ΗΓΟΥΜΕNΙΤΣΑ: Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης του 35χρονου Ηλια Ντρίκου

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης του36χρονου Ηλια Ντρίκου,κτηνοτρόφου στη Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας,ο οποίος αγνοείται από χθες το πρωί.
Η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και κινείται προς κάθε κατεύθυνση.Στην εκπομπή Tatiana Live μίλησε και η μητέρα του αγνοούμενου Μαριάνθη Ντρίκου,η οποία ανέφερε πως η γυναίκα του 35χρονου τον καλούσε και δεν απαντούσε στο κινητό,ενώ σε προηγούμενη κλήση της είχε πει "Είμαι στο στάβλο, τον κλειδώνω και έρχομαι”.
Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του 35χρονου με το κλειδί στην μηχανή,καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου πατέρα δυο ανήλικων παιδιών,θα συνεχιστούν αύριο το πρωί...


 
Read More »
ΗΓΟΥΜΕNΙΤΣΑ: Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της εξαφάνισης του 35χρονου Ηλια Ντρίκου ΗΓΟΥΜΕNΙΤΣΑ: Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση της  εξαφάνισης του 35χρονου Ηλια Ντρίκου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Εντοπίστηκε ταξιδιωτικός σάκος γεμάτος αρχαία αντικείμενα (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, εντοπίστηκε σε αγροτική και θαμνώδη περιοχή στην Περίβλεπτο Ιωαννίνων, ταξιδιωτικός σάκος με αντικείμενα αρχαιολογικής αξίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης αρχαίων αντικειμένων και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και περισυνέλεξαν σήμερα (25-09-2017) το πρωί στην ανωτέρω περιοχή και συγκεκριμένα κοντά στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς, κρυμμένο ανάμεσα σε θάμνους, ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε τα παρακάτω αντικείμενα: 


  • τμήμα μαρμάρινου πεσσίσκου με διαμόρφωση κορινθιακού κιονόκρανου, το οποίο χρονολογείται ως βυζαντινής – μεταβυζαντινής περιόδου,
  • τμήμα μαρμάρινου γωνιαίου ακρωτηρίου, με διαμόρφωση ανθεμίου, άγνωστης χρονολόγησης,
  • λίθινο επίμηκες αντικείμενο, άγνωστης χρονολόγησης,
  • πήλινη κωνική αγνύθα, η οποία χρονολογείται ως κλασσικής ή ελληνιστικής περιόδου,
  • σιδερένια φυλλόσχημη αιχμή δόρατος, η οποία χρονολογείται μεταξύ αρχαϊκών και ελληνιστικών χρόνων.

Για τα προαναφερόμενα αντικείμενα, αρμόδιος αρχαιολόγος της Εφορίας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, αποφάνθηκε ότι πρόκειται για αντικείμενα που εμπίπτουν στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας «για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς».

Tα παραπάνω αντικείμενα θα σταλούν στην αρμόδια Αρχαιολογική Υπηρεσία για την περαιτέρω εξέτασή τους, για τον ακριβή προσδιορισμό της χρονολόγησης και της αρχαιολογικής τους εκτίμησης.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων. 


 
Read More »
Εντοπίστηκε ταξιδιωτικός σάκος γεμάτος αρχαία αντικείμενα (+ΦΩΤΟ)  Εντοπίστηκε ταξιδιωτικός σάκος γεμάτος αρχαία αντικείμενα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Εκδόθηκε Silver Alert για 35χρονο Ηλία Ντρίκο

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Aγαπητοί φίλοι,

Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από την περιοχή Σίδερη, Φιλαιτών, Θεσπρωτίας. 
 Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065. 
Ο Συναγερμός ενεργοποιείται κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνδρομή σας.
Τηλ: 211-3499700, 210-5246202 
Read More »
Θεσπρωτία: Εκδόθηκε Silver Alert για 35χρονο Ηλία Ντρίκο Θεσπρωτία: Εκδόθηκε Silver Alert για 35χρονο Ηλία Ντρίκο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Φωτιά στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Καλαμά

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Σημαντική υπήρξε η συνεισφορά του Φορέα Διαχείρισης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση πυρκαγιάς κοντά στις παλιές εκβολές Καλαμά. Κατά την διάρκεια επόπτευσης (21/09/2017) οι φύλακες του Φορέα εντόπισαν την φωτιά και μετά την άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφεραν να τη θέσουν υπό έλεγχο. Με την έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας περιορίστηκε η καταστροφή σημαντικών ενδιαιτημάτων σπάνιων ειδών ορνιθοπανίδας, καθώς η θέση της πυρκαγιάς βρίσκεται εντός της Ζώνης Α4. Δέλτα Καλαμά – Περιοχή Προστασίας της Φύσης.
Read More »
Φωτιά στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Καλαμά  Φωτιά στην προστατευόμενη περιοχή του Δέλτα Καλαμά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 35χρονου - Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Διαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η εξαφάνιση του νεαρού κτηνοτρόφου στη Σίδερη Φιλιατών. 
Οι έρευνες που διεξάγονται επί ένα 24ωρο από την Αστυνομία και την ΕΜΑΚ απέβησαν άκαρπες.

"Σαν ν' άνοιξε η γη και τον κατάπιε", αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί που έχουν γνώση της υπόθεσης, ενώ ολόκληρο το χωριό είναι ανάστατο.

Ο 35χρονος Ηλίας Ντρίκος, ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει την παραμικρή ένταση ή αδικία στο χωριό του. 
Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο..Χθες το πρωί έφυγε από το σπίτι του με προορισμό τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειες. 
Το ίδιο έκανε σχεδόν κάθε μέρα.

Από το μεσημέρι, όταν δεν επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης.

Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του νεαρού με το κλειδί μάλιστα πάνω στην μηχανή. Εκεί βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο. 
Η τελευταία κλήση είχε γίνει στις έντεκα περίπου το πρωί και ήταν προς την σύζυγό του.

Τόσο πέριξ του στάβλου όσο και στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που θα μαρτυρούσαν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Η περιοχή πάντως είναι εξαιρετικά απομονωμένη και δύσβατη.

Η έρευνα των αρχών βρίσκεται σε εξέλιξη και κινείται προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει το κρίσιμο στοιχείο που θα συμπληρώσει το παζλ της περίεργης αυτής υπόθεσης.


 
Read More »
Θρίλερ με την εξαφάνιση του 35χρονου - Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση  Θρίλερ με την εξαφάνιση του 35χρονου - Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Παραμυθιά: Αμφισβητούν τις μετρήσεις ποιότητας του νερού από τις πηγές Άμπουλα και ζητούν να πραγματοποιήσουν έλεγχο.

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Μεγάλες γκρίνιες έχει προκαλέσει η ύδρευση του Αχέροντα από τις πηγές Άμπουλας, με τους κατοίκους άλλα και την τοπική κοινότητα Γλυκής, να ζητούν να πραγματοποιήσουν έλεγχο με δείγμα που θα λάβουν οι ίδιοι και το οποίο θα εξεταστεί από δικο τους διαπιστευμένο εργαστήριο στο εξωτερικό.

Όπως αναφέρουν οι ίδιοι, στις μετρήσεις θα πρέπει να πραγματοποιηθεί και χημικός έλεγχος, εκτός από τον μικροβιολογικό που παρουσίασε η δημοτική αρχή, αμφισβητώντας ευθέως την καταλληλότητα του νερού λόγω φυτοφαρμάκων άλλα και λημμάτων και βαρέων μετάλων από τον ΧΥΤΑ.

Μάλιστα ζήτησαν, παρουσία του αντιδήμαρχου ύδρευσης Θεόδωρου Μπάτση, να εισέλθουν στην πηγή Αμπουλα και να λάβουν οι ίδιοι παρουσία κάμερας, δείγματα νερού. 

Σε περίπτωση που το αίτημα τους δεν γίνει δεκτό, δηλώνουν πως θα εισέλθουν μόνοι τους στην πηγή.


Τέλος ζητούν να τους παραδοθεί η σχετική μελέτη που περιγράφει όλους τους έλεγχους που επιβάλλονται από την νομοθεσία και που πραγματοποιήθηκαν, πριν την ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ.

Σε επικοινωνία μας με τον αντιδήμαρχο ύδρευσης Θεόδωρο Μπάτση, μας δήλωσε πως το αίτημα τους για δειγματοληπτικό έλεγχο θα γίνει δεκτό και πως θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο τους, αρκεί να τους ενημερώσουν για την διαδικασία και για το εργαστήριο που θα πραγματοποιήσει τις μετρήσεις, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα του.

Δείτε το σχετικό αίτημα της τοπικής κοινότητας Γλυκής καθώς και τα στοιχεια που απαιτούν για έλεγχο:
Read More »
Παραμυθιά: Αμφισβητούν τις μετρήσεις ποιότητας του νερού από τις πηγές Άμπουλα και ζητούν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Παραμυθιά: Αμφισβητούν τις μετρήσεις ποιότητας του νερού από τις πηγές Άμπουλα και ζητούν να πραγματοποιήσουν έλεγχο. Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Δήλωση του Δημάρχου Φιλιατών για το Νοσοκομείο

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Η τρέχουσα δημοσιότητα των Θεσπρωτικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης επαναφέρει στην επικαιρότητα με θορυβώδεις και εν πολλοίς αστόχαστες αναφορές το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας και του σημαντικού ρόλου που επιτελεί για την υγεία των Θεσπρωτών και όχι μόνο το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης των Φιλιατών. 
Ως Δημοτική Αρχή οφείλουμε να επισημάνουμε προς όλους ότι οφείλουν να σέβονται την ιστορία και την παράδοση, του κατασκευασμένου με τον οβολό των συμπατριωτών μας, Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών ( ΓΝΦ ) καθώς και τις παρακαταθήκες, του αείμνηστου ιδρυτή του, Ιατρού και Γερουσιαστή κ. Πέτρου Μπέμπη. 


Όλοι οφείλουν και πρωτίστως οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές τους ηγεσίες να στοχεύουν με τις ενέργειές και τις δράσεις τους στον εκσυγχρονισμό και στην αναβάθμιση των προσφερόμενων, προς τους πολίτες, ιατρικών υπηρεσιών. 
Αυτό πρωτίστως διαπιστώνεται και από την ολοκλήρωση και λειτουργία της Νέας Πτέρυγας του Νοσοκομείου. 
Ο Δήμος μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τη Διοίκηση του ΓΝΦ εξασφάλισε τα αναγκαία ποσά και προχωρά στην κατασκευή και δεύτερης εξόδου για τα νοσοκομειακά οχήματα στην πίσω πύλη του Νοσοκομείου, ώστε στο ορατό μέλλον να υπάρχει πύλη εισόδου και εξόδου που θα εξασφαλίζει τα εν λόγω οχήματα από πιθανά ατυχήματα που μπορούν να προκληθούν κατά την προσέλευση και αναχώρηση από και προς αυτό.
Συνεχίζουμε και σε αυτόν τον τομέα να πράττουμε σύμφωνα με τις επιθυμίες των συμπολιτών στοχεύοντας πάντα στην αναβάθμιση όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται στον τόπο μας. 


 
Read More »
Δήλωση του Δημάρχου Φιλιατών για το Νοσοκομείο Δήλωση του Δημάρχου Φιλιατών για το Νοσοκομείο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με αφορμή ένα έγγραφο με αριθ. Πρωτ. 733-20/9/2017 που κυκλοφορεί για το Σωματείο σας (Σύλλογος Εργαζομένων Νομού Θεσπρωτίας) θα ήθελα να δηλώσω τα εξής.
Οι συντάκτες αυτού του εγγράφου (το οποίο παρότι γ. γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ ακόμη δεν έχει έρθει στα χέρια μου επίσημα) προσπάθησαν με έντεχνο τρόπο να εμφανίσουν ώς ομόφωνο την παρέμβαση στα εσωτερικά του Σωματείου σας.

Αυτά που εγώ (εκ της θέσης μου) γνωρίζω ώς ομόφωνες αποφάσεις είναι:
Α. Σε κάθε Δήμο ή Νομό της χώρας λειτουργούν πρωτοβάθμια Σωματεία με διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και αυτονομία χωρίς διοικητκή σχέση εξάρτησης με την Ομοσπονδία.
Β. Πρέπει να σταματήσουν οι διαδικασίες διορισμού σε θέσης ευθύνης και να γίνουν άμμεσα κρίσεις.

Όσον αφορά το θέμα των συναδέλφων στα ΚΕΠ και πάλι επιχειρείται μια κατα το δοκούν αξιοποίηση της απόφασης της ΠΟΕ ΟΤΑ η οποία σε καμιά περίπτωση δεν βγήκε για να δικαιολογήσει φωτογραφικές διαδικασίες δημαρχιακών τοποθετήσεων αλλά αντίθετα να υποστηρίξει ότι πρέπει να υπάρχει ίση μεταχείριση για όλους τους συναδελφους ώστε να μπορούν κρίνονται όλοι για όλες τις θέσεις ευθύνης.
Τέλος θεωρώ εντελώς άδικο να δημιουργείται χωρίς λόγο και προς ικανοποιηση μόνο και μόνο μικροπαραταξιακών συμφέροντων μια αρνητική εικόνα για ένα τόσο δραστήριο και μαζικό Σωματείο σαν το δικό σας.
Αθήνα 25/9/2017
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ


 
Read More »
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΛΑ - Του Αναστάσιου Βαφειάδη

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Πριν λίγες μέρες έγραψα σχετικά με τα νέα Θρησκευτικά του Δημοτικού Σχολείου, που ξεκινάνε από την Γ’ Δημοτικού, και το βιβλίο έχει αλλάξει και έχει μεταλλαχτεί σε ένα θρησκειακό μάθημα προσηλυτισμού,,, δηλαδή σε κατηχητικό στα μέτρα της Κυβέρνησης προς την κατεύθυνση που έχει τις εντολές να προωθήσει…

Εκτός από τις απαράδεκτες κινήσεις του Υπουργείου, υπάρχουν και οι “πλάτες” που καλύπτουν αυτές τις ενέργειες, όπως τα κανάλια της Ελληνικής Τηλεόρασης, οι γνωστές εφημερίδες και βέβαια οι μεγαλοδημοσιογράφοι που δεν ρισκάρουν τα χάσουν τους παχυλούς μισθούς,,,,, και έτσι οι ειδήσεις για ένα τόσο σημαντικό συμβάν,,, απλά δεν υπάρχουν…

Αν δεν είχαν την ευαισθησία μερικές ιστοσελίδες (κυρίως τοπικές), εφημερίδες, και βέβαια μερικοί διακεκριμένοι άνθρωποι, γνώστες του αντικειμένου,,, θα είμασταν χαμένοι ανεπιστρεπτί.

Στην Κυβέρνηση θεωρούν ότι θα υπάρξουν μερικές φωνές από τους γονείς, και θα εξαφανιστεί το θέμα, και πάλι θα περάσει το δικό τους (της Κυβέρνησης)… Εδώ θα εκπλαγούν…!!!!


Βέβαια όσο η Εκκλησία στο σύνολο της δεν αντιδράει (υπάρχουν και εκεί μερικές διάσπαρτες φωνές), με μπροστάρη τον Αρχιεπίσκοπο που φέρει τεράστια ευθύνη για αυτά τα έκτροπα, και το μυαλό τους είναι να διώκουν όσους δεν μνημονεύουν τους Μητροπολίτες τους (Μοναχούς, Ηγούμενους κλπ), το πρόβλημα αντί να λύνεται μεγαλώνει.

Στο τελευταίο άρθρο με τίτλο «Ευχές στους Θεσπρωτούς μαθητές για μια καλή σχολική και Ορθόδοξη χρονιά. Δείτε εδώ >>>>> » κάνω αναφορά για τον Καθηγητή (Α.Π.Θ.) – Δικηγόρο Εκκλησιαστικού Δικαίου τον κύριο Κυριάκο Κυριαζόπουλο, όπου αγωνίζεται σκληρά για το θέμα των Αντίχριστων που μετάλλαξαν το βιβλίο των Θρησκευτικών…

Τώρα ήρθε η ευκαιρία να ακούσετε και τον ίδιο από συνέντευξη που έδωσε στης 22/09/2017,,, μιλώντας πάντα χωρίς φόβο και με σκληρή γλώσσα…

Δείτε εδώ >>>>>

ΥΓ: έρχεται και συνέχεια….. 
Βαφειάδης Αναστάσιος 
vafkanast@gmail.com
Read More »
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΛΑ - Του Αναστάσιου Βαφειάδη ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ ΕΙΔΩΛΛΑ - Του Αναστάσιου Βαφειάδη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Θα ηχήσουν οι σειρήνες του ... πολέμου

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017Ανακοινώνεται ότι στις 03 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00΄ θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της περιοχής μας για ένα πρώτο λεπτό, στα πλαίσια διενεργούμενης άσκησης Πολιτικής Άμυνας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».

Γνωστοποιείται επίσης ότι η ήχηση των Σειρήνων Συναγερμού έχει καθαρά δοκιμαστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και επομένως οι πολίτες παρακαλούνται να συνεχίσουν την εργασία τους, χωρίς καμία διακοπή και χωρίς καμία απολύτως σύγχυση ή ανησυχία.

Έτσι εξασφαλίζεται η έγκαιρη προειδοποίηση του πληθυσμού για επικείμενη εχθρική επιδρομή ή για σοβαρά συμβάντα φυσικά ή τεχνολογικά. 


 
Read More »
Θεσπρωτία: Θα ηχήσουν οι σειρήνες του ... πολέμου Θεσπρωτία: Θα ηχήσουν οι σειρήνες του ... πολέμου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον ΟΛΗΓ για το Τουριστικό Καταφύγιο Συβότων

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Αξιότιμε κε Πρόεδρε.

Με την λήψη απόφασης και δημοσίευσή της σε ΦΕΚ για την μετατροπή του Αλιευτικού Καταφυγίου Συβότων σε Τουριστικό, είναι πλέον εμφανέστατο ότι υφίσταται όραμα και ορθός προγραμματισμός, που τηρείται, για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας από τον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε..

Η υλοποίηση νέων εργασιών βελτίωσης του τουριστικού καταφυγίου Συβότων και η δέσμευσή σας για την ανάληψη ανάλογων αποφάσεων και για τα καταφύγια Πλαταριάς και Σαγιάδας, στοχεύοντας στην τελική αδειοδότηση της Μαρίνας Ηγουμενίτσας, αποδεικνύουν την θέληση του φορέα σας για την μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του τουριστικού μας προϊόντος και είναι ένα έργο που οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο πρόσωπό σας κε Πρόεδρε συγχαίροντάς σας για τις πολύπλευρες δράσεις και ενέργειες που αναλαμβάνετε.


Συνδυάζοντάς το δε με τις δράσεις αποτελμάτωσης και υλοποίησης του Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας, που με την σειρά τους (Τουριστικά Καταφύγια – Μαρίνα Ηγουμενίτσας – ΕΚΕΘ) αναμένεται να επιδράσουν θετικότατα στην αύξηση των θέσεων εργασίας αλλά και στην ενίσχυση της υπάρχουσας επιχειρηματικής κοινότητας και την δημιουργία νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στον τόπο μας, η απόδοση των ευσήμων στον Οργανισμό και ιδιαίτερα σε σας είναι αν μη τι άλλο το ελάχιστο εκ μέρους μας.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στηρίζει τις ενέργειες και προσπάθειες του ΟΛΗΓ ΑΕ για την βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος της επιχειρηματικής κοινότητας και δηλώνει παρών σε όποια προσπάθεια κληθεί να συνδράμει προς αυτή την κατεύθυνση. 


 
Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον ΟΛΗΓ για το Τουριστικό Καταφύγιο Συβότων Ευχαριστήρια επιστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας προς τον ΟΛΗΓ για το Τουριστικό Καταφύγιο Συβότων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Έκκληση της μάνας του 36χρονου Ηλία που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Έκκληση προς οποιονδήποτε γνωρίζει το παραμικρό ή έχει δει τον 36χρονο Ηλία Ντρίκο, ο οποίος αγνοείται από το πρωί της Κυριακής, απευθύνει η μητέρα του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υπενθυμίζουμε πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία Θεσπρωτίας ενημερώθηκε λίγο πριν την 1 το μεσημέρι της Κυριακής, από συγγενικά πρόσωπα του 36χρονου, ο οποίος είχε πάει στα ζώα του από το πρωί.Δεν επέστρεψε όμως την συνηθισμένη ώρα στην οικεία του και από τότε οι συγγενείς του άρχισαν να τον αναζητούν.


Στο σημείο όπου υπάρχει ο σταύλος του εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Παρακαλείται όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας. Read More »
Θεσπρωτία: Έκκληση της μάνας του 36χρονου Ηλία που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής Θεσπρωτία: Έκκληση της μάνας του 36χρονου Ηλία που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Θεσπρωτία: Άφαντος ο 36χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017

Άκαρπες παρέμειναν οι έρευνες των αντρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας και της ΕΜΑΚ, με τη βοήθεια μάλιστα ειδικού σκύλου ανίχνευσης, για τον εντοπισμό του 36χρονου κτηνοτρόφου που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής.

Ο 36χρονος Ηλίας είχε μεταβεί το πρωί στον στάβλο του στο βουνό πάνω από το χωριό Σίδερη, και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.
Το αμάξι του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν στο σημείο του στάβλου του.

Οι έρευνες σταμάτησαν το βράδυ και θα συνεχιστούν το πρωί της Δευτέρας με το πρώτο φως της ημέρας.Read More »
Θεσπρωτία: Άφαντος ο 36χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής Θεσπρωτία: Άφαντος ο 36χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείται από το πρωί της Κυριακής Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2017 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες