Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019


Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος δύο ατόμων, μίας 51χρονης ημεδαπής και ενός 48χρονου αλλοδαπού.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παθόντες στο πλαίσιο αναζήτησης εργαζόμενης για φύλαξη – φροντίδα των ηλικιωμένων γονιών της 51χρονης, επικοινώνησαν μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, με γυναίκα η οποία είχε αναρτήσει ψεύτικο προφίλ και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά κατάφερε να τους εξαπατήσει και να τους αποσπάσει χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, για την υποτιθέμενη προσφορά εργασίας, καταβλήθηκε προκαταβολικά το χρηματικό ποσό των (1.180) ευρώ, με το πρόσχημα της κάλυψης εξόδων μετάβασης και οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 64χρονης αλλοδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Read More »
Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου Εξιχνίαση απάτης μέσω διαδικτύου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Υποψήφιος με τον Γιάννη Γόγολο ο Κώστας Κιτσιλής

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019


Η Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία ανακοινώνει:

Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη
ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΝΕΟΙ στους οποίους ανήκει το μέλλον, να διαμορφώσουν το περιβάλλον για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σε έναν καλλίτερο τόπο, συμμετέχοντας ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Καλωσορίζουμε στη Δημοτική μας ομάδα τον κύριο Κωνσταντίνο Κιτσιλη του Χρήστου ένα νέο επιστήμονα 32 ετών τελειόφοιτο Νομικής με γνώσεις Πληροφορικής και της Ιταλικής γλώσσας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.
Read More »
Υποψήφιος με τον Γιάννη Γόγολο ο Κώστας Κιτσιλής Υποψήφιος με τον Γιάννη Γόγολο ο Κώστας Κιτσιλής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Με μεγάλη προσέλευση η ημερίδα για Καρκίνο του Μαστού

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019


Με μεγάλη προσέλευση του κοινού πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και το ΚΕΠ Υγείας, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, καθώς και η ενεργοποίησή τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό τις ομιλίες:

· του κ. Βασίλη Τάτση, χειρουργού, Επιμελητή Χειρουργικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι. με θέμα: «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού»

· της κ. Σούλας Λίβα, Κοινωνικής Λειτουργού Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» με θέμα: «Ανασταλτικοί παράγοντες πρόληψης»

· της κ. Αντιγόνης Μελετίου, Εθελόντριας Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» με Θέμα: «Προσωπική εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού»

Μετά το πέρας των ομιλιών δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα του κοινού, ενώ διανεμήθηκε σε όλους έντυπο ενημερωτικό υλικό πρόληψης του «Άλμα Ζωής» καθώς και υλικό των προνοιακών δομών του Δήμου.

Ευχαριστούμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», που δέχτηκε την πρόσκλησή μας για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, καθώς και το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Δήμου Ηγουμενίτσας για την συνεργασία.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας
Αγίων Αποστόλων 43 , Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
E. kentrokoinotitas_igoumenitsas@1345.syzefxis.gov.gr
Τ. 2665028140 Φ. 2665026886
Ι: www.igoumenitsa.gr
Facebook: www.facebook.com/pg/kkIgoumenitsas

Read More »
Ηγουμενίτσα: Με μεγάλη προσέλευση η ημερίδα για Καρκίνο του Μαστού Ηγουμενίτσα: Με μεγάλη προσέλευση η ημερίδα για Καρκίνο του Μαστού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Έναρξη λειτουργίας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019


Με μεγάλη χαρά χαιρετίζουμε την έναρξη λειτουργίας της κινηματογραφικής λέσχης Ηγουμενίτσας. Ευχόμαστε να έχει πορεία δυναμική και καταλυτική στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπάρχει, για χρόνια, στην πόλη και ελπίζουμε να μακροημερεύσει χαρίζοντας στιγμές ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Στηρίζουμε την προσπάθεια και θέτουμε τις υποδομές του Δήμου στη διάθεση της κινηματογραφικής λέσχης συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Η αίθουσα στην πρώην μαθητική εστία έχει μετατραπεί σε πολιτιστικό πολυχώρο που με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει πληροί τις στοιχειώδεις προϋποθέσεις για κινηματογραφικές προβολές, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί (τοποθέτηση καθισμάτων, προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κλπ) θα αναβαθμιστεί αισθητά η πολιτιστική εικόνα της πόλης που έχει στερηθεί, εδώ και δεκαετίες, ενός αμφιθεατρικού χώρου για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων τέχνης και πολιτισμού.

Συγχαρητήρια στα μέλη της κινηματογραφικής λέσχης.

Καλή αρχή με βιώσιμη συνέχεια.

Read More »
Έναρξη λειτουργίας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας Έναρξη λειτουργίας Κινηματογραφικής Λέσχης Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Οδηγίες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019

Οδηγίες προς συνδυασμούς, υποψηφίους, αλλά και ψηφοφόρους δίνει μέσω 25 ερωταπαντήσεων η Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Τι γίνεται με τους ετεροδημότες και τους πολίτες που δεν βρίσκουν το όνομά τους στους εκλογικούς καταλόγους; Ποιοι είναι οι περιορισμοί στην προβολή μέσω ΜΜΕ υποψηφίων και συνδυασμών; Ποιες είναι οι φορολογικές υποχρεώσεις των επικεφαλής των δημοτικών και περιφερειακών συνδυασμών αλλά και των υποψηφίων;

Η Διεύθυνση Εκλογών δίνει απαντήσεις σε συνήθη προβλήματα που ανακύπτουν κατά την εκλογική διαδικασία. Ετσι, εάν ψηφοφόρος δεν βρίσκει το όνομά του στους εκλογικούς καταλόγους, θα πρέπει να βάλει τα στοιχεία του στη σελίδα «Μάθε πού ψηφίζεις». Εάν και αυτή η προσπάθεια αποτύχει, τότε θα πρέπει να απευθυνθεί στον δήμο που είναι εγγεγραμμένος μέχρι το πέρας της ψηφοφορίας.

Εάν κάποιος βρει το όνομά του σε άλλο δήμο από αυτόν που είναι δημότης ή σε άλλο εκλογικό διαμέρισμα από αυτό όπου διαμένει, τότε για τις τρέχουσες εκλογές δεν μπορεί να κάνει κάτι, καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι για τις εκλογές του Μαΐου περιλαμβάνουν τις μεταβολές μέχρι 28.2.2019. Ωστόσο, για επόμενες εκλογές οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθυνθούν στον δήμο τους για τη διόρθωση των λαθών.

Σε περίπτωση που κάποιος πολίτης είναι διπλοεγγεγραμμένος, τότε θα πρέπει να ψηφίσει στον δήμο της νόμιμης εγγραφής του και να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι δεν ψήφισε αλλού. Οι υπεύθυνες δηλώσεις θα διασταυρωθούν από το ΥΠΕΣ.

Εάν κάποιος έχει χάσει την αστυνομική του ταυτότητα, μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ψηφίσει διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία της ταυτότητας είναι διαφορετικά από την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους, προς αποφυγήν ταλαιπωρίας ο πολίτης καλό είναι να εφοδιαστεί εγκαίρως με πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας από τον δήμο.

Ως προς τους περιορισμούς που ισχύουν στην προβολή υποψηφίων και συνδυασμών από τα ΜΜΕ, στο Διαδίκτυο, με εξαίρεση τις προσωπικές ιστοσελίδες και τις ιστοσελίδες των συνδυασμών, ο υποψήφιος μπορεί να δώσει μία συνέντευξη ανά διαδικτυακό τόπο. Ως προς την προβολή σε ιστοσελίδες μέσω διαφημιστικών banners, δεν υπάρχει περιορισμός. Επίσης επιτρέπονται η καταγραφή των δηλώσεων των υποψηφίων και η αναμετάδοσή τους από άλλους διαδικτυακούς τόπους.

Για την προβολή από εφημερίδες δεν υπάρχει περιορισμός, ενώ, εάν εκπρόσωπος συνδυασμού εμφανιστεί έστω και για μία δήλωση σε τηλεοπτικό κανάλι, τότε προσμετρείται ως εμφάνιση του συνδυασμού. Επίσης, στις εμφανίσεις των υποψηφίων δεν προσμετράται η αναφορά του ονόματός τους ή η προβολή τους μέσω φωτογραφίας ή video στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ρεπορτάζ, εφόσον δεν προβάλλεται απόσπασμα ομιλίας.

Τέλος, εκτενείς οδηγίες δίνονται για το άνοιγμα βιβλίων εσόδων - εξόδων των συνδυασμών,των επικεφαλής τους αλλά και των υποψηφίων περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.
Read More »
Οδηγίες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών Οδηγίες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Η ΤUS προσγειώνεται και πάλι στα Γιάννινα

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019


Μετά την αιφνίδια διακοπή των πτήσεων τον περασμένο Οκτώβριο η Κυπριακή Tus ξεκινά και πάλι τις πτήσεις της από την Μεγαλόνησο προς τα Γιάννινα.

Η αεροπορική εταιρία, ανακοίνωσε επίσημα την επανέναρξη των δρομολογίων αρχής γενομένης από τις 12 Απριλίου και μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, όσο διαρκεί δηλαδή το θερινό πρόγραμμα.

Οι πτήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Το συγκεκριμένο δρομολόγιο, πέρα από την διευκόλυνση επισκεπτών μεταξύ των δύο περιοχών, εξυπηρέτησε στο μέγιστο βαθμό Κύπριους φοιτητές που σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αλλά και Ηπειρώτες που βρίσκονται στην Κύπρο.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στα πλάνα της εταιρίας ήταν η αεροπορική σύνδεση των Ιωαννίνων με το Ισραήλ. Οι συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς μάλιστα είχαν φτάσει σε τελικό στάδιο, λίγο πριν διακοπούν αιφνίδια τα δρομολόγια, το περασμένο φθινόπωρο.

Η νέα αρχή που γίνεται είναι σίγουρο ότι θα επαναφέρει στο προσκήνιο και την δυνατότητα αεροπορικής σύνδεσης των Ιωαννίνων με το Τελ Αβίβ.
Read More »
Η ΤUS προσγειώνεται και πάλι στα Γιάννινα Η ΤUS προσγειώνεται και πάλι στα Γιάννινα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 23χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019
 
Στη σύλληψη ενός 23χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό, ενώ υπήρχε καταχώρηση εις βάρος του στο εθνικό σύστημα με το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 23χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 23χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Γιόγιακα εχτές το βράδυ στην Αθήνα (+ΒΙΝΤΕΟ)

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019
 
Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες το βράδυ, ο Βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας, στο Πνευματικό Κέντρο της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα αποτελούμενη από Θεσπρωτούς της Αθήνας. 
Μήνυμα νίκης της ΝΔ στις επόμενες εκλογές μεταφέρθηκε από τον Βασίλη Γιόγιακα. 
Μέσα από την ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε η αποφασιστικότητα της Νέας Δημοκρατίας να “τελειώνει” με το ΣΥΡΙΖΑ, να βάλει τέλος στην ανομία και στην παραβατικότητα που επικρατούν στην κοινωνία , να αποκαταστήσει τις στρεβλώσεις της αγοράς και να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη. 
Εκατοντάδες προσκεκλημένοι, καταχειροκρότησαν τον Βασίλη Γιόγιακα και του ευχήθηκαν να έχει μια δυναμική παρουσία στις επικείμενες εξελίξεις και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, εκφράζοντας τη σύγχρονη αντίληψη στη ΝΔ. Ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο ήταν η αίθουσα η οποία αποδείχτηκε πολύ μικρή για την περίσταση. 
Πολλοί από τους προσκεκλημένους παρέμειναν μέχρι αργά στη συγκέντρωση, παρά το αδιαχώρητο το οποίο δημιουργήθηκε, προκειμένου να σφίξουν το χέρι στον Βουλευτή Θεσπρωτίας. 
 
Read More »
Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Γιόγιακα εχτές το βράδυ στην Αθήνα (+ΒΙΝΤΕΟ) Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση του Βασίλη Γιόγιακα εχτές το βράδυ στην Αθήνα (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

90 χρόνια συμπληρώνει η Φιλαρμονική Φιλιατών

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019


Η Φιλαρμονική Φιλιατών στις δράσεις της για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από ιδρύσεώς της, συμμετέχει δια του Αρχιμουσικού της κ. Κωνσταντίνου Δελλή στο Επιστημονικό Συνέδριο '' Η ΜΠΑΝΤΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ"

5-7 Απριλίου 2019 ΚΕΡΚΥΡΑ!!!

Σάββατο 6 Απριλίου 9.30 (π.μ). Αίθουσα Εκδηλώσεων Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας, Νικηφόρου Θεοτόκη 10.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

«Δημοτική Φιλαρμονική Φιλιατών»: Ιστορία, Kοινωνική Διάσταση, ο Εκπαιδευτικός και Καλλιτεχνικός της Ρόλος, στους Φιλιάτες και στην Ευρύτερη Περιοχή του Ν.Θεσπρωτίας.

Το έτος 2019 συμπληρώνονται 90 Χρόνια Ιστορίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Φιλιατών μιας Φιλαρμονικής με κοινωνική και εκπαιδευτική υπόσταση…που διαδραμάτισε και εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στα μουσικά δρώμενα της πόλεως των Φιλιατών και της ευρύτερης περιοχής της Θεσπρωτίας. Στο συνέρδιο θα γίνει μια εκτενής παρουσίαση (από τον Αρχιμουσικό της κο.Κωνσταντίνο Δελλή), της Ιστορικής πορείας της Μπάντας από ιδρύσεώς της ,παρουσιάζοντας και τις κοινωνικό-πολιτικο-οικονομικές συνθήκες της εποχής αλλά και τις καλλιτεχνικές επιδράσεις της μέχρι και σήμερα…Θα γίνει αναφορά στους Αρχιμουσικούς που τη διηύθυναν, ιδιαίτερη αναφορά στους Κερκυραίους και τις καταβολές που ακόμα και σήμερα φέρει η μπάντα , από το νησί των Φαιάκων. Θα γίνει αναφορά στο κοινωνικό-εκπαιδευτικό-παιδαγωγικό και καλλιτεχνικό ρόλο που διαδραματίζει καθώς και στις δράσεις της καθ’όλη τη διάρκεια των χρόνων ζωής της. Θα χρησιμοποιηθεί πλούσιο διαδραστικό υλικό από τα αρχεία τοπικών εφημερίδων και περιοδικών(1929 έως και σήμερα), φωτογραφικό υλικό προς άντληση σημαντικών συμπερασμάτων για το ρόλο της Φιλαρμονικής Φιλιατών.
Read More »
90 χρόνια συμπληρώνει η Φιλαρμονική Φιλιατών 90 χρόνια συμπληρώνει η Φιλαρμονική Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Συνάντηση Καραγιάννη με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019
 
Τα προβλήματα του τοπικού τουριστικού προϊόντος, η προβολή και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού και πιο συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Αποστόλη Φούρκα και τον Γραμματέα Μιχαήλ Τζούνα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ανέφεραν μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και πιο συγκεκριμένα:
- τη σήμανση σε διάφορα σημεία αναφοράς του Δήμου
- τις προτρεπτικές σημάνσεις σε σημεία εκτός Δήμου όπως η Εγνατία το Λιμάνι Ηγουμενίτσας και η Πάργα
- το καθαρισμό, μονοπατιών, μνημείων και άλλων επισκέψιμων σημείων
- την άμεση αντικατάσταση των μολυσμένων πλατάνων του Αχέροντα
- τις αυξημένες ανάγκες δημοτικής καθαριότητας στον Αχέροντα κατά την θερινή περίοδο
- τη φωταγώγηση των σημείων αναφοράς του Δήμου
- την οριοθέτηση της όχθης του Αχέροντα στο οικόπεδο 21

Επίσης τα μέλη του Δ.Σ., ανέφεραν μια σειρά από προτάσεις και από αιτήματα, όπως:
- την δημιουργία Δημοτικής Τουριστικής Επιτροπής με την συμμετοχή μελών του συλλόγου
- την θεσμοθέτηση Αντιδήμαρχου Τουρισμού
- την παρουσία μελών του συλλόγου στις τουριστικές αποστολές του Δήμου
- την έκδοση νέων ενημερωμένων και περισσότερο πλούσιων τουριστικών οδηγών, εντύπων και ηλεκτρονικών με αναλυτικούς χάρτες

Με αφορμή την συνάντηση αυτή, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, δήλωσε:

«Στον σχεδιασμό μας ο Τουρισμός αποτελεί βασικό κεφάλαιο του αναπτυξιακού προγράμματός μας. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο με τους άμεσα ενδιαφερόμενους συμμέτοχούς μας. Τα όσα ανέφεραν τα μέλη του Δ.Σ. είναι πολύ σημαντικά και δεσμευόμαστε για την υλοποίηση των περισσότερων από αυτά μέχρι την έναρξη της τουριστικής σεζόν του 2020. Δεσμευόμαστε πως με την ανάληψη καθηκόντων της νέας μας Δημοτικής Αρχής, θα θεσπιστεί Αντιδήμαρχος Τουρισμού άλλα και Διευρυμένη Τουριστική Επιτροπή με την συμμετοχή και μελών από τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού.
Το πλάνο για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος πρέπει να στηρίζεται σε στέρεες βάσεις και να έχει ξεκάθαρες κατευθυντήριες γραμμές. Οι κατευθυντήριες γραμμές της Επιτροπής Τουρισμού είναι δεδομένο πως θα περιλαμβάνουν την επιπλέον αξιοποίηση του Αχέροντα με βάση τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, τον ορεινό όγκο της Παραμυθιάς και του Σουλίου, τον παραμελημένο τουριστικά Καλαμά, την ίδια την Παραμυθιά με τα βυζαντινά της μνημεία, την παράδοση στις τέχνες, το εμπόριο και τα γράμματα καθώς και με το ιστορικό κέντρο της πόλης που πρέπει να βγει από τα συρτάρια των υπουργείων και επιτέλους να υλοποιηθεί»
Read More »
Συνάντηση Καραγιάννη με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού Συνάντηση Καραγιάννη με τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων και Δράσεων Εναλλακτικού Τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Το Σάββατο στην Παραμυθιά παρουσιάζει το συνδυασμό του ο Ηλίας Κουτσής

Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019

Read More »
Το Σάββατο στην Παραμυθιά παρουσιάζει το συνδυασμό του ο Ηλίας Κουτσής Το Σάββατο στην Παραμυθιά παρουσιάζει το συνδυασμό του ο Ηλίας Κουτσής Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 04, 2019 Rating: 5

Σελίδες