Μ. Κάτσης: Νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Μ. Κάτσης: Νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται


Αγαπητοί συμπολίτες
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια περάσαμε πολλά. Υγειονομική κρίση, ενεργειακή κρίση, ακρίβεια, κόκκινα δάνεια, διαφθορά, πελατειακό κράτος, παρακολουθήσεις, ανασφάλεια. Βασικός υπεύθυνος γι’ αυτή τη σκληρή πραγματικότητα, ήταν η κυβέρνηση.
Η Θεσπρωτία όλο αυτό το διάστημα απουσίαζε εντελώς από τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Αποκλείστηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ κανένα μεγάλο ή μικρότερο νέο έργο δεν υλοποιήθηκε. Αντίθετα, καταργήθηκε το τμήμα Μετάφρασης και Διερμηνείας της Ηγουμενίτσας, ξεπουλήθηκε το λιμάνι της πόλης, δεν αποδόθηκε η χερσαία ζώνη στους πολίτες, εγκαταλείφθηκαν οι αγρότες και οι επαγγελματίες της περιοχής, οι νέοι έμειναν χωρίς προοπτική.
Ήρθε η ώρα να πούμε ως εδώ, στην παρακμή και τη μιζέρια. Ήρθε η ώρα να οικοδομήσουμε μαζί, τη Θεσπρωτία που μας αξίζει. Με γνώση, ειλικρίνεια, και καθαρά χέρια. Σήμερα είμαστε πιο ώριμοι, πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι για να το πετύχουμε. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Με τη στήριξη σας, θα έρθει η μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Η νίκη στις επικείμενες κάλπες είναι στα δικά μας χέρια. Μια νίκη για ζωή με αξιοπρέπεια. Με Αύξηση Μισθών, Μείωση Τιμών, Ρύθμιση Χρεών και Δικαιοσύνη Παντού.
Μία νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται!

Μάριος Κάτσης
Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας
ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.
Read More »
Μ. Κάτσης: Νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται Μ. Κάτσης: Νίκη για να έχει δυνατή φωνή ο θεσπρωτικός λαός και να πάρει επιτέλους όσα δικαιούται Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας


Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την 3η Μαΐου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:30 π.μ., στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο
Έκθεση εσόδων – εξόδων Α’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2023.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος.

Θέμα 2ο
Εξειδικεύσεις πιστώσεων του εγκεκριμένου προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος.

Θέμα 3ο
Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για τα έτη 2023 – 2024 – 2025, για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων– καντινών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος.

Θέμα 4ο
Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για το έτος 2023 για τοποθέτηση καντίνας στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος.

Θέμα 5ο
Καθορισμός των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση των κοινοχρήστων χώρων αιγιαλού – παραλίας για τα έτη 2023 – 2024 – 2025, για τοποθέτηση ομπρελοκαθισμάτων – θαλασσίων μέσων αναψυχής – καντινών στα διοικητικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 6ο
Έγκριση του Πρακτικού Ι της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» και ανάδειξη προσωρινού αναδόχου.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 7ο
Έγκριση της μελέτης του έργου με τίτλο: «Ενεργειακή Αναβάθμιση κτιριακού συγκροτήματος ΕΠ.Α.Λ. Ηγουμενίτσας».
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 8ο
Έγκριση του Πρακτικού ΙΙ της Επιτροπής Διενέργειας και κατακύρωση του διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ».
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 9ο
Έγκριση της μελέτης του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ».
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 10ο
Επικύρωση της με αριθμό: πρωτ. 8625/552/26.04.2023 απόφασης Δημάρχου για παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας σε Δικηγόρο για νομική εκπροσώπηση του Αντιδημάρχου Φουσέκη Γερασίμου του Βασιλείου.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 11ο
Προσφυγή στην διαδικασία του άρθρου 32 του Ν. 4412/2016 για την ανάθεση του έργου με τίτλο: «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» και καθορισμός των όρων αυτής.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 12ο
Τροποποίηση όρων διακήρυξης και παράταση των προθεσμιών υποβολής προσφορών και αποσφράγισης του αριθ. 06/2023 ανοιχτού δημόσιου διαγωνισμού με τίτλο: Ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών περιοχής δικαιοδοσίας Δήμου Ηγουμενίτσας στις Δ.Ε. Πέρδικας και Συβότων, για το έτος 2023.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος

Θέμα 13ο
Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας του κ. Δημάρχου.
Εισηγητής: - Βασίλειος Γκόλιας Αντιδήμαρχος
Read More »
Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 47 και 21 ετών, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε, από τα ανωτέρω στελέχη με την συνδρομή υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας του λιμένα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε φορτηγό όχημα με επικαθήμενο, διαπιστώθηκε η ύπαρξη του 21χρονου, στερούμενου ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο ανωτέρω βρισκόταν κρυμμένος εντός του φορτίου του επικαθήμενου, αποτελούμενο από ενδύματα συσκευασμένα σε χάρτινα κιβώτια, με σκοπό την παράνομη μεταφορά του στο εξωτερικό, από τον 47χρονο οδηγό του Φ/Γ οχήματος.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα - επικαθήμενο.
Read More »
Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Δύο συλλήψεις τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Συνέντευξη Κάτση στο thespro.gr: "Έχουμε στο πρόγραμμα μας το σταμάτημα του ξεπουλήματος των περιφερειακών λιμανιών"

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Συνέντευξη Κάτση στο thespro.gr: "Έχουμε στο πρόγραμμα μας το σταμάτημα του ξεπουλήματος των περιφερειακών λιμανιών"


Κύριε Κάτση μπαίνοντας στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών, γίνεται ένας απολογισμός από τους υποψηφίους της τελευταίας 4ετίας. Εσείς ως βουλευτής μέχρι πρότινος και εκ νέου υποψήφιος, τι θεωρείτε ότι έγινε σωστό και τι λάθος στη Θεσπρωτία;
ΑΠ: Τα τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη άφησαν βαρύ το αποτύπωμα τους και στη Θεσπρωτία. Ιδιαίτερα στη Θεσπρωτία θα έλεγα μάλιστα. Ίσως δεν μας υπολογίζουν γιατί είμαστε μικρός νομός σε ψήφους που δεν επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Ίσως ακόμα να υπάρχει έλλειμμα πολιτικής εκπροσώπησης του νομού στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Το αποτέλεσμα όμως είναι ένα και αδιαμφισβήτητο. Στη Θεσπρωτία η κυβέρνηση έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο.
Μας έκλεισε το Πανεπιστημιακό τμήμα για χάρη των ιδιωτικών κολλεγίων των μεγάλων αστικών κέντρων, χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες για τον τόπο μας και τη νέα γενιά. Πούλησε το λιμάνι, και δεν έδωσε τη χερσαία ζώνη στην τοπική κοινωνία παρά τις μεγάλες κινητοποιήσεις όλων των φορέων του νομού που την απαιτούσαν. Απέκλεισε την Θεσπρωτία και ολόκληρη την Ήπειρο από τα κονδύλια ύψους 30.5δις ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης.

ΕΡ: Δηλαδή δεν έχει γίνει κανένα βήμα προόδου στο νομό μας θεωρείτε;
Ας αναρωτηθεί ο κάθε συμπολίτης μας αν υπάρχει έστω ένα έργο που να σχεδίασε και να ολοκλήρωσε η σημερινή κυβέρνηση στο νομό μας, για το οποίο να περηφανεύεται. Ούτε ένα! Έταξαν την μαρίνα Ηγουμενίτσας και δεν έκαναν τίποτα. Έταξαν εμπορευματικό κέντρο, και το απένταξαν. Έταξαν νέο Αστυνομικό Μέγαρο στην πρώην φοιτητική εστία, και χρηματοδότησαν πέντε σε όλη την Ελλάδα εκτός του δικού μας. Είναι τέτοια η ανικανότητά τους που δεν μπόρεσαν ούτε αυτά που βρήκαν έτοιμα να τελειώσουν. Ο δρόμος για το Μαυρούδι θα έπρεπε να έχει τελειώσει και ακόμα ταλαιπωρεί την πόλη, οι μελέτες για τον περιφερειακό Ηγουμενίτσας αγνοούνται, το σχολείο Βούλγαρη στην Παραμυθιά επίσης, στο νοσοκομείο Φιλιατών υπολειτουργούν τα νέα μηχανήματα όπως ο αξονικός και ο μαγνητικός τομογράφος που φέραμε. Φυσικά μη ξεχνάμε την εικόνα ερήμωσης της τοπικής αγοράς με τα δεκάδες λουκέτα, την πτώση τζίρου στα μαγαζιά και την λεηλασία των εισοδημάτων των νοικοκυριών, αγροτών και επιχειρήσεων από την ακρίβεια στο ρεύμα, τα καύσιμα και στα αγαθά. Φυσικά έγιναν και μερικά θετικά για κάποιους: Μοιράστηκαν 3.000.000 € απευθείας αναθέσεις από το λιμάνι, τα περισσότερα άνευ αντικειμένου σε φίλους και εκλεκτούς του κ. Γιόγιακα. Την ίδια ώρα που η πλειοψηφία του κόσμου δεν βγάζει το μήνα. Έγιναν φυσικά και τα παλαιοκομματικά ρουσφέτια που παράγουν αίσθημα αδικίας και αναξιοκρατίας. Πραγματικά αναρωτιέμαι, με τι αφήγημα διεκδικούν την έδρα του νομού Θεσπρωτίας και την ψήφο μας;

ΕΡ: Όσον αφορά τον ΟΛΗΓ έχει μεταβιβαστεί το 67% των μετοχών χωρίς όμως να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση αφού δεν πέρασε από τη Βουλή και χωρίς να αποδοθεί η χερσαία ζώνη στους Δήμους. Σε περίπτωση εκλογή σας στην Κυβέρνηση τι προτίθεστε να κάνετε γύρω από αυτό το κομβικό θέμα για την πόλη και το νομό; Μπορεί να αλλάξει κάτι;
ΑΠ: Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς περιλαμβάνει η σύμβαση που έχει υπογράψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τις ευλογίες του κ. Γιόγιακα, γιατί την κρατά κρυφή από τον ελληνικό λαό. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι ρήτρες που δεσμεύουν το κράτος, παρότι ζήτησα το κείμενο επισταμένως από τη Βουλή. Επομένως είμαστε σε αχαρτογράφητα νερά. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του 67% των μετοχών του ΟΛΗΓ στον ιδιώτη, αλλά δεν έχει κυρωθεί από τη Βουλή, ούτε από όσο ξέρω έχει καταβληθεί το τίμημα. Άρα τυπικά δεν έχει ολοκληρωθεί η πώληση του λιμανιού. Εμείς έχουμε στο πρόγραμμα μας το σταμάτημα του ξεπουλήματος των περιφερειακών λιμανιών από την Μητσοτάκης ΑΕ, στην περίπτωση που δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα νομικά τετελεσμένα, και βαριές ρήτρες. Θέλουμε την αξιοποίησή τους μέσω υποπαραχωρήσεων, με το πλειοψηφικό πακέτο στο Δημόσιο, όπως γίνεται σε όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ευρώπης. Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι, είναι ότι όλα τα deals που έχει υπογράψει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, άρα και η πώληση του λιμανιού, θα ελεγχθεί μέχρι και το τελευταίο ευρώ για ενδεχόμενο οικονομικό σκάνδαλο. Σίγουρα όμως θα αποδώσουμε το παράκτιο φιλέτο του νομού στους πολίτες για χρήση, γιατί η παρούσα κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να τη δώσει. Αλλιώς θα το είχε πράξει, και δεν θα κορόιδευε 4 χρόνια με κούφια λόγια.

ΕΡ: Υπάρχει αισιοδοξία στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεσπρωτίας και σε εσάς προσωπικά; Τι μηνύματα λαμβάνετε; Πλέον ο νομός γίνεται «μονοεδρικός». Ποια είναι τα διλλήματα που έχει ο μέσος θεσπρωτός πολίτης προσερχόμενος στην κάλπη;
Ναι είμαι πολύ αισιόδοξος ότι και στη Θεσπρωτία θα είμαστε πρώτο κόμμα. Πριν 2 μήνες οι περισσότεροι θεωρούσαν χαμένη την έδρα για τον ΣΥΡΙΖΑ, πλέον όλοι μιλούν για ντέρμπι. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πολύ θετικά. Το 32% που μας ψήφισε το 2019 είναι ακόμα μαζί μας, ενώ πολλοί δημοκράτες πολίτες είτε δεξιοί είτε κεντρώοι είτε αριστεροί, συστρατεύονται μαζί μας γιατί δεν αντέχουν άλλο το καθεστώς Μητσοτάκη, που λεηλατεί τη μεσαία τάξη και τους αδύναμους, υποτιμά την δημοκρατία και τη νοημοσύνη μας. Υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια και βουβή οργή στην Θεσπρωτία, και το κλίμα έχει γυρίσει άρδην σε σχέση με το 2019. Ο ΣΥΡΙΖΑ των 330 μελών έχει καταφέρει να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, τώρα με τα τριπλάσια μέλη είναι απολύτως εφικτή η νίκη.
Η Θεσπρωτία θα εκλέξει βουλευτή από όποιο κόμμα έρθει πρώτο στο νομό, είτε στις πρώτες είτε στις δεύτερες εκλογές. Τα διλήμματα είναι ξεκάθαρα: Δικαιοσύνη ή αδικία. Εντιμότητα ή διαφθορά. Παλαιοκομματισμός ημετέρων και ρουσφέτι, ή δημοκρατία και αξιοκρατία. Ψέμα και κούφιες υποσχέσεις, ή αλήθεια και αποτελεσματικότητα. Και εν τέλει επειδή παίζουν ρόλο και τα πρόσωπα όπως μου λένε στα καφενεία, το δίλλημα είναι Γιόγιακας ή Κάτσης. Ας πάμε σε ένα ντιμπέιτ να συγκριθούμε.

ΕΡ:Ενδεχομένως να μην προκύψει Κυβέρνηση από την κάλπη της Απλής Αναλογικής. Πως βλέπετε την προοπτική των δεύτερων εκλογών.
Τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης πρέπει να επιλέξουν αν θα συμβάλουν στην πτώση του καθεστώτος Μητσοτάκη ή όχι. Η απλή αναλογική τους δίνει περισσότερους βουλευτές ωστόσο τους δίνει και μεγάλες ευθύνες. Δύσκολα θα κρυφτούν από αυτές. Μια άρνηση συνεργασίας σε προγραμματική βάση θα είναι πολύ κοστοβόρα, γιατί αν οδηγηθούμε σε δεύτερες εκλογές με ευθύνη τους, θα έχουν τεράστιο πολιτικό κόστος και από την ενισχυμένη αναλογική και από την πόλωση. Στη Θεσπρωτία που είναι μονοεδρική είναι πιο απλά τα πράγματα: Ή θα συνεχιστεί με τη ΝΔ η λεηλασία και η απαξίωση των θεσπρωτών σαν να πρόκειται για πολίτες β΄ κατηγορίας, ή θα πάμε σε μια πολιτική αλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ καθαρά πρώτο. Ώστε να πάρουμε όσα δικαιούμαστε, και να κυβερνηθεί ο τόπος με δημοκρατία, αξιοκρατία και σοβαρότητα, από μια κυβέρνηση που μειώνει τις ανισότητες και έχει όραμα.
Στη Θεσπρωτία, σε όλες τις εκλογές, τα κόμματα του προοδευτικού χώρου έχουν αθροιστικά την πλειοψηφία, και αυτό είναι κρίσιμο για ενδεχόμενες δεύτερες κάλπες. Γιατί αν γίνουν δεύτερες εκλογές, αυτές θα έχουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος, όπου κάθε ένας θα πρέπει να διαλέξει πλευρά. Η Θεσπρωτία παραδοσιακά έχει κυβερνητικό βουλευτή. Έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και τώρα. Γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος ότι ο νομός θα είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας το βράδυ της 21ης Μαϊου.
Read More »
Συνέντευξη Κάτση στο thespro.gr: "Έχουμε στο πρόγραμμα μας το σταμάτημα του ξεπουλήματος των περιφερειακών λιμανιών" Συνέντευξη Κάτση στο thespro.gr: "Έχουμε στο πρόγραμμα μας το σταμάτημα του ξεπουλήματος των περιφερειακών λιμανιών" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την Εργατική Πρωτομαγιά


137 χρόνια μετά τον ηρωικό αγώνα των εργατών στο Σικάγο τον Μάη του 1886, τιμούμε τους ηρωικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων στον τόπο μας και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Τους κρατάμε ζωντανούς στη μνήμη και την καρδιά μας, είναι πάντα επίκαιροι και εμπνέουν τους σημερινούς αγώνες για εργασιακά δικαιώματα, κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι μήνυμα αλληλεγγύης και αγώνα απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υπηρετούν τα κέρδη των λίγων υποβαθμίζοντας τη ζωή των πολλών. Του αγώνα για εργασία με δικαιώματα, για κοινωνική δικαιοσύνη, για βιώσιμη ανάπτυξη με επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Στη χώρα μας, ο αγώνας αυτός παίρνει τη μορφή του αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις πολιτικές της, που έχουν διαλύσει τα εργασιακά δικαιώματα και καλλιεργούν την εργοδοτική ασυδοσία. Ενάντια στις πολιτικές που υποβαθμίζουν σκόπιμα το Κοινωνικό κράτος, τα δημόσια αγαθά και τις δημόσιες υπηρεσίες, με καταστροφικά αποτελέσματα, όπως αποδείχθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο από το δυστύχημα στα Τέμπη. Στις πολιτικές που προωθούν την ιδιωτικοποίηση βασικών αγαθών, όπως το ρεύμα και το νερό και αφήνουν πλήρως απροστάτευτους από τα funds εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας. Στις πολιτικές που στηρίζουν και επιχορηγούν την αισχροκέρδεια στην ενέργεια και στα βασικά αγαθά και οδηγούν στην δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης και σε απόγνωση μισθωτούς και συνταξιούχους.

Η φετινή Εργατική Πρωτομαγιά σηματοδοτεί
​Το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πολιτικών που τέσσερα χρόνια τώρα διαλύουν τις ζωές μας για να υπηρετήσουν τα συμφέρονται μιας μικρής μειοψηφίας επιχειρηματικών συμφερόντων και τον πλουτισμό των “ημέτερων”.
​Το τέλος της κυβέρνησης που πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου από την κοινωνική πλειοψηφία σε μια ελάχιστη μειοψηφία. Που καθημερινά αυξάνει τις ανισότητες και οδηγεί σε φτωχοποίηση και εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, οι νέες και οι νέοι, οι άνεργοι/ες, οι συνταξιούχοι διαδηλώνουν με τα συνδικάτα την 1η Μάη,
· για κατάργηση των αντεργατικών νόμων,
· για μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας,
· για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και εργασιακά δικαιώματα,
· για ισχυρό κοινωνικό κράτος και δημόσια αγαθά για όλους και όλες.
· Για το δικαίωμα στη ζωή, για ζωή με δικαιώματα.
· Για κοινωνική ευημερία και δίκαιη ανάπτυξη.
· Για δημοκρατία και δικαιοσύνη.

Στις 21 Μάη παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. ΜΑΖΙ μπορούμε να νικήσουμε!
​Για την Πολιτική Αλλαγή και την Προοδευτική Διακυβέρνηση!
Για Δικαιοσύνη Παντού!

Read More »
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την Εργατική Πρωτομαγιά Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για την Εργατική Πρωτομαγιά Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Δυναμική η εκπροσώπηση της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, στη Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Δυναμική η εκπροσώπηση της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, στη Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη


· Σταθερά, η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) δίνει το παρόν στην πιο σημαντική διεθνή έκθεση ιχθυηρών
· Βασικοί πυλώνες συμμετοχής η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η επαφή με πελάτες και συνεργάτες, οι εμπορικές συμφωνίες, οι νέες τάσεις της αγοράς
· Υποστήριξη από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ), με δυνατή εκπροσώπηση υψηλόβαθμων στελεχών.
· Εκπροσώπηση της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μαδρίτη μέσω του Συμβούλου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α', Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Μαδρίτης
· Ψάρι και κρασί, μια μοναδική στο είδος συνέργεια, που ανοίγει δρόμους και κερδίζει εντυπώσεις
· Καθημερινή γευσιγνωσία και πρωτότυπες συνταγές με τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό, φαγκρί βραχύπτερο


«Το πρόγραμμα δράσης που έχει εκτελέσει η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) τα τελευταία 6 χρόνια, έχει αναδείξει τον ηγετικό ρόλο που έχει το Ελληνικό Ψάρι μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας από άποψη ποιότητας και θρεπτικής αξίας σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.» Με αυτήν τη φράση του ο κ. Απόστολος Τουραλιάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΟΠΥ, συνοψίζει τη δυναμική της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και τη σημασία που έχει να συμμετέχει δυναμικά και αποτελεσματικά σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις.


Στην Seafood Expo Global, που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη 25 – 27 Απριλίου 2023, η ΕΛΟΠΥ συμμετείχε με περίπτερο 300τμ σε κύριο σημείο της έκθεσης, όπου φιλοξένησε τα Μέλη της, εκθέτες και επισκέπτες, προσδίδοντας κύρος και προστιθέμενη αξία στον κλάδο και την Ελλάδα.
Την EΛΟΠΥ τίμησαν με την παρουσία τους τα υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γενική Διευθύντρια Αλιείας κα Πέτρου, Επικεφαλής Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας κα Γιόκαλα, Διευθυντής Αλιευτικής Πολιτικής και Αξιοποίησης Προϊόντων Αλιευτικής Παραγωγής κ. Καμπόλης και κορυφαία στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων. Την Ελληνική Πρεσβεία στη Μαδρίτη εκπροσώπησε ο κ. Παντελής Γκάσιος, Σύμβουλος Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Α', Επικεφαλής Γραφείου ΟΕΥ Μαδρίτης.


Πρεσβεύοντας ότι οι συνέργειες με άλλα προϊόντα πολλαπλασιάζουν την αξία του Ελληνικού Ψαριού, η ΕΛΟΠΥ διοργάνωσε φέτος μια μοναδική στο είδος της εκδήλωση στον κόσμο της θάλασσας, με θέμα “Συνδυάζοντας το Ελληνικό Ψάρι Fish from Greece με το Ελληνικό Κρασί” με τη συνεργασία του chef κ. Παναγιώτη Γιακαλή και του Wine & Spirits Communicator κ. Θόδωρου Λέλεκα. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες με τα καλύτερα ελληνικά κρασιά. Όπως είπε η κα Ισμήνη Μπογδάνου Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΟΠΥ, «Σήμερα προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ότι καλύτερο παράγει η Ελληνική θάλασσα και η Ελληνική γη.»


Τα καθημερινά γαστρονομικά live cooking sessions στο περίπτερο της ΕΛΟΠΥ, προσέλκυσαν πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες, καθώς ο διακεκριμένος Έλληνας Chef κ. Κωνσταντίνος Βασσάλος με το επιτελείο του ετοίμαζε καθημερινά γευστικούς μεζέδες με τα κύρια είδη που παράγουν τα 20 Μέλη της ΕΛΟΠΥ, τσιπούρα, λαβράκι, κρανιό και φαγκρί βραχύπτερο.
Read More »
Δυναμική η εκπροσώπηση της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, στη Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη Δυναμική η εκπροσώπηση της Ελληνικής Ιχθυοκαλλιέργειας, στη Seafood Expo Global στη Βαρκελώνη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας


Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. κηρύσσει 3ωρες στάσεις εργασίας για το 1ο ή 2° 3ωρο του προγράμματος των σχολικών μονάδων από την Τρίτη 2/5/2013 μέχρι και την Τετάρτη 31/5/2023 όπως επίσης και επιπλέον στάση εργασίας που καλύπτει το ολοήμερο και διευρυμένου ωραρίου (14:00 – 17:30), στο πλαίσιο της αποτροπής της υλοποίησης του ν.4823/21 και της Υ.Α. 9950/ΓΔ5 ΦΕΚ 388/27-1- 2023 «Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά με την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και τη διαδικασία διενέργειάς της».
Read More »
Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας Κήρυξη 3ωρων στάσεων εργασίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Τριήμερο περιβαλλοντικό σεμινάριο για το ορεινό συγκρότημα της Μουργκάνας

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Τριήμερο περιβαλλοντικό σεμινάριο για το ορεινό συγκρότημα της Μουργκάνας


Το Κ.Ε.ΠΕ.Α Φιλιατών-Θεσπρωτίας πραγματοποίησε 3ήμερο σεμινάριο, στις 28-29-30 Απριλίου 2023. 
Το σεμινάριο απευθυνόταν σε εκπαιδευτικούς των περιφερειών Ιόνιων νησιών ( Κέρκυρας – Λευκάδας), Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας, με αφορμή την 18η Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς) . 


Από τις επιστημονικές εισηγήσεις, αναδείχθηκε πως ο χώρος της Μουργκάνας αποτελούσε φυσικό δεδομένο και παράγοντας στην πολιτιστική εξέλιξη των κατοίκων. 


Το προσωπικό της μονάδας διαχείρισης (παραρτήματος Ηπείρου του ΟΦΥΚΕΠΑ) που έχει αρμοδιότητα σε αυτόν το χώρο, της Μουργκάνας και συνάμα εμπειρία, κάλυψε τμήμα των εισηγήσεων την πρώτη ημέρα στην αίθουσα παρουσιάσεων του ΚΕΠΕΑ Φιλιατών. 


Read More »
Τριήμερο περιβαλλοντικό σεμινάριο για το ορεινό συγκρότημα της Μουργκάνας Τριήμερο περιβαλλοντικό σεμινάριο για το ορεινό συγκρότημα της Μουργκάνας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

O Δήμος Σουλίου για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής σε πληγέντες από το ανεμοστρόβιλο

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
O Δήμος Σουλίου για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής σε πληγέντες από το ανεμοστρόβιλο


Σύμφωνα με την ως άνω απόφαση αρμόδια υπηρεσία για την το έργο της αποκατάστασης των ζημιών αναλαμβάνει η Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Βορείου Ελλάδος (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε.).
Οι πληγέντες κάτοικοι, εφόσον επιθυμούν τον έλεγχό τους και την έκδοση ΈκθεσηςΑυτοψίας, πρέπει να υποβάλουν στην αρμόδια Υπηρεσία αίτηση για διενέργεια αυτοψίας στο πληγέν κτήριο, εντόςπροθεσμίας τριών (3) μηνών από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (μέχρι 12 Ιουλίου 2023). Η αίτηση αυτή θα συνοδεύεται από τίτλους ιδιοκτησίας, οδοιπορικό σκαρίφημα και φωτογραφίες του πληγέντος κτηρίου. Οι φωτογραφίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του/της ιδιοκτήτη/-τριας.
Οι αιτήσεις για Βεβαίωση Καθορισμού Στεγαστικής Συνδρομής, υποβάλλονται, στην αρμόδια υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε., Ναυαρίνου 28 Τ.Κ.:551 31 Καλαμαριά Θεσσαλονίκη) και εντός των προθεσμιών όπως ορίζονται στη σχετική ανωτέρω υπουργική απόφαση περί χορήγησης στεγαστικής συνδρομής (Αριθμ.94464/Δ.Α.Ε.Φ.Κ-ΚΕ/Α325).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται εντός προθεσμίας:
Για ανακατασκευή, ενός (1) έτους από την ημερομηνία παραλαβής του Πρωτοκόλλου Αυτοψίας Επικινδύνως Ετοιμόρροπου Κτηρίου (Π.Α.Ε.Ε.Κ.) ή της Έκθεσης Αυτοψίας με την οποία το κτήριο χαρακτηρίστηκε κατεδαφιστέο
Για επισκευή, είτε ενός (1) έτους από τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως,
είτε ενός (1) έτους από την ημερομηνία παραλαβής της Έκθεσης Αυτοψίας με την οποία το κτήριο χαρακτηρίστηκε επισκευάσιμο.
Εντός των ίδιων προθεσμιών δύναται να κατατεθεί και αίτηση για έκδοση Άδειας Επισκευής χωρίς χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής.

Κατεβάστε τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση και την αίτηση προς Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Β.Ε. για διενέργεια αυτοψίας
Read More »
O Δήμος Σουλίου για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής σε πληγέντες από το ανεμοστρόβιλο O Δήμος Σουλίου για την χορήγηση στεγαστικής συνδρομής σε πληγέντες από το ανεμοστρόβιλο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν 3 μέλη πληρώματος για ξυλοδαρμό επιβάτη

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν 3 μέλη πληρώματος για ξυλοδαρμό επιβάτη


Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών ηλικίας 52, 27 και 45 ετών, προέβησαν πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, κατόπιν υπόδειξης αλλοδαπού επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, προερχόμενο από λιμένα εξωτερικού, για παράβαση του άρθρου 309 του Π.Κ..

Ειδικότερα, ο ανωτέρω, με τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στον λιμένα Ηγουμενίτσας, ενημέρωσε τα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ότι ενώ το πλοίο βρισκόταν εν πλω, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι είναι πλήρωμα του εν λόγω πλοίου, του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν 3 μέλη πληρώματος για ξυλοδαρμό επιβάτη Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν 3 μέλη πληρώματος για ξυλοδαρμό επιβάτη Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Εξώδικο στη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης, από το ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Εξώδικο στη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης, από το ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας


Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας υλοποιώντας την απόφαση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας απέστειλε εξώδικο στη Δ/νση Π.Ε Θεσπρωτίας και ζητάει την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών μονιμοποίησης όλων των συναδέλφων Ειδικής Αγωγής που διορίστηκαν τον Αύγουστο του 2020 και συμπληρώθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διετία των δόκιμων νεοδιόριστων συναδέλφων της Ειδικής Αγωγής. 
Στο άρθρο 62 παρ. 7 του ν.4589/2019, με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι διορισμοί στην εκπαίδευση, προβλέπεται ότι οι νεοδιοριζόμενοι υπηρετούν επί δύο έτη ως δόκιμοι. 
Στο τέλος του δεύτερου έτους οι νεοδιοριζόμενοι κρίνονται προκειμένου να μονιμοποιηθούν. 
Ο τρόπος και τα κριτήρια καταλληλότητας των νεοδιοριζόμενων καθορίζονται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η οποία μέχρι και σήμερα δεν έχει εκδοθεί.
Είναι, επομένως, αυτονόητο ότι μετά την συμπλήρωση των δύο ετών, που έχει ήδη συμβεί από τις 19 Αυγούστου 2022, επιβάλλεται η αυτοδίκαιη μονιμοποίηση των παραπάνω εκπαιδευτικών.
Παρ' όλα αυτά μια σειρά Διευθύνσεων Π.Ε. δεν έχουν προχωρήσει, όπως όφειλαν, στη μονιμοποίηση των συναδέλφων μας, ενώ την ίδια στιγμή σε πολλές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν μονιμοποιηθεί και το ΥΠΑΙΘ ζήτησε την ΑΝΑΚΛΗΣΗ της μονιμοποίησης.
Είναι φανερό ότι πρόκειται για μια ιδιότυπη ομηρία η οποία καθιστά τους συναδέλφους πιο ευάλωτους σε άνωθεν πιέσεις.

Δείτε όλο το εξώδικο:

 
Read More »
Εξώδικο στη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης, από το ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας Εξώδικο στη Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης, από το ΣΕΠΕ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Μάριος Κάτσης για τους κυνηγούς: "Δυσνόητος, ανεφάρμοστος και εισπρακτικός ο νέος νόμος για τα σκυλιά"

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Μάριος Κάτσης για τους κυνηγούς:  "Δυσνόητος, ανεφάρμοστος και εισπρακτικός ο νέος νόμος για τα σκυλιά"


Μαθαίνω ότι οι #κυνηγοί σε όλη την Ελλάδα και στη #Θεσπρωτία είναι έξαλλοι με την νομοθεσία Πέτσα την τελευταία μέρα πριν διαλυθεί η Βουλή για την στείρωση δεσποζόμενων ζώων και κυνηγετικών σκύλων. Δικαίως! 
Ο νόμος παραμένει δυσνόητος, ανεφάρμοστος και εισπρακτικός. Τι κρύβεται πίσω από μια τέτοια εκδικητική απόφαση;
Δεσμευόμαστε για την αναθεώρηση και τον εξορθολογισμό των παράλογων διατάξεων μετά από διαβούλευση, που βάζει σε κίνδυνο μέχρι τους κατόχους οικόσιτων ζώων σε ένα σπίτι με αυλή όπως συμβαίνει στα χωριά της περιοχής μας. Επί της ουσίας, επιβάλλεται εις βάρος τους ένα επιπλέον οικονομικό χαράτσι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη ότι οι κυνηγοί είναι απλοί ιδιώτες, όχι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες εκτροφείς.
Αυτή η κυβέρνηση δεν άκουγε κανέναν παρά μόνο τα συμφέροντα. Η δικαιοσύνη θα επιστρέψει παντού.
Read More »
Μάριος Κάτσης για τους κυνηγούς: "Δυσνόητος, ανεφάρμοστος και εισπρακτικός ο νέος νόμος για τα σκυλιά" Μάριος Κάτσης για τους κυνηγούς:  "Δυσνόητος, ανεφάρμοστος και εισπρακτικός ο νέος νόμος για τα σκυλιά" Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Προσλήψεις Τεχνικού Προσωπικού στη NOVA Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Προσλήψεις Τεχνικού Προσωπικού στη NOVA Ηγουμενίτσας


H NOVA Ηγουμενίτσας ζητά να προσλάβει Τεχνικούς για εγκαταστάσεις

Επιθυμητά προσόντα:
· Γενικές τεχνικές γνώσεις.
· Ικανότητα οδήγησης.

Τι προσφέρουμε:
· Εκπαίδευση, καθοδήγηση και προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης.
· Σύμβαση αορίστου χρόνου.
· Μηνιαίο μισθό με πλήρες πακέτο απολαβών και ασφάλισης.

Αποστολή βιογραφικών στο telecom@vrgroup.gr ή παράδοση στο κατάστημα NOVA Ηγουμενίτσας στην οδό Φ.Μιχαλά 10 & Κύπρου γωνία.
Read More »
Προσλήψεις Τεχνικού Προσωπικού στη NOVA Ηγουμενίτσας Προσλήψεις Τεχνικού Προσωπικού στη NOVA Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο ψυκτικό;

Τρίτη, Μαΐου 02, 2023
Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο ψυκτικό;


Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο ψυκτικό για τον επαγγελματικό εξοπλισμό σας; 
Ο Άκης Ευθυμίου είναι εδώ για να σας βοηθήσει! 
Με εμπειρία στον κλάδο της επισκευής και συντήρησης μηχανών καφέ, παγομηχανών, πλυντηρίων πιάτων, γρανιτιέρων και άλλων συσκευών, μπορείτε να βασίζεστε στον Άκη για να διατηρήσετε τον εξοπλισμό σας σε άριστη κατάσταση.

Μην αγχώνεστε για τις αναπάντεχες βλάβες στον εξοπλισμό σας. 
Επικοινωνήστε με τον Άκη στον αριθμό 6906193834 και εξασφαλίστε την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε. 
Επιπλέον, ο Άκης είναι εδώ για να παρέχει συμβουλές και προτάσεις για τον εξοπλισμό σας, προκειμένου να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοση και ανταπόκριση.

Βρίσκεται στην Κυρά Βασιλικής 13 στην Ηγουμενίτσα και είναι έτοιμος να εξυπηρετήσει όλους τους πελάτες του με αξιοπιστία και επαγγελματισμό. 

Επικοινωνήστε μαζί του σήμερα στο τηλέφωνο 6906193834 
Read More »
Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο ψυκτικό; Ψάχνετε για έναν αξιόπιστο ψυκτικό; Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 02, 2023 Rating: 5

Σελίδες