ΙΧ έπεσε σε σε αρδευτικό κανάλι στο Ασπροκκλήσι

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015
ΙΧ έπεσε σε σε αρδευτικό κανάλι στο Ασπροκκλήσι


Τυχερός μέσα στην ατυχία του, στάθηκε σήμερα το πρωί, οδηγός ΙΧ, ο οποίος κινούνταν από το Ασπροκκλήσι προς την Ηγουμενίτσας.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί του Σαββάτου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του ΙΧ με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αρδευτικό κανάλι λίγο έξω από το χωριό Ασπροκκλήσι.

Ευτυχώς ο οδηγός βγήκε αλώβητος από το ΙΧ, δίχως την παραμικρή γρατσουνιά.

Το ΙΧ που υπέστη υλικές ζημιές, απομακρύνθηκε με την οδική βοήθεια ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ
Read More »
ΙΧ έπεσε σε σε αρδευτικό κανάλι στο Ασπροκκλήσι ΙΧ έπεσε σε σε αρδευτικό κανάλι στο Ασπροκκλήσι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη»

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015
Ηγουμενίτσα: Θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη»

Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας, οι σπουδαστές και οι καθηγητές του Τμήματος Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου & Κινηματογράφου, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στη θεατρική παράσταση που παρουσιάζουν με τίτλο «Χριστούγεννα με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη».

Η παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων 2015 του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Δημοτικής Κοινότητας Ηγ/τσας.

Τρία χριστουγεννιάτικα διηγήματα του «Άγιου των Ελληνικών Γραμμάτων» θα ζωντανέψουν σε μορφή θεατρικού αναλογίου, στη σκηνή του θεάτρου του ΕΠΑ.Λ Ηγ/τσας, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου στις 20:00.

1. «Ἄνθος τοῦ Γιαλοῦ» (1906) σε διδασκαλία: Βασίλη Κονταξή- Δανάης Τζίμα

Παίζουν: Μαριλένα Αλαμάνη, Λυδία Γραμμένου, Ναταλία Καραπάνου, Χρυσάνθη Λαλλά, Στέλλα Λένη, Γιώργος Λουκάς, Μαγδαληνή Μπάλλου, Σπύρος Σιώζης, Παναγιώτης Σκάρπος, Λήδα Σούφη

2. «Τὰ Χριστούγεννα τοῦ τεμπέλη» (1896) σε διδασκαλία: Θοδωρή Γκόγκου – Αθηνάς Τσικνιά

Παίζουν: Γιώργος Κάτσιος, Γιώργος Κολιούσης, Άννα Ρεντζεπέρη, Λάνα Σιάφη, Φωτεινή Τούση, Δέσποινα Φερεντίνου

3. «Ἡ Σταχομαζώχτρα» (1889) σε διδασκαλία: Θωμά Λιώλιου - Νίκου Σφαιρόπουλου

Παίζουν: Λυδία Γραμμένου, Χρυσάνθη Λαλλά, Στέλλα Λένη, Ναταλία Καραπάνου, Γιώργος Κολιούσης, Θωμάς Λιώλιος, Γιώργος Λουκάς, Μαγδαληνή Μπάλλου, Σπύρος Σιώζης, Παναγιώτης Σκάρπος

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» Ηγουμενίτσα: Θεατρική παράσταση «Χριστούγεννα με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Με το σύνθημα «μια εβδομάδα μπορεί κυριολεκτικά να κρατήσει μια ζωή» το ΕΚΑΒ διοργάνωσε και στην Ηγουμενίτσα, για τρίτη χρονιά, στην εκδήλωσή του, στην Πλατεία Δημαρχείου.
Ήταν μια εκδήλωση εκπαίδευσης και πρόληψης, ενώπιον κυρίως μαθητών του νομού, στη μνήμη των συναδέλφων τους, γιατρούς, διάσωσες και νοσηλευτές, που έχασαν τη ζωή τους, κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.
Στόχευσε δε, τόσο στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών, σχετικά με την πρόληψη των ατυχημάτων και των τραυματισμών, όσο και την παροχή βασικών γνώσεων, για την υποστήριξη των ζωτικών λειτουργιών.
Read More »
ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ 
 
 
Ξεκίνησε εχτές το πρωί η συλλογή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηγουμενίτσας. 
 
Η συγκέντρωση γίνεται στην κεντρική πλατεία της Ηγουμενίτσας και θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.
Read More »
ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

Μαθητές από τη Θεσπρωτία ξενάγησε στη βουλή ο Βασίλης Γιόγιακας

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015
Μαθητές από τη Θεσπρωτία ξενάγησε στη βουλή ο Βασίλης Γιόγιακας


Μαθητές και καθηγητές του Γυμνάσιο Φιλιατών και του 3ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας ξενάγησε εχτές και προχτές στη βουλή ο Βασίλης Γιόγιακας.

Οι μαθητές επισκέφτηκαν τη Βουλή, ξεναγήθηκαν στους χώρους του κτιρίου και την έκθεση ιστορικών φωτογραφιών και ντοκουμέντων, ενημερώθηκαν για την ιστορία του καθώς και για τα γεγονότα που σχετίζονται με την καθιέρωση της Σύγχρονης Ελληνικής Δημοκρατίας και τον τρόπο λειτουργίας του πολιτεύματος.

Κάθε χρόνο περίπου 60.000 μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, προερχόμενοι από περισσότερα από 1.600 σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, επισκέπτονται τη Βουλή των Ελλήνων.

Το πρόγραμμα επισκέψεων σχολείων στη Βουλή ξεκίνησε το 1994, επί προεδρίας Απόστολου Κακλαμάνη.

Από το 2004, το σχεδιασμό και τη διαχείριση του προγράμματος έχει αναλάβει το Ίδρυμα της Βουλής για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία.
Read More »
Μαθητές από τη Θεσπρωτία ξενάγησε στη βουλή ο Βασίλης Γιόγιακας Μαθητές από τη Θεσπρωτία ξενάγησε στη βουλή ο Βασίλης Γιόγιακας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015 Rating: 5

Σελίδες