Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό


Όσο δεν αλλάζουν τα δεδομένα, τόσο θα ζορίζουν τα πράγματα. Ο Θεσπρωτός, που στο γήπεδο παρουσιάζει ένα αξιόμαχο σύνολο ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, εκτός των τεσσάρων γραμμών αντιμετωπίζει πολύ μεγάλα προβλήματα.
Τον τελευταίο καιρό η διοίκηση προσπαθεί να έρθει σε συμφωνία με διάφορους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την Ηγουμενίτσα και ακόμη δεν έχουν εξοφληθεί. Για να γίνουν οι διακανονισμοί αυτό που προτείνουν οι Ηπειρώτες είναι να δώσουν πολύ μικρά ποσά (τριψήφια για να καταλάβει κανείς), αφού το ταμείον είναι μείον.
Ταυτόχρονα, το a-sports.gr είχε ενημερώσει πως θα πρέπει να θωρείται δεδομένη η φυγή ορισμένων ποδοσφαιριστών. Μπονίγια, Πέρες και Μαρτίνες ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να παραμείνουν με την υπάρχουσα κατάσταση. Έμειναν εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και στην ουσία ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιβεβαίωσε την αποχώρησή τους.
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα με τους Καρδιτσιώτες ο Αργεντινός τεχνικός είπε πως «μετά τη φυγή κάποιων ποδοσφαιριστών που είχαμε από την Αργεντινή, προσπαθούμε να φτιάξουμε πάλι τα πράγματα». Η ατάκα αυτή αφορούσε τους τρεις που αναφέραμε.
Επίσης, από τον συγκεκριμένο αγώνα έμεινε εκτός αποστολής ο Μαντζουρανάκης. «Για αγωνιστικούς λόγους» έλεγαν επισήμως από την Ηγουμενίτσα πως πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση. Λίγο διαφορετική είναι η πραγματικότητα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr.
Προ ημερών ο νεαρός αριστερός μπακ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την ασυνέπεια στις πληρωμές. Ζήτησε το αυτονόητο, δηλαδή να καταβληθούν κάποια χρήματα στους παίκτες. Δεν ήταν ο πρώτος που το κάνει. Ίσως να έγινε με άκομψο τρόπο, αλλά γι' αυτό «κόπηκε» από την αποστολή. Πιθανό να υπάρξει διαζύγιο και με εκείνον. Το ερωτηματικό είναι ποιοι θα μείνουν μετά τις γιορτές και κατά πόσο ο Θεσπρωτός μπορεί να συμμαζέψει οικονομικά την κατάσταση.

Read More »
Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό Θεσπρωτός: Αποχωρήσεις και ένα απίθανο σκηνικό Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Ευχαριστήριο 6ου Αγώνα Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Ευχαριστήριο 6ου Αγώνα Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης


Με σύνθημα «Τρέχω - Προσφέρω Ένα Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 6ος Αγώνας Δρόμου Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης, που διοργάνωσαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Δήμος Ηγουμενίτσας και τo Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη χορήγηση τροφίμων (πακέτα αγάπης), που θα διατεθούν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες του Δήμου μας.
Ο Δρόμος Αγάπης, θεσμός πλέον για την πόλη της Ηγουμενίτσας, αγκαλιάστηκε από πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας καθώς και από αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου Ηγουμενίτσας που φορώντας τα κόκκινα σκουφάκια του Αϊ-Βασίλη διέσχισαν τις 2 διαδρομές αγάπης στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι συμμετείχαν στον Αγώνα Αγάπης, την Τροχαία Ηγουμενίτσας και τη Λιμενική Αστυνομία Ηγουμενίτσας, τους χορηγούς της εκδήλωσης και τους υπαλλήλους του Δήμου Ηγουμενίτσας για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Πιο συγκεκριμένα:

Μέγας Χορηγός: ΠΙΝΔΟΣ(ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ )

Χορηγοί: ΖΑΓΟΡΙ (ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ), ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ(ΣΧΟΛΙΚΑ ΕΙΔΗ), ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΧΩΡΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ)

Συνδιοργανωτές:
Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας, ΠΑΕ Α.Σ. Ηγουμενίτσας «Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019», Α.Ε. Νέας Σελεύκειας, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Γραικοχωρίου, Γ.Σ. ΠΡΩΤΕΑΣ Στίβος, Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας, Ναυταθλητικός Όμιλος Ηγουμενίτσας, Black Belt Shotokan Κarate Igoumenitsas, VITALITY by Vivi Tsiknia, Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων, Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ΒΔΕ, Δομή Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Ηγουμενίτσας, Σύλλογος εφοριακών Νομού Θεσπρωτίας, Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Θεσπρωτίας, Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Πέρδικας, Πολιτιστικός Σύλλογος Οικισμού Εθνικής Αντίστασης, Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θεσπρωτίας, Πολιτιστικός Σύλλογος Παραποτάμου, Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Πέρδικας, Πολιτιστικός Σύλλογος Τιτάνη

Χορηγοί επικοινωνίας:
Θεσπρωτικός Παλμός, Thespro.gr, Ηγουμενίτσα η δική μας πόλη, ArtTV, Περιοδικό Step, Thesprotia 24, ΒδΕλλα, Θεσπρωτών ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, 4Uradio

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ευχόμαστε «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!»

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου
Read More »
Ευχαριστήριο 6ου Αγώνα Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης Ευχαριστήριο 6ου Αγώνα Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Ο Παν. Νταής για τη μελέτη για το δέλτα Καλαμά και το Καλοδίκι

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Ο Παν. Νταής για τη μελέτη για το δέλτα Καλαμά και το Καλοδίκι


Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαστε ότι με πρωτοβουλία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ.), ξεκίνησε η διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης για την εκπόνηση της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης (ΕΠΜ), των προστατευόμενων περιοχών της Ηπείρου, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι περιοχές NATURA, που ανήκουν (εν όλω ή εν μέρει) στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Ηγουμενίτσας, δηλαδή ο υγρότοπος των εκβολών (Δέλτα) Καλαμά και η νήσος Πρασούδι, καθώς και τα έλη Καλοδίκι, Μαργαρίτι Καρτέρι. Μέσω της εν λόγω μελέτης, είναι ευκαιρία να τεθούν σαφείς όροι και κανόνες, χωρίς περιττή γραφειοκρατία, για τις χρήσεις γης και την οικονομική – παραγωγική – επενδυτική δραστηριότητα στις περιοχές αυτές, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη και την προστασία της βιοποικιλότητας, μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας δικαίου.

Επίσης, να οριστούν οι ανθρωπογενείς δράσεις που επιτρέπονται στις επιμέρους ζώνες κάθε περιοχής, καθώς και οι όροι άσκησής τους με γνώμονα την προστασία αυτών των οικοσυστημάτων - με το απαράμιλλο φυσικό κάλος - και των ειδών που φιλοξενούν, αλλά και με την προοπτική να λειτουργήσουν ως πόλοι ήπιας και συμβατής με το περιβάλλον τουριστικής ανάπτυξης. Με βάση τα πορίσματα της ΕΠΜ θα εκπονηθούν στη συνέχεια τα αντίστοιχα Σχέδια Διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών, μέσω των οποίων θα προσδιοριστούν τα αναγκαία μέτρα και έργα προστασίας, το κόστος, τα χρονοδιαγράμματα, οι φορείς και οι πηγές χρηματοδότησης.

Αυτή τη στιγμή, ίσως περισσότερο απ΄ ότι ποτέ, οι συγκεκριμένες περιοχές χρειάζονται μια ολιστική προσέγγιση με ευαισθησία στο χαρακτήρα τους, αλλά και με πλήρη συναίσθηση ότι πρόκειται για περιοχές που αποτελούν τοπικό κεφάλαιο. Απαιτείται μια συνολική επαναθεώρηση της ανθρώπινης και παραγωγικής παρουσίας στο χώρο, με στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής.

Καλούμε όλους τους φορείς, αλλά και τους ενεργούς πολίτες της περιοχής μας, να συμμετάσχουν ενεργά στη διαβούλευση μέσω της ιστοσελίδας του Υ.Π.ΕΝ. και να καταθέσουν σχόλια και παρατηρήσεις έως την 31 – 1 – 2023. Ο συνδυασμός «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης», ο επικεφαλής του οποίου Π. Νταής έχει επισημάνει δημόσια εδώ και πολλά χρόνια, την ανάγκη εκπόνησης της ΕΠΜ, θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας και θα διεκδικήσει τεκμηριωμένα την αποδοχή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Όμως, έως την ολοκλήρωση των μελετών και σε μεσοπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα, θα πρέπει να υλοποιηθούν δράσεις άμεσης προστασίας των περιοχών. Παράλληλα με την προστασία, με συγκεκριμένες ενέργειες πρέπει να επιχειρηθεί οργανωμένα και συναινετικά, το πρώτο βήμα για την αξιοποίηση του περιβαλλοντικού πλούτου με την κατασκευή βασικών έργων υποδομής για την εξυπηρέτηση επισκεπτών, που δεν θα κλονίζουν την ισορροπία του τοπίου (π.χ. περιπατητικές διαδρομές) καθώς και με την υλοποίηση δράσεων προβολής και προώθησης αναγνωρισιμότητας (branding) και ενίσχυσης – δικτύωσης της επιχειρηματικότητας (εκδόσεις ενημερωτικών φυλλαδίων, διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων πληροφόρησης, διαδικτυακή προβολή, οργανωμένη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συμμετοχή σε εκθέσεις και εκδηλώσεις, διαφημιστική εκστρατεία κ.α.).

Με τον τρόπο αυτό αναπτύσσεται με τρόπο απόλυτα συμβατό με την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, ο εναλλακτικός τουριστικός πόρος της περιοχής, που αφορά στον φυσιολατρικό – οικολογικό τουρισμό, με στόχο την συγκρότηση πολυθεματικών τουριστικών δικτύων, για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, την αύξηση των εισοδημάτων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων και της απασχόλησης. Η διαφοροποίηση της ταυτότητας του τουριστικού προϊόντος πρέπει να στηρίζεται στην ποικιλία και την ποιότητα των τουριστικών πόρων και την έντονη εναλλαγή του φυσικού και πολιτισμικού περιβάλλοντος, κάτι που θα συμβάλλει στην προστασία και ανάδειξη του φυσικού τοπίου της περιοχής.

Το Υ.Π.ΕΝ. και ο ΟΦΥΠΕΚΑ ξεκίνησαν την προσπάθεια για την οργανωμένη προστασία των προστατευόμενων περιοχών και αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να χαιρετιστεί από όλους. Ο Δήμος θα πρέπει να ακολουθήσει δυναμικά, επιδιώκοντας συνέργειες και ζητώντας την άμεση έναρξη του σχεδιασμού των παρεμβάσεων που θα συμβάλλουν στην ανάδειξη και την αξιοποίηση των περιοχών.

Οι ευκαιρίες χρηματοδότησης υπάρχουν και μπορούν να αναζητηθούν στο ΕΣΠΑ, στο Πρόγραμμα «Ελλάδα 2.0», καθώς και στο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΔΕ). Η Δημοτική Αρχή έχει μπροστά της όλο το 2023 για να το προσπαθήσει. Αν το πράξει καλώς. Αν πάλι όχι, ο Συνδυασμός μας δεσμεύεται ότι η προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση των προστατευόμενων περιοχών, που αποτελούν ήδη βασικό στοιχείο του προγράμματός μας, θα είναι από τις πρώτες προτεραιότητες που θα έχουμε ως επόμενη Δημοτική Αρχή.
Read More »
Ο Παν. Νταής για τη μελέτη για το δέλτα Καλαμά και το Καλοδίκι Ο Παν. Νταής για τη μελέτη για το δέλτα Καλαμά και το Καλοδίκι Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις προστατευόμενες περιοχές της Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις προστατευόμενες περιοχές της Θεσπρωτίας


Τέθηκε από χθες σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη (ΕΠΜ), που αφορά, μεταξύ άλλων, στις προστατευόμενες περιοχές «Natura 2000» του Νομού Θεσπρωτίας.
Αφορά στις παρακάτω προσταυτεόμενες περιοχές: GR2120001 ΕΚΒΟΛΕΣ (ΔΕΛΤΑ) ΚΑΛΑΜΑ, GR2120002 ΈΛΟΣ ΚΑΛΟΔΙΚΙ, GR2120003 ΛΙΜΝΗ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑ, GR2120004 ΣΤΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑ, GR2120005 ΥΓΡΟΤΟΠΟΣ ΕΚΒΟΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΝΗΣΟΣ ΠΡΑΣΟΥΔΙ, GR2120006 ΈΛΗ ΚΑΛΟΔΙΚΙ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΙ, ΚΑΡΤΕΡΙ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗ ΠΡΟΝΤΑΝΙ, GR2120007 ΣΤΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ, GR2120008 ΌΡΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΣΤΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑ, GR2120009 ΌΡΗ ΤΣΑΜΑΝΤΑ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΟΥΝΙ, ΜΕΓΑ ΡΑΧΗ, GR2130010 ΌΡΟΣ ΔΟΥΣΚΟΝ, ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, ΔΑΣΟΣ ΜΕΡΟΠΗΣ, ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΟΡΜΟΥ, ΛΙΜΝΗ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ, GR2140001 ΕΚΒΟΛΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ (ΑΠΟ ΓΛΩΣΣΑ ΕΩΣ ΑΛΩΝΑΚΙ) ΚΑΙ ΣΤΕΝΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑ, GR2140003 ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ ΕΩΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟ ΆΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ), ΑΚΡ. ΚΕΛΑΔΙΟ- ΆΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ

Η δημόσια διαβούλευση για την ΕΠΜ μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (https://ypen.gov.gr/diavouleusi) θα διαρκέσει έως 31/01/2023 και θα ακολουθήσει η εκπόνηση Σχεδίων Διαχείρισης των προστατευόμενων περιοχών με το αντίστοιχο Προεδρικό Διάταγμα.
Η ΕΠΜ θα υποδείξει τις ζώνες και τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης εντός των ορίων τους, σε συνάρτηση με τα προστατευόμενα είδη και οικοτόπους κάθε ομάδας περιοχών και σε αρμονία με τις ανθρωπογενείς δραστηριότητες της ευρύτερης περιοχής.
Τα Σχέδια Διαχείρισης θα επιτρέψουν τη θέσπιση κανόνων άσκησης των επιτρεπόμενων ανθρωπογενών δραστηριοτήτων στις περιοχές της μελέτης.
Σημειώνεται ότι οι Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες, τα Σχέδια Διαχείρισης και τα Προεδρικά Διατάγματα προστασίας των προστατευόμενων περιοχών δεν έχουν ως αντικείμενο τον καθορισμό ή την τροποποίηση χρήσεων σε περιοχές εντός σχεδίου πόλεως, δηλαδή δεν επηρεάζουν τον αστικό πολεοδομικό σχεδιασμό. Επομένως, δεν προτείνονται ούτε εφαρμόζονται χρήσεις γης σε περιοχές εντός σχεδίου.
Read More »
Σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις προστατευόμενες περιοχές της Θεσπρωτίας Σε διαβούλευση η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις προστατευόμενες περιοχές της Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Ευχές από τη ΔΑΣ ΟΤΑ

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Ευχές από τη ΔΑΣ ΟΤΑRead More »
Ευχές από τη ΔΑΣ ΟΤΑ Ευχές από τη ΔΑΣ ΟΤΑ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

“Ουρανοκατέβατος” o Άγιος Βασίλης έφτασε στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στην Ηγουμενίτσα

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
“Ουρανοκατέβατος” o Άγιος Βασίλης έφτασε στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στην Ηγουμενίτσα 


“Ουρανοκατέβατος” o Άγιος Βασίλης έφτασε στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στην Ηγουμενίτσα, με τη βοήθεια της πυροσβεστικής!
Καθώς το σχολείο δε διαθέτει… καμινάδα, ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ηγουμενίτσας, η οποία άμεσα ανταποκρίθηκε.
Έτσι λίγο μετά τις 11 το πρωί το γερανοφόρο όχημα έφερε τον Άγιο στο μικρό πλάτωμα του δάσους, κάτω από το σχολείο όπου τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και μελομακάρονα οι μικροί μαθητές.
Αφού τον διαβεβαίωσαν ότι ήταν… καλά παιδιά, πήραν τα δώρα τους και τον αποχαιρέτησαν με κάλαντα.
Σύμφωνα με ...πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ο Άγιος Βασίλης θα φτάσει με τον ίδιο τρόπο στο 2ο και 3ο Δημοτικό σχολείο Ηγουμενίτσας, αλλά και στο νοσοκομείο Φιλιατών.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:36
00:53
Read More »
“Ουρανοκατέβατος” o Άγιος Βασίλης έφτασε στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στην Ηγουμενίτσα “Ουρανοκατέβατος” o Άγιος Βασίλης έφτασε στο νηπιαγωγείο Μαυρουδίου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Θεσπρωτίας σας εύχεται χρόνια πολλά

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Θεσπρωτίας σας εύχεται χρόνια πολλάRead More »
Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Θεσπρωτίας σας εύχεται χρόνια πολλά Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Θεσπρωτίας σας εύχεται χρόνια πολλά Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Ευχές για τα Χριστούγεννα από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Ευχές για τα Χριστούγεννα από το ΚΕΘΕΑ ΉπειροςRead More »
Ευχές για τα Χριστούγεννα από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Ευχές για τα Χριστούγεννα από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Χρόνια πολλά από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Χρόνια πολλά από τον Πρωτέα ΗγουμενίτσαςRead More »
Χρόνια πολλά από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Χρόνια πολλά από τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Ευχές από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022
Ευχές από το Επιμελητήριο ΘεσπρωτίαςRead More »
Ευχές από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Ευχές από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Δεκεμβρίου 21, 2022 Rating: 5

Σελίδες