Δεμένα τα πλοία στo λιμάνι της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, την Παρασκευή, λόγω της συμμετοχής των ναυτεργατών της Κέρκυρας στην απεργιακή κινητοποίηση της ΠΝΟ.

Όπως ανακοίνωσε, το Σωματείο Ναυτεργατών της Κέρκυρας, «Άγιος Σπυρίδων», η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών θα ξεκινήσει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και θα διαρκέσει για 24 ώρες, μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ενώ όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου, Χρήστος Βιτουλαδίτης, «ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι κινητοποιήσεις των ναυτεργατών της Κέρκυρας να κλιμακωθούν περαιτέρω».


 
Read More »
Δεμένα τα πλοία στo λιμάνι της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή Δεμένα τα πλοία στo λιμάνι της Ηγουμενίτσας την Παρασκευή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Με παραχωρήσεις επιμέρους δραστηριοτήτων η αξιοποίηση των λιμανιών

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018Την μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση των λιμανιών για τα οποία έχει την ευθύνη ανάπτυξης παρουσίασε σήμερα αντιπροσωπεία του Ταμείου, υπό τον πρόεδρο Άρη Ξενόφο, σε ειδική σύσκεψη στο Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, και με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστου Λαμπρίδη και του Γενικού Γραμματέα Ναυτιλίας Διονύση Χαράλαμπου Καλαματιανού.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκαν οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης των λιμανιών της Ελλάδας, βάσει των δραστηριοτήτων τους και της γεωγραφικής τους θέσης. Ιδιαίτερα σημειώθηκε το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον που παρουσιάζεται πλέον για τα λιμάνια της Ελλάδας, μετά τη θετική ολοκλήρωση των διαδικασιών αξιοποίησης των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, και κυρίως με βάση την ανάπτυξη που παρουσιάζει το λιμάνι του Πειραιά. 

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η νέα πολιτική της κυβέρνησης ότι στο εξής οι αξιοποιήσεις των λιμανιών θα γίνονται με την διαδικασία των παραχωρήσεων δραστηριοτήτων, για να μην δημιουργούνται μονοπωλιακές καταστάσεις και για να γίνονται οι κατάλληλες επενδύσεις με τον καλύτερο τρόπο, από παραχωρησιούχους που έχουν την τεχνογνωσία και τη διάθεση για να αναπτύξουν συγκεκριμένη δραστηριότητα. 

Ο κ. Σαντορινιός ανέφερε το ενδεχόμενο κάποια δραστηριότητα να αναπτυχθεί υπό τον τύπο «ομπρέλας» που θα καλύψει δύο ή περισσότερα γειτονικά λιμάνια που θα παρουσιάζουν το ίδιο ενδιαφέρον (π.χ. κρουαζιέρα).

Ετέθησαν θέματα συνεργασίας του ΤΑΙΠΕΔ με τους Οργανισμούς Λιμένων και επισημάνθηκε η σπουδαιότητα της ομαλής συνεργασίας με τις τοπικές κοινωνίες για την ομαλή εξέλιξη των επενδύσεων. Από αυτές τις επενδύσεις και τις δραστηριότητες, όπως δήλωσε ο κ. Κουρουμπλής, οι τοπικές κοινωνίες πρέπει να έχουν όφελος. 

Ο κ. Ξενόφος ανέφερε ότι στις προθέσεις του ΤΑΙΠΕΔ είναι η ενδελεχής ενημέρωση της Διοίκησης κάθε Οργανισμού Λιμένα ξεχωριστά για τις προοπτικές του λιμανιού που διαχειρίζεται.

Ο κ. Λαμπρίδης τόνισε τις σημαντικές προοπτικές που παρουσιάζουν τα λιμάνια και τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχουν φέρει στη διαχείριση των λιμανιών οι νέες διοικήσεις, καθώς και τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει η διαδικασία των παραχωρήσεων, συγκεκριμένων δραστηριοτήτων. 

Όπως είπε στόχος των επιμέρους παραχωρήσεων είναι να πραγματοποιηθούν επενδύσεις που θα προσδίδουν σημαντική προστιθέμενη αξία στους λιμένες και που δεν μπορούν να υλοποιηθούν από τους Οργανισμούς, ενώ με αυτόν τον τρόπο δύναται να επιτευχθεί η προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού επενδυτών και αντίστοιχων επενδυτικών κεφαλαίων. Read More »
Με παραχωρήσεις επιμέρους δραστηριοτήτων η αξιοποίηση των λιμανιών Με παραχωρήσεις επιμέρους δραστηριοτήτων η αξιοποίηση των λιμανιών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας - Κυριακή 4/2/2018

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης.

Σας περιμένουμε την Κυριακή  4/2/2018 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας


 
 
Read More »
Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Εθελοντική αιμοδοσία στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ηγουμενίτσας (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΤΙΣ 18 ΓΕΝΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018Συνάδελφοι, στις 18 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην δύναμη της οποίας με συλλογική απόφαση έχει ενταχθεί και ο Σύλλογος μας.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. τα τελευταία χρόνια έχει πρωτοστατήσει στους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις τις μισθολογικές περικοπές την κατάργηση κεκτημένων δικαιωμάτων. Ίσως με ελλείψεις και λάθη που, με ενωτική όμως διάθεση, πρέπει να επισημαίνουμε προκειμένου από θέση ισχύος να διεκδικούμε.

Ως εργαζόμενοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Νομό Θεσπρωτίας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, έχουμε υποστεί έναν ιδιότυπο «αποκλεισμό» ενώ ακόμη και η ενημέρωση είναι επιλεκτική και κομματικά «ελεγχόμενη». Ακόμη και αυτή την ώρα που οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται για να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, αντιδεοντολογικά και «κακοποιώντας» κάθε δημοκρατική αντίληψη, μέσω του ηλεκτρομικού ταχυδρομείου του Συλλόγου μοιράστηκε στους εργαζομένους, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ψηφοδέλτιο, αυτό της ΔΑΣ, παρότι κατατέθηκαν 2 ψηφοδέλτια και ένας μεμονωμένος υποψήφιος.Διαφωνούμε με την κομματικοποίηση του Σωματείου που «πνίγει» την αυτονόητη συνδικαλιστική ζύμωση που πρέπει να υπάρχει στους κόλπους των εργαζομένων

Αποφασίσαμε αυτή τη φορά να αντισταθούμε, να διεκδικήσουμε, να συμμετέχουμε ενεργά. Δεσμευόμαστε να αποκαταστήσουμε την αναγκαία σχέση επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., μεταφέροντας τα προβλήματα των εργαζομένων του Νομού Θεσπρωτίας και απαιτώντας την συνδρομή της στην επίλυσή τους. Είτε με παρεμβάσεις σε τοπικό είτε σε κεντρικό επίπεδο, όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Σε όσους χαρακτηρίζουν «απειλή» για τους εργαζόμενους την πολυφωνία, σε όσους θεωρούν εχθρό την Ομοσπονδία την ίδια στιγμή που πασχίζουν να εκλεγούν σε αυτή, τους απαντάμε πως είμαστε ανοικτοί στο διάλογο, δεκτικοί στην κριτική και δεν δίνουμε λόγο σε κομματικούς καθοδηγητές.

Πιστεύουμε ότι τα Πρωτοβάθμια Σωματεία είναι ο χώρος εκπροσώπησης των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων χωρίς κομματικές ταυτότητες

Συνάδελφοι, σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά, την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, από τις 09:00 π.μ. μέχρι 15:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, για την εκλογή των αντιπροσώπων μας στην Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.. Είναι ανάγκη να στείλουμε ανθρώπους με γνώση και ανεξάρτητο πνεύμα, για να μπορέσουν να μας εκπροσωπήσουν στο Δευτεροβάθμιο Σωματείο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως εργαζόμενοι, στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Διεκδικούμε την στήριξή σας και δεσμευόμαστε να δικαιώσουμε την επιλογή σας προτάσσοντας τα προβλήματα όλων των εργαζομένων, είτε μας τιμήσουν με την ψήφο τους είτε όχι.

Δελλής Κωνσταντίνος του Οδυσσέα (Δήμος Φιλιατών)

Καπνίση Σουζάνα του Σπυρίδωνος (Δήμος Ηγουμενίτσας)


Read More »
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΤΙΣ 18 ΓΕΝΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΣΤΙΣ 18 ΓΕΝΑΡΗ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Ημερίδα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018
Read More »
Ημερίδα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Ημερίδα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας - Απεργία την Παρασκευή 12 Γενάρη

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018Είναι ώρα οργάνωσης και πάλης! 
Όλοι στον Αγώνα!

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί σε μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Η κυβέρνηση που φέρνει ένα νέο πολυνομοσχέδιο - φωτιά πρέπει να πάρει δυναμική απάντηση.

Υλοποιούν κατά γράμμα τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων, με προμετωπίδα το χτύπημα τους δικαιώματος στην απεργία, την επέκταση των πλειστηριασμών, δουλεύοντας για την προστασία της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων.

Το πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περιλαμβάνει το χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία. Με αυτό τον τρόπο, η κυβέρνηση προσπαθεί να βάλει στο «γύψο» τους αγώνες και τη δράση των συνδικάτων.

Η ψήφιση της τροπολογίας, για την αυτόφωρη διαδικασία όσων αγωνίζονται ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκών κατοικιών, δίνει τη σκυτάλη στο χτύπημα του δικαιώματος της απεργίας και ανοίγει δρόμο για τη ψήφιση των νέων αντεργατικών μέτρων.

Όσο και αν ισχυρίζεται η κυβέρνηση ότι υπάρχει «φως στο τούνελ» για το λαό, η πραγματικότητα τη διαψεύδει. Οι σχεδιασμοί της για το χτύπημα της απεργίας επιβεβαιώνουν τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει απέναντι στους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοεπιχειρηματίες. Όλοι αυτοί απαιτούν σιγή στους χώρους δουλειάς για να μπορούν να εδραιώσουν και να μεγαλώνουν την κερδοφορία τους.Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις, αποκαλύφθηκε για ακόμα μια φορά η σύμπνοια και ο κοινός βηματισμός του μαύρο μετώπου κυβέρνησης-εργοδοσίας αλλά και των κομμάτων που έχουν ψηφίσει με χέρια και με πόδια όλα τα μνημόνια, των δυνάμεών τους στο συνδικαλιστικό κίνημα (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ/ΜΕΤΑ), που αποτελούν τον πιο εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό στην ηγεσία του συνδικαλιστικού κινήματος. Οι δυνάμεις αυτές απέρριψαν με μια φωνή την πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση, όταν η κυβέρνηση φέρει για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της 3ης "αξιολόγησης", που παράλληλα βάζει στο γύψο το δικαίωμα στην απεργία.

Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους του Νομού να ενισχύσουν τον αγώνα, τη δράση και τις πρωτοβουλίες στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς, ώστε όχι μόνο να μην περάσουν οι νέες ανατροπές, αλλά και με την πάλη μας οι προηγούμενες να καταργηθούν.

Κανένας εργάτης, κανένας άνεργος δεν πρέπει να ξεγελαστεί, να πιστέψει ότι η επίθεση θα σταματήσει, ότι θα την ανακόψει κάποιος άλλος πέρα από εμάς. Μόνο η οργανωμένη πάλη και ο διεκδικητικός αγώνας του εργαζόμενου λαού, μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ μαζικά, αποφασιστικά και στην πράξη θα τσακίσουμε τους αντεργατικούς σχεδιασμούς και τους νόμους που βάζουν τη ζωή μας στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους του Νομού να στηρίξουν την απεργία και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Γενάρη, ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΓΕΝΑΡΗ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ στην ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ στις 10πμ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.


Read More »
Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας - Απεργία την Παρασκευή 12 Γενάρη Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας - Απεργία την Παρασκευή 12 Γενάρη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υλοποίηση Ενιαίου Σημείου Πληροφόρησης (ΕΣΗΠ) Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σας ενημερώνει σχετικά με τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία προς τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και συγκεκριμένα την υλοποίηση του «Ενιαίου Σημείου Πληροφόρησης (Ε.ΣΗ.Π.) Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών», μέσω της ιστοσελίδας insuranceregistry.uhc.gr .

Το Ενιαίο Σημείο Πληροφόρησης Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Ε.ΣΗ.Π.) επιτρέπει στους καταναλωτές ασφαλιστικών προϊόντων - μέσω μιας ενιαίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας - την επαλήθευση ότι ο επαγγελματίας με τον οποίο έρχονται σε επαφή, στο πλαίσιο πώλησης ενός ασφαλιστικού προϊόντος, είναι νόμιμα εγγεγραμμένος στα μητρώα των Επιμελητηρίων, πλήρως πιστοποιημένος και κατά συνέπεια ότι ασκεί τη δραστηριότητα της διαμεσολάβησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Το Ε.ΣΗ.Π. ενημερώνεται αυτόματα από τα μητρώα των Επιμελητηρίων (με τη διασύνδεσή του με το ΓΕΜΗ).

Ειδικότερα, ο πολίτης-επισκέπτης θα μπορεί να ενημερωθεί για:

- την εγκυρότητα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή,

- την κατηγορία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, δηλαδή του πράκτορα ή και του ασφαλιστικού συμβούλου ή και του μεσίτη ασφαλίσεων ή και του συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων,

- κατοχή άδειας διάθεσης επενδυτικών προϊόντων (unit linked - Πιστοποιητικό Δ΄),

- δυνατότητα διασυνοριακής παροχής ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με τις χώρες δραστηριότητάς του, καθώς επίσης και το καθεστώς άσκησης εργασιών (εγκατάσταση ή ελεύθερη παροχή υπηρεσιών).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας www.e-thesprotias.gr όπου μπορείτε να συνδεθείτε αυτόματα με την ιστοσελίδα: insuranceregistry.uhc.gr.


Read More »
Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υλοποίηση Ενιαίου Σημείου Πληροφόρησης (ΕΣΗΠ) Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Επιμελητήριο Θεσπρωτίας: Υλοποίηση Ενιαίου Σημείου Πληροφόρησης (ΕΣΗΠ) Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Συγκρότηση Ομάδας Έργου για την υποβολή, παρακολούθηση και υλοποίηση της πρότασης για την μετατροπή του κτηρίου Bvlgari

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Tην σύσταση ομάδας έργου έργου αποτελούμενη από τους παρακάτω δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Σουλίου, αποφάσισε η δημοτική αρχή, για το έργο του κτηρίου Bvlgari . - Παππάς Γρηγόριος Προϊστάμενος Δ/νσης Τ.Υ-Πολ/μίας & Περιβ/ντος (ΠΕ Περιβάλλοντος), υπεύθυνος ομάδας έργου της πράξης.
- Μπουσταντζή Αντιγόνη Αν. Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών (ΤΕ Πτυχ. Τοπογραφός Μηχανικός).
- Κολιούση Χριστίνα υπάλληλος Τεχνικών Υπηρεσιών (ΤΕ Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής).
- Ντάγκα Ελένη υπάλληλος Γραφείου προμηθειών (ΔΕ Διοικητικού) - Λιάκου Ζωϊτσα Προϊστάμενη Δ/νσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών(ΠΕ Οικονομικών).

Έργο της ομάδας είναι η υποβολή, παρακολούθηση και υλοποίηση της πρότασης "Κτίριο Βούλγαρη Πολυχώρος τέχνης, ιστορίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης" που υποβάλλεται στην με αρ. πρωτ. 5838/740/Α3/13-11-2017 πρόσκληση της Ειδικής Γραμματείας Τομεακών ΕΠ του ΕΠΤΑ και ΤΣ κωδικός πρόσκλησης 2419 καθώς και η επίλυση και διευθέτηση τυχόν προβλημάτων που ήθελε ανακύψουν κατά την διάρκεια υλοποίησης της.


 
Read More »
Συγκρότηση Ομάδας Έργου για την υποβολή, παρακολούθηση και υλοποίηση της πρότασης για την μετατροπή του κτηρίου Bvlgari Συγκρότηση Ομάδας Έργου για την υποβολή, παρακολούθηση και υλοποίηση της πρότασης για την μετατροπή του κτηρίου Bvlgari Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Ε.Λ.Μ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018Η ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας καλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11-01-2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00 στο ΠΑΝΘΕΟΝ.

Θέμα: 3η Αξιολόγηση και συνέπειες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΛΟΣ
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΙΡΒΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Read More »
Ε.Λ.Μ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.Λ.Μ.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

4 προσλήψεις στον Δήμο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη με επιλογή τεσσάρων (04) ατόμων με σύμβαση δίμηνης χρονικής διάρκειας, για την κάλυψη κατεπειγουσών αναγκών της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας

Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος, να είναι υγιείς και αρτιμελείς και να έχουν τη φυσική καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που θα καλύψουν.

Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση ) με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Να υποβάλλουν στην έδρα του Δήμου στο Γραφείο Προσωπικού από την επομένη της δημοσίευσης της παρούσας και για δέκα ημέρες από την 03-01-2018 έως και την 12-01-2018 πρωτοκολλημένη αίτηση με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την κατηγορία .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση όπου θα αναγράφονται τα ατομικά στοιχεία τα στοιχεία κατοικίας, καθώς και ΑΦΜ, ΔΟΥ.,ΑΜΚΑ, αριθμ. Μητρώου ΙΚΑ.

2. φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

3.Υπεύθυνη δήλωση:

- ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

- ότι δεν έχουν κώλυμα κατά τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007 και ότι το κρίσιμο 12μηνο έχουν ή δεν έχουν απασχοληθεί σε Δημόσια Υπηρεσία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 1 του Ν. 2190/94 και αν ναι , σε ποιο φορέα και το χρονικό διάστημα της απασχόλησής τους στο φορέα αυτόν.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Η πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, με σύβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του ν. 3584/2007, εξαιρείται των διαδικασιών του ΑΣΕΠ και των κριτηρίων πρόσληψης του άρθρου 21 του Ν. 2190/94.

Το προσωπικό που θα απασχοληθεί με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών, δεν επιτρέπεται να απασχοληθεί με νέα δίμηνη σύμβαση εντός δώδεκα μηνών, όπως υπολογίζεται σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 21 του Ν.2190/94.

Κώλυμα 8μηνης απασχόλησης: Δεν υπάρχει κώλυμα 8μηνης απασχόλησης, όταν ο υποψήφιος μέσα σε συνολικό χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, που γίνεται με αφετηρία το τέλος της νέας απασχόλησης, για την οποία ο εργαζόμενος πρόκειται να προσληφθεί και προς τα πίσω δεν υπερβαίνει τους οκτώ (8) μήνες απασχόλησης σε φορείς του δημοσίου, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 παρ. 1 του Ν.. 3812/2009 (δημόσιες υπηρεσίες, νομικά πρόσωπα, ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού κα.)

Κωλύματα του Π.Δ. 164/2004: Το κώλυμα του άρθρου 6 παρ. 1 του Π.Δ.164/2004 δεν ισχύει στην περίπτωση ΟΤΑ α΄ βαθμού (Δήμος), ο οποίος σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010 (Πρόγραμμα "Καλλικράτης") συστάθηκε από τη συγχώνευση δύο ή περισσοτέρων δήμων ή κοινοτήτων. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το ανωτέρω κώλυμα θα εφαρμόζεται στην περίπτωση συμπλήρωσης απασχόλησης 24 μηνών (μετά την 1.1.2011) στο νέο δήμο έως σήμερα. Δεν κατατάσσεται υποψήφιος που έχει συνάψει με τον φορέα διαδοχικές συμβάσεις όπως αυτές περιγράφονται στο άρθρο 5 του Π.Δ. 164/2004

Παράταση, ανανέωση ή μετατροπή της δίμηνης σύμβασης σε σύμβαση αορίστου χρόνου είναι αυτοδικαίως άκυρη. 


 
Read More »
4 προσλήψεις στον Δήμο Ηγουμενίτσας 4 προσλήψεις στον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Η καλύτερη πίτσα στην πόλη που πρέπει να δοκιμάσετε (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

Chocolat, Αγίων Αποστόλων 45, λιμάνι Ηγουμενίτσας, απέναντι από το ΚΤΕΛ
Τηλέφωνο για παραγγελίες: 2665022911

Read More »
Ηγουμενίτσα: Η καλύτερη πίτσα στην πόλη που πρέπει να δοκιμάσετε (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Η καλύτερη πίτσα στην πόλη που πρέπει να δοκιμάσετε (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Πωλείται καφετέρια, εν λειτουργία και με μεγάλη πελατεία, λόγω προσωπικού λόγου του ιδιοκτήτη, στην περιοχή του λιμανιού της Ηγουμενίτσας.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6993913110Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Ηγουμενίτσα: Πωλείται καφετέρια εν λειτουργία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΜΗΝΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ:
-ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ,ΜΠΑΡΜΑΝ,ΜΑΓΕΙΡΕΣ,ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ,
ΛΑΝΤΖΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ
ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΙΑΤΡΟΦΗ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ:
-ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ/ΤΗΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ, ΜΑΣΕΡ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ


 
Read More »
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο με οικία

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQ9UAO9Y2YRjy6OIPZC0WhN4T9teg-828gNNEVfwDvnjA2mkGkceFa2XWHUI9xVWkjeitV0EMK1WvJe-xU_TO3GlBGEI3tbhBkz_yy2MK5lZ2teJJIzZeL9_-Bj5S_36YpuaXEKgUPCuA/w1200-h630-p-k-no-nu/201702181246583345.jpg

Πωλείται στο Μεσοβούνι Θεσπρωτίας, οικόπεδο 2240 τ.μ., εντός οικισμού, με μονοκατοικία 84 τ.μ., με υπόγειο 20 τ.μ. και με πενήντα ελαιόδεντρα

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6978892439Read More »
Πωλείται οικόπεδο με οικία Πωλείται οικόπεδο με οικία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα. 

Επίσης, στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού διακινητή και της 41χρονης αλλοδαπής άμεσης συνεργού του, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, μετέφερε μαζί με την 41χρονη συνοδηγό του, μία 23χρονη αλλοδαπή η οποία κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό της από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα.
Read More »
4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας 4 συλλήψεις στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Σήμερα η παρουσίαση της μελέτης του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Σύσκεψη με τους προέδρους των Οργανισμών Λιμένων οι οποίοι ανήκουν στο ΤΑΙΠΕΔ, οργάνωσαν εχτές Δευτέρα, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος και Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστος Λαμπρίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενόψει της αυριανής παρουσίασης που θα κάνει το ΤΑΙΠΕΔ στο ΥΝΑΝΠ για τη μελέτη που έχει ετοιμάσει το Ταμείο για την αξιοποίηση των 10 Λιμανιών.

Ο κ. Ξενόφος υπογράμμισε τη σημασία που έχει το κοινωνικό αποτύπωμα των λιμανιών στις τοπικές κοινωνίες και οι πρόεδροι των Οργανισμών τόνισαν την σημασία που έχει η σύμπλευση των λιμανιών με τις τοπικές κοινωνίες. 
Οι πρόεδροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πολιτική του ΥΝΑΝΠ να προχωρήσει η αξιοποίηση των λιμανιών στο εξής με τη διαδικασία των παραχωρήσεων. Εξέφρασαν επίσης την ικανοποίησή τους για την άριστη, όπως είπαν, συνεργασία τους με τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων.

Αναφέρθηκαν στην ανάγκη να προχωρήσουν γρήγορα τα σχέδια για την αξιοποίηση των λιμανιών, στα γραφειοκρατικά εμπόδια που συχνά δεν επιτρέπουν στους Οργανισμούς να προχωρήσουν σε έργα ή επενδύσεις με στόχο την ανάπτυξη, καθώς και στις σημαντικές προοπτικές που παρουσιάζουν τα λιμάνια. 
Εξέφρασαν απορίες για το πώς μπορούν να προχωρήσουν οι Οργανισμοί σε διάφορες πρωτοβουλίες (leasing, δάνεια, ανάπτυξη μαρινών κλπ) και αναφέρθηκαν σε ζητήματα λειτουργίας των Οργανισμών ως φορέων γενικής κυβέρνησης.

Ο κ. Ξενόφος ανέφερε ότι το ΤΑΙΠΕΔ έχει ήδη πραγματοποιήσει έναν πρώτο γύρο συζητήσεων με ενδεχόμενους παραχωρησιούχους και εξέφρασε την βούληση να επισκεφτεί όλα τα λιμάνια. 
Ο κ. Κουρουμπλής χαρακτήρισε χρήσιμη τη συνάντηση, ενόψει της σημερινής παρουσίασης και με δεδομένες τις προσπάθειες που έχουν ξεκινήσει για την ανάπτυξη των λιμανιών. 
Σημείωσε την ανάγκη να λυθούν θέματα σύνδεσης των λιμανιών με τα δίκτυα μεταφορών, στελέχωσης των Οργανισμών με προσωπικό και προώθησης των επενδύσεων. 
Όπως είπε, μόλις το Υπουργείο αποκτήσει πλήρη εικόνα της μελέτης και σε συνεννόηση με το ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει σε εισηγήσεις προς την κυβέρνηση. 


 
Read More »
Σήμερα η παρουσίαση της μελέτης του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας Σήμερα η παρουσίαση της μελέτης του ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση του λιμανιού της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: "ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" Δείτε το trailer της νέας ταινίας δράσης από την Enigma Short Films

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018

Τρέιλερ από τη νέα ταινία δράσης της Enigma Productions. 
 Σενάριο:Εnigma Productions 
Σκηνοθεσία: Νικόλας Τσες 
Κάμερα: Γιώργος Παναγιώτου 

 Hθοποιοί: 
Νίκος Κυργυρίδης 
Νικολέττα Τζούνα 
Γιάννης Δημάκας 
Νικόλας ΤσεςRead More »
Ηγουμενίτσα: "ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" Δείτε το trailer της νέας ταινίας δράσης από την Enigma Short Films Ηγουμενίτσα: "ΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ" Δείτε το trailer της νέας ταινίας δράσης από την Enigma Short Films Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018


Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης. 


 

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος την Τρίτη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 09, 2018 Rating: 5

Σελίδες