Ηγουμενίτσα: Με σκάφος του λιμενικού μεταφέρθηκε 13χρονη ασθενής από την Κέρκυρα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα,  διακομιδή 13χρονης από τη μαρίνα Γουβιών Κέρκυρας στο λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού.
Την 13χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο. 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Με σκάφος του λιμενικού μεταφέρθηκε 13χρονη ασθενής από την Κέρκυρα Ηγουμενίτσα: Με σκάφος του λιμενικού μεταφέρθηκε 13χρονη ασθενής από την Κέρκυρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Κλιμακώνουν οι ναυτεργάτες με νέα απεργία – Χωρίς πλοία ως την Τρίτη

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016Κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε η ΠΝΟ, με αφορμή τις πληροφορίες περι αλλαγής προς το δυσμενέστερο του φορολογικού καθεστώτος τους, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης από τους θεσμούς.

Στη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, αποφάσισε νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία από την Κυριακή στις 6 το πρωί έως στις 6 το πρωί της Τρίτης.Read More »
Κλιμακώνουν οι ναυτεργάτες με νέα απεργία – Χωρίς πλοία ως την Τρίτη  Κλιμακώνουν οι ναυτεργάτες με νέα απεργία – Χωρίς πλοία ως την Τρίτη Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Η επίσημη απάντηση του Γραμματέα Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας κου Νικολάου για την αποκαλυπτική έρευνα του tromaktiko με το πετρέλαιο θέρμανσης

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Οφείλουμε να δημοσιοποιήσουμε την πρώτη ουσιαστικά "αντίδραση" από την Ένωση Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας και πιο συγκεκριμένα του Γραμματέα κου Νικολάου Ανδρέα, που μας επεξηγεί το πως πρέπει να φεύγουν τα βυτία από τις...
οικίες. Θα θέλαμε πραγματικά και άλλες αντιδράσεις και επεξηγήσεις στο φλέγον αυτό θέμα που προκαλεί τεράστιες οικονομικές ζημιές στους ήδη ταλαιπωρημένους Έλληνες καταναλωτές, αλλά και μια επίσημη απάντηση από τον Συνήγορο του Καταναλωτή αλλά και τις Αρμόδιες Αρχές.

Αυτούσια η επιστολή που λάβαμε πριν λίγο σε απάντηση της έρευνας του tromaktiko εδώ: "ΕΡΕΥΝΑ: Έτσι σας κλέβουν από 40 έως 70 λίτρα κάθε φορά που βάζετε πετρέλαιο θέρμανσης"

Καλησπέρα σας,
σε ότι αφορά την δημοσίευση σας για το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι απολύτως ορθή, με την μόνη διευκρίνιση πως τα βύτια μεταφοράς καυσίμων κάτω των 1000 λίτρων με εξωτερικό κινητήρα δεν έχουν το λεγόμενο επί του νόμου τριοδικό σωλήνα, οπότε το λάστιχο σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να πάει υποχρεωτικά γεμάτο και να φύγει γεμάτο.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ελέγχεται πιο εύκολα από τον καταναλωτή, αφού με το που ξεκινήσει την παράδοση, πρέπει να μηδενίσει και απλά να τσεκάρει ότι θα τρέξει αμέσως πετρέλαιο όταν θα ξεκινήσει, η ακόμα καλύτερα όταν ξεκινήσει, να γεμίσει πρώτα ένα μικρό δοχείο και αφού τσεκάρει τα λίτρα να συνεχίσει στην δεξαμενή.
Υ.Γ. Με την τριοδική τα πράγματα είναι γεγονός ότι είναι ποιο δύσκολα, αφού με τις βάνες ο πρατηριούχος μπορεί να κάνει τα μαγικά του.

Γραμματέας πρατηριούχων Ν.Θεσπρωτίας
Νικολάου Ανδρέας 
Read More »
Η επίσημη απάντηση του Γραμματέα Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας κου Νικολάου για την αποκαλυπτική έρευνα του tromaktiko με το πετρέλαιο θέρμανσης  Η επίσημη απάντηση του Γραμματέα Πρατηριούχων Ν. Θεσπρωτίας κου Νικολάου για την αποκαλυπτική έρευνα του tromaktiko με το πετρέλαιο θέρμανσης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!  
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής "ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟ" σήμερα στο SHISHA

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Ξαφνικό & εορταστικό ..! 
Κυριακη 4/12..ωρα 18:00.. 
Οι πόρτες του Shisha club ανοίγουν να υποδεχτούν όλους εσάς και να διασκεδάσουμε παρέα με την Μαρια Μιχαηλου, το ΒΗΜΑ TV και την εκπομπή ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟ....! 
3 διαφορετικές ορχήστρες live και οι dj's του Shisha σε ενα 10ωρο εορταστικό απογευμα . 
Σας περιμένουμε. 
Είσοδος ελεύθερη 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής "ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟ" σήμερα στο SHISHA Ηγουμενίτσα: Γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής "ΕΧΕΙΣ ΑΣΤΡΟ" σήμερα στο SHISHA Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Ο προβληματισμός για την Ηπειρωτική αποδημία - Του Κωνσταντίνου Σ. Κωνσταντίνου

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Η Πανηπειρωτικη Συνομοσπονδια Ελλαδος για το 2017 σχεδιάζει το 8ο παγκόσμιο συνέδριο Ηπειρωτων. 
Ένα από τα θέματα σε σταθερή agenda είναι ή σύνδεση σε όλα τα επιπεδα όλης της Ηπειρωτικής αποδημίας. 
Ωστόσο επιτρεψτε μου να σημειωσω προσθέτωντας μία προσωπική άποψη που εκτιμώ ότι θα λειτουργούσε θετικά για τις οποιες προσπάθειες που χρειάζονται σίγουρα όλους μας. 
Θεματική ενότητα : οι Νέοι Ηπειρωτες.
Στόχος ή επικοινωνία και σύνθεση των νέων Ηπειρωτων ανά το κοσμο! Αναμφίβολα χωρίς νέους ή κατασταση που συντηρητικά με επιμονή με προσήλωση στην λαϊκή παραδοση κρατιέται από την σημερινή γερασμένη Ηπειρωτική αποδημια δεν έχει μέλλον. 
Δηλαδή, ή βασική ανάγκη συνεχισης της προσπάθειας για την Θεσπρωτια (ή Θεσπρωτια διατηρεί αριθμητικά αναλογικά τον μεγαλύτερο αριθμό αδελφοτητων συλλόγων από τους υπόλοιπους νόμους της Ηπείρου) και φυσικα την υπόλοιπη Ηπειρο είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο ενεργών νέων ανθρώπων, τετοιων που στην πλειοψηφία τους έχει "αποκυρηξει" με τον τροπο του... τις αποτυχημένες δομές για σύνθεση Ηπειρωτων της αποδημίας - των παλαιότερων γεροντοτερων (που αλίμονο αν δεν υπήρχαν) . 
Είναι λοιπόν ουσιαστικό με σεβασμό στους παλαιότερους που πασχισαν να στεριώνουν αδελφότητες ομοσπονδίες Συλλόγους να δωθεί μία πιο φρέσκια κατεύθυνση απεγκλωβισμενη από τις παραδοσιακές ίσως και με σύνδρομα συνταγές σύνθεσης και διατήρησης της λαικης παραδοσης. 
Καταλήγοντας και με σκέψη μόνο την συνέχιση του παγκοσμιου Ηπειρωτισμου προτείνω : 
Την θεσμικη δημιουργία μιας νεας Ηπειρωτικής κοινωνίας νεων Ηπειρωτων και νεότερων αποδήμων. 
Μία προσπάθεια για διάρθρωση ενός τέτοιου παγκόσμιου κοινωνικού σχήματος νέων Ηπειρωτων! 
Σκοπός ή σύνθεση η αλληλεγγύη και η επικοινωνία με αφετηρία και τερματισμό την Ήπειρο της κληρονομιάς μας της καρδιάς μας της ψυχής των νεων . 
Με εκτίμηση 
Κωνσταντινος Σ. Κωνσταντινου 
Read More »
Ο προβληματισμός για την Ηπειρωτική αποδημία - Του Κωνσταντίνου Σ. Κωνσταντίνου Ο προβληματισμός για την Ηπειρωτική αποδημία - Του Κωνσταντίνου Σ. Κωνσταντίνου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Ένας (01) 47χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας εντός Ε/Γ – Ο/Γ πλοίου κατά την διάρκεια της παραμονής του στον λιμένα Ηγουμενίτσας, ο οποίος φέρεται να παρείχε διευκόλυνση στην απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα αλλοδαπού.
Ο ανωτέρω αλλοδαπός κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε από στελέχη του τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών.
Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το παραπάνω έγγραφο και τρία κινητά τηλέφωνα.


Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχε και επέδειξε κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο. 
Read More »
Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα  Δύο συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Προσβολές από σκωρίαση σε φυτείες µε σπαράγγια στη Θεσπρωτία

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Έντονα συµπτώµατα προσβολής από σκωρίαση παρατηρούνται στις φυτείες σπαραγγιού της Θεσπρωτίας από το καλοκαίρι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Agrenda. 

Όπως επισηµαίνουν οι γεωπόνοι του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών Ιωαννίνων, οι παραγωγοί οφείλουν να καταστρέψουν τα προσβεβληµένα στελέχη καίγοντας τα υπολείµµατα του κίτρινου φυλλώµατος µετά από κόψιµο και αποµάκρυνση από το χωράφι ή ενσωµατώνοντας το φύλλωµα στο έδαφος µε διπλό φρεζάρισµα.Στην προετοιµασία των χωραφιών για την εγκατάσταση νέων φυτειών, προκειµένου να επιτυγχάνονται συνθήκες καλύτερου αερισµού της καλλιέργειας, συστήνεται η φύτευση να γίνει σε κατεύθυνση παράλληλη µε αυτή του κυρίαρχου ανέµου της περιοχής, ώστε το φύλλωµα να στεγνώνει γρηγορότερα. 

Είναι ζωτικής σηµασίας το πολλαπλασιαστικό υλικό να είναι υγιές και τα ριζώµατα που θα χρησιµοποιηθούν για την εγκατάσταση των νέων φυτειών να είναι απαλλαγµένα από ιώσεις, µύκητες, βακτήρια, έντοµα και νηµατώδεις. Read More »
Προσβολές από σκωρίαση σε φυτείες µε σπαράγγια στη Θεσπρωτία Προσβολές από σκωρίαση σε φυτείες µε σπαράγγια στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Μαθήματα ζωής από τις μητέρες των παιδιών με Αναπηρία και το σύλλογό τους "ΣΤΟΡΓΗ" (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Μια όμορφη συγκινητική βραδιά έζησαν οι εκατοντάδες πολίτες που παραβρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο "Αλεξάνδρα Τσιάβου" στην Ηγουμενίτσα για την εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος "Στοργή" με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία !!!

Από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση πήραν μέρος στην εκδήλωση το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό !!!

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (International Day of Persons with Disabilities) καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ και τιμάται κάθε χρόνο στις 3 Δεκεμβρίου. Η επιλογή της ημερομηνίας αυτής συνδέεται με την υιοθέτηση από το διεθνή οργανισμό στις 3 Δεκεμβρίου 1982 του προγράμματος δράσης για τα ΑΜΕΑ, το οποίο οδήγησε στην υπογραφή της διεθνούς Σύμβασης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία στις 30 Μαρτίου 2007 (Η Κύπρος την κύρωσε το 2011 και η Ελλάδα το 2012).

Η Ημέρα αυτή δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ (2014), γύρω στο 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πάσχουν από κάποιας μορφής αναπηρία, το 80% των οποίων ζει στις αναπτυσσόμενες χώρες.


 

Το ντοκιμαντέρ έγινε για λογαριασμό του συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ . 

Η ιδέα ήταν της Σοφίας Νίκου και στην βιντεοσκόπηση βοήθησε ο Απόστολος Δήμος 

Ευχαριστούμε πολύ τις μαμάδες: Λιώνη Ντίνα - Μπέλλου Σοφία - Κώτση Αγγελική - Δέλκου Βίκυ - Μαγκούρα Τούλα - Τάσση Αντιγόνη - Ευαγγέλου Λαμπρινή - Κωστάκη Νατάσα - Μώκου Χριστίνα - Νίκου Ελένη Read More »
Ηγουμενίτσα: Μαθήματα ζωής από τις μητέρες των παιδιών με Αναπηρία και το σύλλογό τους "ΣΤΟΡΓΗ" (+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Μαθήματα ζωής από τις μητέρες των παιδιών με Αναπηρία και το σύλλογό τους "ΣΤΟΡΓΗ" (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Σήμερα τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου της Φιλαρμονικής Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

Σας προσκαλούμε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου της Φιλαρμονικής του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 στο κτίριο του ΕΙΝ (Πρώην Μαθητική Εστία)


Read More »
Σήμερα τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου της Φιλαρμονικής Ηγουμενίτσας Σήμερα τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου της Φιλαρμονικής Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία - Αναλυτικό πρόγραμμα

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας διοργανώνει το Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία, υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το Συνέδριο αποσκοπεί στην παρουσίαση των νεότερων δεδομένων της αρχαιολογικής και ιστορικής έρευνας για τη Θεσπρωτία και στην προβολή τους τόσο στην επιστημονική κοινότητα όσο και στο ευρύ κοινό. Ως χρονολογικό πλαίσιο έχει οριστεί η περίοδος από την απώτερη προϊστορία έως τους νεότερους χρόνους.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 και οι εργασίες του θα διεξαχθούν στην αίθουσα «Σωτήρης Δάκαρης» του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας. Κατά την εναρκτήρια τελετή, θα τιμηθούν ο Παναγιώτης Βοκοτόπουλος, Ακαδημαϊκός και επί σειρά ετών Έφορος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Ηπείρου, και ο Θεσπρωτός καθηγητής Αρχαιολογίας Αντώνης Ζώης. Θα ακολουθήσουν τα εγκαίνια της περιοδικής έκθεσης «Περιήγηση στη Βυζαντινή Θεσπρωτία», που θα φιλοξενηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας μέχρι τις 8 Μαρτίου 2017.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου επίσκεψη σε βυζαντινά μνημεία της Παραμυθιάς, ενώ την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου έχουν προγραμματιστεί δύο παράλληλες εκδρομές, στους αρχαιολογικούς χώρους της Ελέας και της Οσδίνας στα όρια του Δήμου Σουλίου και στον αρχαιολογικό χώρο των Γιτάνων και στην Ιερά Μονή Γηρομερίου του Δήμου Φιλιατών αντίστοιχα.

Το Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας, τον Δήμο Σουλίου, τον Δήμο Φιλιατών, τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας και το Εμπορικό Επιμελητήριο Θεσπρωτίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Συνεδρίου (κ.κ. Βασιλείου Γεωργία, Λάζαρη Κασσιανή) στα τηλ. 266650.29177, 29178. 

O Προϊστάμενος της Εφορείας
Ιωάννης Χουλιαράς
Αρχαιολόγος 


Read More »
Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία - Αναλυτικό πρόγραμμα Α΄ Διεθνές Αρχαιολογικό και Ιστορικό Συνέδριο για τη Θεσπρωτία - Αναλυτικό πρόγραμμα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κινηματογραφικό εργαστήρι του 2ου ΓΕΛ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Read More »
Ηγουμενίτσα: Κινηματογραφικό εργαστήρι του 2ου ΓΕΛ Ηγουμενίτσα: Κινηματογραφικό εργαστήρι του 2ου ΓΕΛ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Σήμερα η εκδήλωση για τη τοποθέτηση απινιδωτή στο Γαρδίκι Παραμυθιάς

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Read More »
Σήμερα η εκδήλωση για τη τοποθέτηση απινιδωτή στο Γαρδίκι Παραμυθιάς Σήμερα η εκδήλωση για τη τοποθέτηση απινιδωτή στο Γαρδίκι Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Χριστουγεννιάτικο bazaar και προβολή παιδικής ταινίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016

Σήμερα Κυριακή θα πραγματοποιηθούν στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας δύο εκδηλώσεις.

Το Χριστουγεννιάτικο bazaar στις 16:30 και την προβολή Χριστουγεννιάτικης Παιδικής Ταινίας για τους μικρούς και μεγάλους. 

Είσοδος Δωρεάν!!!

Τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου bazzar θα πάνε εξ ολοκλήρου για τον εξοπλισμό της αίθουσας Φυσικής - Χημείας. 

Read More »
Χριστουγεννιάτικο bazaar και προβολή παιδικής ταινίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Χριστουγεννιάτικο bazaar και προβολή παιδικής ταινίας στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση στην παράσταση "Οι Φυλακές της Φύσης: Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016


Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και η εταιρεία ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ, στα πλαίσια της συνεργασίας τους, προσφέρουν δωρεάν θεατρικές παραστάσεις και δωρεάν παραμύθια για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η παράσταση "Οι Φυλακές της Φύσης: Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση" θα παρουσιαστεί στις 5, 6 και 7 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Δημοτικού σχολείου Ηγουμενίτσας, στις 17.30'.

Προσκαλούμε λοιπόν τους μικρούς μας δημότες να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση και να πάρουν το αντίστοιχο παραμύθι, ώστε να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα της ανακύκλωσης ηλεκτρικών λαμπτήρων και ηλεκτρικών μικροσυσκευών αλλά και να διασκεδάσουν!
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση στην παράσταση "Οι Φυλακές της Φύσης: Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση" Ηγουμενίτσα: Πρόσκληση στην παράσταση "Οι Φυλακές της Φύσης: Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για την Παγκόσμια Ημέρα σήμερα Ατόμων με Αναπηρία

Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016Μέσα από την αναπηρία πηγάζουν περισσότερες ευαισθησίες όσον αφορά την αντίληψη γεγονότων και καταστάσεων .

Ξεχωρίζουν για την αγάπη, την τρυφερότητα, την Ανθρωπιά, την καλοσύνη, την ζεστασιά, την αντικειμενικότητα, την εκτίμηση, τον σεβασμό, την συμπόνοια, την ειλικρίνεια.

Ξεχωρίζουν για τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που δύσκολα συναντάς σε άκρως υγιή άτομα, δεν παραδίδουν ποτέ τα όπλα στην ζωή, αγωνίζονται,το παλεύουν με νύχια και με δόντια!
Άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες !

Που αξίζουν το σεβασμό και το θαυμασμό της κοινωνίας μας. 
Read More »
Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για την Παγκόσμια Ημέρα σήμερα Ατόμων με Αναπηρία Μήνυμα της Δημάρχου Σουλίου για την Παγκόσμια Ημέρα σήμερα Ατόμων με Αναπηρία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Δεκεμβρίου 04, 2016 Rating: 5

Σελίδες