Το πρόγραμμα επίσκεψης του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στη Θεσπρωτία

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Το πρόγραμμα επίσκεψης του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στη Θεσπρωτία το Σάββατο 13-4-2019:
12-30-13.30 Παραμυθιά (περιοδεία στη αγορά-πεζόδρομο-παζάρι)
14.00 Ηγουμενίτσα στον πεζόδρομο
18.00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο
18.30 Συνέντευξη τύπου
20.00 Ομιλία στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου
Read More »
Το πρόγραμμα επίσκεψης του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στη Θεσπρωτία Το πρόγραμμα επίσκεψης του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου στη Θεσπρωτία Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στέλνει αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλους τους εργαζομένους των Δήμων του νομού Θεσπρωτίας που με την ψήφο τους στις εκλογές την Τρίτη 9 Απριλίου έδωσαν στην ΔΑΣ την καθαρή πλειοψηφία.

Δηλώνουμε σε όλους τους συναδέλφους ότι θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας, μέσα και έξω από το ΔΣ, την προσπάθεια για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων τους, ότι θα δώσουμε τη μάχη ανυποχώρητα, αδιάλλακτα για τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων, σε σύγκρουση με όλους εκείνους που θέλησαν και θέλουν να οδηγήσουν το Σωματείο μας στην αδράνεια.

Συνάδελφοι πήραμε μία τίμια και καθαρή νίκη

Δεν τάξαμε σε κανένα μονιμοποιήσεις

Δεν τάξαμε λαγούς με πετραχήλια

Δεν βάλαμε Δημάρχους Αντιδημάρχους , υποψηφίους βουλευτές και τα μεγάλα κεφάλια της ΠΟΕ ΟΤΑ να πουν μια καλή κουβέντα στους συναδέλφους ή και ακόμη χειρότερα να τους πιέσουν να μας ψηφίσουν.

Αυτές τις τακτικές της δεκαετίας του ΄80 είναι που θέλουμε να πολεμήσουμε και να ξεριζώσουμε.

Συνάδελφοι, σας ευχαριστούμε πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης που μας δώσατε και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Read More »
Η ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών Η ΔΑΣ ΟΤΑ Θεσπρωτίας για τα αποτελέσματα των εκλογών Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου μας, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που τίμησαν με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ».

Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ» απέσπασε το 39% των ψήφων των Συναδέλφων και έβγαλε δύο (2) έδρες στο Δ.Σ. και μία (1) έδρα στην Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου. Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ εκπροσωπείται ο Δήμος Σουλίου στα όργανα του Συλλόγου με εκπρόσωπο της Παράταξής μας.

Τιμώντας την ψήφο σας, δεσμευόμαστε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια συμφέροντα όλων των εργαζομένων, άσχετα με το τι ψήφισαν, με ξεκάθαρες θέσεις και αρχές, χωρίς παρασκηνιακές δοσοληψίες, συμφωνίες και μικροπρεπείς παλαιοκομματικούς συμβιβασμούς.

Ευχαριστούμε και τους συναδέλφους που δεν μας ψήφισαν αλλά συμμετείχαν μαζικά στις εκλογές και δεσμευόμαστε απέναντί τους να προσπαθήσουμε περισσότερο.

Συγχαίρουμε δε όλους τους υποψηφίους που εκλέχθηκαν με οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο καλώντας τους να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της λειτουργίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό στόχο, το συμφέρον των εργαζομένων!!!
 
Η Συντονιστική Επιτροπή της
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΟΤΑ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Read More »
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Προγραμματικές συμβάσεις για έργα αποκατάστασης σε Ιερές Μονές και Ναούς της Ηπείρου

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Ηπείρου, ενέκρινε τη σύναψη προγραμματικών συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας, του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, και των Ιερών Μητροπόλεων της Ηπείρου για έργα αποκατάστασης και επισκευής σε Ιερές Μονές και Ναούς της περιφέρειας. Πρόκειται για τα έργα:
« Αποκατάσταση καθολικού Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Φραγκάδων δήμου Ζαγορίου» προϋπολογισμού 175.000 ευρώ, Επισκευή στέγης Ιερού Ν. Αγίου Νικολάου Μαρμάρων προϋπολογισμού 150.000 ευρώ και «Επισκευή Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου χαράδρας Βίκου Ζαγορίου» προϋπολογισμού 80.000 ευρώ (με την Ι.Μ. Ιωαννίνων)
«Συντήρηση- αποκατάσταση Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Δ.Δ Γοργόμυλου Π.Ε. Πρέβεζας», προϋπολογισμού 106.000 ευρώ (με την Ι.Μ. Νικοπόλεως & Πρεβέζης)
«Αντικατάσταση στέγης Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Πολυδρόσου», προϋπολογισμού 48.000 ευρώ (με την Ι.Μ. Παραμυθιάς – Γηρομερίου, Φιλιατών & Πάργας)

Read More »
Προγραμματικές συμβάσεις για έργα αποκατάστασης σε Ιερές Μονές και Ναούς της Ηπείρου Προγραμματικές συμβάσεις για έργα αποκατάστασης σε Ιερές Μονές και Ναούς της Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Μάριος Κάτσης: Συνεχίζουμε με 2 νέα γήπεδα σε Πλαταριά και Σύβοτα

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Με χαρά πληροφορούμε τους συμπολίτες μας ότι 2 νέα έργα χρηματοδοτούνται. Το γήπεδο ποδοσφαίρου της Πλαταριάς και η κατασκευή γηπέδου τένις στα Σύβοτα.
Τις σχετικές αποφάσεις υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλόδημος «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων»

Συγκεκριμένα:
  • Τοποθέτηση χλοοτάπητα και περίφραξη στο γήπεδο ποδοσφαίρου Πλαταριάς - 568.778,89€
  • Κατασκευή γηπέδων αντισφαίρισης στην τοπική κοινότητα Συβότων - 99.200,00€

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μάριος Κάτσης εξέφρασε την ικανοποίηση δηλώνοντας ότι:

«Οι κάτοικοι της Πλαταριάς και των χωριών Σκορπιώνας, Φασκομηλιάς Πολυνερίου και Αργυροτόπου μου είχαν εκφράσει πολλές φορές την αναγκαιότητα να γίνει το γήπεδο της Πλαταριάς ώστε να έχει διέξοδο η νεολαία, να αθλείται, ενώ οι κάτοικοι των Συβότων διεκδικούσαν ανέκαθεν ένα γήπεδο τένις το οποίο θα αναβάθμιζε το τουριστικό προϊόν, αλλά και θα ενίσχυε το ενδιαφέρον για το ανερχόμενο αυτό άθλημα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που έδωσε εξ’ αρχής βάρος στα πολλά και μικρά έργα αθλητικών εγκαταστάσεων αντί των λίγων και Φαραωνικών, έχει και την βούληση, και τα χρηματοδοτικά εργαλεία ώστε να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες.
Τα έργα αυτά αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, δίνουν διέξοδο στη νεολαία ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο βοηθούν την τοπική κυκλική οικονομία. Ήδη μόνο από το πρόγραμμα Φιλόδημος, με τα έργα που έχουν ενταχθεί και κατασκευάζονται σε διάφορους τομείς όπως στην ύδρευση, την αποχέτευση, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τις παιδικές χαρές κλπ, έχουν πέσει μέχρι σήμερα 16.000.000€ στην τοπική οικονομία. Και έπεται συνέχεια…»
Read More »
Μάριος Κάτσης: Συνεχίζουμε με 2 νέα γήπεδα σε Πλαταριά και Σύβοτα Μάριος Κάτσης: Συνεχίζουμε με 2 νέα γήπεδα σε Πλαταριά και Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: "ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ;"

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Να ληφθούν υπόψη τα Τμήματα Ένταξης για τον προσδιορισμό κενών οργανικών θέσεων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ζητεί ο Βασίλης Γιόγιακας με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας σημειώνει ότι ο μη υπολογισμός οργανικών θέσεων για τα 550 και πλέον Τμήματα Ένταξης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα έχει αποτέλεσμα να κατανεμηθούν ελάχιστα οργανικά κενά στην Ειδική Αγωγή αυτής της βαθμίδας. Το πλήρες κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων

ΘΕΜΑ: «Κατανομή κενών οργανικών θέσεων στα Τμήματα Ένταξης των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»

Σύμφωνα με πρόσφατη εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. (αρ. πρωτ. 37423/Ε2/08-03-2019) για τον προσδιορισμό κενών οργανικών θέσεων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, τα Τμήματα Ένταξης, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον υπολογισμό των οργανικών θέσεων. Η πρόβλεψη αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα όσα είχε αναφέρει σε συνέντευξή της η Υφυπουργός Παιδείας κα Μερόπη Τζούφη (02-11-2018) για την πρόθεση να δοθούν οργανικές θέσεις στα Τμήματα Ένταξης Γυμνασίων και Λυκείων.

Σημειώνεται ότι διορισμοί μπορεί να γίνουν μόνο εφόσον υπάρχουν κενές οργανικές θέσεις, οι οποίες πρώτα καλύπτονται με μεταθέσεις του μόνιμου προσωπικού και στη συνέχεια με διορισμό. Στις απομένουσες μετά τις μεταθέσεις κενές οργανικές θέσεις διορίζονται οι εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που περιλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ. Ο μη υπολογισμός οργανικών θέσεων για τα 550 και πλέον Τμήματα Ένταξης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συνεπάγεται ότι σε αυτή τη βαθμίδα θα κατανεμηθούν μόνο οι λιγοστές κενές οργανικές θέσεις που απομένουν σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΣΥ.

Κατόπιν τούτων ερωτάται ο κ. Υπουργός:
  • Γιατί για τον προσδιορισμό κενών οργανικών θέσεων στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν έχουν ληφθεί υπόψη τα Τμήματα Ένταξης,
  • Πόσες είναι οι κενές οργανικές θέσεις στην ειδική αγωγή και των δύο βαθμίδων,
  • Αν προτίθεται να συμπεριλάβει τα Τμήματα Ένταξης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον προσδιορισμό των οργανικών κενών και αν θα προχωρήσει σε ισομερή κατανομή των 4.500 θέσεων ειδικής αγωγής που θα προκηρυχθούν.
Read More »
Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: "ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ;" Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ: "ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ;" Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Μία αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019

Αγαπητοί Δημότες με σκοπό τις επερχόμενες εκλογές θα ήθελα να αναφέρω ότι σκοπός της συμμετοχής μου σε αυτόν τον αγώνα είναι να μπορέσω να συνεισφέρω στον τόπο που μεγάλωσα και εγώ από την επαγγελματική μου θέση.
Ως Ξενοδόχος και τουριστικός Πράκτορας στην Περιοχή ξέρω καλά τον τουριστικό κομμάτι της περιοχής μας και θα συμβάλω στην ανάπτυξη του τόπου μας με όλες τις δυνάμεις μου.
Βασικός σκοπός βέβαια για να επιτευχτεί κάλο αποτέλεσμα είναι ο Δήμος να διεκδικήσει και να πάρει την Χερσαία Ζώνη στην εκμετάλλευση του ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα έργα ανάπλασης της παραλιακής ζώνης , τις μαρίνες καθώς και να προσπαθήσουμε να φέρουμε επενδύτες οι όποιοι θα αυξήσουν τα τουριστικά καταλύματα και τις θέσεις των τουριστών.
Η περιοχή μας συνδυάζει το βουνό και την Θάλασσα και θα πρέπει να την εντάξουμε σε προγράμματα τουρισμού 12 μήνες το χρόνο και όχι μόνο τις περίοδο των 03 συνηθισμένων μηνών!!
Για να συμβεί αυτό πρέπει να στοχεύσουμε σε πολλά τμήματα ειδικού τουρισμού όπως εκπαιδευτικός τουρισμός, εκκλησιαστικός τουρισμός, ειδικός τουρισμός (Κυνήγι, Ψάρεμα ,ΑΜΕΑ) , προσέγγιση περισσότερων κρουαζιερόπλοιων , Υδατοδρομιο, γαστρονομικός τουρισμός που εκεί θα μπορέσουμε να αναδείξουμε και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής μας που είναι και καταπληκτικά και δεν τα γνωρίζουν!!
Πρέπει η περιοχή μας να εκμεταλλευτεί την θέση της και να μην είναι ένα απλό πέρασμα για Ιταλία ή Κέρκυρα ή οπουδήποτε άλλου. Όλα χρειάζονται άλλα ο τουρισμός είναι αυτός που θα φέρει την ανάπτυξη με κερδοφορία των επιχειρήσεων ,περισσότερες θέσεις εργασίας και φυσικά περισσότερα έσοδα στον Δήμο !!
Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να κάνω τον Δήμο μας τουριστικό προορισμό και πιστεύω ότι όλοι οι δημότες ανεξαρτήτου συνδυασμών και πεποιθήσεων θα ήθελαν να ζουν και να απολαμβάνουν τα οφέλη του τουρισμού στην περιοχή τους.
 
Ρέβης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Read More »
Μία αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας Μία αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Δήμο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Μεταδημότευση υποψηφίων - Του Σταύρου Κωστάρα

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019


Για τους υποψήφιους δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους κοινότητας, με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων ή προέδρους κοινοτήτων με μόνιμο πληθυσμό έως και τριακοσίων (300) κατοίκων, οι οποίοι δεν είναι δημότες του δήμου όπου ενδιαφέρονται να εκλεγούν, δίδεται η δυνατότητα μεταδημότευσης με τις ειδικότερες προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.
Οι παραπάνω υποψήφιοι μπορούν να μεταδημοτεύσουν για να θέσουν υποψηφιότητα:
Στους Δήμους που ανήκουν στους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης, οποιοσδήποτε το επιθυμεί χωρίς κανέναν περιορισμό. Π.χ. Κάποιος που είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, νομού Θεσπρωτίας, μπορεί να μεταδημοτεύσει στο Δήμο Περιστερίου του νομού Αττικής ή στον Δήμο Καλαμαριάς του νομού Θεσσαλονίκης, εφόσον επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα σε κάποιο από τα αιρετά αξιώματα του δήμου αυτού.
Σε οποιοδήποτε Δήμο νομού, εφόσον σήμερα είναι εγγεγραμμένος σε δημοτολόγιο ή Μητρώο Αρρένων ή εκλογικό κατάλογο οποιουδήποτε άλλου Δήμου του ίδιου νομού. Π.χ. Εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, νομού Θεσπρωτίας, μπορεί να μεταδημοτεύσει στο Δήμο Φιλιατών του νομού Θεσπρωτίας, εφόσον θέσει υποψηφιότητα σε κάποια από τα αιρετά αξιώματα του δήμου αυτού .
Σε οποιοδήποτε Δήμο νομού, εφόσον κατά το παρελθόν ήταν εγγεγραμμένος σε Δημοτολόγιο ή Μητρώο Αρρένων ή εκλογικό κατάλογο οποιουδήποτε άλλου δήμου του ίδιου νομού. Π.χ. Εγγεγραμμένος παλαιότερα στο δημοτολόγιο του Δήμου Ηγουμενίτσας, νομού Θεσπρωτίας, ο οποίος τώρα είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο του Δήμου Καβάλας, νομού Καβάλας, μπορεί να μεταδημοτεύσει, στο Δήμο Φιλιατών, νομού Θεσπρωτίας, εφόσον θέσει υποψηφιότητα σε κάποια από τα αιρετά αξιώματα του δήμου αυτού.
Όσοι ενδιαφέρονται να θέσουν υποψηφιότητα κατά τους άνωθεν αναφερόμενους τρόπους οφείλουν να υποβάλουν στους δήμους αυτούς αίτηση για μεταδημότευση από την 1η Απριλίου 2019 μέχρι και την προηγούμενη ημέρα της κατάθεσης στο πρωτοδικείο της δήλωσης κατάρτισης των συνδυασμών, δηλαδή μέχρι και την 4η Μαΐου 2019.
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη μεταδημότευση των υποψηφίων για τις ανωτέρω περιπτώσεις είναι τα εξής:
1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου, η οποία κατατίθεται στο δήμο όπου επιθυμεί να μεταδημοτεύσει. Στην αίτηση αυτή πρέπει να δηλώσει ρητά ότι θα θέσει υποψηφιότητα στο συγκεκριμένο δήμο και για το λόγο αυτό ζητά την εγγραφή του στο δημοτολόγιό του.
2.(α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του δήμου από όπου μεταδημοτεύει, για όποιον θέτει υποψηφιότητα στους Δήμους των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης ή (β) Πιστοποιητικό του δήμου του νομού, στην περιφέρεια του οποίου υπάγεται ο δήμος όπου επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα, ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ή ήταν γραμμένος στα δημοτολόγια ή Μητρώα Αρρένων.
 
Σταύρος Κωστάρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
με τον συνδυασμό
Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία
Read More »
Μεταδημότευση υποψηφίων - Του Σταύρου Κωστάρα Μεταδημότευση υποψηφίων - Του Σταύρου Κωστάρα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα

Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 22 και 21 ετών, προέβησαν βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
Read More »
Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Δύο συλλήψεις το βράδυ στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Απριλίου 11, 2019 Rating: 5

Σελίδες