Σύγκρουση σκαφών στα Σύβοτα λόγω κακοκαιρίας

Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2019
Σύγκρουση σκαφών στα Σύβοτα λόγω κακοκαιρίας
 
Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα Συβότων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, για σύγκρουση του Ε/Π-Α/Ψ “ΜΟΚΑ” Ν.Π. 10849, με επτά (07) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, με το Ε/Π-Α/Ψ “ΓΑΝΝΤΕΛΑ” Ν.Κ. 390, στον λιμένα Συβότων.
Συγκεκριμένα, κατά τον επιχειρούμενο, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, απόπλου του “ΜΟΚΑ”, η προπέλα του ενεπλάκη με σχοινιά πρόσδεσης του εν λόγω λιμένα, με αποτέλεσμα την ακυβερνησία του σκάφους και την πρόσκρουση του στο ελλιμενισμένο σκάφος “ΓΑΝΝΤΕΛΑ”.
Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο “ΓΑΝΝΤΕΛΑ”, ενώ με τη συνδρομή στελέχους του Α' Λιμενικού Τμήματος Συβότων, το “ΜΟΚΑ” απέπλευσε και ελλιμενίστηκε με ασφάλεια στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ νήσου Αγίου Νικολάου και ηπειρωτικών ακτών.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο (02) σκαφών μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν.
Read More »
Σύγκρουση σκαφών στα Σύβοτα λόγω κακοκαιρίας Σύγκρουση σκαφών στα Σύβοτα λόγω κακοκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2019 Rating: 5

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ θερινού σινεμά στο Λαδοχώρι

Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2019
Συνεχίζεται το Φεστιβάλ θερινού σινεμά στο Λαδοχώρι
Το 1ο Φεστιβάλ Θερινού Σινεμά που διοργανώνει η ενορία Λαδοχωρίου, συνεχίζεται με την Τρίτη ταινία για τους μικρούς μας φίλους. Δευτέρα 19 Αυγούστου στο περιβάλλοντα χώρο του παρεκκλησίου των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου. 
Με σύνθημα "Ήρθε η ωρα να γίνουμε πιο μεγάλη παρέα και να περνάμε χρόνο όλοι μαζί."
Η 3η μας ταινία για τους μικρούς φίλους μας φίλους. 
Τίτλος ταινίας "Ψάχνοντας την Ντορι" 
Ωρα 21:00 
Χώρος προβολής: προαυλιος χώρος παιδικής χαράς Αγίων αποστόλων Πέτρου & Παύλου Λαδοχωρίου 
Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ.
Read More »
Συνεχίζεται το Φεστιβάλ θερινού σινεμά στο Λαδοχώρι Συνεχίζεται το Φεστιβάλ θερινού σινεμά στο Λαδοχώρι Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2019 Rating: 5

Σελίδες