Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Γιάννης Γόγολος

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Σήμερα το απόγευμα 19:00 μ.μ. κατατέθηκε πλήρης με 42 άτομα, ο Συνδυασμός Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία στο πρωτοδικείο Θεσπρωτίας. 

Read More »
Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Γιάννης Γόγολος Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Γιάννης Γόγολος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Υποψηφιότητα έκπληξη του Δημήτρη Δημάκου στον συνδυασμό Λώλου

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Με μία υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, η οποία ενδυναμώνει σοβαρά το ψηφοδέλτιό του, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας, τον φάκελο της υποψηφιότητας του συνδυασμού του ο Γιάννης Λώλος.

Πρόκειται για τον παιδίατρο και εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Δημάκο ο οποίος στις Περιφερειακές εκλογές είχε λάβει 2969 σταυρούς.
Read More »
Υποψηφιότητα έκπληξη του Δημήτρη Δημάκου στον συνδυασμό Λώλου Υποψηφιότητα έκπληξη του Δημήτρη Δημάκου στον συνδυασμό Λώλου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Ο Γιάννης Γόγολος βρέθηκε στο Πεδίο (Αεροδρόμιο) Μαργαριτίου κατά την άφιξη 5 ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία.

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Στο Μαργαρίτι βρέθηκε χθες ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κατά την άφιξη ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία στο διαμορφωμένο Πεδίο ( αεροδρόμιο ) της περιοχής.

Στο meeting που πραγματοποιήθηκε ενημερώθηκε για τις προοπτικές του υπάρχοντος αεροδρομίου. Άκουσε με προσοχή για τον σχεδιασμό από τους εκπροσώπους των περιφερειακών αερολεσχών για την περιοχή και τη δημιουργία κέντρου εκπαίδευσης χειριστών στο Μαργαρίτι.

Επιβεβαίωσε με την παρουσία του το ενδιαφέρον για τα σχέδια των αεροπόρων και δήλωσε τη συμπαράσταση του στις προσπάθειες που γίνονται.

 
" Εκτιμώ πως ο αεροπορικός τουρισμός στην περιοχή μας, θα δώσει προστιθέμενη αξία στο υπάρχον τουριστικό προϊόν και έχω την πεποίθηση πως αποτελεί ευκαιρία για τη χώρα μας και την περιοχή. Δεν μπορώ να αντιληφθώ πραγματικά την αδιαφορία της σημερινής δημοτικής για το είδος αυτό του τουρισμού, αν και είχε δεχθεί τα αιτήματα των υπευθύνων, τα οποία δεν είχαν κανένα οικονομικό κόστος για το Δήμο.

Δεν μπορούν να δουν μπροστά και το έχουν αποδείξει σε όλους τους τομείς. Λίγη υπομονή και ο Δήμος θα αλλάξει πρόσωπα και νοοτροπία ... " δήλωσε μετά την επίσκεψη του ο κ. Γόγολος

Read More »
Ο Γιάννης Γόγολος βρέθηκε στο Πεδίο (Αεροδρόμιο) Μαργαριτίου κατά την άφιξη 5 ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία. Ο  Γιάννης Γόγολος βρέθηκε στο Πεδίο (Αεροδρόμιο) Μαργαριτίου κατά την άφιξη 5 ελαφρών αεροσκαφών από τη Γαλλία. Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Αποκαλύφθηκε προτομή στο Καστρί του αγνοούμενου στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Βασ. Μονάχου

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, με δάκρυα, αλλά και υπερηφάνειας, που ένα παλληκαράκι έκανε το πατριωτικό του χρέος, έγιναν την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 τα αποκαλυπτήρια της προτομής, στη γενέτειρά του Καστρί Θεσπρωτίας, του αγνοούμενου, κατά την κυπριακή τραγωδία του 1974, στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Βασιλείου Μονάχου του Μιχαήλ. Σαράντα πέντε ολόκληρα χρόνια μετά και η μνήμη δεν έσβησε. 
Η προσδοκία δεν έλειψε. 
Η ψυχή των δικών του πόνεσε, πληγώθηκε, αλλά δεν λύγισε και έμεινε άγρυπνη να προσμένει... 
Και το αποτέλεσμα η ανέγερση της προτομής του από την οικογένειά του με τη στήριξη του δήμου Ηγουμενίτσας και της τοπικής κοινότητας, κοντά στην είσοδο του χωριού, ώστε να βλέπουν όλοι τον αγνοούμενο σωματικά, όχι, όμως, πνευματικά, και να μη τον λησμονούν ούτε ως άτομο, ούτε ως υπερασπιστή ιδεωδών και ιδανικών. 
 
Τα αποκαλυπτήρια της προτομής έκανε ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος. Προηγήθηκε η δέηση για την εύρεση αγνοουμένων από ιερείς και η ανάγνωση ενός σύντομου βιογραφικού σημειώματος του στρατιώτη, που διέκοψε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο, για να ανταποκριθεί στο πρόσταγμα του χρέους, στην ιαχή της συνείδησής του, με το όνειρο να τις ξανασυνεχίσει μετά την επιστροφή του, αλλά πολλά χρόνια τώρα όλα τα σκιάζει η σκληρή αγωνία της πένθιμης αναμονής. Κάτι άλλωστε, που φαινόταν στα πρόσωπα του ηλικιωμένου πατέρα του και των αδελφών του.
 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο γενικός πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας Μαρία Καλμπουρτζή, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Κωνσταντής, οι βουλευτές Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος.
 
"ΖΟΥΜΕ ΓΟΛΓΟΘΑ"
H εξαδέλφη του αγνοούμενου, κόρη του αδελφού του, Βίβιαν Μονάχου, ανέφερε ότι η οικογένεια ζει γολγοθά επί 45 χρόνια. Και πρόσθεσε: "Ο Βασίλης ξεκίνησε από το Καστρί και πιστός στο χρέος και την αγάπη για την πατρίδα έδωσε ό,τι πολυτιμότερο είχε – τη ζωή του – για την ελευθερία της Μεγαλονήσου».
 
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ
Τα στεφάνια, που αφέθηκαν στην προτομή του αγνοούμενου στρατιώτη, μια μικρή εξόφληση της υποχρέωσης όλων προς τον αγωνιστή της Πατρίδας και της ελευθερίας. Κατέθεσαν στεφάνια ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Παραμυθιάς, αρχιερατικός επίτροπος περιφέρειας Ηγουμενίτσας πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Κωνσταντής, ο γενικός πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Σπύρος Μιλτιάδης, οι βουλευτές Μάριος Κάτσης και Βασίλης Γιόγιακας, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης, οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσα, Φιλιατών και Παραμυθίας Γιάννης Λώλος, Σπύρος Παππάς και Σταυρούλα Μπραΐμη, η πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας Μαρία Καλμπουρτζή, οι εκπρόσωποι των τοπικών αστυνομικών, λιμενικών και στρατιωτικών αρχών και συγγενείς του.

Θλιμμένα τα πρόσωπα, όσων συμμετείχαν στην τελετή. Βυθισμένα, πνιγμένα στο γιατί. Η τιμή δεν εξαϋλώνει τον πόνο, που γεμίζει τα μάτια. Ωστόσο είναι μια παρηγοριά ότι ο νεός αυτός δεν έσβησε στη λησμονιά του χρόνου. Η ελπίδα ακόμη δεν ξεθώριασε τελείως. Τέσσερις και πλέον δεκαετίες μετά. Μα τα χρώματα δεν είναι όπως πριν.
Η. Μ.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Αποκαλύφθηκε προτομή στο Καστρί του αγνοούμενου στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Βασ. Μονάχου Ηγουμενίτσα: Αποκαλύφθηκε προτομή στο Καστρί του αγνοούμενου στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Βασ. Μονάχου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Ο χαιρετισμός του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Κάτση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Βασίλη Μονάχου

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019

Θα ήθελα αρχικά να σας ευχαριστήσω για την τιμή που μου κάνατε, προσκαλόντας με στη σημερινή τελετή μνήμης και τιμής, για τον συντοπίτη μας Βασίλη Μονάχο που αγνοείτεται από το 1974.

Ως στρατιώτης της ΕΛΔΥΚ, ο Βασίλης Μονάχος ήταν ταγμένος να υπερασπίζεται στην Κύπρο, τις αξίες της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της δικαιοσύνης στη βάση του διεθνούς δικαίου. Μαζί με τους συμπολεμιστές του, έδωσε μιά άνιση αλλά ηρωίκή μάχη απέναντι στις δυνάμεις της τουρκικής εισβολής. Λίγοι απέναντι σε πολλούς, μόνοι απέναντι σε έναν ολόκληρο στρατό, πολέμησαν με θάρρος και αυταπάρνηση τιμώντας τις αξίες και τα ιδανικά του λαού μας..

Αυτοί οι άνθρωποι αφέθηκαν να πολεμούν μόνοι, με ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας. Ο φάκελος της Κυπρου, αν και για δεκαετίες βρίσκονταν στα υπόγεια της Βουλής, από τον περασμένο Οκτώβρη ήρθε στη δημοσιότητα, λύνοντας επιτέλους μια ιστορική και ηθική εκκρεμότητα. Μέσα από τα στοιχεία που προέρχονται από καταθέσεις και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της εποχής, βλέπουμε όλα τα εγκληματικά λάθη της χούντας των συνταγματαρχών που οδήγησαν στην προδοσία της Κύπρου, στις τουρκικές θηριωδίες κατά αμάχων και αιχμαλώτων, και τελικά στην παράνομη κατοχή μεγάλου μέρους του νησιού.

Αυτά πρέπει να τα θυμόμαστε, ειδικά σήμερα που οι ακροδεξιοί νοσταλγοί και οι φασίστες επίγονοι, προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορική μνήμη και να ξαναβγούν μπροστά με πρόσχημα το δήθεν καλό της πατρίδας.

Όμως αγαπητοί συμπολίτες και συγχωριανοί, πέρα από όλα αυτά που ανέφερα, πίσω δηλαδή από τις καταστροφικές πολιτικές, πέρα από τις ηρωικές μάχες, υπάρχουν οι άνθρωποι…

Υπάρχει ο πόνος των γονιών για το αγνοούμενο παιδί τους, υπάρχει η αγωνία της οικογένειας για το δικό τους άνθρωπο, υπάρχει μια ολοκληρη ζωή που περίμενε τον νεαρό τότε Βασίλη για να τη ζήσει και δυστυχώς δεν την έζησε. Γι’ αυτό βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για να θυμόμαστε πάντα ότι πίσω από κάθε ιστορική στιγμή, υπάρχουν πάντα απλοί άνθρωποι, που η ανάγκη και οι αξίες τους, τους μετατρέπουν σε ήρωες. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που ο τόπος μας γέννησε έναν τέτοιον άνθρωπο.

Η Πολιτεία έχει χρέος να συνεχίσει πιο εντατικά την προσπάθεια της, σε διεθνές και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για το θέμα των αγνοουμένων καθώς είναι ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αξιοπρέπειας.

Σας ευχαριστώ
Read More »
Ο χαιρετισμός του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Κάτση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Βασίλη Μονάχου Ο χαιρετισμός του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Κάτση στα αποκαλυπτήρια της προτομής του Βασίλη Μονάχου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Πρώτος κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο ο Νικόλας Κάτσιος

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019
Με 41 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Τόπος Αξιών»

Πρώτος ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου και επικεφαλής της παράταξής «Τόπος Αξιών» Νικόλας Κάτσιος, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας στην Ηγουμενίτσα το πλήρες ψηφοδέλτιο συμμετοχής της παράταξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης του Ν. Κάτσιου συμμετέχουν συνολικά 41 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που είναι και ο ανώτατος επιτρεπτός αριθμός υποψηφίων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου που συνοδευόταν από αντιπροσωπεία του συνδυασμού του, αμέσως μετά τη διαδικασία της υποβολής του φακέλου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Καταθέσαμε σήμερα στο Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας το φάκελο με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή της παράταξής μας στις εκλογές της 26ης Μαΐου. Καταθέσαμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο και το κάναμε έγκαιρα, χωρίς να περιμένουμε να εξαντλήσουμε τα χρονικά περιθώρια που προβλέπει ο Νόμος μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα. Το ψηφοδέλτιο μας ήταν εδώ και μέρες ολοκληρωμένο, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από συνδημότες μας για συμμετοχή που υπερέβαινε τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό των 41 υποψηφιοτήτων. Τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να στρατευθούν στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Τόπος Αξιών». Όλοι οι υποψήφιοί μας ζουν, δημιουργούν και προκόβουν σε αυτό τον τόπο. Εκπροσωπούν όλους τους επαγγελματικούς πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, όλες τις δημιουργικές δυνάμεις στην Παραμυθιά, τον Αχέροντα και το Σούλι. Είναι πολίτες διαφορετικών ηλικιών, που έχουν διακριθεί με την προσφορά και το έργο τους σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς. Μαζί θα δώσουμε μαζί τη μάχη για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας και να πάμε το δήμο Σουλίου μπροστά».
Read More »
Πρώτος κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο ο Νικόλας Κάτσιος  Πρώτος κατέθεσε πλήρες ψηφοδέλτιο ο Νικόλας Κάτσιος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Θεσπρωτού στον Βόλο

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πραγματοποίησε η ομάδα του Θεσπρωτού, η οποία αγωνιζόταν σήμερα στον Βόλο με τη Νίκη.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε στο 29' λεπτό ο Βασίλης Κωνσταντίνου και πλέον η ομάδα της Θεσπρωτίας θα διεκδικήσει την άνοδο στην Football League, την επόμενη Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Θεσπρωτού στον Βόλο Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Θεσπρωτού στον Βόλο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Από την Κίνα στην… Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Την ανάγκη να αξιοποιήσει η Ελλάδα τη μεγάλη ευκαιρία που ανοίγει ο νέος «Δρόμος του Μεταξιού», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, σε δήλωσή του στο περιθώριο του 2ου φόρουμ υψηλού επιπέδου της Πρωτοβουλίας για τον «Δρόμο του Μεταξιού» (Belt and Road Initiative), που διεξάγεται στο Πεκίνο.

«Είναι τρία τα βασικά μηνύματα από τη συνάντηση εδώ, στο Πεκίνο, από τον Πρόεδρο Σι της Κίνας», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, σε μια αναφορά και στην ομιλία του Κινέζου Προέδρου, με την οποία εγκαινιάστηκαν οι εργασίες του φόρουμ.

«Ο Δρόμος του Μεταξιού γίνεται η βάση ενός νέου κοινωνικού - πολιτικού και οικονομικού συμβολαίου για την παγκόσμια διακυβέρνηση που ενσωματώνει βασικές αρχές ισονομίας, διαφάνειας, πράσινης και καθαρής ενέργειας, νέες και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κι ένας πλούτος που θα πρέπει όχι απλώς να υπάρξει μέσα από την ανάπτυξη αλλά και να διανέμεται με έναν δίκαιο τρόπο ώστε να αντιμετωπιστεί η ανεργία, η φτώχεια για να μπορούμε να μιλήσουμε για μια ανθρώπινη παγκοσμιοποίηση», σημείωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ένα δεύτερο μήνυμα, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ότι «ο Δρόμος του Μεταξιού μπορεί να είναι η βάση μιας παγκόσμιας ειρηνικής συνεργασίας αντί ενός εθνικισμού και συγκρούσεων και ιδιαίτερα μιας γέφυρας μεταξύ Ευρώπης και Ασίας».

Και τρίτον -πρόσθεσε- «η Ελλάδα μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια αλλά όχι μόνο για να συμβάλει σε αυτή την πολύ φιλόδοξη, νέα προσέγγιση στον Δρόμο του Μεταξιού, να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία, να αξιοποιήσει τι θέλει και ποιο όραμα θέλουμε εμείς να έχουμε σε αυτό το νέο αιώνα».

Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στην ανάγκη η Ελλάδα να αξιοποιήσει σωστά, όπως τόνισε, αυτή τη «μεγάλη ιστορική ευκαιρία». Να δούμε όπως σημείωσε ο κ. Παπανδρέου, τι ρόλο μπορούν να παίξουν όχι μόνο ο Πειραιάς αλλά και άλλα λιμάνια, άλλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, η Καβάλα, η Ηγουμενίτσα, η Αλεξανδρούπολη.

Πηγή: ΑΠΕ
Read More »
Από την Κίνα στην… Ηγουμενίτσα Από την Κίνα στην… Ηγουμενίτσα  Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Mε τον Νικόλα Κάτσιο ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό νίκης «Τόπος Αξιών» στο δήμο Σουλίου και υποψήφιο δήμαρχο τον Νικόλα Κάτσιο θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου. 
 
Ζει στη Νεράιδα Παραμυθιάς όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση εστίασης, ενώ έχει έντονη κοινωνικά αναφορά στην περιοχή. 
 
Ο Κωνσταντίνος Ευαγγέλου σε δήλωσή του ανέφερε ότι:
 «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η πρόταση του Νικόλα Κάτσιου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης "Τόπος Αξιών". Σε ένα ψηφοδέλτιο ευθύνης και προοπτικής για το δήμο Σουλίου με ικανούς συνδημότες που μπορούν να εγγυηθούν την ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο τόπος». Ο υποψήφιος δήμαρχος Σουλίου Νικόλας Κάτσιος καλωσορίζοντας στο ψηφοδέλτιο τον Κωνσταντίνο Ευαγγέλου ανέφερε ότι: «Η αγάπη του για προσφορά και η διάθεσή του να πάμε το δήμο Σουλίου μπροστά, τον έφερε κοντά μας. Ο Κωνσταντίνος έχει πολλά να προσφέρει στο δήμο μας και η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο μας, δυναμώνει την προσπάθειά μας ακόμη περισσότερο».
Read More »
Mε τον Νικόλα Κάτσιο ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου Mε τον Νικόλα Κάτσιο ο ελεύθερος επαγγελματίας Κωνσταντίνος Ευαγγέλου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Τη Δευτέρα η παρουσίαση υποψηφίων της Περιφερειακής Παράταξης «Ήπειρος Όλον» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας

Κυριακή, Μαΐου 05, 2019


Έχουμε την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού μας, την Δευτέρα 06/05/2019 και ώρα 19:30 στο Πάνθεον Πολιτιστικό Κέντρο Ηγουμενίτσας.

Read More »
Τη Δευτέρα η παρουσίαση υποψηφίων της Περιφερειακής Παράταξης «Ήπειρος Όλον» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας Τη Δευτέρα η παρουσίαση υποψηφίων της Περιφερειακής Παράταξης «Ήπειρος Όλον» για την Π.Ε. Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 05, 2019 Rating: 5

Σελίδες