Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία (;)

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Με τη συζήτηση στην βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η κυβέρνηση να βρίσκεται σε εξέλιξη, φωτιά έχουν πάρει οι προσπάθειες των κομμάτων, να εμφανιστούν έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.

Στο Νομό Θεσπρωτίας, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, το κόμμα του ΚΙΝΑΛ (πρώην ΠΑΣΟΚ) έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο, τουλάχιστον κατά 75%.

Οι πληροφορίες μας, μιλάνε για τρία πρόσωπα που έχουν ήδη πει το ΟΚ στα κεντρικά του κόμματος.

Πρόκειται για τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και πρόεδρο της περιφερειακής ένωσης επιμελητηρίων Ηπείρου κ. Αλέκο Πάσχο, τον προϊστάμενο της ΔΕΗ βορειοδυτικής Ελλάδος κ. Σπύρο Μπότο και τη πνευμονολόγο και πρώην δημοτική σύμβουλο κα. Μαρία Σαμίου, η οποία , για τους γνωρίζοντες τα εσωτερικά του ΚΙΝΑΛ, είναι επιλογή του τέως Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργου Κάτσινου.

Η δεύτερη γυναίκα που θα συμπληρώσει το καρέ του ψηφοδελτίου, δεν αποκλείεται να είναι η νυν Δήμαρχος Σουλίου κα Σταυρούλα Μπραΐμη, χωρίς μέχρι αυτή την ώρα, να έχει ξεκαθαρίσει το τί τελικά θα πράξει.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

Με τα τέσσερα αυτά πρόσωπα, η ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, πιστεύει πως θέτει τις βάσεις για τη διεκδίκηση της δεύτερης έδρας του νομού Θεσπρωτίας.

Εάν θα το καταφέρει, θα φανεί στο ... "χειροκρότημα".
Read More »
Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία (;) Έκλεισε το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Θεσπρωτία (;) Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένα 14.880 πακέτα τσιγάρων

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Στη σύλληψη ενός 47χρονου ημεδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη της Ομάδας Κ9 της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν) του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για παράβαση του Ν. 2960/01 «Εθνικός Τελωνειακός Κώδικας».

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, σε Φ/Γ όχημα με επικαθήμενο που οδηγούσε ο 47χρονος, διαπιστώθηκε ότι μεταξύ του σασί του επικαθήμενου και του ξύλινου πατώματος αυτού, υπήρχε ειδικά κατασκευασμένη κρύπτη, εντός της οποίας υπήρχαν επιμελώς κρυμμένα, δεκατέσσερις χιλιάδες οκτακόσια ογδόντα (14.880) πακέτα τσιγάρων διαφόρων επωνυμιών, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ όχημα καθώς και η ποσότητα των τσιγάρων, ενώ το σύνολο των διαφυγόντων δασμών, πρόκειται να γνωστοποιηθεί με νεότερο Δελτίο Τύπου.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένα 14.880 πακέτα τσιγάρων Ηγουμενίτσα: Είχε κρυμμένα 14.880 πακέτα τσιγάρων Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Υποβολή πρότασης ύψους 4.350.000€ για την μετατροπή κτηρίου ΕΙΝ σε πολυδύναμο πολιτιστικό χώρο

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

 
Η παρούσα Δημοτική Αρχή συνεχίζοντας την πολιτική διεκδίκησης πόρων για την κατασκευή έργων, που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών, τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου δια του Δημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου, υπέβαλε για χρηματοδότηση την με αριθμ. 55/2018 μελέτη με τίτλο «Επανάχρηση – μετατροπή κτηρίου ΕΙΝ σε πολυδύναμο πολιτιστικό χώρο Δήμου Ηγουμενίτσας» προϋπολογισμού 4.350.000,00€, στο Πρόγραμμα Φιλόδημος Ι και συγκεκριμένα στον Άξονα Προτεραιότητας Ανέγερσης ή/και Αποκατάστασης Δημοτικών Κτηρίων με τίτλο «Ανέγερση και Επανάχρηση Δημοτικών Κτηρίων».

Read More »
Ηγουμενίτσα: Υποβολή πρότασης ύψους 4.350.000€ για την μετατροπή κτηρίου ΕΙΝ σε πολυδύναμο πολιτιστικό χώρο Ηγουμενίτσα: Υποβολή πρότασης ύψους 4.350.000€ για την μετατροπή κτηρίου ΕΙΝ σε πολυδύναμο πολιτιστικό χώρο Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Περιφέρεια Ηπείρου: Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Sharing and Reuse Awards of IT solutions»

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019


Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να λάβει μέρος για δεύτερη φορά στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Sharing and Reuse Awards of IT solutions» στον οποίο το 2017 κέρδισε το 4ο βραβείο “Certificate of Excellence” στην κατηγορία «περιφερειακό επίπεδο» μεταξύ 118 προτάσεων σε 4 κατηγορίες από χώρες της Ε.Ε.

Η βράβευση της Περιφέρειας Ηπείρου, ήταν και η μοναδική Ελληνική Πρόταση που έχει βραβευθεί στο ανωτέρω θεσμό.

Η Περιφέρεια σχεδιάζει να συμμετάσχει εκ νέου με τον βελτιωμένο «Οδηγό του Πολίτη», με υπεύθυνο και πάλι τον κ. Νικόλαο Ντέμο, ο οποίος με απόφαση του Περιφερειάρχη και την έγκριση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας έχει αναλάβει τη σχεδίαση και υποστήριξη του δικτυακού τόπου του Οδηγού του Πολίτη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών κ. Τατιάνα Καλογιάννη, που ήταν και είναι επικεφαλής του έργου, σε δήλωσή της τονίζει: «Η συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου στον ανωτέρω διαγωνισμό, αποτελούσε πρόκληση. Η βράβευση που έγινε δικαίωσε την προσπάθεια για ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων και αποτέλεσε το ερέθισμα, ώστε και άλλες Περιφέρειες της χώρας να ζητήσουν ενημέρωση και παρουσίαση του «Οδηγού του Πολίτη». Η επιτυχία αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον κ. Νίκο Ντέμο, προϊστάμενο του Τμήματος «Σχεδίαση ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τον πολίτη» της Δ/νσης Πληροφορικής & Επικοινωνιών» της Αποκεντρωμένης Διοίκησης».

Οφείλω όμως να αναγνωρίσω και να ευχαριστήσω για τη καθοριστική συμβολή του τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλη Μιχελάκη, ο οποίος διευκόλυνε και συνεχίζει να διευκολύνει τον κ. Ντέμο στο έργο του και ιδίως με την έγκριση της συμμετοχής του στον Διαγωνισμό. Είμαι βέβαιη πως η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και η Περιφέρεια Ηπείρου θα δώσει για μια ακόμη φορά το παρών της στον μεγάλο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό, τιμώντας και προβάλλοντας την Ήπειρο και την Ελλάδα, αποδεικνύοντας παράλληλα πως υπάρχει ένα επιστημονικό δυναμικό στο Δημόσιο Τομέα με διάθεση προσφοράς, γνώσεις και ιδέες που μπορούν να τις υλοποιήσουν και πέραν των στενών υπηρεσιακών τους υποχρεώσεων αν έχουν την κατάλληλη στήριξη και ενθάρρυνση της Διοίκησης. Το αποτέλεσμα τέτοιων δράσεων, καταλήγει προς όφελος των πολιτών και του Δημοσίου μέσω της απλούστευσης διαδικασιών και εξοικονόμησης πόρων, όπως συμβαίνει και με τον Οδηγό του Πολίτη».
Read More »
Περιφέρεια Ηπείρου: Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Sharing and Reuse Awards of IT solutions» Περιφέρεια Ηπείρου: Συμμετοχή στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Sharing and Reuse Awards of IT solutions» Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» και ο Δημήτρης Δημητρίου στην πόλη της Ηγουμενίτσας και της Παραμυθιάς

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019


Η παράταξη "ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ" και ο επικεφαλής της Δημήτρης Δημητρίου, στα πλαίσια συναντήσεων ανά την Περιφέρεια Ηπείρου, βρέθηκε στην πόλη της Ηγουμενίτσας και της Παραμυθιάς όπου πραγματοποίησε τις κάτωθι επισκέψεις:

· Επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Σουλίου όπου συναντήθηκε με την Δήμαρχο κυρία Σταυρούλα Μπραΐμη και με Αντιδημάρχους. συζητώντας γύρω από θέματα ανάπτυξης και διεύρυνσης των δυνατοτήτων του Δήμου. Η συζήτηση που αναπτύχθηκε είχε να κάνει με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της περιοχής, τα προβλήματα των δημοτών καθώς επίσης και την επόμενη μέρα του Δήμου. Ενημερώθηκε για τις πολιτικές και τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής που αποσκοπούν στην βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών και για τους τρόπους με τους οποίους η Περιφερειακή Aρχή μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια αυτή.

· Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ Α.Ε.) όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο Ανδρέα Νταή όπου ενημερώθηκε για την δράση και τις ανάγκες του λιμανιού, το οποίο αποτελεί μία σημαντική γέφυρα ανθρώπων και εμπορευμάτων από και προς τη Δυτική Ευρώπη. Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Δημητρίου δήλωσε:

"Το λιμάνι της Ηγουμενίτσας γεωγραφικά είναι το πλησιέστερο λιμάνι της Ελλάδος με την Ιταλία και τις Βαλκανικές χώρες της Αδριατικής Θάλασσας, αποτελώντας την πύλη εξόδου της χώρας μας προς την Ευρώπη. Όπως ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο, διακινούνται από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας 2,5 εκατομμύρια επιβάτες και περίπου 250.000 φορτηγά με βασικούς προορισμούς το Μπάρι, το Μπρίντιζι, την Ανκόνα, Βενετία, Τεργέστη και Ραβέννα, καθώς και το νησί της Κέρκυρας. Εμείς από την πλευρά μας, ως Περιφερειακή Παράταξη, δεσμευόμαστε στην ενίσχυση του Λιμένα στα πλαίσια της περαιτέρω ανάπτυξής του με στόχο να εγκαθιδρυθεί ως ένα από τα πιο ισχυρά λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου τόσο σε επίπεδο εμπορευματικού Λιμανιού καθώς και στην ανάπτυξη της κρουαζιέρας.

· Επίσκεψη στον Σύλλογο Υδατοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χεκίμογλου και με μέλη του συλλόγου. Εκεί συζητήθηκαν θέματα για την πορεία, τα επίπεδα απασχόλησης και ανάπτυξης του κλάδου καθώς επίσης και θέματα σχετικά με τις ανάγκες ενίσχυσης ενός από τα βασικότερα εξαγώγιμα προϊόντα της Π.Ε. Θεσπρωτίας και της Ελλάδος γενικότερα

Σχετικά, ο κ. Δημητρίου δήλωσε:

«Όπως μας ενημέρωσε ο σύλλογος, στον νομό Θεσπρωτίας δραστηριοποιούνται συνολικά 28 μονάδες παραγωγής και ένας ιχθυογεννητικός σταθμός. Η ετήσια ιχθυοπαραγωγή αγγίζει τους 12000 τόνους ετησίως. Συνολικά στην Θεσπρωτία απασχολούνται περίπου 410 εργαζόμενοι στον κλάδο της Υδατοκαλλιέργειας και με τους ρυθμούς ανάπτυξης των μονάδων παραγωγής δημιουργούνται συνεχώς νέες θέσεις εργασίας, συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομικά ανάπτυξη του Νομού. Η παράταξη ‘ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» αλλά και εγώ προσωπικά με την ιδιότητα του Βιολόγου με ειδίκευση πάνω στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας, θα σταθούμε στο πλευρό του συλλόγου και των εργαζομένων με στόχο να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό προϊόν παγκοσμίου βεληνεκούς».

Στην συνέχεια της επίσκεψης της, ο κ. Δημητρίου και οι συνεργάτες του συναντήθηκαν με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Γιάννη Γόγολο, περπάτησε στην πόλη και την αγορά της Ηγουμενίτσας και συνομίλησαν με πλήθος κόσμου και ντόπιων επιχειρηματιών.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου
Δημήτρης Δημητρίου
Read More »
Η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» και ο Δημήτρης Δημητρίου στην πόλη της Ηγουμενίτσας και της Παραμυθιάς Η παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ» και ο Δημήτρης Δημητρίου στην πόλη της Ηγουμενίτσας και της Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Με τον Δημήτρη Υφαντή η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φ.Ο. Παραμυθιάς

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Read More »
Με τον Δημήτρη Υφαντή η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φ.Ο. Παραμυθιάς  Με τον Δημήτρη Υφαντή η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Φ.Ο. Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Συστάθηκε επιτροπή «άμεσης δράσης» για τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό στους Δήμους.

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Ενεργοποιείται ο πολεοδομικός και χωροταξικός σχεδιασμός με βάση το νέο χάρτη, που καθιερώνει ο «Κλεισθένης» για τους Δήμους και τις Περιφέρειες, με τη σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Υλοποίησης Χωρικού και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού Τοπικού και Περιφερειακού Επιπέδου στο υπουργείο Εσωτερικών, η οποία αποτελείται από 14 ειδικούς, μαζί με τους αντικαταστάτες τους.
 
Η ΕΝ.Π.Ε. αναγνωρίζοντας την αξία και το έργο της Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων κ. Τατιάνας Καλογιάννη, την επέλεξε ως εκπρόσωπό της – τακτικό μέλος, στη νέα επιτροπή άμεσης δράσης, η οποία συστάθηκε με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων Περιβάλλοντος, Εσωτερικών και Οικονομίας.
 
Read More »
Συστάθηκε επιτροπή «άμεσης δράσης» για τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό στους Δήμους. Συστάθηκε επιτροπή «άμεσης δράσης» για τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό στους Δήμους. Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Την πίτα του κόβει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Read More »
Την πίτα του κόβει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Την πίτα του κόβει ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Συναντήσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη σε Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και των τρόπων συνεργασίας για την επίλυση τους από την επόμενη ημέρα των εκλογών, συναντήθηκε με τους επικεφαλής και το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς καθώς και του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Παραμυθιάς.

Οι συναντήσεις χαρακτηρίζονται ως γόνιμες ενώ κοινή διαπίστωση ήταν η διάθεση συνεργασίας τόσο για την επίλυση των προβλημάτων, όσο και για τις ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν από την Δημοτική Αρχή της επόμενης ημέρας, με στόχο την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών και με τελικό κερδισμένο τον δημότη.

Πιο συγκεκριμένα η επικαιροποίηση των μονοδρομήσεων και των υπολοίπων χαρακτηριστικών του εσωτερικού οδικού δικτύου της Παραμυθιάς που ανήκουν στην αρμοδιότητας της Δημοτικής Αρχής, όπως οι θέσεις στάθμευσης, φωτεινοί σηματοδότες και η σήμανση, τονίστηκαν μεταξύ άλλων από τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς κ. Γρίβα Χρήστο (Αστυνόμος Α’). Ο κ. Γρίβας αναφέρθηκε επίσης σε θέματα πολιτικής προστασίας και πρότεινε λύσεις που μπορούν να εφαρμοστούν με στόχο την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας των δημοτών.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις πρότυπο από τον προϊστάμενο του Κλιμακίου κ. Μπέλλο Ευάγγελο (Επιπυραγός), ενώ του αναφέρθηκαν μια σειρά από ζητήματα όπως η συνδρομή της Δημοτικής Αρχής στις αντιπυρικές ζώνες στα όρια του Δήμου, η ανάγκη για εθελοντικές ομάδες πυροπροστασίας, η κατασκευή Παρατηρητηρίου σε διάφορα σημεία της έκτασης του Δήμου, η εκπαίδευση των δημοτών σε θέματα πολιτικής προστασίας, καθώς και η διάνοιξη δρόμου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Παραμυθιάς προς την Κατασκήνωση της πόλης με σκοπό την άμεση πρόσβαση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών σε περίπτωση ανάγκης.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης, με αφορμή τις συναντήσεις αυτές δήλωσε: «Η εδραίωση του αισθήματος της ασφάλειας των δημοτών αποτελεί για εμάς άμεση προτεραιότητα χωρίς καμία έκπτωση. Οι παρατηρήσεις των στελεχών των 2 υπηρεσιών είναι για εμάς Βίβλος, οποία θα πρέπει να εφαρμοστεί από τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας μας Δημοτικής Αρχής.»

Οι συναντήσεις του Υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη με φορείς και υπηρεσίες του Δήμου Σουλίου, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Από το Γραφείο Τύπου
Read More »
Συναντήσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη σε Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς Συναντήσεις του υποψήφιου Δήμαρχου Σουλίου Γιάννη Καραγιάννη σε Αστυνομικό Τμήμα και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παραμυθιάς Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Ταλαιπωρία για επιβάτες από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019

 
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, η Λιμενική Αρχή Κέρκυρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ-Δ/Ρ “ΝΑΝΤΗ” Ν.Π. 4464, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου προκειμένου να εκτελέσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο από νέο λιμένα Κέρκυρας με προορισμό την Ηγουμενίτσα, παρατηρήθηκε σβέση της αριστερής κύριας μηχανής. 
 
Κατόπιν επιθεώρησης του πλοίου από Κλιμάκιο Επιθεωρητών της οικείας Λιμενικής Αρχής, απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι είκοσι εννέα (29) επιβάτες και τα οκτώ (08) οχήματα που επρόκειτο να ταξιδέψουν, προωθήθηκαν στον προορισμό του με έτερο δρομολογημένο πλοίο.
Read More »
Ταλαιπωρία για επιβάτες από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα Ταλαιπωρία για επιβάτες από Κέρκυρα για Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019
 
Στη σύλληψη ενός 39χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 39χρονου το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2019 Rating: 5

Σελίδες