Ανάπτυξη μέσω μεταπτυχιακού και Δυτικής Αττικής…

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021
Ανάπτυξη μέσω μεταπτυχιακού και Δυτικής Αττικής…Συνέδριο με αντικείμενο την διοίκηση, οργάνωση και ανάπτυξη λιμένων οργανώνει ο ΟΛΗΓ επί ένα τριήμερο μάλιστα στην Ηγουμενίτσα.

Η οργάνωση ενός τέτοιου συνεδρίου θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αν οσονούπω το λιμάνι δεν περνούσε στα χέρια ιδιώτη. Ως εκ τούτου να συζητά ο ΟΛΗΓ για την ανάπτυξη του λιμανιού που πολύ σύντομα δεν θα του ανήκει ακυρώνει από μόνο του, ως γεγονός, τις καλές προθέσεις.

Από κει και πέρα ερώτημα προκαλεί ότι από την Διοίκηση του ΟΛΗΓ επιλέχθηκε η συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής για την διοργάνωση του συνεδρίου και μάλιστα όχι κάποιου τμήματος ή σχολής αλλά ενός προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών για την διοίκηση των λιμένων.

Πως και γιατί η διοίκηση έκανε την επιλογή αυτή είναι άγνωστο.. 
Εκτός κι αν έχουν βάση οι πληροφορίες που θέλουν μέλος της διοίκησης να κάνει το μεταπτυχιακό του στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο και στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Read More »
Ανάπτυξη μέσω μεταπτυχιακού και Δυτικής Αττικής… Ανάπτυξη μέσω μεταπτυχιακού και Δυτικής Αττικής… Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

55 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο - Διψήφιος αριθμός στη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021
55 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο - Διψήφιος αριθμός στη ΘεσπρωτίαΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 5
ΠΕ Θεσπρωτίας 13
ΠΕ Ιωαννίνων 34
ΠΕ Πρέβεζας 3


Read More »
55 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο - Διψήφιος αριθμός στη Θεσπρωτία 55 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο - Διψήφιος αριθμός στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

7 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021
7 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και ΗγουμενίτσαΤην Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκαν 153 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 65 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 31.440 rapid test και ανευρέθηκαν 422 θετικά (1.34%). Από τις 422 περιπτώσεις, οι 200 αφορούν άνδρες και οι 222 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 35.13 έτη.

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΛΑΤΑΡΙΑ
59 rapid test με 2 θετικά (3.39%) αφορούν σε 2 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 58 έτη

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΠΑΝΘΕΟΝ”, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
248 rapid test με 5 θετικά (2.02%) αφορούν σε 1 άνδρα και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 30 έτη
Read More »
7 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και Ηγουμενίτσα 7 θετικά rapid tests σε Πλαταριά και Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

Συγχαρητήρια από το Σύλλογο Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021
Συγχαρητήρια από το Σύλλογο Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ ΕλλάδοςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Λ.Σ. ΒΔ ΕΛΛΑΔΟΣ 
 Σαν συλλογος θελουμε να εκφρασουμε τα συγχαρητηρια μας στο Κεντρικο Λιμεναρχη Ηγουμενιτσας και το προσωπικο της Υπηρεσιας το οποιο αξιοποιωντας πληροφοριες με υπομονη και μεθοδικοτητα προχωρησε στον εντοπισμο και τη συλληψη των διακινητωνεπι Θ/Γ σκαφους στο οποιο επεβαιναν Τουρκικης υπηκοοτητας παρανομοι μετεναστες με προορισμο την Ιταλια.
Read More »
Συγχαρητήρια από το Σύλλογο Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος Συγχαρητήρια από το Σύλλογο Αποστράτων Στελεχών Λιμενικού ΒΔ Ελλάδος Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 10, 2021 Rating: 5

Σελίδες