Ισόβια κάθειρξη σε Αλβανό για άγριο έγκλημα περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων πριν 10 χρόνια

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016
Ο επίλογος μιας άγριας δολοφονίας γράφτηκε την Παρασκευή στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο των Ιωαννίνων. Δέκα χρόνια μετά ο δράστης τιμωρήθηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να δείχνει την παραμικρή μεταμέλεια... Μάλιστα μετά την εκφώνηση της απόφασης κι ενώ οι αστυνομικοί τον μετέφεραν από το έδρανο προς τον ειδικό χώρο φύλαξης, έστρεψε το κεφάλι του προς τους δικαστές για να φωνάξει ότι τον αντιμετώπισαν με ρατσισμό.

30 Ιουνίου του 2006! Ένας 40χρονος που διατηρούσε περίπτερο στο Πέραμα βρίσκεται άγρια δολοφονημένος.

Έξι χρόνια μετά, κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στην Κακαβιά συλλαμβάνεται ο ένας δράστης του εγκλήματος. Επρόκειτο για έναν Αλβανό 24 χρονών τότε.


Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού ξεδιπλώθηκαν όλες οι πτυχές της τραγωδίας.

Ο Αλβανός κι ένας ξαδερφός του, με τον οποίο τέλεσαν το αδίκημα αλλά δεν έχει συλληφθεί, διέμεναν σε μία καλύβα, στον κάμπο του Περάματος.

Ο πρώτος μάλιστα τύγχανε της συνεχούς βοήθειας των κατοίκων του χωριού και της οικογένειας του θύματος.

Εκείνο το βράδυ έπεισαν τον περιπτερά να τους μεταφέρει έξω από το χωριό, κοντά στο νεκροταφείο.

Εκεί τον σκότωσαν. Τον χτύπησαν με μαχαίρι σε διάφορα σημεία, κυρίως όμως στο κεφάλι. Τον εγκατέλειψαν παίρνοντας τα χρήματα που είχε μαζί του το θύμα, περίπου 1500 ευρώ.

Ο δράστης ενώπιον του δικαστηρίου δεν ομολόγησε την πράξη του, όμως δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την ύπαρξη των αποτυπωμάτων του τόσο στο αυτοκίνητο του θύματος όσο και σε μία πλαστική σακούλα, στην οποία είχαν τυλίξει το μαχαίρι.

Το δικαστήριο του επέβαλε την ποινή της ισόβιας κάθειρξης χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.

Η οικογένεια του θύματος, έστω και με καθυστέρηση δέκα ετών, νιώθει δικαιωμένη. Αυτό μεταφέρουν και οι συνήγοροί της Δημήτρης Μπούκας και Αμαλία Τάσση: «Η οικογένεια αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένη και λυτρωμένη. Παρόλα αυτά όμως οι δέουσες απαντήσεις, στα ερωτήματα των ψυχών των παιδιών που μεγάλωσαν χωρίς τον πατέρα τους δεν θα δοθούν ποτέ...».

Read More »
Ισόβια κάθειρξη σε Αλβανό για άγριο έγκλημα περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων πριν 10 χρόνια Ισόβια κάθειρξη σε Αλβανό για άγριο έγκλημα περιπτερά στο Πέραμα Ιωαννίνων πριν 10 χρόνια Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 1 το μεσημέρι της Παρασκευής, 

Read More »
Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Θεσπρωτία: Ποιος είναι ο αληθινός ήρωας; - Του Βαφειάδη Αναστάσιου

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016
Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Αν νομίζετε ότι:
ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας
ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν Ήρωας της Ελληνικής Επανάστασης του 1821
ο Ευήμερος (ο Μεσσήνιος) ήταν Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος,,,,, όπως και ο Αριστοτέλης, ο Επίκουρος, ο Μάξιμος ο εκ Τύρου, ο Φαίδρος, ο Στράβων, Ο Ηράκλειτος, ο Ζήνων ο Ελεάτης, ο Κρατύλος, και άλλοι πολλοί
ο Τέρπανδρος (από την Λέσβο) ήταν Αρχαίος Έλληνας ποιητής και μουσικός
ο Πυθαγόρας ήταν Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος και μαθηματικός
ο Θαλής από την Μιλητό ήταν Αρχαίος Έλληνας Φιλόσοφος και εφηύρε τον ηλεκτρισμό
και πολλοί άλλοι ακόμα…..

θέλω να σας διαβεβαιώσω πως πλανάστε, κάνετε λάθος, είστε ανημέρωτοι, και βέβαια εγώ είμαι εδώ για να υποδείξω ποιος είναι ο Ήρωας για όλα τα παραπάνω και τα επόμενα, της Αρχαίας και Σύγχρονης Ελλάδας….

Είναι ο Αρμπέν..!!!  


Ναι καλά ακούσατε, ο Αρμπέν, που την εμφάνιση του την έκανε στο βιβλίο της Γλώσσας του Δημοτικού (1η τάξη, 2η τάξη), που μαθαίνουν οι κόρες μου για αυτόν τον “Έλληνα” ταλαντούχο Φιλόσοφο, Εφευρέτη, Ποιητή, Μαθηματικό, και ένα σωρό άλλες ικανότητες και τίτλους που έχει και δεν τα ξέρατε….

Είναι ο Αρμπέν που σχεδίασε με στρατηγικό τρόπο η ομάδα εργασίας του συγκεκριμένου βιβλίου, διότι δεν υπήρχαν άλλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ονόματα να χρησιμοποιήσουν για να μάθουν τα παιδιά μας την ιστορία και από πού πραγματικά προερχόμαστε, είναι ο Αρμπέν που σχεδίασε η καταπληκτική σκιτσογράφος – εικονογράφος Άντα Γανώση, που συμπληρώνουν την υπέροχη εικόνα του με τα τέλεια κείμενα οι Συγγραφείς Ζωή Γαβριηλίδου, Μαρία Σφυρόερα και Λουκία Μπεζέ (καθηγήτριες Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου), και όλα αυτά με την έγκριση της Άννας Παγοροπούλου (Επίκουρη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών), του Νικόλαου Κουτσού (σχολικός σύμβουλος) και του Ιωάννη Μπάρτζη (εκπαιδευτικός). Στο σύνολο εργάστηκαν 12 άτομα, 12 επιστήμονες, όπου και οι 12 υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία για να βρουν ένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ όνομα, που δεν κατάφεραν τελικά, και επειδή το έργο χρηματοδοτήθηκε κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ίσως να τους ζητήσαν ως όρο τον Αρμπέν, αλλιώς,,,,, καπούτ παρά.  

Και δεν είναι μόνο αυτό, βλέπω ξάφνου προχθές, στο τετράδιο της μικρής μου κόρης, το τετράδιο με τα κολλάζ, ένα κείμενο που πρέπει να βρουν και να κυκλώσουν όλα τα “σ” με τίτλο ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ…

Είπατε κάτι; βέβαια η αποκορύφωση είναι η περιγραφή του κειμένου, ότι αν κάτσετε σε αυτό το Μουσείο θα απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα, τον καφέ σας, την Ακρόπολη κλπ κλπ,, λες και δεν μπορούν να πάνε κατευθείαν στην Ακρόπολη να την γνωρίσουν και από κοντά, πρέπει εκεί να πάνε για να έχουν σειρά απολαύσεων. Χάθηκαν άλλα παραδείγματα; Κάτι με τον Χριστιανισμό δεν παίζει; με την Ορθοδοξία; με τον Ελληνισμό;  


Βέβαια ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με την διευθύντρια πρώτα, (ιεραρχικά να το πάμε) και μετά με την ίδια την δασκάλα, που το πρώτο που μου είπε ότι δεν κάνει κάτι παράνομο, ίσως να νόμιζε πως έκανε παράβαση και αγχώθηκε.. Μου εξήγησε βέβαια ότι πρόκειται για “τυχαίο” συμβάν, που χρησιμοποιεί το ίδιο αυτοκόλλητο εδώ και 11 χρόνια που είναι δασκάλα, (πόσο τυχαίο είναι τελικά πείτε μου εσείς), και της εξήγησα πως υπάρχουν ένα σωρό άλλα παραδείγματα, αυτό έπρεπε να χρησιμοποιεί; Ούτως ή άλλως τα παιδιά μου δεν κάνουν εξαιρέσεις τα άλλα παιδάκια, και κανένα ποτέ, ούτε για καταγωγή, χρώμα κλπ, κάτι που το επικροτεί κιόλας η ίδια η δασκάλα και πως έχουν πολύ καλή ανατροφή.

Όμως η εκπαίδευση θεωρώ πως πρέπει να αρμόζει στα πρότυπα του Ελληνισμού, του Χριστιανισμού, της Ιστορίας μας, αυτά πρέπει να είναι πάγια και να μην αλλάζουν και τροποποιούνται ποτέ. Σεβόμαστε τους άλλους ανθρώπους, σεβόμαστε την καταγωγή τους, τα πιστεύω τους, την θρησκεία τους, αλλά εδώ στην χώρα μας την Ελλάδα, έχουμε και εμείς όπως όλες οι άλλες χώρες του κόσμου την δική μας Ιστορία, την δική μας κουλτούρα, τα δικά μας ήθη και έθιμα και την δική μας Θρησκεία και αυτά πρέπει να μάθουν όλα τα παιδιά που πάνε σε Ελληνικό Σχολείο, και ιδίως σε αυτήν την τόσο μικρή και ευαίσθητη ηλικία.

Δυστυχώς φίλοι μου, συνάνθρωποι, γονείς, αυτά μαθαίνουν τα παιδιά μας στο Δημοτικό, και αν προσθέσουμε και την κατάργηση των Θρησκευτικών, την νέα Θρησκειολογία, την εκπαίδευση για την πολυπολυτισμικότητα και την κατάργηση κάθε Εθνικής Εορτής, Εθίμων και Παραδόσεων της χώρας μας,,, τότε ας καλωσορίσουμε το ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ μας, που οι μόνοι που φταίνε και εξακολουθούν να απολαμβάνουν τον καφέ τους χωρίς να νοιάζονται για τίποτα, είστε εσείς, το εαυτό μου τον θεωρώ εξαίρεση, διότι ο αγώνας μου είναι μεγάλος, κάθε τι που με ενοχλεί το φωνάζω και το κυνηγάω, δεν εφησυχάζομε ότι κάποιος άλλος θα βρεθεί να το κάνει για μένα, δεν ηρεμώ με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, δεν ναρκώθηκα από το χαζόκουτο που παρακολουθείτε τα κανάλια και πιστεύετε όλα όσα σας σερβίρουν. Εγώ είμαι ο μόνος της περιοχής που αντέδρασα στον Παιδικό Σταθμό της Πέρδικας που πήγαιναν τα παιδιά μου και δεν υπήρχε η Ελληνική Σημαία έξω από το κτήριο ως όφειλε, και ύστερα από τον αγώνα μου, ο Δήμος της περιοχής μερίμνησε και την τοποθέτησε και κυματίζει ακόμα και τώρα, εδώ και 4 χρόνια.

Βλέπεται ο νυν Υπουργός (ελπίζω όχι για πολύ ακόμα, μπορεί να πάρει μετάθεση σε άλλο Υπουργείο, να τους κάνει και εκεί άνω κάτω) θέλει να προχωρήσει στην δημιουργία “Ουδετερόθρησκου Κράτους”…. Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας…..

ΥΓ: που είναι άραγε οι δήθεν πατριώτες θρήσκοι πολιτικοί από την ευρύτερη αντιπολίτευση; που μπορούν να ρίξουν την κυβέρνηση για την Θρησκεία και την Δημοκρατία. Προσέξτε μην σπάσετε κάνα πόδι….

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ και την επιστολή που έστειλα στον Κ. Φίλη προ ημερών,, αλλά όσο απάντησε σε σας, απάντησε και σε μένα….

Όπως λέει και ο Μοναχός Βορειοδυτικής Ελλάδος,,,, “ο καιρός εγγύς” δείτε εδώ


“Μαθημάτων αναγκαιότατον τα κακά απομαθείν”
Αντισθένης, 445-360 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος
μετάφραση: “το πιο αναγκαίο μάθημα είναι να ξεμάθεις τα κακά”

Με Εκτίμηση
Βαφειάδης Αναστάσιος
 
vafkanast@gmail.com

Read More »
Θεσπρωτία: Ποιος είναι ο αληθινός ήρωας; - Του Βαφειάδη Αναστάσιου Θεσπρωτία: Ποιος είναι ο αληθινός ήρωας; - Του Βαφειάδη Αναστάσιου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

571 μόνιμες θέσεις σε έξι υπουργεία - 28 θέσεις στην Ήπειρο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016
Τις αιτήσεις τους εως τις 25 Οκτωβρίου μπορούν να καταθέτουν οι υποψήφιοι για την πλήρωση πεντακοσίων εβδομήντα μίας (571) θέσεων Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης, ως κατωτέρω: Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), πεντακόσιες εβδομήντα μίας (571) θέσεις Κλάδων/Ειδικοτήτων:

Για τους τέσσερις Νομούς της Ηπείρου οι θέσεις είναι 28.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δύνανται να υποβάλουν για την πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους της παρούσας προκήρυξης εφόσον κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής δεν : α) έχουν ήδη διοριστεί ως τακτικό προσωπικό, μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, β) διορίστηκαν ως τακτικό προσωπικό με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και εν συνεχεία παραιτήθηκαν, γ) κατατάχθηκαν βάσει νέου πανελλήνιου πίνακα (Ανασύνταξη Πινάκων Κατάταξης Προκήρυξης ΑΣΕΠ 8/1997(ΦΕΚ 124/30.6.2005/Τ.Π.ΑΣΕΠ) σε σειρά διοριστέου σε 5 εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5 του ν. 3320/2005 και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους.

Επίσης, όσοι υποψήφιοι έχουν ενταχθεί στον πίνακα διοριστέων της 1ΕΓ/2016 Προκήρυξης (Φ.Ε.Κ. 3/10.5.2016, τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π, όπως διορθώθηκε με το Φ.Ε.Κ 4/19.5.2016, τ. Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) λαμβανομένης υπόψη και τυχόν ανασύνταξης αυτού μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δεν δύνανται να υποβάλουν Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παρούσα προκήρυξη.

Δείτε την προκήρυξη αναλυτικά 

ΦΟΡΕΑΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 1
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΕΦΕΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 1
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΡΤΑΣ) 1
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) 1
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 1
ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ) 1

ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ («ΖΩΣΙΜΑΙΑ»ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 1
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 2
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 6
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ& ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) 1
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ& ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 2
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ& ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ) 1
ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ) 8
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ) 1


Read More »
571 μόνιμες θέσεις σε έξι υπουργεία - 28 θέσεις στην Ήπειρο 571 μόνιμες θέσεις σε έξι υπουργεία - 28 θέσεις στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016


Το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, στην συνεδρίαση της 28/09/2016, μετά από παράπονα που εξέφρασαν πολλοί συνδημότες μας, προς την Δημοτική Αρχή, για καθυστερήσεις που παρουσιάζονται στη έγκαιρη αποστολή και λήψη επιστολών, εγγράφων και λογαριασμών που τους αφορούν εκ μέρους του Καταστήματος των ΕΛΤΑ Φιλιατών, συζήτησε διεξοδικώς τις παρενέργειες που δημιουργούν οι προαναφερόμενες δυσλειτουργίες στους συμπολίτες μας. 

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από την κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ Α.Ε. να καλύψει τις χρονίζουσες ελλείψεις σε προσωπικό του Καταστήματος Φιλιατών ώστε αυτό να μπορέσει να ανταποκριθεί επαρκώς στο ρόλο του και οι πολίτες να έχουν τον επαρκή χρόνο για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους στους προβλεπόμενους χρόνους ως προς την εξόφληση των λογαριασμών τους. 

Οι υπεύθυνοι των ΕΛΤΑ οφείλουν να κατανοήσουν ότι ο Δήμος μας είναι ορεινός και δυσπρόσιτος και οι ηλικιωμένοι κυρίως κάτοικοι του δεν έχουν την άνεση να μετακινούνται διαρκώς για να μπορέσουν να τακτοποιήσουν εγκαίρως τους λογαριασμούς τους που με καθυστέρηση λαμβάνουν από το Ταχυδρομείο Φιλιατών. 

Επειδή το θέμα κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρό, αναμένουμε την έγκαιρη κάλυψη των θέσεων προσωπικού που χρειάζεται το Κατάστημα των ΕΛΤΑ Φιλιατών για να ανταποκριθεί στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του. 

Σε κάθε περίπτωση θα παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς την εξέλιξη του εν λόγω θέματος και θα επανέλθουμε με νεώτερες ανακοινώσεις και ίσως και προγραμματισμένες κινητοποιήσεις έως την οριστική διευθέτηση των υπαρχόντων εκκρεμοτήτων προς όφελος των συμφερόντων των συμπολιτών μας. 


Για το Δημοτικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
Γκίζας Ν. Χρήστος
Read More »
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΛΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Αίτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για παράταση της δωρεάν παραχώρησης του ΚΕΓΕ Παραμυθιάς

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

 

 
Την υποβολή αιτήματος προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για την παράταση της δωρεάν παραχώρησης των εγκαταστάσεων του του κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Παραμυθιάς, αποφάσισε στην τελευταία συνεδρίαση, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Σουλίου.

Το κτίριο και ο περιβάλλον χώρος, του ΚΕΓΕ Παραμυθιάς που σήμερα χρησιμοποιείται μεταξύ άλλων για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών του δήμου (κοινωνικό παντοπωλείο, ξενώνας άπορων, κακοποιημένων γυναικών κλπ) είχε παραχωρηθεί στον δήμο το 2012 και η δωρεά ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2017.

Το σχετικό αίτημα αναφέρει μεταξύ άλλων: “Με την υποβολή του αιτήματος προς το αρμόδιο υπουργείο ως ΔΣ θα δηλώνουμε ότι επιθυμούμε την παράταση της δωρέαν παραχώρησης χρήσης του ως άνω ακινήτου , το οποίο μας είναι απολύτως αναγκαίο για την συνέχιση της κάλυψης των στεγαστικών μας αναγκών και ειδικότερα του Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης, Γραφείου Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, Γραφείου ΤΟΕΒ, του Γραφείου Κίνησης και άλλων υπηρεσιών εκπληρώνοντας κατ ́ αυτό τον τρόπο κοινωφελείς σκοπούς και προάγοντας τα τοπικά συμφέροντα”

 
Read More »
Αίτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για παράταση της δωρεάν παραχώρησης του ΚΕΓΕ Παραμυθιάς Αίτημα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για παράταση της δωρεάν παραχώρησης του ΚΕΓΕ Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 1929 -2016

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016Το 1929 με πρωτοβουλία του οραματιστή και φιλόμουσου διευθυντή του Οικοτροφείου Φιλιατών κ. Δημήτρη Φραγκίσκου ιδρύεται η πρώτη μουσική Μπάντα στην πόλη των Φιλιατών με Aρχιμουσικό κ. Δημήτρη Αρώνη.

Το ίδιο έτος ιδρύεται ο Φιλολογικός Σύλλογος < ΟΡΦΕΑΣ > ο οποίος προσλαμβάνει τον Aρχιμουσικό κ. Δημήτρη Αρώνη. Αυτός με την μουσική του παιδεία και τους φιλόμουσους νέους της εποχής ξεκινούν, το 1931, την πρώτη Φιλαρμονική στην Θεσπρωτία, την Φιλαρμονική Φιλιατών στην συνέχεια συστήνει και δεύτερη μουσική Μπάντα, για τις οποίες ο κ. Αρώνης βραβεύτηκε το 1968 στα Γιάννενα.

Στις αρχές του 1954 οι Φιλιαταίοι φιλόμουσοι ανασύστησαν το Αδελφάτο Φιλαρμονικής < ο ΟΡΦΕΑΣ > με Αρχιμουσικό τον κ. Γάκη Κύρκο. Στο τέλος του ίδιου έτους Αρχιμουσικός αναλαμβάνει ο Κερκυραίος κ.Μπάτζιος, αργότερα γύρω στο 1961 ο κ. Βαγγέλης Πλασκοβίτης, μετά ο κ. Μιντζήλας. Από το1985 μέχρι το 2015 Αρχιμουσικός ήταν ο κ. Σπύρος Πάσχος. 
 
Το Σεπτέμβριο του 2012 προσλαμβάνεται ως Αρχιμουσικός και υπεύθυνος διδασκαλίας Πνευστών – Κρουστών Οργάνων και Θεωρητικών μουσικής ο κ. Κωνσταντίνος Δελλής, ο οποίος το 2015, μετά την αποχώρηση του κ. Πάσχου, διευθύνει από την θέση του Αρχιμουσικού την Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών. Με τον κ. Δελλή στο τιμόνι μια νέα λαμπρή εποχή ξεκινά για την Δημοτική μας Φιλαρμονική. Χάρη στην εργατικότητά του, την μουσική του κατάρτιση, το ήθος του και την εκπαιδευτική του δεινότητα πάνω από 60 νέοι και νέες του Δήμου μας λαμβάνουν την μουσική τους παιδεία και λαμπρύνουν τις γιορτές και τις εκδηλώσεις, στον τόπο μας και όπου αλλού τους προσκαλούν, με τις συναυλίες και τις μουσικές τους παρουσιάσεις. Σύντομα μάλιστα η Δημοτική μας Φιλαρμονική αναμένεται να αποκτήσει και Ευρωπαϊκό πρόσημο. 
 Η έως τώρα προσφορά της στα μουσικά και πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας είναι πρόδηλη και ανεκτίμητη.

Ευχόμαστε καλή μουσική συνέχεια αναμένουμε εκπλήξεις………………………Με εκτίμηση
Λεωνίδας Ταφέκης
Ειδικός συνεργάτης
Δημάρχου Φιλιατών
Read More »
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 1929 -2016 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ 1929 -2016 Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων κατά του δήμου Ηγουμενίτσας, για μεροληπτικό τρόπο επιλογής εργαζομένων

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016Καταγγέλουμε τη δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας, για το μεροληπτικό τρόπο και τις εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες που χρησιμοποιεί για τον τρόπο επιλογής των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν σε επιμορφωτικά σεμινάρια του ΠΙΝΕΠΘ.

Σύμφωνα τόσο με τον ισχύοντα ΟΕΥ όσο και με τον υπό έγκριση ΝΕΟ Ο.Ε.Υ του Δήμου μας, αρμόδια για τη διερεύνηση των εκπαιδευτικών αναγκών των συναδέλφων όσο και για την υποβολή σχετικής πρότασης για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών ή επιμορφωτικών σεμιναρίων είναι η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού - Τμήμα Προσωπικού, η οποία δε συμμετείχε σε κανένα βήμα της διαδικασίας που σχετίζεται με την έρευνα ,τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του σεμιναρίου με τίτλο Κώδικας κατάστασης δημοτικών υπαλλήλων . Την όλη διαδικασία ανέλαβε το Γραφείο Δημάρχου και ο Γενικός Γραμματέας αδιαφορώντας πλήρως για την τήρηση της νομιμότητας και των κανονιστικών αποφάσεων του Δήμου, παρακάμπτοντας τους αρμόδιους υπαλλήλους, χωρίς να γίνει καμιά προηγούμενη έρευνα των εκπαιδευτικών αναγκών του Δήμου.

Η δημοτική αρχή Ηγουμενίτσας αντιμετωπίζει τους συναδέλφους με δύο μέτρα και δύο σταθμά, δημιουργώντας έτσι εργαζόμενους δύο ταχυτήτων, πριμοδοτώντας αυτούς που τη βοηθούν να υλοποιήσει όλους τους αντιλαϊκούς – αντεργατικούς σχεδιασμούς της, σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων της περιοχής.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους που επιλέχθηκαν – διορίστηκαν – κληρώθηκαν ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο μπήκαν στις λίστες της ντροπής του παραπάνω σεμιναρίου να μην νομιμοποιήσουν με την συμμετοχή τους τέτοιου είδους ενέργειες της Διοίκησης.

Να αγωνιστούμε όλοι μαζί ενάντια στις αυταρχικές συμπεριφορές και την αλαζονεία τη διοίκησης του Δήμου, για ένα Δήμο που θα λειτουργεί με γνώμονα τις ανάγκες του λαού της περιοχής και όχι των διαφόρων επιχειρηματικών ομίλων.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Read More »
Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων κατά του δήμου Ηγουμενίτσας, για μεροληπτικό τρόπο επιλογής εργαζομένων Καταγγελία του συλλόγου εργαζομένων κατά του δήμου Ηγουμενίτσας, για μεροληπτικό τρόπο επιλογής εργαζομένων Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016


Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το προειδοποιητικό τηλεφώνημα που έγινε σήμερα το πρωί, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα την εκκένωση του κτηρίου των δικαστηρίων στην Ηγουμενίτσα.

Αφού ελέγχθηκε ο χώρος και πέρασε η μιάμιση ώρα που είχε αναφέρει ο φαρσέρ στο τηλεφώνημά του, επετράπη και πάλι η είσοδος στο δικαστικό μέγαρο.

Έρευνα για τον εντοπισμό του φαρσέρ διενεργεί η Ασφάλεια Ηγουμενίτσας.


Read More »
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016Κάθε χρόνο και χειρότερα! 
Αυτό είναι το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει με αφορμή και από τις πρόσφατες πλημμύρες στον νομό μας, ιδιαίτερα στην πόλη της Ηγουμενίτσας που κατά τα άλλα αποτελεί την πύλη της Ευρώπης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πρώτες Φθινοπωρινές βροχές αποκαλύπτουν με τον πιο τραγικό τρόπο την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων για την προστασία των εργατικών λαϊκών νοικοκυριών που βρίσκονται ανοχύρωτα στο έλεος των καιρικών φαινομένων.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτουν τις τεράστιες ευθύνες τόσο της κεντρικής Διοίκησης του κράτους, όσο και της τοπικής, που όλα αυτά τα χρόνια αρέσκονται να εκφράζουν ευχολόγια να μην χειροτερέψουν οι καιρικές συνθήκες.

Οι καιρικές συνθήκες όμως δεν αντιμετωπίζονται με ευχές και προσευχές, αλλά με έργα.

Η εκπόνηση και υλοποίηση ενός αντιπλημμυρικού σχεδιασμού για όλη τη χώρα, θα μείωνε τους κινδύνους και τις βαριές συνέπειες, ακόμη και με τις απώλειες ανθρώπινων ζωών, όπως συμβαίνει σταθερά κάθε χρόνο και ταυτόχρονα, θα έδινε δουλειά σε χιλιάδες άνεργους οικοδόμους που μαστίζονται από παρατεταμένη και μεγάλη σε μέγεθος ανεργία.

Η Ομοσπονδία οικοδόμων Ελλάδας, εδώ και χρόνια έχει συγκεκριμένη και επεξεργασμένη πρόταση, τόσο για αντιπλημμυρική προστασία, όσο και για αντισεισμική θωράκιση της χώρας εξίσου σοβαρότατο ζήτημα γιατί είναι γνωστό σε όλους μας ότι κατοικούμε σε σεισμογενή εδάφη και ότι τα περισσότερα κτήρια, κυρίως δημόσια (σχολεία κ.λ.), έχουν οικοδομηθεί προ 30κονταετίας και βάλε.

Τα αντισεισμικά – αντιπλημμυρικά έργα όμως δεν ιεραρχούνται ως προτεραιότητα από την εκάστοτε κυβέρνηση και την τοπική Διοίκηση γιατί θεωρούνται αντιαναπτυξιακά.

Και εδώ μπαίνει το ερώτημα: τι ανάπτυξη θέλουμε; Θέλουμε ανάπτυξη που να προωθεί και να ικανοποιεί τα κέρδη των μεγαλοκατασκευαστών η ανάπτυξη που να ικανοποιεί τις ανάγκες των εργατικών λαϊκών νοικοκυριών;

Το Συνδικάτο Οικοδόμων, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση του σε όλους τους μικροεπαγγελματίες, τους μικρομαγαζάτορες, τους μικρομεσαίους αγρότες, σε όλες τις εργατικές λαϊκές οικογένειες που έπαθαν ζημιές από τις πρόσφατες νεροποντές.

Τους καλούμε μαζί με τους συναδέλφους μας οικοδόμους, άνεργους, να διεκδικήσουμε εδώ και τώρα, χωρίς καμιά καθυστέρηση:

- τη συντήρηση και ενίσχυση των όποιων αντιπλημμυρικών υποδομών υπάρχουν.

- τον σχεδιασμό και την υλοποίηση από την τοπική Διοίκηση αντιπλημμυρικών έργων, που να προστατεύουν τα λαϊκά νοικοκυριά, τις αγροτικές καλλιέργειες, που να μηδενίζουν τον κίνδυνο σε περιοχές όπου τα παιδιά μας πηγαίνουν σχολείο.

- Την έκτακτη ενίσχυση όσων επλήγησαν, για αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν. - Την αναθέρμανση της οικοδομικής δραστηριότητας με έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αντισεισμικής θωράκισης που η ίδια η ζωή φέρνει την αναγκαιότητα τους στο προσκήνιο.


Read More »
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ  ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Κι όμως για την Εφορία είναι ακόμη ζωντανή - Γι’ αυτό και το κατασχετήριο

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016


Για την Εφορία είναι ακόμη ζωντανή!!! Όσον αφορά τη ΔΟΥ είναι ακόμα ζωντανή!!!... Στην απίστευτη αυτή διαπίστωση προέβη η Διευθύντρια της ΔΟΥ Ιωαννίνων Λίνα Μπούσιου, μιλώντας στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων για την περίπτωση του κατασχετηρίου σε αποβιώσασα από το 2010!

Δεν παρέλειψε δε να εκφράσει τα... παράπονά της για τους δημοσιογράφους που δεν διασταύρωσαν την... είδηση!

Απορίας άξιον.... τι θα έπρεπε να διασταυρώσουμε! Το κατασχετήριο της ΔΟΥ ή το θάνατο της φορολογούμενης; Αν, ας πούμε, δημοσιεύσουμε τη ληξιαρχική πράξη θανάτου θα πειστεί η ΔΟΥ που «μέχρι και σήμερα δε γνωρίζει το θάνατό της» ότι έχει πεθάνει;

Στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει δε, τα αδικαιολόγητα η κα Μπούσιου πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα:

Οι κληρονόμοι (δηλαδή η 97χρονη κατάκοιτη μητέρα της αποβιώσασας, μιας και η γυναίκα δεν είχε σύζυγο και παιδιά... και αυτό φαίνεται στην... «εικόνα του ΑΦΜ της») θα πρέπει να πάνε να κάνουν εκπρόθεσμη διακοπή (με πρόστιμο άραγε;;;) της επαγγελματικής της δραστηριότητας. Διαφορετικά ο λογιστής της!

Προφανώς θα... προσλάβει κάποιον από τον άλλο κόσμο!

Α! και να προσκομίσουν και τα βιβλία και τα στοιχεία του καταστήματος της αποβιώσασας! (Αν δεν τα έχουν θα πέσει κι άλλο πρόστιμο υποθέτουμε...)

Κατά τα λοιπά η Διευθύντρια της ΔΟΥ είπε κι άλλα ενδιαφέροντα!

Ότι στην εικόνα της φορολογούμενης φαίνεται ότι έχει να υποβληθεί φορολογική δήλωση από το 2010. Υποθέτουμε ότι από τότε έχει να υποβληθεί και συγκεντρωτική ΦΠΑ κλπ υποχρεώσεις που έχουν οι επιχειρήσεις. Αλλά για τη ΔΟΥ η φορολογούμενη αυτή παραμένει... ενεργή!Υποθέτουμε ότι θα της επιβληθούν και τα σχετικά πρόστιμα για τη μη υποβολή δήλωσης!

Όμως, αυτή η έλλειψη δραστηριότητας έξι ολόκληρων ετών, δεν προβλημάτισε κανέναν πριν εκδοθεί το κατασχετήριο ώστε να αναρωτηθεί γιατί μια φορολογούμενη, τυπική καθ’ όλα σε όλη τη διάρκεια του βίου της, ξαφνικά... εξαφανίστηκε! Και να κοιτάξει να διαπιστώσει τι συμβαίνει!

Δεν προβλημάτισε κανέναν ούτε το γεγονός ότι η γυναίκα αν ζούσε θα είχε φτάσει τα 70 και θα έπρεπε να ήταν συνταξιούχος πλέον και όχι «ενεργή» καταστηματάρχης!

Αποκάλυψε όμως ότι πέρα από το φόρο του οικονομικού έτους 2009 για τον οποίο γίνεται η κατάσχεση... η μακαρίτισσα χρωστάει και ΕΝΦΙΑ... (για τον τάφο στο Πυρί;;;)

Και πετώντας για δεύτερη φορά τη μπάλα στην εξέδρα, προσπάθησε να επιρρίψει τις ευθύνες στη ΔΟΥ Ηγουμενίτσας, της οποίας ήταν φορολογούμενη και η οποία έχει την ευθύνη!

Αναρωτιόμαστε... ενημερώθηκε η ΔΟΥ Ηγουμενίτσας ότι επρόκειτο να εκδοθεί κατασχετήριο; Δηλαδή, ουδείς υπάλληλος της ΔΟΥ σε μια τόσο μικρή πόλη όση η Ηγουμενίτσα, δεν ήξερε ότι η γυναίκα έχει πεθάνει; Δύσκολο να το πιστέψουμε!

Φανταζόμαστε ότι αύριο – μεθαύριο θα ‘ρθει κι ένα κατασχετήριο από τον ΟΑΕΕ - ΤΕΒΕ για τις ασφαλιστικές εισφορές της μακαρίτισσας! Να έχουν μόνο χρεώσει και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη! Μπορεί να τη χρησιμοποίησε εκεί στον άλλο κόσμο!

Εν κατακλείδι: Ένα «συγγνώμη λάθος» αρκούσε! Το να εγκαλείς την 97χρονη μάνα, επειδή δεν... έπραξε τα, σύμφωνα με τη ΔΟΥ, «δέοντα», δεν περιποιεί τιμή για την υπηρεσία!

Η οποία υπηρεσία... ας κοιτάξει να πράξει εκείνη τα δέοντα... ώστε να μη ξαναστείλει κατασχετήριο σε πεθαμένο!

Τέλος δεν χρειάζεται να κάνει τον γύρο της Ηπείρου η Δ.Ο.Υ. Ιωαννίνων ψάχνοντας την πηγή μας. Άλλωστε δεν είναι αυτό το μείζον.. Κι επιτέλους... 

Σε αυτό το κράτος ας μάθουν οι δημόσιες υπηρεσίες να επικοινωνούν η μία με την άλλη και να συνεργάζονται για τα αυτονόητα!

Read More »
Ηγουμενίτσα: Κι όμως για την Εφορία είναι ακόμη ζωντανή - Γι’ αυτό και το κατασχετήριο  Ηγουμενίτσα: Κι όμως για την Εφορία είναι ακόμη ζωντανή - Γι’ αυτό και το κατασχετήριο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016


Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Οκτώβρη η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας με τη συμμετοχή Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της περιφέρειάς μας. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα γόνιμο και δημιουργικό και επισημάνθηκαν από όλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση εξαιτίας των κυβερνητικών πολιτικών που εφαρμόζονται στο χώρο της Παιδείας. 

Ιδιαίτερα τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ολοήμερο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο, τα κενά ειδικοτήτων που δεν έχουν ακόμη καλυφθεί, καθώς και τα κενά της ειδικής αγωγής όπως και τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής.

Το επόμενο διάστημα οι Σύλλογοι θα πάρουν κοινές πρωτοβουλίες (ανακοινώσεις, συνέντευξη τύπου κ.α.) για την ανάδειξη και τη διεκδίκηση λύσεων όλων των παραπάνω προβλημάτων.

Το Δημόσιο Σχολείο μας αφορά όλους, το Δημόσιο Σχολείο είναι υπόθεση όλων μας.


Read More »
Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζωντανή Ρεμπέτικη & Λαϊκή Βραδιά σήμερα στο "Όπως Παλιά"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016Ζωντανή Ρεμπέτικη & Λαική Βραδιά.
Μπουζούκι & τραγούδι : ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
Κιθάρα : ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Πληροφορίες - Κρατήσεις : τ. 693 621 2578

Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζωντανή Ρεμπέτικη & Λαϊκή Βραδιά σήμερα στο "Όπως Παλιά" Ηγουμενίτσα: Ζωντανή Ρεμπέτικη & Λαϊκή Βραδιά σήμερα στο "Όπως Παλιά" Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε το δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα

Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016


Εκκενώθηκε πριν λίγο, το δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο κτήριο.

Δικαστές, δικηγόροι και πολίτες έχουν απομακρυνθεί αυτή την ώρα από το δικαστικό μέγαρο.

Στο σημείο έχουν φτάσει άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας οι οποίοι και ελέγχουν κτήριο.


Read More »
ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε το δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα ΤΩΡΑ: Εκκενώθηκε το δικαστικό μέγαρο Ηγουμενίτσας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016 Rating: 5

Σελίδες