Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020
Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ


Χρηματοδότηση των ομάδων, μέσω διαφήμισης, ξεκίνησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, κάνοντας την αρχή με τρεις αθλητικούς συλλόγους της Θεσπρωτίας.

Συγκεκριμένα:
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη στις 27 Ιανουαρίου 2020, χρηματοδοτήθηκε με 1.000€ (+ΦΠΑ)  ο  «ΠΡΩΤΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ», για τη διαφημιστική προβολή της ΟΛΗΓ ΑΕ στις εγκαταστάσεις του Γυμναστικού Συλλόγου.
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη στις 17 Δεκεμβρίου 2019, χρηματοδοτήθηκε με 1.000€ (+ΦΠΑ) ο Α.Σ. ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ,  για την προβολή δημοσιότητας της ΟΛΗΓ ΑΕ, με τοποθέτηση πανό σε εμφανές σημείο του γηπέδου.
Με απόφαση του διευθύνοντα συμβούλου κ. Πορφύρη στις 12 Δεκεμβρίου 2019, χρηματοδοτήθηκε με 1.500€ (+ΦΠΑ) η ΠΑΕ Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ¨Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ¨ για προβολή δηµοσιότητας της ΟΛΗΓ ΑΕ,, µε τοποθέτηση πινακίδας 2µ. x 5µ. σε εµφανές σηµείο του γηπέδου, καθώς και την ραδιοφωνική και µεγαφωνική προβολή κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, προτίθεται να διαφημιστεί και στις εγκαταστάσεις και άλλων αθλητικών συλλόγων της περιοχής.
Read More »
Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ Ηγουμενίτσα: Χρήματα στους αθλητικούς συλλόγους μοιράζει ο ΟΛΗΓ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020 Rating: 5

Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση

Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020
Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση 


Συνελήφθησαν χθες (07-03-2020) αργά το βράδυ και σήμερα (08-03-2020) μετά τα μεσάνυκτα στο Μέτσοβο, από αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ως ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση. 

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου. 
Read More »
Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί για ηχορύπανση Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 08, 2020 Rating: 5

Σελίδες