Ηγουμενίτσα: Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική ομιλία του Θωμά Δημητρίου

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019

Read More »
Ηγουμενίτσα: Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική ομιλία του Θωμά Δημητρίου Ηγουμενίτσα: Την Πέμπτη η κεντρική προεκλογική ομιλία του Θωμά Δημητρίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Θύμα της… μπάρας το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Θύμα της… μπάρας που βρίσκεται στην έξοδο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων έπεσε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας.

Το λεωφορείο που έφευγε από το πρακτορείο με προορισμό την Ηγουμενίτσα, δεν είχε προλάβει να εξέλθει από το χώρο όταν η μπάρα που κινείται αυτόματα έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα παράθυρα των επιβατών.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν κυρίως στο εξωτερικό της τζαμαρίας και ο οδηγός συνέχισε το δρομολόγιο.

Όμως λίγα χιλιόμετρα μετά, κοντά στο αεροδρόμιο αναγκάστηκε να ακινητοποιήσει το λεωφορείο καθώς διαπιστώθηκε ότι η τζαμαρία θρυμματιζόταν.

Το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων διέθεσε δικό του λεωφορείο και παραλήφθηκαν οι επιβάτες οι οποίοι έφτασαν σώοι κι ασφαλείς στον προορισμό τους.
Read More »
Θύμα της… μπάρας το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας Θύμα της… μπάρας το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Δωρεά του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Supermarkets ΓΚΑΜΠΡΕΛΑΣ τα οποία ενισχύσαν την Ένωση με την αγορά δώδεκα (12) μπουφάν και εικοσιτέσσερα (24) μπλουζάκια για τις υπηρεσιακές ανάγκες των δικυκλιστών της ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ. της Δ.Α. Θεσπρωτίας.
Ζούμε στην εποχή της λιτότητας και της αβεβαιότητας, και πράξεις όπως η συγκεκριμένη αποδεικνύουν ότι υπάρχει συνοχή στον κοινωνικό ιστό εν γένει, αλλά και κατανόηση για το δύσκολο έργο που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία.
Αισθανόμαστε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν συμπολίτες μας αναγνωρίζοντας την προσφορά μας ενισχύουν έμπρακτα την προστασία των Αστυνομικών, οι οποίοι καθημερινά δίνουν ένα δύσκολο αγώνα για την ασφάλεια του πολίτη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΚΟΣ Βασίλειος ZΗΣΗΣ Δημήτριος
Read More »
Δωρεά του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Δωρεά του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Γκαμπρέλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: "Σύγκρουση" ΔΕΥΑΗ με τον συνδυασμό Γόγολου

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Τις τελευταίες μέρες η ΔΕΥΑΗ έχει βρεθεί στο στόχαστρο της προεκλογικής εκστρατείας του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία» του κ. Ιωάννη Γόγολου, ο οποίος έχοντας χάσει προφανώς κάθε μέτρο και λογική, επιδίδεται σε μια απέλπιδα προσπάθεια διαστρέβλωσης και συκοφάντησης τώρα και της δημοτικής επιχείρησης, καταπατώντας κάθε έννοια πολιτικού πολιτισμού και ηθικής.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18.05.2019 διένειμε φυλλάδιο στο κέντρο της Ηγουμενίτσας, όπου προσπαθώντας να πείσει τους δημότες για τα «κακώς κείμενα» της Δημοτικής Αρχής, διέσπειρε μια σειρά από ανακρίβειες και συκοφαντίες κατά της ΔΕΥΑΗ και του Προέδρου της. Αν και οι ανακοινώσεις που δημοσιεύει η ΔΕΥΑ αφορούν κατά κανόνα, έργα που έχουν υλοποιηθεί ή πρόκειται να υλοποιηθούν, εντούτοις η Δημοτική Επιχείρηση, προβαίνει σ’ αυτή την ανακοίνωση για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Συγκεκριμένα:

1. Το τιμολόγιο ύδρευσης-αποχέτευσης καθορίζεται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας, η οποία εγκρίνεται από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου, αφού απαραιτήτως συνταχθεί οικονομοτεχνική μελέτη κόστους- οφέλους βιωσιμότητας της ΔΕΥΑΗ, η οποία θα υπολογίσει το ύψος της τιμολόγησης του βασικού αγαθού, βάσει της ανταποδοτικότητας, ισοσκέλισης του προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα της ΔΕΥΑΗ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στους Ν.1069/80, Ν.3199/2003, Οδηγία 2000/60/ΕΚ, Π.Δ. 51/2007 και κανονισμό ΕΕ 1303/2013.

ü Δεν είναι τυχαίο ότι από την υποχρέωση τήρησης της ανωτέρω νομοθεσίας, δεν εγκρίθηκε απόφαση μείωσης χρεώσεων 15% σε συνεπείς καταναλωτές γειτονικού δήμου.

ü Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ιωάννης Γόγολος, το 2011, ως Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας ψήφισε υπέρ της αύξησης του τιμολογίου ύδρευσης–αποχέτευσης (Αποφ. Δ.Σ 12/2011 09.05.2011), έχοντας γνώση της ανωτέρω νομοθεσίας.

Φαίνεται ότι τα 8 χρόνια που πέρασαν από τότε, έκαναν τον κ. Γόγολο να ξεχάσει όσα οφείλει ως δημοτικός σύμβουλος να γνωρίζει, και διεκδικώντας την ψήφο των δημοτών, ως υποψήφιος δήμαρχος να υπόσχεται όσα εκ του νόμου απαγορεύονται.

Ο Δήμος μας, εξαιτίας της γεωμορφολογίας του, δυστυχώς, υποχρεούται να υδρεύεται μόνο από γεωτρήσεις (58 γεωτρήσεις & αντλιοστάσια). Το κόστος ενέργειας συντήρησης και λειτουργίας (πάνω από 1.500.000€ σε ετήσια βάση) είναι τεράστιο, τη στιγμή που γειτονικοί Δήμοι, όπως αυτοί της Πρέβεζας και της Άρτας έχουν τη δυνατότητα της ανέξοδης ύδρευσης από τις πηγές Αγίου Γεωργίου με φυσική ροή.

Παρόλα αυτά η μείωση του τιμολογίου της ΔΕΥΑΗ είναι εφικτή. Προϋποθέτει προγραμματισμό και έργα που θα μειώσουν το ενεργειακό κόστος. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν δρομολογηθεί η τοποθέτηση φωτοβολταϊκής μονάδας βιολογικού καθαρισμού (ΑΔΑ: ΨΝΜΔ469ΧΘ7-830), ο σχεδιασμός φωτοβολταϊκού πάρκου, σύνδεση αγωγού εξωτερικού υδραγωγείου με το εσωτερικό υδραγωγείο Ηγουμενίτσας (υδρογεωτρήσεις Μενίνας), αντικατάσταση κεντρικού αγωγού ύδρευσης Δ.Ε. Μαργαριτίου, αλλά και έργα τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού.

2. Η ΔΕΥΑΗ με την υπ. αριθ. 37/01.07.2013 απόφαση του Δ.Σ. (επί εποχής που ο κ. Γόγολος ήταν μέλος της Δημοτικής πλειοψηφίας), αποφάσισε την ένταξη των εργαζομένων στο Ενιαίο Μισθολόγιο μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμής.

3. Τέλος, οφείλουμε να καταδικάσουμε ως απολύτως αναληθή τον ισχυρισμό περί διπλής αντιμισθίας του Προέδρου της, λόγω κατοχής της θέσεως του Αντιδημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΗ. Οι δημότες οφείλουν να γνωρίζουν ότι η διπλή αντιμισθία απαγορεύεται από την νομοθεσία.

4. Ως εκ τούτου, καλούμε τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γόγολο, να ανακαλέσει άμεσα, όσα δολίως δημοσίευσε, αφού σε αντίθετη περίπτωση η ΔΕΥΑΗ θα κάνει χρήση κάθε νόμιμου μέσου προστασίας της.

Read More »
Ηγουμενίτσα: "Σύγκρουση" ΔΕΥΑΗ με τον συνδυασμό Γόγολου Ηγουμενίτσα: "Σύγκρουση" ΔΕΥΑΗ με τον συνδυασμό Γόγολου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Δημήτρης Πάκος: «Στηρίζουμε τους εργαζομένους στα ΚΗΦΗ του Δήμου μας»

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Δημήτριος Πάκος, στο πλαίσιο της διαρκούς στήριξης των Προνοιακών Δομών, επισκέφθηκε τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Ηγουμενίτσας, όπου και συναντήθηκε με εργαζόμενους και ωφελούμενους.

Ο κ. Πάκος κατά τη διάρκεια των συνεχών επαφών του με τα ΚΗΦΗ Πέρδικας και Πλαταριάς, είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη δημιουργική απασχόληση των ωφελούμενων, αλλά και να συζητήσει για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, δίνοντας έμφαση στη διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των Δομών εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, οι οποίες εξυπηρετούν πλήθος ηλικιωμένων ατόμων μη δυναμένων να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια κ.λ.π), των οποίων το οικογενειακό περιβάλλον, εργάζεται ή αντιμετωπίζει σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας και αδυνατεί να ανταποκριθεί στη φροντίδα του ηλικιωμένου που έχει αναλάβει.

Οι υπηρεσίες των Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων που παρέχονται δωρεάν είναι οι εξής:
Ιατρική-Νοσηλευτική φροντίδα
Συμβουλευτική στήριξη
Φροντίδα για την ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσης
Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης

Μετά τη συνάντηση ο κ. Πάκος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οι Δομές των ΚΗΦΗ, ανήκουν στην οικογένεια των Προνοιακών Δομών του Δήμου Ηγουμενίτσας που στηρίζουμε ξεκάθαρα με σεβασμό τόσο στις ευπαθείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, όσο και στους ίδιους τους εργαζομένους.

Ως Δημοτική Αρχή από την πρώτη κιόλας στιγμή δώσαμε ώθηση στις Προνοιακές Δομές του Δήμου μας καταφέρνοντας την εύρυθμη λειτουργία τους και δίνοντας έμφαση στη σταθεροποίηση των εργασιακών σχέσεων του προσωπικού τους.

Δεν πρόκειται ούτε στιγμή να σταματήσουμε να στηρίζουμε το σημαντικό έργο των εργαζομένων και σε αυτές τις Δομές καθώς και την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας των προγραμμάτων αλλά και τη μόνιμη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους».

Read More »
Δημήτρης Πάκος: «Στηρίζουμε τους εργαζομένους στα ΚΗΦΗ του Δήμου μας» Δημήτρης Πάκος: «Στηρίζουμε τους εργαζομένους στα ΚΗΦΗ του Δήμου μας» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Ενθουσιασμός και σε Γλυκή, Ποταμιά και Χόικα για τον Νικόλα Κάτσιο

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Λίγες ώρες μετά την Κυριακάτικη μαζική ανοικτή εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Νικόλα Κάτσιου στο Γαρδίκι, ο κύκλος των περιοδειών στις Τοπικές Κοινότητες του Αχέροντα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στη Γλυκή, την Ποταμιά και τη Χόικα.

Ελάχιστα 24ωρα πριν τις κάλπες της Κυριακής, τα μηνύματα αισιοδοξίας και εκλογικής στήριξης για την παράταξη «Τόπος Αξιών» έρχονται πλέον από τους πολίτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του δήμου στον Αχέροντα, το Σούλι και την Παραμυθιά. Η επιτυχία της ανοικτής εκδήλωσης του Ν. Κάτσιου το πρωί της Κυριακής στο Γαρδίκι δείχνει ότι οι πολίτες στη Δημοτική Ενότητα Αχέροντα έχουν πειστεί για το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το απόγευμα του Σαββάτου 18 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Τόπος Αξιών» έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τους πολίτες στη Γλυκή, την Ποταμιά και τη Χόικα. Συζήτησε μαζί τους τις δεσμεύσεις του προγράμματός του για τον πρωτογενή τομέα, την τουριστική ανάπτυξη, τη βελτίωση των υποδομών, την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και το πώς θα μετατραπεί ο δήμος σε πραγματικό στρατηγικό σύμβουλο ανάπτυξης για τον κάθε συνδημότη.

Στον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, με βάση τις δεσμεύσεις της παράταξης του Ν. Κάτσιου τέθηκαν επί τάπητος όλες οι σκέψεις των συνδημοτών για μια σειρά τοπικά ζητήματα και συμφωνήθηκε αμέσως μετά τις εκλογές να εντατικοποιηθεί η διαδικασία διαλόγου, ώστε ενόψει της 1ης Σεπτεμβρίου να γίνει έγκαιρα η αξιολόγηση των προτεραιοτήτων που θα προκρίνουν οι ίδιοι οι κάτοικοι.

«Δεν θα γίνει τίποτα εάν προηγουμένως οι τοπικές κοινωνίες και ο καθένας από εσάς δεν έχει συμφωνήσει. Το πρόγραμμά της παράταξής μας αποτυπώνει 100 υλοποιήσιμες προτάσεις που θα θέσουν σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο την πραγματοποίηση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, που θα δημιουργεί ανάπτυξη, ευκαιρίες και δουλειές για όλους σε ένα δήμο πιο λειτουργικό πιο ψηφιακό, που θα βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον καθένα από εσάς. Όμως τις προτεραιότητες θα τις βάλετε εσείς. Ο λόγος σας για εμένα είναι συμβόλαιο!» τόνισε με νόημα ο Ν. Κάτσιος και καταχειροκροτήθηκε από τους συνδημότες μας.
Read More »
Ενθουσιασμός και σε Γλυκή, Ποταμιά και Χόικα για τον Νικόλα Κάτσιο Ενθουσιασμός και σε Γλυκή, Ποταμιά και Χόικα για τον Νικόλα Κάτσιο Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Στις δεσμεύσεις του για την ανάπτυξη της αγροκτηνοτροφίας, αναφέρθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στο Καρβουνάρι, ο Γιάννης Καραγιάννης

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Συνοδευόμενος από μέλη του Συνδυασμού Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, συνομίλησε με κάτοικους του Καρβουναρίου, οι οποίοι του μετέφεραν τον έντονο προβληματισμό τους για την πορεία της αγροκτηνοτροφίας, η οποία όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, βαδίζει με αυτόματο πιλότο τα τελευταία χρόνια, χωρίς καμιά βοήθεια.

Οι κάτοικοι του Καρβουναρίου, ζήτησαν μια σειρά από παρεμβάσεις στην αγροτική οδοποιία και κυρίως προς τις σταφυλικές εγκαταστάσεις, στον δημόσιο φωτισμό και στο δίκτυο ύδρευσης - άρδευσης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνει το πρόγραμμα δεσμεύσεων του Συνδυασμού Δημοτική Ομάδα Συνεργασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον πρωτογενή τομέα και την καθημερινότητα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως επρόκειτο για ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που δίνει λύσεις σε ολα τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τους κατοίκους.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη στο Καρβουνάρι και τις προτάσεις για την ανάπτυξη της αγροκτηνοτροφίας, ο Γιάννης Καραγιάννης, σημείωσε:

"Το σχέδιο μας για την αγροκτηνοτροφία, περιλαμβάνει μια σειρά από εφαρμόσιμες δράσεις, που μπορούν να αντιστρέψουν την σημερινή κατάσταση στον τοπικό πρωτογενή τομέα.

Η πρόσβαση στις κτηνοτροφικές μονάδες και η επάρκεια σε άρδευση και φωτισμό, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την απρόσκοπτη εργασία των αγροτοκτηνοτρόφων.

Εμείς μεταξύ άλλων μέχρι το τέλος του 2019, θα έχουμε θέσει βάσεις για την υλοποίηση των παρακάτω βασικών εργαλείων για την ανάπτυξη της αγροκτηνοτροφίας
  • Ίδρυση συμβουλευτικού γραφείου προγραμμάτων χρηματοδοτησης και συντονισμού ανασυγκρότησης της παραγωγικής βάσης με όρους αειφορίας, καθώς και συμβουλευτικής ενίσχυσης και εκσυγχρονισμού των παραγωγικών διαδικασιών, εξειδικευμένα σε τοπικό επίπεδο, λαμβάνοντας υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά του Δήμου Σουλίου
  • Δημιουργία προγράμματος δια βίου εκπαίδευσης αγροτοκτηνοτρόφων, με στόχο μια γεωργική παραγωγή ορθολογικά οργανωμένη, με σεβασμό στους φυσικούς πόρους, που θα προστατεύει τη βιοποικιλότητα, και που θα ενθαρρύνει τις ελεύθερες συλλογικές μορφές παραγωγής (συνεταιρισμούς)
  • Υποστήριξη για πρωτογενή παραγωγή συνδυαζόμενη με τη μεταποίηση, την εμπορία και την υποδομή της διάθεσης των αγροτικών προϊόντων
  • Υλοποίηση προγράμματος "Πράσινης Αγροκτηνοτροφικής Κοινότητας" με έμφαση στην παροχή εναλλακτικών πηγών ενέργειας σε δομές της πρωτογενούς παραγωγής (ΤΟΕΒ, Κτηνοτροφικές Μονάδες, Αγροτικές Μονάδες κλπ)
  • Ανάπλαση του χώρου της λαϊκής αγοράς και αναβάθμιση των υποδομών για τη στήριξη των παραγωγών / επαγγελματιών και των καταναλωτών.
  • Αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΚΕΓΕ για επιχειρηματικούς και σεμιναριακούς σκοπούς.

Η παράσταση νίκης που μας δίνουν και οι αγροτοκτηνοτρόφοι, ειναι πολύ σημαντική για εμάς και μας γεμίζει ευθύνες για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου μας" ανέφερε ο Γιάννης Καραγιάννης
Read More »
Στις δεσμεύσεις του για την ανάπτυξη της αγροκτηνοτροφίας, αναφέρθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στο Καρβουνάρι, ο Γιάννης Καραγιάννης Στις δεσμεύσεις του για την ανάπτυξη της αγροκτηνοτροφίας, αναφέρθηκε σε μεγάλη συγκέντρωση στο Καρβουνάρι, ο Γιάννης Καραγιάννης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Σήμερα το απόγευμα η κεντρική ομιλία Καχριμάνη στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 22 Μαίου 2019 και ώρα 8:00 μ.μ. στο Εκλογικό Κέντρο της "Αξιοβίωτης Ανάπτυξης Ηπείρου" στην Ηγουμενίτσα (8ης Δεκεμβρίου 15). Θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Read More »
Σήμερα το απόγευμα η κεντρική ομιλία Καχριμάνη στην Ηγουμενίτσα Σήμερα το απόγευμα η κεντρική ομιλία Καχριμάνη στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνάντηση Πάσχου με τον Γ. Παπανδρέου

Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019


Στην πόλη της Ηγουμενίτσας βρέθηκε για λίγη ώρα, ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργος Παπανδρέου, το βράδυ της Τρίτης.

Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην πόλη μας, μεταβαίνοντας στο νησί της Κέρκυρας ωστόσο ζήτησε και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και υποψήφιο βουλευτή με το ΚΙΝΑΛ κ. Αλ. Πάσχο.

Οι δύο άντρες συμφάγανε στο εστιατόριο του κ. Πάσχου, ενώ συζητήσανε για όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, τις εκλογές για την Ευρωβουλή και τη Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για το παραλίγο δημοψήφισμα του 2011.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνάντηση Πάσχου με τον Γ. Παπανδρέου Ηγουμενίτσα: Συνάντηση Πάσχου με τον Γ. Παπανδρέου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Μαΐου 22, 2019 Rating: 5

Σελίδες