Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας


Την προηγουμένη Κυριακή 19 Ιουνίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει από εχτές, 12χρονο αγοράκι, ενώ έπαιζε σε παιχνίδι - μπασκέτα στο λούνα παρκ που βρίσκεται στην παραλία της Ηγουμενίτσας, υπέστη ηλεκτροπληξία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, από το παιχνίδι εξείχε καλώδιο το οποίο ήρθε σε επαφή με το κάγκελο στο οποίο στηριζόταν το παιδί.
Τον 12χρονο μετέφερε η οικογένεια του, αρχικά στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας και μετά σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου νοσηλεύτηκε για 4 ημέρες.
Από την Κυριακή μέχρι και την Παρασκευή που ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, ενημέρωσε τον επιχειρηματία ότι θα πρέπει να αναστείλει τη λειτουργία του, μέχρι να διερευνηθεί το περιστατικό από εμπειρογνώμονα, περάσανε 4 ημέρες.
Σε όλο αυτό το μεσοδιάστημα, οι "υπεύθυνοι" της ΟΛΗΓ, δεν φρόντισαν να αναστείλουν τη λειτουργία του λούνα παρκ, με κίνδυνο να υποστεί ηλεκτροπληξία και κάποιο άλλο παιδάκι.

Όπως και να έχει, η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας θα πρέπει να απαντήσει στα ερωτήματα που δημιουργούνται;
Πως αδειοδοτήθηκε εξ αρχής το λούνα παρκ;
Ποιος ηλεκτρολόγος ή μηχανικός υπέγραψε τη δήλωση για την λειτουργία του;
Υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στον φάκελο αδειοδότησης; 
Υπάρχει τεχνικός ασφαλείας;
Έχει ενημερωθεί για το ατύχημα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας και η Εισαγγελία;
Οι υπεύθυνοι της ΟΛΗΓ καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος που υπογράφει την άδεια, έλεγξαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά;

Θα πρέπει από τη διοίκηση της ΟΛΗΓ να απαντηθούν όλα τα παραπάνω ερωτήματα και ο αρμόδιος Εισαγγελέας να ελέγξει εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα για την αδειοδότηση μιας τόσο ευαίσθητης επιχείρησης, που δραστηριοποιείται και έρχεται σε επαφή, κυρίως με μικρά παιδιά.

Read More »
Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας Αναπάντητα ερωτήματα για το ατύχημα στο λούνα παρκ της Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας


Την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Καταστατική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας στην αίθουσα "Πάνθεον" στην Ηγουμενίτσα.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ (Π.Σ.) του Νομού κ. Μάριος Κάτσης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος ΔΟΥΒΑΛΗΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος κ.Κωνσταντίνος ΔΟΥΒΑΛΗΣ, ο Διευθυντής Αστυνομίας Θεσπρωτίας κ.Ιωάννης ΠΑΠΠΑΣ, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, ενώ, εκ μέρους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Πρόεδρος κ. Γρηγόριος ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας της ΠΟΑΣΥ κ. Δημήτριος ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ .

Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Βασίλειος ΝΑΚΟΣ ευχαρίστησε όλους τους καλεσμένους, για την τιμή να παρευρίσκονται σε ακόμη μία Γενική Συνέλευση,καθώς επίσης και τους συναδέλφους για την παρουσία τους.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου για την επίλυση τόσο των καθημερινών προβλημάτων όσο και των μεγάλων ζητημάτων που εκκρεμούν, τονίζοντας την πρόθεση του ΔΣ για διεύρυνση καλύψεων και ενημέρωσης των μελών σε ζητήματα που προκύπτουν.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Βουλευτή, ο οποίος αναφέρθηκε στο δίκαιο αίτημα του Έλληνα Αστυνομικού για την αναγνώριση του επαγγέλματος του ως "επικίνδυνο" καθώς επίσης και στην αναγκαιότητα να δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο νομό μας πράγματα τα οποία αποτελούσαν προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης και δεν έχουν θεσμοθετηθεί.
Ο κ. Επιθεωρητής με τη σειρά του, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό, εξέφρασε τη στήριξη του στο συνδικαλιστικό έργο και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει όπου μπορεί τον εργαζόμενο Αστυνομικό.
Αμέσως μετά ξεκίνησε η διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης με την εκλογή του Προεδρείου. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Γ.Σ. έδωσε τον λόγο στον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης για να αναγνώσει τον Διοικητικό Απολογισμό και τις αλλαγές στο καταστατικό και στον Ταμεία για να αναγνώσει τον Οικονομικό Απολογισμό του 2021 και τον Προϋπολογισμό του 2022. Τόσο οι δύο(2) Απολογισμοί ο Προϋπολογισμός αλλά και οι τροποποίηση του καταστατικού εγκρίθηκαν Ομόφωνα από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ και οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν άμεσα για όλες τις εξελίξεις που τρέχουν σε όλα τα επίπεδα και για θέματα όπως το μισθολόγιο, το βαθμολόγιο, το επικίνδυνο,το ΒΟΕΑ και την ανωτατοποίηση της σχολής, αναλύοντας τα πάντα στην πραγματική τους διάσταση με τον Πρόεδρο να απαντάει αναλυτικά σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους συναδέλφους.

Επόμενος ομιλητής ήταν ο κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ο οποίος ανέλυσε οικονομικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά θέματα, απαντώντας στα ερωτήματα των συναδέλφων.

Ως Ένωση, για μια ακόμη φορά νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ.Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ ,τον Πρόεδρο του Κέντρου Έρευνας Υγείας και Ασφάλειας κ. Δημήτριο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ και τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγο κ Γεώργιο ΔΟΥΒΑΛΗ για την παρουσία τους κοντά μας, παρά το βεβαρημένο από υποχρεώσεις πρόγραμμά τους, πράγμα που δείχνει περίτρανα την εκτίμηση τους για την Θεσπρωτία.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος της Ένωσης αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους για την συμμετοχή τους, τόνισε για μια ακόμη φορά, ότι θα καταβάλλεται συνεχώς κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε κανένας συνάδελφος να μην νιώσει απροστάτευτος, κανένα ερώτημα να μην μείνει αναπάντητο και κανένα πρόβλημα άλυτο ή τουλάχιστον χωρίς προσπάθεια λύσης και όλα αυτά πάντα με γνώμονα την προστασία των συναδέλφων, την προστασία των μελών της οικογένειας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος ΝΑΚΟΣ Βασίλειος
Ο Γεν. Γραμματέας ΚΕΦΑΛΑΣ Χρήστος
Read More »
Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Με τον Δήμαρχο Σουλίου συναντήθηκε η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Με τον Δήμαρχο Σουλίου συναντήθηκε η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ


Με το Δήμαρχο Σουλίου κ. Γιάννη Καραγιάννη συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σουλίου, καθώς και η πορεία των έργων υποδομής και των παρεμβάσεων κοινωνικής πολιτικής.

Ο κ. Δήμαρχος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δήμου Σουλίου, στις μειωμένες χρηματοδοτήσεις, στην ανάγκη αποκέντρωσης των υπηρεσιών που συσσωρεύονται στην έδρα του νομού, στα προβλήματα του ΤΟΕΒ και του παραγωγικού τομέα, στην ανάγκη για επιτάχυνση των διαδικασιών για την ομαλή λειτουργία του ΒΙΟΠΑΘΕ, στην ενεργειακή κρίση και την χρηματοδότηση των σχολείων για την ενεργειακή θωράκιση τους, στο πολεοδομικό σχέδιο καθώς και στην ανάγκη άμεσης συνεργασίας μεταξύ των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης.

Επίσης ενημέρωσε για την πορεία μιας σειράς παρεμβάσεων και έργων, όπως η παραχώρηση των πρ. κατασκηνώσεων και του πρ. ΚΕΓΕ, και η πορεία υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος. Τέλος αναφέρθηκε σε στοιχεία των δράσεων κοινωνικής πολιτικής, μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κέντρο Κοινότητας και το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Είχε προηγηθεί περιοδεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ στην αγορά του Σαββάτου της Παραμυθιάς, όπου και συνομίλησε με καταστηματάρχες, κατοίκους και επισκέπτες.

Η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, θα είναι αρωγός σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ της Περιφερειακής Ενότητάς μας, ενώ οι συναντήσεις με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης της Θεσπρωτίας καθώς και με τους παραγωγικούς και άλλους φορείς, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και της δυνατότητας συνεισφοράς του ΠΑΣΟΚ στην επίλυση τους.
Read More »
Με τον Δήμαρχο Σουλίου συναντήθηκε η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Με τον Δήμαρχο Σουλίου συναντήθηκε η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Τραγωδία στη λίμνη Πηγών Αώου - Νεκρός ανασύρθηκε 16χρονος

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Τραγωδία στη λίμνη Πηγών Αώου - Νεκρός ανασύρθηκε 16χρονος


Η βόλτα μιας παρέας φίλων από χωριό του Δήμου Μετσόβου κατέληξε σε τραγωδία. Κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται ένας 16χρονος βρέθηκε στα νερά της λίμνης των πηγών Αώου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή τους.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα παιδιά μπήκαν για κολύμπι. Στις αρχές ωστόσο αναφέρθηκε ότι έπαιζαν με την μπάλα. Η μπάλα έφυγε και κατέληξε στη λίμνη.

Ο 16χρονος πήγε να την μαζέψει. Μη γνωρίζοντας όμως καλό κολύμπι χάθηκε από τα μάτια των φίλων του.

Εκείνοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν με έναν μάλιστα να κινδυνεύσει με πνιγμό.

Τα παιδιά αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Παράλληλα ζητήθηκε και η συνδρομή από δύτες.

Οι έρευνες ξεκίνησαν και ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ ήταν αυτός που βούτηξε από την διασωστική βάρκα και ανέσυρε τον 16χρονο από τον βυθό.

Μοιραία κατάληξη, τραγικός επίλογος για ένα παιδί πριν καλά καλά προλάβει να χαμογελάσει στη ζωή.


Read More »
Τραγωδία στη λίμνη Πηγών Αώου - Νεκρός ανασύρθηκε 16χρονος Τραγωδία στη λίμνη Πηγών Αώου - Νεκρός ανασύρθηκε 16χρονος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Σώος εντοπίστηκε ο 83χρονος στην Παραμυθιά

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Σώος εντοπίστηκε ο 83χρονος στην ΠαραμυθιάΣώος εντοπίστηκε πριν λίγα λεπτά, ο 83χρονος που αγνοείτο από τις 2 το μεσημέρι, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Σουλίου.
Ο 83χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρει ελαφρύ τραύμα στο κεφάλι και αυτή τη στιγμή μεταφέρεται από συγγενικά του πρόσωπα, στο Κέντρο υγείας Παραμυθιάς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τραυματισμού του 83χρονου, ενώ η θετική εξέλιξη έδωσε τέλος στην κινητοποίηση της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.
Υπενθυμίζουμε πως ο 83χρονος είχε μεταβεί με την παρέα του για τη συλλογή τσαγιού, στην περιοχή της Λαμπανίτσας.
Read More »
Σώος εντοπίστηκε ο 83χρονος στην Παραμυθιά Σώος εντοπίστηκε ο 83χρονος στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Έκτακτο: Αγνοείται 83χρονος στην Παραμυθιά

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Έκτακτο: Αγνοείται 83χρονος στην Παραμυθιά


Επιχείρηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Σουλίου, για τον εντοπισμό 83χρονου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 83χρονος μαζί με ομάδα 4 φίλων του, είχαν μεταβεί από το πρωί στην περιοχή της Λαμπανίτσας με κατεύθυνση την κορυφή του όρους Χιονίστρα, για τη συλλογή τσαγιού.
Η παρέα των 5 φίλων διασκορπίστηκε στην περιοχή, κλείνοντας ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα και σημείο.
Όμως ο 83χρονος δεν εμφανίστηκε στο προκαθορισμένο ραντεβού, ούτε απαντάει στις φωνητικές κλήσεις των φίλων του.
Έτσι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία και όπως προαναφέραμε, αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται επιχείρηση για τον εντοπισμό του 83χρονου.

Read More »
Έκτακτο: Αγνοείται 83χρονος στην Παραμυθιά Έκτακτο: Αγνοείται 83χρονος στην Παραμυθιά Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Από τη γιορτή του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Από τη γιορτή του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας


️Η οικογένεια του ΔΝΟΗ "κρέμασε" για λίγο τα κουπιά της για να γιορτάσει δύο σπουδαία γεγονότα...
Υποδεχτήκαμε με μεγάλη μας χαρά τους Γερμανούς φίλους μας από την ομάδα TiB Berlin στα πλαίσια του προγράμματος Ελληνογερμανικης φιλίας και όλοι μαζί γιορτάσαμε και εγκαινιάσαμε την διεύρυνση του "στόλου" μας καθώς πρόσφατα ο ΔΝΟΗ αγόρασε 2 σκάφη παράκτιας κωπηλασίας !!!

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον Βουλευτή Ν.Δ. Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα για την συμβολή του στην χρηματοδότηση της αγοράς των σκαφών από την Βουλή των Ελλήνων καθώς και τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας για την συμμετοχή του στην συνολική δαπάνη  

Η υπέροχη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά...
Τσακίρης Ηλίας Αντιπροσωπείες-Διανομες
Κρεοπωλείο Θεοδ.κ Παν. Γόγολος
Κρεοπωλείο φάρμα Βένος
Κρεοπωλείο Θωμάς Σπυρίδων
Ιχθυοκαλλιεργειες Κ. Γεωργίου ΑΕ
Κατάστημα " Elen pack" Πασχάλη Ελένη
Εμπόριο Πάγου Τσωτος Δημήτρης
Εμπόριο Ποτών Νικόλαου Βασίλειος
Plus Design+Print.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις μαμάδες του ΔΝΟΗ για τον υπέροχο μπουφέ !!!
Τα καλύτερα έρχονται...
Read More »
Από τη γιορτή του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Από τη γιορτή του Ναυταθλητικού Ομίλου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022
Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας

 
Καλείστε σε δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3), στις 29 Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00’ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν.3852/2010, όπως αυτό αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν.4555/2018 και τηρουμένων των μέτρων προστασίας που προβλέπονται προς αποφυγή της διάδοσης του COVID-19, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Αναμόρφωση (5η) προϋπολογισμού Δήμου Ηγουμενίτσας Οικονομικού Έτους 2022 σύμφωνα με τις υπ’ αριθμ. 193/2022 και 196/2022 αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.
-Εισηγητής: Γκόλιας Βασίλειος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 189/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Εισήγηση Οικονομικής Επιτροπής με την υπ’ αριθμ. 210/2022 απόφασή της περί καθορισμού αμοιβής πληρεξούσιου δικηγόρου.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Καθορισμός δικαιούχων αποζημίωσης μελών Δημοτικού Συμβουλίου για τη συμμετοχή τους σε συνεδριάσεις και προσδιορισμός του ύψους αυτής.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Κήρυξη ως έκπτωτου του εκμισθωτή Λιάγκου Μιχαήλ του Θεοδώρου από το με αριθμ. 1575 τεμ. Αγροκτήματος στη θέση Λούτσα της κοινότητας Πέρδικας και κατάπτωση εις βάρος του της υπ’ αριθμ. 30388/12-7-2017 εγγυητικής επιστολής.
-Εισηγήτρια: Τζέλλου Χριστίνα – Αντιδήμαρχος.


ΘΕΜΑ 6ο
Υποβολή αιτήματος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη δωρεάν κατά χρήση παραχώρηση του κτηρίου του κέντρου «Δήμητρα» Γραικοχωρίου Ν.Θεσπρωτίας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.


ΘΕΜΑ 7ο
Έκφραση σύμφωνης γνώμης για την τοποθέτηση αναμνηστικής επιγραφής στον χώρο στάθμευσης απέναντι από τον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Λήψη σχετικής απόφασης επί της υπ’ αριθμ. 12/2019 απόφασης του Κοινοτικού Συμβουλίου Συβότων για την εκποίηση οικοπέδου εντός σχεδίου πόλης Συβότων.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής Εκτίμησης Καταλληλότητας Ακινήτων (άρθρο 7 παρ.1 του ΠΔ 270/1981).
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Ορισμός μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής καταλληλότητας ακινήτων για στέγαση σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (άρθρο 94, παρ. 4 εδ. 14 του Ν.3852/2010 όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 44 του Ν.4257/2014).
-Εισηγήτρια: Τσώτου Βασιλική – Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Αντικατάσταση μέλους του ΔΣ της «ΔΕΥΑΗ».
-Εισηγητής: Μήτσης Σωτήριος – Πρόεδρος ΔΣ «ΔΕΥΑΗ».

ΘΕΜΑ 12ο
Τροποποίηση της αριθμ. 200/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί παραχώρησης υπηρεσιακών αυτοκινήτων στο ΝΠΔΔ «ΠΑΚΠΠΟ».
-Εισηγήτρια: Ζεϊμπέκογλου Δέσποινα – Πρόεδρος Δ.Σ. «ΠΑΚΠΠΟ».

ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση της με αριθμ. 37/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού Καταστροφής Υλικού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Ηλίας Λώλης – Δημοτικός Σύμβουλος
& Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΘΕΜΑ 14ο
Έγκριση της με αριθμ. 51/2022 απόφασης του ΝΠΔΔ “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας” περί έγκρισης του Πρακτικού Καταστροφής Υλικού του 2ου Νηπιαγωγείου Γραικοχωρίου.
-Εισηγητής: Ηλίας Λώλης – Δημοτικός Σύμβουλος
& Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Read More »
Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει την Τετάρτη το δημοτικό συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Την Πέμπτη το πανηγύρι της ΑΕΝΣ στη Νέα Σελεύκεια

Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022

Την Πέμπτη το πανηγύρι της ΑΕΝΣ στη Νέα Σελεύκεια Read More »
Την Πέμπτη το πανηγύρι της ΑΕΝΣ στη Νέα Σελεύκεια Την Πέμπτη το πανηγύρι της ΑΕΝΣ στη Νέα Σελεύκεια Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιουνίου 26, 2022 Rating: 5

Σελίδες