Την Κυριακή ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Ηρακλή

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
Την Κυριακή ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Ηρακλή


Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας
Κυριακή 19 Μαρτίου 14:45
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο να γίνει ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας!
Read More »
Την Κυριακή ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Ηρακλή Την Κυριακή ο εντός έδρας αγώνας του Θεσπρωτού με τον Ηρακλή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

Συλλυπητήριο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
Συλλυπητήριο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου


Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου εκφράζει την βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του πατέρα του συναδέλφου Γκαμπρέλα Κωνσταντίνου.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Μαζαρακιά Θεσπρωτίας σήμερα 17/03/2023 και ώρα 14:00.
Read More »
Συλλυπητήριο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου Συλλυπητήριο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

Μέρα 25 | Ζήτημα δημοσίου συμφέροντος η διακοπή ρεύματος στον ΤΟΕΒ Παραμυθιάς – Ερώτηση στην Βουλή

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
Μέρα 25 | Ζήτημα δημοσίου συμφέροντος η διακοπή ρεύματος στον ΤΟΕΒ Παραμυθιάς – Ερώτηση στην Βουλή


Με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος &Ενέργειας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών και Εσωτερικών, η Κ.Ο του ΜέΡΑ25 θέτει το σοβαρό ζήτημα δημοσίου συμφέροντος που έχει ανακύψει, από την διακοπή της παροχής ρεύματος στον Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) Πεδιάδας Παραμυθιάς.

H ερώτηση
Εδώ και δύο μήνες σχεδόν, η ΔΕΗ έχει σταματήσει την παροχή ρεύματος στον ΤΟΕΒ (Τοπικό Οργανισμό Εγγείων Βελτιώσεων) Πεδιάδας Παραμυθιάς, λόγω απλήρωτων χρεών ύψους 1,6 εκ. ευρώ, περίπου. Ο συγκεκριμένος ΤΟΕΒ αρδεύει συνολική επιφάνεια 28.000 στρεμμάτων καλλιέργειας, 3.538 μελών – ιδιοκτητών.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Σουλίου κ. Ιωάννη Καραγιάννη, “τα μέλη του Οργανισμού πληρώνουν τους λογαριασμούς αλλά η οφειλή έχει δημιουργηθεί από το παρελθόν”. Πέρσι έκαναν προσφυγή για ασφαλιστικά μέτρα αλλά τα έχασαν. Η ΔΕΗ θέλει να εισπράξει τα χρήματά αλλά δεν δέχεται να υπάρξει κάποιος διακανονισμός του χρέους. Η Περιφέρεια Ηπείρου κάνει προσπάθεια για διευθέτηση και ρύθμιση της οφειλής. Πρότεινε στη ΔΕΗ να καταθέσει το χρέος στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και να μπει εγγυήτρια αλλά η ΔΕΗ δεν το δέχεται.
Το πρόβλημα αφορά τους γεωργούς αλλά και τους κτηνοτρόφους. Πολλοί κτηνοτρόφοι έχουν χωράφια και καλλιεργούν ζωοτροφές και δεν μπορούν να προχωρήσουν στην σπορά αν δεν υπάρχει νερό άρδευσης. Το γεγονός αυτό έχει φέρει σε απόγνωση χιλιάδες οικογένειες, που ζουν κι εργάζονται στην περιοχή.

Δεδομένου ότι:
Στις καλλιέργειες της περιοχής στηρίζεται ουσιαστικά ολόκληρη η τοπική οικονομία. Έτσι η διακοπή λειτουργίας του Οργανισμού συνδέεται άρρηκτα με την προστασία δημοσίου συμφέροντος της περιοχής καθώς:
Α) Προκαλεί την απαξίωση των αρδευτικών υποδομών κόστους κατασκευής πολλών εκατομμυρίων ευρώ, που αποτελούν δημόσια περιουσία.
Β) Θέτει σε κίνδυνο την επαρκή υδροδότηση της πόλης της Παραμυθιάς και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Σουλίου. Ο μεγαλύτερος καταναλωτής του ΤΟΕΒ είναι ο Δήμος Σουλίου, καθώς το νερό του οργανισμού χρησιμοποιείται από τον Δήμο, για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών των οικιακών καλλιεργειών των κατοίκων του.
Η διακοπή της παροχής νερού από τον οργανισμό οδηγεί τους κατοίκους στη χρήση νερού από το δίκτυο ύδρευσης για την κάλυψη της ανάγκης με αποτέλεσμα την πτώση της πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης και την αδυναμία επαρκούς κάλυψης της υδροδότησης, ειδικά των οικιστικών περιοχών που βρίσκονται σε μεγαλύτερο υψόμετρο.
Γ) Χωρίς την παροχή νερού όλες οι αρδευόμενες εκμεταλλεύσεις καταδικάζονται ενώ οι κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις πλήττονται δυσβάσταχτα, οδηγώντας σε οικονομικό αφανισμό αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και μεταποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής, εμπορικές και μεταφορικές, σε μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Δ)Επιπλέον, η διακοπή της ηλεκτροδότησης συντελείται ακριβώς τη χρονική περίοδο που αρχίζει σταδιακά να αποφέρει καρπούς μια πολυετής προσπάθεια για την ανάπτυξη αγροτικών εκμεταλλεύσεων, που υιοθετούν πιο αποδοτικές καλλιέργειες.
Ε)Εξαιτίας της παύσης λειτουργίας του ΤΟΕΒ, όλοι οι παραγωγοί που έχουν ενταχθεί σε Σχέδια Βελτίωσης κινδυνεύουν να απενταχθούν από τα προγράμματα, επιστρέφοντας τις οικονομικές ενισχύσεις που έλαβαν, ενώ Αντίστοιχες δυσκολίες αντιμετωπίζουν όλοι οι ΤΟΕΒ της χώρας καθώς το κόστος της ηλεκτροδότησης έχει γίνει δυσβάσταχτο.

Ερωτάται ο Υπουργός:
1. Θα εξασφαλίσει την ρύθμιση των οφειλών του ΤΟΕΒ Πεδιάδας Παραμυθιάς και οποιοδήποτε άλλου ΤΟΕΒ της χώρας προς τη ΔΕΗ, που κινδυνεύει να
σταματήσει να λειτουργεί εξαιτίας των ληξιπρόθεσμων οφειλών του;
2. Εξαιτίας της σοβαρότητας του θέματος θα εξετάσει την υιοθέτηση μιας πιο ευνοϊκής τιμολογιακής πολιτικής για το ηλεκτρικό ρεύμα που κάνουν χρήση οι ΤΟΕΒ της χώρας;
Read More »
Μέρα 25 | Ζήτημα δημοσίου συμφέροντος η διακοπή ρεύματος στον ΤΟΕΒ Παραμυθιάς – Ερώτηση στην Βουλή Μέρα 25 | Ζήτημα δημοσίου συμφέροντος η διακοπή ρεύματος στον ΤΟΕΒ Παραμυθιάς – Ερώτηση στην Βουλή Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

ΡΑΕ: Μελέτη εξηλεκτρισμού για τα λιμάνια

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
ΡΑΕ: Μελέτη εξηλεκτρισμού για τα λιμάνια


Η απανθρακοποίηση της ναυτιλίας δημιουργεί νέα δεδομένα και απαιτήσεις στην αγορά ρεύματος, καθώς οι ποσότητες ενέργειας που απαιτούνται για την τροφοδοσία πλοίων με ηλεκτρική ενέργεια είναι τεράστιες. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι ενεργειακές ανάγκες ενός μεγάλου κρουαζιερόπλοιου είναι συγκρίσιμες με εκείνες μιας μικρής πόλης, κάτι που σημαίνει ότι η τροφοδοσία τους από την στεριά απαιτεί μεγάλης κλίμακας επενδύσεις σε παραγωγή, δίκτυα και λιμενικές υποδομές. Αυτό προκύπτει από την συζήτηση με θέμα τον εξηλεκτρισμό της ναυτιλίας που έγινε στο πλαίσιο του συνεδρίου Shipping Finance.
Ο αντιπρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας Δημήτρης Φούρλαρης ανέφερε, μιλώντας στο συνέδριο, ότι η ΡΑΕ σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο προχωρά σε χαρτογράφηση των μεγαλύτερων λιμανιών της χώρας προκειμένου να εκτιμηθεί το κόστος των απαιτούμενων επενδύσεων στα λιμάνια και τα δίκτυα και να τεθεί ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα στον ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να προχωρήσει στις απαιτούμενες τροποποιήσεις στο αναπτυξιακό του πλάνο. Κρίσιμο ζήτημα για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι η ολοκλήρωση των ηλεκτρικών διασυνδέσεων των νησιών προκειμένου να υποστηρίζεται η τροφοδοσία των πλοίων που ελλιμενίζονται σε αυτά.
«Συνεργαζόμαστε τόσο με τον ΑΔΜΗΕ όσο και με τον ΔΕΔΔΗΕ για να επιτευχθεί ο στόχος του εξηλεκτρισμού της ναυτιλίας. Οι ποσότητες ενέργειας που απαιτούνται είναι πολύ μεγάλες», τόνισε ο κ,. Φούρλαρης ο οποίος ανήγγειλε επίσης ότι το σχετικό πλαίσιο θα τεθεί σύντομα σε διαβούλευση με τους οργανισμούς λιμένων, τους παραγωγούς ενέργειας και τους πλοιοκτήτες. Το εγχείρημα θα τεθεί σε πιλοτική λειτουργία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με τον ΔΕΔΔΗΕ και το Πολυτεχνείο. Ερευνητικά προγράμματα για τον εξηλεκτρισμό και τη χρήση υγροποιημένου φυσικού αερίου με στόχο τον περιορισμό των εκπομπών και ως το 2050 την πλήρη απανθρακοποίηση υλοποιεί και ο ΟΛΠ, όπως ανέφερε εκ μέρους του Οργανισμού ο Δημήτρης Σπύρου. Επίσης υλοποιείται πρότζεκτ «πράσινου»υδρογόνου (παράγεται με ρεύμα από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για την ηλεκτρόλυση) για χρήση σε οχήματα και πλοία σε συνεργασία με την ΔΕΗ και την Motor Oil.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας Σπύρος Πασχάλης επεσήμανε ότι η μετάβαση προϋποθέτει αλλαγές τόσο στα λιμάνια όσο και στα πλοία, καθορισμό των προδιαγραφών και εξασφάλιση της διαλειτουργικότητας των συστημάτων μεταξύ των λιμανιών.
Από την πλευρά της αγοράς τονίστηκε επίσης ότι εμπόδιο αποτελεί ακόμη το υψηλό κόστος της μετάβασης καθώς και ότι το πιθανότερο είναι πως στο μέλλον θα υπάρχουν διαφορετικές επιλογές καυσίμων στα πλοία (υγρά καύσιμα αλλά και υγροποιημένο φυσικό αέριο, μεθανόλη, βιοκαύσιμα, υδρογόνο κ.α.) Θα επικρατήσουν εκείνα που έχουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά ως προς το κόστος, την ευκολία διανομής και αποθήκευσης, τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, την ασφάλεια κ.α.
Read More »
ΡΑΕ: Μελέτη εξηλεκτρισμού για τα λιμάνια ΡΑΕ: Μελέτη εξηλεκτρισμού για τα λιμάνια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

Ημερίδα με θέμα: «Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Κύηση»

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
Ημερίδα με θέμα: «Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Κύηση»


Ο σύλλογος Στήριξης και Αλληλεγγύης Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Ν. Θσπρωτίας και με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Φιλιατών σας καλεί στην Ημερίδα με Θέμα: « Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Κύηση».

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δήμου Ηγουμενίτσας « Πάνθεον» την Τρίτη 21 Μαρτίου στις 6.00 το απόγευμα και ομιλητές θα είναι οι :
Γκόλιας Δημήτριος, Γυναικολόγος
Μπούρμπος Κων/ος, Γυναικολόγος
Μαρέτας Παύλος, Γυναικολόγος
Τσίνα Αικατερίνη, Μαία
Μπούτσουρας Κων/ος, Νευρολόγος

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΖΩΗ ΑΓΛΑΙΑ
Read More »
Ημερίδα με θέμα: «Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Κύηση» Ημερίδα με θέμα: «Σκλήρυνση κατά Πλάκας και Κύηση» Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

ΔΩΔΩΝΗ: Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 2,15 MW στο εργοστάσιο της στα Ιωάννινα

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
ΔΩΔΩΝΗ: Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 2,15 MW στο εργοστάσιο της στα Ιωάννινα


Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. κάνει στροφή προς την πράσινη ενέργεια υποστηρίζοντας τη μακρόχρονη βιώσιμη ανάπτυξη της, με τη βοήθεια της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας της MGD Energy.
Η MGD Energy ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του νέου Φωτοβολταϊκού Σταθμού στo εργοστάσιο της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε στα Ιωάννινα, ο οποίος έχει ισχύ 2,15 MW και θα παράγει περίπου 3150 MWh ενέργεια ετησίως.
Το μεγάλο και απαιτητικό αυτό έργο υλοποιήθηκε με τον καλύτερο τεχνικό εξοπλισμό και τηρώντας τα αυστηρότερα μέτρα για την Ασφάλεια και την Υγεία των εργαζομένων, σύμφωνα με τα Διεθνή και Εθνικά πρότυπα που αφορούν σε ηλεκτρολογικές εργασίες και εργασίες σε ύψος.
Για την εγκατάσταση του Σταθμού χρησιμοποιήθηκαν 3.675 φωτοβολταϊκά πλαίσια της κατασκευάστριας εταιρείας JA SOLAR ισχύος 585W, 10 μετατροπείς της κατασκευάστριας εταιρείας HUAWEI (μοντέλο SUN2000-215KTL-H0) και βάσεις στήριξης ΜΕΤΑΛΟΥΜΙΝ. Η τοποθέτηση ήταν συνδυαστική και περιλάμβανε διαφορετικές επιφάνειες της στέγης του εργοστασίου όπως, μεταλλικές στέγες, στέγες από μπετό και τα διαθέσιμα δώματα.
Ο Σταθμός συνδέθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Μέση Τάση του εργοστασίου και η συνολική εγκατάσταση συνδέθηκε με το δίκτυο, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη σταθερότητα του συστήματος.
Χάρη στο έργο αυτό η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε. επιτυγχάνει μείωση στην έκλυση 2365 τόνων CO2 ετησίως, συνεισφέροντας σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα του πλανήτη.
Η εταιρεία Δωδώνη για περισσότερο από 57 χρόνια, αναγνωρίζει και εκτιμά τον σημαντικό ρόλο που παίζει στην ευρύτερη κοινωνία, μέσω της συνεργασίας της με τοπικούς παραγωγούς και την παροχή εκατοντάδων θέσεων εργασίας. Πρόσφατα, η Δωδώνη έχει επιδείξει σημαντική δέσμευση στην κοινωνική της ευθύνη, στηρίζοντας τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και επενδύοντας στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση των περιβαλλοντικών της επιπτώσεων, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα. Η εταιρεία συνεχίζει να συμβάλλει στην τοπική κοινότητα και να αναλαμβάνει την ευθύνη της για το κοινωνικό και περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.
Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε «Με την εγκατάσταση του Φωτοβολταικού Σταθμού ισχύος 2,15 MW στοχεύουμε στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα της εταιρείας μας και στην αύξηση της αειφορίας της επιχείρησής μας. Το φωτοβολταϊκό πάρκο θα παράγει καθαρή ενέργεια που θα χρησιμοποιείται στην παραγωγή των προϊόντων μας, μειώνοντας την εξάρτησή μας από την παραδοσιακή ενέργεια. Αυτή η επένδυση θα έχει θετικό αντίκτυπο στην εταιρεία μας, καθώς θα μας βοηθήσει να μειώσουμε το κόστος της ενέργειας και θα βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στην αγορά. Παράλληλα, θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τους στόχους μας για αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Στη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε., είμαστε πεπεισμένοι ότι η επένδυση σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι ο σωστός δρόμος για την αειφόρο ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της κοινωνίας στο σύνολο.»
Ο Παναγιώτης Μουρτοπάλλας, Διευθύνων Σύμβουλος της MGD Energy, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά ότι η εταιρεία μας ολοκλήρωσε επιτυχώς την εγκατάσταση ενός νέου φωτοβολταϊκού σταθμού στo εργοστάσιο της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ στα Ιωάννινα. Η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα ένα από τα μεγαλύτερα έργα Ενεργειακού Συμψηφισμού στη χώρα και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση των εκπομπών CO2 αποτελεί τον πυρήνα της δραστηριότητάς μας. Με μια ισχύ 2,15 MW και παραγωγή ενέργειας 3150 MWh/έτος, ο φωτοβολταϊκός σταθμός θα συνεισφέρει σημαντικά στην παραγωγή ανανεώσιμης ηλεκτρικής ενέργειας καλύπτοντας σημαντικό μέρος των αναγκών του εργοστασίου.»
Read More »
ΔΩΔΩΝΗ: Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 2,15 MW στο εργοστάσιο της στα Ιωάννινα ΔΩΔΩΝΗ: Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 2,15 MW στο εργοστάσιο της στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

Με μεγάλη συμμετοχή η χθεσινή απεργία στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023
Με μεγάλη συμμετοχή η χθεσινή απεργία στην Ηγουμενίτσα


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πλατεία δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα συγκέντρωση που οργάνωσε το Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας.
Δεκάδες Μ.Φ. και εκατοντάδες λαού και νεολαίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΕΚΘ και πλημμύρησαν την πλατεία.
Το πρωί, τα χαράματα είχε προηγηθεί η περιφρούρηση της απεργίας στο εργοτάξια του λιμανιού από δυνάμεις του ΕΚΘ.
Η απεργιακή συγκέντρωση ξεκίνησε με το «ΤΡΙΟ ΤΕΝΟΡΟ» τοπική πάντα της Ηγουμενίτσας με τραγούδια που αρμόζουν στη περίσταση.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την Κατερίνα Δήμα γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας, το Σπύρο Υφαντή πρόεδρο των εργαζομένων ΟΤΑ στην Θεσπρωτία, από την Μαρίνα Μηλιώτη εκπρόσωπο των εκ/κων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και τον Ηλία Κουτσή εκπρόσωπο της ΕΛΜΕ, μέλη των Δ.Σ.


Την κεντρική ομιλία έκανε ο Σίμος Ιωάννογλου Γενικός Γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων νομού Θεσπρωτίας.
Παρευρέθηκαν επίσης και έστειλαν χαιρετισμό ο Εμπορικός Σύλλογος Παραμυθιάς, ο Σύλλογος επαγγελματιών λογιστών Θεσπρωτίας.
Σημάδεψαν δε με την παρουσία τους οι μαθητές του 3ου και 2ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Θεσπρωτίας που ήρθαν συντεταγμένα με τα πανό τους και με τα συνθήματα τους.
Ακολούθησε μαζική και μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης.
Επρόκειτο για μια από τις μαζικότερες απεργιακές κινητοποιήσεις που γίνανε ποτέ στην πόλη μας.
Να σημειώσουμε ότι τα εμπορικά καταστήματα τόσο στην Ηγουμενίτσα όσο και στην Παραμυθιά παρέμειναν κλειστά όλο το πρωί με απόφαση των Συλλόγων τους στην γραμμή της ΟΕΣΒΔΕΝ.
Read More »
Με μεγάλη συμμετοχή η χθεσινή απεργία στην Ηγουμενίτσα Με μεγάλη συμμετοχή η χθεσινή απεργία στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαρτίου 17, 2023 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες