Πλημμύρισε και πάλι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή (+BINTEO)

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017


Παρόμοιες εικόνες με αυτές του Δεκεμβρίου του 2014, παρουσιάζει και πάλι ο νέος παραλιακός δρόμος της Ηγουμενίτσας, αφού για ακόμα μία φορά υπερχείλισε το ρέμα του Γραικοχωρίου.

Δεκάδες καταστήματα έχουν πλημμυρίσει ενώ ακινητοποιημένα παραμένουν πολλά αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες τους να μην μπορούν καν να τα πλησιάσουν.

Άντρες του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας έχουν διακόψει την κυκλοφορία από το σημείο του Ερυθρού Σταυρού μέχρι και το νέο τερματικό σταθμό του λιμανιού, ενώ τα οχήματα οδηγούνται στο προορισμό τους μέσω του λιμανιού.Όπως όλα δείχνουν, ο μηχανισμός του Δήμου πιάστηκε ξανά στον ύπνο, αφού μάταια οι κάτοικοι, με ότι μπορούσαν, προσπαθούσαν να ξεβουλώσουν τα φρεάτια που δεν είχαν καθαριστεί.

Ακόμα και σκαπτικό μηχάνημα επιστρατεύτηκε για να σπάσει βουλωμένο φρεάτιο ώστε να βρουν διέξοδο τα λιμνάζοντα νερά.

Πολλά είναι τα παράπονα των κατοίκων, αφού ο κρατικός μηχανισμός αποδείχθηκε ανεπαρκής, ενώ κανένας υπεύθυνος του Δήμου δεν πάτησε το πόδι του στο σημείο, μέχρι και αυτή την ώρα (23.30).

Πολλά είναι τα προβλήματα σε διάφορα σημεία της πόλης της Ηγουμενίτσας, από τη Νέα Σελεύκεια, μέχρι και το Γραικοχώρι.

Η κάμερα του thespro.gr βρέθηκε σε όλα τα σημεία και τα όσα καταγράψαμε θα μπορέσετε να τα δείτε σε νέα μας ανάρτηση, όταν ολοκληρωθεί η επεξεργασίας τους.Read More »
Πλημμύρισε και πάλι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή (+BINTEO) Πλημμύρισε και πάλι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας - Διεκόπη η κυκλοφορία στην παραλιακή (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα - Έντονη χαλαζόπτωση αυτή την ώρα

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017


Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, έχει προκαλέσει η δυνατή βροχή που πέφτει ακατάπαυστα από το πρωί, στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Τα σοβαρότερα προβλήματα, για ακόμα μία φορά, προκλήθηκαν στα γνωστά σημεία, όπως στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, όπου τα νερά έχουν φτάσει στις πόρτες των επιχειρήσεων.

Προβλήματα στη κίνηση των οχημάτων έχουμε και στην παλιά Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, στο ύψος του οικισμού Εθνικής Αντιστάσεως.

Στο σημείο βρίσκονται περιπολικά της Τροχαίας Ηγουμενίτσας που διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων.

Αυτή την ώρα (21.00) η έντονη βροχόπτωση συνεχίζεται και όλοι ανησυχούν για την εξέλιξη κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ανά διαστήματα έχουμε και χαλαζόπτωση.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν και περιοχές στο Λαδοχώρι αλλά και στο κέντρο της πόλης της Ηγουμενίτσας.Read More »
ΕΚΤΑΚΤΟ: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα - Έντονη χαλαζόπτωση αυτή την ώρα ΕΚΤΑΚΤΟ: Προβλήματα από την κακοκαιρία στην Ηγουμενίτσα - Έντονη χαλαζόπτωση αυτή την ώρα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Αύριο Κυριακή οι εκλογές του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. Οι κάλπες στην Θεσπρωτία και η διαδικασία

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017


6 κάλπες θα στηθούν στην Θεσπρωτία την Κυριακή για την εκλογή του/της επικεφαλής του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. 
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ: Φιλοπροοδος Όμιλος Παραμυθιάς
ΓΑΡΔΙΚΙ: Κοινοτικό Κατάστημα Γαρδικίου
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον (2 Κάλπες)
ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ: Πρώην Δημαρχείο Μαργαριτίου
ΦΙΛΙΑΤΙ: Δημαρχείο

Σημειώνεται ότι για να εκλεγεί νέος αρχηγός από τον πρώτο κιόλας γύρο, ο νικητής θα πρέπει να έχει συγκεντρώσει τον 50%+1 των έγκυρων ψήφων. Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, οι δυο πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο. Δικαίωμα ψήφου έχουν οι προσερχόμενοι πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στον Εθνικό Εκλογικό Κατάλογο.

Για να ψηφίσουν οι προσερχόμενοι, εκτός των προεγγραφέντων, οφείλουν να επιδεικνύουν ταυτότητα ή διαβατήριο, να συμπληρώνουν και υπογράφουν την προβλεπόμενη αίτηση/δήλωση και να καταβάλουν ως εισφορά/δωρεά για την κάλυψη της δαπάνης της ψηφοφορίας το ποσό των τριών ευρώ.Στον δεύτερο γύρο (19.11.2017), δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι εκλογείς ψήφισαν στον πρώτο (12.11.2017).

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη). Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας ένα σταυρό προτίμησης το πολύ.

Με ευθύνη της Εφορευτικής Επιτροπής, σε κάθε εκλογικό τμήμα θα τηρούνται δυο καταστάσεις: στην πρώτη θα καταχωρούνται τα στοιχεία όλων όσων θα ψηφίσουν και στη δεύτερη μόνον όσων από τους ψηφίζοντες δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις διαδικασίες για την ίδρυση του νέου κόμματος. Με ευθύνη της Επιτροπής, ο πρώτος κατάλογος θα καταστραφεί δυο μήνες μετά την ψηφοφορία, ενώ ο δεύτερος θα αποτελέσει τη βάση για να καταρτισθεί το Μητρώο Μελών του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα.

Οι επιθυμούντες να ψηφίσουν μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε Εκλογικό Τμήμα.


 
Read More »
Αύριο Κυριακή οι εκλογές του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. Οι κάλπες στην Θεσπρωτία και η διαδικασία Αύριο Κυριακή οι εκλογές του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα. Οι κάλπες στην Θεσπρωτία και η διαδικασία Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Θανατηφόρο τροχαίο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017
Χθες (10-11-2017) το απόγευμα, στο 3ο χιλιόμετρο της Αγροτικής Οδού Συβότων – Βραχανά Θεσπρωτίας, αγροτικό μηχάνημα που οδηγούσε 30χρονος υπήκοος Αλβανίας εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Θανατηφόρο τροχαίο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Θανατηφόρο τροχαίο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Στο Taranto Ιταλίας πραγματοποιήθηκε η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του INTERREG «Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020»

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017


Πραγματοποιήθηκαν στο Taranto της Ιταλίας, μεταξύ 6 & 9 Νοεμβρίου οι εργασίες της Επιτροπής Παρακολούθησης (Joint Monitoring Committee) του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg V-A «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020».

Σκοπός της Επιτροπής, μεταξύ άλλων, ήταν η απόφαση για την ένταξη έργων στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης του Προγράμματος καθώς και οι προδιαγραφές της πρόσκλησης για τα στρατηγικά έργα του Προγράμματος.

Το σύνολο των προτάσεων που εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση στο πλαίσιο της 1ης πρόσκλησης είναι 41.

Ακολούθως παρατίθενται συνοπτικά στοιχεία για κάθε μία από τις εγκριθείσες προτάσεις στις οποίες συμμετέχει η Περιφέρεια Ηπείρου:

1ο ΕΡΓΟ:
Τίτλος: MeDInno: Joint development of innovative processes and products based on local dairy and meat tradition pertaining to ruminant farming and relevant agri-food sectors
Αντικείμενο που αφορά τον «επικεφαλής» εταίρο Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάπτυξη, προώθηση και branding νέων προϊόντων (τυρί και κρέας) που αφορούν τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους, με την παράλληλη διενέργεια εκπαιδευτικών σεμιναρίων και την προσαρμογή τους σε διεθνή πρότυπα. Συνεργασία με την Ένωση Μετακινούμενων Κτηνοτρόφων Ηπείρου.

Προϋπολογισμός Περιφέρειας Ηπείρου: 323.500 €.
Καταληκτική Ημερομηνία παράδοσης έργου: Μάρτιος 20202ο ΕΡΓΟ:
Τίτλος: ERMIS: Earthquake disasters management integrated system
Αντικείμενο που αφορά τον «επικεφαλής» εταίρο Περιφέρεια Ηπείρου: Μελέτη επιπτώσεων σε ειδικού ενδιαφέροντος κατασκευές από τους σεισμούς των προηγούμενων ετών και επικαιροποίηση του νεοτεκτονικού χάρτη περιοχής. Επιπλέον, θα δημιουργηθούν δύο (2) ομάδες άμεσης ετοιμότητας (μια ελληνική και μία ιταλική), οι οποίες θα επιχειρούν σε περιπτώσεις σεισμών και θα εκτελούν κοινές ασκήσεις με σκοπό τη μεταφορά της τεχνογνωσίας. Τέλος, θα γίνει προμήθεια εξοπλισμού διάσωσης. Συνεργασία με το Ινστιτούτο Τεχνικής Σεισμολογίας και Αντισεισμικών Κατασκευών (ΙΤΣΑΚ), εποπτευόμενο από το ΥΠΕΧΩΔΕ

Προϋπολογισμός Περιφέρειας Ηπείρου: 430.000 €.
Καταληκτική Ημερομηνία παράδοσης έργου: Μάρτιος 2020

3ο ΕΡΓΟ:
Τίτλος: ΙΡ2ΜΑ: Large Scale Precision Irrigation Tools for Sustainable Water Management, Landscape Preservation and Improved Agricultural Results
Αντικείμενο που αφορά τον εταίρο Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης των αρδεύσεων με βάση τα εδαφολογικά χαρακτηριστικά, τις απαιτήσεις καλλιεργειών και την εξέλιξη των μετεωρολογικών συνθηκών, με στόχο την εξοικονόμηση του νερού και την προστασία του περιβάλλοντος στους κάμπους της Άρτας, Κόνιτσας, Ιωαννίνων, Κεστρίνης, Μεσοποτάμου και Πρέβεζας. Συνεργασία με ΤΕΙ Ηπείρου, Σχολή Τεχνολογίας, Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων & Διατροφής.

Προϋπολογισμός Περιφέρειας Ηπείρου: 253.000 €.
Καταληκτική Ημερομηνία παράδοσης έργου: Μάρτιος 2020

4ο ΕΡΓΟ:
Τίτλος: CIAK: Common Initiatives to AcKnowledge and valorize tourism potential of the programme area through cinema
Αντικείμενο που αφορά τον εταίρο Περιφέρεια Ηπείρου: Δημιουργία όλων των προϋποθέσεων και ανάπτυξη ενός φορέα (Filmoffice) για την παραγωγή κινηματογραφικών προϊόντων στην περιοχή της Ηπείρου. Ένταξη της πόλης των Ιωαννίνων σε διασυνοριακό δίκτυο festival κινηματογράφου. Συνεργασία με το ίδρυμα «Apulia Film Commission”.

Προϋπολογισμός Περιφέρειας Ηπείρου: 120.000 €.
Καταληκτική Ημερομηνία παράδοσης έργου: Μάρτιος 2020

5ο ΕΡΓΟ:
Τίτλος: Palimpsest: Post Alphabetical Interactive Museum using Participatory, Space-Embedded, Story-Telling
Αντικείμενο που αφορά τον εταίρο Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάπτυξη πλατφόρμας επαυξημένης πραγματικότητας για την παρουσίαση της πολιτιστικής κληρονομιάς στην πόλη των Ιωαννίνων σε συνδυασμό με την υλοποίηση καλλιτεχνικών εγκαταστάσεων σε επιλεγμένα σημεία της πόλης. Συνεργασία με Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Σχολή Καλών Τεχνών, Τμήμα Εικαστικών Τεχνών & Επιστημών της Τέχνης.

Προϋπολογισμός Περιφέρειας Ηπείρου: 180.000 €.
Καταληκτική Ημερομηνία παράδοσης έργου: Μάρτιος 2020

Την Περιφέρεια Ηπείρου, στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης, εκπροσώπησε η Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Ιωαννίνων, αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας κα Τατιάνα Καλογιάννη.


Read More »
Στο Taranto Ιταλίας πραγματοποιήθηκε η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του INTERREG «Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020» Στο Taranto Ιταλίας πραγματοποιήθηκε η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του INTERREG «Ελλάδα – Ιταλία 2014-2020» Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Απάντηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για το ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017


Καλωσορίζουμε τον πρόεδρο αλλά και την ΟΝΝΕΔ Θεσπρωτίας στην πραγματικότητα. Με χαρά διαπιστώσαμε, μέσω της ανακοίνωσής που κυκλοφόρησε στα μέσα, ότι ανακάλυψαν πως υπάρχει ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα και μάχονται για αυτό. Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ μας λέει ότι «φαντάζει αδιανόητη η κυβερνητική απόφαση μεταφοράς του τμήματος της Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ηγουμενίτσας». Φυσικά δεν υπάρχει κυβερνητική απόφαση. Υπήρξε όμως το 2013 μεταφορά τμήματος από το ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, τότε που το τμήμα Ιχθυοκομίας – Αλιείας Ηγουμενίτσας , έφυγε από την πόλη και μεταφέρθηκε στο Μεσολόγγι, με το σχέδιο Αθηνά που διέλυσε την ανώτατη εκπαίδευση. Τότε δεν είδαμε κάποια αντίδραση. Γιατί άραγε;

Και επειδή ο χώρος της εκπαίδευσης είναι πολύ σοβαρός, για να πετάμε πυροτεχνήματα και ατάκες για να δηλώσουμε παρουσία ας μιλήσουμε για την ουσία:
Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας αντιμετωπίζουμε θετικά οποιαδήποτε προσπάθεια γίνεται για τη δημιουργία του Ενιαίου Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας με τη συνεργασία Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων προκειμένου να φτάσουμε σε μια θετική εξέλιξη, τόσο για τα εκπαιδευτικά ιδρύματα που βρίσκονται στο νομό μας, όσο και για τις τοπικές κοινωνίες.

Στο πλαίσιο αυτού του διαλόγου που διεξάγεται, η δική μας πρόταση ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας είναι η αντιστροφή της πραγματικότητας «του σχεδίου Αθηνά» ώστε να γίνει το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων βιώσιμο στο μέλλον, καθώς το κλείσιμο δεν είναι λύση και εκπορεύεται από ορισμένα πανεπιστημιακά συμφέροντα. Πιστεύουμε πως σε θετική κατεύθυνση κινείται, επίσης, η δημιουργία ενός διετούς δωρεάν μετα-λυκειακού κύκλου τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης στο χώρο των Α.Ε.Ι. Με αυτό τον τρόπο, οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ προστατεύονται από τα ιδιωτικά ΙΕΚ, τα οποία είναι αμφιβόλου ποιότητας και αντιμετωπίζουν τους σπουδαστές αποκλειστικά ως πελάτες. Το επόμενο διάστημα, η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέριμνα, ώστε οι δημόσιες και δωρεάν δομές μετα-λυκειακής εκπαίδευσης να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε περιοχής δίνοντας στους αποφοίτους των ΕΠΑΛ ουσιαστική εργασιακή προοπτική με δικαιώματα.Όσον αφορά την νεοσύστατη υπό τον κ. Μητσοτάκη ΟΝΝΕΔ (αφού διέγραψε την παλιά στο συνέδριο με «δημοκρατικό τρόπο») έχουμε να πούμε ότι η νεολαία και οι φοιτητές θυμούνται πολύ καλά τον διαχρονικό τους ρόλο και δεν έχουν να προσδοκούν από αυτούς τίποτα. Θυμόμαστε καλά αυτούς που μείωσαν δραματικά τη χρηματοδότηση της Παιδείας, θυμόμαστε καλά της στάση τους στους νόμους Γιαννάκου για το άρθρο 16 και των Διαμαντοπούλου-Αρβανιτόπουλου, θυμόμαστε καλά αυτούς που επένδυσαν στη διαφθορά και επέκτειναν την εξυπηρέτηση «ημετέρων» στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Που ήταν άραγε η ΟΝΝΕΔ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως Υπουργός απέλυε 2500 εκπαιδευτικούς των ΕΠΑΛ δημοφιλών ειδικοτήτων διαλύοντας την ΤΕΕ, και διέλυσε τα πανεπιστήμια και τα σχολεία με την απόλυση διοικητικών υπαλλήλων των ΑΕΙ-ΤΕΙ και των σχολικών φυλάκων;

«Άριστοι της ΟΝΝΕΔ» ήταν οι 106 φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών που κατέθεσαν ακριβώς την ίδια εργασία σε μάθημα της εξεταστικής του περασμένου Ιουνίου, και η ΟΝΝΕΔ ζήτησε επίσημα να μην τιμωρηθούν. Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε έτσι την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εκπαίδευση με σημειώσεις από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, κεράσματα και ταξιδάκια αναψυχής με λεφτά από το χρεωμένο κόμμα της ΝΔ. Η παιδεία δεν είναι για λίγους και εκλεκτούς αλλά δημόσιο και δωρεάν αγαθό. Το επόμενο διάστημα, το φοιτητικό κίνημα πρέπει να εισέλθει σε διαδικασία ανασύνταξης και να αποτελέσει μια ισχυρή μεταβλητή στην εξίσωση των αλλαγών στο χώρο των Α.Ε.Ι. Να αξιοποιήσει τα εργαλεία που σήμερα θεσμοθετούνται από την Κυβέρνηση της Αριστεράς, για να μπει σε θέση μάχης και να διεκδικήσει καλύτερες συνθήκες σπουδών, περισσότερα δικαιώματα και προοπτική για το μέλλον, κόντρα σε αντιδραστικούς πρυτάνεις και τους εκφραστές του νεοφιλελευθερισμού, μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια.
Οι νομοθετικές παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση της αριστεράς είναι σημαντικές:
Η επαναφορά των απολυμένων στην εκπαίδευση
η καθιέρωση της μαθητείας στα ΕΠΑΛ με πλήρη εργασιακά δικαιώματα
η καθιέρωση δωρεάν μεταπτυχιακών
H κατάργηση των ντροπιαστικών Συμβουλίων Διοίκησης και η θεσμοθέτηση της συνδιοίκησης
η μείωση του φόρτου εξετάσεων στα Γυμνάσια
η καθιέρωση των σχολικών γευμάτων στα Δημοτικά σχολεία
η στήριξη της Ειδικής Αγωγής με νέα σχολεία και καθηγητές
το άνοιγμα των σχολείων στην ώρα τους με βιβλία και καθηγητές
είναι βήματα προς την κατεύθυνση της στήριξης της Δημόσιας και Δωρεάν εκπαίδευσης για όλους. Σήμερα, που οι δυνάμεις της δεξιάς και του κέντρου μάχονται λυσσαλέα το άρθρο 16 του Συντάγματος και τη δημόσια, δωρεάν παιδεία, είναι καθήκον του φοιτητικού κινήματος να ανασυνταχθεί και να παίξει ρόλο πρωτοπόρο στο γκρέμισμα του παλιού και στη δημιουργία μιας νέας πανεπιστημιακής πραγματικότητας, με βασικό γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας 


 
Read More »
Απάντηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για το ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα Απάντηση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για το ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2017 Rating: 5

Σελίδες