Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020
Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς


Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του κυκλικού κόμβου κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς, με τις εργασίες να έχουν φτάσει στο 50%.

Η κυκλοφορία συνεχίζεται να πραγματοποιείται από παρακαμπτηρίους δρόμους, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις το έργο θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Μαΐου.

Το έργο εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, έχει αρχικό προϋπολογισμό 516.500€ και απαντά σε ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων της Παραμυθιάς και των κοινοτήτων της σχετικά με την ασφάλεια διέλευσης οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο.

Σύμφωνα με την Π.Ε Θεσπρωτίας καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε οι κυρίως εργασίες της ασφαλτόστρωσης να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατόν νωρίτερα, έτσι ώστε ο δρόμος να δοθεί σε κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν με ειδική σήμανση για την βοήθεια των οδηγών και στα δύο ρεύματα.
Read More »
Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς Με ταχείς ρυθμούς η κατασκευή του νέου κόμβου στο αεροδρόμιο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Σάρωσαν στις ξένες αγορές πορτοκάλια και ακτινίδια… όμως οι παραγωγοί ξέμειναν από εργατικά χέρια

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020
Σάρωσαν στις ξένες αγορές πορτοκάλια και ακτινίδια… όμως οι παραγωγοί ξέμειναν από εργατικά χέρια


Η τρέχουσα οικονομικά επιζήμια εξάπλωση της νόσου COVID-19 δε φαίνεται να επηρεάζει τον κλάδο των νωπών οπωροκηπευτικών, καθώς σύμφωνα με στοιχεία αναγγελιών εξαγωγών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία επεξεργάστηκε το ΙΕΕΣ του ΣΕΒΕ για το διάστημα Σεπτεμβρίου-Απριλίου, αυτές παρουσιάζουν μία σημαντικά ανοδική πορεία συγκριτικά με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Η ζήτηση για τρόφιμα υψηλών προδιαγραφών και διατροφικής αξίας, παρά τις όποιες δυσχέρειες σε θέματα κυρίως μεταφοράς και αντίστοιχης αύξησης χρόνου παράδοσης και κόστους ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης, κάνοντας τα ελληνικά οπωροκηπευτικά προϊόντα περιζήτητα στις διεθνείς αγορές, όπως αποδεικνύεται από την ενίσχυση των εξαγωγών.

Στα προιόντα που σάρωσαν τις ξένες αγορές τις πρώτες θέσεις κατέχουν τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικά για την Ήπειρο καθώς η περιοχή παράγει μεγάλες ποσότητες, ειδικά στην Άρτα.

Τα ακτινίδια μάλιστα θεωρούνται υψηλής ποιότητας και προσελκύουν τεράστιο ενδιαφέρον από χώρες του εξωτερικού..

Ωστόσο, παρά τη σαφή βελτίωση που καταγράφεται, ο κλάδος των οπωροκηπευτικών πρέπει να διαχειριστεί ένα μείζον πρόβλημα, το οποίο είναι η μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού για τη συγκομιδή της παραγωγής των εν λόγω προϊόντων.

Αυτό δημιουργεί τον άμεσο κίνδυνο η παραγωγή να μείνει στα δένδρα, παρά την αυξημένη ζήτηση και η μεταποιητική βιομηχανία χωρίς πρώτη ύλη.

Το φαινόμενο αυτό, όπως τονίζει ο ΣΕΒΕ, απασχολεί τους Έλληνες παραγωγούς και μεταποιητές αρκετά χρόνια, στην φετινή όμως περίοδο το πρόβλημα έχει ενταθεί, εξαιτίας του COVID-19 και των περιορισμών αναφορικά με τους κανόνες υγιεινής και την είσοδο ξένων εργατών στη χώρα. Παράλληλα, η σημαντική έλλειψη εργατικού δυναμικού εντοπίζεται και σε άλλα σημαντικά εξαγωγικά προϊόντα της αγροδιατροφής, όπως οι ελιές.

Τα οπωροκηπευτικά συμπεριλαμβάνονται στους πιο σημαντικούς, δυναμικούς και εξωστρεφείς τομείς των ελληνικών εξαγωγών και με το πέρας της τρέχουσας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης θα αποτελέσουν το βασικό πυλώνα επιστροφής στην κανονικότητα.

Ήδη, με την από 01.05.20 ΠΝΠ «Περαιτέρω μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την επάνοδο στην κοινωνική και οικονομική κανονικότητα», άρθρο 44, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από αιτήματα φορέων του αγροτικού κλάδου, πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα αλλά και του ΣΕΒΕ, δίνει διέξοδο στο σοβαρό πρόβλημα της μετάκλησης πολιτών τρίτης χώρας που απαλλάσσονται από την υποχρέωση θεώρησης εισόδου για απασχόληση σε αγροτικές εργασίες, προβλέποντας μία ευχερή και πολύ σύντομη, κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, διαδικασία προκειμένου οι εργοδότες να τους μετακαλέσουν μέχρι 30.06.20 για απασχόληση στην εποχιακή αγροτική οικονομία. Αναμένονται οι οδηγίες για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ακολουθούνται, ώστε να ξεκινήσει κατά το δυνατό άμεσα η διαδικασία, καθώς η συγκομιδή φράουλας ήδη ξεκίνησε και ακολουθούν τα κεράσια, τα βερύκοκα και τα ροδάκινα.

Aναμένεται επίσης η δημοσιοποίηση κατευθυντήριων γραμμών από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη διαχείριση και εξαγωγή νωπών προϊόντων, γιατί σήμερα παραγωγοί και εξαγωγείς βαδίζουν στα «τυφλά» έχοντας ως μπούσουλα τις σχετικές αναφορές στη διεθνή βιβλιογραφία.

Δύο συμπληρωματικές προτάσεις που έχουν κατατεθεί για την κάλυψη των αναγκών εργατών γης αλλά και εργατών σε επιχειρήσεις διαλογής, τυποποίησης και μεταποίησης φρούτων είναι η υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις ανά κατηγορία απασχόληση δικαιούχων του ταμείου ανεργίας και αλλοδαπών που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας ή αλλού. Να σημειώσουμε ότι αντίστοιχα προβλήματα και πρακτικές έχουν ήδη ακολουθηθεί από άλλες χώρες της ΕΕ και όχι μόνο όπως πχ το Ηνωμένο Βασίλειο που υιοθέτησε το πρόγραμμα «Pick for Britain», όπου καλούνται άνεργοι και φοιτητές να συνδράμουν στη συγκομιδή φρούτων και λαχανικών.

Παράλληλα, σημαντικά προβλήματα του κλάδου συνεχίζουν να είναι η «πολιτογράφηση» νωπών οπωροκηπευτικών που συνεπάγεται απώλεια της εθνικής τους ταυτότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται και η παράνομη (χωρίς νόμιμα παραστατικά ή με παραστατικά μειωμένης αξίας) διακίνηση ατυποποίητων οπωροκηπευτικών, ιδιαίτερα προς γειτονικές χώρες της ΕΕ, με επιπτώσεις και στα έσοδα του Δημοσίου και στον αθέμιτο εσωτερικό ανταγωνισμό και εν τέλει στον ίδιο τον κλάδο, στις εξαγωγές και στην οικονομία, παραγωγή και απασχόληση. Αντίστοιχα, η ελληνοποίηση ξένων προϊόντων υποτιμά την εγχώρια παραγωγή, μειώνει τη διεθνή μας ανταγωνιστικότητα και την αξία των εξαγωγών μας και υποβαθμίζει τη διατροφική αξία και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των αυθεντικών ελληνικών προϊόντων, που αποτελούν και την προστιθέμενή τους αξία. Στην πάταξη των φαινομένων του μιμητισμού και των παράνομων ελληνοποιήσεων με γνώμονα την προστασία των ελληνικών προϊόντων και κατ' επέκτασιν των Ελλήνων παραγωγών και καταναλωτών από αθέμιτες πρακτικές εκτιμάται ότι θα συμβάλλει η εξαγγελθείσα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ολοκληρωμένη νομοθετική παρέμβαση για τις ελληνοποιήσεις στον τομέα των τροφίμων με αυστηροποίηση του κυρωτικού πλαισίου, επιβολή προστίμων, ποινικές κυρώσεις και ενιαιοποίηση του ελεγκτικού μηχανισμού.

Η κρίση που βιώνουν αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία και οικονομία αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι το δόγμα του ΣΕΒΕ «Παράγω και Εξάγω» ήταν, είναι και θα είναι επίκαιρο και αποτελεσματικό για μία χώρα που στερείται του ποσοτικού στοιχείου λόγω της έκτασής της, αλλά υπερτερεί και διαπρέπει παγκοσμίως σε ποιότητα. Και η υψηλή ποιότητα είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα των ελληνικών προϊόντων και η αιτία ενίσχυσης της εξωστρέφειας του κλάδου. Η διαμορφωθείσα μάλιστα κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 ανέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η πρωτογενής παραγωγή και η μεταποίηση διεθνώς εμπορεύσιμων αγαθών αποτελούν σταθερές αξίες πάνω στις οποίες θα πρέπει να βασιστούν ακόμη περισσότερο, σε σχέση με άλλους τομείς, η ελληνική οικονομία και απασχόληση. Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι θα πρέπει να κεφαλοποιηθούν η αξιοπιστία και το καλό όνομα που και η χώρα μας και οι εξαγωγείς της δημιούργησαν όλο το προηγούμενο διάστημα, μεταξύ άλλων και για την ποιότητα και ασφάλεια των ελληνικών προϊόντων, μέσω κατάλληλης διεθνούς καμπάνιας προώθησης-προβολής και ανοίγματος νέων αγορών. Η μείωση εισαγωγικών δασμών και η διασφάλιση προϋποθέσεων εισόδου των οπωροκηπευτικών σε αγορές τρίτων αγορών με δυναμικά χαρακτηριστικά συνιστούν αναμφίβολα παραμέτρους αύξησης της εξωστρέφειας του κλάδου.

Στο παραπάνω παραγωγικό και εξαγωγικό τοπίο, ο ΣΕΒΕ υποστηρίζει έμπρακτα τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του κλάδου αλλά και συμμετέχει, μετά και το νέο ευνοϊκότερο πλαίσιο ίδρυσης και αναγνώρισης Εθνικών Διεπαγγελματικών Οργανώσεων, στην ίδρυση δύο, την υπό σύσταση Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Ακτινιδίου, την οποία συντονίζει και στην Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Φρούτων, Πυρηνόκαρπων και Αχλαδιών, που συστάθηκε το αμέσως προηγούμενο διάστημα και βρίσκεται σε φάση κατάθεσης φακέλου αναγνώρισης από το ΥΠΑΑΤ. Επίσης πρωτοβουλία του ΣΕΒΕ αποτελεί η υπό σύσταση Αγροτεχνολογική Εξαγωγική Σύμπραξη ΑΜΚΕ-Agrotech Export Culster, που έχει εγκριθεί στο πλαίσιο του ΠΕΠ ΚΜ.

Στοιχεία εξαγωγών

Όπως αποδεικνύουν τα στοιχεία του ΥπΑΑΤ για το τρέχον έτος, οι εξαγωγές πορτοκαλιών στο διάστημα Οκτώβριος 2019-Απρίλιος 2020 ανήλθαν σε 292.420 τόνους έναντι 275.056 τόνους την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, με την αύξηση να διαμορφώνεται σε 17.364 τόνους, δηλαδή 6,3%.

Το 19,8% προορίζεται για τη Ρουμανία, όπου οι εξαγωγές αυξήθηκαν κατά 4,5% στην τρέχουσα περίοδο.

Οι εξαγωγές ακτινιδίων παρουσίασαν τη μεγαλύτερη ενίσχυση στο διάστημα Σεπτέμβριος 2019-Απρίλιος 2020, καθώς αυξήθηκαν κατά 36.726 τόνους, δηλαδή 28,2% με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν στους 167.041 τόνους την τρέχουσα περίοδο, με τις Ισπανία και Ιταλία να αποτελούν τους σημαντικότερους προορισμούς σε ποσοστό 16,7% και 15,2% αντίστοιχα. Κατά 14,5%, δηλαδή κατά 14.583 τόνους, αυξήθηκαν και οι εξαγωγές μανταρινιών το φετινό διάστημα Οκτώβριος 2019-Απρίλιος 2020 έναντι του περσινού, με αποτέλεσμα να διαμορφωθούν σε 116.247 τόνους.

Oι εξαγωγές μήλων σημείωσαν μικρή μείωση κατά 378 τόνους, δηλαδή 0,6%, οι εξαγωγές αγγουριών αυξήθηκαν κατά 2.710 τόνους, δηλαδή 8,4%, όπως και οι εξαγωγές λεμονιών κατά 1.916 τόνους, ενώ αντίθετα οι εξαγωγές γκρέιπ φρουτ μειώθηκαν κατά 81 τόνους, δηλαδή 17,1%.
Read More »
Σάρωσαν στις ξένες αγορές πορτοκάλια και ακτινίδια… όμως οι παραγωγοί ξέμειναν από εργατικά χέρια Σάρωσαν στις ξένες αγορές πορτοκάλια και ακτινίδια… όμως οι παραγωγοί ξέμειναν από εργατικά χέρια Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Δωρεάν διανομή υφασμάτινων μασκών από το Δήμο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020
Δωρεάν διανομή υφασμάτινων μασκών από το Δήμο Ηγουμενίτσας


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ξεκίνησε τη δωρεάν διανομή υφασμάτινων επαναχρησιμοποιούμενων μασκών καθώς και οδηγιών για τη σωστή χρήση μάσκας, με σκοπό την προστασία των πολιτών που συχνάζουν σε μέρη, όπου υπάρχει συνωστισμός. 

Παράλληλα συνεχίζονται οι απολυμάνσεις δημοσίων χώρων με στόχο την προστασία της δημόσιας Υγείας.
Read More »
Δωρεάν διανομή υφασμάτινων μασκών από το Δήμο Ηγουμενίτσας Δωρεάν διανομή υφασμάτινων μασκών από το Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Ψάχνετε ανταλλακτικά; Μην ψάχνετε άλλο!

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020
Ψάχνετε ανταλλακτικά; Μην ψάχνετε άλλο!
Γνωρίζουμε πως για κάθε άνθρωπο η αγορά και η συντήρηση ενός αυτοκινήτου, οποιοδήποτε μοντέλο και να είναι, αποτελεί μία μεγάλη επένδυση αλλά και ένα σημαντικό έξοδο στον προϋπολογισμό κάθε νοικοκυριού και οικογένειας. Κάθε αυτοκίνητο, είτε καινούργιο είτε μεταχειρισμένο, χρειάζεται τακτική συντήρηση και έλεγχο ώστε να λειτουργεί ομαλά και να μην βγάζει προβλήματα.

Προβλήματα τα οποία τείνουν να προκύπτουν στις πιο ακατάλληλες στιγμές καθώς και όταν τα οικονομικά σας δεν είναι και τα καλύτερα. Μία βλάβη σε ένα κομμάτι του αυτοκινήτου μπορεί να προκύψει όταν είστε ταξίδι ή σε μία εκδρομή, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν. Όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει, διαθέτετε δύο λύσεις: είτε να επισκεφτείτε κάποιο συνεργείο αυτοκινήτων (εδώ βέβαια το κόστος είναι αυξημένο γιατί περιλαμβάνει και το κόστος εργασίας των μηχανικών που θα επισκευάσουν το αμάξι σας) ή να παραγγείλετε και να αγοράσετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε (αν, φυσικά, διαθέτετε την τεχνογνωσία) και να επισκευάσετε το αυτοκίνητο μόνοι σας. Ευτυχώς πλέον υπάρχουν πολλές υπηρεσίες και ιστοσελίδες (όπως για παράδειγμα η ιστοσελίδα antallaktikaexpert.gr όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο αυτοκινήτου) από όπου μπορείτε να παραγγείλετε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε σε φιλικές και οικονομικές τιμές.

Ανταλλακτικά για αυτοκίνητα Volkswagen

Τα αυτοκίνητα της Volkswagen υπάρχουν και κυκλοφορούν στην αγορά από το 1937 και αποτελούν ακόμη και σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα αυτοκινήτων σήμερα. Με έδρα την Γερμανία, τα αξιόπιστα και γνωστά αυτοκίνητα VW περιλαμβάνουν μοντέλα όπως το Golf, το Polo και το Passat. Λόγω της γερμανικής τους κατασκευής, η αξιοπιστία των αυτοκινήτων Volkswagen σπάνια αμφισβητείται, στοιχείο που στηρίζεται από πολλές έρευνες πελατών και οδηγών που θεωρούν πως τα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί από γερμανικές εταιρείες είναι πιο αξιόπιστα.

Η γερμανική εταιρεία παράγει περίπου 11 εκατομμύρια οχήματα κάθε χρόνο ενώ το 2019 αποκάλυψε και τη νέα σειρά ηλεκτρικών οχημάτων της η οποία κατά την διάρκεια της προπώλησης πώλησε 10.000 μονάδες σε 24 ώρες. Το ID3, ένα εξ ολοκλήρου hatchback αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του 2020. 

Τώρα, όσον αφορά τα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο Volkswagen σας, υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην αγορά για διάφορους λόγους. Αρχικά, η Volkswagen θεωρείται ως μία μάρκα αυτοκινήτων με τεράστια ζήτηση στην Ευρώπη καθώς και σε άλλες ηπείρους. Τα αυτοκίνητα τους είναι πολύ αξιόπιστα και βιώσιμα και τα ανταλλακτικά Volkswagen είναι πιο οικονομικά από αυτά άλλων εταιρειών και ανταγωνιστικών. Τα αυτοκίνητα VW προσφέρουν μεγάλη διάρκεια ζωής και αξιοπιστία. Είναι εύκολα στη συντήρηση και στο σέρβις και μπορείτε πολύ εύκολα να τα διατηρήσετε σε άριστη κατάσταση.

Τα αυτοκίνητα της VW εσωκλείουν όλες τις ουσιαστικές αρχές για τις οποίες ενδιαφέρονται οι σύγχρονοι πελάτες, όπως η εξοικονόμηση καυσίμου, η πρακτική και καθημερινή λειτουργικότητα, ο οικογενειακός και φιλικός σχεδιασμός και η άριστη απόδοση σε κάθε συνθήκη καιρού και δρόμου. Όλα αυτά κάνουν την αγορά ενός αυτοκινήτου Volkswagen την τέλεια επιλογή για όσους ψάχνουν να αποκτήσουν το πλήρες πακέτο ποιότητας και άνεσης σε συνδυασμό με ένα συντηρητικό και μοντέρνο σχεδιασμό που ξεχωρίζει. Και, φυσικά, μην ξεχνάμε τα ανταλλακτικά Volkswagen που είναι διαθέσιμα άμεσα και για κάθε μοντέλο ώστε να μπορέσετε να επισκευάσετε το αυτοκίνητο μόνοι σας.
Read More »
Ψάχνετε ανταλλακτικά; Μην ψάχνετε άλλο! Ψάχνετε ανταλλακτικά; Μην ψάχνετε άλλο! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Ο Γιάννης Γόγολος για την άρση των περιοριστικών μέτρων

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020
Ο Γιάννης Γόγολος για την άρση των περιοριστικών μέτρων


Φίλες και φίλοι

Από τη Δευτέρα ξεκινά μια νέα καθημερινότητα για όλους μας. Αίρονται τα περιοριστικά μέτρα που είχαν τεθεί σε εφαρμογή για την αντιμετώπιση της διασποράς του Covid -19.

Δοκιμαστήκαμε για 45 ημέρες και μείναμε αλώβητοι από την πανδημία. Αυτό οφείλεται πρωτίστως στους «μαχητές της πρώτης γραμμής», σε όλους εσάς και τις προσπάθειές σας.

Με την ίδια υπομονή, την ίδια προσπάθεια και τις ίδιες δυνάμεις, να πάμε στην επόμενη ημέρα.

Είναι η ώρα της απόλυτης ατομικής ευθύνης πλέον.

Τηρούμε τις οδηγίες και τους κανόνες ατομικής υγιεινής, όπως περιγράφονται από τους ειδικούς επιστήμονες. 

Να εκπλήξουμε για μια ακόμη φορά με την συμπεριφορά μας. 

Τους Γερμανούς, Ολλανδούς, Αυστριακούς, Βρετανούς και άλλους ευρωπαίους.

Και κάποιους… Έλληνες ! 

Όμως ως συνδημότες, έχουμε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα να δώσουμε μαζί. 

Να στηρίξουμε τους επαγγελματίες και την περιοχή στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν το διάστημα που πέρασε και θα βιώσουμε όλοι στο εγγύς μέλλον.

«Βγαίνουμε από το σπίτι» 

Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις - Αγοράζουμε τοπικά προϊόντα.

Αυτόν τον αγώνα θα το δώσουμε όλοι μαζί.
Read More »
Ο Γιάννης Γόγολος για την άρση των περιοριστικών μέτρων Ο Γιάννης Γόγολος για την άρση των περιοριστικών μέτρων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Θανάσιμος τραυματισμός 69χρονου ημεδαπού, από ανατροπή του τρακτέρ του

Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020
Θανάσιμος τραυματισμός 69χρονου ημεδαπού, από ανατροπή του τρακτέρ του


Χθες (03-05-2020) το μεσημέρι σε αγρόκτημα στην περιοχή των Σελλάδων Άρτας, βρέθηκε νεκρός 69χρονος ημεδαπός, ύστερα από ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ), ιδιοκτησίας του. 

Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας. 
Read More »
Θανάσιμος τραυματισμός 69χρονου ημεδαπού, από ανατροπή του τρακτέρ του Θανάσιμος τραυματισμός 69χρονου ημεδαπού, από ανατροπή του τρακτέρ του Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Μαΐου 04, 2020 Rating: 5

Σελίδες