https://picasion.com/
https://picasion.com/
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1

Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ στον εμπορικό σύλλογο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019


Σε απάντηση του υπ’αρ. 256/9-3-2019 εγγράφου σας ενημερώνουμε για τα παρακάτω:
Οι διαγωνισμοί προμηθειών, τόσο της ΔΕΥΑΗ όσο και όλων των φορέων του Δημοσίου, γίνονται βάσει του Ν.4412/2016. 
Με αποτέλεσμα όλες οι απαραίτητες ενέργειες και διαδικασίες καθώς και τα τηρούμενα μέτρα δημοσιότητας (δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων ΚΗΜΔΗΣ, Διαύγεια, διαδίκτυο) είναι αυστηρώς οι προβλεπόμενες από το Ν4412/2016. Χωρίς να δίνεται καμία δυνατότητα από τον Νόμο για ιδιαίτερη μεταχείριση των τοπικών επιχειρήσεων. 
Γι αυτό άλλωστε το λόγο δεν έχει υποβληθεί καμία ένσταση από τοπική επιχείρηση.
Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΗ που αφορούν διαγωνισμούς προμηθειών ελέγχονται, σύμφωνα με το Νόμο, ως προς τη νομιμότητα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου, ενώ τα σχετικά εντάλματα καθώς και η διαγωνιστική διαδικασία θεωρούνται ως προς τη νομιμότητα από τον Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Στο έτος 2018 διενεργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν διαγωνισμοί προμήθειας υλικών ύδρευσης και αποχέτευσης, ειδών χειμερινής και θερινής ένδυσης και μέσων ατομικής προστασίας των εργαζομένων.
Σημειώνουμε τέλος ότι τόσο οι αποφάσεις έγκρισης των μελετών όσο και οι κατακυρωτικές αποφάσεις των παραπάνω διαγωνισμών ήταν ομόφωνες ενώ σ’ αυτές συμμετείχε εκπρόσωπος των εργαζομένων. Επισυνάπτουμε τις σχετικές αποφάσεις. (υλικά ύδρευσης και αποχέτευσης: 19/2018 και 118/2018, θερινή ένδυση: 160/2018 και 12/2019, χειμερινή ένδυση: 161/2018 και 13/2019, μέσα ατομικής προστασίας: 192/2018 και 22,34/2019).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΗ
Σωτήριος Γ. Μήτσης
Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας
Read More »
Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ στον εμπορικό σύλλογο Ηγουμενίτσας Απάντηση του προέδρου της ΔΕΥΑΗ στον εμπορικό σύλλογο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5
Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Read More »
Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Υποψήφια με τον Καχριμάνη και πάλι η Αντιγόνη Φίλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019
Read More »
Υποψήφια με τον Καχριμάνη και πάλι η Αντιγόνη Φίλη (ΒΙΝΤΕΟ) Υποψήφια με τον Καχριμάνη και πάλι η Αντιγόνη Φίλη (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Υποψήφιος με τον Καχριμάνη ο Γιώργος Δημητρίου

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Υποψήφιος με τον συνδυασμό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη, είναι στην Θεσπρωτία ο Γιώργος Δημητρίου

Ο Γιώργος Δημητρίου είναι 33 ετών, με καταγωγή από Κουκλιούς Σουλίου, ζει στην Ηγουμενίτσα και υπηρετεί στο Αστυνομικό τμήμα της πόλης.

Είναι παντρεμένος με Ζήση Ελένη, αναπληρώτρια εκπαιδευτικό από το Παλαιοκκλήσι Φιλιατών, με την οποία έχουν δυο παιδιά 5 και 3 ετών.
 
Κατά το παρελθόν διετέλεσε:

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας, πρόεδρος τοπικού συμβουλίου νέων Δ.Ηγουμενίτσας, μέλος του πνευματικού κέντρου Δ.Ηγ/τσας, αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Πετοσφαιρισης ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ, ιδρυτής και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.


Read More »
Υποψήφιος με τον Καχριμάνη ο Γιώργος Δημητρίου Υποψήφιος με τον Καχριμάνη ο Γιώργος Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Εξετάσεις για νέους Ραδιοερασιτέχνες από την διεύθυνση μεταφορών Θεσπρωτίας

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019


Στις 22 Μαΐου η διεύθυνση μεταφορών Θεσπρωτίας διοργανώνει εξετάσεις για νέους Ραδιοερασιτέχνες.

Κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής μέχρι 17 Μαΐου.

Το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, εχει αναβαθμίσει τη εξέταση των υποψηφίων ραδιοερασιτεχνών με την εφαρμογή ενός ηλεκτρονικού συστήματος εξέτασης.

Με το νέο σύστημα εξασφαλίζεται η άμεση, αντικειμενική και εύκολη εξέταση των υποψηφίων. Εξασφαλίζεται απόλυτη διαφάνεια ενώ απλοποιούνται οι διαδικασίες για τη Δημόσια Διοίκηση.

Συγκεκριμένα :

· Το σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και ο σχεδιασμός του έχει γίνει ώστε να είναι φιλικό προς τον χρήστη και ασφαλές προκειμένου να μην υπάρχει κανένα περιθώριο παρέμβασης.

· Τα ερωτηματολόγια για κάθε εξεταζόμενο δημιουργούνται κάθε φορά με τυχαία επιλογή από την βάση δεδομένων κατά την έναρξη της διαδικασίας εξέτασης.

· Στο τέλος της εξέτασης το σύστημα εκτυπώνει τον αριθμό των ερωτήσεων που ετέθησαν στον υποψήφιο, των απαντήσεων που έδωσε, την ορθότητα τους καθώς και το τελικό αποτέλεσμα.

· Το νέο σύστημα παρέχει τη δυνατότητα εξέτασης υποψηφίων για την απόκτηση πτυχίου ραδιοερασιτέχνη κατηγορίας «1» ή κατηγορίας «Εισαγωγικού Επιπέδου»

Το μηχανογραφικό σύστημα σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας και παρέχεται η δυνατότητα ελεύθερης χρήσης μίας εκδοχής προσομοίωσης του προγράμματος για την εκπαίδευση και αυτοαξιολόγηση των ενδιαφερομένων.

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα TestRadio πατήστε εδώ.
Read More »
Εξετάσεις για νέους Ραδιοερασιτέχνες από την διεύθυνση μεταφορών Θεσπρωτίας Εξετάσεις για νέους Ραδιοερασιτέχνες από την διεύθυνση μεταφορών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Πανταζής και Σπυρόπουλος στην κεντρική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019


Το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοινώθηκε η σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και όπως αναμένεται το νέο όργανο θα αποτελείται από 251 εκλεγμένα μέλη (από τους συνολικά 411 που ήταν υποψήφιοι), συν τους βουλευτές, ευρωβουλευτές και προέδρους τριτοβάθμιων οργανώσεων.

Σε αυτήν και οι 2 Παραμυθιώτες Κώστας Πανταζής και Αντρέας Σπυρόπουλος οι οποίοι εκλέχθηκαν στην 5η και 13η θέση αντίστοιχα.

Η ΚΕ θα εκλέξει τις επόμενες ημέρες την 21μελης Εκτελεστική Γραμματεία, ένα ευέλικτο όργανο το οποίο θα μπορεί να συνεδριάζει κάθε εβδομάδα και τον νέο γραμματέα το κόμματος. Η τελική κατάταξη θα διαμορφωθεί μετά από τον υπολογισμό της ποσόστωσης των γυναικών που είναι 33%

Την πρώτη 20άδα από τους 251 συνολικά, συμπληρώνουν κατά σειρά οι:

MAΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΑΚΗΣ 1753
ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ 1153
ΟΘΩΝΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ 965
ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 852
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 795
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 703
ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 660
ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 660
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ 642
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 621
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 618
ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 612
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 566
ΚΑΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ 565
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΟΝΙΑ 557
ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ 547
ΜΠΕΛΤΕΓΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 538
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ 536
ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΑΡΗΣ 527
ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 525
Read More »
Πανταζής και Σπυρόπουλος στην κεντρική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Πανταζής και Σπυρόπουλος στην κεντρική επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Συνελήφθη 60χρονος με πάνω από 91 κιλά κάνναβης

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, κατάφεραν μετά από συντονισμένες ενέργειες να αποτρέψουν την εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση στη χώρα, μεγάλης ποσότητας κάνναβης.

Για την υπόθεση συνελήφθη την Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 πρωινές ώρες, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της διασυνοριακής διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίσθηκε ο κατηγορούμενος από τους αστυνομικούς στο Μάζι Κόνιτσας, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο χώρο των αποσκευών και της καμπίνας των επιβατών, (56) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (91) κιλών και (200) γραμμαρίων.

Επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών καθώς και το χρηματικό ποσό των (170) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Read More »
Συνελήφθη 60χρονος με πάνω από 91 κιλά κάνναβης Συνελήφθη 60χρονος με πάνω από 91 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου καθώς και η Διεύθυνση του σχολείου νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς την τοπική κοινότητα Γραικοχωρίου, τον Φιλοπρόοδο Σύλλογο 'Ο Αγ. Δημήτριος' καθώς και όλους εκείνους τους εθελοντές που συνεργάστηκαν με ζήλο και όρεξη ,προκειμένου να αναβαθμίσουμε την αυλή του σχολείου μας.
 
 
Ένα πραγματικό στολίδι που φτιάχτηκε από ανθρώπους με μεράκι και αφιερώνεται με αγάπη στα παιδιά μας!
Αυτά εξάλλου είναι το μέλλον και σε αυτά ανήκει !
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!!
Read More »
Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Ευχαριστήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Θεματική εβδομάδα 2019 στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019
Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε η θεματική εβδομάδα 2019 στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας. 
Πιστεύοντας ότι υπάρχει πραγματική ευκαιρία για τους μαθητές μας να διαπραγματευτούν θέματα όπως τα δημοκρατικά δικαιώματα, σχολικός εκφοβισμός, διαδικτυακό bulling, προβλήματα εθισμού απο κάπνισμα, ποτό και γενικότερα εξαρτησιογόνες ουσίες, εθισμός στο διαδίκτυο, διαχείριση θυμού και stress εξετάσεων, διατροφή, κυκλοφοριακή αγωγή, διαφορετικότητα, δημοκρατική συνύπαρξη και τόσα άλλα, αποφασίστηκε η εβδομάδα αυτή να γίνει από 26/3/2019 έως 1/4/2019 όπου η διαθεσιμότητα των εξωτερικών φορέων δεν θα προκαλούσε δυσκολίες. 
Περάσαμε μια εβδομάδα γεμάτη με παρεμβάσεις, μια εβδομάδα προβληματισμού, μια εβδομάδα πραγματικά εποικοδομητικών μαθημάτων, φιλοξενήσαμε κάθε είδους επαγγελματίες σχετικούς με την προτεινόμενη θεματολογία με αποτέλεσμα ένα θετικό παιδαγωγικό πρόσημο για όλους μας. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους μόνιμους συμπαραστάτες του σχολείου μας και ιδιαίτερα, το τμήμα ψυχικής Υγείας Ηγουμενίτσας, το κέντρο απεξάρτησης (ΚΕΘΕΑ) Ηγουμενίτσας, το τμήμα Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, το τμήμα τροχαίας Ηγουμενίτσας, και τον πατέρα Μεθόδιο της Ι.Μ. Γηρομερίου. 
Τέλος θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τις πολύωρες καθημερινές παρεμβάσεις μεικτού συστήματος (διδασκαλία + παρέμβαση) καθώς και όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές και μαθήτριες για την υποδειγματική στάση τους όλη αυτή την εβδομάδα.
Read More »
Θεματική εβδομάδα 2019 στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Θεματική εβδομάδα 2019 στο 3ο Γυμνάσιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

KATAΣΚΕΥΗ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Τρίτη, Απριλίου 02, 2019

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, πιστό στους στόχους και τις στρατηγικές του που έχει θέσει τα τελευταία χρόνια, ανέλαβε νέα καινοτόμο πρωτοβουλία την κατασκευή σεισμογράφου.
Το σχολείο μας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, της ομάδας έργου ΟSΟS του ΙΕΠ για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό με θέμα «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο», στο πλαίσιο του έργου Η2020 «Open schools for open societies - OSOS» (Ένα ανοιχτό σχολείο σε μια ανοιχτή κοινωνία).
Ειδικότερα στόχοι του διαγωνισμού, ήταν αφενός η αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών και μαθητριών για την επιστήμη και για το πώς επηρεάζει την καθημερινή τους ζωή και αφετέρου η αύξηση του ενδιαφέροντος των εκπαιδευτικών σχετικά με την εισαγωγή της καινοτομίας στην καθημερινή διδασκαλία.
Στο σχολείο μας θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιστήμης και Καινοτομίας στις 5 Απριλίου 2019 στην Αθήνα.
Θέλω να επαινέσω ιδιαίτερα τον εκπαιδευτικό Θεολόγου Στέφανο και τους μαθητές του ΣΤ2 τμήματος, καθώς και τους εκπαιδευτικούς Αρβανίτη Ευθαλία και Σφήκα Γεώργιο για τη συμβολή τους σ’ αυτό το project
Επίσης, θέλω να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον υπεύθυνο Ε.Κ.Φ.Ε Θεσπρωτίας κ. Νούση Βασίλειο για την αμέριστη επιστημονική και καθοδηγητική υποστήριξη που προσέφερε στο σχολείο. μας .

Για το 1o Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας
Ο Διευθυντής Κύλλας Γεώργιος.
Read More »
KATAΣΚΕΥΗ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ KATAΣΚΕΥΗ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Απριλίου 02, 2019 Rating: 5

Σελίδες