Θεσπρωτία: ΙΧ ντελαπάρισε λίγο πριν το Ράι (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας - Σαγιάδας, λίγο πριν το χωριό Ράι.

Ο οδηγός του ΙΧ, για άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στα προστατευτικά κιγκλίδωμα και να αναποδογυρίσει εκτός οδοστρώματος,

Ευτυχώς από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο απομακρύνθηκε με την οδική βοήθεια Μπότσαρης.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Read More »
Θεσπρωτία: ΙΧ ντελαπάρισε λίγο πριν το Ράι (+ΦΩΤΟ) Θεσπρωτία: ΙΧ ντελαπάρισε λίγο πριν το Ράι (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5

Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Σαγιάδας

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017


Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σαγιαδας κ.Διογενης Λιουτσης θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άψογη συνεργασία που είχε το 2016 : 
Τον αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ.Θωμα Πιτούλη,το πρόεδρο του Ο.Λ.ΗΓ κ.Ανδρεα Νταη,το δήμαρχο Φιλιατών Σπύρο Παππά,τους αντιδημάρχους καθώς και τους υπαλλήλους του Δήμου,τους τοπικούς βουλευτές κ.Μάριο Κατση, κ.Βασίλη Γιογιακα καθως και τους διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιαδας κ.Πέτρο Μητσελο και του Λιμενικού Σταθμού κ.Ντακουρη Κωνσταντίνο Στέλνοντας
Παράλληλα στέλνει τις θερμότερες ευχές του για ένα έτος γεμάτο υγεία,δημιουργικότητά και στη βέβαιη συνέχεια της καλής μας συνεργασίας!! 
Read More »
Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Σαγιάδας Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Σαγιάδας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Έφτασαν στην Αθήνα μετά από σχεδόν 24 ώρες

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017Εγκλωβισμένοι στο Αίγιο βρέθηκαν εχτές, εκατοντάδες αυτοκίνητα, ανάμεσα σε αυτά, δύο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας.

Τόσο το λεωφορείο  των 08.30, όσο και αυτό που ξεκίνησε από την Ηγουμενίτσα στις 12.00, έφτασαν στον προορισμό τους, 22,5 ώρες αργότερα για τους επιβάτες του πρώτου και 19 ώρες για τους επιβάτες του δεύτερου λεωφορείου.

Έφτασαν λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Κυριακής, ωστόσο η ταλαιπωρία που υπέστησαν έναν 24ωρο στο δρόμο θα τους μείνει αξέχαστη.  Read More »
Ηγουμενίτσα: Έφτασαν στην Αθήνα μετά από σχεδόν 24 ώρες Ηγουμενίτσα: Έφτασαν στην Αθήνα μετά από σχεδόν 24 ώρες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5

12 ώρες στην Εθνική Οδό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017Εγκλωβισμένοι στο Αίγιο βρίσκονται εκατοντάδες αυτοκίνητα, ανάμεσα σε αυτά, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας, πέντε τουλάχιστον λεωφορεία του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων αλλά κι άλλων ΚΤΕΛ της Ηπείρου. Η Εθνική Οδός Πατρών- Κορίνθου, βρίσκεται στο έλεος της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, η εθνική οδός Αθηνών - Πατρών είναι κλειστή στο 175ο χλμ. στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω χιονιού. Το ίδιο ισχύει στο 172ο χλμ. στο ρεύμα προς Πάτρα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, τόσο στην παλιά όσο και στη νέα εθνική οδό. Ξεκίνησε από τις δύο το μεσημέρι περίπου, χωρίς καμία από τις αρμόδιες υπηρεσίες να είναι σε θέση να ενημερώσει τους εγκλωβισμένους πότε και εάν θα ανοίξει η εθνική.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας που ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι από την Ηγουμενίτσα έχει περίπου 40 επιβάτες εκ των οποίων και 4 παιδιά!

Από τις 6:30 το απόγευμα βρίσκεται στο Αίγιο, έχοντας μπει στην παλιά Εθνική Οδό.

Το λεωφορείο διαθέτει θέρμανση, όχι όμως και τουαλέτα ενώ οι επιβάτες είναι πλέον κατάκοποι, πεινασμένοι και διψασμένοι, ενώ το μαρτυρικό ταξίδι τους δεν έχει τελειώσει ακόμα...Read More »
12 ώρες στην Εθνική Οδό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες 12 ώρες στην Εθνική Οδό, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας - Απίστευτη ταλαιπωρία για 40 επιβάτες Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2017 Rating: 5

Σελίδες