70χρονος Νορβηγός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

 
Στις 11.30 σήμερα το πρωί, ένας 70χρονος Νορβηγός τουρίστας, που έκανε το μπάνιο του στην παραλία του Βάλτου,στο PARGA BEACH, άφησε την τελευταία του πνοή, μπροστά στη γυναίκα του και τα παιδιά του!!! 
 
Άμεσα,από το ξενοδοχείο του PARGA BEACH, βρέθηκε γιατρός, πήγε και ιδιώτης γιατρός, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον άτυχο άνδρα. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για να φτάσει ασθενοφόρο, χρειάστηκε περίπου μιάμιση ώρα (από το Καναλάκι πιθανότατα) , ενώ πρέπει να τεθεί όχι μόνο από μας, αλλά από όλους και κυρίως τους φορείς μας, το ζήτημα των Ναυγοσωστών. 
 
Δεν είναι δυνατόν σε μια περιοχή κατεξοχήν τουριστική όπως η Πάργα, να πιάνουν δουλειά Ναυγαοσώστες από 1η Ιουνίου, μέχρι 1η Σεπτεμβρίου και ούτε τα ωράριά τους, να είναι από τις 9 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα. 
 
Πρέπει και νωρίτερα να πιάνουν δουλειά και περισσότερες ώρες να καλύπτουν τις ανάγκες των παραλιών, πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μία πολυσύχναστη παραλία, όπως ο Βάλτος της Πάργας. 
 
Απαιτείται άμεσα αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας, στο κέντρον υγείας Πάργας, είμαστε προ των πυλών του καλοκαιριού!
Read More »
70χρονος Νορβηγός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία 70χρονος Νορβηγός τουρίστας πνίγηκε στην παραλία Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016Πριν μερικές ημέρες είδαμε την Κυβέρνηση να θριαμβολογεί, επειδή δρομολόγησε, υποτίθεται, το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης.

Μια αξιολόγηση που, θυμίζω, καθυστέρησε τουλάχιστον 7 μήνες, στερώντας όλο αυτό το διάστημα την εθνική οικονομία από δανειακά κεφάλαια ύψους 20 δισ. ευρώ.

Φυσικά, η Κυβέρνηση πανηγυρίζει για να «χρυσώσει το χάπι» ενός φορολογικού μαραθωνίου που, πραγματικά, δεν έχει προηγούμενο στα χρόνια των Μνημονίων.

Και πιστεύω ότι οι πολίτες που μας παρακολουθούν, πρέπει να γνωρίζουν ορισμένες αλήθειες.

Πρέπει να γνωρίζουν ότι η Κυβέρνηση συμφώνησε ένα ακόμα Μνημόνιο, το δεύτερο δικό της μέσα σε λιγότερους από 9 μήνες.

Και είναι ένα μνημόνιο διαρκείας, χάρη στον μόνιμο κόφτη που φέρνει την υπογραφή της .

Πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία για το χρέος, αλλά μόνο γενικές αναφορές.

Οφείλουν οι πολίτες να ξέρουν ότι η οποία ελάφρυνση του χρέους δεν ακυρώνει τις δραματικές επιπτώσεις των νέων μέτρων λιτότητας.

Και θα πρέπει να τους πούμε ότι αυτή η νέα φοροεπιδρομή είναι πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Αυτή διάλεξε να βάλει περισσότερους φόρους αντί να κόψει δαπάνες.

Το είπε και πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Ποιο είναι το αποτέλεσμα;

Μια Κυβέρνηση, υποτίθεται, «αριστερού πρόσημου» ακριβαίνει τη ζωή όλων, και κυρίως των οικονομικά αδύναμων.

Αυτό είναι το βαρύ τίμημα της έμμεσης φορολόγησης! Με την αύξηση του ΦΠΑ, που περιλαμβάνει πολλά τρόφιμα που μπαίνουν καθημερινά σε ένα νοικοκυριό αλλά και βασικές υπηρεσίες, όπως μεταφορές και τηλεπικοινωνίες.

Με την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης αλλά και στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Με την επιβολή συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ στην ακίνητη περιουσία με συνολική αξία πάνω από 200 χιλιάδες ευρώ, αντί για 300 χιλιάδες που ισχύει.

Και με την αύξηση των φορολογικών συντελεστών για τα οικόπεδα.

Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται τα χτυπήματα στις επιχειρήσεις, στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αγρότες.

Οι τελευταίοι βλέπουν όλες τις υποσχέσεις της Κυβέρνησης να εξανεμίζονται:

· το αφορολόγητο όριο προβλέπεται μόνο για τους επαγγελματίες αγρότες και όχι όλους όσοι έχουν αγροτικό εισόδημα.

· επιβάλλεται συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ, ένα τοις χιλίοις, για την παραγωγική γη που ανήκει σε ατομικές επιχειρήσεις.

· ακριβαίνουν τα αγροτικά εφόδια, αφού ο ΦΠΑ πήγε από το 13 στο 23 και τώρα στο 24%.

· αλλά και τα επαγγελματικά Ι.Χ. αφού αυξάνονται τα τέλη ταξινόμησης.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα βαριά μέτρα που έφερε η Κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό νομοσχέδιο για τους αγρότες:

την αύξηση του φόρου εισοδήματος, τον τριπλασιασμό των εισφορών στον ΟΓΑ, την κατάργηση της επιστροφής του φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, τη μείωση της επιδότησης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι τα μέτρα αυτά ξεπερνούν τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας.

Χρειάζονται γενναίες αναπτυξιακές πολιτικές που θα λειτουργήσουν ως αντίβαρο στη βαθύτερη ύφεση που φέρνουν τα φοροεισπρακτικά μέτρα.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν η Κυβέρνηση αποφασίσει επιτέλους να κυβερνήσει!

Να προχωρήσει σε εκείνες τις αλλαγές που θα φέρουν επενδύσεις, θα φέρουν δουλειές, θα κινήσουν την αγορά.

Κόβετε και ράβετε εδώ και μήνες έναν νέο Αναπτυξιακό Νόμο.

Και ακόμα αναρωτιόμαστε:

Θα είναι λειτουργικός;

Θα στηρίζεται από αρκετούς πόρους; Ή θα αφήνει απ' έξω ολόκληρες περιοχές που έχουν ανάγκη από επενδύσεις, όπως θέλετε να κάνετε με 4 δημοτικές ενότητες της ακριτικής Θεσπρωτίας;

Θα προσπαθήσετε να τηρήσετε τους νέους χρόνους που συμφωνήθηκαν για 19 μεγάλες αποκρατικοποιήσεις ή θα συνεχίσετε να βάζετε τρικλοποδιές;


Το κόμμα μας, η Νέα Δημοκρατία, θα στηρίξει εκείνες τις ελάχιστες μεταρρυθμίσεις του νομοσχεδίου που, εφ' όσον προχωρήσουν γρήγορα και σωστά, μπορούν να ξαναρχίσουν να κινούν την οικονομία.

Να ανακουφίσουν την αγορά, να δώσουν την ευκαιρία σε επιχειρήσεις να ξανασηκωθούν στα πόδια τους.

Και αυτή τη λογική πρέπει να υπηρετεί η αναδιάρθρωση επιχειρηματικών δανείων.


Η Νέα Δημοκρατία, όμως, δε θα συνυπογράψει λευκή επιταγή για το κόστος με το οποίο αυτή η Κυβέρνηση φόρτωσε τη χώρα, λόγω των δικών της καθυστερήσεων και της δικής της ανεπάρκειας.

Γιατί το κόστος αυτό είναι όλο της Κυβέρνησης.
Read More »
Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (+ΒΙΝΤΕΟ) Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Καταγγελία πολίτη για κατ’ εξακολούθηση μεροληπτική συμπεριφορά του Δήμου Ηγουμενίτσας εναντίον του

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016

ΠΡΟΣ:
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας
villioue@apdhp-dm.gov.gr
gg@apdhp-dm.gov.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
- Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης info@gedd.gr
- Τροχαία Θεσπρωτίας tt.igoumenitsas@astynomia.gr
- Υπουργείο Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης info@ypes.gr
- thespro.gr


Θα ‘θελα να καταγγείλω τον Δήμο Ηγουμενίτσας, ότι λειτουργεί με την λογική δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Με βάση την κανονιστική απόφαση του Δήμου Ηγουμενίτσας 125/2015, και εν συνεχεία την τροποποίηση της απόφασης 128/2016, στο άρθρο 7 για την Κίνηση Οχημάτων σε Πεζόδρομους και Πλατείες, (δείτε εδώ http://www.igoumenitsa.gr/images/kanonismoi/kanonismos-koinoxr-xoron.pdf ) αναφέρει την ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων στους Πεζόδρομους και Πλατείες για συγκεκριμένες ώρες και μήνες και για συγκεκριμένους λόγους.

Στην ίδια κανονιστική στο Άρθρο 22, Καθορισμός Κοινόχρηστων Χώρων, Κεφάλαιο 2ο , Τοπική Κοινότητα Συβότων, Β. Ζώνη 2, Παράγραφος 4, ύστερα από εκτεταμένη παρέμβαση και επιστολή που υπογράφηκε από 41 άτομα στα Σύβοτα, και σε συνέχεια παραδοχής λάθους από τον Αντιδήμαρχο κ. Σωτήρη Μήτση, στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στην Ηγουμενίτσα στις 20/04/2016 (δείτε το βίντεο εδώ από την 4η ώρα και 11ο λεπτό μέχρι το 4:28,00 https://www.youtube.com/watch?v=5A0UjiFnjfo ) διορθώνουν το λάθος στην τροποποιητική απόφαση με αριθμό 128/2016 που δημοσιεύθηκε (Δείτε εδώ την δημοσίευση στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A1%CE%99-%CE%9E%CE%A3%CE%A4 ) και αλλάζουν την λέξη από δρόμο σε πεζόδρομο, όπως θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια.

Με την σχετική απόφαση του Δήμου Ηγουμενίτσας, (στην οποία βέβαια έχει κατατεθεί και προσφυγή στην υπηρεσία σας, με αριθμ. Πρωτ. 65860/12-05-2016, ανεξάρτητα από το αν θα εγκριθεί ή όχι), ο Δήμος Ηγουμενίτσας θα πρέπει να εφαρμόσει της εφαρμογή του Πεζόδρομου όπως είναι χαρακτηρισμένος (και έχει παραδεχτεί κιόλας ο Αντιδήμαρχος κ. Μήτσης Σωτήριος, ότι είναι Πεζόδρομος), και αναφέρει σχετικά για την ρύθμιση κυκλοφορίας σε αυτούς στο Άρθρο 7, Κανονιστική Απόφαση 125/2015, αλλά και στην τροποποιητική 128/2016 στο ίδιο Άρθρο.

Στις 29/03/2016 με αίτηση μου στον Δήμο Ηγουμενίτσας καταθέτω αίτηση με αρ. πρωτ. 6366/29-03-2016

 

για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν του καταστήματος μου, παράλληλα βάση του Άρθρου 10: Χορήγηση άδειας τοποθέτησης εμπορευμάτων εμπορικών καταστημάτων & Κ.Υ.Ε. του κανονισμού 125/2015 και 128/2016, αναφέρει τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση. Όμως από τυπική στάση προς τον Δήμο Ηγουμενίτσας, καταθέτω μαζί με την αίτηση και σχέδιο από Τοπογράφο Μηχανικό, (χωρίς να είμαι υποχρεωμένος βάση Άρθρου) βάση του οποίου ζητάω τα τετραγωνικά προς χρήση για το έτος 2016, και συγκεκριμένα 9,60χ1,90 = 18,24τ.μ. όπως απεικονίζεται και στο σχέδιο του μηχανικού.

 

Στις 30/03/2016 ο Αντιδήμαρχος με επιστολή του και αρ. πρωτ. 6366 της 30/03/2016 απορρίπτει την αίτηση μου και λέει ότι βάση κανονιστικής απόφασης προβλέπεται 0,50μ. επί του πεζοδρομίου χ 9,60 πρόσοψη καταστήματος = 4,8 τ.μ.
 

Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος μου, πληρώνω για τα τετραγωνικά που λέει ο Δήμος Ηγουμενίτσας,
και εν συνεχεία με αίτηση μου στις 12/04/2016 και αρ. πρωτ. 7629/12-04-2016 ρωτάω να μου διευκρινίσουν για ποιο λόγο απόρριψαν εν μέρει την αίτηση μου από 29/03/2016 με αρ. πρωτ. 6399-29-03-2016.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μήτσης Σωτήριος, όπως βλέπεται παρακάτω, με απάντηση του στο αίτημα μου, στις 28/04/2016 με αρ. πρωτ. 7629 επικαλείται πάλι το Άρθρο 10 παράγραφο 6 του κανονισμού της 125/2015 και 128/2016 κανονιστικής απόφασης.

Προσέξτε τώρα. Με την 128/2016 απόφαση “Τροποποίηση κανονισμού χρήσης πεζοδρόμων και κοινόχρηστων χώρων Δήμου Ηγουμενίτσας (Κανονιστική Απόφαση Δ.Σ. με αριθ. 125/2015)” η οποία δημοσιεύθηκε στις 28/04/2016 (Δείτε εδώ την δημοσίευση στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης https://diavgeia.gov.gr/decision/view/6%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%A9%CE%A1%CE%99-%CE%9E%CE%A3%CE%A4 ) αλλάζουν την λέξη από δρόμο σε πεζόδρομο, όπως θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια. Και γράφουν το εξής “«Μετά το κατάστημα Υ.Ε. με την επωνυμία «STEAK HOUSE» (ιδιοκτησίας ΑΦΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗ) και μόνον για τους μήνες από Μάιο έως 15 Οκτωβρίου και από ώρες 17:00μ.μ. έως 03:00π.μ., στον πεζόδρομο απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων και επιτρέπεται στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων πλάτους ενός μέτρου και πενήντα εκατοστών (1,50μ.) επί του πεζοδρομίου».”

Δηλαδή παραδέχονται ότι υπάρχει Πεζόδρομος, ενώ παράλληλα μετά της 17:00 ώρα εμφανίζεται και ένα πεζοδρόμιο…!!!!!!

Και παράλληλα την ίδια ημερομηνία, στις 28/04/2016 απαντάει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος κ. Μήτσης Σωτήριος, στην αίτηση μου 7629/12-04-2016 για πιο λόγο ακύρωσαν τα τετραγωνικά που ζητάω, και γράφει ότι πάλι επικαλείται το Άρθρο 10 παράγραφο 6 της κανονιστικής απόφασης της 125/2015, ότι στα εμπορικά καταστήματα επιτρέπεται η τοποθέτηση εμπορευμάτων μόνο 0,50μ. επί του πεζοδρομίου, και εφόσον αυτό είναι πάνω από 3 μέτρα…!!!!!


Δηλαδή στον Πεζόδρομο υπάρχει πεζοδρόμιο?

Έχω τις εξής απορίες:

1. Γιατί εφόσον στην τροποποιητική απόφαση 128/2016 λένε ότι είναι Πεζόδρομος, εμένα μου απαντάνε ότι είναι Πεζοδρόμιο? Αυτή η κατ’ εξακολούθηση μεροληπτική συμπεριφορά του Δήμου Ηγουμενίτσας προς το πρόσωπο και την επιχείρηση μου (στην οποία υπάρχει και παρελθόν για αυτήν την συμπεριφορά) πρέπει να λάβει άμεσα τέλος, διότι έχω κάθε έννομο συμφέρον να κινηθώ όπως προβλέπει ο Νόμος για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μου, αλλά να αποκατασταθεί κιόλας η προσβολή της προσωπικότητας μου

2. Γιατί δεν μου δίνουν τα τετραγωνικά που ζητάω στον Πεζόδρομο? Ο κανονισμός 125/2015 (όπως επίσης και ο τροποποιητικός 128/2016) δεν προβλέπει την απαγόρευση κατάληψης κοινόχρηστου χώρου από εμπορικά καταστήματα σε πεζόδρομους, (αυτό ισχύει μόνο στη Ηγουμενίτσα βάση κανονιστικής απόφασης 125/2015 Άρθρο 10. στο τέλος, και συγκεκριμένα γράφει “Δεν παραχωρείται κοινόχρηστος χώρος με εμπορεύματα στους Πεζόδρομους της Πόλης”), δεν αναφέρει πουθενά για τους Πεζόδρομους των κοινοτικών ή δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου

3. Γιατί σε άλλα εμπορικά καταστήματα στα Σύβοτα, και συγκεκριμένα στο Λιμάνι που επίσης είναι Πεζόδρομος, παραχωρεί ο Δήμος Ηγουμενίτσας χώρο μεγαλύτερο των 8 μέτρων που φτάνει μέχρι και 13-14 μέτρα επί του πεζόδρομου? Τι μάρκα Πεζόδρομος είναι αυτός που έχουν άλλο καθεστώς? Εφόσον εκεί επικαλούνται τον Πεζόδρομο, σε μένα παραδέχονται ότι έκαναν λάθη και θα τα διορθώσουν (δείτε το βίντεο εδώ από την 4η ώρα και 11ο λεπτό μέχρι το 4:28,00 https://www.youtube.com/watch?v=5A0UjiFnjfo ), το διορθώνουν, αλλάζουν την λέξη Δρόμο σε Πεζόδρομο (αλλά όχι την ουσία) και παράλληλα λένε ότι είναι Πεζοδρόμιο? Και πεζόδρομος και πεζοδρόμιο δεν προβλέπεται. Χρησιμοποιούν με δόλο πλέον αυτή την ορολογία και ατυχή δικαιολογία για να μην μου δώσουν τα τετραγωνικά που ζητάω, και που είναι λιγότερα από αυτά που δικαιούμαι. Ο πεζόδρομος έχει πλάτος 8 μέτρα. Για οχήματα έκτακτης ανάγκης πρέπει να μένει ελεύθερος χώρος 3,50 μέτρα, άλλο 1,50 μέτρο για τα ΑμΕΑ, σύνολο 5 μέτρα, έτσι λοιπόν από τα 8 μέτρα του πλάτους περισσεύουν 3 μέτρα, ζητάω 1,90 και πάλι αρνούνται.

4. Από πότε παίρνει μέτρα ο Δήμος Ηγουμενίτσας για να κάνει τον Πεζόδρομο,,,,,,,,,,,,,,, Πεζόδρομο? Ενώ δημιουργεί και προβλήματα σε μια σειρά καταστημάτων, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, όταν λένε ότι είναι Πεζοδρόμιο…. Έχει μπερδέψει τις λέξεις, τις ουσίες, και τις υποχρεώσεις που έχει ο Δήμος Ηγουμενίτσας απέναντι στις επιχειρήσεις. Δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν είναι επιτρεπτό από κανέναν πολίτη να το δεχθεί. Πόσο μάλλον όταν προσβάλλονται ευθέως

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας φαίνεται ξεκάθαρα πως είτε δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, είτε προσπαθεί να επιβληθεί με φωτογραφικό τρόπο σε συγκεκριμένες κατηγορίες επιχειρήσεων, όπως την δική μου,,, για λόγους που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, ζητώ από τις αρμόδιες υπηρεσίες, επιτέλους

· να δώσουν λύση στο πρόβλημα

· να διερευνήσουν τυχόν σκοπιμότητες που (ίσως) εξυπηρετούνται

· να εξηγήσει ο Δήμος Ηγουμενίτσας τους λόγους για την μεροληπτική συμπεριφορά στο πρόσωπο μου

· να επισκεφθούν τα Σύβοτα η Τροχαία με την Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου, όπως εξάλλου έχει ζητήσει και μέλος της Επιτροπής Κυκλοφορίας Κα Γούλα Δήμητρα για το θέμα, που μειοψήφησε μεταξύ άλλων κιόλας στην 128/2016 τροποποίηση του κανονισμού, αλλά δεν εισακούστηκε (γιατί άραγε?) για την αυτοψία σε όλα όσα παραθέτουμε, αλλά και την γνωμοδότηση τους

Εδώ θα δείτε και απόσπασμα από τον χάρτη, από το σχέδιο πόλεως του Δήμου Ηγουμενίτσας, το οποίο βασίζεται στην απόφαση Νομάρχη του 1993 και δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβέρνησης. Μια απόφαση η οποία δεν ήταν γνωστή (?) από κανέναν στην εκλεγμένη Δημοτική Αρχή μέχρι την δημόσια διαβούλευση του Απριλίου 2016, όπου την εμφάνισα στους δημοτικούς συμβούλους….
 


Στους κόκκινους κύκλους, γράφει “Πεζόδρομος”

Θα πρέπει να καταλάβει ο Δήμος Ηγουμενίτσας, πως η μεροληπτική συμπεριφορά εναντίον μου, δεν είναι ανεκτή, γιατί για όλα υπάρχει η νομική προστασία έναντι κάθε αυθαίρετης, παράνομης και καταχρηστικής συμπεριφοράς της διοίκησης έναντι του αδικούμενου πολίτη.

Τέλος δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου και ιδιαίτερα του δικαιώματος να απαιτήσω εξώδικα ή δικαστικά την επανόρθωση κάθε θετικής ή αποθετικής ζημίας που μετά βεβαιότητας θα υποστώ, εάν ο Δήμος Ηγουμενίτσας εξακολουθήσει την, σε βάρος μου, έκνομη διοικητική του συμπεριφορά, που οδηγεί στην ανεπανόρθωτη βλάβη των οικονομικών – επιχειρησιακών μου συμφερόντων, πέραν βεβαίως και της αξιώσεως για αποζημίωση λόγω της προφανούς ηθικής βλάβης που υφίσταμαι και θα υποστώ και μελλοντικά.

Με εκτίμηση
Βαφειάδης Αναστάσιος
Read More »
Καταγγελία πολίτη για κατ’ εξακολούθηση μεροληπτική συμπεριφορά του Δήμου Ηγουμενίτσας εναντίον του Καταγγελία πολίτη για κατ’ εξακολούθηση μεροληπτική συμπεριφορά του Δήμου Ηγουμενίτσας εναντίον του Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 
Το CAMPING DREPANOS βρίσκεται 5 χλμ, από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας 
Είναι μια πανέμορφη  χερσόνησος  έχει έκταση 32 στρέμματα. 
Βρίσκεται δίπλα στο κύμα  του  Ιόνιου. 


Περιστοιχίζεται από αμμώδη  παραλία  με υπέροχη θέα και μαγευτικό ηλιοβασίλεμα σχεδόν ολόκληρο καλυμμένο από ψηλούς ευκαλύπτους .

Oλα τα τροχοσπιτα, τα αυτοκινουμενα και οι σκηνές, έχουν θέα την θαλασσα. 
Βρίσκονται σε ένα καθαρό και ήσυχο περιβάλλον με πλούσια σκιά απο ψηλούς ευκάλυπτους.

Μπορειτε να ερθετε στο Camping DREPANOS και εμεις θα σας νοικιάσουμε σκηνές 2 ή 4 ατόμων για να μείνετε.

Sea Side Restaurant   

 

Το  CAMPING DREPANOS , σας περιμένει για να γεμίσει την μέρα σας με γεύσεις!  Kαθημερινά, μεσημέρι και βράδυ θα βρείτε μια σειρά από πεντανόστιμα κύρια πιάτα,  δροσερές σαλάτες, φρούτα και γλυκά, όλα φρεσκομαγειρεμένα, με αγνά υλικά από  ντόπιους παραγωγούς και φτιαγμένα με μεράκι και αγαπημένες συνταγές. θα βρείτε  καθημερινά επιλογές που ξέρουμε ότι θα κάνουν τους μικρούς μας φίλους να γλύφουν  τα δάχτυλά τους – και τους γονείς τους χαρούμενους για τη διατροφική αξία του  γεύματος των παιδιών τους.


Sea Side Beach Bar   
Θεωρείτε ίσως το δημοφιλέστερο Beach Bar. Ξεχωριστό, με άνεση χώρου, άψογο service, δικό του parking και μια χρυσή παραλια με τις πιο περιζήτητες ξαπλώστρες, προσφερει πάντα κάτι ξεχωριστό στους φιλοξενούμενούς του.

Υπηρεσίες 

-    Beach bar
-    Mini market
-    Καινούριο εστιατόριο με πλούσιο μενού
-    Χώροι για barbeque
-    Ζεστό νερό 24ώρες
-    Ψυγεία & καταψύκτες
-    Χώρους για πλύσιμο ρούχων και πιάτων
-    Χρηματοκιβώτιο στη reception
-    Παιδική χαρά
-    Beach Volley
-    Κρεπερί
-    Γήπεδα Tennis
-    Δωρεάν Πρόσβαση Internet WiFi

-    Tennis

Δραστηριότητες 

Γυμναστική
Γήπεδο Τένις
Beach Volley
Χώρος για ρακέτες
Βόλτες
Εκδηλώσεις   
Οι καταπληκτικά διαμορφωμένοι χώροι του Bar και Restaurant, οι παροχές και η φιλόξενη ατμόσφαιρα του Camping, συνθέτουν την ιδανική επιλογή για κάθε σας ξεχωριστή περίσταση. Χαρίστε στους καλεσμένους σας μια μοναδική εμπειρία διοργανώνοντας οποιαδήποτε εκδήλωση πάνω στην  παραλία, συνοδευμένη απο τις γευστικές προτάσεις του Sea Side Restaurant.  Οι χώροι του Camping μπορουν να καλύψουν οποιασδήποτε μορφής εκδηλώσεις-συνέδρια.

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 
Διανυκτέρευση ενηλίκου
   ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡ.
01/04-30/06  &
01/09-20/10         
           6.00 €
   ΥΨΗΛΗ ΠΕΡ.
  01/07-31/08 
        
          7.00€
Διανυκτέρευση παιδιού          3.00 €         4.50 €
Σκηνή          4.50 €         4.50 €
Τροχόσπιτο          5.00 €         5.50 € 
Aυτοκινούμενο             5.50 €          6.00 €
Αυτοκίνητο                3.50 €         3.50 €
Μοτοσικλέτα                2.50 €         2.50 €
Ενοικίαση Σκηνής  2 ατόμων          5.50 €          6.00 €
Διημέρευση ενηλίκου           3.00 €        3.00 €
Διημέρευση  παιδιού          1.50 €        1.50 €
Ηλεκτρικό ρεύμα           3.00 €        3.50 €


Προσφορές   
10-20 Ημέρες : 5% Εκπτωση  
21-30 Ημέρες : 8% Εκπτωση  
30+ Ημέρες : 10% Εκπτωση

Read More »
CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου CAMPING DREPANOS: Ένα στολίδι στις ακτές του Ιονίου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού φυγόποινου

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016Συνελήφθη, προχθές (20-05-2016) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Read More »
Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού φυγόποινου Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 23χρονου αλλοδαπού φυγόποινου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Άγνωστοι διέρρηξαν εκκλησία και αφαίρεσαν δέκα μικρές εικόνες, ένα ασημένιο αρτοφόριο και έναν παλαιό επιτάφιο

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016


Χθες (21-05-2016) καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας, κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Μάζι Κόνιτσας.

Ειδικότερα, την 20/21-05-2016, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την εκκλησία και αφαίρεσαν δέκα μικρές εικόνες, ένα ασημένιο αρτοφόριο και έναν παλαιό επιτάφιο.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.

Read More »
Άγνωστοι διέρρηξαν εκκλησία και αφαίρεσαν δέκα μικρές εικόνες, ένα ασημένιο αρτοφόριο και έναν παλαιό επιτάφιο Άγνωστοι διέρρηξαν εκκλησία και αφαίρεσαν δέκα μικρές εικόνες, ένα ασημένιο αρτοφόριο και έναν παλαιό επιτάφιο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και υγειονομικές παραβάσεις

Κυριακή, Μαΐου 22, 2016


Συνελήφθη, χθες (21-05-2016) αργά το βράδυ σε χωριό της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι λειτουργούσε καφενείο ιδιοκτησίας του, το οποίο είχε σφραγιστεί από την αρμόδια αρχή ενώ παράλληλα λειτουργούσε μουσική, στερούμενος σχετικής άδειας.

Read More »
Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και υγειονομικές παραβάσεις Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση σφράγισης καταστήματος και υγειονομικές παραβάσεις Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαΐου 22, 2016 Rating: 5

Σελίδες