Στο ΕΣΠΑ η χρηματοδότηση της Σύνδεσης Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (είσοδος πόλης)

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018Την προέγκριση ένταξης του έργου «Σύνδεση Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (είσοδος πόλης Ηγουμενίτσας)» στο Στρατηγικό Πλαίσιο Επενδύσεων Μεταφορών (ΣΠΕΜ) ανακοίνωσε με έγγραφό του το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Υποδομών-Μεταφορών).

Το έργο, προϋπολογισμού 12,7 εκ. ευρώ, είχε δρομολογηθεί μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Περιφερειακής Αρχής και είχε ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Παράλληλα, η Περιφέρεια Ηπείρου είχε αιτηθεί την ένταξή του στο ΣΠΕΜ. Με την προέγκριση ένταξης του έργου στο Στρατηγικό Πλαίσιο εξασφαλίζεται πλέον η ομαλή χρηματοδότησή του από κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Στο σχετικό έγγραφο τονίζεται πως το έργο «δεδομένου ότι διαθέτει επαρκή ωριμότητα, είναι δυνατόν να συμπεριληφθεί στην επικείμενη αναθεώρηση του ΣΠΕΜ, διότι δεν διαφοροποιείται ως προς τις βασικές προτεραιότητες του ΣΠΕΜ και πρόκειται για έργο οδικής σύνδεσης το οποίο συμβάλλει στη διασύνδεση δευτερευόντων και τριτευόντων κόμβων με υποδομές του βασικού δικτύου ΔΕΔ-Μ( Λιμένας Ηγουμενίτσας, Εγνατία Οδός)».Read More »
Στο ΕΣΠΑ η χρηματοδότηση της Σύνδεσης Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (είσοδος πόλης) Στο ΕΣΠΑ η χρηματοδότηση της Σύνδεσης Λιμένα Ηγουμενίτσας – Εγνατία Οδός και πρόσβαση προς Μαυρομάτι (είσοδος πόλης) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Περιφέρεια Ηπείρου: Έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Θεσπρωτίας ύψους 645.000€

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018Τον ανάδοχο δύο έργων για τη βελτίωση του επαρχιακού οδικού δικτύου Θεσπρωτίας, ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. 
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα εξής έργα:
  • «Βελτίωση εθνικής οδού Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας», προϋπολογισμού 345.000 ευρώ.
  • «Βελτίωση - Διαγράμμιση τμήματος Εθνικής οδού Φιλιάτες - Ασπροκκλήσι», προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.
Και για τα δύο έργα, ανάδοχος αναδείχτηκε η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε.


Read More »
Περιφέρεια Ηπείρου: Έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Θεσπρωτίας ύψους 645.000€ Περιφέρεια Ηπείρου: Έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Θεσπρωτίας ύψους 645.000€ Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Οι Δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών μέσα στους 12 πρώτους του ΕΣΠΑ για την αυτόνομη πρόσβαση ΑΜΕΑ και ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα σε θάλασσες και παραλίες

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Την ενίσχυση 12 Δήμων με συνολικά 2 εκατ. ευρώ για έργα υποδομών που θα εξασφαλίζουν αυτόνομη πρόσβαση σε θάλασσες και παραλίες για τα ΑμΕΑ και άλλες κατηγορίες ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα με υπογραφή της Ε.Γ. του ΕΤΠΑ Ευγενία Φωτονιάτα και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση. 

Τα έργα αφορούν στην προμήθεια και εγκατάσταση μη μόνιμων συναρμολογούμενων υποδομών για αυτόνομη πρόσβαση των ΑμΕΑ και άλλων ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα (έγκυοι, υπερήλικες, τραυματίες κ.ά) σε παραλίες και θαλάσσιους χώρους κολύμβησης, καθώς και την τοποθέτηση βοηθητικών εγκαταστάσεων, όπως λυόμενα αποδυτήρια, φορητοί χώροι υγιεινής κ.ά.

Ήδη πάνω από 50 Δήμοι έχουν υποβάλλει προτάσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι Δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών είναι ανάμεσα στους πρώτους 12 που χρηματοδοτούνται.Ο βουλευτής Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης, δήλωσε για αυτήν την εξέλιξη:
« Ήδη από το Απρίλιο του 2016 με επιστολή μου προς την Αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας και τον Δήμο Ηγουμενίτσας διερευνήσαμε το πεδίο συνεργασίας επάνω σε αυτό το ζήτημα. Ακολούθησε η ερώτηση (Αρ. 5312/ 11-05-2016) 45 συναδέλφων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητήσαμε το σχεδιασμό ενός αντιστοίχου προγράμματος από την κυβέρνηση για την πρόσβαση ΑμεΑ στην θάλασσα και τον σχεδιασμό αντίστοιχης τουριστικής πολιτικής. Η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε μέσω του Γραφείου Κοινωνικών Πολιτικών της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού και του Υπουργείου Ανάπτυξης και σχεδίασε την αντίστοιχη πρόσκληση ΕΣΠΑ ύψους 15εκ €.

Σε συνεργασία με τους αυτοδιοικητικούς φορείς υλοποιούμε έργα που διασφαλίζουν ισότιμη πρόσβαση για όλους τους συμπολίτες μας σε θάλασσες και παραλίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη τουρισμού για ΑμεΑ και άλλα άτομα με περιορισμένη κινητικότητα στις παραθαλάσσιες περιοχές. Αξιοποιούμε την αναπτυξιακή δυναμική του παραλιακού μετώπου της Ελλάδας με όρους βιωσιμότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης. 
Είναι η ώρα σαν τοπική κοινωνία να συζητήσουμε τους τρόπους και τις δράσεις ώστε να ανταποκριθούμε με σχέδιο στις απαιτήσεις της παγκόσμια αγορά του τουρισμού για ΑμεΑ». Η δράση αυτή, είναι μάλιστα συμπληρωματική και ως προς το Σχεδίο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Δήμος μας πλεόν έχει την τεράστια ευκαιρία και την πρόκληση να πρωταγωνιστήσει σε τέτοιες δράσεις και να αποτελέσει ένα θετικό παράδειγμα προς μίμηση για το νέο μοντέλο σύγχρονης πόλης που οραματιζόμαστε.»


Read More »
Οι Δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών μέσα στους 12 πρώτους του ΕΣΠΑ για την αυτόνομη πρόσβαση ΑΜΕΑ και ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα σε θάλασσες και παραλίες Οι Δήμοι Ηγουμενίτσας και Φιλιατών μέσα στους 12 πρώτους του ΕΣΠΑ για την αυτόνομη πρόσβαση ΑΜΕΑ και ατόμων με περιορισμένη κινητικότητα σε θάλασσες και παραλίες Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

2η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Δ.ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Read More »
2η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Δ.ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) 2η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ Δ.ΙΕΚ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Παραμυθιά: Σήμερα η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου του ΦΟΠ, στο Θέατρο Καρκαμίσι

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018Την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του Ωδείου, πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο στις 20:00 στο Θέατρο Καρκαμίσι, ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Παραμυθιάς.

Οι σπουδαστές και οι καθηγητές της μουσικής σχολής, έχουν να παρουσιάσουν μία συναυλία που είναι αφιερωμένη σε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες τον ΜΑΝΟ ΛΟΙΖΟ.

Στα πλαίσια της συναυλίας του ωδείου του Φ.Ο.Π. θα λειτουργήσει έκθεση έκθεση ζωγραφικής και κατασκευών από το τμήμα ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς με έργα των μαθητών και των δύο τμημάτων ανηλίκων και εφήβων.

Όλη τη χρονιά τα παιδιά με τον δάσκαλο τους Ευάγγελο Κωστούλα έχουν σχεδιάσει καταπληκτικά έργα και περιμένουν να τα θαυμάσετε.


 
Read More »
Παραμυθιά: Σήμερα η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου του ΦΟΠ, στο Θέατρο Καρκαμίσι Παραμυθιά: Σήμερα η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείου του ΦΟΠ, στο Θέατρο Καρκαμίσι Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Σήμερα η εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+»

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Το Δημόσιο ΙΕΚ Ηγουμενίτσας σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+».

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Στόχος της εσπερίδας είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων από την υλοποίηση των δύο (2) ροών του σχεδίου κινητικότητας με τίτλο «Ενίσχυση των δεξιοτήτων σπουδαστών της Μαγειρικής Τέχνης, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής, Γαλακτοκομίας-Τυροκομίας και Βοηθών Φαρμακείου» του ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+ 2017 στην εκπαιδευτική κοινότητα, την τοπική και την ευρύτερη περιοχή.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την παρουσίαση του ΕΡΓΟΥ ΣΥΝΤΗΣΗΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ από το τμήμα «ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ & ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ» , στο πλαίσιο της εξάμηνης πρακτικής άσκησης.

Από την Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ
Ηγουμενίτσας


Read More »
Σήμερα η εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+» Σήμερα η εσπερίδα με θέμα: «Ευρωπαϊκές διαδρομές του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας με το ERASMUS+» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετιστών, έξω από τη Νέα Σελεύκεια, στο δρόμο προς Κεστρίνη

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018

Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετιστών, έξω από τη Νέα Σελεύκεια, στο δρόμο προς Κεστρίνη, έγινε το πρωί, γύρω στις 11, του Σαββάτου, 30 Ιουνίου 2018. 
Έσπευσαν άμεσα δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, προκειμένου να παραλάβουν τους τραυματισμένους, ενώ μετά βρέθηκε στο σημείο και η αστυνομία. 
Για μικρό χρονικό διάστημα, μέχρι να αναχωρήσουν τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο και από τις δύο πλευρές του δρόμου. 
Χρειάζεται προσοχή στους δρόμου, ειδικά με τα δίκυκλα, που είναι εύκολο να ανατραπούν και οι οδηγοί τους είναι εκτεθειμένοι σε κινδύνους. 


 
Read More »
Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετιστών, έξω από τη Νέα Σελεύκεια, στο δρόμο προς Κεστρίνη  Σφοδρή σύγκρουση μοτοσικλετιστών, έξω από τη Νέα Σελεύκεια, στο δρόμο προς Κεστρίνη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Έκλεψαν φορτηγάκι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν στην Σαγιάδα

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Συνελήφθησαν, χθες (29-06-2018) το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε κλεμμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής τροχοφόρου, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεων του ΚΟΚ.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, εντόπισαν χθες το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας τους δύο άνδρες να επιβαίνουν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας ενώ επιπρόσθετα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Το όχημα και οι πινακίδες, κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.


Read More »
Έκλεψαν φορτηγάκι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν στην Σαγιάδα Έκλεψαν φορτηγάκι στην Ηγουμενίτσα, συνελήφθησαν στην Σαγιάδα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Συνελήφθη 41χρονη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Στη σύλληψη μίας 41χρονης αλλοδαπής προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, η ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


 
Read More »
Συνελήφθη 41χρονη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Συνελήφθη 41χρονη τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

25 Θεσπρωτοί στη νέα λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Τα ονόματα 9.332 φυσικών προσώπων και 14.581 νομικών προσώπων οφειλετών του Δημοσίου ή φορέων κοινωνικής ασφάλισης με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ αναρτήθηκαν την ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
 

Η λίστα περιλαμβάνει 25 εταιρίες και πρόσωπα από την Θεσπρωτία, οι οποίοι χρωστάνε συνολικά 31.197.454,61€

Το μεγαλύτερο ποσό οφείλει η "ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ" με το ποσό να φτάνει τα 4.861.992,84€ ενώ η "ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ", χρωστάει 376.658,79€.

765.340,35 είναι το ποσό που χρωστάει και η "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ".

Μεγάλα είναι τα χρέη και της "ΕΝΩΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ" με τις οφειλές να φτάνουν τα 3.442.245,06€.


Πρόκειται για οφειλές η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους. Οι συγκεκριμένοι οφειλέτες ειδοποιήθηκαν με e mail από την ΑΑΔΕ για την τακτοποίηση των οφειλών τους αλλά δεν ανταποκρίθηκαν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ.
Η συγκεκριμένη κίνηση της ΑΑΔΕ εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης. O ιστότοπος της ΑΑΔΕ με τα ονόματα των οφειλετών βρίσκεται στη διεύθυνση: www.aade.gr.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του.

Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.

Ενδεικτικά στα φυσικά πρόσωπα ο μεγαλύτερος οφειλέτης που καταγράφεται είναι με 472.467.269 ευρώ και ακολουθεί οφειλέτης με 245.308.219 ευρώ ενώ στα νομικά πρόσωπα υπάρχει εταιρεία που οφείλει 9.807.940.634 ευρώ.

 
Τα ονόματα είναι διαθέσιμα στους παρακάτω συνδέσμους:  
ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ https://www.aade.gr/dl_assets/dos/ofeilnp2018_1.html


 
Read More »
25 Θεσπρωτοί στη νέα λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου  25 Θεσπρωτοί στη νέα λίστα των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Θεσπρωτία

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018

Δευτέρα (02-07-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (03-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (04-07-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (05-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.

Παρασκευή (06-07-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (08-07-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.


 
Read More »
Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Θεσπρωτία Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στην Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Σύλληψη 27χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018


Στη σύλληψη ενός 27χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.


 
Read More »
Σύλληψη 27χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 27χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 30, 2018 Rating: 5

Σελίδες