Το νερό... νεράκι και στο Μαυρούδι.

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019

Με ρωτούσαν τα παιδιά μου παλιότερα τι σημαίνει η παροιμία «είπαμε το νερό νεράκι»! Προσπάθησα να τους εξηγήσω, να γίνω παραστατικός! Ευχαριστώ τη ΔΕΥΑΗ που με βοήθησε και με το παραπάνω να το καταλάβουν!
Πάνω από 2 εβδομάδες συνεχίζονται τα προβλήματα υδροδότησης στην κοινότητα Μαυρουδίου. Εκτός των καθημερινών και πολύωρων διακοπών νερού που παρατηρείται, η πίεση του νερού, και όταν αποκαθιστάται η υδροδότηση, είναι τόσο χαμηλή που σε πολλά σπίτια να μην επαρκεί ούτε για ένα ντους, φυσικά δεν γίνετε λόγος για πλυντήρια ρούχων και πιάτων!                                      Να αναφέρω τα θέματα υγιεινής! Και όλα αυτά εν έτει 2019!
Οι κάτοικοι έχουν αγανακτήσει με τα προβλήματα υδροδότησης που ξεκίνησαν με τις πρώτες ζέστες. Ακούγετε ότι οι σωλήνες υδροδότησης έχουν βουλώσει ή και ότι δεν επαρκεί η δεξαμενή (πέρυσι πώς επαρκούσε…). Ποιό είναι τελικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε ξαφνικά φέτος? Απευθύνθηκα προσωπικά στον Δ/ντη της ΔΕΥΑΗ, δεν έλαβα καμιά ξεκάθαρη απάντηση λόγω φόρτου εργασίας, κατανοητό!
Ως δημότης όμως θα ήθελα επίσημα να ενημερωθώ όπως και οι υπόλοιποι κάτοικοι του Μαυρουδίου για το μείζον αυτό πρόβλημα αλλά και τις σχετικές ενέργειες της ΔΕΥΑΗ, αν έχουν γίνει, για την αντιμετώπιση του προβλήματος!

Υ.Γ. Ή τουλάχιστον υποδείξτε μας σε ποια ντουζιέρα στην παραλία του Δρεπάνου μπορούμε να πηγαίνουμε να πλενόμαστε!

Ένας  αγανακτισμένος  δημότης  που  είναι  συνεπής  στις  υποχρεώσεις  του  απέναντι στο  Δήμο  και  στη  ΔΕΥΑΗ
Read More »
Το νερό... νεράκι και στο Μαυρούδι. Το νερό... νεράκι και στο Μαυρούδι. Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019 Rating: 5

Αλέκος Πάσχος στο BHMA tv: "Ο κόσμος κατάλαβε πως ο Τσίπρας τους δούλεψε χοντρά" - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019

Στην εκπομπή "Βήμα για 2", του Βήμα tv και των δημοσιογράφων Σπύρου Θέμελη και Γιώργο Γιαννάκη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, ο Υποψήφιος Βουλευτής Θεσπρωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Αλέκος Πάσχος.

Μεταξύ άλλων ο Αλέκος Πάσχος απατώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε:

Για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής: "Είμαι μαθημένος στα δύσκολα και για μένα είναι πρόκληση η συμμετοχή μου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Μου ζήτησε ο πολιτικός μου χώρος να βοηθήσω και αυτό θα κάνω. Η ενασχόληση μου με το Επιμελητήριο με γέμισε εμπειρίες που μπορώ να χρησιμοποιήσω από την θέση του βουλευτή"

Για την έδρα της Θεσπρωτίας: "Κατεβαίνουμε με αξιώσεις για την μία έδρα. Όση δυσκολία έχει ο ΣΥΡΙΖΑ για την έδρα, άλλη τόση έχουμε και εμείς. Στην Θεσπρωτία το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα υψηλά ποσοστά. Θεωρώ πως θα το πετύχουμε. Θα πάμε πολύ καλύτερα από τις Ευρωεκλογές.

Για το ψηφοδέλτιο: "Έχουμε δυνατό ψηφοδέλτιο και ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Με την Μαρία Σαμίου, την Σταματία Δάλλα και τον Σπύρο Μπότο, κάνουμε κοινές εμφανίσεις και είμαστε οι μοναδικοί στην Θεσπρωτία που κυκλοφορούμε όλοι μαζί. Το ψηφοδέλτιο ειναι ενωμένο. Ο κόσμος το βλέπει και ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας και θα επιβραβεύσει την προσπάθεια."

Για τον Πρωθυπουργό: "Ο κόσμος κατάλαβε πως ο Τσίπρας τους δούλεψε χοντρά και αρχίζει να εμπιστεύεται το Κίνημα Αλλαγής παρά την λάσπη που δεχόμαστε τα όλα αυτά τα χρόνια. Ο κόσμος επιστρέφει. Σε Ηγουμενίτσα, Παραμυθιά, Φιλιάτι, εισπράττω πως ο κόσμος έχει μεγάλη δυσαρέσκιά στην πολιτική του Τσίπρα"

Για τον Αντώνη Μπέζα: "Ο Αντώνης Μπέζας είναι ένας καταξιωμένος πολιτικός που θα λείψει από την Θεσπρωτία. Τον εκτιμώ."

Για τουρισμό και πρωτογενή τομέα: "Τουρισμός και πρωτογενής τομέας είναι οι πυλώνες της οικονομίας της Θεσπρωτίας. Με το επιμελητήριο βοηθήσαμε πολύ, αποκτήσαμε εμπειρία και ξέρουμε τι πρέπει να γίνει"

Για τις άμεσες παρεμβάσεις σε έργα υποδομής: "Να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής και κυρίως το Λιμάνι, η σύνδεση με Μαυρομάτη, το Εμπορευματικό Κέντρο και η Μαρίνα της Ηγουμενίτσας. Τα δύο τελευταία μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας στη Θεσπρωτία".

Δείτε την συνέντευξη του Αλέκου Πάσχου στην εκπομπή "Βήμα για 2"

Read More »
Αλέκος Πάσχος στο BHMA tv: "Ο κόσμος κατάλαβε πως ο Τσίπρας τους δούλεψε χοντρά" - ΒΙΝΤΕΟ Αλέκος Πάσχος στο BHMA tv: "Ο κόσμος κατάλαβε πως ο Τσίπρας τους δούλεψε χοντρά" - ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019 Rating: 5

Ταλαιπωρία για 89 επιβάτες του “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ”

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019


 
Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες εχτές, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ν.Π. 9915, ότι κατά τις προβλεπόμενες διαδικασίες πριν τον απόπλου, προκειμένου να εκτελέσει προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Κέρκυρας για λιμένα Ηγουμενίτσας, με ογδόντα εννέα (89) επιβάτες, διαπίστωσε δυσλειτουργία στην δεξιά κύρια μηχανή (διαρροή ψυκτικού υγρού).
Άμεσα στο σημείο μετέβη Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες για Ηγουμενίτσα, προωθήθηκαν στον προορισμό τους με έτερο δρομολογημένο πλοίο.
Read More »
Ταλαιπωρία για 89 επιβάτες του “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Ταλαιπωρία για 89 επιβάτες του “ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ” Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019 Rating: 5

Όλα τα ψηφοδέλτια στη Θεσπρωτία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019
%25CE%25A8%25CE%25B7%25CF%2586%25CE%25BF%25CE%25B4%25CE%25AD%25CE%25BB%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25B1


Την Πέμπτη 21 Ιουνίου δημοσιεύτηκε από το Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας η απόφαση για τα ψηφοδέλτια που κατατέθηκαν για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στην απόφαση του πρωτοδικείου συμπεριλαμβάνονται 17 συνδυασμοί με 42 υποψήφιους συνολικά. Αναλυτικά όλα τα ψηφοδέλτια όλων των κομμάτων στο Νομό: (Με τη σειρά που αναγράφονται στην απόφαση του Πρωτοδικείου)
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
1) ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου
2) ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Λαμπρινού
3) ΠΑΡΘΕΝΙΟΥ ΟΛΓΑ του Δημητρίου
4) ΦΙΛΗ-ΠΑΣΧΑΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ του Δημητρίου
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
1) ΚΑΤΣΗΣ ΜΑΡΙΟΣ του Σπυρίδωνος
2) ΚΟΤΖΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Σπυρίδωνος
3) ΠΡΟΒΙΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ – ΕΛΕΝΗ του Νικολάου
4) ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΣΤΥΡΟΠΗ του Αθανασίου
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ
1) ΔΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ του Δημητρίου
2) ΜΠΟΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Γρηγορίου
3) ΠΑΣΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέκος) του Χρήστου
4) ΣΑΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του Γεωργίου
Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (Κ.Κ.Ε.)
1) ΓΚΙΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Δημητρίου
2) ΜΠΡΕΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ του Θεοδώρου
3) ΡΕΠΑΝΗ – ΡΕΓΚΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του Αθανασίου
4) ΤΣΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ του Χρήστου
ΚΚΕ (μ-λ)
1) ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Θωμά
2) ΜΟΥΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του Βασιλείου
3) ΝΕΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Νικολάου
4) ΡΑΠΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Λεωνίδα
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
1) ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του Ιωάννη
2) ΜΙΧΑΗΛ ΑΣΗΜΙΝΑ του Μιχαήλ
3) ΜΠΙΛΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Θεοδώρου
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΝΙΝΑ) του Νικολάου
2) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Φιλίππου
3) ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΥΜΕΩΝ του Ιωάννη
Ε.ΠΑ.Μ. – Α.Κ.Κ.ΕΛ.
1) ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Νικολάου
2) ΤΣΙΜΠΟΥΛΗ ΚΑΤΙΝΑ του Δονάτου
ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
1) ΜΙΓΚΟΥ ΕΛΕΝΗ του Θωμά
2) ΜΠΑΓΕΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ του Θεόφιλου
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
1) ΖΑΦΕΙΡΑΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ του Χρήστου
2) ΤΣΙΜΠΡΙΜΑΝΗ ΣΟΦΙΑ του Στυλιανού
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ – ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ
1) ΜΙΓΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΛΗΤΩ του Θωμά
2) ΠΑΝΤΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του Γεωργίου
ΜέΡΑ 25
1) ΚΑΤΣΟΥΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του Ευαγγέλου
2) ΠΑΠΠΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Νικολάου
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
1) ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Χρήστου
2) ΧΕΚΙΜΟΓΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
1) ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του Νικολάου

Λαϊκή Ενότητα
1) ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αριστείδη
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ – ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
1) ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Ιωάννη
Μ-Λ ΚΚΕ
1) ΧΟΒΟΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Ιωάννη
Read More »
Όλα τα ψηφοδέλτια στη Θεσπρωτία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου  Όλα τα ψηφοδέλτια στη Θεσπρωτία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιουνίου 27, 2019 Rating: 5

Σελίδες