Πρόστιμα και λουκέτο για 15 ημέρες σε 4 καταστήματα στη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021
Πρόστιμα και λουκέτο για 15 ημέρες σε 4 καταστήματα στη ΘεσπρωτίαΣτο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (7-10-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (15) παραβάσεις.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
(5) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους -300- ευρώ, ως εξής:
-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-1 στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(10) παραβάσεις σχετικά με τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων με την επιβολή των παρακάτω προστίμων:


(6) πρόστιμα των -300- ευρώ για μη χρήση μάσκας από πελάτες και εργαζομένους καταστημάτων, ως εξής:
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

· (4) πρόστιμα των -1.500- ευρώ σε ισάριθμους υπεύθυνους επιχειρήσεων και αναστολή -15- ημερών της λειτουργίας τους για στέρηση των απαιτούμενων πιστοποιητικών στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
Πρόστιμα και λουκέτο για 15 ημέρες σε 4 καταστήματα στη Θεσπρωτία Πρόστιμα και λουκέτο για 15 ημέρες σε 4 καταστήματα στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κανονικά λειτουργεί το Πορθμείο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021
Ηγουμενίτσα: Κανονικά λειτουργεί το Πορθμείο


Κανονικά λειτουργεί από τα ξημερώματα η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας – Κέρκυρας για όλα τα πλοία, κλειστού και ανοιχτού τύπου.
Το Πορθμείο παρέμεινε κλειστό από τα ξημερώματα της Πέμπτης για τα πλοία ανοικτού τύπου, ενώ εκτελέστηκαν μόνο τα δρομολόγια των κλειστών τύπου πλοίων.
Κανονικά αναμένεται να εκτελεστούν και τα δρομολόγια προς Λευκίμμη και Παξούς, που εξυπηρετούνται με ανοιχτού τύπου πλοία, καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει και δεν αναμένεται επιδείνωση των ανέμων.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Κανονικά λειτουργεί το Πορθμείο Ηγουμενίτσα: Κανονικά λειτουργεί το Πορθμείο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021 Rating: 5

Για τις 14 Οκτώβρη αναβλήθηκε το συλλαλητήριο του ΕΚΘ λόγω καιρικών συνθηκών

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021
Για τις 14 Οκτώβρη αναβλήθηκε το συλλαλητήριο του ΕΚΘ λόγω καιρικών συνθηκών


Το προγραμματισμένο για σήμερα συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας αναβλήθηκε λόγο των καιρικών συνθηκών και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Οκτώβρη, ενημερώνει το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας.

Όπως αναφέρει το ΕΚΘ, «Δε σταματάμε, συνεχίζουμε πιο δυναμικά. Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο του ΕΚΘ την Πέμπτη 14 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε:
Αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, αξιοπρεπές εισόδημα για κάθε εργατική λαϊκή οικογένεια
Μέτρα κατά της ακρίβειας που ροκανίζει το πενιχρό εισόδημα μας.
Μέτρα κατά της ανεργίας, επιδότηση όλων των ανέργων.
Προστασία της ζωής και της υγείας μας, αποκλειστικά δημόσιες υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας.
Το δικαίωμα στην αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Παιδεία σε όλες τις βαθμίδες για τα παιδιά μας».
Read More »
Για τις 14 Οκτώβρη αναβλήθηκε το συλλαλητήριο του ΕΚΘ λόγω καιρικών συνθηκών Για τις 14 Οκτώβρη αναβλήθηκε το συλλαλητήριο του ΕΚΘ λόγω καιρικών συνθηκών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021 Rating: 5

Πως διαμορφώνεται η μέση τιμή πώλησης κατοικιών στη Θεσπρωτία

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021
Πως διαμορφώνεται η μέση τιμή πώλησης κατοικιών στη ΘεσπρωτίαΤα στοιχεία στην αγορά ακινήτων του β’ τριμήνου έδειξαν ότι η αγορά βγαίνει με φόρα από το τούνελ της πανδημίας, ενώ τα στοιχεία του γ΄ τριμήνου αποτυπώνουν μεγάλη αύξηση, ειδικά σε περιοχές όπου αναμένονται σημαντικά έργα υποδομών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του spitogatos.gr, στο τρίμηνο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, η μεγαλύτερη αύξηση σε β’ τρίμηνο σε σχέση με το προηγούμενο έτος, καταγράφηκε στο νομό Ευρυτανίας με +24%, ενώ η μεγαλύτερη μείωση στο νομό Ηλείας με -10,2%, στη τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο στην αγορά κατοικιών

Στη Θεσπρωτία το β’ τρίμηνο του 2021 η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο στην αγορά κατοικιών παρουσίασε αύξηση κατά 5,50%, αφού έφτασε τα 1.319€, ενώ την ίδια περίοδο του 2020 ήταν 1.250€.Read More »
Πως διαμορφώνεται η μέση τιμή πώλησης κατοικιών στη Θεσπρωτία Πως διαμορφώνεται η μέση τιμή πώλησης κατοικιών στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021 Rating: 5

Καμία πρόθεση καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου στους αστυνομικούς των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021
Καμία πρόθεση καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου στους αστυνομικούς των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων


Από την απάντηση που έδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ερώτηση του Σταύρου Καλογιάννη δεν προκύπτει καμία πρόθεση καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου στους αστυνομικούς των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, που το διεκδικούν..

Βέβαια ήταν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη της σημερινής κυβέρνησης που όντας αντιπολίτευση, δεσμευόταν για την καταβολή του..

Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που στην αντιπολίτευση οι υποσχέσεις περισσεύουν και όταν έρθει η ώρα υλοποιούνται με το σταγονόμετρο.

Σε κάθε περίπτωση το επίδομα παραμεθορίου παραμένει μια μεγάλη εκκρεμότητα και όσο δεν καταβάλλεται εκτίθενται όσοι το είχαν υποσχεθεί..

Read More »
Καμία πρόθεση καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου στους αστυνομικούς των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων Καμία πρόθεση καταβολής του επιδόματος παραμεθορίου στους αστυνομικούς των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021 Rating: 5

Νέο κατάστημα NRG στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021
Νέο κατάστημα NRG στην ΗγουμενίτσαΠολλοί λένε πολλά για την ενέργεια αυτές τις μέρες! 
Η ενέργεια όμως σήμερα έχει άλλη λογική. Γίνεται άμεση και διαθέσιμη. Έρχεται κοντά σας!!!
Επισκεφθείτε το πρώτο κατάστημα ενέργειας στην Ηγουμενίτσα και θα λύσουμε κάθε απορία σας! 
Γνωρίστε μας από κοντά και επιλέξτε ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά προγράμματα ρεύματος της αγοράς για το σπίτι και την επιχείρηση σας.
Ενημερωθείτε για τις εξελίξεις στην αγορά της ενέργειας και αφήστε εμάς να αναλάβουμε κάθε τι που έχει να κάνει με τις διαδικασίες αλλαγής παρόχου και θεμάτων ΔΕΗ. 
Με 5 χρόνια εμπειρίας στα θέματα ενέργειας και ρεύματος είμαστε πλέον δίπλα σας, στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης. 
Σας περιμένουμε!!! 
Βερμπης Γιώργος 
Επίσημος Συνεργάτης nrg 
Σουλίου 1 Πλατεία Δημαρχείου.
6974613977 6993236888 6947709601 2665 100324 
gverbis.nrgprovider@gmail.com

«nrg, ενέργεια με τη σιγουριά της Motor Oil»
Read More »
Νέο κατάστημα NRG στην Ηγουμενίτσα Νέο κατάστημα NRG στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 08, 2021 Rating: 5

Σελίδες