Την παραλία του Δρεπάνου καθάρισε η ομάδα του Θεσπρωτού

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Την παραλία του Δρεπάνου καθάρισε η ομάδα του Θεσπρωτού


Στην παραλία του Δρεπάνου βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, η ομάδα και η διοίκηση της ομάδας του Θεσπρωτού.

Οι παίχτες του Θεσπρωτού, παρά την υψηλή θερμοκρασία, μάζεψαν εθελοντικά σκουπίδια από την παραλία, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά την κοινωνική ευαισθησία τους.

Συγχαρητήρια σε όλους του παίκτες και τη διοίκηση της θεσπρωτικής ομάδας.Read More »
Την παραλία του Δρεπάνου καθάρισε η ομάδα του Θεσπρωτού Την παραλία του Δρεπάνου καθάρισε η ομάδα του Θεσπρωτού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για την επαναλειτουργία των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για την επαναλειτουργία των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης 


Εν όψει της σταδιακής επαναλειτουργίας των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου με τον Προϊστάμενο της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Κοτσίνα, τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Θεσπρωτίας κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Ηλία Λώλη και τους Προέδρους των Σχολικών Επιτροπών Β/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Γεώργιο Τσώνη και κ. Κωνσταντίνο Κιτσάτη. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, αφού εκτιμήθηκε συνολικά η κατάσταση, δόθηκε έμφαση στην εντατικοποίηση των μέτρων καθαριότητας και υγιεινής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας των σχολείων θα πραγματοποιείται σχολαστικός καθαρισμός των σχολικών εγκαταστάσεων καθώς και συστηματικός εξαερισμός των αιθουσών τους και θα υπάρχει επάρκεια μέσων ατομικής καθαριότητας στις τουαλέτες και αντισηπτικών στις αίθουσες. Επιπρόσθετα, ο Δήμος θα προβεί σε συμπληρωματικές απολυμάνσεις των σχολείων. 

Είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά, στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς. Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να επαναλειτουργήσουν τα σχολεία με απόλυτη τάξη και ασφάλεια. 

Είναι χρέος όλων μας να ενδυναμώσουμε και να αποφορτίσουμε τους εφήβους καθώς διανύουν ένα κρίσιμο στάδιο της ζωής τους. Αισιοδοξούμε ότι με τη βοήθεια αλλά και υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκομένων μερών, όλα θα πάνε καλά. 

#μένουμε_ασφαλείς_στον_Δήμο_Ηουμενίτσας
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για την επαναλειτουργία των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Ηγουμενίτσα: Συνάντηση για την επαναλειτουργία των σχολείων της Β/θμιας Εκπαίδευσης Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Επίδομα γέννησης, εγκρίθηκε το κονδύλι ύψους 12.238.000 ευρώ

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Επίδομα γέννησης, εγκρίθηκε το κονδύλι ύψους 12.238.000 ευρώ


Εγκρίθηκε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κονδύλι ύψους 12.238.000 ευρώ για την καταβολή του επιδόματος γέννησης του έτους 2020.

Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια, εγκρίθηκε δαπάνη, ύψους 12.238.000 ευρώ, σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ειδικού Φορέα 1033-202 ΑΛΕ 2310506899, οικονομικού έτους 2020.

Το επίδομα αφορά στις αιτήσεις που εγκρίθηκαν έως τις 30 Απριλίου 2020, καθώς και εκκρεμών αιτήσεων που είχαν υποβληθεί τον Μάρτιο 2020.
Read More »
Επίδομα γέννησης, εγκρίθηκε το κονδύλι ύψους 12.238.000 ευρώ Επίδομα γέννησης, εγκρίθηκε το κονδύλι ύψους 12.238.000 ευρώ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις Σουλίου

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις Σουλίου


Λόγω των μέτρων περιορισμού συνάθροισης πολιτών για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, ματαιώνονται οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις Σουλίου.

Οι εκδηλώσεις ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 31 Μαΐου 2020.

Τα μέτρα ωστόσο που παραμένουν σε ισχύ καταστούν αδύνατη την πραγματοποίησή τους και έτσι, όπως επίσημα ανακοινώθηκε, ματαιώνονται.
Read More »
Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις Σουλίου Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Καθαρισμός των παραλίων Πλαταριάς και Αγίας Παρασκευής από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Καθαρισμός των παραλίων Πλαταριάς και Αγίας Παρασκευής από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ)


Σε καθαρισμό και διευθέτηση της παραλίας της Πλαταριάς, αλλά και της παραλίας Αγία Παρασκευή στην Πέρδικα, προχώρησε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Ο καθαρισμός έγινε κατά μήκος ολόκληρης της παραλίας και το αποτέλεσμα, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κοινοποίησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, είναι εντυπωσιακό.

Παραλία Πλαταριάς


Παραλία Αγίας Παρασκευής
Read More »
Καθαρισμός των παραλίων Πλαταριάς και Αγίας Παρασκευής από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ) Καθαρισμός των παραλίων Πλαταριάς και Αγίας Παρασκευής από την Περιφέρεια (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Δικαίωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το Κεντρικό - Τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Δικαίωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το Κεντρικό - Τι θα γίνει με τη φετινή σεζόνΟ Δήμος Ηγουμενίτσας με την αριθμ. 134/2018 αγωγή του, κατά της μισθώτριας Ομόρρυθμης Εταιρείας του Κεντρικού Εστιατορίου - Αναψυκτήριου που βρίσκεται στην παραλία Δρεπάνου, καθώς και κατά του διαχειριστή της, ζήτησε: 
1. Την απόδοση της χρήσης του μίσθιου (έξωση) λόγω μη καταβολής των μισθωμάτων, 
2 Την καταβολή των οφειλόμενων μισθωμάτων
3. την κήρυξη προσωρινά εκτελεστέας της όποιας απόφασης εκδοθεί. 

Η παραπάνω αγωγή μετά από αναβολές συζητήθηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας την 10-10-2019, ενώ η με αριθμ. 31/2020 απόφαση εκδόθηκε στις 24 Μαρτίου 2020, και η οποία δικαιώνει το Δήμο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, υποχρεώνεται η εναγόμενη ομόρρυθμη εταιρεία να αποδώσει στον Δήμο την χρήση του μίσθιου, όπως περιγράφεται στην αγωγή και επίσης να καταβάλει σχεδόν το σύνολο των χρηματικών απαιτήσεων στον Δήμο.

Κηρύσσει δε την απόφαση προσωρινά εκτελεστή και ως προς την διάταξη για απόδοση του μίσθιου και ως προς την διάταξη για καταβολή των μισθωμάτων. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ακόμα και εάν οι εναγόμενοι ασκήσουν έφεση εντός της νόμιμης προθεσμίας από την επίδοση της απόφασης σε αυτούς, η έφεση δεν αναστέλλει την εκτέλεση της απόφαση και μπορεί ο Δήμος να προχωρήσει άμεσα στην έξωση και σε αναγκαστική εκτέλεση για είσπραξη των οφειλόμενων μισθωμάτων.

Εκτός βέβαια και αν οι εναγόμενοι πετύχουν με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, αναστολή, η οποία εφόσον γίνει δεκτή με δικαστική απόφαση και προσωρινή διαταγή, αναστέλλεται η εκτέλεση μέχρι να εκδικαστεί και να εκδοθεί απόφαση στην ασκηθείσα έφεση τους.

Λόγω όμως των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία από την διάδοση του COVID19, με τα οποία έχουν ανασταλεί ορισμένες διαδικασίες των Δικαστηρίων, δεν ήταν δυνατή η επίδοση της παραπάνω απόφασης, ώστε να τρέξουν οι προθεσμίες και να προσχωρήσουν οι διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης της Δικαστικής Απόφασης.

Από τις αρχές του μήνα λοιπόν οι εξελίξεις, που θα κρίνουν εάν θα λειτουργήσει τη φετινή σεζόν το κατάστημα "Κεντρικό", με νέο μισθωτή που ανακηρυχθεί μετά από ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό.
Read More »
Δικαίωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το Κεντρικό - Τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν Δικαίωση του Δήμου Ηγουμενίτσας για το Κεντρικό - Τι θα γίνει με τη φετινή σεζόν Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Έκτακτη επιχορήγηση 75 εκατομμυρίων στους Δήμους για τον Covid

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Έκτακτη επιχορήγηση 75 εκατομμυρίων στους Δήμους για τον Covid


Έκτακτη επιχορήγηση των 332 δήμων της χώρας, με συνολικό ποσό 75 εκατομμυρίων ευρώ, ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επιπλέον δαπάνες και μείωση εσόδων που προκλήθηκαν λόγω των μέτρων αντιμετώπισης του κορονοϊού COVID-19.

«Όπως είχαμε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή, η κυβέρνηση και ειδικά το υπουργείο Εσωτερικών, στέκεται δίπλα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη στηρίζει, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και να ανακουφιστούν εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι από τις πρώτες ημέρες των μέτρων χρηματοδοτήθηκαν εκτάκτως οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας για να αντιμετωπίσουν την πανδημία.

«Σήμερα επιχορηγούνται οι δήμοι της χώρας, με το ποσό των 75 εκατομμυρίων ευρώ. Το υπουργείο σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ θα αποτυπώσουν την πραγματική οικονομική επιβάρυνση των Δήμων και όπου χρειαστεί θα υπάρξει επί πλέον στήριξη της Αυτοδιοίκησης», κατέληξε ο υπουργός.
Read More »
Έκτακτη επιχορήγηση 75 εκατομμυρίων στους Δήμους για τον Covid Έκτακτη επιχορήγηση 75 εκατομμυρίων στους Δήμους για τον Covid Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα


Πάνω από τους 35 βαθμούς κελσίου σκαρφάλωσε σήμερα Παρασκευή ο υδράργυρος στην Ηγουμενίτσα.

Μάλιστα στις 13.20, σημειώθηκε ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας με 35.8 °C . 

Από το 2006 που υπάρχει ο σταθμός Μαυρούδι δεν έχει καταγραφεί υψηλότερη θερμοκρασία για τον μήνα Μάιο..... !!!!!


Read More »
Πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα Πάνω από 35 βαθμούς η θερμοκρασία αυτή την ώρα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναβαθμίζει τον οδοφωτισμό σε LED

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναβαθμίζει τον οδοφωτισμό σε LED


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας, αποφάσισε τη διενέργεια ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φωτιστικών LED και κεντρικού ηλεκτρονικού συστήματος τηλεδιαχείρισης δικτύων ηλεκτροφωτισμού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει της τιμής.

Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 277.500 € με ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 223.790,32) και θα βαρύνει την εγκεκριμένη πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Το έργο αφορά στην αναβάθμιση δικτύων ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Ηγουμενίτσας με την προμήθεια και εγκατάσταση ενός (1) κεντρικού ηλεκτρονικού συστήματος τηλεδιαχείρισης δικτύων ηλεκτροφωτισμού και διακοσίων τριάντα (230) φωτιστικών σωμάτων με σύστημα φωτεινών πηγών τεχνολογίας LED και ελεγκτή φωτιστικού για το σύστημα τηλεδιαχείρισης. 

Όλα τα φωτιστικά σώματα θα τοποθετηθούν σε υφιστάμενους ιστούς, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας για ηλεκτρικά δίκτυα. 

Συγκεκριμένα τα εκατόν δέκα τρία (113) από αυτά θα είναι με βραχίονα κατάλληλα για οδοφωτισμό (για την παραλιακή οδό Αγ. Αποστόλων - Εθν. Αντιστάσεως - 28ης Οκτωβρίου), τα εκατόν πέντε (105) θα είναι κρεμαστού τύπου κατάλληλα για αστικούς δρόμους (για την οδό Κύπρου και τις παρόδους της) και τα δώδεκα (12) θα είναι τύπου κορυφής κατάλληλα για πλατείες και πεζόδρομους (για την κεντρική παιδική χαρά επί της παραλιακής οδού Εθν. Αντιστάσεως). 
Read More »
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναβαθμίζει τον οδοφωτισμό σε LED Ο Δήμος Ηγουμενίτσας αναβαθμίζει τον οδοφωτισμό σε LED Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Ο υπ. επικοινωνίας της TUI Ν. Ευρώπης Ευ. Γεωργίου, για την επανεκκίνηση του τουρισμού

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Ο υπ. επικοινωνίας της TUI Ν. Ευρώπης Ευ. Γεωργίου, για την επανεκκίνηση του τουρισμού


«Οι κρατήσεις που είχαν γίνει, πριν τον Covid19, για Ιούλιο και Αύγουστο παραμένουν ενεργές στο σύστημα της TUI. Δεν θεωρούμε οτι η σεζόν είναι χαμένη. Η αυξημένη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα του Ομίλου της TUI είναι μια ακόμα απόδειξη του σταθερού ενδιαφέροντος για ταξίδια και διακοπές σε καλοκαιρινούς προορισμούς». Τη δήλωση αυτή έκανε στην paramythia-online.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της TUI Νότιας Ευρώπης Ευάγγελος Γεωργίου, αναφερόμενος στην επανεκκίνηση του τουρισμού.

Ο Ευάγγελος Γεωργίου αναφερόμενος στην Ελλάδα, σημείωσε πως έχουμε προετοιμαστεί καλά για την επανέναρξη των δραστηριοτήτων, όπως και οι Βαλεαρίδες η Κύπρος, η Κροατία και η Βουλγαρία.

Ο Ευάγγελος Γεωργίου τόνισε πως η TUI επικεντρώνεται στην από κοινού προσπάθεια με τους συνεργάτες που βρίσκονται σε ταξιδιωτικούς προορισμούς έτσι ώστε να διασφαλίσει την ομαλή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων της μετά τη χαλάρωση των μέτρων και των ταξιδιωτικών περιορισμών που ορίστηκαν λόγω του Covid 19 και επηρέασαν τόσο τις αγορές όσο και τους προορισμούς, ενώ σημείωσε πως «εργαστήκαμε μαζί με τους ξενοδόχους με σκοπό να παρουσιάσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση με συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα και προϋποθέσεις με στόχο να είμαστε όλοι έτοιμοι για την επόμενη ημέρα της άρσης των ταξιδιωτικών οδηγιών»

Αναφερόμενος στις πωλήσεις ο υπεύθυνος επικοινωνίας της TUI Νότιας Ευρώπης Ευάγγελος Γεωργίου, τόνισε πως «οι διακοπές μας συνεχίζουν να πωλούνται για το καλοκαίρι του 2020 και το χειμώνα 2020/21 σε όλες τις χώρες προέλευσης του Ομίλου. Το καλοκαίρι του 2021 είναι ήδη προς πώληση στις περισσότερες από τις αγορές μας, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία»

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συνεργάτες μας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς και σχεδιάζουμε δράσεις για την αύξηση της ζήτησης και την τόνωση των πωλήσεων σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές. Με την επανεκκίνηση των επιχειρηματικών μας δραστηριοτήτων, θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε και πάλι το καλύτερο διαθέσιμο προϊόν για τους πελάτες μας» κατέληξε στην δήλωση του στην paramythia-online.gr, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της TUI Νότιας Ευρώπης
Read More »
Ο υπ. επικοινωνίας της TUI Ν. Ευρώπης Ευ. Γεωργίου, για την επανεκκίνηση του τουρισμού Ο υπ. επικοινωνίας της TUI Ν. Ευρώπης Ευ. Γεωργίου, για την επανεκκίνηση του τουρισμού Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας


Καλείστε να συμμετάσχετε με τηλεδιάσκεψη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει την 18η Μαΐου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00’ με τα παρακάτω θέματα: 

ΘΕΜΑ 1ο 
Έγκριση Μνημονίου Συνεννόησης Συναντίληψης και Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ ΑΕ για την περιοχή του Δρεπάνου. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 2ο 
Αναπροσαρμογή τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε επιχειρήσεις (Βιοτεχνίες – Βιομηχανίες) που λειτουργούν εκτός κοινότητας Ηγουμενίτσας. 
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 3ο 
Συζήτηση για τη σιδηροδρομική σύνδεση Ηπείρου. 
-Εισηγητής: Δήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 4ο 
Εισήγηση ΕΠΖ σχετικά με την εκμίσθωση τμήματος εμβαδού 4.000,00τ.μ. από το τεμάχιο με αριθμό διανομής 1 του Αγροκτήματος Φασκομηλιάς με σκοπό την δημιουργία πρόχειρων σταβλικών εγκαταστάσεων. 
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 5ο 
Έγκριση της με αριθμ. 33/2020 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού καταστροφής υλικού του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας. 
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος. 

ΘΕΜΑ 6ο 
Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της επιτροπής χορήγησης βεβαιώσεων του Ν.4264/2014 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 12 του Ν.4497/2017 (βεβαιώσεις παραγωγής αγροτικών προϊόντων σε παραγωγούς - πωλητές λαϊκών αγορών). 
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΟΝΑΤΟΣ
Read More »
Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας Το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ Δήμου και ΟΛΗΓ για το Δρέπανο, στο Δ.Σ. της Δευτέρας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Ευχαριστήριο για την χορηγία από το κατάστημα MULTIRAMA – NOVA Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020
Ευχαριστήριο για την χορηγία από το κατάστημα MULTIRAMA – NOVA Ηγουμενίτσας 


Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα MULTIRAMA – NOVA Ηγουμενίτσας για την ευγενική προσφορά σε αντισηπτικά μαντηλάκια, τα οποία μοιράστηκαν στα Λύκεια του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και νωπά προϊόντα, τα οποία διανέμονται από το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.
Read More »
Ευχαριστήριο για την χορηγία από το κατάστημα MULTIRAMA – NOVA Ηγουμενίτσας Ευχαριστήριο για την χορηγία από το κατάστημα MULTIRAMA – NOVA Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

ΣΥΒΟΤΑ: Βόλτα στην Πισίνα και το Διαπόρι - Τα κρυμμένα διαμάντια της Ηπειρωτικής ακτογραμμής

Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020Φωτογραφίες-Γιώργος Μαλαμίδης

Πολλοί τα χαρακτηρίζουν, ως την «Καραϊβική της Ελλάδας». Ο λόγος για τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα κρυμμένο διαμάντι της Ηπειρωτικής ακτογραμμής...
Με το καΐκι του Κώστα και τον φωτογράφο Γιώργο Μαλαμίδη,επισκεφθήκαμε τα νησάκια των Συβότων και τις πανέμορφες παραλίες Πίσίνα και Διαπόρι, με τα τιρκουάζ νερά,την λευκή άμμος και τα...εξωπραγματικά τοπία!


Πισίνα
Η παραλία Πισίνα είναι από τις πιο γνωστές παραλίες στα Σύβοτα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του...
ονόματος της.α νερά της είναι τόσο τιρκουάζ και σμαραγδένια, και ταυτόχρονα τόσο διάφανα, που δημιουργούν την αίσθηση ότι κολυμπάς σε κανονικότατη πισίνα. Αξίζει να την επισκεφτείτε, μόνο όμως με σκάφος ή καΐκι, εφόσον βρίσκεται απέναντι από τα Σύβοτα σε ένα νησάκι, αυτό του Αγίου – Νικολάου.Είναι μικρή αλλά πανέμορφη παραλία, στην οποία θα απολαύσετε το μπάνιο σας και θα περάσετε μία αξέχαστη μέρα.


Διαπόρι
Μικρή παραλία με υπέροχα νερά η οποία βρίσκεται στο πέρασμα ανάμεσα στα 2 νησάκια των Συβότων. Μπορείτε να την επισκεφτείτε μόνο με βάρκα, αλλά η ηρεμία που σας προσφέρει το τοπίο είναι ξεχωριστή. Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα, καθώς είναι απόλυτα παρθένα παραλία.


Read More »
ΣΥΒΟΤΑ: Βόλτα στην Πισίνα και το Διαπόρι - Τα κρυμμένα διαμάντια της Ηπειρωτικής ακτογραμμής ΣΥΒΟΤΑ: Βόλτα στην Πισίνα και το Διαπόρι - Τα κρυμμένα διαμάντια της Ηπειρωτικής ακτογραμμής Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Μαΐου 15, 2020 Rating: 5

Σελίδες