Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή της 3ης ΠΕΔΙΛΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2020
Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή της 3ης ΠΕΔΙΛΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)Ανέλαβε τα καθήκοντά του, την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, στην Ηγουμενίτσα, ως διοικητής της 3ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, ο υποπλοίαρχος Αντώνης Μάζης. 


Παρέλαβε τα ηνία από τον υποναύαρχο Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο σε ειδική τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Πάνθεον".


Και ο κ. Μάζης και ο κ. Λαμπρόπουλος, ικανότατοι και οι δύο αξιωματικοί, στους χαιρετισμούς τους, αναφέρθηκαν στο σημαντικό έργο, που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα, που αποτελείται από αξιόμαχο στελεχιακό δυναμικό.


Μεταξύ των παρισταμένων ο βουλευτής Βασίλης Γιόγιακας, ο αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Πιτούλης, οι δήμαρχοι Σουλίου και Φιλιατών Σπύρος Παππάς και Γιάννης Καραγιάννης, ο τ. βουλευτής Ηλίας Βεζδρεβάνης κ.ά.


Να σημειωθεί ότι η 3η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, με έδρα την Ηγουμενίτσα, έχει περιοχή δικαιοδοσίας τις λιμενικές αρχές, που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ιθάκης, Λευκάδας, Κέρκυρας, Αιτωλοακαρνανίας επί των ακτών της βορείως της άκρας Πετηνάρι, Άρτας, Πρέβεζας και Θεσπρωτίας.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή της 3ης ΠΕΔΙΛΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Ηγουμενίτσα: Πραγματοποιήθηκε η παράδοση - παραλαβή της 3ης ΠΕΔΙΛΣ (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 07, 2020 Rating: 5

Σελίδες