Σύλληψη 25χρονου στην Ηγουμενίτσα

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021
Σύλληψη 25χρονου στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού σταθμού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο , με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 25χρονου στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 25χρονου στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021 Rating: 5

39 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021
39 τα σημερινά κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 1
ΠΕ Θεσπρωτίας 2
ΠΕ Ιωαννίνων 33
ΠΕ Πρέβεζας 3


Read More »
39 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο 39 τα σημερινά κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021 Rating: 5

47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κυνήγι

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021

 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κυνήγιΝεκρός βρέθηκε ένας 47χρονος σε χωριό του Δήμου Ζίτσας όπου βρισκόταν με παρέα φίλων του για κυνήγι.

Ο 47χρονος εντοπίστηκε μετά από αναζήτηση καθώς για ώρα ήταν αδύνατη η επικοινωνία μαζί του.

Από την έρευνα που έκανε η αστυνομία διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε τραύμα. Αποκλείστηκε κάθε ενδεχόμενο ατυχήματος ή εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατός του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Read More »
47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κυνήγι 47χρονος βρέθηκε νεκρός στο κυνήγι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021 Rating: 5

Εσωκομματικές ΝΔ: Καταγγελία για παρατυπία στο ΕΚ Φιλιατών

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021

Εσωκομματικές ΝΔ: Καταγγελία για παρατυπία στο ΕΚ Φιλιατών

Από τις 8:00 το πρωί της Κυριακής, ξεκίνησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των τοπικών οργάνων της Νέας Δημοκρατίας.

Η έναρξη της εκλογικής διαδικασίας στο Φιλιάτι Θεσπρωτίας, ξεκίνησε με την καταγγελία για παρατυπία στη διαδικασία.

Σύμφωνα με αυτή, στην κάλπη εντοπίστηκαν από υποψήφιο μέλος της ΔΕΕΠ, 7 ψηφοδέλτια, μόνο που όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε βρεθεί στο εκλογικό κέντρο, μόνο ένας ψηφοφόρος.

3 από αυτά ήταν επίσης δικαιολογημένα και ανήκαν στα 3 μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Επομένως βρέθηκαν επιπλέον 3 ψηφοδέλτια "φαντάσματα".

Από τη πλευρά του κ. Μπότου. ο οποίος είναι υποψήφιος για πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας, κατατέθηκε ένσταση και ζητήθηκε η διακοπή της διαδικασίας και αλλαγή των μελών της εφορευτικής επιτροπής.

Πάντως, αυτή τη στιγμή η ψηφοφορία διεξάγεται κανονικά στο Φιλιάτι, με τα ίδια μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Read More »
Εσωκομματικές ΝΔ: Καταγγελία για παρατυπία στο ΕΚ Φιλιατών Εσωκομματικές ΝΔ: Καταγγελία για παρατυπία στο ΕΚ Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021 Rating: 5

24 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021
24 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο 


Στο πλαίσιο ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο, βεβαιώθηκαν χθες (23-10-2021) από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου συνολικά (24) παραβάσεις.

Ειδικότερα βεβαιώθηκαν:
(14) παραβάσεις για μη χρήση μάσκας με την επιβολή ισάριθμων προστίμων ύψους -300- ευρώ, ως εξής:
-2- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-9- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

(10) παραβάσεις σχετικά με τη λειτουργία ιδιωτικών επιχειρήσεων με την επιβολή των παρακάτω προστίμων:
· (8) για μη χρήση μάσκας από πελάτες και εργαζόμενο καταστημάτων, ως εξής:
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας,
-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας,
-3- στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και
-1- στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας.

· Πρόστιμο ύψους (2.000) ευρώ και αναστολή λειτουργίας για -7- ημέρες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων για εξυπηρέτηση πελάτη σε εσωτερικό χώρο, που δεν κατείχε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και πρόστιμο ύψους -300- ευρώ στον πελάτη.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται καθημερινά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας.
Read More »
24 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο 24 παραβάσεις για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021 Rating: 5

H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης

Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021
H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης


Για ακόμη μία χρονιά, η ΕΚΟ κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής, παραμένει έμπρακτα δίπλα στους Έλληνες καταναλωτές, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης με έκπτωση 5% και εξόφληση σε 12 άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες ελληνικών τραπεζών1.

Έτσι, από 15 Οκτωβρίου έως και 15 Νοεμβρίου, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους για το φετινό χειμώνα, και να επωφεληθούν από έκπτωση 5% με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες. Επιπλέον, για όσους επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν πιστωτική κάρτα δίνεται η δυνατότητα εξόφλησης από 2 έως 12 άτοκες δόσεις.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί είτε να τηλεφωνεί στην αποκλειστική γραμμή για το πετρέλαιο θέρμανσης 18198 ή στο 210-7725555 (για Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα) είτε να απευθυνθεί σε ένα από τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ, και να ενημερώνεται για την τρέχουσα τιμή ανά λίτρο και για την έκπτωση 5%. Στη συνέχεια, μπορεί να θέσει την παραγγελία του με χρήση οποιασδήποτε πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας που έχει εκδοθεί από μία από τις παρακάτω ελληνικές Τράπεζες: Eurobank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς. Το τελικό ποσό που θα χρεωθεί, θα είναι 5% χαμηλότερο από ότι θα ήταν βάση της τιμής λίτρου που ανακοινώνει το εκάστοτε πρατήριο εκείνη τη μέρα.Read More »
H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης H ΕΚΟ στηρίζει τους καταναλωτές με έκπτωση 5% και 12 άτοκες δόσεις στο πετρέλαιο θέρμανσης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Οκτωβρίου 24, 2021 Rating: 5

Σελίδες