779 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Σχεδόν 100 στη Θεσπρωτία

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
779 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Σχεδόν 100 στη ΘεσπρωτίαΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 114
ΠΕ Θεσπρωτίας 98
ΠΕ Ιωαννίνων 452
ΠΕ Πρέβεζας 115

Read More »
779 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Σχεδόν 100 στη Θεσπρωτία 779 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Σχεδόν 100 στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Κλειστό το ταμείο της ΔΕΥΑΗ, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 στο προσωπικό

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Κλειστό το ταμείο της ΔΕΥΑΗ, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 στο προσωπικόΑνακοινώνουμε ότι το ταμείο της ΔΕΥΑΗ θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 στο προσωπικό.

Οι πληρωμές των λογαριασμών της ΔΕΥΑΗ μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω τράπεζας ή e-banking.
Read More »
Κλειστό το ταμείο της ΔΕΥΑΗ, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 στο προσωπικό Κλειστό το ταμείο της ΔΕΥΑΗ, λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19 στο προσωπικό Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Ενημέρωση για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Ενημέρωση για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης


Καλείστε σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3), στις 16 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30’ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018, τις σχετικές Εγκυκλίους του ΥΠ.ΕΣ (μεικτή συνεδρίαση - δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Ενημέρωση επί των Σχεδίων για την Τροποποίηση της Αρχικής Σύμβασης παραχώρησης 2002 της Χερσαίας Ζώνης.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Επιχορήγηση του ΝΠΔΔ «ΠΑΚΠΠΟ» Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2022.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 30/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 31/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 32/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 481/2021 απόφασή της περί απευθείας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 4ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ 53/Α’/11.03.2020).
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 482/2021 απόφασή της περί απευθείας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 6ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ 53/Α’/11.03.2020).
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 483/2021 απόφασή της περί απευθείας μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση του 8ου Νηπιαγωγείου Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 24 του Ν. 4674/2020 (ΦΕΚ 53/Α’/11.03.2020).
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Επί αιτήσεως για παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεως στην Κοινότητα Συβότων.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Εισήγηση ΕΠΖ για την αποκατάσταση/ανταλλαγή οικοπέδου στο Ο.Τ. 16Β της εγκεκριμένης Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του εγκεκριμένου σχεδίου οικισμού Γραικοχωρίου της 2ης Π.Ε. Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση Επικοινωνιακής Στρατηγικής και Σχεδίου Τουριστικής Προβολής Δήμου Ηγουμενίτσας για το έτος 2022.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 12ο
Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στην συμβουλευτική επιτροπή πεζοπορικών ορειβατικών δραστηριοτήτων (Σ.Ε.Π.Ο.Δ.).
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 13ο
Έκδοση Πρωτοκόλλου Διοικητικής Αποβολής που αφορά κατάληψη τμήματος δημοτικής οδού στην κοινότητα Γραικοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Τσουμάνης Κωνσταντίνος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 14ο
Κατανομή Α’ δόσης έτους 2022 στις σχολικές επιτροπές Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητάς τους και αποζημίωσης εθελοντών σχολικών τροχονόμων.
-Εισηγητής: Ηλίας Λώλης – Δημοτικός Σύμβουλος & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Ενημέρωση για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης Ενημέρωση για τη χερσαία ζώνη λιμένα Ηγουμενίτσας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Αποκριάτικες στολές για όλα τα παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σουλίου

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Αποκριάτικες στολές για όλα τα παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου ΣουλίουΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας φρόντισε ώστε όλα τα παιδιά των οικογενειών του, να παραλάβουν από αυτό αποκριάτικες στολές. Αποκριάτικες εκδηλώσεις δε θα πραγματοποιηθούν, τα παιδιά όμως μπορούν να ντυθούν αποκριάτικα και να γελάσουν με την καρδιά τους!!!!
Οι στολές είναι καινούριες, σφραγισμένες, διαφορετικές και οι γονείς μπορούν μόνοι τους ή μαζί με τα παιδιά τους να τις παραλάβουν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Read More »
Αποκριάτικες στολές για όλα τα παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σουλίου Αποκριάτικες στολές για όλα τα παιδιά των οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Αφιερωμένη στους Σουλιώτες η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022» (+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Αφιερωμένη στους Σουλιώτες η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022» (+ΒΙΝΤΕΟ)


Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, ο κορυφαίος φορέας της Ηπειρώτικης Αποδημίας στον κόσμο, διοργάνωσε την «Πίτα του Ηπειρώτη 2022» στις 13 Φεβρουαρίου 2022. Η «εκδήλωση» έγινε στα γραφεία της ΠΣΕ, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος.
Η «Πίτα του Ηπειρώτη», διαχρονικός θεσμός που συνταυτίστηκε με τη δράση της ΠΣΕ για σαράντα και πάνω χρόνια και που απεικονίζει τη λειτουργία της Συνομοσπονδίας, και φέτος, λόγω της κατάστασης με την εξέλιξη της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης και διαδικτυακά, με την τήρηση όλων των μέτρων υγειονομικού πρωτοκόλλου.
Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα 200 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την Επανάσταση του 1821 και ειδικότερα στους Σουλιώτες και τις Σουλιώτισσες, τους κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής λεβεντιάς, του πατριωτισμού και της αγωνιστικής διάθεσης. Αντιπροσωπεία του ομίλου «Σουλιώτες – Όμιλος Απόδοσης Τιμών και Ιστορικής Αναβίωσης Σουλίου» με την κατάλληλη ενδυμασία και τη Σουλιώτικη αρματωσιά λάμπρυνε με την παρουσία της όλη την εκδήλωση.
Την «Πίτα του Ηπειρώτη 2022» ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Καλλίνικος.
Χαιρετιστήρια μηνύματα, τα οποία παρουσιάστηκαν σε βίντεο, απέστειλαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.


Έπαιξαν οι μουσικοί μας: Νίκος Φιλιππίδης και Βασίλης Παπαγεωργίου κλαρίνο. Βασίλης Αβραάμ βιολί, Κώστας Φιλιππίδης και Μιχάλης Μαρκόπουλος λαούτο και Σπύρος Αλεύροντας ντέφι.
Τραγούδησαν οι Κώστας Τζίμας, Σάββας Σιάτρας και Λευκοθέα Φιλιππίδη.
Επίσης, τα μέλη του Πολυφωνικού Καραβανιού Γιώργος Διώχνος, Χρήστος Δίπλας, Ιακώβη Ντελέκου, Ηλέκτρα Ξέρρα, Άννα Μπίζα, Γιώργος Τούτσης και ο «κυρατζής» Αλέξανδρος Λαμπρίδης απέδωσαν τραγούδια για τον Μάρκο Μπότσαρη και το Σούλι.
Παρουσιάστηκαν σε βίντεο χαιρετισμοί εκπροσώπων, Ομοσπονδιών, Αδελφοτήτων και Ηπειρώτικων Σωματείων.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Έφορο Πολιτισμού Αλέξανδρο Λαμπρίδη και παρουσιάστηκε από την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Μαρίκα Γκόνη και το μέλος του ΔΣ Μαρίνα Τζάκου, ενώ στην προετοιμασία και τη διοργάνωσή της συνέβαλε η ομάδα εργασίας του ΔΣ της ΠΣΕ. Τεχνική υποστήριξη προσέφερε ο Έφορος Πνευματικού Κέντρου της ΠΣΕ Κώστας Λιάγκος.
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους/ες όσοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα της εκδήλωσης.


Να ευχαριστήσουμε ακόμη την εταιρεία «ΟΛΟ ΔΥΤΙΚΑ ΜΚΟ» για την οπτικοακουστική κάλυψη και τη διαδικτυακή μετάδοση της εκδήλωσης. Επίσης τους πατριώτες Γρηγόρη και Γεράσιμο Ζιάκα που και φέτος παρασκεύασαν και δώρισαν την πίτα. Τον Γεώργιο Τσουκαλά για τα συσκευασμένα κομμάτια βασιλόπιτας που μας προμήθευσε και μοιράστηκαν στους παρευρισκομένους. Τον πατριώτη μας Νικόλαο Μπέσιο, (ανθοπωλείο Μυροβόλος), που δώρισε τα λουλούδια με τα οποία στολίσαμε τον χώρο. Τον Νίκο Παπαθανασίου που φιλοξένησε δωρεάν τα μέλη του Αγήματος Σουλιωτών. Την «Άπειρος» Πολυφωνικό καραβάνι για την επιμέλεια και επεξεργασία των οπτικοακουστικών υλικών της εκδήλωσης καθώς και για τη συμπληρωματική κινηματογράφηση. Τις εθελόντριες Φιλάνθη Αποστολοπούλου και Βασιλική Χαϊδά για την προσφορά τους στην οργάνωση της εκδήλωσης.
Η «Πίτα του Ηπειρώτη 2021», έστω και με αυτές τις συνθήκες που επέβαλε και φέτος ο κορωνοϊός, συνιστά αληθινό μάθημα συνύπαρξης και συμμετοχικής δράσης στην υπηρεσία και την προώθηση του Ηπειρώτικου πολιτισμού.
Ευχόμαστε σύντομα να αλλάξουν οι συνθήκες, για να προγραμματίσουμε και να διοργανώσουμε μια αντάξια εκδήλωση συνάντησης, όπου θα αποτυπωθεί η διάρκεια, η αντοχή και το μέγεθος του Ηπειρώτικου πολιτιστικού μεγαλείου. Έτσι, όπως γινόταν κάθε χρόνο.

Η εκδήλωση θα παραμείνει μαγνητοσκοπημένη στο κανάλι του YouTube της ΠΣΕ https://www.youtube.com/channel/UCfzjf52bQNrscsSOuZxSLeA
για να την παρακολουθήσουν οποτεδήποτε οι Ηπειρώτες.

Από το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Read More »
Αφιερωμένη στους Σουλιώτες η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022» (+ΒΙΝΤΕΟ) Αφιερωμένη στους Σουλιώτες η «ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ 2022» (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Συνάντηση Λώλου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Συνάντηση Λώλου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΘεσπρωτίαςΤον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας, Πύραρχο κ. Απόστολο Κουρούσια υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού συνεχάρη τον νέο Διοικητή για την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχήθηκε καλή επιτυχία ενώ επεσήμανε ότι θα είναι αρωγός στο δύσκολο έργο του.

Αμφότεροι συμφώνησαν να διατηρούν στενή συνεργασία σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι θα εργαστούν με γνώμονα την προστασία των πολιτών.
Read More »
Συνάντηση Λώλου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Συνάντηση Λώλου με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

ΤΟ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - Του Παν. Νταή

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
ΤΟ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - Του Παν. ΝταήΤουλάχιστον περίεργο μπορεί να χαρακτηριστεί το διαφημιστικό (στα όρια του προπαγανδιστικού) βίντεο που κυκλοφόρησε ο Δήμος Ηγουμενίτσας, για τη συμμετοχή του στο Δίκτυο Υγειών Πόλεων. Στο διάρκειας δύο λεπτών περίπου βίντεο υπάρχουν αναφορές περί εφαρμογής σχεδίων βιώσιμης αστικής κινητικότητας, διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων κ.α., τα οποία βεβαίως έχουν κάποια σύνδεση με το αντικείμενο των Υγειών Πόλεων, αλλά μικρή σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η κατάσταση:

Για την εφαρμογή του σχεδίου διαχείρισης απορριμμάτων (το οποίο έχει εγκριθεί εδώ και πολλά χρόνια) αντί ενός προγράμματος για την κατασκευή «πράσινων γωνιών ανακύκλωσης και συλλογής βιοαποβλήτων με το σύστημα διαλογής στην πηγή» σε όλες τις Κοινότητες και αντί για την οργανωμένη λειτουργία «Πράσινων Σημείων» σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες το μόνο που εκτελείται είναι η κατασκευή του Μεγάλου Πράσινου Σημείου στη Νέα Σελεύκεια. Το οποίο – ακριβώς ελλείψει των προαναφερομένων υποστηρικτικών δράσεων – κινδυνεύει να μετατραπεί σε μοναδικό σημείο συλλογής ογκωδών στερεών αποβλήτων σε όλη την περιοχή, με ότι αυτό θα σημαίνει για το περιβάλλον, την υγεία και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Κοινότητας.

Για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά την έγκρισή του, το μόνο που έχει γίνει είναι μια μικρή επέκταση του δικτύου των πεζοδρόμων – ποδηλατοδρόμων και αυτή χωρίς κανένα ορθολογικό σχεδιασμό διαλειτουργικότητας και διασύνδεσης, έτσι ώστε να δρα σαν ενιαίος χώρος αμφίδρομης κίνησης. Οι μεγάλες και σοβαρές δράσεις του σχεδίου (νέοι χώροι στάθμευσης, ανασχεδιασμός κίνησης σε βασικούς δρόμους, πεζοδρομήσεις κ.α.) ούτε καν συζητούνται, αν και είναι σίγουρο ότι θα αναβαθμίσουν το επίπεδο της ποιότητας ζωής των δημοτών και θα υποστηρίξουν – μεταξύ άλλων – αποφασιστικά την εφαρμογή πολιτικών πρόληψης στο τομέα της υγείας.

Το βίντεο έντεχνα έδειχνε μόνο ορισμένες μακρινές λήψεις της πόλης και όχι κοντινά πλάνα, προκειμένου να μην φανούν οι ελλείψεις σε βασικές υποδομές. Καμιά εικόνα από τις γειτονιές της πόλης που βρίσκονται πάνω από την οδό Κύπρου, οι οποίες είναι σε άσχημη κατάσταση, επιβαρύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.

Τέλος, για την προστασία του περιβάλλοντος τι να πούμε; Η αδιαφορία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της παραλίας Δρεπάνου, καθώς και για την ανάδειξη της περιοχής Καλοδικίου (για να αναφερθούμε μόνο στις δύο εμβληματικές περιβαλλοντικά περιοχές του Δήμου) είναι πλέον χαρακτηριστική. Δύο περιοχές οι οποίες θα έπρεπε να είναι «πνεύμονες» ζωής και δημιουργίας.

Και κάτι τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό: Γιατί στο βίντεο δεν αναφέρονται αναλυτικά οι δράσεις που σχετίζονται με τον πυρήνα του αντικειμένου του Δικτύου Υγειών Πόλεων (ΚΕΠ Υγείας, εκδηλώσεις προληπτικής ιατρικής κ.τ.λ.). Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι ιθύνοντες της Δημοτικής Αρχής δεν έχουν κατανοήσει επαρκώς τι σημαίνει πραγματικά «υγιείς πόλεις» και ότι κάνουν το αντιμετωπίζουν μόνο στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων;

Σε κάθε περίπτωση μετά από επτά και μισό έτη θητείας η Δημοτική Αρχή κούρασε και κουράστηκε. Στη λήξη της τρέχουσας Δημοτικής Περιόδου, θα είναι η Δημοτική Αρχή με την μεγαλύτερη θητεία αλλά με το μικρότερο συγκριτικά έργο. Και για τον τερματισμό αυτής της κατάστασης οι εκλογές του 2023 παρουσιάζονται ως μια ευκαιρία.

Παναγιώτης Β. Νταής

Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας
Read More »
ΤΟ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - Του Παν. Νταή ΤΟ «ΠΕΡΙΕΡΓΟ» ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ - Του Παν. Νταή Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπή για κλοπή από σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπή για κλοπή από σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας


Η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων γυναίκας, που νωρίτερα εισήλθε σε σπίτι ηλικιωμένης σε χωριό της Θεσπρωτίας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό -650- ευρώ, οι αστυνομικοί εντόπισαν την κατηγορούμενη στην ευρύτερη περιοχή και αφού προέκυψε η εμπλοκή της στην υπόθεση προχώρησαν στη σύλληψή της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Read More »
Συνελήφθη άμεσα ημεδαπή για κλοπή από σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας Συνελήφθη άμεσα ημεδαπή για κλοπή από σπίτι σε χωριό της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Διακομιδές από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022
Διακομιδές από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα


Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες, διακομιδή ασθενών, 80χρονης και 75χρονης, από τον λιμένα Γαΐου ν. Παξών στον λιμένα Ηγουμενίτσας, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, οι οποίες έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Read More »
Διακομιδές από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα Διακομιδές από τους Παξούς στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 15, 2022 Rating: 5

Σελίδες