Διακοπές στα Σύβοτα για τον Βασίλη Σπανούλη (+ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017Στα όμορφα Σύβοτα συνεχίζει από την Δευτέρα τις διακοπές του, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού κι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μπασκετμπολίστες, Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης παραθερίζει μαζί με την σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και τα τέσσερα παιδιά τους... 
Η οικογένειά τους μάλιστα σύντομα θα μεγαλώσει, καθώς η πανέμορφη Ολυμπία, κυοφορεί το πέμπτο τους παιδί!Η οικογένεια Σπανούλη περνά στιγμές χαλάρωσης στο γραφικό ψαροχώρι των Συβότων, κάνοντας πολλές βόλτες αλλά και εξορμήσεις στις εντυπωσιακές παραλίες της περιοχής.

Εχτές Τετάρτη, απόλαυσε την ηρεμία και την περιποίηση στην Μικρή Άμμο... 

 

Φυσικά έγινε το επίκεντρο της παραλίας, καθώς μικροί και μεγάλοι, οπαδοί του Ολυμπιακού αλλά και μπασκετόφιλοι, έσπευσαν να τον δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο ίδιος χαμογελαστός και κεφάτος δεν αρνήθηκε φωτογραφίες και αυτόγραφα... 
Και στη συνέχεια απόλαυσε τη δροσιά της θάλασσας...

Τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού, υποδέχθηκε στην περιοχή μας, ο ..."αρχηγός" των υγειών φιλάθλων των ερυθρόλευκων κ. Κώστας Μπισμπιλής.Read More »
Διακοπές στα Σύβοτα για τον Βασίλη Σπανούλη (+ΦΩΤΟ) Διακοπές στα Σύβοτα για τον Βασίλη Σπανούλη (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δε θα γίνουν τακτικά ορθοπεδικά χειρουργεία στο «Χατζηκώστα» λόγω υπέρβασης της μηνιαίας δαπάνης

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017


Για τη μη λειτουργία των τακτικών ορθοπεδικών χειρουργείων στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο ζητούν να ενημερωθούν οι Β. Γιόγιακας και Κ. Τασούλας με Ερώτηση που κατέθεσαν στον Υπουργό Υγείας. Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ρωτούν με ποιο τρόπο ορίστηκε το ανώτερο όριο της σχετικής μηνιαίας δαπάνης, αν έχουν εκτιμηθεί οι επιπτώσεις της μετάθεσης των τακτικών ορθοπεδικών περιστατικών στους ασθενείς και τι πρόκειται να κάνει η αρμόδια ΥΠΕ για να εξυπηρετήσει ασθενείς που πρέπει να χειρουργηθούν χωρίς άλλη καθυστέρηση. 
Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:Προς τον κ. Υπουργό Υγείας
ΘΕΜΑ: «Αναστολή τακτικών ορθοπεδικών χειρουργείων στο Γ.Ν. Ιωαννίνων»
Με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα» αποφάσισε τη διενέργεια μόνο των έκτακτων χειρουργείων που αφορούν ορθοπεδικά περιστατικά για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2017. Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται η υπέρβαση του ορίου της μηνιαίας δαπάνης ορθοπεδικού υλικού για την κάλυψη τακτικών και έκτακτων περιστατικών - ύψους 90.000 ευρώ – όπως αυτή είχε οριστεί με παρελθούσα απόφαση του Δ.Σ..
Αν και η εισαγωγή κλειστών και κατά τμήμα προϋπολογισμών είναι αναγκαία για τον εξορθολογισμό των νοσοκομειακών δαπανών, επιβάλλεται αυτοί να βασίζονται σε έγκυρα πραγματικά στοιχεία υγειονομικών αναγκών, συγκριτικής αποτελεσματικότητας και προσδιορισμού του πραγματικού κόστους των νοσοκομειακών υπηρεσιών, έτσι ώστε η αξία τους να είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ακρίβειά τους.
Η δημόσια υγεία, έχοντας ως βασικούς σκοπούς την καθολική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών και τον εξορθολογισμό των οικονομικών της δευτεροβάθμιας περίθαλψης, πρέπει να υιοθετεί τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις και οδηγίες πολιτικής υγείας, μεταξύ άλλων του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (Health 2020: A European Framework Supporting Action Αcross Government and Society for Health and Well-Being) σχετικά με τη λειτουργία των Εθνικών Συστημάτων Υγείας με όρους: α. αποδοτικότητας στη χρήση των πόρων, β. αποτελεσματικότητας στη φροντίδα υγείας, γ. ισότητας στην παροχή φροντίδας και δ. βιωσιμότητας.
Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
- Με ποιο τρόπο/μέθοδο ορίστηκε το ανώτερο όριο μηνιαίας δαπάνης για τη διενέργεια τακτικών και έκτακτων ορθοπεδικών περιστατικών (π.χ. αποδοχή εισήγησης του οικείου τμήματος, συγκριτική αξιολόγηση αντίστοιχης δαπάνης σε νοσοκομεία ανάλογης επισκεψιμότητας),
- Αν έχουν εκτιμηθεί οι επιπτώσεις της μετάθεσης των τακτικών χειρουργικών ορθοπεδικών περιστατικών στους ασθενείς αλλά και στις σχετικές δαπάνες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ.,
- Εάν και τι προτίθεται να πράξει η αρμόδια (6η) ΥΠΕ για να εξυπηρετήσει τακτικά ορθοπεδικά περιστατικά ασθενών που αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας. 


 
Read More »
Β. Γιόγιακας: Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δε θα γίνουν τακτικά ορθοπεδικά χειρουργεία στο «Χατζηκώστα» λόγω υπέρβασης της μηνιαίας δαπάνης Β. Γιόγιακας: Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο δε θα γίνουν τακτικά ορθοπεδικά χειρουργεία στο «Χατζηκώστα» λόγω υπέρβασης της μηνιαίας δαπάνης Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

13 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση Σαγιάδας

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017


Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού δεκατριών (13) θέσεων ατόμων για την κάλυψη παροδικών αναγκών των υπηρεσιών των Μαθητικών Κατασκηνώσεων Σαγιάδας Θεσπρωτίας, για τις εξής κατά αριθμό ατόμων, ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.
 • ΔΕ -ΜΑΓΕΙΡΟΙ ΕΝΑΣ (1)
 • ΥΕ - ΒΟΗΘΟΙ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΙ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΛΑΝΤΖΑΣ ΕΝΑΣ (2)
 • ΥΕ - ΕΡΓΑΤΕΣ ΧΩΡΟΥ ΕΝΑΣ (2)
 • ΠΕ - ΙΑΤΡΟΙ ΕΝΑΣ (1)
 • ΤΕ - ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΕΝΑΣ (1)


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.
4. ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ-ΕΜΠΕΙΡΙΑ για τους παραπάνω κωδικούς είναι:

- απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση μίσθωσης έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος, σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, που παρασχέθηκε σε συναφείς με την ανακοίνωση δομές-δραστηριότητες (μαθητικές κατασκηνώσεις), η οποία θα αποδεικνύεται με βεβαίωση δημόσιας υπηρεσίας ή βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα και υπεύθυνη δήλωση υποψήφιου που θα φαίνονται αναλυτικά οι εργοδότες και τα χρονικά διαστήματα απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Θεσπρωτίας (Κύπρου 60 Ηγουμενίτσα ) μέχρι και τη Δευτέρα 26-06-2017 και ώρα 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτηση (έντυπο Σ.Ο.Χ 1) πρέπει να υποβάλουν και τα εξής δικαιολογητικά:
- Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της Αστυνομικής Ταυτότητας.
- Φωτοαντίγραφο της άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται).
- Πιστοποιητικό εμπειρίας στο αντικείμενο της ειδικότητας ( όπου απαιτείται).
- Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα.
- Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ (όχι με Υπεύθυνη Δήλωση ή
- κάρτα ανεργίας).
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Αντίγραφο λογαριασμού τραπέζης (ΙΒΑΝ).

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. Την αίτηση υποβάλλει ο υποψήφιος είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή του υποψηφίου θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς επί αποδείξει.

2. Όλο το ανωτέρω προσωπικό θα πρέπει απαραιτήτως με την άφιξή του στις εγκαταστάσεις της Κατασκήνωσης να έχει βεβαίωση καλής υγείας από Δημόσιο Νοσοκομείο και θεωρημένο ατομικό βιβλιάριο υγείας.

4. Ειδικά για το προσωπικό κουζίνας, θα πρέπει να προσκομισθεί βιβλιάριο υγείας εγκεκριμένο από τη Δ/νση Δημόσιας Υγιεινής.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2665022786 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


 
Read More »
13 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση Σαγιάδας 13 θέσεις εργασίας στην κατασκήνωση Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η πινακίδα του Αντιδήμαρχου...

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα, η πάνω πύλη εισόδου στη Δημοτική Λαϊκή Αγορά της Ηγουμενίτσας, έχει σπάσει και κρέμεται, παρεμποδίζοντας την ορθή λειτουργία της λαϊκής αλλά και ελλοχεύοντας κινδύνους τραυματισμού των περαστικών και των πελατών.

Το πρόβλημα είναι γνωστό, από την προηγούμενη εβδομάδα.

Μάλιστα το απόγευμα της Τετάρτης συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, με την υπόσχεση πως θα διορθωθεί άμεσα. 

Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε αντιληφθεί το περιστατικό και ενημερωθήκαμε από την κυρία Γούλα, κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ίδια ώρα, αναγνώστης της σελίδας μας, μας έστειλε την παρακάτω πινακίδα σε φωτογραφία.

Στην οποία αναγράφεται η προτροπή του Αντιδήμαρχου (;) προς τους ενοικιαστές της λαϊκής: "Απαγορεβετε. Να μι στισετε μπαγκο εξω απ τι λαϊκι. Μετα τιμις. Αντιδημαρχος"


Τα σχόλια περιττά.

Και για αυτούς που ακόμα ελπίζουν;;; 
Καλά να πάθουν.Read More »
Ηγουμενίτσα: Η πινακίδα του Αντιδήμαρχου... Ηγουμενίτσα: Η πινακίδα του Αντιδήμαρχου... Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα για αρχαιοκαπηλία (+ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017Συνελήφθησαν, προχθές (20-06-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κεντρικού Λιμένα Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 61χρονος και μία 47χρονη, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων για την καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς, προχθές το απόγευμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα χάλκινο ρομβοειδές αντικείμενο.


Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 61χρονου στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
 • χάλκινη κεφαλή που απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο,
 • (12) χάλκινα νομίσματα διαφόρων διαμέτρων,
 • χάλκινο βραχιόλι,
 • χάλκινο εξάρτημα πόρπης,
 • χάλκινο εξάρτημα,
 • χάλκινο κρεμαστό κόσμημα και
 • (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (74) γραμμαρίων.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα, μέρος των οποίων εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων, προκειμένου να γίνει η σχετική πραγματογνωμοσύνη, για τον επακριβή προσδιορισμό και χαρακτηρισμό τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. 


 
Read More »
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα για αρχαιοκαπηλία (+ΦΩΤΟ) Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα για αρχαιοκαπηλία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού STEP BY STEP

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού STEP BY STEP Ηγουμενίτσα: Την Δευτέρα 26 Ιουνίου η ετήσια χορευτική παράσταση της σχολής χορού STEP BY STEP Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

1η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑΣ “ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017


Η σπουδαστική χρονιά του τμήματος "ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" ολοκληρώνεται με την πρώτη έκθεση των σπουδαστών του.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δημιουργήθηκε κατά την διάρκεια της κατάρτισης, θα φιλοξενηθεί στο Πνευματικό Κέντρο “Πάνθεον” του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, 20:00μ.μ.
Διάρκεια: Πέμπτη 22/06/2017 έως Σάββατο 24/06/2017
Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 & 19:00-23:00
Πληροφορίες: ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, 2665026987Οι σπουδαστές
Berberiι Xhesi, Lihovici Natalia, Shahinlli Anxhela, Βαγγελή Ευγενία, Γκάνιας Αναστάσιος, Γόγολου Μαριάννα, Ζύλη Αντωνία, Καλιαμούρη Γεωργία, Κουλούρη Αικατερίνη, Κυργυρίδης Νικόλαος, Μάντης Ευθύμιος, Μαυρομμάτη Ιωάννα, Ντάνη Αικατερίνη, Ντέλλου Μαρία, Οικονόμου Μαρίνα, Πανταζή Νικολέτα, Παντέλογλου Γρηγόριος, Παππά Βασιλική, Πασχάλη Αριστούλα, Ρίζου Σταματία, Σούρλα Ευδοκία, Χασιώτης Παναγιώτης και Χριστιάνος Ιωάννης.

Οι καθηγητές
Αγαθοπούλου Άρτεμις, Ασωνίτης Πολυδεύκης, Βλάχου Αντιγόνη, Γκόη Σοφία, Ζωγράφος Φίλιππος, Κωσταδήμας Χαράλαμπος, Μπέλλου Βανέσα, Μπογιατζόγλου Αλεξάνδρα, Παπαδημητρόπουλος Παναγιώτης, Παπαλάμπρου Αντώνιος, Τζόκα Μαρία και Τσιγκούλης Παναγιώτης. 


 
Read More »
1η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑΣ “ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 1η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑΣ “ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ι.Ε.Κ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΤΑΓΟΥΔΙ:
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΜΑΣ - ΜΑΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑ- ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΚΛΑΡΙΝΟ: ΜΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ


 
Read More »
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Στις 23 Ιουνίου η 11η ετήσια χορευτική παράσταση από τη σχολή χορού "Danza" Ελίζα Παπαβασιλείου

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017
Read More »
Ηγουμενίτσα: Στις 23 Ιουνίου η 11η ετήσια χορευτική παράσταση από τη σχολή χορού "Danza" Ελίζα Παπαβασιλείου Ηγουμενίτσα: Στις 23 Ιουνίου η 11η ετήσια χορευτική παράσταση από τη σχολή χορού "Danza" Ελίζα Παπαβασιλείου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017


Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων  & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ» διοργανώνει Μουσική Συναυλία, με  έντεχνο, λαϊκό και ροκ πρόγραμμα και, παράλληλα, Έκθεση Φωτογραφίας, σε συνεργασία με την Ειδικότητα  «Τέχνη Φωτογραφίας» του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας , τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30΄μ.μ., στον  πεζόδρομο.  

Στόχος μας, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση του κοινού, προπαντός της νεολαίας, σε ένα τόσο  σοβαρό θέμα, που τείνει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να αποτελεί μάστιγα για τα παιδιά μας, σε  πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.  

Τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου και ώρα 9:30΄μ.μ., 

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!  
Ελεύθερη είσοδος    

Για το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης  
Η Πρόεδρος ΚΟΤΣΩΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 Η Γραμματέας   ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών Ηγουμενίτσα: Μουσική συναυλία – Έκθεση φωτογραφίας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Έκθεση Ζωγραφικής στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί»

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017


Η αγκαλιά της μητέρας είναι διαχρονικό σύμβολο αγάπης, φροντίδας, ελπίδας και θυσίας από καταβολής κόσμου. Η προσφορά της ένας αδιάκοπος αγώνας χωρίς όρια και προσμονή ανταπόδοσης, η θέλησή της αδάμαστη, το κουράγιο της ακατάβλητο, η δύναμή της αστείρευτη. Ο δεσμός μεταξύ μητέρας και παιδιού ιερός. Η έννοια της μάνας αλληλένδετη με την ύπαρξη του παιδιού.

Αυτό ήταν και το κίνητρο μελών του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου», ώστε να δημιουργήσουν και να εκθέσουν τις προσωπικές τους καλλιτεχνίες σε Έκθεση Ζωγραφικής με θέμα: «Μητέρα και Παιδί».Η έκθεση είναι αφιερωμένη στις Μάνες της «Φλόγας» οι οποίες καλούνται να ξεπεράσουν την ανθρώπινη φύση τους και να σταθούν δίπλα στο παιδί τους που παλεύει για το αυτονόητο ∙ τη ζωή του.

Σε αυτή την προσπάθειά μας θα θέλαμε να σας βρούμε συνοδοιπόρους και αρωγούς και σας περιμένουμε όλους στην Έκθεση ζωγραφικής στις 22 και 23 Ιουνίου 2017, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάροδο Ολύμπου (8.30 μ.μ.-11.30 μ.μ.) για να τιμήσετε με την παρουσία σας και τη βοήθειά σας τη μητέρα που γίνεται το σύμβολο της υπομονής, της θέλησης, της ελπίδας για όλους μας!

Τα έσοδα των πωλήσεων των έργων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου «Φλόγα» και των παιδιών με καρκίνο. 


 
Read More »
Έκθεση Ζωγραφικής στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί» Έκθεση Ζωγραφικής στην Ηγουμενίτσα με θέμα: «Μητέρα και Παιδί» Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Bazaar αγάπης σήμερα, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017
Read More »
Bazaar αγάπης σήμερα, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας Bazaar αγάπης σήμερα, στον πεζόδρομο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 22, 2017 Rating: 5

Σελίδες