Ηγουμενίτσα: Θάνατος επιβάτη του “ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ”

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, από το ναυτικό πράκτορα του Ε/Γ-Ο/Γ “ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ” Ν. Χανίων 29, για περιστατικό θανάτου 84χρονου αλλοδαπού επιβάτη, κατά τη διάρκεια του πλου του προερχόμενο από Ανκόνα Ιταλίας.


Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμένα της Ηγουμενίτσας, πρωινές ώρες σήμερα, η σορός παρελήφθη και μεταφέρθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής & Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Θάνατος επιβάτη του “ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ” Ηγουμενίτσα: Θάνατος επιβάτη του “ΟΛΥΜΠΙΚ ΤΣΑΜΠΙΟΝ” Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017


Πριν από λίγο στην είσοδο για την παραλία της Καστροσυκιάς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα όπου ενεπλάκησαν δύο οχήματα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή και με τη συνδρομή αστυνομικών του τμήματος τροχαίας που βρέθηκαν στο σημείο. 


Για μία ακόμη φορά αναδεικνύεται η ανάγκη παρέμβασης στην Καστροσυκιά για την δημιουργία κόμβου έτσι ώστε να συνδεθεί με την Ε.Ο. Πρέβεζας Ηγουμενίτσας, αφού η είσοδος για την παραλία, αποτελεί ιδιαίτερα επικίνδυνο σημείο ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που η κίνηση φτάνει στο ζενίθ.


 
Read More »
Τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα στην Ε.Ο. Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Το ΤΕΙ Ηπείρου Επικεφαλής Εταίρος στο Έργο για τη δημιουργία Βαλκανο-Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017


Με διήμερη διακρατική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Άρτας στις 25 & 26 Ιουλίου 2017 ξεκίνησε επίσημα τις εργασίες του το διακρατικό έργο BalkanMed INNOVA. Πρόκειται για ένα από τα 37 συνολικά έργα που εγκρίθηκαν στο πλαίσιο του «INTERREG Βαλκανική-Μεσόγειος 2014-2020» από 384 φακέλους υποψηφιότητας.

Συντονιστής Εταίρος του Έργου είναι το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, ενώ συμμετέχουν το Κέντρο Καινοτομίας της Βουλγαρικής Ακαδημίας Επιστημών (JiC-BAS), το Ίδρυμα Επιχειρηματικότητας Νέων (YES Foundation) από την FYROM, η Πρωτοβουλία για την Υποστήριξη της Αγροτικής Ανάπτυξης (RASP) από την Αλβανία, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου ΚΕΚΑΠΕΛ Α.Ε.

Με το Έργο BalkanMed INNOVA επιδιώκεται:
- η ενθάρρυνση της δημιουργίας καινοτόμων επιχειρήσεων
- η καλλιέργεια πνεύματος πιο φιλικού προς την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη Μικρών-μεσαίων επιχειρήσεων (ΜμΕ)
- η τόνωση της επιχειρηματικής νοοτροπίας

με ιδιαίτερο προσανατολισμό σε τέσσερεις (4) οικονομικούς τομείς μεγάλης στρατηγικής σημασίας για την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας. 



Οι τομείς αυτοί είναι:

ο τομέας του Τουρισμού & της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και ο Αγροδιατροφικός τομέας, οι οποίοι συμβάλλουν στο ΑΕΠ των χωρών που συμμετέχουν στο Έργο ή/και έχουν σημαντικό αναπτυξιακό δυναμικό, καθώς και ο τομέας Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο τομέας Ενέργεια και Περιβάλλον, οι οποίοι είναι ταυτοχρόνως και ανεξάρτητοι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας και τομείς με παρουσία και εφαρμογή σε όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Όπως ανέφερε ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Έργου, Αναπλ. Καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος, «Οι προκλήσεις τις οποίες καλείται να αντιμετωπίσει το Έργο BalkanMed INNOVA συνίστανται στις αδυναμίες που επηρεάζουν την ανάπτυξη του επιχειρηματικού πνεύματος, όπως είναι το χάσμα μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας, η έλλειψη επιχειρηματικής δεοντολογίας και επιχειρηματικής κουλτούρας, η δυσκολία πρόσβασης σε χρηματοδότηση, η δυσπιστία των ΜμΕ να επενδύσουν σε νέες και καινοτόμες γνώσεις και εξειδικευμένες καταρτίσεις. Επιπλέον, η τρέχουσα οικονομική κατάσταση προκαλεί συνεχώς αυξανόμενη αβεβαιότητα για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, επιτείνοντας την ανάγκη για εξειδίκευση και συνεχιζόμενη εκπαίδευση επιδιώκοντας την καινοτομία».

Εκ μέρους του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, ο καθηγητής Αντώνης Θεοχάρους, τόνισε τη βασική επιδίωξη του έργου που είναι η συνεργασία μεταξύ του ακαδημαϊκού χώρου και των παραγωγικών φορέων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Από το Έργο BalkanMed INNOVA θα ωφεληθούν, κατά κύριο λόγο, νέοι πτυχιούχοι, μελλοντικοί επιχειρηματίες και οποιοσδήποτε άλλοι επιθυμούν να γίνουν επιχειρηματίες καθώς και στελέχη ΜμΕ χάρη σε δράσεις όπως ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακά μαθήματα για καθέναν από τους προαναφερόμενους τομείς, ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία εξατοµικευµένης υποστήριξης (καθοδήγησης) για τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες, και κυρίως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ για την υλοποίηση των πιο αξιόλογων Επιχειρηματικών Ιδεών που θα προκύψουν με την υποστήριξη του Έργου.

Ταυτοχρόνως, το Έργο θα έχει σημαντικά οφέλη για τους αποφοίτους που επιθυμούν να συνεχίσουν την εξειδίκευσή τους και να ενημερώνονται για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα των σπουδών τους, αλλά και για τους νέους ερευνητές, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στο διακρατικό δίκτυο εκπαιδευτών που θα συσταθεί και στη ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ στη Σόφια της Βουλγαρίας που θα υλοποιηθεί το 2018. 

Από τον Σεπτέμβριο 2017, το Έργο BalkanMed INNOVA θα ετοιμάσει και θα απευθύνει ανοιχτές προσκλήσεις για συμμετοχή στις δράσεις του σε:
- Εκπαιδευτικά ιδρύματα-κέντρα κατάρτισης
- Οργανώσεις ΜμΕ, Εμπορικά Επιμελητήρια, Συνεταιρισμοί
- Εκκολαπτόμενες επιχειρήσεις και κέντρα μεταφοράς τεχνολογίας
- Τοπικές και περιφερειακές αρχές
- Εργοδότες - Επιχειρηματίες, Διευθυντές / Στελέχη
- Ερευνητές και διδάσκοντες (σύμβουλοι, δάσκαλοι, επιστήμονες, καθηγητές κ.λπ.)
- Το ευρύ κοινό των περιοχών.

Το Έργο BalkanMed INNOVA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς Πόρους των κρατών που συμμετέχουν σε αυτό. 


 
Read More »
Το ΤΕΙ Ηπείρου Επικεφαλής Εταίρος στο Έργο για τη δημιουργία Βαλκανο-Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Το ΤΕΙ Ηπείρου Επικεφαλής Εταίρος στο Έργο για τη δημιουργία Βαλκανο-Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017



Στην Ηγουμενίτσα βρέθηκαν στις 27 και 28 Ιουλίου οι εταίροι του έργου ADRI-UP. Από πλευράς των Ελλήνων εταίρων παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, ως επικεφαλής του έργου, κ. Ανδρέας Νταής, από την Περιφέρεια Ηπείρου ο Αντιπεριφεριεάρχης Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης και από το Βιοτεχνικού Πάρκου Θεσπρωτίας η Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Πάρκου και Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση. Από την Ιταλική πλευρά παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Κεντρικού Λιμενικού Συστήματος Αδριατικής (Λιμένας Ανκόνα) κ. Rodolfo Giampieri, ο κ. Eric Marcone από την πλευρά του Λιμένα της Τεργέστης, η κα Shirin Mahdavi από τον Εμπορευματικό Σταθμό της Τεργέστης, η κα Valeria Cipollone από τη Rete Autostrade Mediterranee (Υπουργείο Μεταφορών της Ιταλίας). Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης και υπηρεσιακά στελέχη από πλευράς όλων των εταίρων, τόσο από Ελληνικής όσο και από Ιταλικής πλευράς.

Στις 27 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση η οποία έλαβε χώρα στα Σύβοτα. Βασικός σκοπός της συνάντηση ήταν η πρόοδος των εργασιών του Adri-Up, καθώς και τα επόμενα βήματα με ταυτόχρονη επικαιροποίηση των χρονοδιαγραμμάτων υλοποίησης.


Kατά την έναρξη της συνάντησης, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Λιμένα Ηγουμενίτσας κ. Νταής, αφού καλωσόρισε τους εταίρους του έργου τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συλλογική προσπάθεια για την υλοποίηση του έργου Adri-Up αφορά ουσιαστικά μια διασυνοριακή προσπάθεια να ισχυροποιήσουμε τις συνδέσεις στο πλαίσιο των Διευρωπαϊκών Δικτύων Μεταφορών και συγκεκριμένα του Διαδρόμου Σκανδιναβίας - Μεσογείου με τον Διάδρομο Ανατολικής Μεσογείου/ Ανατολικό Διάδρομο, βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο, επισπεύδουμε τις διαδικασίες προκειμένου να είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος. Η σημασία του έργου κατασκευής του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας για τις θαλάσσιες μεταφορές και η συμμετοχή του λιμένα Ηγουμενίτσας στην αλυσίδα συνδυασμένων μεταφορών αποτελεί έργο που θα προσθέσει ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, με τα συνακόλουθα οφέλη που αυτό θα επιφέρει για την οικονομία της ευρύτερης περιοχής, αλλά και σε εθνικό επίπεδο.»

Ο κ. Giampieri με τη σειρά του τόνισε: «Το έργο Αdri-Up παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του Νότου της Ευρώπης, οι θαλάσσιες μεταφορές αποτελούν ευκαιρία για την εξισορρόπηση της οικονομίας. Η ανάπτυξη δράσεων εντός της στρατηγικής περιφέρειας Αδριατικής – Ιονίου, είναι σημαντική και σε αυτή την μακροπεριφέρεια το ADRI-UP θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσω της σύνδεσης των θαλασσιών διαδρόμων».

Ο κ. Πιτούλης, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα του έργου και τόνισε ότι είναι θέμα όλων η συνεργασία για την επίτευξη ενός σημαντικού εγχειρήματος όπως αυτό του Εμπορευματικού Κέντρου.

Η κα. Μπραΐμη, τόνισε την σημασία του έργου και του συλλογικού χαρακτήρα της όλης προσπάθειας, όπως συγκεκριμένα ανέφερε: «Πρόκειται για ένα έργο πνοής που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.»

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση για τις απαραίτητες ενέργειες που αφορούν τόσο τον κάθε εταίρο και δράση ξεχωριστά, όσο και τις δράσεις που αφορούν όλο το εταιρικό σχήμα, καθώς και ανασκόπηση των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν έως σήμερα. Ο κάθε εταίρος παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις αρμοδιότητάς του και ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τα επόμενα βήματα.

Την Παρασκευή 28 Ιουλίου, ακολούθησε επίσκεψη στο Λιμάνι της Ηγουμενίτσας και στις Λιμενικές εγκαταστάσεις στο σύνολό τους. 


 
Read More »
ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Συνάντηση μεταξύ των εταίρων του έργου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητείται μάγειρας για πιτσαρία

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Κατάστημα στην Ηγουμενίτσα ζητάει έναν έμπειρο μάγειρα, αποκλειστικά για παρασκευή πίτσας.

Πληροφορίες στο τηλ: 6945939749



Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητείται μάγειρας για πιτσαρία Ηγουμενίτσα: Ζητείται μάγειρας για πιτσαρία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Ενοικιάζεται τριάρι στο κέντρο της Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017


Ενοικιάζεται τριάρι διαμέρισμα στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, δίπλα από το κτήριο της Περιφέρειας.

Με αυτόνομη θέρμανση και χωρίς κοινόχρηστα.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6908621206



Read More »
Ενοικιάζεται τριάρι στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Ενοικιάζεται τριάρι στο κέντρο της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Έκκληση για βοήθεια στον 18χρονο Δημήτρη Κολιομίχο από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017


Την μεγάλη μάχη για να κερδίσει τη ζωή καλείται να δώσει ο 18χρονος Δημήτρης Κολιομίχος, από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας, ο οποίος πάσχει από γερμίνωμα, μία σπάνια και πολύ σοβαρή νόσο.

Δεν είναι η πρώτη φορά όπου η μοίρα χτυπά την ίδια οικογένεια. 
Πριν μερικά χρόνια έχασε σε τροχαίο δυστύχημα το άλλο 19χρονο αγγελούδι της και τώρα καλείται να σταθεί με γενναιότητα και παλέψει ώστε ο 18χρονος να βγει νικητής.

Σε αυτή την δύσκολη μάχη μας έχει ανάγκη όλους.



Ο 18χρονος έχει μεταφερθεί για νοσηλεία και χειρουργική επέμβαση σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο.

Το οικονομικό κόστος είναι τεράστιο για μία οικογένεια που τα βγάζει πέρα με μοναδικό εισόδημα την αναπηρική σύνταξη του πατέρα.

Ακόμη και η πιο μικρή βοήθεια όλων μας μπορεί στην περίπτωση αυτή να αποδειχθεί πολύτιμη.

Αριθμός Λογαριασμού (IBAN): GR0607500600001060105532700
Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου
Δικαιούχος: Κολιομίχος Δημήτριος

O κωδικός BIC/SWIFT της Τράπεζας είναι:
STIOGR21


 
Read More »
Έκκληση για βοήθεια στον 18χρονο Δημήτρη Κολιομίχο από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας Έκκληση για βοήθεια στον 18χρονο Δημήτρη Κολιομίχο από την Κεστρίνη Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Ενοικιάζεται κατάστημα στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017


Ενοικιάζεται κατάστημα 90 τ.μ., πίσω από την παραλιακή οδό της Ηγουμενίτσας, στην οδό Δαγκλή 11.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977956414



Read More »
Ενοικιάζεται κατάστημα στην Ηγουμενίτσα Ενοικιάζεται κατάστημα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Πωλείται μερίδιο (το 1/3) από καφέ - μπαρ, στην Ηγουμενίτσα, εν λειτουργία όλο τον χρόνο και με μεγάλο τζίρο, ή ανταλλάσσεται με ακίνητο - οικόπεδο.


Πληροφορίες στο τηλ. 6987 582497


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Ηγουμενίτσα: Πωλείται μερίδιο από καφέ - μπαρ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας, 750 τ.μ., εντός σχεδίου, στην οδό Αγίου Γεωργίου Λαδοχωρίου. 

Πληροφορίες στο τηλ. 6974474829





Read More »
Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 





Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017



Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017
Πωλείται σύγχρονο πλυντήριο και περιποίησης αυτοκινήτων, στο 2ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2665028975 



Read More »
Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Ηγουμενίτσα: Πωλείται επιχείρηση (πλυντήριο αυτοκινήτων) σε συμφέρουσα τιμή Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017



Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου το μεγάλο πανηγύρι στον Παραπόταμο

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017




Read More »
Την Τετάρτη 2 Αυγούστου το μεγάλο πανηγύρι στον Παραπόταμο Την Τετάρτη 2 Αυγούστου το μεγάλο πανηγύρι στον Παραπόταμο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Στις 9 Αυγούστου το μεγάλο πανηγύρι στην Πέστανη Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017




Read More »
Στις 9 Αυγούστου το μεγάλο πανηγύρι στην Πέστανη Ηγουμενίτσας Στις 9 Αυγούστου το μεγάλο πανηγύρι στην Πέστανη Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Έκθεση ζωγραφικής της Ελεύθερης Έκφρασης Εικαστικών στο Ενετικό κάστρο της Πάργας

Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017




Read More »
Έκθεση ζωγραφικής της Ελεύθερης Έκφρασης Εικαστικών στο Ενετικό κάστρο της Πάργας Έκθεση ζωγραφικής της Ελεύθερης Έκφρασης Εικαστικών στο Ενετικό κάστρο της Πάργας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουλίου 30, 2017 Rating: 5

Σελίδες