Δεν επέτρεψαν την είσοδο της κάμερας στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Δεν επέτρεψαν την είσοδο της κάμερας στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

 
 
Οι υπεύθυνοι του ΧΥΤΑ Καρβουναρίου, δεν επέτρεψαν την είσοδο της κάμερας της paramythia-online.gr στις εγκαταστάσεις του ΧΥΤΑ, λίγη ώρα μετά την ανεπίσημη ενημέρωση της Δημάρχου Σουλίου στον Αντιπεριφεριάρχη Θεσπρωτίας Θωμά Πιτούλη, για πιθανό πρόβλημα με υπερχείλιση και μετά από έκτακτη σύσκεψη αντιπεριφέρεια Θεσπρωτίας, για την καταγραφή των ζημιών, καθώς και την λήψη μέτρων.

Το κύτταρο αυτή την στιγμή έχει λήμματα σε ύψος λιγότερο από 0,5 μέτρα, και αυτό μπορεί να οφείλεται σε 3 λόγους: Είτε μεταφοράς των λημμάτων με βυτιοφόρα, είτε υπερχείλισης ή διαφυγής των λημμάτων, είτε συνδυασμού των 2 παραπάνω.

Η paramythia-online.gr μίλησε τόσο με τον πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ Δήμαρχο Πάργας Αντώνη Νάστα, όσο και με την Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη. Επίσης μίλησε με κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. 
 
Τι προέκυψε από αυτές τις επικοινωνίες:

Κάτοικοι της περιοχής:
Υπήρχε διαφυγή λημμάτων από το κύτταρο του ΧΥΤΑ, από το απόγευμα της Κυριακής. Τα λύματα εκ πείρας πιθανολογούν πως διέφυγαν από την βάση του κυττάρου, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Ο Πρόεδρος ΦΟΔΣΑ (Δήμαρχος Πάργας):
Κανένα πρόβλημα με το ΧΥΤΑ. Βυτιοφόρα μεταφέρουν βάσει διαδικασίας τα λήμματα για να μην υπάρξει υπερχείλιση. Ειμαστε σε επαφή με την Παραμυθιά και βρισκόμαστε σε επιφυλακή.

Δήμαρχος Σουλίου:
Ο ΧΥΤΑ είναι σε καλή κατάσταση. Ενημερώθηκα για πρόβλημα υπερχείλισης, ωστόσο δεν το εξακρίβωσα κατά την παρουσία μου εκεί μετά την έκτακτη σύσκεψη. Φαίνεται πως σε κάποιο από τα αναχώματα έχει προκύψει μια μικρή υπερχείλιση και το συμπέρασμα αυτό βγαίνει από την απουσία των ίδιων των αναχωμάτων. Ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία.

Η δικιά μας γνώμη: Πιο κοντά στην πραγματικότητα και πιο ειλικρινείς είναι οι κάτοικοι και η Δήμαρχος Σουλίου. Όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, οι βροχοπτώσεις προκάλεσαν κορεσμό του ΧΥΤΑ, παρά τις εργασίες της Περιφέρειας Ηπείρου πριν από 1 χρόνο. Αποτέλεσμα ήταν η διαφυγή των λημμάτων από την μεριά του Προδρομίου. Μετά την διαφυγή η εντατικοποιήθηκε η προβλεπόμενη μεταφορά των λημμάτων από τα βυτιοφόρα της Πρέβεζας, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το κύτταρο να είναι σχεδόν άδειο. Ωστόσο η επιτόπια αυτοψία της κάμερας της paramythia-online.gr, δεν επιτράπηκε. Αξίζει να σημειώσουμε πως τα 14 χρόνια της ύπαρξης της paramythia-online.gr, «φάγαμε πόρτα», 2 φορές. Και οι 2 φορές ήταν στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου.

Υπενθυμίζουμε πως κουμάντο στον ΧΥΤΑ δεν κάνει η Παραμυθιά. 
Κουμάντο κάνει η Πάργα… Χωρίς σχόλιο…
Read More »
Δεν επέτρεψαν την είσοδο της κάμερας στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Δεν επέτρεψαν την είσοδο της κάμερας στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Σουλίου Σε ποιές περιοχές καταγράφονται ζημιές

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Σουλίου
Σε ποιές περιοχές καταγράφονται ζημιές 


Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Σουλίου στην Παραμυθιά για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σουλίου πραγματοποιήθηκε σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 14:00 έπειτα από πρόσκληση της Δημάρχου Σουλίου κ. Σταυρούλας Μπραΐμη – Μπότση. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας κ. Φράγκος Θωμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ντάγκας Ευάγγελος και Σακαρέλης Δημήτριος, ο Αντιπύραρχος κ. Γκιόκας Λεωνίδας και ο Πυραγός κ. Μπέλλος Ευάγγελος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ο υπαστυνόμος Τσιάκος Κωνσταντίνος από το Α.Τ. Παραμυθιάς, η αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Ν. Θεσπρωτίας κα. Γιαννακοπούλου Σουλτάνα, ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σουλίου κ. Παππάς Γρηγόριος και ο αρμόδιος υπάλληλος σε θέματα πολιτικής προστασίας του Δήμου κ. Παππάς Σπύρος.

Στη σύσκεψη η Δήμαρχος παρουσίασε μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν και επισήμανε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων ώστε να υπάρχει πλήρης αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και των μέσων. Επίσης τονίστηκε το πρόβλημα που υπάρχει για μια ακόμη φορά στον ΧΥΤΑ Καρβουναρίου όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης φαίνεται να υπάρχει υπερχείλιση του κυττάρου. 


 
Στα διοικητικά όρια του Δήμου Σουλίου έως αυτή την στιγμή καταγράφηκαν τα ακόλουθα προβλήματα:

Δ.Κ Παραμυθιάς

- Κατολίσθηση στη θέση: «παλιό Δημαρχείο»

- Κατολίσθηση στον άνω περιφερειακό δρόμο

- Κατολίσθηση εντός της πόλης στη θέση : «Οικία Δρίμτζια»

-Πρόβλημα στα ρέματα εντός Παραμυθιάς

Τ.Κ Γλυκής

-Από την άνοδο της στάθμης του ποταμού Αχέροντα προκλήθηκαν προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα στις παρόχθιες περιοχές ,στην Οδοποιϊα και σε αγροτεμάχια

Τ.Κ Πετουσίου

- Έχει αποκλειστεί το χωριό , η πρόσβαση γίνεται από τον Δήμο Δωδώνης του Νομού Ιωαννίνων – 
 
Τ.Δ. Παρδαλίτσας.

- Κατολίσθηση στο δρόμο προς Πετούσι (συνεχής υποχώρηση εδάφους)

- Διακοπή ρεύματος

- Βλάβη στο αντλιοστάσιο Πετουσίου

- Άμεση διάνοιξη για πρόσβαση του Ασθενοφόρου

Τ.Κ Ζερβοχωρίου

-Κατολίσθηση στο δρόμο προς πλατεία Ζερβοχωρίου

Τ.Κ Παγκρατίου

- Υπερχείλιση ρεμάτων στις θέσεις : «Ρίζου» και «Διαμάντη»

- Ανάγκη για καθαρισμό του ποταμού Κωκυτού.

Τ.Κ Γκρίκας

- Υπερχείλιση ρέματος στη θέση : «Κάϊτσα»

Τ.Κ. Νεοχωρίου

- Από την άνοδο της στάθμης του ποταμού Καλαμά προκλήθηκαν προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα στις παρόχθιες περιοχές ,στην Οδοποιϊα και στο Αντλιοστάσιο στην Νεράιδα

Τ.Κ. Καρυωτίου

-Υπερχείλιση ρεμάτων με συνέπεια να πλημμυρίζει ο κεντρικός δρόμος Παραμυθιάς – Γλυκής

Τ.Κ. Καρβουναρίου

- Υπερχείλιση στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου

- Πλημμυρικά φαινόμενα στην Κυρά Παναγιά επι του κεντρικού δρόμου

Δ.Ε. Σουλίου

- Κατολισθήσεις και ζημιές σε ζωικό κεφάλαιο Η Δημοτική Αρχή είναι σε συνεχή επικοινωνία με την Περιφέρεια Ηπείρου, τους προέδρους και τους τοπικούς εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων και όλους τους αρμόδιους φορείς ώστε να διευθετηθούν προβλήματα που παρουσιάζονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, καταγραφή των ζημιών σε υποδομές και περιουσίες καθώς και πρόληψη για επανάληψη παρόμοιων καιρικών φαινομένων.
Read More »
Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Σουλίου Σε ποιές περιοχές καταγράφονται ζημιές Έκτακτη σύσκεψη στο Δημαρχείο Σουλίου  Σε ποιές περιοχές καταγράφονται ζημιές Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Ολική καταστροφή στο φυτώριο Ντόρκος στο Ράι (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Ολική καταστροφή στο φυτώριο Ντόρκος στο Ράι (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ)


Read More »
Ολική καταστροφή στο φυτώριο Ντόρκος στο Ράι (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Ολική καταστροφή στο φυτώριο Ντόρκος στο Ράι (ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα η Κορύτιανη (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα η Κορύτιανη (+ΦΩΤΟ)


Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα περάσουν και τη σημερινή ημέρα οι κάτοικοι της άνω Κορύτιανης, καθώς τα συνεργεία της ΔΕΗ δεν έχουν καταφέρει να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση, κάτι που κατάφεραν για το κάτω κομμάτι του χωριού.


Αιτία είναι η πτώση αρκετών κολόνων της ΔΕΗ εξ' αιτίας των καθιζήσεων που υπέστη το έδαφος από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών.


Εν το μεταξύ οι κάτοικοι μετράνε ακόμα τις ζημιές που υπέστησαν οι οικοσυσκευές τους με την ελπίδα να την έχουν στρέψει προς το θεό, προσεύχοντας να μην χτυπήσει και νέο κύμα κακοκαιρίας το χωριό τους.

Read More »
Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα η Κορύτιανη (+ΦΩΤΟ) Χωρίς ρεύμα για δεύτερη ημέρα η Κορύτιανη (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο της Μακρυχώρας στην Εγνατία (+ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο της Μακρυχώρας στην Εγνατία (+ΦΩΤΟ)


Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στην έξοδο της Μακρυχώρας στην Εγνατία.

Ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχό του και προσέκρουσε στα πλαϊνά τοιχώματα.

Το ΙΧ υπέστη μικρές υλικές ζημιές.

 

Εκείνη την ώρα επικρατούσε χαλαζόπτωση και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Προανάκριση για τα ακρινή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο της Μακρυχώρας στην Εγνατία (+ΦΩΤΟ) Τροχαίο ατύχημα στην έξοδο της Μακρυχώρας στην Εγνατία (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Διαγωνισμός Αγ. Βαλεντίνου από το Angelika Pallas Hotel

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Διαγωνισμός Αγ. Βαλεντίνου από το Angelika Pallas Hotel


Ένας super τυχερός θα κερδίσει ένα δίκλινο Δωμάτιο στο Ξενοδοχείο μας για να περάσει την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο ή την αγαπημένη του.

Μόλις ένα απλό βήμα για συμμετοχή!

Πατήστε εδώ https://www.facebook.com/AngelikaPallas…/app_427089034046612 και αφήστε το email και το όνομα σας για να συμμετάσχετε (για κινητά και tablet πατήστε εδώ http://angelikapallas.gr/…/valentine/angelika-constest-vale…)

Ο Διαγωνισμός θα λήξει την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

Ο νικητής θα επιλεχθεί μέσα από το εργαλείο τυχαίας επιλογής Random.org και θα ανακοινωθεί την ίδια ημέρα το μεσημέρι. Ευχόμαστε σε όλες και όλους καλή επιτυχία
Read More »
Διαγωνισμός Αγ. Βαλεντίνου από το Angelika Pallas Hotel Διαγωνισμός Αγ. Βαλεντίνου από το Angelika Pallas Hotel Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες
Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ)


Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί, στην Π.Ε. Θεσπρωτίας με θέμα τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις πλημμύρες που χτύπησαν ολόκληρο το Νομό Θεσπρωτίας.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας, οι Δήμαρχοι Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών, πρόεδροι Κοινοτήτων, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής και ο Διοικητής της Τροχαίας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας.


Δείτε τις δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη για το τί αποφασίστηκε όπως και το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες για την καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν.

Read More »
Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ) Έκτακτη σύσκεψη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας για τις πλημμύρες  Δείτε τι αποφασίστηκε και τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Πλημμύρισε και πάλι ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015

Σύσκεψη στην Ηγουμενίτσα
Έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα στην Π.Ε. Θεσπρωτίας

Εικόνες ντροπής, για μία ακόμη φορά στο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου. Το κύτταρο,για μια ακόμη φορά  δεν άντεξε, ξεχείλισε και τα υπολείμματα  από τα σκουπίδια κάλυψαν τη γύρω περιοχή!Για την κατάσταση,έγινε εκτενής ενημέρωση πριν από λίγη ώρα,από την  δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη,στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιείται στην Π.Ε. Θεσπτωτίας,για την ...
καταγραφή των ζημιών,καθώς και την λήψη μέτρων.

Read More »
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Πλημμύρισε και πάλι ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου! ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ-Πλημμύρισε και πάλι ο ΧΥΤΑ Καρβουναρίου! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

ΕΚΤΑΚΤΟ-Έφυγε το Αηδόνι της Ηπείρου,Αλέκος Κιτσάκης!!!

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες

Εσιώπησε από σήμερα το πρωί το Αηδόνι της Ηπείρου!Ο τραγουδιστής  Αλέκος Κιτσάκης.Ο Αλέκος,άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων,όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες. Να θυμίσουμε πως ο Αλέκος Κιτσάκης,μετά από επίσκεψη στό Προεδρικό Μέγαρο  τοπ 2005,γιά να πεί τα κάλαντα στόν Ηπειρώτη φίλο του Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, επιστρέφοντας στό σπίτι υπέστη έμφραγμα και εγκεφαλικό επεισόδειο....Η Ήπειρος και όλη η Ελλάδα είναι φτωχότερη πια...Ο Αλ.Κιτσάκης,γεννήθηκε στο Ριζοβούνι του Νομού Πρέβεζας το 1934 και έμεινε ορφανός σε νεαρή ηλικία. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου άρχισε να συμμετέχει σε εκδηλώσεις της Ηπειρώτικης ομοσπονδίας καθώς και σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο θέατρο Reχ με την Μαρίκα Κοτοπούλη. Εκεί η πριγκίπισσα, τότε, Φρειδερίκη ενθουσιασμένη τον πήρε μαζί της στο παλάτι, όπου και διέμεινε για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια τελείωσε το...
Δημοτικό Σχολείο στό Οικοτροφείο Κέρκυρας (Αχίλλειο Ίδρυμα) και τον Σεπτέμβριο 1949 στάλθηκε στή Μέση Γεωπονική σχολή Πατρών (Σκαγιοπούλειο Ορφανοτροφείο) όπου παράλληλα σπούδασε στό Ωδείο Πατρών, έψελνε στήν εκκλησία και παρουσιάζονταν σε εκπομπές Δημοτικού τραγουδιού στό ραδιόφωνο.Με την επιστροφή του στην Αθήνα συμμετείχε σε εκπομπές της ΕΡΤ ενώ εξασφάλισε, με την βοήθεια του Μανόλη Καλομοίρη, υποτροφία στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Αν και ξεκίνησε τις σπουδές, δεν τελείωσε λόγω στράτευσης. Συνεργάστηκε με την ODEON του Μίνωα Μάτσα και ξεκίνησε την σταδιοδρομία του στη μουσική βιομηχανία. Υπολογίζεται[εκκρεμεί παραπομπή] ότι έχει ηχογραφήσει 2500 τραγούδια.Συνεργάσθηκε με την Καίτη Γκρέι, το Στέλιο Καζαντζίδη, τη Μαρινέλλα, τη Ρίτα Σακελαρίου, την Τζένη Βάνου, τον Περικλή Περράκη το Βασίλη Σούκα, τον Στάθη Κάβουρα, και πολλούς ακόμα καλλιτέχνες. Στη διάρκεια της Δικτατορίας, επειδή το ραδιόφωνο έπαιζε συχνά δημοτικά τραγούδια, ατυχώς το όνομά του συνδέθηκε με το καθεστώς. Αρνήθηκε[ διπλωματικά να τραγουδήσει στή γιορτή της ΕΣΑ, ενώ τον πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο δικτάτορας Δημήτριος Ιωαννίδης, στέλνοντας κάποιον άλλο τραγουδιστή μή επώνυμο. Το 1966 είχε έναν ατυχή πρώτο γάμο και το 1987 είχε το δεύτερο γάμο του, από τον οποίο απέκτησε ένα αγόρι.Η κηδεία του θα γίνει μεθάυριο  Τεταρτη στον Άγιο Νικόλαο Κοπάνων,στα Γιάννενα.
Read More »
ΕΚΤΑΚΤΟ-Έφυγε το Αηδόνι της Ηπείρου,Αλέκος Κιτσάκης!!! ΕΚΤΑΚΤΟ-Έφυγε το Αηδόνι της Ηπείρου,Αλέκος Κιτσάκης!!! Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Τρεις συλλήψεις εχτές στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Τρεις συλλήψεις εχτές στην ΗγουμενίτσαΈνας 45χρονος αλλοδαπός, μια 77χρονη αλλοδαπή καθώς και δύο (02) παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες εχτές, στον επιβατηγό σταθμό του λιμένα Ηγουμενίτσας και συγκεκριμένα στον καταπέλτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ειδικότερα, σε διενεργηθέντα έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δύο (02) αλλοδαποί, διευκόλυναν την παράνομη έξοδο των δύο (02) παράνομων μεταναστών οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν ο καθένας για τον εαυτό του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Επίσης συνελήφθη, πρωινές ώρες
εχτές, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, ένας (01) μετανάστης, διότι εντοπίστηκε στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων να επιχειρεί να κρυφτεί παράνομα σε φορτηγό όχημα, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τρεις συλλήψεις εχτές στην Ηγουμενίτσα Τρεις συλλήψεις εχτές στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

17 φωτογραφίες από την αποκλεισμένη Κορύτιανη Δηλώσεις του Προέδρου του χωριού (+ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
17 φωτογραφίες από την αποκλεισμένη Κορύτιανη
Δηλώσεις του Προέδρου του χωριού (+ΒΙΝΤΕΟ) Read More »
17 φωτογραφίες από την αποκλεισμένη Κορύτιανη Δηλώσεις του Προέδρου του χωριού (+ΒΙΝΤΕΟ) 17 φωτογραφίες από την αποκλεισμένη Κορύτιανη  Δηλώσεις του Προέδρου του χωριού (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015
Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας
Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή

 
Δόθηκε τελικά νωρίς το πρωί στη κυκλοφορία η Εθνική Οδός Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων, στο ύψος του ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας, η οποία είχε σταματήσει από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής.


Οι ολονύχτιες προσπάθειες της Περιφέρειας απέδωσαν καρπούς, αφού το ανάχωμα που δημιουργήθηκε στο σημείο, βοήθησε στο να πέσει η στάθμη του νερού από το οδόστρωμα.
Παρόλα αυτά οι οδηγοί πρέπει να είναι προσεχτικοί και να κινούνται με μικρή ταχύτητα.
Κλειστός παραμένει ο νέος δρόμος για Φιλιάτι και η κίνηση γίνετε μέσω του παλιού, από τον Παραπόταμο.

 

Κλειστός παραμένει και κοντά στο χωριό Μενίνα στο ύψος της Κορύτιανης,η οποία παραμένει αποκλεισμένη από τις καταπτώσεις, ενώ στο χωριό δεν υπάρχει από εχτές το απόγευμα και ηλεκτρικό ρεύμα.
 
Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα παραμένουν από το πρωί τα παρακαλάμια χωριά Κυπάρισσος, Γολά, Ραβοστίβα, Κοκκινιά, Παλαιοκλήσσι και Παλαιοχώρι, αφού οι κολώνες της ΔΕΗ έχουν παρασυρθεί και βρίσκονται στην κοίτη του Καλαμά. 


Συνεργεία της ΔΕΗ αναμένεται να έρθουν σήμερα από τα Ιωάννινα για να προχωρήσουν σε παράκαμψη του υπάρχοντος δικτύου, σε μελέτη και εγκατάσταση νέου δικτύου ηλεκτροδότησης.

Από την άλλη πλευρά, έστω και οριακά, άντεξαν τα αναχώματα του Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή.
 
Αυτή τη στιγμή (8.20) ξεκίνησε και πάλι δυνατή βροχή στη περιοχή της Ηγουμενίτσας και των Φιλιατών και όλοι απεύχονται το να ανέβει και άλλο η στάθμη του Καλαμά.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή Ηγουμενίτσα: Άνοιξε ο δρόμος στο ΚΤΕΟ Θεσπρωτίας  Που υπάρχουν προβλήματα αυτή τη στιγμή Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 02, 2015 Rating: 5

Σελίδες