Ζητείται άμεσα προσωπικό για ξενοδοχειακή μονάδα στα Σύβοτα

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα στα Σύβοτα, ζητείται γυναίκα για άμεση πρόσληψη, για την παρασκευή των πρωινών. 
 
Ωράριο εργασίας 5 το πρωί με 1 το μεσημέρι .

Τηλ επικοινωνίας 6937282906
Read More »
Ζητείται άμεσα προσωπικό για ξενοδοχειακή μονάδα στα Σύβοτα Ζητείται άμεσα προσωπικό για ξενοδοχειακή μονάδα στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών, για την απόφαση λύσης του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

 
 
Σας γνωστοποιούμε ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας στις 8-7-2016 υπήρχε το θέμα με α/α 12 για τη Λύση Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων Προστασίας & Αξιοποίησης Ποταμού Καλαμά (άρθρο 250 Ν. 3463/2006) λόγω μη ανταπόκρισης των Δήμων στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, όπως προβλέπεται από σχετική απόφαση. (Εφημερίδα της Κυβέρνησης αρ. φύλλου 1590/17-7-2014, Αριθμ. 22120/5084 για Τροποποίηση της αριθμ. 14518/07−07−2009 απόφασής μας: «Σύσταση Συνδέσμου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία "ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ& ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑ" με έδρα το Τ.Δ. Κληματιάς του Δήμου Ευρυμενών Νομού Ιωαννίνων».) 
 
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μιχάλης Πλιάκος εισηγήθηκε το θέμα, τόνισε πως με βάση την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου προτείνεται στους Δήμους που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο (Ζίτσας, Πωγωνίου, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών) να λάβουν αντίστοιχες αποφάσεις καθώς από το 2014 δεν έχουν κατατεθεί χρήματα εκ μέρους των Δήμων που συμμετέχουν στο ταμείο του Συνδέσμου, παρά μόνο ένα κομμάτι του ποσού (5.000 ευρώ) που αναλογεί στο Δήμο Ζίτσας και παραμένει αναξιοποίητο. 
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του το συνολικό ποσό οφειλών ανέρχεται στο ποσό των 250.000 ευρώ.
 
Στη συζήτηση που ακολούθησε από τους αρχηγούς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που ήταν παρόντες (κ.κ. Βασίλης Γαρδίκος και Χρυσόστομος Βούζας) εκφράστηκαν διαφωνίες για την απόφαση του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ενστάσεις για τη λειτουργία και το έργο του και τονίστηκε πως οι Δήμοι είναι υποχρεωμένοι να συνεισφέρουν στο ταμείο του Συνδέσμου με βάση το νόμο, διαφορετικά τα χρήματα θα παρακρατηθούν από τις επιχορηγήσεις τους. 
 
Να σημειωθεί ότι από τη συζήτηση για το σημαντικό αυτό ζήτημα απουσίαζαν οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης των άλλων δύο παρατάξεων. (κ.κ. Δημήτρης Τζίμας και Μανώλης Ματσάγκας)Δεν έγινε γνωστό αν έχουν συνεδριάσει τα Δημοτικά Συμβούλια των υπόλοιπων Δήμων που συμμετέχουν στο Σύνδεσμο για να πάρουν τις ανάλογες αποφάσεις και τελικά η συζήτηση για το θέμα αναβλήθηκε για ένα μήνα.
 
Σας παρακαλούμε για τη συμβολή σας στο διάλογο για το θέμα και την από κοινού αποσόβηση της κατάργησης του Συνδέσμου ώστε να λειτουργήσει επιτέλους και να εκπληρώσει τους στόχους του.
Read More »
Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών, για την απόφαση λύσης του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας πολιτών, για την απόφαση λύσης του Συνδέσμου Παρακαλάμιων Δήμων Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δ.Σ. της Κίνησης ”Καθαρός Καλαμάς”

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016Την Πέμπτη στις 14 του μηνός Ιουλίου 2016 και ώρα 11η π.μ. θα συνεδριάσει το Δ. Σ. της Κίνησης ”Καθαρός Καλαμάς” στα γραφεία της Κίνησης στο Βουτσαρά Ιωαννίνων με θέματα:

1) Ενημέρωση για τις επισκέψεις αντιπροσωπείας της Κίνησης σε φορείς (Περιφέρεια, Βιολογικό.)

2) Προγραμματισμός σύσκεψης με τις παρατάξεις του Δήμου Ζίτσας για δέσμευση σε θέματα αναφορικά με τον Καλαμά (καλή λειτουργεία του βιολογικού και αναβάθμισή του.)

3) Ορισμός ημερομηνίας της Γενικής Συνέλευσης.

4) Διάφορα.

Υπενθυμίζουμε πως όπως κάθε φορά η συνεδρίαση είναι ανοιχτή για τα μέλη και τους φίλους της Κίνησης που επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.
Read More »
Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δ.Σ. της Κίνησης ”Καθαρός Καλαμάς” Συνεδριάζει την Πέμπτη το Δ.Σ. της Κίνησης ”Καθαρός Καλαμάς” Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Όραμα & στρατηγική - Του Λεωνίδα Ταφέκη

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

Φιλιάτες 2016. Βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. 
Έναν αιώνα που τον χαρακτηρίζουν οι συνεχείς αλλαγές μαζί με τις παράλληλες αβεβαιότητες και τις πολλαπλές ευκαιρίες που αυτές επιφέρουν σε όλες τις εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας. 
 
Ταυτόχρονα η παρατεταμένη οικονομική δυστοκία δημιουργεί παγκόσμιους κραδασμούς και θέτει στο περιθώριο μεγάλη μερίδα του ανθρώπινου πληθυσμού δημιουργώντας σεισμικές μεταναστευτικές κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση με την μεγάλη πλειοψηφία των πληγέντων και δυσπραγούντων να κατευθύνεται προς τις Δυτικές χώρες.
 
Η χώρα μας που πλήττεται και η ίδια από τις δικές της πληθυσμιακές μετακινήσεις καλείται ταυτόχρονα να διαχειριστεί και τις μαζικές μετακινήσεις άλλων λαών από διάφορες εθνότητες που εισρέουν στο έδαφος της. Όπως φαίνεται ο κόσμος αλλάζει για τα καλά και το πεδίο δράσης των κυρίαρχων κρατών και εθνοτήτων με τις ισχυρές και ανεξάρτητες εξουσιαστικές δομές μετασχηματίζεται και μεταφέρεται σε υπερκρατικούς σχηματισμούς ( π.χ. ΟΗΕ ) και ενώσεις κρατών ( π.χ. Ευρωπαϊκή Ένωση ). 
 
Οι αλλαγές αυτές είναι εμφανείς και στην χώρα μας και τις βιώνουμε με ιδιαίτερη ένταση λόγω της παρατεταμένης οικονομικής δυσπραγίας και της δυστοκίας που υπάρχει στην αξιοποίηση των ευκαιριών που εμφανίζονται για την ανάκαμψη και την ανάπτυξη των παραγωγικών μας δυνατοτήτων. Παρόμοια φαινόμενα με αντίστοιχες επιπτώσεις προσαρμοσμένες στις τοπικές μας ιδιαιτερότητες εμφανίζονται και στα όρια ευθύνης του Δήμου Φιλιατών.
 
Η επαναφορά στα παλιά δεδομένα με τι μαζική επιστροφή των ανθρώπων μας στις εστίες τους παραμένει ονειρική αλλά φαντάζει μακρινή προς τα σύγχρονα δεδομένα. Όμως οφείλουμε να απαντήσουμε και να δράσουμε με στόχο να ανακάμψει η οικονομία και να επαναφέρουμε όσους από τους δικούς μας δύνανται και επιθυμούν να επανέλθουν. 
 
Η Δημοτική Αρχή δηλώνει παρών στην διαρκή αυτή προσπάθεια και κάνει ότι μπορεί για να επανακάμψει η οικονομία και να επανέλθουν όσοι το επιθυμούν στον τόπο τους. 
Όλα αυτά όμως πρέπει να γίνουν με σύγχρονους τρόπους αξιοποιώντας όλα τα παραγωγικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο τόπος μας καθώς και όλους τους διαθέσιμους πόρους ( δημόσιους και ιδιωτικούς ) που προτίθενται να επενδυθούν.
 
Η προσπάθεια ανάκαμψης δεν θα είναι εύκολη αλλά είναι ο μόνος δρόμος για να επαναφέρουμε τον τόπο μας στην θέση που του αρμόζει και το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων. 
 
Η εν λόγω προσπάθεια απαιτεί υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που θα εκφράζεται με την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό τις εταιρικές και ατομικές χορηγίες και θα στοχεύει στην ανάδειξη την δημιουργία και την κατασκευή συγκεκριμένων έργων που θα αναπλάθουν τις περιοχές που θα πραγματοποιούνται ανασυνθέτοντας και προσαρμόζοντας ταυτόχρονα την παράδοση και την νεοτερικότητα στο σύγχρονο τρόπο ζωής. 
 
Η όλη δραστηριότητα απαιτεί σε συνεργασία και συνέργεια με την Δημοτική Αρχή την σωστή και βέλτιστη αξιοποίηση των δημόσιων και ιδιωτικών επενδυόμενων πόρων. 
Η κοινή στόχευση οφείλει να περιορίσει τα γραφειοκρατικά και χρονοβόρα εμπόδια που λειτουργούν αποτρεπτικά στην ολοκλήρωση των επενδυτικών πρωτοβουλιών. 
Έτσι θα μπορέσουν αυτές να λειτουργήσουν ως μοχλός ανάπτυξης παράγοντας ανταγωνιστικά καλύτερα ποιοτικά προϊόντα σε σχέση με τα προσφερόμενα. 
 
Ο επιχειρηματικά αναξιοποίητος πανέμορφος τόπος μας προσφέρει πάμπολλες ευκαιρίες για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται να επενδύσουν.
 • Η πρωτογενής παραγωγή (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Αλιεία, Δασονομεία, Μελισσουργία κ.α.)
 • Ο τουρισμός ( Θαλάσσιος, Ορεινός, Θρησκευτικός κ.α. )
 • Η εξαγωγική δραστηριότητα το διασυνοριακό εμπόριο με ( Ιταλία – Αλβανία )
 • Οι μεταφορές με την αναμενόμενη ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαγιάδας – Κέρκυρας και την επέκταση της Εγνατίας Οδού από τη θέση Λαδοχώρι που είναι σήμερα στη θέση Μαυρομάτη.
 • Στην επιχειρηματική αξιοποίηση των βοτάνων της περιοχής μας.
 
Αυτοί είναι μερικοί από τους τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας που μπορούν να αξιοποιηθούν και να δημιουργήσουν πλούτο και θέσεις εργασίας στα όρια ευθύνης του Δήμου μας. Σε όσους αυτό φαντάζει μακρινό όνειρο ας αναλογισθούν το παράδειγμα των υπαρχουσών ιχθυοκαλλιεργειών στην Σαγιάδα. Η σταδιακή απόδοση της εν λόγω προσπάθειας θα καταστήσει ανενεργά και τα προγράμματα κοινωνικής στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων μέσω της αναμενόμενης απασχόλησής τους στις νέες επιχειρηματικές μονάδες.
Ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον προσπαθώντας να το πραγματοποιήσουμε


Ο Λεωνίδας Ταφέκης είναι Κοινωνιολόγος, ειδικός σύμβουλος στο δήμο Φιλιατών
Read More »
Όραμα & στρατηγική - Του Λεωνίδα Ταφέκη Όραμα & στρατηγική - Του Λεωνίδα Ταφέκη Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

15η έκθεση φωτογραφίας στην Πλαταριά

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Read More »
15η έκθεση φωτογραφίας στην Πλαταριά 15η έκθεση φωτογραφίας στην Πλαταριά Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ο Βασίλης Γιόγιακας στην τελετή αναγόρευσης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε Επίτιμο Διδάκτορα της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. 
 
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα "Οδυσσέας Ελύτης" του Κτιρίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών, παρουσία εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Αυτοδιοίκησης και άλλων θεσμικών φορέων.
Read More »
ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕ Ο Β. ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Μικρή Άμμος - Το must του καλοκαιριού στα Σύβοτα

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Μία από τις πολύ όμορφες παραλίες στα Σύβοτα, που τα τελευταία χρόνια έχει ταυτιστεί με τις ποιοτικές διακοπές και τις άριστες υπηρεσίες, είναι αυτή της Μικρής Άμμου.


Το Beach bar έχει ανακαινιστεί πλήρως με σκοπό να χαρίσει όμορφες στιγμές σε Έλληνες και ξένους που θα επιλέξουν και φέτος για τις διακοπές τους την Ήπειρο και τα Σύβοτα. 


Η Μικρή Άμμος έχει γίνει σημείο αναφοράς καθώς συνδυάζει την απόλυτη ηρεμία της θάλασσας με την άγρια ομορφιά του βουνού ενώ είναι υποδειγματική η φιλοξενία για όσους την επιλέγουν, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει φανατικούς φίλους!Read More »
Μικρή Άμμος - Το must του καλοκαιριού στα Σύβοτα Μικρή Άμμος - Το must του καλοκαιριού στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Μια ακόμα μεγάλη χασισοφυτεία στα Ελληνοαλβανικα σύνορα

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στην Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων, αποτελούμενη από (359) δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν εχτές (10.07.2016) το πρωί, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε - κακουργηματικού χαρακτήρα - δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -359- δενδρύλλια, ύψους από (17) έως (75) εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τη φυτεία καλλιεργούσαν οι δύο δράστες, οι οποίοι είχαν εφοδιαστεί με τα απαραίτητα για την περιποίηση των φυτών κάνναβης (λάστιχα ποτίσματος κτλ.) ενώ στο χώρο της φυτείας είχαν κατασκευάσει και αυτοσχέδιο κατάλυμα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Read More »
Μια ακόμα μεγάλη χασισοφυτεία στα Ελληνοαλβανικα σύνορα Μια ακόμα μεγάλη χασισοφυτεία στα Ελληνοαλβανικα σύνορα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Η κιβωτός εξέλιξης και στα Ιωάννινα

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

 
Το κέντρο ειδικών θεραπειών «Κιβωτός Εξέλιξης» ταξιδεύει και στα Ιωάννινα. Μετά την αναγνώριση που γνώρισε στην περιοχή μας (Ηγουμενίτσα), ο ιδιοκτήτης της Κιβωτού Τάσος Μώκας και οι συνεργάτες του, άνοιξαν και θα λειτουργούν πλέον ένα πρότυπο χώρο μεγάλων δυνατοτήτων στην πρωτεύουσα της Ηπείρου τα Ιωάννινα. 
 
Ο χώρος από όσο μάθαμε είναι μεγάλων διαστάσεων (170 τ.μ ), περίπου. 
 
Ο χώρος έχει σκοπό να προσφέρει την ίδια παροχή υπηρεσιών. Δηλαδή τις υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, κινητικής αγωγής, συμβουλευτικής, ψυχολογικής υποστήριξης, ειδικής διαπαιδαγώγησης και σχολικής βοήθειας. 
 
Επιπλέον προγράμματα που αφορούν την κοινωνικοποίηση, την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ΑμεΑ, το συμπεριφορικό δράμα και τη μουσικοθεραπεία. 
 
Εμείς να ευχηθούμε καλές δουλειές και καλή δύναμη στον Τάσο Μώκα και τους συνεργάτες του.
Read More »
Η κιβωτός εξέλιξης και στα Ιωάννινα Η κιβωτός εξέλιξης και στα Ιωάννινα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Τρία χρόνια μετά το ανθρωποκυνηγητό στην Θεσπρωτία, φυλάκιση 35 ετών για τον Ιλίρ Κούπα

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν από την μεγάλη απόδραση στις Φυλακές Τρικάλων. Τρία χρόνια συμπληρώνονται από το μεγαλύτερο ανθρωποκυνηγητό της ελληνικής αστυνομίας για τον εντοπισμό των έντεκα κακοποιών.

Ιούλιος του 2013 και η επιχείρηση είχε επικεντρωθεί στα βουνά του Σουλίου και στη Ντουσκάρα, όπου είχαν βρει καταφύγιο ο Μάριον Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα.

Μετά από αρκετές μέρες και νύχτες ανελέητης καταδίωξης, ο πρώτος σκοτώνεται στη Βροσύνα, σε συμπλοκή με αστυνομικούς.

Ο δεύτερος καταδιώκεται, όμως καταφέρνει να περάσει το φυσικό εμπόδιο του Καλαμά και λίγες μέρες αργότερα αποδεικνύεται ότι έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Και εκεί όμως συνέχισε την εγκληματική του δραστηριότητα μέχρι την ώρα που συνελήφθη, λίγους μήνες αργότερα.

Ο Ιλίρ Κούπα, είχε απασχολήσει και τις αλβανικές αρχές μέχρι την ημέρα της σύλληψής του. Μαζί με άλλους συμπατριώτες του, κατηγορήθηκε για ληστείες, κλοπών στρατιωτικών όπλων, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κι άλλα βαριά αδικήματα που είχε διαπράξει στο έδαφος της Αλβανίας.

Ο Ιλίρ Κούπα, τρία χρόνια μετά την μεγάλη απόδραση των φυλακών Τρικάλων, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 35 ετών!

Στα έξι μέλη της εγκληματικής οργάνωσης επιβλήθηκαν συνολικά, από το αλβανικό δικαστήριο, 175 χρόνια κάθειρξης!

Καταφύγιο στην Αλβανία ωστόσο έχει βρει και ο τρίτος σκληρός της παρέας Μουρατάζ Μουρατάϊ. Νούμερο ένα καταζητούμενος στην Ελλάδα, άκρως επικίνδυνος σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, φαίνεται ότι κυκλοφορεί στα Τίρανα με πλαστά στοιχεία, και αναπτύσσει πλούσιες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Read More »
Τρία χρόνια μετά το ανθρωποκυνηγητό στην Θεσπρωτία, φυλάκιση 35 ετών για τον Ιλίρ Κούπα Τρία χρόνια μετά το ανθρωποκυνηγητό στην Θεσπρωτία, φυλάκιση 35 ετών για τον Ιλίρ Κούπα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Κατασκήνωση Σαγιάδας: μετά από 5 χρόνια ζωντάνεψε ξανά (+BINTEO)

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016Η κατασκήνωση Σαγιάδας, με την μακρά της ιστορία, τα τελευταία πέντε χρόνια δεν λειτουργούσε. 
Την φετινή χρονιά όμως η επιτροπή που συστάθηκε κατάφερε να πάρει κονδύλια από το υπουργείο Παιδείας και η κατασκήνωση να λειτουργήσει ξανά. 
Βέβαια οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες από αυτές που μπόρεσε να καλύψει το υπουργείο οι εργαζόμενοι υπερβάλλουν εαυτό και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους καλύπτοντας στην ουσία και τα κενά προσωπικού. 
Επίσης εκπαιδευτικοί προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ενώ σημαντική είναι η ανταπόκριση από ομάδες, συλλόγους, φορείς κλπ της ευρύτερης περιοχής όπου εθελοντικά προσφέρουν εκπαιδευτικές δράσεις στα παιδιά. 
Συνολικά θα φιλοξενηθούν 120 παιδιά στην πρώτη περίοδο και 110 παιδιά στην δεύτερη.

Για τον θεσμό των κατασκηνώσεων μας μίλησε ο εκπαιδευτικός Κυριάκος Τσόδουλος:

«Οι Μαθητικές Κατασκηνώσεις Σαγιάδας Θεσπρωτίας του Υπουργείου Παιδείας βρίσκουν μετά από πενταετή παύση το ρυθμό λειτουργίας τους. Η λειτουργία των Μαθητικών Κατασκηνώσεων του Υπουργείου Παιδείας αρχίζει το τελευταίο 10/ήμερο του Ιουνίου και ο καθορισμός της ημερομηνίας έναρξης ρυθμίζεται ανάλογα με τις τοπικές συνθήκες από την αρμόδια ΕΜΚΦ. Το υπουργείο παιδείας με το θεσμό των παιδικών εξοχών (μαθητικών κατασκηνώσεων) επιδιώκει να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά κυρίως των απομακρυσμένων περιοχών αλλά και των χαμηλών κοινωνικών στρωμάτων την δυνατότητα να ζήσουν για ένα χρονικό διάστημα στην ύπαιθρο, στον καθαρό και ζωογόνο αέρα κοντά θάλασσα ώστε να εξοικειωθούν με το φυσικό περιβάλλον. Ειδικότερα με την παραμονή των παιδιών στις παιδικές εξοχές, επιδιώκονται οι ακόλουθοι σκοποί: Κοινωνικοποίηση του παιδιού Αυτοεκτίμηση και αυτογνωσία Κατανίκηση προσωπικών (ατομικών )αδυναμιών Αντοχή στις δυσκολίες και δυσχέρειες Συνεργασιμότητα Καλλιέργεια συναισθήματος ευθύνης Αυτοοργάνωση και αυτοσυντήρηση Καλλιέργεια κοινωνικών αρετών και δημοκρατικών ιδεών Ανάπτυξη πνεύματος αυτοδιαχείρισης και αποκέντρωσης . Για να επιτευχθούν οι παραπάνω σκοποί, πραγματοποιούνται δράσεις ομαδικές και ατομικές στους κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους από τους εκπαιδευτικούς που συμβάλλουν πέραν του δέοντος. Η ευθύνη για την επίτευξη όλων των παραπάνω στόχων είναι συλλογική. Συμμετέχουν όλοι και δρουν δημιουργικά. Οι εκπαιδευτικοί-κοινοτάρχες είναι ο πυλώνας που πέφτει στους ώμους το βαρύτερο φορτίο ευθύνης, δεν εκτελούν έργο επιτήρησης ή «αστυνόμου», δεν επισείουν της απαγόρευσης και δεν προβάλλουν ως φόβητρο την τιμωρία, δεν καταστέλλουν αλλά ενισχύουν την αυτενέργεια, τη δημιουργική πρωτοβουλία και την κοινωνικότητα των παιδιών. Τα παιδιά αυτοελέγχονται και αυτοδιοικούνται με απώτερο στόχο να εθιστούν στην συνειδητή πειθαρχία, τη διακριτική και πολιτισμένη καθοδήγηση των στελεχών».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε στο periodikostep.gr η διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρίνα Μπέση και ο εκπαιδευτικός Κυριάκος Τσόδουλος
 
Read More »
Κατασκήνωση Σαγιάδας: μετά από 5 χρόνια ζωντάνεψε ξανά (+BINTEO) Κατασκήνωση Σαγιάδας: μετά από 5 χρόνια ζωντάνεψε ξανά (+BINTEO) Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Τελευταία βουτιά για 86χρονο

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή “ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ” Άρτας, 86χρονος. 

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Read More »
Τελευταία βουτιά για 86χρονο Τελευταία βουτιά για 86χρονο Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Read More »
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος το πρωί της Δευτέρας σε περιοχές του Δήμου Φιλιατών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Καλείστε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας που θα γίνει στις 11 Ιουλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου αρ.3) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ 1ο
Προοπτική της Ανώτατης Εκπαίδευσης και του τμήματος ΤΕΙ στην Ηγουμενίτσα.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 2ο
Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής, επί αιτήσεως Ηλία & Ιωάννας Τριανταφύλλου σχετικά με τον εξώδικο συμβιβασμό για καθορισμό τιμής μονάδας αποζημίωσης επί ιδιοκτησία τους στην Π.Ε. 1 Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 3ο
Έγκριση κάλυψης ποσοστού 10% της επιχορήγησης του ΙΝΕΔΙΒΙΜ προς τις σχολικές επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης που αφορά την αμοιβή καθαριστριών για το σχολικό έτος 2015-2016.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 4ο
Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2μηνες), για την κάλυψη εκτάκτων και κατεπειγουσών εποχιακών αναγκών.
-Εισηγητής: Λώλης Ηλίας - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 5ο
Έγκριση 2ου και τελικού ΑΠΕ του έργου “Βελτίωση Δασικών Αγροτικών Δρόμων» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 6ο
Έγκριση 2ου και τελικού ΑΠΕ και παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου “Αποκατάσταση ζημιών από πλημμύρες στο οδικό δίκτυο της ΔΚ Πέρδικας” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 7ο
Έγκριση 2ου και τελικού ΑΠΕ του έργου “Αποκατάσταση δρόμου στην κεντρική πλατεία Αρίλλα Πέρδικας» του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 8ο
Έγκριση Πρωτοκόλλου Παραλαβής του έργου “Ύδρευση Νομού Θεσπρωτίας. Τμήματα υδαταγωγών Καρτερίου – Πλαταριάς- Συβότων” του Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 9ο
Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “Κατασκευή Δημαρχιακού Μεγάρου” του πρώην Δήμου Μαργαριτίου.
-Εισηγητής: Γκίκας Μιχαήλ - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 10ο
Τοπικό Σχέδιο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 11ο
Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 12ο
Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΗΠΕΙΡΟΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 για Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 13ο
Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΗΠΕΙΡΟΣ» ΕΣΠΑ 2014-2020 για Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 14ο
Έγκριση μετεγκατάστασης του ΚΔΑΠ (ΔΙΑΥΛΟΣ) Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 15ο
Έγκριση μετεγκατάστασης του ΚΔΑΠ (ΑΡΙΩΝ) Δήμου Ηγουμενίτσας.
-Εισηγητής: Κώστας Ελευθέριος - Αντιδήμαρχος.

ΘΕΜΑ 16ο
Ορισμός εκπροσώπων στην επιτροπή διαχείρισης προγράμματος CLLD/LEADER του ΠΑΑ 2014-2020 και του ΕΠΑΛΘ 2014-2020.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 17ο
Υποβολή πρότασης ως Επικεφαλής Εταίρος στο πρόγραμμα INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAMME “GREECE – ALBANIA 2014-2020”.
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 18ο
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ηγουμενίτσας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Europe for Citizens” («Ευρώπη για τους Πολίτες») με τίτλο “Unity in diversity – an international debate about the solidarity of young Europeans” (acronym: JWR – Άξονας 2: Democratic engagement and civic participation). Επικεφαλής Εταίρος: Pila (Πολωνία)
-Εισηγητής: Δήμαρχος.

ΘΕΜΑ 19ο
Έγκριση εξόδων κίνησης Δημάρχου και ψήφιση σχετικών πιστώσεων.
-Εισηγήτρια: Δηλαβέρη Ρεγγίνα - Αντιδήμαρχος.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Καλείστε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Ηγουμενίτσας η οποία θα γίνει την 11η Ιουλίου 2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 στο γραφείο Δημάρχου στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας για τη συζήτηση των παρακάτω θεμάτων:

Θέμα 1ο: Κατάρτιση και έγκριση κανονισμού λειτουργίας και Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 2ο: Περί του προελέγχου του απολογισμού εσόδων και εξόδων και των οικονομικών καταστάσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας έτους 2015.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 3ο: Έγκριση - διάθεση πίστωσης για σύνδεση του παλαιού Δημαρχείου με το αποχετευτικό δίκτυο.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 4ο: Έγκριση - διάθεση πίστωσης για την αδιατάρακτη κοπή τοιχίων για τη διάνοιξη δρόμου.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 5ο: Έγκριση – διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού έτους 2016.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 6ο: Άσκηση ή μη ένστασης κατά των με αριθμό Μ135/2016 ΠΕΕ και Μ150/2016 ΠΕΠΕΕ του ΙΚΑ
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 7ο: Άσκηση ή μη ανακοπής.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 8ο: Παροχή εντολής στους Δικηγόρους του Δήμου για σύνταξη και κατάθεση αιτήσεως ακυρώσεως κατά της με αριθμό: 51991/2016 απόφασης Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας ενώπιον των Διοικητικών Δικαστηρίων.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 9ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από Ο.Λ.ΗΓ.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 10ο: Έγκριση απόδοσης λογ/σμού εντάλματος προπληρωμής για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού και απαλλαγή υπολόγου.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 11ο: Επανάληψη Δημοπρασιών.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 12ο :Επί αιτήσεως Ευθαλίας ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του Γεωργίου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό της στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 13ο:Επί αιτήσεως Αντωνίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Γεωργίου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό του στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 14ο :Επί αιτήσεως Σπυριδούλας ΝΙΚΟΛΑΟΥ του Αντωνίου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό της στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 15ο : Επί αιτήσεως Λάμπρου ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Γεωργίου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό του στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 16ο :Επί αιτήσεως Χριστόδουλου ΒΑΓΓΕΛΗ του Θεοδώρου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό του στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 17ο :Επί αιτήσεως Ευθύμιου ΛΟΥΤΣΗ του Κωνσταντίνου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό του στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 18ο :Επί αιτήσεως Χριστίνας ΚΟΣΙΩΡΗ του Κωνσταντίνου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό της στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 19ο :Επί αιτήσεως Αφροδίτης ΜΑΚΡΗ του Θεοδώρου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό της στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 20ο :Επί αιτήσεως Κυριακής ΜΑΚΡΗ του Θεοδώρου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό της στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 21ο :Επί αιτήσεως Στυλιανού ΡΑΠΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Α.Ε. περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.

Θέμα 22ο :Επί αιτήσεως Αικατερίνης ΠΕΤΑΣΗ του Νικολάου περί καθορισμού τιμής μονάδος αποζημιώσεως με εξώδικο συμβιβασμό και συμψηφισμό όπου απαιτείται σε οικόπεδό της στα Σύβοτα Δήμου Ηγουμενίτσας.
Εισηγήτρια : Ρεγγίνα Δηλαβέρη – Αντιδήμαρχος.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας

Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016


Καλείστε στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και ώρα 09.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων:
 1. Χορήγηση ή μη προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ», ιδιοκτησίας Ηρακλή Καψάλη του Γεώργιου στην Τ.Κ. Αγίας Μαρίνας του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 2. Χορήγηση ή μη άδειας λειτουργίας μουσικής (διασκέδαση απλά μηχανικά μέσα) για το χρονικό διάστημα από 01.05.2016 – 30.09.2016 στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», ιδιοκτησίας ΆΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με νόμιμο εκπρόσωπο τον Παύλο Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 3. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής έως τις 03.00πμ στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ – ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», ιδιοκτησίας ΧΡ. ΜΙΧΟΣ – ΒΑΣ. ΜΠΕΛΛΟΣ, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.
 4. Χορήγηση ή μη παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής έως τις 03.00πμ στο Κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΑΝΑΨΥΧΗΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ», ιδιοκτησίας ΆΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με νόμιμο εκπρόσωπο τον Παύλο Μακρίδη του Πέτρου, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πλαταριάς του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Read More »
Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Συνεδριάζει σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 11, 2016 Rating: 5

Σελίδες