Παίζει με τη λογική μας ο Δήμος Ηγουμενίτσας, με τον φωτισμό στον πεζόδρομο!!!

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016


Αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη δύσμοιρη πόλη έχουν καταντήσει πλέον τραγελαφικά και πολλές φορές δεν μπορούμε να πιστέψουμε τα μάτια μας, με αυτά που συναντάμε στα ρεπορτάζ μας.

Μόλις πριν λίγες ημέρες και για την ακρίβεια το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, δημοσιεύσαμε ρεπορτάζ με τα φώτα στον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη να είναι σβηστά.


Το ίδιο συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα μέχρι αργά το βράδυ, όταν και αποκαταστάθηκε η βλάβη που υπήρχε σε ένα φωτοκύτταρο, όπως πληροφορηθήκαμε.

Από αυτή τη στιγμή, το βράδυ δηλαδή της Παρασκευής, τα φώτα παραμένουν ανοιχτά, όχι μόνο τις βραδινές ώρες, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.


Αλήθεια, κανένας από τη Δημοτική Αρχή δεν κάνει, ακόμα, βόλτα στον πεζόδρομο;

Ελπίζουμε κάποιος να ευαισθητοποιηθεί και να σταματήσει αυτή τη σπατάλη.
Read More »
Παίζει με τη λογική μας ο Δήμος Ηγουμενίτσας, με τον φωτισμό στον πεζόδρομο!!! Παίζει με τη λογική μας ο Δήμος Ηγουμενίτσας, με τον φωτισμό στον πεζόδρομο!!! Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

58 φωτογραφίες από τη κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Οι ισχυρές απουσίες - Όλα τα ονόματα για τις εσωκομματικές εκλογές

Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, στην γεμάτη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Seleykos Pallas στη Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ ΝΔ Θεσπρωτίας.

 

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής ήταν ο βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης.
 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρου και ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Γιόγιακας.

 

Λόγω και των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή των Δημοτικών Τοπικών Ενώσεων, των θεαματικών τομεαρχών του κόμματος και του προέδρου της ΝΟΔΕ, τα πηγαδάκια έδιναν και έπαιρναν.

Παρών και οι τρεις διαφαινόμενοι, τουλάχιστον μέχρι την ώρα που γράφεται το κείμενο, υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΟΔΕ, Άλκης Λάμπρου, Παντελής Κίτσιος και Προκόπης Ρέβης, οι οποίοι και φωτογραφήθηκαν μαζί, θέλοντας να δείξουν το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους, αλλά και να τονίσουν την ανάγκη για ενότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ευχάριστη έκπληξη, η παρουσία πολλών νέων και φρέσκων προσώπων, πράγμα που αποδεικνύει πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει και παρών αλλά κυρίως έχει ελπιδοφόρο μέλλον.


Πολλές και ισχυρές ήταν όμως και οι απουσίες από την εκδήλωση, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά, σχεδόν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Πρώτη και ισχυρότερη, αυτή του πρώην βουλευτή και υφυπουργό της ΝΔ κ. Αντώνη Μπέζα.
Ο οποίος αν και τιμήθηκε πολλάκις, τόσο από τους Θεσπρωτούς Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες, όσο και από τους αρχηγούς του κόμματός του, που του εμπιστεύτηκαν χαρτοφυλάκια Υφυπουργείων, φαίνεται πως έχει γυρίσει τη πλάτη, τουλάχιστον στους Θεσπρωτούς ψηφοφόρους της ΝΔ και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως βαδίζει προς την επιλογή, που και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του από την επαρχία ακολούθησαν κατά το παρελθόν, της υποψηφιότητάς του δηλαδή, στη Β' Αθηνών.

Απόντες ήταν και όλοι οι συστρατευόμενοι στο πλευρό του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Λώλου Δημοτικοί Σύμβουλοι, αφού κανένας από τα μέλη της παράταξής του, πλην της κας Κοτσώνης, δεν παρευρέθη στην εκδήλωση.

Και ανάμεσά τους, οι μισοί είναι μέλη της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας.

Όπως ο αντιπρόεδρός της και αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Λώλης, αλλά και οι:
Γκίκας Μιχάλης - Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ
Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Θεματική Τομεάρχης Δικαιοσύνης
Μήτσης Σωτήρης - Μέλος της Δημ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας
Τζώρτζης Απόστολος -  Μέλος της Δημ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας 


Κατά τα λοιπά, η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, ενώ ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Άλκης Λάμπρου δώρισε στον κ. Μηταράκη μία κορνίζα και ένα βιβλίο για τη Θεσπρωτία.


Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί, έλαβε ως δώρο 100€

Τα ονόματα για πρόεδροι των Δημ.Τ.Ο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ενδιαφέρον για να είναι υποψήφιοι πρόεδροι των τριών Δημ.Τ.Ο. του Νομού Θεσπρωτίας έχουν εκδηλώσει, για τη Δημ.Τ.Ο. Ηγουμενίτσας οι Χρήστος Δήμου (Μπαλής) και Ηλίας Λώλης, για τη Δημ.Τ.Ο. Σουλίου οι Αντρέας Μπολώτσης και Γιώργος Ντάγκας και τέλος για τη Δημ.Τ.Ο. Φιλιατών οι Χρήστος Νέτης και Σπύρος Βασιλείου.


ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
   

 


 
  

 


Read More »
58 φωτογραφίες από τη κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας Οι ισχυρές απουσίες - Όλα τα ονόματα για τις εσωκομματικές εκλογές 58 φωτογραφίες από τη κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Θεσπρωτίας  Οι ισχυρές απουσίες - Όλα τα ονόματα για τις εσωκομματικές εκλογές Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Μαρτίου 10, 2016 Rating: 5

Σελίδες