355 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Πάνω από 60 στη Θεσπρωτία

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022
355 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Πάνω από 60 στη ΘεσπρωτίαΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 49
ΠΕ Θεσπρωτίας 69
ΠΕ Ιωαννίνων 189
ΠΕ Πρέβεζας 48

Read More »
355 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Πάνω από 60 στη Θεσπρωτία 355 νέα κρούσματα στην Ήπειρο - Πάνω από 60 στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022 Rating: 5

Νομιμοποιήθηκαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις σε Πλαταριά και Σαγιάδα

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022
Νομιμοποιήθηκαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις σε Πλαταριά και Σαγιάδα


Εγκρίθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο οι νομιμοποιήσεις των υφιστάμενων λιμενικών εγκαταστάσεων στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Πλαταριάς και Σαγιάδας, αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε..

Παράλληλα, έχουν εκδοθεί επίσης οι Αποφάσεις Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων για την λειτουργία των υφιστάμενων λιμένων.

Οι λιμένες αυτοί εξυπηρετούν ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σκάφη καθώς και διερχόμενα σκάφη αναψυχής κυρίως την θερινή περίοδο.

Οι υφιστάμενες λιμενικές εγκαταστάσεις Πλαταριάς αποτελούνται από: α) παραλιακό κρηπίδωμα συνολικού μήκους 214μ, β) τον υπήνεμο μώλο συνολικού μήκους 40μ , γ) τον προβλήτα συνολικού μήκους 70μ και δ) τον προσήνεμο μώλο συνολικού μήκους 330μ.

Οι υφιστάμενες λιμενικές εγκαταστάσεις Σαγιάδας αποτελούνται από: α) το δυτικό λιμενίσκο-καταφύγιο (προσήνεμος, υπήνεμος μώλος και παραλιακό κρηπίδωμα) συνολικού μήκους 371μ, β) το βόρειο χερσαίο χώρο και γ) τον ανατολικό χερσαίο χώρο.

Οι νομιμοποιήσεις λιμενικών εγκαταστάσεων είναι το πρώτο καθοριστικό βήμα για την ανάπτυξή και περαιτέρω βελτίωση τους.
Read More »
Νομιμοποιήθηκαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις σε Πλαταριά και Σαγιάδα Νομιμοποιήθηκαν οι λιμενικές εγκαταστάσεις σε Πλαταριά και Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022 Rating: 5

Πρόεδρος Γλυκής | Μεσαίωνας στο ποτάμι με άγρα πελατών και ξυλοδαρμούς

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022
Πρόεδρος Γλυκής | Μεσαίωνας στο ποτάμι με άγρα πελατών και ξυλοδαρμούς


Ως πρόεδρος της Κοινότητας Γλυκής θέλω να ενημερώσω τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χωριό της Γλυκής με εστιατόρια και καταλύματα ότι έκανα ότι ήταν δυνατόν για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποτάμι, αλλά δεν βρίσκω καμία ανταπόκριση από τον Δήμο.
Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η ταλαιπωρία των επισκεπτών, με την αγρα των πελατών και ξυλοδαρμούς λες και είμαστε στον μεσαίωνα. Έπειτα από τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο μας ανέφερε ότι ειναι τροχονομική παράβαση.
Το Α.Τ Παραμυθιάς λέει ότι είναι ευθύνη του Δήμου.
Επιτέλους μπορεί κάποιος να μας πει ποιος είναι υπεύθυνος!!!
Η εκτός αν γίνεται εσκεμμένα για να υποβαθμιστεί ο τόπος μας η γιατί εξυπηρετούνται κάποια συμφέροντα.
Κυριε Καραγιάννη με όλο το σεβασμό που έχω προς εσάς απαιτώ την άμεση επέμβαση στο πρόβλημα.

Παππάς Παναγιώτης
Πρόεδρος Γλυκής
Read More »
Πρόεδρος Γλυκής | Μεσαίωνας στο ποτάμι με άγρα πελατών και ξυλοδαρμούς Πρόεδρος Γλυκής | Μεσαίωνας στο ποτάμι με άγρα πελατών και ξυλοδαρμούς Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 02, 2022 Rating: 5

Σελίδες