Το πρόγραμμα των περιοδειών του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των περιοδειών της παράταξής του στις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Σουλίου για το διάστημα μέχρι και την Τρίτη 21 Μαΐου 2019. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι περιοδείες του Ν. Κάτσιου έχουν ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 14 ΜΑΪΟΥ 2019
Νεοχώρι: 19:00
Νεράιδα: 20:00
Κρυσταλλοπηγή: 21:30

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ 2019
Καρυώτι: 19:00
Χρυσαυγή: 19:30
Προδρόμι: 20:00
Ζερβοχώρι: 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2019
Ραχούλι – Ξηρόλοφος: 20:00
Καρβουνάρι: 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ 2019
Γκρίκα : 20:00
Ψάκα : 21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΪΟΥ 2019
Γαρδίκι: Κεντρική Ανοιχτή Εκδήλωση (πρωί)
Χόικα: 20:00
Γλυκή : 20:30
Ποταμιά : 21:30

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ 2019
Σκάνδαλο: 11:00 (πρωί)
Παγκράτι : 20:00
Σεβαστό : 20:30
Αμπελιά: 21:00

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ 2019
Πετροβίτσα: 19.00
Πλακωτή: 20.00
Πέντε Εκκλησιές: 19.30
Πολύδροσο: 21.00

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Ν. Κάτσιος:
«Τα κλιμάκια της παράταξης “Τόπος Αξιών” επισκέπτονται καθημερινά απ’ άκρη σ΄ άκρη τις κοινότητες, τα χωριά και τους οικισμούς στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι. Στις επαφές που έχουν με τους συνδημότες μας, κυριαρχεί ένας γόνιμος, ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος για το πρόγραμμα και τις θέσεις του συνδυασμού, ενώ προτείνονται και συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 26ης Μαΐου η παγίωση της νίκης της παράταξής μας από την πρώτη κιόλας Κυριακή γίνεται μέρα με τη μέρα ολοένα πιο έντονη και αισθητή».
Read More »
Το πρόγραμμα των περιοδειών του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου  Το πρόγραμμα των περιοδειών του υποψήφιου δημάρχου Σουλίου Νικόλα Κάτσιου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΪΟΥ
Πρωί: (από 10 π.μ.)
Κομπότι, Συκιές, Κομμένο, Περάνθη, Λουτρόποπος
Απόγευμα (Εκκίνηση 5.30 μ.μ.)
Ανθότοπος, Κολομόδια, Αγ. Παρασκευή, Ακροποταμιά, Παχυκάλαμος, Νεοχώρι, Καμπή, Αμμότοπος.

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ
Φιλιάτες (10-12.30), Ηγουμενίτσα (13.00-15.00), Μαζαρακιά- Πέρδικα- Σύβοτα (20.00)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΜΑΪΟΥ

Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Πρωί: (Από 10 π.μ.) Κλεισούρα – Παναγιά – Τσαγκαρόπουλο – Γοργόμυλος – Γυμνότοπος – Δρυόφυτο – Αγ. Γεώργιος – Ν. Κερασούντα – Πέτρα - Φιλιππιάδα.

Π.Ε. ΑΡΤΑΣ
Από 6 μ.μ.)
Άγ. Σπυρίδωνας έως Κωστακιοί (στάσεις σε ενδιάμεσες Τ.Κ.), Ομιλία εκλογικό κέντρο Άρτας 8.30 μ.μ.

Read More »
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Συνελήφθη 34χρονη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Συνελήφθη, χθες (13-05-2019) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, μία 34χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με την οποία διατάχθηκε η σύλληψη και η προσωρινή της κράτηση, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ζωοκλοπής και ζωοκτονίας.
Read More »
Συνελήφθη 34χρονη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία Συνελήφθη 34χρονη για ζωοκλοπή και ζωοκτονία Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Καταγγελία: Αδυνατεί ο Δήμος Σουλίου να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Καταγγέλλουμε την Δημοτική αρχή του Δήμου Σουλίου γιατί αιφνίδια μας ανακοίνωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του ΝΠΔΔ Αρωγή του δήμου Σουλίου.

Οι αρμόδιοι γνωρίζουν το πρόβλημα που έχει προκύψει και αντί να δώσουν άμεση λύση – όπως έχουν υποσχεθεί – επιλέγουν να το «τρενάρουν» με καινούργιες δικαιολογίες. Τους καταγγέλλουμε για την αρνητική και εχθρική στάση τους προς τους εργαζόμενους του νομικού προσώπου ΑΡΩΓΗ.

Δυστυχώς, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση, να αποδοκιμάσουμε την στάση της δημοτικής αρχής του δήμου Σουλίου, για άλλη μια φορά.
Αν οι εκπρόσωποι μιας Αρχής αντιμετωπίζουν και συμπεριφέρονται κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται καθημερινά δίπλα τους, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί τι είδους στάση κρατούν απέναντι στους συνδημότες τους.

Τους ρωτάμε :
Πως θα μπορέσουν να επιβιώσουν αυτοί οι συνάδελφοι αλλά και οι οικογένειες τους;
Πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους;
Η Δημοτική Αρχή έχει την ευθύνη και απαιτούμε να δώσει τώρα λύση.

Να πληρώσουν όλους τους συναδέλφους άμεσα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΡΩΣΙΑ
Ο ΕΚΦΟΦΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ

Το Δ.Σ.
Του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας
Read More »
Καταγγελία: Αδυνατεί ο Δήμος Σουλίου να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς Καταγγελία: Αδυνατεί ο Δήμος Σουλίου να πληρώσει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Από τα χωριά του Σουλίου ξεκίνησε η παρουσίαση του Προγράμματος της παράταξης του Νικόλα Κάτσιου

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019

Από τα ιστορικά χωριά του Σουλίου ξεκίνησε ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος την παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης του «Τόπος Αξιών». Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποίησε την Κυριακή 12 Μαΐου συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του Ν. Κάτσιου -που αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο διανυκτέρευσε στο Σούλι- ήταν η Σαμονίδα, ακολούθησε το Τσαγγάρι, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε διαδοχικά τη Φροσύνη, τον Αυλότοπο και τους Κουκλιούς. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους της περιοχής και στο γόνιμο διάλογο που αναπτύχθηκε, πρότεινε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι οποίες θα βάλουν τέλος στην εγκατάλειψη που παρουσιάζουν τα χωριά του Σουλίου σε σχέση με τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του δήμου Σουλίου.

 
«Το Σούλι θα πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής στο δήμο Σουλίου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Κάτσιος, ο οποίος αναπτύσσοντας το πρόγραμμα της παράταξής του για τα χωριά της περιοχής ανέφερε ότι: «Ως στόχο στην προσπάθειά μας για τη δημιουργική ανασυγκρότηση στα χωριά του Σουλίου θέτουμε τη δημιουργία ενός στοχευμένου μοντέλου τοπικής ανάπτυξης για την επόμενη τετραετία. Υπάρχουν πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και πολλά προβλήματα τα οποία έχουμε ήδη βάλει σε μια εξίσωση, από τη λύση της οποίας θα αποκομίσουν πολλά οφέλη οι πολίτες και η περιοχή».

Από το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου το πρόγραμμα της παράταξης του Ν. Κάτσιου που αποτελείται από 100 συγκεκριμένες δεσμεύσεις για το δήμο Σουλίου, διανέμεται στους πολίτες απ΄ άκρη σ΄ άκρη σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του δήμου Σουλίου.
Read More »
Από τα χωριά του Σουλίου ξεκίνησε η παρουσίαση του Προγράμματος της παράταξης του Νικόλα Κάτσιου Από τα χωριά του Σουλίου ξεκίνησε η παρουσίαση του Προγράμματος της παράταξης του Νικόλα Κάτσιου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos»

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Το «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos», το τουρνουά θεσμός του Ερμή Ηγουμενίτσας που φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Τσιάβου», εξελίχθηκε για μια ακόμη χρονιά σε μια γιορτή του βόλεϊ.

Τετρακόσια και πλέον παιδιά από τις Ακαδημίες του Ερμή, αλλά και σχεδόν το σύνολο των συλλόγων της Δυτικής Ελλάδας επί τρεις ώρες δημιούργησαν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό στο κλειστό γήπεδο χαρίζοντας μοναδικές εικόνες, πολλά χαμόγελα και μπόλικη αισιοδοξία για το αύριο του αθλήματος.

Κι αν για όλα τα παιδιά η χαρά του παιχνιδιού δύσκολα συγκρίνεται με οτιδήποτε άλλο, η αλήθεια είναι ότι η παρουσία των Μαντλέιν Μοντάνο, Μπίλιανα Γκλιγκόροβιτς, Ανδρέα Ανδρεάδη στο τουρνουά έδωσε ένα διαφορετικό κίνητρο σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οι δύο μεγάλες κυρίες του αθλήματος με την σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό έγιναν ένα με τα παιδιά, απόλαυσαν την κάθε στιγμή μαζί τους και στο φινάλε συμμετείχαν σε ένα ξεχωριστό αγώνα, όπου όλα τα παιδιά χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιξαν στο κεντρικό γήπεδο με διαιτητή τον Ανδρέα Ανδρεάδη.

Μάλιστα ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια στα οποία συμμετείχε ο Ανδρέας και δεν υπήρξε ούτε μια διαμαρτυρία για τις υποδείξεις του διαιτητή, παρόλο που το τελικό σκορ ήταν 3-3.

Η διοίκηση του Ερμή Ηγουμενίτσας θέλει να εκφράσει για μια ακόμη φορά τις ευχαριστίες της στην Μαντλέιν, την Μπίλιανα και τον Ανδρέα που τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά και προσέφεραν τεράστια χαρά στα παιδιά.

Θέλουμε επίσης να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάββα Θωμάζο, ο οποίος για μια ακόμη φορά στήριξε υλικά και ηθικά το τουρνουά και χωρίς τη δική του υποστήριξη δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε αυτή τη γιορτή.

Ειδική μνεία οφείλουμε να κάνουμε στους εθελοντές οι οποίοι δώσανε την ψυχή τους για αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση, ενώ ως διοίκηση εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό -Περιφερειακό Τμήμα Ηγουμενίτσας και στον γιατρό κ. Κωστή που παρείχαν τις υπηρεσίες τους στους αθλητές και αθλήτριες, τον Μιχάλη Μπέζα για το υπέροχο γεύμα που προσέφερε στο Filakas - Hotel αλλά και τους Λαμπρο Σιωζιο,Ανδρέα Γόγολο, Δημήτρη Τσώτο, Άκη Πανταζή, Σπύρο Βασσία, Σοφία Ζώνιου, Ανθούλα Αλεξίου, Ανέστη και Γιώργο Χανδρινό, τις αθλήτριες απο το τμήμα 20 plus για την υποστήριξη τους ... και φυσικά τα σωματεία που μας τίμησαν με τους αθλητές και αθλητριες τους: Α.Σ. ΒΟΛΙΣ, Α.Σ. ΓΙΑΝΝΕΝΑ, Α.Σ. ΕΛΠΙΔΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΛΟΥΡΟΣ volley, Φ.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Α.Ο. ΓΟΥΒΙΩΝ, Α.Ο. ΦΙΛΙΑ ΑΡΤΑΣ, Α.Σ.Κ. ΘΙΝΑΛΙ, ΕΡΜΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ...

Τέλος ευχαριστούμε για την παρουσία τους όλους τους γονείς , συγγενείς των αθλητών-τριών, τους Βουλευτές Θεσπρωτίας κ. Κάτση Μάριο, κ. Γιόγιακα Βασίλη, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Λώλο Ιωάννη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρτίνη (οι οποίοι έδωσαν και τα αναμνηστικά στα σωματεία και τους αθλητές τους), τους χορηγούς της ομάδας κ. Χριστάκη Κωνσταντίνο και κ. Ντούμα Απόστολo που παρευρέθηκαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Ραντεβού πλέον στο Kids Volleyball Festival 2020, το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα είναι ακόμη καλύτερο...
 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos» Ηγουμενίτσα: Με επιτυχία το «Mini Volley Cyclon-Savas Thomazos» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στην ομάδα του Θεσπρωτού

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019

Σας συγχαίρω για την επιτυχία του Θεσπρωτού μας και την άνοδο του στην Football League. 

Η μεθοδική προσπάθεια των παικτών, του προπονητή, αλλά και της διοίκησης έφερε την πολυπόθητη πρόκριση, κάνοντας μας όλους υπερήφανους. 

Ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα στον Θεσπρωτό μας, γιατί είναι μια ομάδα που ενώνει και δε διχάζει. 

Εύχομαι η ανοδική του πορεία να συνεχιστεί και να μας χαρίσετε ακόμα περισσότερες νίκες. 
Παρακαλώ να μεταβιβάσετε τα συγχαρητήρια μου σε ολόκληρη την ομάδα.  

Με εκτίμηση, 
Ιωάννης Λώλος 
Δήμαρχος Ηγουμενίτσας
Read More »
Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στην ομάδα του Θεσπρωτού Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στην ομάδα του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση του υπ. περιφερειακού σύμβουλου με τους «Οριζοντες Ηπείρου» Δημήτρη Γκαμπρέλα

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές, κατέρχομαι ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για την Π.Ε. Θεσπρωτίας με την παράταξη «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. ΣΠΥΡΟ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟ.

Παρακολουθώντας τα πολιτικά και Αυτοδιοικητικά δρώμενα στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια, διαπίστωσα ότι αυτή μαστίζεται από την ανεργία. ΟΤΙ κυριαρχεί η φαυλοκρατία, η πολιτική συναλλαγή, η ρουσφετολογία, η αδιαφάνεια στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος, η αδιαφορία, η ανικανότητα ή και τα δύο σε πολλούς από αυτούς που μας «κυβερνούν», μας εκπροσωπούν και διαχειρίζονται τις τύχες μας μέχρι σήμερα σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο.

ΩΣ νέος άνθρωπος, βιώνω και μπορώ να κατανοήσω καλύτερα τα προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες, κυρίως την γενιά μου, μια «ΧΑΜΕΝΗ» γενιά από πολιτικές της κεντρικής εξουσίας αλλά και τοπικών εξουσιών.

ΘΕΩΡΗΣΑ καθήκον μου να «ΣΗΚΩΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ» να γίνω στην πράξη ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ συμμετέχοντας στα κοινά ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, πιστεύοντας βαθιά στην έννοια της Περιφερικότητας και εμπιστευόμενος ένα συμπολίτη που πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί με όλους εμάς που συγκροτούμε την παράταξη του, εκλεγόμενος ως Περιφερειάρχης θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ χωρίς υπερβολή που όλοι προσδοκούμε στην Περιφέρεια Ηπείρου.

ΘΕΩΡΩ ότι ο ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τον καταστήσουν «ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ» σε Περιφερειακό επίπεδο.

ΕΧΟΝΤΑΣ μεγάλη όρεξη και διάθεση για δουλειά, προσφορά, ουσιαστική συμμετοχή στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ – ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ διεκδικώ την ψήφο σας δεσμευόμενος ότι θα την ΤΙΜΗΣΩ στο ακέραιο.

ΟΤΙ θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις εκλεγόμενος, να μη σας διαψεύσω και απογοητεύσω. ΔΩΣΤΕ μου τη δυνατότητα να προσφέρω. ΝΑ εκπροσωπήσω κυρίως τη νέα γενιά, τους άνεργους συμπολίτες, τους συναδέλφους επιχειρηματίες, τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους κοινωνικά αδύναμους, τους συμπολίτες με αναπηρία.

ΖΗΤΩ την ψήφο σας και σας υπόσχομαι ότι θα την ΤΙΜΗΣΩ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ» ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
Read More »
Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση του υπ. περιφερειακού σύμβουλου με τους «Οριζοντες Ηπείρου» Δημήτρη Γκαμπρέλα  Ανοιχτή επιστολή – πρόσκληση του υπ. περιφερειακού σύμβουλου με τους «Οριζοντες Ηπείρου» Δημήτρη Γκαμπρέλα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Αλέκα Κοτσώνη: Με σύνθημα την περιφερειακότητα

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019

Αγαπητές φίλες και φίλοι συντοπίτες, όπως γνωρίζετε, είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσπρωτίας, με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του Σπύρου Ριζόπουλου, «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά»!!!

Με σύνθημα την περιφερειακότητα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της Θεσπρωτίας και της Ηπείρου γενικότερα, συντάχτηκα μαζί του, κλείνοντας τα αυτιά σε «Σειρήνες» και αψηφώντας κάθε είδους «Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες»!!!

Σαν άτομο, έδωσα, επανειλημμένα, δείγματα αγάπης για τον τόπο, όρεξης για δουλειά, συνεργασίας και εξωστρέφειας, από τη θητεία μου, ακόμη, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Θεσπρωτίας: από τη θέση της Αντινομάρχη, της Αντιπροέδρου του Πολιτιστικού-Επιμορφωτικού Οργανισμού και της Προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, αλλά και τώρα, από τη θέση της Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ».

Φίλες και φίλοι,

Η Ήπειρος έχει ανάγκη από μια νέα Περιφερειακή Αρχή, με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, με φρέσκιες ιδέες, με αγάπη και όραμα για τον τόπο, με πρόγραμμα αναπτυξιακό και υλοποιήσιμο, με όρεξη για δουλειά, αφήνοντας πίσω πρακτικές και παθογένειες του παρελθόντος.

Η Ήπειρος χρειάζεται ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ!!!

v Αλλαγή του μέχρι σήμερα μοντέλου διοίκησης, που επικεντρώνεται στον έναν, τον ισχυρό και τους «εκλεκτούς» του

v Αλλαγή και ανανέωση των προσώπων-περιφερειακών συμβούλων, που αποφασίζουν για την τύχη του τόπου μας και τις προοπτικές ανάπτυξής του

v Αλλαγή και ανανέωση των προσώπων που αποφασίζουν για το μέλλον των παιδιών μας

Αρκετά με τους επαγγελματίες πολιτικούς, τους ανίκανους, τους ανεπαρκείς, τους πολιτικούς γυρολόγους…
  • δοκιμάστηκαν πολλά χρόνια και απέτυχαν
  • κουράστηκαν και, κυρίως, μας κούρασαν
  • έχασαν ευκαιρίες και άφησαν τον τόπο στάσιμο
  • δεν μπορούν να εγγυηθούν πια τίποτε και σε κανέναν
  • είναι καιρός να μπουν στο πολιτικό περιθώριο

Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε το στοίχημα αυτής της αλλαγής για τον τόπο μας, μιας αλλαγής που θα εστιάζει σε όλη την Ήπειρο και θα κατανέμει πόρους σε όλους τους νομούς, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, που θα στοχεύει στην εξωστρέφεια και την ανάπτυξη, αξιοποιώντας τις δυνατότητες και τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.

Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, με μεράκι, τόλμη και αποφασιστικότητα, για τις αρχές και τις αξίες, που έχουν καθορίσει την πολιτική, κοινωνική και επαγγελματική μου διαδρομή. Στο δρόμο αυτό ζητώ τη στήριξή σας, δηλώνοντας πως θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας.

Κοτσώνη – Μητσάκη Αλεξάνδρα
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσπρωτίας
«Ορίζοντες Ηπείρου»
 
 Βιογραφικό
-γεννήθηκα στους Φιλιάτες το 1964, με καταγωγή από τον Τσαμαντά Φιλιατών 
-παντρεμένη με το γεωπόνο Χάρη Μητσάκη, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας 
-μητέρα δύο παιδιών, της Σύλβιας και του Σάκη, φοιτητών Κτηνιατρικής και Γεωπονικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αντίστοιχα 
-σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1982-1986) 
-εκλεγμένη Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης – «ΑΡΙΑΔΝΗ» (14/11/2016 – 31/12/2019) 
-Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Β/θμιας Εκπ/σης Θεσπρωτίας (2012-2018) 
-Διευθύντρια του ΙΕΚ Ηγ/τσας (3/9/2005 έως 13/4/2009) 
-Καθηγήτρια Φιλόλογος στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Ηγ/τσας - Υπεύθυνη Σχολών Γονέων Θεσπρωτίας (9ος/2005 – 11ος/2008) 
-Προϊσταμένη Δανείων και Εμπλοκών στην Εμπορική Τράπεζα - Κατ/μα Ηγ/τσας 
-Νομαρχιακή Σύμβουλος Ν.Α. Θεσπρωτίας (2007-2010) 
-Αντινομάρχης  Α΄ νομού Θεσπρωτίας (2009) 
-Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής της Ν.Α. Θεσπρωτίας (2007-2010) 
-Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Οργανισμού της Ν.Α. Θεσπρωτίας (2007-2010) 
-Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Ανάπτυξης & Ποιότητας Ζωής Ν.Α. Θεσ/τιας -Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ηγ/τσας (1/9/2014 – 31/12/2019) 
-τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηγ/τσας (1/9/2014 – 31/3/2017) 
-αιρετός  στο ΠΥΣΔΕ Θεσπρωτίας (υπηρεσιακές εκλογές 2006 και 2008) -μέλος του ΔΣ στην ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας (εκλογές 2004 και 2006) 
-σύνεδρος  στο 12ο και 13ο  Συνέδριο της ΟΛΜΕ 
-υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας με τη Ν.Δ. (εθνικές εκλογές 10ος /2009)            
 
                   
       
Read More »
Αλέκα Κοτσώνη: Με σύνθημα την περιφερειακότητα Αλέκα Κοτσώνη: Με σύνθημα την περιφερειακότητα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Έργα και πρόγραμμα της Περιφερειακής Αρχής στους Δήμους Σουλίου, Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Ζητήματα που αφορούν τις αγροτικές και οδικές υποδομές, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό, τέθηκαν στις διαδοχικές περιοδείες που πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Σουλίου (Παραμυθιά κ.α. Τ.Κ.) και στους δήμους Βορείων και Κεντρικών Τζουμέρκων, ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Στο Δήμο Σουλίου ένα από τα κεντρικά θέματα ήταν το πρόβλημα που υπάρχει με τον ΤΟΕΒ Παραμυθιάς και τις οφειλές προς τη ΔΕΗ. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε πως δόθηκε υπόσχεση για προσωρινή λύση, η οριστική αντιμετώπιση όμως του προβλήματος,- όπως είπε- μπορεί να γίνει με την πρότασή του για νομοθετική ρύθμιση, ώστε όλοι οι ΤΟΕΒ να χρηματοδοτηθούν μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων με δάνειο εικοσαετούς διάρκειας και με επιτόκιο πολύ χαμηλότερο της ΔΕΗ και των Τραπεζών ώστε να αποπληρώσουν τις οφειλές.

Όσον αφορά τις υποδομές, εκφράστηκε η ικανοποίηση των κατοίκων για την έναρξη των εργασιών σύνδεσης της Εγνατίας με το Σούλι, με τον κ, Καχριμάνη να αναφέρεται και στη σύνδεση των Π.Ε. Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας, μέσω Ζωτικού και λιβαδιών Σουλίου. «Βελτιώνουμε τις υποδομές και επιδίωξή μας είναι να παράγονται προϊόντα με «ταυτότητα» Σουλίου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

Read More »
Έργα και πρόγραμμα της Περιφερειακής Αρχής στους Δήμους Σουλίου, Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων Έργα και πρόγραμμα της Περιφερειακής Αρχής στους Δήμους Σουλίου, Βόρειων και Κεντρικών Τζουμέρκων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Γιάννης Γόγολος: Επιστρατεύονται οι ανακρίβειες στον πολιτικό λόγο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Η κλεψύδρα του χρόνου της Δημοτικής Αρχής με τη μεγαλύτερη θητεία (5 χρόνια) στο Δήμο Ηγουμενίτσας τελειώνει ...
Στα σύγχρονα αιτήματα της κοινωνίας και τις πραγματικές ανάγκες δεν δόθηκαν απαντήσεις.
Πέντε (5) χρόνια έκλειναν τα μάτια στα προβλήματα των δημοτών ..
Τώρα επιχειρούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια και να θολώσουν το τοπίο με :
καταλόγους έργων και αθροίσματα αριθμών ...
Με οικειοποίηση δράσεων και έργων άλλων φορέων ...
Με ανύπαρκτες δομές υποστήριξης της κοινωνίας και των πολιτών.


Συμπολίτες μας
Μην ανέχεστε την εξαπάτηση με ανακρίβειες.
Μην επιτρέψετε την πολιτική οικειοποίηση της ψήφου σας...
Ζητήστε ανάλυση και εξήγηση για κάθε δράση που λένε και γράφουν..
Ζητήστε να μάθετε για ένα έργο που ξεκίνησε, τελείωσε, παραδόθηκε και λειτουργεί προς όφελος σας στη διάρκεια της θητείας τους.
Ρωτήστε για τις ευκαιρίες που χάθηκαν απο το πρόγραμμα "Φιλόδημος" Ζητήστε να ενημερωθείτε για τη "οικονομική εξυγίανση" του Δήμου και τι ακριβώς έκαναν με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές...
Τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα για το Δήμο μας ...
Ενημερωθείτε, συμμετέχετε, αντιδράστε !
Read More »
Γιάννης Γόγολος: Επιστρατεύονται οι ανακρίβειες στον πολιτικό λόγο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Γιάννης Γόγολος: Επιστρατεύονται οι ανακρίβειες στον πολιτικό λόγο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση σε παιδιά και ενήλικες

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) και το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Ημέρας Λογοθεραπείας, θα λειτουργήσουν Συμβουλευτικό Σταθμό Λογοθεραπείας, την Τετάρτη, 15 Μαΐου, από τις 12 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στο Γραφείο του ΚΕΠ Υγείας στο Παλιό Δημαρχείο Ηγουμενίτσας (είσοδος από την οδό Βασιλάκου). 
 
Μέλη του συλλόγου, θα πραγματοποιήσουν δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση σε παιδιά και ενήλικες, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 6907724367. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση σε παιδιά και ενήλικες Ηγουμενίτσα: Δωρεάν λογοθεραπευτική αξιολόγηση σε παιδιά και ενήλικες Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Ευχαριστήριο του Θεσπρωτού προς την Αστυνομική Διεύθυνση

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


"Το ΔΣ του ΑΣ Θεσπρωτός ευχαριστεί θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και προσωπικά τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ντίνη Φώτιο για την άψογη συνεργασία στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου ώστε να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα πρόβλημα ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι."
Α.Σ. Θεσπρωτός
Read More »
Ευχαριστήριο του Θεσπρωτού προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ευχαριστήριο του Θεσπρωτού προς την Αστυνομική Διεύθυνση Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Άλκη Λάμπρου

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Με μεγάλη μου χαρά, θέλω να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα της Ηγουμενίτσας “Θεσπρωτός” για το σπουδαίο επίτευγμα της ανόδου στη Football League. 
 
Η επιτυχία τους μας γέμισε υπερηφάνεια , γιατί έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και απέδειξαν ότι επάξια η ομάδα προβιβάστηκε, αφού ήταν πρωταγωνίστρια από την αρχή έως το τέλος στην κατηγορία της. 
 
Η προαγωγή του ποδοσφαίρου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας καταδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο το μεγαλείο και τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης. 
 
Το γεγονός ότι έφθασε στην άνοδο μια ομάδα ενός ακριτικού νομού, μας πεισμώνει και μας ωθεί να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά για να κατακτήσει η Θεσπρωτία την θέση που της αξίζει στον αθλητισμό παντοτινά και όχι μόνον για την φετινή αθλητική χρονιά. 
 
Θερμά συγχαρητήρια, λοιπόν, σε όλους τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και το Διοικητικό συμβούλιο του Θεσπρωτού που επισφράγισαν την εντυπωσιακή διαδρομή των τελευταίων ετών, η οποία χαρακτηρίσθηκε από τη δύναμη, το ταλέντο και την αποφασιστικότητα, για την διεκδίκηση της κορυφής με την άνοδο τους. 
 
Συνεχίστε τη σκληρή δουλειά, γιατί μόλις κατακτήσεις την κορυφή σημασία έχει να παραμείνεις σε αυτήν. 
 
Συνεχίστε να βάζετε στόχους και να μας υποχρεώνεται να δουλεύουμε κάθε χρονιά περισσότερο για τον αθλητισμό της Θεσπρωτίας. 

Εύχομαι να έχετε και τη νέα αθλητική χρονιά ανάλογες επιτυχίες.
Read More »
Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Άλκη Λάμπρου Συγχαρητήρια στον Θεσπρωτό από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Άλκη Λάμπρου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Συγχαρητήρια Γιόγιακα προς την ομάδα του Θεσπρωτού

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019


Η μεγάλη επιτυχία της περασμένης Κυριακής ολοκληρώθηκε και ο Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ είναι πλέον άξιος εκπρόσωπος της Θεσπρωτίας στη νέα Football League! 
 
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη διάκριση, μεταξύ αυτών και στους Θεσπρωτούς φίλαθλους που και σήμερα έδωσαν ένα συγκλονιστικό «παρών»!
Read More »
Συγχαρητήρια Γιόγιακα προς την ομάδα του Θεσπρωτού Συγχαρητήρια Γιόγιακα προς την ομάδα του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Γεύμα για τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας Κεστρίνης Θεσπρωτίας

Τρίτη, Μαΐου 14, 2019
 
Η ενορία Κεστρίνης Θεσπρωτίας, σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων με τα παιδάκια του κατηχητικού, οργάνωσε και φέτος εξόρμηση και γεύμα. Αυτή τη φορά επιλέχθηκε ως προορισμός η Πλαταριά Θεσπρωτίας. 
 
Μέσα σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα τα παιδάκια συζήτησαν με τον εφημέριο π. Ηλία Μάκο, αλλά και μεταξύ τους διάφορα θέματα. Και κυρίως απόλαυσαν τα εδέσματα και την παρέα. 
Όπως είπε στα παιδιά ο π. Ηλίας, την αρετή, την αγάπη, την αγνότητα, θα την πετύχουν αν τρέξουν και κουρασθούν, αν μάθουν να στηρίζουν τους συνανθρώπους, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. 
 
Και πρόσθεσε: "Στην αρετή έρχεται ο "κόσμος" να αντισταθεί. Με τις αντιθέσεις και τις αντιδράσεις και τις ειρωνείες του. Αλλά και ο εαυτός μας "κλωτσάει" πολλές φορές. Γι' αυτό χρειάζεται να είμαστε οπλισμένοι με την απόφαση της πίστης. Και να μη λησμονούμε πως τίποτε το μεγάλο, δεν κατορθώνεται χωρίς αγώνα".


Εκ του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά Κεστρίνης

Read More »
Γεύμα για τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας Κεστρίνης Θεσπρωτίας  Γεύμα για τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας Κεστρίνης Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Μαΐου 14, 2019 Rating: 5

Σελίδες