Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας: Γνωρίστε τις 8 νέες ειδικότητες αιχμής 2019-20

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019

Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας: Γνωρίστε τις 8 νέες ειδικότητες αιχμής 2019-20 
Το Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας ερευνώντας συνεχώς τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας προτείνει τη λειτουργία οκτώ των (8) νέων ειδικοτήτων αιχμής για το σπουδαστικό έτος 2019-20.
ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ – ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ – ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Πατήστε στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/2Za01F9 η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας http://iek-igoum.thesp.sch.gr/ για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε επίσης, τους οδηγούς σπουδών για την κάθε ειδικότητα.

Ελάτε να μιλήσετε μαζί μας και να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τις ειδικότητες και για όλα όσα σας ενδιαφέρουν για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, καθημερινά 09:00-16:00, στα γραφεία του Δ.ΙΕΚ.

Επισημαίνεται, ότι η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν αποτελεί εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους. Η ανακοίνωση για την έναρξη των εγγραφών θα ακολουθήσει.

Πληροφορίες: καθημερινά, 09:00-16:00
Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας
Ταχ.Δ/νση: 28ης Οκτωβρίου 7, 46 100 Ηγουμενίτσα
Τηλέφωνο: 26650 26987
Fax: 26650 26985
E–mail: grammateia@iek-igoum.thesp.sch.gr
Ιστοσελίδα: http://iek-igoum.thesp.sch.gr
Read More »
Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας: Γνωρίστε τις 8 νέες ειδικότητες αιχμής 2019-20 Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας: Γνωρίστε τις 8 νέες ειδικότητες αιχμής 2019-20 Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019 Rating: 5

Θάνατος λουόμενου στο νησάκι της Παναγιας στην Πάργα

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019
Θάνατος λουόμενου στο νησάκι της Παναγιας στην ΠάργαΕνημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Πάργας για τον εντοπισμό, χωρίς τις αισθήσεις του, κολυμβητή στην νησίδα «ΠΑΝΑΓΙΑ» έναντι παραλίας «ΚΡΥΟΝΕΡΙ» δήμου Πάργας.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστης της παραλίας Κρυονερίου, έτερος ναυαγοσώστης με Ε/Γ σκάφος «ΑΝΤΑΡΑ» Τ.Η. 74 Β΄ και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών και απινιδωτή καθώς επίσης και το Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφος «ΑΜΑΖΟΝΑ» Ν. Ηγουμενίτσας 59 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Με το «ΑΜΑΖΟΝΑ» ο ανωτέρω κολυμβητής μεταφέρθηκε στο λιμένα Πάργας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 58χρονο αλλοδαπό και με την συνδρομή πληρώματος ασθενοφόρου ΕΚΑΒ και ναυαγοσωστών του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση κάρπα και απινιδωτή .
Ο 58χρονος στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Πάργας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Πάργας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Read More »
Θάνατος λουόμενου στο νησάκι της Παναγιας στην Πάργα Θάνατος λουόμενου στο νησάκι της Παναγιας στην Πάργα Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019 Rating: 5

Στα Γιάννινα μετατέθηκε ο μέχρι τώρα αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Φώτιος Ντίνης

Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019

Στα Γιάννινα μετατέθηκε ο μέχρι τώρα αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Φώτιος Ντίνης

Ο Θεσπρωτός Φώτης Ντίνης, που μέχρι τώρα κατείχε τη θέση του αστυνομικού διευθυντή Θεσπρωτίς, και στο μικρό διάστημα, που άσκησε τα καθήκοντά του, απέδειξε την αποτελεσματικότητά του, κατά τις τελευταίες κρίσεις μετατέθηκε στην Αστυνομική Διέυθυνση Ιωαννίνων. 
Ο κ. Ντίνης στο διάστημα, που είχε τα ηνία της τοπικής αστυνομίας, έκανε αποτελεσματική δουλειά, με κεντρικούς προσανατολισμούς την ασφάλεια και την προτεραιότητα στον άνθρωπο, και, κυρίως, πέτυχε το άνοιγμα της Αστυνομίας προς την τοπική κοινωνία. 
Γενικά, πρόκειται για έναν ικανότατο και εξελίξιμο αξιωματικό, που ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις του, με ήθος, εντιμότητα και καθαρότητα.
Read More »
Στα Γιάννινα μετατέθηκε ο μέχρι τώρα αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Φώτιος Ντίνης  Στα Γιάννινα μετατέθηκε ο μέχρι τώρα αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Φώτιος Ντίνης Reviewed by thespro.gr on Σάββατο, Ιουλίου 27, 2019 Rating: 5

Σελίδες