https://picasion.com/
https://picasion.com/
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1 Φωτογραφία 2
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 1

Την Παρασκευή η παρουσίαση του συνδυασμού Γ. Λώλου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Την Παρασκευή η παρουσίαση του συνδυασμού  Γ. ΛώλουRead More »
Την Παρασκευή η παρουσίαση του συνδυασμού Γ. Λώλου Την Παρασκευή η παρουσίαση του συνδυασμού  Γ. Λώλου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Θεσπρωτία: Ανατροπή ΙΧ και απεγκλωβισμός του οδηγού από την Πυροσβεστική

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Θεσπρωτία: Ανατροπή ΙΧ και απεγκλωβισμός του οδηγού από την Πυροσβεστική


Στον απεγκλωβισμό 75χρονου οδηγού, που με το όχημά του εξετράπη της πορείας του, προχώρησαν στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο 75χρονος, στη Φανερωμένη Φιλιατών, το πρωί της Τετάρτης για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, βγήκε από το οδόστρωμα και -ευτυχώς- σταμάτησε σε ένα δέντρο, δίπλα σε χαράδρα.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα. 
Ο 75χρονος, τραυματισμένος αλλά έχοντας τις αισθήσεις του, παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ.

Read More »
Θεσπρωτία: Ανατροπή ΙΧ και απεγκλωβισμός του οδηγού από την Πυροσβεστική Θεσπρωτία: Ανατροπή ΙΧ και απεγκλωβισμός του οδηγού από την Πυροσβεστική Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο στην Άρτα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο στην Άρτα

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο, που έλαβε χώρα την 31-08-2023 στην Άρτα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής και απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε πορτοφόλι μέσα από ανασφάλιστο αυτοκίνητο σε περιοχή της Άρτας, που περιείχε τραπεζική κάρτα, χρηματικό ποσό 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Στη συνέχεια, με τη χρήση της κλεμμένης κάρτας πραγματοποίησε αγορές από διάφορα καταστήματα της Άρτας συνολικού ύψους 190 ευρώ.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.


Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο στην Άρτα Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο στην Άρτα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος στα Ιωάννινα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος στα ΙωάννιναΣυνελήφθη χθες (12.09.2023) το πρωί στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς από αστυνομικούς του οικείου Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων αλλοδαπός διωκόμενος.

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός επιχείρησε να εισέλθει στην χώρα και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν:

· ένταλμα σύλληψης Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για «διακεκριμένη κλοπή» και

· καταδικαστική απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικών Αθηνών με ποινή φυλάκισης -16- μηνών για «απόπειρα κλοπής» και παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Read More »
Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος στα Ιωάννινα Συνελήφθη αλλοδαπός διωκόμενος στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Οι επιχειρήσεις εισπράττουν περισσότερα αλλά οι καταναλωτές αγοράζουν λιγότερα

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Οι επιχειρήσεις εισπράττουν περισσότερα αλλά οι καταναλωτές αγοράζουν λιγότερα


Αύξηση της αξίας των πωλήσεων το β’ εξάμηνο του 2023 (+3,2%) σε σχέση με το αντίστοιχο του 2022, αλλά και συνολικά το 2023 (+2,3%) αναμένουν τα στελέχη λιανεμπορίου και βιομηχανίας FMCG, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).

Επίσης, αναμένουν μείωση του όγκου πωλήσεων το β’ εξάμηνο του 2023 (-1,1%) σε σχέση με το αντίστοιχο του 2022.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, τα στελέχη αναμένουν διατήρηση του επιπέδου του οικονομικού κλίματος σε θετικά επίπεδα, αλλά με προβληματισμό για τις πληθωριστικές τάσεις. Ιδιαίτερα έντονη επίδραση των ανατιμήσεων στη λειτουργία των επιχειρήσεων και εκτίμηση για μακροχρόνιες επιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι η έρευνα διεξήχθη την περίοδο 25 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2023 με τη χρήση δομημένου ερωτηματολογίου και δείγμα 150 ανώτερα και ανώτατα Στελέχη Επιχειρήσεων (λιανεμπόριο-αλυσίδες σούπερ μάρκετ και προμηθευτές FMCG) από τη Γενική Διεύθυνση και τα τμήματα Marketing, Πωλήσεων. Αγορών, Οικονομικών, Πληροφορική κλπ.

Αναλυτικότερα, σε σχέση με τις προσδοκίες για τις πωλήσεις του κλάδου καταγράφεται μεγάλο ποσοστό ερωτηθέντων 80% οι οποίοι θεωρούν ότι η αξία των πωλήσεων του κλάδου θα αυξηθεί το επόμενο εξάμηνο, με ένα μικρό ποσοστό 4% οι οποίοι θεωρούν ότι θα παρουσιάσει μείωση. Μεσοσταθμικά τα στελέχη που συμμετείχαν στην έρευνα εκτιμούν ότι θα καταγραφεί αύξηση της τάξης του 3,2% στις πωλήσεις το εξάμηνο Ιούλιος 2023-Δεκέμβριος 2023 σε σχέση με το ίδιο εξάμηνο του 2022. Αντίθετα, τα στελέχη εκτιμούν μείωση του όγκου πωλήσεων το β’ εξάμηνο του 2023 (-1,1%) σε σχέση με το αντίστοιχο του 2022. Η διαφορά αυτή αποδίδεται στις πληθωριστικές που επηρεάζουν αρνητικά τις καταναλωτικές συνήθειες.

Η αρνητική τάση που καταγράφηκε στην αποτίμηση της εξέλιξης της οικονομικής κατάστασης της χώρας το 2022 διατηρείται στην παρούσα μέτρηση. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο 2023 μόλις το 19% θεωρούσε ότι η οικονομική κατάσταση βελτιώθηκε και η πλειοψηφία σε ποσοστό 50% ότι χειροτέρεψε. Η μέτρηση αυτή είναι χειρότερη σε σχέση με την μέτρηση του Ιανουαρίου 2023, αλλά καλύτερη από τη μέτρηση του Μαρτίου 2022.

Σύμφωνα με την έρευνα, το οικονομικό κλίμα παρουσιάζει πιο βελτιωμένη εικόνα, η οποία οφείλεται στο συνδυασμό των εκτιμήσεων των στελεχών (πωλήσεις, τιμές, οικονομικές συνθήκες). Ο δείκτης καταγράφεται στο 0,43, βελτιωμένος σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση και στα σχετικά υψηλότερα επίπεδα που έχουν καταγραφεί γι’ αυτή τη μελέτη.

Μεταξύ των θεμάτων που εξετάστηκαν, είναι η εκτίμηση της παρούσας οικονομικής κατάστασης των επιχειρήσεων, αλλά και η επίδραση των ανατιμήσεων. Η πλειοψηφία των επιχειρήσεων σε ποσοστό 56% αναμένει καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα ως προς την κερδοφορία της το 2023, ενώ 18% αναμένει χειρότερο οικονομικό αποτέλεσμα. Οι υπόλοιπες επιχειρήσεις του δείγματος, είτε δεν έχουν ακόμα σαφή εικόνα, είτε δεν αναμένουν μεταβολή. Πρακτικά 2 στις 3 επιχειρήσεις του κλάδου του λιανεμπορίου και της βιομηχανίας τροφίμων αναμένουν κάποια μικρή κερδοφορία το 2023, ενώ λίγο περισσότερες από 1 στις 10 αναμένει ζημίες. Από αυτές τις επιχειρήσεις που αναμένουν κέρδη, οι 2 στις 3 εταιρείες αναμένουν κέρδη άνω του 2%, ενώ 1 στις 3 σχεδόν οριακά κέρδη κάτω από 2%.

Αναφορικά με τους παράγοντες που επηρεάζουν αυξητικά τις τιμές το 2023, το κόστος ενέργειας, οι τιμές των πρώτων υλών και το κόστος μεταφορών είναι οι σημαντικότεροι με το 100% των ερωτώμενων να αναγνωρίζουν αυτό το κόστος ότι επηρεάζει τις τιμές. Για το σύνολο των ερωτώμενων σχεδόν (97%) ο πόλεμος στην Ουκρανία επιδρά αυξητικά στις τιμές των προϊόντων. Οι υπόλοιπο παράγοντες που καταγράφονται στη μελέτη επιδρούν και αυτοί αυξητικά στις τιμές σύμφωνα με τα στελέχη της αγοράς, αλλά με μικρότερη ένταση από τους προαναφερθέντες παράγοντες. Αυτοί κατά σειρά σημαντικότητας είναι η κερδοσκοπία, οι εκλογές, οι νομοθετικές ρυθμίσεις της πολιτείας, το κόστος δανεισμού και το εργασιακό κόστος.

Τα στοιχεία αυτά δείχνουν, σύμφωνα με την έρευνα, την μεγάλη ένταση των πληθωριστικών πιέσεων και την πολυπλοκότητα αντιμετώπισης του φαινομένου, λόγω των πολλαπλών παραγόντων που επιδρούν στις τιμές. Παρόλα αυτά η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου τροφίμων και της βιομηχανίας τροφίμων έχει απορροφήσει μέρος των ανατιμήσεων. Συγκεκριμένα, το 98% των επιχειρήσεων έχουν απορροφήσει έστω ένα μέρος από τις ανατιμήσεις που έχουν λάβει από τους προμηθευτές τους και δεν τις έχουν μεταφέρει στους πελάτες τους. Το ποσοστό της αύξησης που έχει απορροφηθεί μεσοσταθμικά είναι 23%, δηλαδή το ¼ της αύξησης. Το 32% έχει απορροφήσει έως 10%, το 33% έχει απορροφήσει 10-25%, το 25% έχει απορροφήσει 25- 50% και το 9% πάνω από 50%.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα των απόψεων των στελεχών απεικονίζουν ένα δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων (βιομηχανία και λιανεμπόριο) και μία κατάσταση η οποία είναι δύσκολο να αναστραφεί άμεσα, σύμφωνα με όσα επισημαίνονται στην έρευνα του ΙΕΛΚΑ.
Read More »
Οι επιχειρήσεις εισπράττουν περισσότερα αλλά οι καταναλωτές αγοράζουν λιγότερα Οι επιχειρήσεις εισπράττουν περισσότερα αλλά οι καταναλωτές αγοράζουν λιγότερα Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Δωρεά από τη βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Δωρεά από τη βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας.Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τη βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης alfa για την προσφορά της σε κατεψυγμένα προϊόντα καθώς και για τη συνεχή στήριξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του.

Στοιχεία επικοινωνίας:
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

ώρες λειτουργίας : 07:00 – 15:00
Αγίου Δονάτου (έναντι Πυροσβεστικής)

Τ.Κ. 46100 Ηγουμενίτσα
Τηλ.: 2665021438
Email: kp@igoumenitsa.gr
Facebook: www.facebook.com/kpIgoumenitsas/Read More »
Δωρεά από τη βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας. Δωρεά από τη βιομηχανία προϊόντων κατεψυγμένης ζύμης alfa στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηγουμενίτσας. Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
 ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές ανάδειξης προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 8:00 π.μ. και θα κλείσουν στις 8:00 μ.μ.
Στη Θεσπρωτία θα λειτουργήσουν τα εξής εκλογικά τμήματα (ΕΤ).

1ο ΕΤ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ANGELIKA PALLAS»
2ο ΕΤ ΦΙΛΙΑΤΩΝ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
3ο ΕΤ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ: ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΡΙΖΑ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ)
4ο ΕΤ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΑΛΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
5ο ΕΤ ΠΕΡΔΙΚΑΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δικαίωμα ψήφου έχουν ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν γραφτεί μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία έως τις 16 Σεπτεμβρίου είτε εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, επιτόπου στα εκλογικά τμήματα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Όσοι είναι ήδη μέλη και όσοι εγγραφούν την ημέρα της ψηφοφορίας μπορούν να ψηφίσουν σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ακόμη κι αν βρίσκονται εκτός της εκλογικής τους περιφέρειας.

Οι εκλογείς πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή βιβλιάριο υγείας ή άδεια διαμονής ή visa ή μπλε βεβαίωση.

Για τη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία ορίζεται καταβολή εκλογικής συνδρομής 2 ευρώ.


Οι μετανάστες και όσοι είναι κάτω των 17 ετών οφείλουν να επιδείξουν νόμιμο έγγραφο που να προκύπτει ταυτοπροσωπία τους, καθώς και τον ΑΜΚΑ τους.

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να συμμετάσχουν σε αυτή την κρίσιμη διαδικασία που είναι αποφασιστική για το μέλλον της παράταξης.

'Ελάτε να διαμορφώσουμε το αύριο που ξεκινάει από εμάς.

Ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ξεκινάει από εσένα.


Read More »
ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Διασύνδεση Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Ατόμων Πασχόντων από άνοια στην Περιοχή των Ιωαννίνων με μονάδες Ο.Τ.Α. (Κ.Α.Π.Η.-Κ.Η.Φ.Η.)

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Διασύνδεση Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Ατόμων Πασχόντων από άνοια στην Περιοχή των Ιωαννίνων με μονάδες Ο.Τ.Α. (Κ.Α.Π.Η.-Κ.Η.Φ.Η.)


Την Παρασκευή 01/09/2023, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Ομάδας Έργου της Πράξης της Διασύνδεσης του Κέντρου Ημέρας Άνοιας των Ιωαννίνων με τους εργαζόμενους του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ηγουμενίτσας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το έργο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Προγράμματος, η διασύνδεση των εν λόγω υπηρεσιών και η μελλοντική συνεργασία προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες του πληθυσμού της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας.

Το Κέντρο Ημέρας για την Άνοια της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης – Ε.Ψ.Ε.Π., παρέχει υπηρεσίες τόσο σε άτομα 50 ετών και άνω που παρατηρούν δυσκολίες με τη μνήμη τους (αξιολόγηση, φαρμακευτική και μη φαρμακευτική παρέμβαση), όσο και σε άτομα με άνοια και ήπια νοητική διαταραχή, (παρακολούθηση και θεραπευτικής παρέμβαση), καθώς επίσης και προγράμματα συμβουλευτικής και εκπαίδευσης σε φροντιστές.

Το Πρόγραμμα της Διασύνδεσης του Κέντρου Ημέρας Άνοιας αποσκοπεί στην πρόληψη και την ανίχνευση διαταραχών άνοιας σε συνεργασία με τις μονάδες Ο.Τ.Α. και με λοιπές κοινωνικές υπηρεσίες και δομές στην κοινότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιεί δράσεις κατάρτισης των εργαζομένων και συμβουλευτική υποστήριξη, ενημέρωση και εκπαίδευση των φροντιστών των ατόμων με άνοια.

Το Κέντρο Ημέρας λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 7:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 26510-34200.

Η Επιστημονικά Υπεύθυνη
Κούλα Μαρία-Λαμπρινή
Read More »
Διασύνδεση Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Ατόμων Πασχόντων από άνοια στην Περιοχή των Ιωαννίνων με μονάδες Ο.Τ.Α. (Κ.Α.Π.Η.-Κ.Η.Φ.Η.) Διασύνδεση Κέντρου Ημέρας Υποστήριξης Ατόμων Πασχόντων από άνοια στην Περιοχή των Ιωαννίνων με μονάδες Ο.Τ.Α. (Κ.Α.Π.Η.-Κ.Η.Φ.Η.) Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα» για τον Δήμο Σουλίου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα» για τον Δήμο Σουλίου


Με την υπ. Αριθ. 15/2023 απόφασή του, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας, έκρινε ως νόμιμο τον συνδυασμό μας «Ναι Γυρίζουμε Σελίδα» και τον ανακήρυξε ικανό να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Σουλίου.
Ο συνδυασμός μας αριθμεί 166 υποψήφιους, 48 από αυτούς στο κεντρικό ψηφοδέλτιο και 118 στα τοπικά συμβούλια.
Η πλήρωση όλων των θέσεων των υποψηφίων (150% από τις εκλόγιμες θέσεις ) μας αφαίρεσε την δυνατότητα να αξιοποιήσουμε και άλλα στελέχη του συνδυασμού. Ζητάμε συγνώμη από όσους δεν έχουμε εντάξει στο ψηφοδέλτιο και τους καλούμε να στηρίξουν το συνδυασμό μας από το δικό τους μετερίζι.
Σαν επικεφαλής του συνδυασμού, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν αγκαλιάσει το ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας για να γυρίσει σελίδα ο Δήμος Σουλίου.
Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα με το ενδιαφέρον, την διάθεση και την αγάπη που δείξατε σ’ αυτό το εγχείρημα, με γεμίζετε δύναμη αλλά και ευθύνη για την συνέχεια.
ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα για το Ιστορικό Σούλι
ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα για την Μαρτυρική Παραμυθιά.
ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα για τον Μυθικό Αχέροντα.
ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα γιατί το αξίζει ο Δήμος μας.
ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα γιατί το αξίζουμε.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΝΑ του ΠΑΥΛΟΥ    
(Ιδιωτική υπάλληλος)                                                                   (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  
(ΣΤΡΑΧΑΝ)      (Αστυνομικός)                                                 (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΑΛΕΞΙΟΥ ΝΤΟΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΟΥΛΑ) 
του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  (Νοσηλεύτρια)                                   (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)                                        ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 
 (Γεωπόνος – ελεύθερος επαγγελματίας)                                (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)                                          ΓΑΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 
(Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                    (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΣΤΥΛΛΙΑΝΟΥ
 (Επιχειρηματίας)                                                                     (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΓΚΕΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
(Πολιτικός μηχανικός)                                                                   (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΓΚΟΡΛΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
 (Ελεύθερη επαγγελματίας)                                                     (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΔΗΜΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
(Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                    (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
 (Συνταξιούχος Αγρότης)                                                       (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
 (Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                   (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΚΑΓΚΙΟΥΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(Αγρότης)                                                                                (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
 ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
(Αστυνομικός)                                                                          (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΚΑΤΣΙΟΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 
 (Ιδιωτικός υπάλληλος)                                                           (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΚΟΛΕΤΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ 
(Αστυνομικός)                                                                        (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(Οδοντίατρος)                                                                          (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)              
ΚΟΣΙΩΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Ελεύθερη επαγγελματίας)                                                      (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
(Συνταξιούχος)                                                                             (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Αγρότης)                                                                                (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
(Ιδιωτική υπάλληλος)                                                             (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΛΑΖΑΡΟΥ 
(Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                    (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΜΑΤΣΗΣ (ΝΑΚΟΣ) ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του ΝΑΚΟΥ
(Ηλεκτρολόγος)                                                                      (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ 
 (Αστυνομικός)                                                                       (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΜΠΑΛΛΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 
 (Ηλεκτρολόγος)                                                                              (ΣΟΥΛΙΟΥ)
ΜΠΑΡΜΠΑ ΕΥΑΝΘΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΕΥΗ)
του ΓΕΩΡΓΙΟΥ  (Ιατρός μικροβιολόγος)                               (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΜΠΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ  
(Συνταξιούχος)                                                                        (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)
ΜΠΙΛΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 (Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                        (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΜΠΙΛΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 
 (Γεωκτηνοτρόφος)                                                                      (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΜΠΟΛΟΣΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΘΩΜΑ
 (Συνταξιούχος Ο. Τ. Ε.)                                                                 (ΣΟΥΛΙΟΥ)
ΜΠΟΛΩΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ(ΜΑΚΗΣ)  του ΜΙΧΑΗΛ  
 (Αυτοκινητιστής)                                                                                (ΣΟΥΛΙΟΥ)
ΜΠΟΥΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
 (Υπάλληλος ΚΤΕΛ )                                                                   (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΝΑΣΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 
(Ελεύθερος επαγγελματίας )                                                      (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΩΜΑΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 
 (Δικηγόρος )                                                                          (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΠΑΠΠΑ ΛΑΜΠΡΙΝΑ του ΣΤΑΥΡΟΥ 
(Δημ. υπάλληλος)                                                                    (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)         
ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 
 (Ελεύθερος επαγγελματίας )                                                      (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΗΛΙΑ  
(Αστυνομικός)                                                                          (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΣΙΟΥΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ  
(Διασώστης  Ε.Κ.Α.Β.)                                                             (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΣΙΩΧΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑ (ΝΑΝΤΙΑ) του ΣΩΤΗΡΙΟΥ (Απόφοιτη 
ιστορικού αρχαιολογικού  ελεύθερη επαγγελματίας)             (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)            
ΣΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΕΥΑΑΓΓΕΛΟΥ
 (Υπάλληλος ΕΛ.ΤΑ.)                                                                   (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  
(Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                        (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΤΑΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΑΒΡΙΗΛ 
(Πολιτικός μηχανικός Τ. Ε.)                                                   (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΦΙΛΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
(Καθηγήτρια Γερμανικών)                                                      (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΦΟΥΝΤΑΣ ΒΛΑΣΙΟΣ του ΗΛΙΑ 
(Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                          (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΦΟΥΡΚΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 (Ελεύθερος επαγγελματίας)                                                      (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΟΛΓΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
(Οικιακά)                                                                                     (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
 (Εκπαιδευτικός)                                                                          (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           
ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΗΤΑΣ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ 
(Μηχανικός - Αγρότης)                                                               (ΑΧΕΡΟΝΤΑ)
ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΤΟΥΚΑ ΜΑΙΡΗ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
 (Ιδιωτική υπάλληλος)                                                                (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ)           


Β.- ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ 

- ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ
.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
.- ΖΟΡΚΑΔΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του  ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
.- ΚΑΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ 
.- ΚΕΦΑΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
.- ΚΟΚΟΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΚΑΡΟΛΙΝΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
.- ΚΟΥΡΤΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ (ΒΛΑΝΤΟ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
.- ΚΩΛΕΤΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
.- ΛΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
.- ΜΑΡΚΟΥ ΟΛΓΑ του  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
.- ΜΠΕΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του  ΡΗΓΑ
.- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΑΓΙΟΥΛΑτου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
.- ΣΕΡΜΠΗ – ΝΤΡΙΤΣΟΥ  ΧΡΙΣΤΙΝΑ  του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΤΖΕΛΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ


ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
.- ΡΑΠΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΣΑΚΑΡΕΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΑΜΠΕΛΙΑΣ
.- ΑΛΕΞΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
.- ΓΚΟΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΤΣΙΓΓΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΓΚΡΙΚΑΣ
.- ΚΟΡΑΚΗΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  του  ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
.- ΜΟΥΤΣΙΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΤΣΟΚΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  του  ΙΩΑΝΝΗ
.- ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ  ΔΟΝΑΤΟΣ  του  ΣΤΑΥΡΟΥ
.- ΤΣΕ  ΕΙΡΗΝΗ του ΦΩΤΙΟΥ
.- ΠΑΣΧΟΥ  ΣΟΦΙΑ  του ΛΟΥΚΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΕΛΑΤΑΡΙΑΣ
.- ΠΑΡΓΑΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
.- ΖΥΛΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
.- ΤΟΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ
.- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΡΑΦΑΕΛΑ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ
.- ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ
.- ΜΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΦΩΤΙΟΥ
.- ΜΠΙΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΙΩΑΝΝΗ
.- ΝΤΟΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
.- ΤΟΣΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ – ΛΟΥΙΖΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ
.- ΓΡΙΒΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
.- ΛΕΚΚΑ ΜΕΛΙΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
.- ΠΑΠΠΑ ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
.- ΠΑΠΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ
.- ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΤΣΑΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
.- ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΙΩΤΙΟΥ
.- ΚΑΤΣΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΠΕΤΡΟΥ
.- ΚΟΝΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
.- ΜΟΥΚΑΕΛΕΥΘΕΡΙΑτου ΜΗΝΑ
.- ΣΙΩΧΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΗΛΙΑ
.- ΤΣΙΓΓΟΣ  ΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
.- ΦΑΤΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ
.- ΓΚΟΝΤΟΡΑ - ΜΑΡΕΤΗ  ΕΛΕΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
.- ΝΤΡΙΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
.- ΠΑΣΧΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ του ΦΩΤΙΟΥ
.- ΠΑΣΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
.- ΤΣΙΟΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
.- ΚΑΣΤΡΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
.- ΜΠΕΛΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
.- ΜΠΟΥΡΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
.- ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
.- ΤΑΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
.- ΤΖΟΒΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
.- ΤΖΩΡΤΖΗ ΟΛΓΑ του ΦΩΤΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΗΡΟΛΟΦΟΥ
.- ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΠΕΡΙΚΛΗ
.- ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ (ΦΩΝΤΑΣ) του ΕΥΘΥΜΙΟΥ
.- ΜΩΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
.- ΝΤΑΓΚΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
.- ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
.- ΨΕΥΤΟΓΚΑ ΘΕΟΔΩΡΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΠΑΓΚΡΑΤΩΝ
.- ΜΑΡΚΟΥ ΞΑΝΘΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
.- ΡΙΖΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ
.- ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΗΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΤΟΥΣΙΟΥ 
.- ΠΑΠΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΠΕΤΡΟΒΙΤΣΑΣ 
.- ΚΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΠΛΑΚΩΤΗΣ
.- ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  του  ΛΑΜΠΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ
.- ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
.- ΒΑΡΒΕΡΗ  ΑΝΝΟΥΛΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
.- ΔΗΜΟΥ ΑΝΘΙΜΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
.- ΖΥΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ
.- ΜΟΥΚΑ ΣΟΦΙΑ του  ΧΡΗΣΤΟΥ
.- ΠΕΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
.- ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΘΗ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
.- ΚΑΤΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΕΒΑΣΤΟΥ
.- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ
.- ΛΑΜΠΡΟΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΧΡΥΣΑΥΓΗΣ
.- ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΨΑΚΑΣ
.- ΔΗΜΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του ΛΟΥΚΑ
.- ΤΣΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΙΩΑΝΝΗ
2.- ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΓΑΡΔΙΚΙΟΥ
.- ΓΚΕΓΚΑ ΑΛΕΞΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΛΑΠΠΑ ΧΑΪΔΩ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
.- ΜΙΝΗ ΣΟΦΙΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
.- ΝΤΑΓΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ
.- ΝΤΡΙΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΜΙΛΤΙΑΔΗ
.- ΠΑΝΟΥ ΜΑΡΤΙΝΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
.- ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
.- ΤΣΟΥΓΓΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΛΥΚΗΣ
.- ΜΠΟΛΩΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
.- ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
.- ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
.- ΠΑΠΠΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
.- ΤΑΧΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
.- ΦΩΤΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
.- ΓΚΟΥΓΙΑ ΔΑΝΑΗ του ΧΑΡΙΤΩΝΑ
.- ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
.- ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΡΚΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
.- ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΝΡΕΑΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ
.- ΤΣΑΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
.- ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ του ΒΑΣΙΛΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΟΪΚΑΣ
.- ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
.- ΜΠΕΛΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ
.- ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑτου ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
.- ΤΕΡΝΕΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
.- ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

3.- ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥΛΙΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΛΟΤΟΠΟΥ
.- ΝΤΑΓΚΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ
.- ΤΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΚΟΥΚΟΥΛΙΩΝ
.- ΓΚΟΤΖΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
.- ΓΙΩΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΑΜΟΝΙΔΑΣ
.- ΤΟΚΑ ΦΛΩΡΕΝΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
.- ΤΟΚΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ του ΧΑΡΙΣΗ
.- ΤΟΚΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΣΑΓΓΑΡΙΟΥ 
.- ΤΣΙΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΣ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΡΟΣΥΝΗΣ
.- ΜΠΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
.- ΝΤΟΚΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ του ΕΥΘΥΜΙΟΥ

Read More »
Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα» για τον Δήμο Σουλίου Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΑΙ Γυρίζουμε Σελίδα» για τον Δήμο Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

«Hμέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» στην Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
«Hμέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» στην Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας


Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για την «Hμέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» στην Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας
Αλέξανδρος Καχριμάνης Θωμάς Πιτούλης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Νέα Σελεύκεια, Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023
10.30 -Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Νέας Σελεύκειας,
-Πέρας προσέλευσης επισήμων για την δοξολογία, ώρα 10:20
-Μετά τη δοξολογία, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα. Ιωάννογλου Ελένη Φιλόλογο.
11.00 - Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ηρώων της Νέας Σελεύκειας
- Κατάθεση στεφάνων -Ενός λεπτού σιγή – ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣRead More »
«Hμέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» στην Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας «Hμέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας» στην Νέα Σελεύκεια Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Το βραβείο της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας»

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Το βραβείο της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας»Το βραβείο Ανθρώπινες Αξίες της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας» του 46ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Η Βουλή των Ελλήνων απένειμε το καθιερωμένο βραβείο της Ανθρώπινες Αξίες στην ταινία «Aqueronte» (Αχέροντας), η οποία συμμετείχε στο Διεθνές Διαγωνιστικό Πρόγραμμα του 46ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

Σαφήνεια, πνευματικότητα, ικανότητα σύλληψης της πραγματικότητας με τα μάτια ορθάνοιχτα αλλά και με μάτια κλειστά, παράλληλα με έναν αριστουργηματικό ηχητικό σχεδιασμό, χαρακτηρίζουν την ταινία αυτή του Ισπανού σκηνοθέτη Manuel Munoz Rivas, που είναι εμπνευσμένη από την ελληνική μυθολογία.

Αποτελεί επίσης μια υπενθύμιση της δύναμης του νερού, μιας δύναμης της φύσης που μπορεί να είναι τόσο ζωτική όσο και καταστροφική, όπως είδαμε πρόσφατα.

Το βραβείο Ανθρώπινες Αξίες απένειμε στον σκηνοθέτη της ταινίας ο Βουλευτής Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής, κατά την τελετή λήξης του φεστιβάλ στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας.


Read More »
Το βραβείο της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας» Το βραβείο της Βουλής στην ταινία «Αχέροντας» Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝ. ΝΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝ. ΝΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Συμμαχία Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης» Παναγιώτης Νταής, παραχώρησε συνέντευξη στην Ελληνική Ραδιοφωνία Ιωαννίνων και στον δημοσιογράφο κ. Παπαθεοδώρου.
Ο Π. Νταής απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την ετοιμότητα της τοπικής αυτοδιοίκησης, στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ακραίων φυσικών φαινομένων και καταστροφών αναφέρθηκε σε τρία φλέγοντα ζητήματα: στην ανάγκη για άμεση αναθεώρηση του σχεδιασμού πρόληψης και αντιμετώπισης κρίσεων και στην εξειδίκευσή του σε κάθε Δήμο, στην αύξηση της χρηματοδότησης προς την Τ.Α. για την εκτέλεση έργων πρόληψης, στην έγκαιρη χρηματοδότηση και στην απλούστευση του νομικού πλαισίου εκτέλεσης έργων, καθώς και στην ενίσχυση των Ο.Τ.Α. με προσωπικό και εξοπλισμό.
Στη συνέχεια ο Π. Νταής απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, τόνισε την ανάγκη βελτίωσης των υποδομών και της προβολής της περιοχής μας, για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται τους μήνες αιχμής στις πιο ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το πρόγραμμα του Συνδυασμού μας, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, καθώς η περιοχή διαθέτει σημαντικούς πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς πόρους, καθώς και ποιοτικά προϊόντα του πρωτογενούς τομέα.
Τέλος, ο Π. Νταής αναφέρθηκε στη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Ο.Λ.ΗΓ. στον ιδιώτη που αναδείχθηκε από τη σχετική διαγωνιστική διαδικασία, τονίζοντας την ανάγκη για την ύπαρξη δεσμεύσεων και χρονοδιαγράμματος για την κατασκευή της Μαρίνας, αλλά και για την λειτουργία των καταφυγίων σκαφών Πλαταριάς και Συβότων, με αμοιβαίο όφελος. Κλείνοντας, επεσήμανε την ανάγκη για περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του Δήμου, προκειμένου να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στις ανάγκες διαχείρισης της αποχαρακτηρισθείσας πλέον χερσαίας ζώνης, λαμβάνοντας υπόψη ότι σύμφωνα με τους αρχικούς υπολογισμούς, η χρηματοδότηση του Δήμου από τα ετήσια έσοδα του Ο.Λ.ΗΓ., δεν λογίζεται ως επαρκής.
Read More »
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝ. ΝΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΑΝ. ΝΤΑΗ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Από το ιστορικό Σούλι ξεκίνησε τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου ο Θανάσης Ντάνης

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023
Από το ιστορικό Σούλι ξεκίνησε τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου ο Θανάσης Ντάνης


Με κλιμάκιο υποψηφίων περιόδευσε στα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Σουλίου.
Η περιοδεία ξεκίνησε από τους Κουκλιούς όπου παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία. Ο παλιός Ιερός ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου προσέλκυσε το ενδιαφέρον στον υποψήφιο Δήμαρχο, όπου οι κάτοικοι με ιδιαίτερη χαρά διηγήθηκαν την παλιά ιστορία της Εκκλησίας.
Η επίσκεψη συνεχίστηκε στην Φροσύνη όπου ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιωάννης Μπίνας υποδέχτηκε το κλιμάκιο του συνδυασμού και τον ξενάγησε στο κοινοτικό γραφείο και στο παλιό σχολείο.
Επόμενος σταθμός το Τσαγγάρι όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων με τους συνδημότες.


Στον Αυλότοπο, αφού συνάντησε και συνομίλησε με τους κατοίκους, είδε άλυτα επί σειρά ετών προβλήματα του χωριού. Στον Αυλότοπο ήρθε και η είδηση της επικύρωσης του συνδυασμού από το πρωτοδικείο.
Μία αναμενόμενη εξέλιξη που έδωσε όμως το έναυσμα στον υποψήφιο Δήμαρχο να κατευθυνθεί στον ιστορικό χώρο του βουλευτηρίου του Σουλίου και να ξεκινήσει τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου από εκεί.
Η κυριακάτικη περιήγηση στα χωριά του Δήμου και η επαφή με τους δημότες τελείωσε στους Μύλους Σουλίου. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ναι Γυρίζουμε Σελίδα» Θανάσης Ντάνης και οι συνεργάτες του, υποψήφιοι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ήρθαν σε επαφή με τους συνδημότες, συνομίλησαν και αφουγκράστηκαν τα προβλήματα που τους ανέδειξαν και έδωσαν υπόσχεση ότι ο Δήμος Σουλίου στις 8 Οκτωβρίου Γυρίζει Σελίδα.
Read More »
Από το ιστορικό Σούλι ξεκίνησε τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου ο Θανάσης Ντάνης Από το ιστορικό Σούλι ξεκίνησε τον αγώνα του για τον Δήμο Σουλίου ο Θανάσης Ντάνης Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5

Σελίδες