Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου, στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας, στην διασταύρωση για Πολυνέρι και Αργυρότοπο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, το τροχαίο σημειώθηκε μεταξύ δύο οχημάτων, στην προσπάθεια των δύο οδηγών να προσπεράσουν προπορευόμενο όχημα.

Αποτέλεσμα ήταν να τρακάρουν μεταξύ τους, με το ένα όχημα, το οποίο οδηγούσε μία γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν δύο μικρά κοριτσάκια, να καταλήγει σε παρακείμενο χωράφι.

Ευτυχώς τα κοριτσάκια δεν χτύπησαν σοβαρά, παρά μόνο το ένα από αυτά που τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο της.


Η γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε στο όχημά της και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.

Ευτυχώς και για αυτή, τα τραύματά της δεν είναι σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου Φιλιατών στην Ηγουμενίτσα.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν τρεις νεαροί, οι οποίοι επέστρεφαν από την προπόνηση της ομάδας τους και που ευτυχώς δεν χτύπησε κανένας τους, αφού και ζώνες φορούσαν και οι αερόσακοι του οχήματος λειτούργησαν κανονικά.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμούς στον Αργυρότοπο Θεσπρωτίας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για τις συναντήσεις διεύρυνσης

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για τις συναντήσεις διεύρυνσης 


Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ανέλαβε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που απορρέουν από την απόφαση του κόμματος για την διεύρυνση και την αντιστοίχηση των μελών με το εκλογικό του ποσοστό. 

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις- συζητήσεις (μία στην Ηγουμενίτσα με Μαντά – Κοκκινοβασίλη και μία στους Φιλιάτες με Μαντά), με την συμμετοχή και του βουλευτή Μ. Κάτση Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν παραπάνω από ικανοποιητική. 

Η εγγραφή των νέων μελών μέχρι στιγμής κινείτε σε ικανοποιητικό βαθμό, συν 45%. Προγραμματίζονται εκδηλώσεις στην Παραμυθιά και σε όλους τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους. 

Διευρύνθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή με στελέχη της Προοδευτικής Συμμαχίας και συνεδρίασε δύο φορές με θέματα οργανωτικά και προγραμματισμό δράσης. 

Στην Ηγουμενίτσα έγινε στις 7-12-2019 ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής των νέων μελών με την παρουσία της Όλγας Γεροβασίλη και αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει στους Φιλιάτες στις 14-12-2019. 

Είναι ενθαρρυντικό ότι καθημερινά αρκετοί συμπολίτες μας εκδηλώνουν την αντίθεσή τους στην νεοφιλελεύθερη πολιτική που ασκείτε από μια νεοσυντηρητική κυβέρνηση και εκδηλώνουν την πρόθεσή τους να αντιδράσουν. 

Τους καλούμε να συστρατευτούν για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας. 

Αλλάζουμε – Δυναμώνουμε - Προχωράμε 

Παπαρούνας Παύλος 

Συντονιστής ΝΕ Θεσπρωτίας
Read More »
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για τις συναντήσεις διεύρυνσης Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας για τις συναντήσεις διεύρυνσης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ο συνδυασμό Γόγολου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Ο συνδυασμό Γόγολου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας


Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 11η Δεκεμβρίου 2019, η Δημοτική Παράταξη του Συνδυασμού Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία, είναι η μόνη παράταξη που επεξεργάστηκε και κατέθεσε διακριτό Τεχνικό Πρόγραμμα. Οι βασικοί άξονες της πρότασής μας είναι: 

1.Συνέχιση όλων των έργων και μελετών των οποίων η χρηματοδότηση προέρχεται από διάφορα συγχρηματοδοτούμενα ή μη προγράμματα (ΕΣΠΑ, Φιλόδημος, ΠΔΕ, ΣΑΤΑ και λοιπά έσοδα Δήμου κ.α.). 

2.Συμπερίληψη όλων των νέων έργων και μελετών, των οποίων η χρηματοδότηση έχει εξασφαλιστεί από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. 

3.Εκπόνηση του Τεχνικού Προγράμματος με ξεχωριστή αναφορά, σε συγκεκριμένα έργα σε κάθε Δημοτική Ενότητα και Κοινότητα του Δήμου. 

Οι στόχοι και οι προτεραιότητες των έργων και μελετών του Τεχνικού Προγράμματος αφορούν: 

Α) Στην αναβάθμιση του επιπέδου της ποιότητας ζωής των δημοτών, με συγκεκριμένα έργα επέκτασης και βελτίωσης ηλεκτροφωτισμού, εκσυγχρονισμού πλατειών, παιδικών χαρών, χώρων αναψυχής, αθλητισμού, επέκτασης πεζοδρόμων – ποδηλατοδρόμων κ.α. 

Β) Στην προστασία του περιβάλλοντος με δράσεις όπως η δημιουργία πράσινων σημείων, η κατασκευή αντιπυρικών δρόμων και ζωνών, η εκτέλεση μικρότερης κλίμακας αντιπλημμυρικών έργων συμπληρωματικών με τα μεγάλα έργα που υλοποιούνται κ.τ.λ. 

Γ) Στην αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος με τη δημιουργία νέων χώρων στάθμευσης. 

Δ) Στην ανάπτυξη του τουρισμού στο παραλιακό μέτωπο (Πέρδικα – Σύβοτα – Ηγουμενίτσα), με την μελέτη και κατασκευή εμβληματικών έργων, αλλά και έργων μικρότερης κλίμακας, καθώς και με την λειτουργία Περιπτέρων Τουριστικής Προβολής και Ενημέρωσης. 

Ε) Στην ανάδειξη της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και των μνημείων της περιοχής καθώς και στην περαιτέρω πολιτιστική ανάπτυξη μέσω της μελέτης και κατασκευής Δημοτικής Βιβλιοθήκης. 

Το Τεχνικό μας Πρόγραμμα, αποτελεί πειστική απάντηση στο Τεχνικό Πρόγραμμα που κατέθεσε η Δημοτική Αρχή, το οποίο χαρακτηρίζεται από έργα χωρίς συμπληρωματικότητα, χωρίς στόχους και χωρίς κριτήρια επιλογής. Ένα τέτοιο πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα ένταξης έργων μέσω εξωθεσμικών και άτυπων παρεμβάσεων. 

Η Δημοτική Αρχή, επικαλούμενη τυπικούς λόγους αρνήθηκε την ουσιαστική συζήτηση του Τεχνικού μας Προγράμματος και επέμεινε στην ψήφιση του δικού της αντιαναπτυξιακού και συντηρητικού προγράμματος. Για να διατηρήσει τα προσχήματα πρότεινε τη συμπερίληψη στο δικό της πρόγραμμα και όσων έργων του δικού μας προγράμματος θα εγκρίνονταν από την Τεχνική Υπηρεσία. 

Θεωρούμε ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα δεν είναι ένας απλός κατάλογος έργων, αλλά αποτελεί ένα συνεκτικό σύνολο αλληλοσυμπληρούμενων δράσεων και παρεμβάσεων, που εξυπηρετούν συγκεκριμένους στόχους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του δικού μας προγράμματος και αυτά είναι τα στοιχεία που λείπουν παντελώς από το Τεχνικό Πρόγραμμα που ψηφίστηκε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της πλειοψηφίας. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν συναινέσαμε στην επικοινωνιακή και χωρίς ουσία πρόταση της Δημοτικής Αρχής. Η Δημοτική μας Παράταξη ευχαριστεί τους συνεργάτες για την επεξεργασία και τη δημιουργία εν τέλει του Τεχνικού Προγράμματος το οποίο προτάθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου . 

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες, ότι θα συνεχίσουμε με αντίστοιχες δράσεις και προτάσεις ως οφείλουμε ανταποκρινόμενοι στο ρόλο μας.
Read More »
Ο συνδυασμό Γόγολου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας Ο συνδυασμό Γόγολου για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Δέσμευση Ελλάδας - Ισραήλ για τον East Med

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Δέσμευση Ελλάδας - Ισραήλ για τον East Med


Η προώθηση του αγωγού East Med, ο οποίος θα μεταφέρει φυσικό αέριο από τα κοιτάσματα της Ανατολικής Μεσογείου στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης με τον Ισραηλινό ομόλογό του Yuval Steinitz.

Σημειώνεται ότι σε συνέντευξη που έδωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,δήλωσε ότι η Ελλάδα, η Κύπρος, η Αίγυπτος και το Ισραήλ δεν μπορούν να δημιουργήσουν γραμμή μεταφοράς φυσικού αερίου χωρίς τη συναίνεση της Τουρκίας, με βάση τη συμφωνία που υπέγραψε με τη Λιβύη για τα θαλάσσια σύνορά τους.

Στη συνάντηση συζητήθηκε, επίσης, η συνεργασία μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ για την ηλεκτρική διασύνδεση από την Κρήτη μέχρι το Ισραήλ μέσω Κύπρου.

Οι δύο πλευρές, όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΕΝ, επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για τη στήριξη των δυο αυτών σημαντικών ενεργειακών έργων.

Ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες της Ελληνικής Δημοκρατίας για την υποστήριξη της ισραηλινής πλευράς προς την Ελλάδα σε σχέση με το προσφάτως υπογραφέν νομικά ανυπόστατο Μνημόνιο μεταξύ Τουρκίας και Αλ Σαράτζ (κυβέρνηση της Τρίπολης στη Λιβύη).

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη, στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα, οι δυο υπουργοί μίλησαν για τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών καθώς και της Κυπριακής Δημοκρατίας για ενεργειακά θέματα.
Read More »
Δέσμευση Ελλάδας - Ισραήλ για τον East Med Δέσμευση Ελλάδας - Ισραήλ για τον East Med Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: «Τι δεν καταλαβαίνει ο κ. Κάτσης;»

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Β. Γιόγιακας: «Τι δεν καταλαβαίνει ο κ. Κάτσης;» 


Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Γιόγιακας έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
«Δυστυχώς ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκτεθεί, και δεν τον σώνουν ούτε μακροσκελείς δηλώσεις, ούτε «βίντεο – ντοκουμέντα». 
Έχει καταλάβει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων; 
Έχει καταλάβει ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έπαψαν - για πρώτη φορά - να έρχονται νέοι φοιτητές στη Ηγουμενίτσα, αφού το Τμήμα βγήκε από το μηχανογραφικό δελτίο; 
Έχει καταλάβει ότι με νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το νέο Τμήμα θα λειτουργούσε εφόσον το αποφάσιζε η Σύγκλητος; 
Έχει καταλάβει ότι η Σύγκλητος αποφάσισε να μην το λειτουργήσει; 
Τι δεν καταλαβαίνει ο κ. Κάτσης; 
Εγκαλεί τη Νέα Δημοκρατία επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ανώτατη εκπαίδευση άνω – κάτω; 
Με συγχωνεύσεις, καταργήσεις και δημιουργία τμημάτων «στο πόδι»; 
Εγκαλεί τη Σύγκλητο αμφισβητώντας την αυτονομία της, αυτονομία που ο ίδιος ο νόμος Γαβρόγλου αναγνωρίζει; 
Επιτέλους ας καταλάβει, τουλάχιστον τα βασικά. Όλα τα άλλα είναι εκ του περισσού… ».
Read More »
Β. Γιόγιακας: «Τι δεν καταλαβαίνει ο κ. Κάτσης;» Β. Γιόγιακας: «Τι δεν καταλαβαίνει ο κ. Κάτσης;» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ 


Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ για την παράνομη απόλυση δυο εργατών. 
Η διοίκηση της ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ προχωρεί σε απολύσεις γιατί είναι μέρος της συμφωνίας της διαδικασίας της εξαγοράς και των εταιριών ΣΕΛΟΝΤΑ και ΝΗΡΕΑ. 
Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της ΣΕΛΟΝΤΑ και του ΝΗΡΕΑ από την ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και την επικείμενη συγχώνευσή τους, το μεγαθήριο που δημιουργείται θέλει να ξεμπερδεύει με τα δικαιώματα των εργαζομένων. 
ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! 
Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους στη ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ και κάνουμε καθαρό στην εταιρεία πως θα μας βρει όλους απέναντί της. 
Υπερασπιζόμαστε τη δουλειά και τα δικαιώματά μας και διεκδικούμε τη διεύρυνσή τους με υπογραφή της “Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Υδατοκαλλιεργειών” που επιδιώκει η Ομοσπονδία μας και προβλέπει αυξήσεις σε μισθούς και δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους του κλάδου. Μόνο αυτός ο δρόμος οδηγεί σε καλύτερες ημέρες για εμάς. 
Με την οργάνωσή μας θα εμποδίσουμε κάθε αντεργατικό σχεδιασμό και θα διεκδικήσουμε ανθρώπινους όρους εργασίας, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. 

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ 
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ
Read More »
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Για ακόμα μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Για ακόμα μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό


Read More »
Για ακόμα μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό Για ακόμα μία χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Γραικοχωριό Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή ο 5ος Αγώνας Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή ο 5ος Αγώνας Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης 
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, τo Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, σε συνδιοργάνωση αθλητικών, πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων του Δήμου Ηγουμενίτσας, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχετε στον «5ο Αγώνα Δρόμου Αγάπης , Προσφοράς και Αλληλεγγύης» που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2019 με συμβολική συμμετοχή 2€ που θα περιλαμβάνει 1 σκουφάκι του Αϊ Βασίλη, τον αριθμό συμμετοχής και ένα κρουασάν με 1 νεράκι μετά τον αγώνα. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Δημαρχείου και θα υπάρχουν 2 διαδρομές μια μικρή και μία μεγάλη. 

Μικρή: πλατεία Δημαρχείου-ΟΤΕ-πεζόδρομος-πλατεία Δημαρχείου Μεγάλη: πλατεία Δημαρχείου-café Dali-Τράπεζα Eurobank - πλατεία Δημαρχείου 

Η ανταπόκριση των πολιτών μας σε όλους τους αγώνες μας ήταν συγκλονιστική και οι συμμετοχές κάθε χρόνο αυξάνονται. Όλοι έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας ειδικά οι μικροί μας φίλοι που περιμένουν με ανυπομονησία. Τα χρήματα όπως κάθε χρόνο θα διατεθούν μέσω της Διεύθυνσης της Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσαw σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, με την χορήγηση τροφίμων(πακέτα αγάπης). 

Σύνθημά μας είναι: «Τρέχω - Προσφέρω Ένα Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης» 

Τα σκουφάκια του Αϊ Βσίλη μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής θα διανέμονται: 

- για το κοινό σε σπιτάκια κατά την διάρκεια δράσεων των εορτών 

-τους οργανωμένους (ομάδες –σύλλογοι, σχολές χορού, κ.α) στο Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας από τον υπεύθυνο του κ. Αλέξανδρο Γιαννακό ώρες γραφείου. Πληροφορίες: 2665360019. 


«Ευχόμαστε σε όλους σας Καλές Γιορτές» 

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ 
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Read More »
Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή ο 5ος Αγώνας Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης Ηγουμενίτσα: Αύριο Κυριακή ο 5ος Αγώνας Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σελεύκειας: «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη»

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σελεύκειας: «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη» 


Read More »
Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σελεύκειας: «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη» Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Σελεύκειας: «Τα Χριστούγεννα του Καρυοθραύστη» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο Πέστανης

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο ΠέστανηςΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
« ΠΕΣΤΑΝΗΣ »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ & ΕΚΛΟΓΕΣ

Χωριανές & χωριανοί
Το προσωρινό Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου μας, στην τελευταία συνεδρίαση του, αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές επί των παρόντων μελών την Δευτέρα 16/12/2019 και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο “ Πάνθεον” στο Κέντρο της Ηγουμενίτσας.
Παρακαλούμε όπως προσέλθετε όλοι οι χωριανοί, να ανανεώσετε την συνδρομή σας και να δηλώσετε παρόν στην συμμετοχή και εκλογή στο νέο Δ.Σ.

Εκ το Δ.Σ.
του
Πολιτιστικού Συλλόγου
«ΠΕΣΤΑΝΗΣ »
Read More »
Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο Πέστανης Εκλογές στον πολιτιστικό σύλλογο Πέστανης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου
79416923_2608911842509233_2154747721892757504_o

Read More »
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραποτάμου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019
Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών, ηλικίας 59 και 20 ετών, προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 14, 2019 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες