Αποχωρεί από τον Θεσπρωτό ο πρόεδρος Νίκος Τσιάπος για λόγους υγείας

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022
Αποχωρεί από τον Θεσπρωτό ο πρόεδρος Νίκος Τσιάπος για λόγους υγείας


Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Θεσπρωτού,
Η σημερινή ημέρα της γέννησης του Θεανθρώπου αποτελεί την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης διαδίδοντας το μήνυμα της ελπίδας, της γέννησης!
Εκ μέρους της Π.Α.Ε. Θεσπρωτός σας μεταφέρω τις εγκάρδιες ευχές μας , προς όλους, για την αγάπη, ευτυχία και υγεία.
Τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνω εκ μέρους πολλών συνεργατών μου την αγάπη, συμπαράσταση, έναν καλό λόγο, αλλά όχι το υπέρτατο αγαθό της υγείας.
Για τον λόγο αυτό, έπειτα από την καθοδήγηση των προσωπικών μου ιατρών, παίρνω οδυνηρή για μένα απόφαση, να ανακοινώνω την αποχή μου από όλες τις δραστηριότητες της Π.Α.Ε. Θεσπρωτός.
Ταξιδέψαμε μαζί σε ένα όνειρο για αρκετό διάστημα, και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Είμαι συντετριμμένος που δεν μπορώ καθαρά για λόγους υγείας να το συνεχίσουμε.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες νοιώθω την ηθική τουλάχιστον ανάγκη να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν και πίστεψαν στο ταξίδι αυτό.
Ευχαριστώ τον κ. Αραπματζάκη για την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, στην ανιδιοτελή κατάθεση ψυχής για την ανάδειξη του Θεσπρωτού.
Ευχαριστώ τον αγαπητό σε όλο το Πανελλήνιο προπονητή της ομάδας μας κ. Χουάν Ραμόν Ρότσα, όπου από την πρώτη στιγμή έβαλε πλάτη στην προσπάθειά μας, μας δίδαξε !
Ευχαριστώ όλους τους παράγοντες, τεχνικούς διευθυντές, μέλη του Δ.Σ. , εθελοντές, ανθρώπους που πρόσφεραν χωρίς την παραμικρή προβολή ή αμοιβή.
Ευχαριστώ τους κοινωνικούς φορείς, την Δημόσια διοίκηση του Νομού μας, τους αιρετούς και μη , όπου ο καθένας έκανε το καλύτερο δυνατό στηρίζοντας την προσπάθειά μας.
Ευχαριστώ την Superlegaue 2 για την εξερετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια.
Κλείνοντας το μεγαλύτερο ευχαριστώ το καταθέτω στην οικογένειά μου, στην σύζυγο και συνοδοιπόρο ζωής.

Σας ευχαριστώ.
Νίκος Τσιάπος
Read More »
Αποχωρεί από τον Θεσπρωτό ο πρόεδρος Νίκος Τσιάπος για λόγους υγείας Αποχωρεί από τον Θεσπρωτό ο πρόεδρος Νίκος Τσιάπος για λόγους υγείας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022 Rating: 5

Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Σουλίου ο Βασίλης Καλόγηρος | Στην θέση του ο Ιωάννης Γώγος

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022
Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Σουλίου ο Βασίλης Καλόγηρος | Στην θέση του ο Ιωάννης Γώγος


Την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης ΔΗΜ.Ο.Σ., ανακοίνωσε ο Βασίλης Καλόγηρος.
Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης, η απόφαση του πρ. Δημοτικού Συμβούλου, οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους.
Τη θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δημου Σουλίου, αναλαμβάνει ο Ιωάννης Γώγος, πρ. Δημοτικός Σύμβουλος και πρ. Αντιδήμαρχος της προηγούμενής Δημοτικής Αρχής Σουλίου.

Δείτε την επιστολή παραίτησης και την αποδοχή από τον Δήμαρχο Σουλίου:
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα αρχικά να εκφράσω τις θερμότερες των ευχαριστιών μου στο Δήμαρχο Ιωάννη Σπ. Καραγιάννη για την τιμή που μου έκανε, αρχικά να με εντάξει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και εν συνεχεία να μου αναθέσει θέσεις ευθύνης σε όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας, καθώς και για την άψογη και υποδειγματική συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.
Ευχαριστώ επίσης, τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Σουλίου, καθώς και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου με τους οποίους η συνεργασία μου υπήρξε αρμονική και εποικοδομητική σε όλα τα χρόνια της οκταετούς μου θητείας.
Μέχρι και σήμερα, είχα τη δυνατότητα να ασκώ επαρκώς πιστεύω τα καθήκοντά μου, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις συνεδριάσεις των οργάνων του Δήμου μας καθώς και όλων των επιτροπών των οποίων αποτελούσα μέλος.
Σοβαροί επαγγελματικοί λόγοι όμως, με φέρνουν στη δυσάρεστη θέση να μη μπορώ στην παρούσα χρονική συγκυρία να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά μου ως Δημοτικός Σύμβουλος και να υπηρετήσω το Δήμο, όπως αρμόζει και όπως προσωπικά επιθυμώ. Μετά λύπης μου λοιπόν αναγκάζομαι να υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Σουλίου.
Δεν μπορώ παρά να υπερτονίσω με τον πλέον ρητό και κατηγορηματικό τρόπο ότι η παραίτησή μου δεν ενέχει σε καμία περίπτωση οιοδήποτε ίχνος μομφής, δυσαρέσκειας ή αντίθεσης απέναντι στη Δημοτική Αρχή και το έργο της. Αντιθέτως, εξακολουθώ να στηρίζω με σθένος όλες τις προσπάθειες του Δημάρχου και των συναδέλφων μου για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας.
Η σκέψη μου από τη θέση του απλού πολίτη πλέον, θα εξακολουθεί να είναι στο Δήμο μας και εφόσον οι συγκυρίες το επιτρέψουν στο μέλλον, θα ήμουν πρόθυμος να υπηρετήσω και πάλι τον τόπο μας.
Ευχαριστώ τέλος από καρδίας όλους τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την επιλογή τους σε δύο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις και με έφεραν στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου από την οποία σήμερα αναγκάζομαι να παραιτηθώ.
Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο όλων και με την ευκαιρία των επερχόμενων εορτών, Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Βασίλης Καλόγηρος
Read More »
Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Σουλίου ο Βασίλης Καλόγηρος | Στην θέση του ο Ιωάννης Γώγος Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος Σουλίου ο Βασίλης Καλόγηρος | Στην θέση του ο Ιωάννης Γώγος Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022 Rating: 5

72χρονος έπεσε από το πλοίο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ανασύρθηκε νεκρός

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022
72χρονος έπεσε από το πλοίο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ανασύρθηκε νεκρός


Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, βραδινές ώρες της Παρασκευής, από τη θαλάσσια περιοχή του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, 72χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω επιβάτης κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ -Ο/Γ πλοίο σημαίας Ιταλίας στον οικείο λιμένα, έπεσε στη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια ανασύρθηκε με τη συνδρομή μέλους πληρώματος του πλοίου και συγγενικών του προσώπων.

Ακολούθως, στο σημείο μετέβη ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, όπου διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), ενώ πραγματοποιήθηκε και χρήση απινιδωτή.

Ο άνδρας διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
72χρονος έπεσε από το πλοίο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ανασύρθηκε νεκρός 72χρονος έπεσε από το πλοίο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και ανασύρθηκε νεκρός Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2022 Rating: 5

Σελίδες