα ελαιοτριβείου διαστάσεων 10 Χ 20 μέτρα, η οποία προερχόταν από ρέμα το οποίο εκβάλει στην εν λόγω θαλάσσια περιοχή. 
 
Στη συνέχεια, διαπιστώθηκε ότι τα ανωτέρω απόβλητα προήλθαν από ρέμα το οποίο βρίσκεται παραπλεύρως ελαιοτριβείου, χωρίς να διαπιστωθεί ροή αποβλήτων κατά την ώρα του ελέγχου. 
 
Από την προανάκριση που διενεργεί το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας συνελήφθη ο 54χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων. 
 
 
Read More »
Θεσπρωτία: Δεύτερο ελαιοτριβείο πετούσε τα απόβλητα στη θάλασσα Συνελήφθη ο 54χρονος ιδιοκτήτης του Θεσπρωτία: Δεύτερο ελαιοτριβείο πετούσε τα απόβλητα στη θάλασσα Συνελήφθη ο  54χρονος ιδιοκτήτης του Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 03, 2016 Rating: 5

Σελίδες