Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022
Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την ανταπόκριση!!!
Οι εγγραφές συνεχίζονται.... και η ανταπόδοση μας θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά, με πολλές εκπλήξεις και δράσεις, γιατί στόχος μας είναι, τα παιδικά χαμόγελα.

*Σε συνεργασία με το Κιβωτός Εξέλιξης Κέντρο Θεραπειών, όπου θα μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, με ειδικούς επιστήμονες για θέματα, όπως αθλητική ψυχολογία, ψυχοδυναμική προσέγγιση αθλητών κ.α.

Read More »
Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ Συνεχίζονται οι εγγραφές στην ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΝΣ Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εμπόρων για τον Λάμποβο

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εμπόρων για τον Λάμποβο


Σύμφωνα με ενημέρωση απο την Δημοτική Αρχδή και λόγω τεχνικού προβλήματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) του Δήμου Σουλίου (το οποίο αποκαταστάθηκε) δίνεται παράταση στην υποβολή των αιτήσεων για την εμποροπανήγυρη (Λάμποβο) μέχρι και την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14:00.

Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν:Δια ζώσης στο αρμόδιο Τμήμα ή στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου Σουλίου.
Ταχυδρομικά στην Δ/νση ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 179 ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Τ.Κ. 46200 με την ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής στην εμποροπανήγυρη ( ΛΑΜΠΟΒΟΣ).
Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα e–mail στην διεύθυνση protocol@paramythia.gr
Read More »
Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εμπόρων για τον Λάμποβο Παρατείνεται η υποβολή αιτήσεων εμπόρων για τον Λάμποβο Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Β. Γιόγιακας: Θεραπεία πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας στο Νοσοκομείο Φιλιατών

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022
Β. Γιόγιακας: Θεραπεία πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας στο Νοσοκομείο Φιλιατών


Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και η παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας σε περισσότερους ασθενείς συζητήθηκε κατά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα ο Βασίλης Γιόγιακας και ο Διοικητής του νοσοκομείου Χρήστος Τσούρας με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλο.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η υποστήριξη και η έναρξη θεραπειών στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για τους πάσχοντες από σκλήρυνση κατά πλάκας, για την οποία ο κ. Κωτσιόπουλος εξέφρασε την πρόθεση του Υπουργείου Υγείας να στηριχθεί με τη διασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων για την προμήθεια των κατάλληλων φαρμάκων. Στο πλαίσιο αυτό προκηρύχθηκε για το νοσοκομείο μόνιμη θέση Ιατρού Κλάδου Ε.Σ.Υ. ειδικότητας Νευρολογίας.
«Ευχαριστούμε τον κύριο Γενικό Γραμματέα για το ενδιαφέρον και την βούλησή του να ενισχύσει το Νοσοκομείο Φιλιατών ώστε να μπορεί να φροντίσει περισσότερους συμπολίτες μας που μάλιστα έχουν να διαχειριστούν μια δύσκολη και σύνθετη χρόνια πάθηση όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.
Read More »
Β. Γιόγιακας: Θεραπεία πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας στο Νοσοκομείο Φιλιατών Β. Γιόγιακας: Θεραπεία πασχόντων από σκλήρυνση κατά πλάκας στο Νοσοκομείο Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Ο Μάριος Κάτσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022
Ο Μάριος Κάτσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών 


Oι παρακολουθήσεις μέσω ΕΥΠ και Predator λειτουργούν από κοινού
«Βλέπουμε πολλές συμπτώσεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών που συντείνουν στο ίδιο πράγμα: Οι παρακολουθήσεις μέσω ΕΥΠ και τα χτυπήματα του Predator ταυτοχρονίζονται, Αυτό βλέπουμε και από τις καταθέσεις του κ. Ράμμου στην εξεταστική όπου όπως κατέθεσε, την ίδια μέρα που κοινοποίησε στην ΑΔΑΕ την καταγγελία του ο κ.Ανδρουλάκης δόθηκε και εντολή καταστροφής του υλικού από τον Κοντολέοντα.Ο Ανδρουλάκης όμως κατήγγειλε την απόπειρα από το Predator, όχι την παρακολούθηση της ΕΥΠ που ήταν τότε άγνωστη»
είπε Στο Κόκκινο και στους Β. Κεχαγιά και Ν. Σβέρκο, ο τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής και βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του νομού Θεσπρωτίας, Μάριος Κάτσης.

Η ΑΠΔΠΧ αρμόδια να ελέγξχει την Intellexa και το Predator
«Ο κ. Ράμμος τίμησε τον ρόλο του ως επικεφαλής την ανεξάρτητης αρχής παρά τις απειλές βουλευτών της ΝΔ. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) οφείλει να ελέγξχει την εταιρία Intellexa που παρέχει το Predator αυτεπάγγελτα για παραβίαση του Κανονισμού GDPR καθώς το κακόβουλο αυτό λογισμικό τον παραβιάζει κατάφορα. Η ΑΠΔΧ έχει αρμοδιότητα και νομικό πάτημα, οπότε ο κ. Μενουδάκος Πρόεδρος της Αρχής όπως και ο κ. Ράμμος πρέπει να πράξει το καθήκον του ως θεσμικό αντίβαρο και να μη φοβάται απειλές που συνδέονται με την παράταση της θητείας του» δήλωσε με νόημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τα ψέματα και οι αντιφάσεις και η άρνηση ελέγχου βρωμάει ενοχή
«Μέχρι σήμερα η επίσημη θέση και οι διαρροές της κυβέρνησης ήταν ότι το υλικό της παρακολούθησης Ανδρουλάκη έχει καταστραφεί λόγω αναβάθμισης λογισμικού της ΕΥΠ. Τέτοιο πράγμα είναι ανήκουστη δικαιολογία γιατί καμία εταιρία δεν κάνει αναβάθμιση λογισμικού και υλισμικού χωρίς να κρατήσει backup αρχεία. Μετά την κατάθεση Ράμμου μάθαμε ότι τα κατέστρεψαν με εντολή Μητσοτάκη. Δεμίρης και Βλάχου να μην δηλώνουν ανέλεγκτοι, να ερευνήσει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου την υφισταμένη του»

Απαγόρευση κακόβουλων λογισμικών
«Ας μην μπλοφάρει η κυβέρνηση για να δείξει ότι το θέμα είναι γενικότερο με πολλά λογισμικά παρακολούθησης. Εδώ έχουμε 4 περιπτώσεις επιβεβαιωμένων παραβιάσεων από ένα συγκεκριμένο, το Predator. Ας ξεκινήσει ο έλεγχος από εκεί με τα υπάρχοντα εργαλεία και το συζητάμε»

Οι παρακολουθήσεις βλάπτουν τη Δημοκρατία και την Οικονομία
«Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι το σκάνδαλο δεν αφορά ή δεν πρέπει να αφορά τους πολίτες. Όσο δεν ξέρουμε τους λόγους παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη μπορούμε να υποθέσουμε ότι ο κ.Μητσοτάκης τον απρακολουθούσε για να ελέγξει τις εξελίξεις στο 3ο κόμμα για να μπορεί αν συνεργαστεί στο μέλλον. Μιλάμε για μείζον θέμα Δημοκρατίας. Ωστόσο όπως έδειξε και η περίπτωση Όρμπαν που η ΕΕ του μπλόκαρε κονδύλια για παραβιάσεις του κράτους Δικαίου, μπορεί στην Ελλάδα του Μητσοτάκη να έχουμε οικονομικό πρόβλημα για τον ίδιο λόγο».


Read More »
Ο Μάριος Κάτσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών Ο Μάριος Κάτσης για το σκάνδαλο των υποκλοπών Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα


Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 13 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 22 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στο Δοκίμιο Αιτωλοακαρνανίας, επέλεξε τα στοιχήματα «Τελικό Αποτέλεσμα» και «Ακριβές Σκορ» σε 6 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και της Γαλλίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5-6 και κέρδισε 29.853,76 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες), 3 νικητές κέρδισαν από 5.194,12 ευρώ.

Εταιρικό προφίλ
Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.
Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.
Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.grRead More »
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 22 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Μ. Κάτσης: Πάρτε ό,τι θέλετε δώστε ό,τι μπορείτε, αυτή είναι η λογική της κυβέρνησης στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022
Μ. Κάτσης: Πάρτε ό,τι θέλετε δώστε ό,τι μπορείτε, αυτή είναι η λογική της κυβέρνησης στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας


«Εχθές το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ αποσφράγισε τις τρεις προσφορές για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, και αμέσως εκκίνησε διαδικασία ώστε να υποβληθούν βελτιωμένες προσφορές.

Δε μάθαμε όμως ποιο ήταν το ύψος των αρχικών προσφορών που κατατέθηκαν. Η κυβέρνηση ξεκίνησε έναν διαγωνισμό χωρίς να έχει αποτιμήσει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, τις μαρίνες Συβότων και Πλαταριάς, του αλιευτικού καταφυγίου Σαγιάδας και όλων των άλλων που σκοπεύει να δώσει πακέτο στον ιδιώτη. Δε μίλησε ποτέ για το ύψος του αντιτίμου που προσδοκά από την πώληση, ούτε προσδιόρισε ακριβώς το τι παραχωρείται. Αυτό φανερώνει και τη λογική του ξεπουλήματος που έχει ο σχεδιασμός της.

Υπάρχουν όμως ερωτήματα που δεν μπορούν πλέον να μένουν αναπάντητα. Για την κατασκευή των τριών φάσεων του λιμανιού της Ηγουμενίτσας δαπανήθηκαν από τα δημόσια ταμεία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνο για την Γ1 φάση που υλοποιείται αυτή τη στιγμή το κόστος αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ. Θα υπερβαίνουν τα χρήματα που θα πληρώσει ο ιδιώτης επενδυτής λοιπόν, όσα ξόδεψαν οι Έλληνες φορολογούμενοι για να δημιουργηθούν αυτές οι υποδομές, ή αυτά θα είναι τόσο λίγα, που βάσει της κερδοφορίας του οργανισμού μέσα σε λίγα μόλις χρόνια θα κάνει απόσβεση της επένδυσής του;

Τι θα γίνει με το σύνολο της χερσαίας ζώνης που δεν χρησιμοποιείται για λιμενικές δραστηριότητες; Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια κοροϊδεύει τους πολίτες της Θεσπρωτίας, αφού δεν την παραχωρεί στους οικείους δήμους όπως έχει υποσχεθεί δεκάδες φορές. Έχουμε φτάσει στην αποσφράγιση των προσφορών και ακόμα δεν έχει καν προσδιορίσει τι θα πάρει ο ιδιώτης και τι θα πάρουν οι τοπικές κοινωνίες.

Το έγκλημα του ξεπουλήματος συνεχίζεται. Η κυβέρνηση συνεχίζει στη λογική του πάρτε ό,τι θέλετε, δώστε ό,τι μπορείτε, για το παράκτιο μέτωπο της Θεσπρωτίας, και το μεγαλύτερο αναπτυξιακό εργαλείο της ευρύτερης περιοχής, που είναι το λιμάνι της Ηγουμενίτσας».
Read More »
Μ. Κάτσης: Πάρτε ό,τι θέλετε δώστε ό,τι μπορείτε, αυτή είναι η λογική της κυβέρνησης στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας Μ. Κάτσης: Πάρτε ό,τι θέλετε δώστε ό,τι μπορείτε, αυτή είναι η λογική της κυβέρνησης στο ξεπούλημα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5

Σελίδες