Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα "Επιχειρηματικότητα μέσω Διαδικτύου και Social Media"

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

"Επιχειρηματικότητα μέσω Διαδικτύου και Social Media" είναι ο τίτλος της Ημερίδας που διοργανώνει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το ΙΕΚ Ηγουμενίτσας. 
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Θεάτρου του ΕΠΑΛ Ηγουμενίτσας, την Πέμπτη 08 Ιουνίου 2017, στις 17:00 μ.μΟμιλητές
 • Βασιλική Β. Παππά, Msc, MA Υπεύθυνη του ΚΕ.ΣΥ.Π Ηγουμενίτσας
 • Βασίλης Παππάς, Business & Marketing Consultant, BA, MBA in Marketing

Πληροφορίες: 26650-29462

Είσοδος Ελεύθερη
Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους συμμετέχοντες


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα "Επιχειρηματικότητα μέσω Διαδικτύου και Social Media" Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα "Επιχειρηματικότητα μέσω Διαδικτύου και Social Media" Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

3 Τρόποι Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας - Γράφει ο Βασίλης Παππάς*

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017


Πόσοι τρόποι πιστεύετε υπάρχουν για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας;

Στην ερώτηση αυτή οι περισσότεροι σκέφτονται ότι μπορεί να είναι δεκάδες ή και περισσότεροι. Όμως είναι μόλις τρεις!

Εμπνευσμένος από τον μεγάλο marketer Jay Abraham, στο άρθρο αυτό θα δούμε τους τρεις μοναδικούς τρόπους για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Οι τρόποι αυτοί είναι:
 1. Να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες
 2. Να αυξήσετε τη μέση συναλλαγή με κάθε πελάτη σας
 3. Να αυξήσετε τον αριθμό των συναλλαγών που έχετε με κάθε πελάτη σας

Για να καταλάβουμε καλύτερα την λειτουργία των τριών αυτών τρόπων, ας δούμε ένα παράδειγμα:

Μια επιχείρηση έστω ότι έχει 100 πελάτες.

Ο κάθε πελάτης αφήνει κατά μέσο όρο 50€ κάθε φορά που αγοράζει κάτι από εσάς.

Αν τώρα θεωρήσουμε ότι κάθε πελάτης, σας επισκέπτεται κατά μέσο όρο 4 φορές τον χρόνο, τότε έχουμε: 100 x 50 x 4 = 20.000 ευρώ, τα ετήσια έσοδα.

Προσέξτε τώρα το εξής:

Αυξάνοντας μόνον κατά 10% καθένα από τα 3 αυτά μεγέθη έχουμε: 110 x 55 x 4,4 = 26.620 ευρώ, δηλαδή 33,1% περισσότερα χρήματα.


Και αν τώρα δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά και αυξήσετε κατά 25% καθένα από τα τρία αυτά μεγέθη, σχεδόν θα διπλασιάσετε τον τζίρο σας!

Είναι πράγματι εντυπωσιακό. Και αυτό γιατί τα μεγέθη πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους “γεωμετρικά”.


Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να βγάλετε επιπλέον 20.000 ευρώ, προσπαθώντας απλά και μόνο να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες. Θα χρειαζόσασταν άλλους 100!

Όμως οι περισσότεροι επαγγελματίες σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο “γραμμικά”, κοιτάζοντας μόνο προς την κατεύθυνση να αυξήσουν τους πελάτες τους, και όχι γεωμετρικά, βάζοντας στο παιχνίδι και τους άλλους δύο τρόπους.

Για να πετύχετε μια ικανοποιητική αύξηση των εσόδων της επιχείρησης σας, απαιτείτε η ταυτόχρονη χρησιμοποίηση και των τριών αυτών τρόπων. Πάμε να δούμε τον καθένα ξεχωριστά.
1ος Τρόπος: Αποκτήστε περισσότερους πελάτες

Ο πρώτος τρόπος μας λέει το προφανές. Αν αποκτήσεις περισσότερους πελάτες, αυξάνεις και τα έσοδα σου. Είναι ο τρόπος που οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν πιστεύοντας ότι αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Όμως αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό. Εδώ μιλάμε για πελάτες που δεν έχετε.

Έρευνες έχουν δείξει ότι κοστίζει 5 φορές περισσότερο σε μια επιχείρηση να κερδίσει έναν νέο πελάτη, από το να κάνει έναν ήδη υπάρχων να αγοράσει ξανά.

Για να κερδίσετε νέους πελάτες θα πρέπει να αυξήσετε καταρχήν το ενδιαφέρον τους για την επιχείρηση σας, και στην συνέχεια να τους πείσετε για το πόσο αποτελεσματικά είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας.

Αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και απαιτείτε μεγάλη προσπάθεια, ειδικά σήμερα που ο κόσμος αγοράζει όλο και λιγότερο.

Εδώ θα πρέπει να εντοπίσετε με ακρίβεια την αγορά που απευθύνεστε, να δημιουργήσετε τα σωστά μηνύματα που θα τους κάνουν να κινηθούν, και στην συνέχεια να επιλέξετε το σωστό “μέσο” για να μεταφέρετε το μήνυμα σας.
2ος Τρόπος: Αυξήστε τη μέση συναλλαγή με κάθε πελάτη σας

Ο δεύτερος τρόπος αναφέρεται στην αύξηση της μέσης συναλλαγής με κάθε πελάτη. Αύξηση της μέσης συναλλαγής σημαίνει, ο κάθε πελάτης που μπαίνει στο μαγαζί ή το γραφείο σας, να σας αφήνει περισσότερα χρήματα από την κάθε αγορά του.

Είναι η ερώτηση που σας κάνουν στα Goody’s “θέλετε αναψυκτικό με την παραγγελία σας;”. Στο σημείο αυτό προσπαθούν να σας κάνουν να αφήσετε περισσότερα χρήματα αγοράζοντας επιπλέον προϊόν. Ένας άλλος τρόπος είναι να πουλήσετε περισσότερο προϊόν από αυτό που αγοράζει ο πελάτης σε καλλίτερη όμως τιμή.


Για παράδειγμα οι προσφορές στα σούπερ-μάρκετ, “δυο προϊόντα στην τιμή του ενός”. Ο τρόπος αυτός λειτουργεί εξίσου καλά και για τις υπηρεσίες (με τις ανάλογες προσαρμογές βεβαίως). Μπορείτε να διαμορφώσετε εξαμηνιαία, ή και ετήσια πακέτα σε καλύτερη τιμή, προσφέροντας τις υπηρεσίες σας.
3ος Τρόπος: Αυξήστε τον αριθμό των συναλλαγών που έχετε με κάθε πελάτη σας

Ο τρίτος τρόπος αναφέρεται στην αύξηση των επαναλαμβανομένων πωλήσεων από τους πελάτες σας.

Να επισκέπτονται δηλαδή συχνότερα την επιχείρηση σας, που σημαίνει ότι θα αγοράζουν περισσότερες φορές.

Εδώ το κλειδί είναι το συνεχές follow-up που πρέπει να κάνετε. Μην περιμένετε τους πελάτες σας πότε θα έχουν την διάθεση να σας επισκεφθούν για να αγοράσουν τα προϊόντα και υπηρεσίες σας. Εάν δεν έχετε μια θέση στο μυαλό τους, το πιθανότερο είναι να επιλέξουν το επόμενο κατάστημα που θα βρουν μπροστά τους.

Αυξάνοντας τις επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, αυξάνετε σημαντικά τα έσοδα της επιχείρηση σας, και κατά συνέπεια το δικό σας κέρδος.

Συνδυάζοντας τους τρεις αυτούς τρόπους, που ουσιαστικά αποτελούν μια ολοκληρωμένη Στρατηγική Marketing – θα είσαστε σε θέση να αυξήσετε σημαντικά τα έσοδα στην επιχείρηση σας.
Το επόμενο βήμα

Καταρχήν μην βάζετε δύσκολους και άπιαστους στόχους. Επιδιώξτε μόλις ένα 10% αύξηση στα τρία αυτά μεγέθη που είδαμε παραπάνω.

Στην συνέχεια, αυτό που μπορείτε να κάνετε από την πλευρά σας είναι να καταγράψτε αρχικά όλους τους πελάτες σας.

 • Δείτε τον μέσο όρο χρημάτων που σας αφήνει κάθε ένας, και το μέσο όρο των επαναλαμβανόμενων πωλήσεων.
 • Δείτε ποια προϊόντα και υπηρεσίες χρησιμοποιούν συχνότερα.
 • Βρείτε ποια συμπληρωματικά προϊόντα μπορείτε να πουλήσετε επιπλέον και προτείνετε νέες λύσεις.

Κυρίως όμως μην επαναπαύεστε στην μια φορά που ήρθε κάποιος στο μαγαζί ή το γραφείο σας. Τίποτα πλέον δεν είναι δεδομένο.

Οι πελάτες σας είναι το σημαντικότερο “κεφάλαιο” που διαθέτει η επιχείρηση σας, και δεν θα πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε αυτό!

*Ο Βασίλης Παππάς είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Marketing, ιδρυτής του Epixeirein.gr
Read More »
3 Τρόποι Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας - Γράφει ο Βασίλης Παππάς* 3 Τρόποι Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας - Γράφει ο Βασίλης Παππάς* Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Ολοκληρώνεται τo Φωτογραφικό Project «Seven» στον Πολυχώρο «Vault» με τη συμμετοχή του Θεσπρωτού φωτογράφου Χρήστου Μασούρα

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017


Στις 7 Ιουνίου ολοκληρώνεται τo Φωτογραφικό Project «Seven» που διοργάνωσε ο Πολυχώρος «Vault» από τον Οκτώβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017.

Στη διάρκεια της βραδιάς στον εκθεσιακό χώρο του Vault θα εκτίθενται οι 49 φωτογραφίες που προκρίθηκαν από την κριτική επιτροπή, θα απονεμειθεί το «Βραβείο Στέφανος Πάσχος» στους τρεις νικητές, ενώ θα διατίθεται το φωτογραφικό λεύκωμα του project, από την Κάπα εκδοτική.

Ημέρα Εκδήλωσης: Τετάρτη 7 Ιουνίου, ώρα 19:00 – 24:00

Στις 7 Ιουνίου, στην βραδιά λήξης του φωτογραφικού project Seven, θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά η έκδοση του φωτογραφικού λευκώματος με τις φωτογραφίες που εκτέθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Οι 49 φωτογραφίες που προκρίθηκαν (7 από κάθε αμάρτημα) αλλά και οι υπόλοιπες 247 που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Την επιμέλεια του λευκώματος είχαν οι: Δέσποινα Κυπριζλή, Γιώργος Λυμπερέας και Μάνος Αντωνιάδης. Την κυκλοφορία ανέλαβε ο εκδοτικός οίκος Κάπα Εκδοτική (kapaekdotiki.gr).


Τα βραβεία του διαγωνιστικού project Seven φιλοτέχνησε η Λία Μπάρμπα (χειροτεχνίες PERSALIA)
Συμμετείχαν οι φωτογράφοι:
Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Αποστόλης Αναστασόπουλος, Μαρινέζα Βαμβακάρη, Παναγιώτης Γκίκας, Μαρκέτος Δαμίγος, Ανδρέας Ζαφείρης, Σωτήρης Καινούργιος, Κατερίνα Κασιδιάρη, Χρήστος Κατρούτσος, Βασιλική Κατσανού, Αλεξάνδρα Καψή, Αλέξανδρος Κόρπης, Γιάννης Κωβαίος, Μυρτώ Κωνσταντινίδου, Μαρία Λαγού, Πέτρος Μακρής, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Χρήστος Μασούρας, Γιώργος Παντούλας, Ευγενία Παππά, Γιάννης Παππάς, Στέφανος Παπαζαπραΐδης, Νίνα Παπακαστρισίου, Μαρία Παπαναστασίου, Κατερίνα Παυλιδάκη, Κατερίνα Πουλέα, Renee Revah, Γιάννης Τσιλίδης, Γιώτα Τσώκου, Στέλιος Χαραλαμπάκης, Γιώργος Χρονάκης, Hiro Fay, Εύη Χριστοπούλου
Μία επιτροπή από 7 διακεκριμένους φωτογράφους (συν τρεις guest κάθε μήνα*) επέλεγε κάθε φορά τις 7 καλύτερες από τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων (οι οποίοι μπορούσαν να παίρνουν μέρος με δύο το πολύ φωτογραφίες ανά αμάρτημα).
Αυτές οι 49 φωτογραφίες θα εκτεθούν όλες μαζί στις 7 Ιουνίου στο VAULT και θα εκδοθούν σε φωτογραφικό λεύκωμα από την Κάπα Εκδοτική (http://www.kapaekdotiki.gr/ ).
Στο νικητή ο πολυχώρος VAULT θα διοργανώσει την προσωπική του έκθεση φωτογραφίας την επόμενη χρονιά.
Η επιτροπή:
Γιώργος Αλεξανδράκης (Φωτογράφος, αρχισυντάκτης στο CityCode Magazine),
Νίκος Βαρδακαστάνης (Φωτογράφος / Studio 112 photography),
Άγγελος Καλοδούκας (Φωτογράφος, συγγραφέας, δημοσιογράφος στο Left.gr), Παναγιώτης Κασίμης (Φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας / Κέντρο Δημιουργικής φωτογραφίας ΕΝΝΕΑ),
Στέφανος Πάσχος (Φωτογράφος) - Ηώ Πάσχου (Φωτογράφος)
Τάσος Σκλαβούνος (Φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας / Studio Μελενίκου),
Γιώργος Στριφτάρης (Φωτογράφος, ηθοποιός, casting director)
Guest στην επιτροπή:
*Οι guest ασχολούνται και με άλλες μορφές τέχνης, όχι μόνο με τη φωτογραφία.
Μάνος Αντωνιάδης (Μουσικός, συνδημιουργός του VAULT), Μιχάλης Παπαδόπουλος (Εικαστικός, ζωγράφος, συγγραφέας), Ένκε Φεζολλάρι (Σκηνοθέτης, ηθοποιός), Νίκος Γιαβρόπουλος (εικαστικός, master of ceremonies), Κοραής Δαμάτης (Σκηνοθέτης, συγγραφέας), Θωμάς Δασκαλάκης (Φωτογραφος και Courier στην εταιρεία ndpphoto.gr), Δημήτρης Καρατζιάς (Ηθοποιός, σκηνοθέτης, συνδημιουργός του VAULT), Στέφανος Καστρινάκης (Δημοσιογράφος, φωτογράφος), Αλεξάνδρα Κόνιακ (Τραγουδίστρια), Μάνος Καρατζογιάννης (Σκηνοθέτης, ηθοποιός), Βέρα Κρούσκα (Ηθοποιός), Λίλυ Μελεμέ (Σκηνοθέτης, ηθοποιός), Παναγιώτης Μήλας (Δημοσιογράφος, φωτογράφος)
Χριστίνα Φυλακτοπούλου (Φωτογράφος), Δημήτρης Μεϊδάνης (Δημοσιογράφος, μουσικός παραγωγός), Μάκης Τσίτας (Συγγραφέας, Διευθυντής του ηλεκτρονικού περιοδικού diastixo.gr), Νίκος Γκέλια, Στέλιος Καλαϊτζής, Μάνος Κανναβός Πάνος Μπρατάτος, Θανάσης Πατριαρχέας, Βασίλης Τσιγκριστάρης, Στέλιος Ψαρουδάκης (Οι 7 ηθοποιοί της παράστασης The Curing Room),και Δημήτρης Αγοράς, Έλενα Αρβανίτη, Αλέξης Βιδαλάκης, Δημήτρης Κανέλλος. Στέφανος Κοσμίδης, Μαρία Μπαλούτσου, Χαρά Τσιτομενέα (Οι 7 ηθοποιοί της παράστασης Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων)Στέφανος Πάσχος (1948 – 2017)
Ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους στην Ελλάδα, ο εικαστικός καλλιτέχνης και φωτογράφος Στέφανος Πάσχος γεννήθηκε το 1948 στα Ιωάννινα. Σπούδασε φωτογραφία, κινηματογράφο, συντήρηση έργων τέχνης και πλαστικές τέχνες στην Ελλάδα και στη Γαλλία.
Το 1999 έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο καλλιτεχνικού έργου από το ΙΤΕ. Εργαζόταν ως φωτογράφος διαφημιστικής και εφαρμοσμένης φωτογραφίας και ως καθηγητής στο Τμήμα Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας και σε άλλες σχολές (Leica Academy, Esp, Σταυράκου κλπ.).
Με την επιστροφή του από το εξωτερικό δημιούργησε το Ιmage Studio μαζί με το Γιώργο Δεπόλλα, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Φωτογραφικού Κέντρου Αθηνών και μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Ως επαγγελματίας εστίασε το ενδιαφέρον του στο πορτρέτο και τη μόδα, εξελίσσοντας το προσωπικό του ύφος με συνεργασίες σε υψηλής κυκλοφορίας περιοδικά. Η δουλειά του είχε παρουσιαστεί σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τόσο σε περιοδικά όσο σε λευκώματα και τηλεοπτικές εκπομπές πολιτισμού.
Ο εικαστικός καλλιτέχνης και φωτογράφος συνεργάστηκε τον Οκτώβριο του 2016 με τον Πολυχώρο Vault στα πλαίσια του ιδιαίτερου project “Seven”, και βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού μαζί με διακεκριμένους συναδέλφους του.
Λίγες μέρες πριν φύγει από την ζωή σε ηλικία 69 ετών, τον Ιανουάριο του 2017, ολοκλήρωσε με επιτυχία κύκλο σεμιναρίων με τον τίτλο “Βιωματικό Σεμινάριο” μέσα από τον οποίο μοιράστηκε τα μυστικά της φωτογραφίας πορτρέτου και μόδας με στόχο την απελευθέρωση των δημιουργικών ανησυχιών. Στην προοπτική μιας εποικοδομητικής σταθερής συνεργασίας, ο εικαστικός είχε καταθέσει προς υλοποίηση πλήθος ιδεών στο πρόγραμμα των επόμενων καλλιτεχνικών περιόδων του Πολυχώρου Vault.
Προς τιμήν του Στέφανου Πάσχου, ο Πολυχώρος Vault αποφάσισε να ονομάσει το βραβείο του φωτογραφικού διαγωνισμού σε “Βραβείο Στέφανος Πάσχος”.
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Κούρτης, δημοσιογράφος & ραδιοφωνικός παραγωγός
Πολυχώρος Vault Theatre Plus
Μελενίκου 26, Γκάζι, Βοτανικός
Πλησιέστερος σταθμός μετρό: Κεραμεικός (8' περίπου με τα πόδια)
Πληροφορίες-κρατήσεις: 213 0356472 / 6949534889
(για τηλεφωνικές κρατήσεις 11:00 - 14:00 και 17:00 - 21:00)
Email: vaultvotanikos@gmail.com
Read More »
Ολοκληρώνεται τo Φωτογραφικό Project «Seven» στον Πολυχώρο «Vault» με τη συμμετοχή του Θεσπρωτού φωτογράφου Χρήστου Μασούρα Ολοκληρώνεται τo Φωτογραφικό Project «Seven» στον Πολυχώρο «Vault» με τη συμμετοχή του Θεσπρωτού φωτογράφου Χρήστου Μασούρα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

1ο τουρνουά Basket 3on3 στην Παραμυθιά

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017
Read More »
1ο τουρνουά Basket 3on3 στην Παραμυθιά 1ο τουρνουά Basket 3on3 στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Η θάλασσα ξέβρασε 11,5 κιλά κάνναβης

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017


Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε, χθες (06-06- 2017) το απόγευμα, σε παράκτια περιοχή στο Βράχο Πρέβεζας, μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (11.500) γραμμαρίων. 


 
Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Read More »
Η θάλασσα ξέβρασε 11,5 κιλά κάνναβης Η θάλασσα ξέβρασε 11,5 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ για τη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Ηγουμενίτσας Βούλα Κατσούλη

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

Η μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Ηγουμενίτσας Βούλα Κατσούλη πήρε χρυσό μετάλλιο στο ακοντιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ.

Το νέο ξεκίνημα της Βούλας Κατσούλη στον αθλητισμό συνοδεύτηκε με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ακόντιο.Μια αθλήτρια γεμάτη συναισθήματα και καρδιά αλλά και δύναμη όπως απέδειξε τα κάνει όλα γιατί τα γουστάρει … γιατί τα αγαπάει γιατί Μπορεί !!

Από εμάς μόνο Χίλια Μπράβο σου αξίζουν !!

Η ίδια μετά τους αγώνες δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον προπονητή μου Σταύρο Στραγάλη για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε σε αυτήν μου την προσπάθεια".


Read More »
Χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ για τη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Ηγουμενίτσας Βούλα Κατσούλη Χρυσό μετάλλιο στο ακόντιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΑμεΑ για τη μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου Ηγουμενίτσας Βούλα Κατσούλη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Mια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Παράδοση.

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017


Παρουσία πλήθους πιστών τελέστηκε ο εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Γραικοχωρίου πρωτοστατούντος του Αρχιερατικού Επίτροπου Ηγουμενίτσας Αιδεσιμολογιώτατου Πρωτοπρεσβύτερου Ελευθέριου Κωνσταντή και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε λιτανεία της εικόνας της Αγίας Τριάδας στους δρόμους του Γραικοχωρίου.

Την εικόνα κράτησαν εκπρόσωποι των χορευτικών τμημάτων του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου φορώντας παραδοσιακές στολές.
Την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας συνόδευε η φιλαρμονική του ΠΑΚΠΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ακολούθησε η 10η Γιορτή Παραδοσιακών Χορών Γραικοχωρίου με τίτλο « Όσο γυρίζει o Χορός… ο Κύκλος μεγαλώνει» 

Μια γιορτή θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της ευρύτερης περιοχής η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ, την Δημοτική Κοινότητα Γραικοχωρίου αλλά και από φίλους του συλλόγου και αρκετούς εθελοντές.
Ένα συναπάντημα που σκοπός του είναι η αναβίωση, η διατήρηση και η προβολή των Παραδοσιακών Χορών, των ηθών και των εθίμων των διαφόρων περιοχών της πατρίδας μας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δονάτος Μαρτίνης, Ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ηγουμενίτσας Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος Ελευθέριος Κωνσταντής, Ο Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΟ Γεράσιμος Φουσέκης οι Αντιδήμαρχοι: Μιχάλης Γκίκας, Παναγιώτα Σούρλα, Δημήτριος Πάκος, η Δημοτική Σύμβουλος Ρεγγίνα Δηλαβέρη, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελένη Βρύση και η Περιφερειακή Σύμβουλος Ηλιάνα Σπανοπουλου .

Μ’ ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα με Χορούς και Τραγούδια από το Αιγαίο, Ιόνιο, και Ήπειρο, οι οποίοι παρουσιάστηκαν από τα χορευτικά του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Γραικοχωρίου, από την Κρήτη οι οποίοι παρουσιάστηκαν από τον Σύλλογο Κρητών Φοιτητών Ιωαννίνων και από την Μικρά Ασία οι οποίοι παρουσιάστηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Σελεύκειας, το Γραικοχώρι γέμισε από τους μοναδικούς ήχους των Ελληνικών παραδοσιακών οργάνων και τα απαράμιλλα χρώματα και σχέδια των τοπικών παραδοσιακών φορεσιών της Πατρίδας μας.
Εθελοντές του συλλόγου είχαν ετοιμάσει βραστό κοκκινιστό κρέας με κριθαράκι για να γευτούν 1300 και πλέον άτομα την παράδοση δωρεάν, γύρω από ένα κοινό τραπέζι, σε ένα δείπνο γεμάτο από Αγάπη αφιερωμένο στο τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδος , το Άγιο Πνεύμα .

Χίλια Καλώς του χρόνου να ανταμώσουμε και πάλι !!!


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Mια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Παράδοση. Ηγουμενίτσα: Mια γιορτή επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που αγαπούν, τιμούν και σέβονται την Παράδοση. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017
Read More »
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η παλιά πόλη της Ηγουμενίτσας - Ένα φωτογραφικό ταξίδι στο χρόνο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας, 750 τ.μ., εντός σχεδίου, στην οδό Αγίου Γεωργίου Λαδοχωρίου. 

Πληροφορίες στο τηλ. 6974474829

Read More »
Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος σχολικής ετοιμότητας

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017


Το κέντρο ειδικών θεραπειών Κιβωτός Εξέλιξης, στην Ηγουμενίτσα και τα Ιωάννινα, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο σχολικής ετοιμότητας. 
Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου, θα γίνουν δοκιμασίες σταθμισμένες από την επιστημονική ομάδα του κέντρου. Θα αναλυθούν στους γονείς όλοι οι τομείς μάθησης που πρέπει να έχει ένα παιδί για να ανταποκριθεί με επάρκεια στο σχολείο, τόσο γνωστικά όσο και συναισθηματικά. 
Επιστημονικοί υπεύθυνοι: 
 • Μώκας Αναστάσιος, εκπαιδευτικός, λογοθεραπευτής s.i. 
 • Γούσης Βασίλης, εργοθεραπευτής s.i.
Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα του κέντρου: 
 • Ηγουμενίτσα, 26650-21186, Πάροδος Ολύμπου 9 
 • Ιωάννινα, 26513-10319, Γεωργ. Παπανδρέου 18Read More »
ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος σχολικής ετοιμότητας ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος σχολικής ετοιμότητας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017


Επιχείρηση στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ζητάει για άμεση πρόσληψη καμαριέρα, μπάρμαν, βοηθό κουζίνας και σερβιτόρο με εμπειρία.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6984490182Read More »
Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιουνίου 07, 2017 Rating: 5

Σελίδες