Απαγχονισμένος βρέθηκε νεαρός άνδρας αγνώστων στοιχείων

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Απαγχονισμένος με αυτοσχέδιο βρόγχο, κατασκευασμένο από ζώνη και ρούχα, βρέθηκε ένας άνδρας, νεαρής ηλικίας, κοντά στη Λυγιά Πρέβεζας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τον νεαρό εντόπισε σε αγρόκτημα- ελαιώνα, κάτοικος της περιοχής ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.Στο σημείο βρέθηκαν περιπολικά του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας καθώς και του Α.Τ..

Ο νεαρός δεν έχει αναγνωριστεί και εικάζεται ότι πρόκειται για αλλοδαπό. 
Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη.


 
Read More »
Απαγχονισμένος βρέθηκε νεαρός άνδρας αγνώστων στοιχείων Απαγχονισμένος βρέθηκε νεαρός άνδρας αγνώστων στοιχείων Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Διαφημιστείτε έξυπνα, φθηνά και αποτελεσματικά μέσα από το thespro.gr

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Το thespro.gr είναι το μέσο που σχεδόν κάθε Θεσπρωτός, που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο, διαβάζει καθημερινά.

Ο μέσος όρος των μοναδικών επισκεπτών ανά μήνα, ξεπερνάει τις 40.000, έχοντας συνεχή ανοδική τάση.

Ενδεικτικά δημοσιεύουμε τα στατιστικά στοιχεία της google analytics για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο του 2017, καθώς και τα συνολικά στατιστικά από την αρχή της χρονιάς:
 
  • Τον Απρίλιο του 2017, επισκέφθηκαν το site μας 47.526 μοναδικοί χρήστες, διαβάζοντας 279.604 αναρτήσεις μας, στις 138.867 επισκέψεις τους. 
 

  • Τον Μάιο του 2017, επισκέφθηκαν το site μας 40.797 μοναδικοί χρήστες, διαβάζοντας 251.604 αναρτήσεις μας, στις 130.211 επισκέψεις τους.
 
  • Από την αρχή της χρονιάς, 1η Ιανουαρίου 2017 μέχρι και την 9η Ιουνίου 2017, επισκέφθηκαν το site μας 147.362 μοναδικοί χρήστες, διαβάζοντας 1.223.658 αναρτήσεις μας, στις 610.029 επισκέψεις τους.

Μέσα από τις σελίδες του site, ο αναγνώστης, πέρα από το ότι ενημερώνεται πρώτος για κάθε νέο της περιοχής, μπορεί να ενημερωθεί και για κάθε είδους επαγγελματική δραστηριότητα και πολιτιστική εκδήλωση.

Διαφημίστε την επιχείρησή σας ή την εκδήλωσή σας, στο νούμερο 1 site της περιοχής, με την εγγύηση πως την διαφήμισή σας θα την βλέπουν 40.000 άτομα κάθε μήνα και με το χαμηλότερο κόστος.

Διαθέτουμε διαφημιστικά πακέτα που ταιριάζουν σε κάθε οικονομική δυνατότητα και μαζί θα προσαρμόσουμε τη διαφημιστική σας καμπάνια, ανάλογα την περίπτωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για προσφορά διαφημιστικής συνεργασίας.

thespro.gr
Υπεύθυνος: Αναστασίου Α. Ευάγγελος
Τηλ. 6937784937
Email: info@892.gr
Read More »
Διαφημιστείτε έξυπνα, φθηνά και αποτελεσματικά μέσα από το thespro.gr Διαφημιστείτε έξυπνα, φθηνά και αποτελεσματικά μέσα από το thespro.gr Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Subtitula» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στην Ηγουμενίτσα

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Άλλη μια πρωτοπορία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας. Το εν λόγω Τμήμα ξεκίνησε το εαρινό εξάμηνο 2017 επιμορφωτικό σεμινάριο υποτιτλισμού για τους φοιτητές της κατεύθυνσης Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών.

Πρωταρχικός στόχος είναι οι φοιτητές να διδαχτούν και να εξοικειωθούν με τη θεωρία και την πράξη του υποτιτλισμού. Επίσης δίνεται στους φοιτητές μια επιπλέον προοπτική για μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση, έχοντας ως σημείο αναφοράς το δίκτυο ακαδημαϊκών και επιχειρηματικών συνεργασιών, το οποίο πλαισιώνει την όλη προσπάθεια.Ως γνωστόν το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου ως το μοναδικό που προσφέρει την κατεύθυνση των Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών στη Διοίκηση και στην Οικονομία, στοχεύει στην εξωστρέφεια, δημιουργώντας συνεργασίες με ξένα Τριτοβάθμια Ιδρύματα έχοντας τη διαπολιτισμικότητα και την πολυγλωσσία ως βασικά πλαίσια έρευνας και διδασκαλίας.

Η αυλαία για την παρουσίαση της δουλειάς των φοιτητών στο σεμινάριο υποτιτλισμού θα ανοίξει στις 16 & 17 Ιουνίου 2017, 7 μμ.. To 1ο Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους «Subtitula» θα λάβει χώρα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων με τη συμμετοχή διακεκριμένων ατόμων του χώρου, αποσκοπώντας στην εκτενή παρουσίαση και προβολή εμπειριών και γνώσεων από την πολυδιάστατη αυτή δράση. 


 
Read More »
1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Subtitula» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στην Ηγουμενίτσα  1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους «Subtitula» στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου, στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Ονειρεμένη Ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ)

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Ένα τέλειο απόγευμα πέρασαν τη Δευτέρα 5 Ιουνίου μικροί και μεγάλοι στον ποδηλατόδρομο Ηγουμενίτσας !!!

Τα χαμόγελα, η χαρά και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των παιδιών που αποτυπώνονται στις παρακάτω φωτογραφίες !!!

Πολλοί μαθητές και γονείς του σχολείου μας, αλλά και από άλλα σχολεία, άλλοι με ποδήλατα και άλλοι με τα πόδια, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α' Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας ,για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος που είναι κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου !!!


Ήταν απίστευτο ήρθαν μαθητές και από άλλα σχολεία της πόλης που σημαίνει ότι τα παιδιά θέλουν να γίνονται όμορφες δράσεις !!!

Μια υπόσχεση δώσαμε όλοι να διατηρούμε το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΑΡΟ !!!

Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους εθελοντές γονείς που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια η ποδηλατάδα ( μπαίνοντας ανάμεσα στα παιδιά ώστε να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους ) .

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ στο σύλλογό μας που για ακόμη μια φορά έδωσε χαρά αλλά και μηνύματα για την προστασία του περιβάλλοντος στα παιδιά μας !!!

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και αποτελεί την κύρια εκδήλωση του ΟΗΕ από το 1972 για την ενημέρωση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα.
Στέργιος Παλπάνης


 
Read More »
Ονειρεμένη Ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Ονειρεμένη Ποδηλατάδα στην Ηγουμενίτσα (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Μικρή Άμμος - Το must του καλοκαιριού στα Σύβοτα

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Μία από τις πολύ όμορφες παραλίες στα Σύβοτα, που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τις ποιοτικές διακοπές και τις άριστες υπηρεσίες, είναι αυτή της Μικρής Άμμου.


Το Beach bar έχει ανακαινιστεί πλήρως με σκοπό να χαρίσει όμορφες στιγμές σε Έλληνες και ξένους που θα επιλέξουν και φέτος για τις διακοπές τους την Ήπειρο και τα Σύβοτα. 


Η Μικρή Άμμος έχει γίνει σημείο αναφοράς καθώς συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία της θάλασσας με την άγρια ομορφιά του βουνού ενώ είναι υποδειγματική η φιλοξενία για όσους την επιλέγουν, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει φανατικούς φίλους!Read More »
Μικρή Άμμος - Το must του καλοκαιριού στα Σύβοτα Μικρή Άμμος - Το must του καλοκαιριού στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

ΣΥΒΟΤΑ: Βόλτα στην Πισίνα και το Διαπόρι - Τα κρυμμένα διαμάντια της Ηπειρωτικής ακτογραμμής

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Φωτογραφίες-Γιώργος Μαλαμίδης

Πολλοί τα χαρακτηρίζουν, ως την «Καραϊβική της Ελλάδας». Ο λόγος για τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα κρυμμένο διαμάντι της Ηπειρωτικής ακτογραμμής...
Με το καΐκι του Κώστα και τον φωτογράφο Γιώργο Μαλαμίδη,επισκεφθήκαμε τα νησάκια των Συβότων και τις πανέμορφες παραλίες Πίσίνα και Διαπόρι, με τα τιρκουάζ νερά,την λευκή άμμος και τα...εξωπραγματικά τοπία!


Πισίνα
Η παραλία Πισίνα είναι από τις πιο γνωστές παραλίες στα Σύβοτα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του ονόματος της. 
Τα νερά της είναι τόσο τιρκουάζ και σμαραγδένια, και ταυτόχρονα τόσο διάφανα, που δημιουργούν την αίσθηση ότι κολυμπάς σε κανονικότατη πισίνα. 
Αξίζει να την επισκεφτείτε, μόνο όμως με σκάφος ή καΐκι, εφόσον βρίσκεται απέναντι από τα Σύβοτα σε ένα νησάκι, αυτό του Αγίου – Νικολάου.
Είναι μικρή αλλά πανέμορφη παραλία, στην οποία θα απολαύσετε το μπάνιο σας και θα περάσετε μία αξέχαστη μέρα.

Διαπόρι
Μικρή παραλία με υπέροχα νερά η οποία βρίσκεται στο πέρασμα ανάμεσα στα 2 νησάκια των Συβότων. 
Μπορείτε να την επισκεφτείτε μόνο με βάρκα, αλλά η ηρεμία που σας προσφέρει το τοπίο είναι ξεχωριστή. 
Προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα, καθώς είναι απόλυτα παρθένα παραλία.


Read More »
ΣΥΒΟΤΑ: Βόλτα στην Πισίνα και το Διαπόρι - Τα κρυμμένα διαμάντια της Ηπειρωτικής ακτογραμμής  ΣΥΒΟΤΑ: Βόλτα στην Πισίνα και το Διαπόρι - Τα κρυμμένα διαμάντια της Ηπειρωτικής ακτογραμμής Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Plataria Beach: Μοναδικές προσφορές για όλο τον Ιούνιο

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017Read More »
Plataria Beach: Μοναδικές προσφορές για όλο τον Ιούνιο Plataria Beach: Μοναδικές προσφορές για όλο τον Ιούνιο Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Και το φετινό Καλοκαίρι, ζήστε μοναδικές και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Η παραλία Δρέπανος μαζί με το Μακρυγιάλι είναι μια τεράστια ενιαία παραλία που φτάνει σχεδόν τα 4 χιλιόμετρα από άκρη σε άκρη.
 
Το μοναδικό πλέον κατάστημα που λειτουργεί από τον Μάιο του 2009 σε όλη τη παραλία (πέρα από το οργανωμένο κάμπινγκ), είναι το  Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ"
Τα πολύ ρηχά και ζεστά νερά της παραλίας μπροστά από το  "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ", καθώς και ο ναυαγοσώστης που διαθέτει, το κατατάσσει στους ιδανικούς καλοκαιρινούς προορισμούς για οικογένειες με μικρά παιδιά καθώς και για ηλικιωμένους.

Οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν για τους πελάτες του καταστήματος, ο καφές και η μπύρα έχουν μόνο 2,5 ευρώ, τα οποία μπορείτε να τα απολαύσετε εκτός από το μπαράκι του, και πάνω στην παραλία.

Το μπαρ του καταστήματος

Στο εστιατόριο θα βρείτε Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα καθώς και φρέσκα θαλασσινά, σε πολύ προσιτές τιμές.
 
Τέλος αναλαμβάνει και τις κοινωνικές εκδηλώσεις σας, όπως βαφτίσεις και γενέθλια, ενώ διαθέτει και παιδική χαρά.

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλέφωνο - 2665027495
Email - infobarkabas@gmail.com
Facebook: https://Kentrikon.Drepano
 
Read More »
Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Ζήστε ξέγνοιαστες καλοκαιρινές στιγμές στη παραλία Δρέπανο και στο Εστιατόριο - Μπαρ "ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ" Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Kyprianou House - Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...)

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Κάντε την δεξίωση σας αξέχαστη στο Belvedere pool-bar! Αναλαμβάνουμε κάθε είδος εκδηλώσεις όπως γάμος, βάπτιση, παιδικό πάρτυ η γενέθλια. 
Σε αυτό το ήσυχο και όμορφο περιβάλλον, λίγο πιο έξω από την Ηγουμενίτσα, έχουμε δημιουργήσει έναν χώρο ξεχωριστό και φιλόξενο, ιδανικό για μια προσωπική βραδιά δεξίωσης. 
Το καταπράσινο γρασίδι, οι φοίνικες και οι τριανταφυλλιές αναδεικνύονται το βράδυ με διακριτικό φωτισμό, καθρεπτίζοντας απαλά στην πισίνα που υπάρχει στο κέντρο, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. 
Το σύνολο συμπληρώνει η αύρα της θάλασσας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και πραγματικά μαγεύει της αισθήσεις . 
Οι δεξιώσεις είναι υπαίθριες, όμως κατ΄ απαίτηση παρέχεται η δυνατότητα στέγασης του χώρου. Το Belvedere διατίθεται να φιλοξενήσει μέχρι και 300 άτομα και σας εγγυόμαστε μια μοναδική βραδιά με απολαυστικές γεύσεις. 
Σε συνεργασία με τα καλύτερα catering, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε πλούσια menu, ξεχωριστά για κάθε περίσταση. 
Επιπλέον μπορούμε να σας προτείνουμε τους κατάλληλους συνεργάτες για διακόσμηση, μουσική και ιδικά εφέ. 
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να φροντίσουμε την κάθε λεπτομέρεια, ώστε η δεξίωση σας να μείνει αξέχαστη σε σας αλλά και στους καλεσμένους σας


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Kyprianou House - Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...) Ηγουμενίτσα: Kyprianou House - Εκδηλώσεις (δεξίωση, γάμος, βάπτιση...) Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Επιχείρηση στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ζητάει για άμεση πρόσληψη καμαριέρα, μπάρμαν, βοηθό κουζίνας και σερβιτόρο με εμπειρία.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6984490182Read More »
Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Επιχείρηση στα Σύβοτα ζητάει προσωπικό για άμεση πρόσληψη Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Πωλείται διαμέρισμα 89 τ.μ. (τελευταίος όροφος) στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας  σε συμφέρουσα τιμή.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2665041509 - 6971897571 

Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Πωλείται διαμέρισμα στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017Πωλείται στην περιοχή των Συβότων Θεσπρωτίας στην θέση Αγία Παρασκευή γεωτεμάχιο εμβαδού 5.1880,00 τμ σε απόσταση 350 μ από την θάλασσα με οικοδομική άδεια, κατάλληλο και για τουριστικές επενδύσεις. 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Πωλείται οικοδομήσιμο οικόπεδο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017Πωλείται στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας διαμέρισμα στο στάδιο των επιχρισμάτων ανεξάρτητες - ηλιόλουστες – πανοραμικές εμβαδού 80τμ και τιμή αντίστοιχα 35.000 € . 
Τηλ. Επικ. 690 980 3062 


 
Read More »
Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται διαμέρισμα στο Γραικοχώρι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος σχολικής ετοιμότητας

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017


Το κέντρο ειδικών θεραπειών Κιβωτός Εξέλιξης, στην Ηγουμενίτσα και τα Ιωάννινα, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ προληπτικό έλεγχο σχολικής ετοιμότητας. 
Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου, θα γίνουν δοκιμασίες σταθμισμένες από την επιστημονική ομάδα του κέντρου. Θα αναλυθούν στους γονείς όλοι οι τομείς μάθησης που πρέπει να έχει ένα παιδί για να ανταποκριθεί με επάρκεια στο σχολείο, τόσο γνωστικά όσο και συναισθηματικά. 
Επιστημονικοί υπεύθυνοι: 
  • Μώκας Αναστάσιος, εκπαιδευτικός, λογοθεραπευτής s.i. 
  • Γούσης Βασίλης, εργοθεραπευτής s.i.
Για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας τηλεφωνήστε στα τηλέφωνα του κέντρου: 
  • Ηγουμενίτσα, 26650-21186, Πάροδος Ολύμπου 9 
  • Ιωάννινα, 26513-10319, Γεωργ. Παπανδρέου 18Read More »
ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος σχολικής ετοιμότητας ΔΩΡΕΑΝ προληπτικός έλεγχος σχολικής ετοιμότητας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας, 750 τ.μ., εντός σχεδίου, στην οδό Αγίου Γεωργίου Λαδοχωρίου. 

Πληροφορίες στο τηλ. 6974474829

Read More »
Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Πωλείται οικόπεδο στο νέο λιμάνι Ηγουμενίτσας σε τιμή ευκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017 Rating: 5

Σελίδες