Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με περίπου 8 κιλά κάνναβης

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019


Συνελήφθησαν, χθες (16-02-2019) το μεσημέρι στο Μορφάτι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ελέγχων, συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, κατά την επιβίβασή τους σε λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα - Αθήνα, βρέθηκαν σε δύο ταξιδιωτικά σακίδια που κατείχαν, τέσσερα (4) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (7) κιλών και (990) γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα και σε έδαφος Schengen.

Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Read More »
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με περίπου 8 κιλά κάνναβης Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Μορφάτι Θεσπρωτίας με περίπου 8 κιλά κάνναβης Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Προκήρυξη προγράμματος δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019


Ενημερώνουμε ότι ξεκινά την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 11η πρωινή, η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή ενδιαφερομένων στο «Πρόγραμμα δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων, πρώην αυτοαπασχολουμένων, με στόχο την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας».

Η δράση αυτή αποσκοπεί στην επανένταξη στην αγορά εργασίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων, που έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και στους οποίους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά μέσω της δημιουργίας μιας νέας οικονομικής οντότητας.

Δικαιούχοι είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Οργανισμού, που πληρούν αθροιστικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

· έχουν διακόψει την επιχειρηματική τους δραστηριότητα από 1/1/2012 μέχρι 6/8/2018

· δεν έχουν μεταβιβάσει την επιχείρησή τους ή το μερίδιό τους σε επιχείρηση η οποία ανήκε σε συζύγους ή πρόσωπα α’ ή β’ βαθμού συγγένειας

· δεν έχουν ασκήσει οποιαδήποτε επαγγελματική/επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξάμηνο από 7/8/2018 έως 6/2/2019

· έχουν καταβάλει στον Ειδικό Λογαριασμό Ανεργίας τη μηνιαία εισφορά ύψους 10 ευρώ για τουλάχιστον ένα έτος

· έχουν προβεί σε νέα έναρξη δραστηριότητας σε Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία (ΔΟΥ), από τις 7/2/2019 και μετά, κι εφόσον έχει αξιολογηθεί θετικά το επιχειρηματικό τους σχέδιο από τον ΟΑΕΔ

· Στο πρόγραμμα επίσης μπορούν να υποβάλουν αίτηση και άνεργοι, που δεν έχουν προχωρήσει σε έναρξη δραστηριότητας, με την προϋπόθεση ότι μετά την κοινοποίηση της θετικής αξιολόγησης (προέγκριση) του επιχειρηματικού τους σχεδίου από την Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης θα προχωρήσουν στην έναρξη της δραστηριότητας σε ΔΟΥ εντός δύο μηνών.

Οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν εξοφλήσει ή ρυθμίσει τις τυχόν οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ή τυχόν οφειλές από οποιαδήποτε αιτία προς τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και να είναι ενήμεροι με τους όρους της ρύθμισης.

Όσοι οφείλουν ασφαλιστικές εισφορές που αφορούν σε προηγούμενη επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν έχουν υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης, αποκτούν ασφαλιστική ενημερότητα κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 40 του ν. 4578/2018, την οποία προσκομίζουν μετά την υπαγωγή τους στο πρόγραμμα και παραμένουν ενήμεροι καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος, εφόσον είναι συνεπείς ως προς τις τρέχουσες ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.

Από το ποσό της επιχορήγησης που δικαιούνται οι ενταγμένοι στο πρόγραμμα, παρακρατείται ποσοστό 25% από τον ΟΑΕΔ, ο οποίος το αποδίδει στον ΕΦΚΑ έναντι εξόφλησης των οφειλών τους.

Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται σε 12 μήνες, με τρίμηνη δέσμευση και με δυνατότητα επέκτασης για επιπλέον 12 μήνες.

Το ποσό επιχορήγησης ανέρχεται από 12.000 έως 24.000 ευρώ και θα καταβληθεί σε τρεις δόσεις και με την πιθανή, μετά από αίτηση του δικαιούχου, επέκταση του προγράμματος μπορεί να ανέλθει έως το ποσό των 36.000 ευρώ.

Οι αιτήσεις για την ανωτέρω δράση υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr). Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στις ανωτέρω δράσεις περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική Δημόσια Πρόσκληση που είναι αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας έχει ήδη ενημερώσει ηλεκτρονικά τις επιχειρήσεις - μέλη του που έχουν προβεί σε διακοπή εργασιών από την 01/01/2012 και για τις οποίες ΔΙΑΘΕΤΕΙ το email τους, με αποστολή της δημοσιευμένης στην Διαύγεια, σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) με αριθμ. 5387/81/2019.

Read More »
Προκήρυξη προγράμματος δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων Προκήρυξη προγράμματος δεύτερης επιχειρηματικής ευκαιρίας 5.000 ανέργων πρώην αυτοαπασχολουμένων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου κου Αλέκου Πάσχου με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Στα πλαίσια της Τοπικής Εκδήλωση / Ημερίδας Ενημέρωσης που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας για το έργο ECO – FISH την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Αλέκος Πάσχος είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αρμόδιο για την συνένωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το ΤΕΙ Ηπείρου Δρ. Αναστάσιο Τσίνα, καθώς και την Κοσμήτορα της Γεωπονικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Δρ. Αθηνά Τζόρα, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας πριν την υλοποίηση της εκδήλωσης, με κύρια θέματα συζήτησης την συνένωση του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το ΤΕΙ Ηπείρου, και την διερεύνηση δυνατοτήτων περαιτέρω συνεργασιών μεταξύ Επιμελητηρίου και Πανεπιστημίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον πλέον αρμόδιο για την συνένωση των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων καθώς και για την νέα πραγματικότητα που θα ισχύσει από την νέα ακαδημαϊκή χρονιά για τον παράρτημα πλέον, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην πόλη της Ηγουμενίτσας.

Επιπλέον ο κος Αντιπρύτανης ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου για την Απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων να ξεκινήσουν τα διετή προγράμματα εκπαίδευσης κατάρτισης υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου.

Το ένα εκ των τριών προγραμμάτων που θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο, θα είναι το πρόγραμμα της Ιχθυοκομίας. Θα ξεκινήσει από την Ηγουμενίτσα στις παλαιές εγκαταστάσεις του Τμήματος Ιχθυοκομίας, σε αγαστή συνεργασία με τον Σύλλογο Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας μέσω προγραμματικής σύμβασης προκειμένου να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εμπειρία των ανθρώπων της παραγωγής που θα κληθούν να εκπαιδεύσουν τους σπουδαστές.

Σε αυτά τα τμήματα θα φοιτούν απόφοιτοι των ΕΠΑΛ της χώρας, θα εισάγονται χωρίς εξετάσεις αλλά βάσει κριτηρίων (πχ επιδόσεις στο ΕΠΑΛ, οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια), θα πραγματοποιούν τρίμηνη πρακτική άσκηση στις μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας του νομού και με την αποφοίτησή του θα λαμβάνουν αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό Μετα-Λυκειακής εκπαίδευσης.

Η συνάντηση επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και την πρόθεση επέκτασής της κατά το επόμενο διάστημα προς το κοινό συμφέρον, ακαδημαϊκό – ερευνητικό και επιχειρηματικό.

Read More »
Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου κου Αλέκου Πάσχου με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Συνάντηση Προέδρου Επιμελητηρίου κου Αλέκου Πάσχου με τον Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

To Ε.Π. της Περιφέρειας χρηματοδοτεί τη λειτουργία των ΤΟΜΥ στην Ήπειρο

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019


Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ήπειρος 2014-2020» εντάσσεται με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη η πράξη «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ) 6ης ΥΠΕ στην Περιφέρεια Ηπείρου», συνολικής δημόσιας δαπάνης 10.098.713,59 ευρώ.

H πράξη αφορά την υποστήριξη της λειτουργίας των 11 ΤΟΜΥ που προβλέπεται να λειτουργήσουν συνολικά στην Περιφέρεια Ηπείρου (μισθοδοσία του προσωπικού έως 12 άτομα σε κάθε ΤΟΜΥ και λειτουργικές δαπάνες με το ποσό που αναλογεί στο 15% επί των δαπανών του προσωπικού), με εποπτεία από την 6η ΥΠΕ και για διάρκεια λειτουργίας 36 μηνών για κάθε ΤΟΜΥ.

Σε πρώτη φάση θα χρηματοδοτηθούν οι επτά (7) μονάδες που λειτουργούν πιλοτικά στην Ήπειρο, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και οι υπόλοιπες τέσσερις (4) μονάδες.

Οι υφιστάμενες 7 ΤΟΜΥ δύναται να ενισχυθούν με προσωπικό στη συνέχεια με μέγιστη σύνθεση τα 12 άτομα. Οι ΤΟΜΥ έχουν καθήκον να παρέχουν καθολική, προσβάσιμη, κατάλληλη, αποτελεσματική, αποδοτική και ανθρωποκεντρική φροντίδα υγείας υψηλής ποιότητας σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες και στον γενικό πληθυσμό, με έμφαση στις υπηρεσίες για την πρόληψη –διατήρηση της καλής υγείας των ατόμων και της κοινότητας.

Read More »
To Ε.Π. της Περιφέρειας χρηματοδοτεί τη λειτουργία των ΤΟΜΥ στην Ήπειρο To Ε.Π. της Περιφέρειας χρηματοδοτεί τη λειτουργία των ΤΟΜΥ στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Απάντηση του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας στο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας με θέμα ‘Αντί απάντησης’.
Προφανώς ο πανικός που έχει πιάσει το τοπικό ΣΥΡΙΖΑ στην Θεσπρωτία είναι αναμενόμενος , βλέποντας την δυναμική και την απήχηση που έχει στην τοπική μας κοινωνία το ψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής για τις ερχόμενες Βουλευτικές εκλογές ,και την διαφαινόμενη ήττα που έρχεται .

Για ποια αποχώρηση ΑΝΕΛ μιλάνε??
Που είναι οι μισοί Βουλευτές του Καμμένου σήμερα??
Μήπως συγκροτούν την νέα Κεντροαριστερά του Τσίπρα??

Για αυτό τον λόγο ,για άλλη μια φορά αυτό που κάνει το κυβερνών κόμμα είναι να μπαίνει στην διαδικασία να ρίχνει ‘λάσπη’ στους πολιτικούς του αντίπαλους.
Είναι άλλωστε ο μόνος τρόπος που ξέρουν και τους έχει απομείνει ,για να περισώσουν ότι μπορούν ,σε μια κυβέρνηση που καθημερινά καταρρέει.

Για να βάλουμε όμως τέλος στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τα τοπικά και τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πολιτικός μας χώρος έχει δείξει στο παρελθόν έμπρακτα την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και σε Νομαρχιακό αλλά και σε Δημοτικό επίπεδο στην Θεσπρωτία.
Το Κίνημα Αλλαγής ήταν κατά τις διάρκεια των συζητήσεων με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτό για όλα τα ενδεχόμενα δημοτικής συνεργασίας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τον υποψήφιο του για τον Δήμο Ηγουμενίτσας πριν το Κίνημα Αλλαγής κάνει την εσωτερική διαδικασία επικαλούμενος χρονική καθυστέρηση επτά μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε.
Το Κίνημα Αλλαγής παραμένοντας πιστό στις Αρχές και τις Αξίες του, δεν δέχεται τελεσίγραφα απο κανέναν.
Για αυτό προχωράμε με όσους θέλουν και μπορούν.

‘Σύντροφοι’ του ΣΥΡΙΖΑ τα καλύτερα έρχονται.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε.
Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας
Κάτσινος Μιχάλης

Read More »
Απάντηση του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας στο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Απάντηση του Κινήματος Αλλαγής Θεσπρωτίας στο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Θεσπρωτία: Βουλευτικές εκλογές - Του Σταύρου Κωστάρα

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, σε όλη την επικράτεια, θα υπάρχουν 7 μονοεδρικές, 7 διεδρικές και 12 τριεδρικές εκλογικές περιφέρειες . Ο νομός Θεσπρωτίας εκλέγει 2 βουλευτές και ανήκει στην κατηγορία των διεδρικών.
Για να εκλέξει βουλευτές κάποιο κόμμα θα πρέπει να λάβει πανελλαδικά ποσοστό 3% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων . Διαφορετικά δεν εκλέγει κανέναν βουλευτή.
Στις μονοεδρικές περιφέρειες το κόμμα που λαμβάνει τις περισσότερες έγκυρες ψήφους εκλέγει και τον βουλευτή.
Οι διεδρικές εκλογικές περιφέρειες υπόκεινται στον κανόνα της απλής αναλογικής και οι έδρες κατανέμονται στα δύο πρώτα κόμματα ανεξάρτητα από το πανελλαδικό τους ποσοστό.
Το να εκλεγεί μόνο ένας βουλευτής σε διεδρική περιφέρεια είναι εξαιρετικά απίθανο, αφού, ακόμα κι αν κάποιο κόμμα δεν έχει συμπληρώσει τον αριθμό βουλευτών που πρέπει να εκλέξει πανελλαδικά, αρχικά παίρνει έδρες από τις περιφέρειες που εκλέγουν περισσότερους από 3 βουλευτές και μόνο στην εξαιρετική περίπτωση που αυτές εξαντληθούν τότε μπορεί να πάρει έδρα και από διεδρική περιφέρεια.
Στις τελευταίες εκλογές η αύξηση του αριθμού των κομμάτων που μπήκαν στη βουλή οδήγησε  στη μη εφαρμογή του κανόνα της απλής αναλογικής για τις τριεδρικές  με αποτέλεσμα η ΝΔ, αν και δεύτερο κόμμα, να μη εκλέξει δουλευτή στη Ροδόπη, στην Κέρκυρα και στην Ξάνθη.
Το να εκλέξει ένα κόμμα 2 βουλευτές σε διεδρική περιφέρεια είναι σχεδόν απίθανο αφού πρέπει να διαθέσει το 50% των έγκυρων ψήφων που θα πάρει για την εκλογή του πρώτου βουλευτή και, στην συνέχεια, το υπόλοιπό του να είναι μεγαλύτερο από το ποσοστό που θα πάρει το δεύτερο κόμμα.  Π.χ θα πρέπει το πρώτο κόμμα να λάβει 65% των έγκυρων ψήφων και το δεύτερο κόμμα να μην υπερβεί το 15%.
Στον νομό Θεσπρωτίας, στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, από 61.109 εγγεγραμμένους, ψήφισαν τελικά 28.462 εκλογείς με το ποσοστό συμμετοχής να φτάνει μόνο στο 46,58%.  
Τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 27.862. Εξ αυτών ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 10.343 και ποσοστό 37,12%, η ΝΔ  8.747 και 31,89%, ΠΑΣΟΚ&ΔΗΜΑΡ  2.551 και 9,16%, Χρυσή Αυγή 1.314 και 4,72%, ΚΚΕ 1.236 και 4,44%, ΠΟΤΑΜΙ 863 και 3,10%, ΛΑΕ  671 και 2,41%, ΑΝΕΛ  650 και 2,33% , Ένωση Κεντρώων 565 και 2,03%.
Η αποχή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος γιατί ενώ στο σύνολο της επικράτειας κυμάνθηκε στο 43,84& στον νομό μας έφτασε το υψηλό ποσοστό του 53,42%.


Σταύρος Κωστάρας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
           με τον συνδυασμό
Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία
Read More »
Θεσπρωτία: Βουλευτικές εκλογές - Του Σταύρου Κωστάρα Θεσπρωτία: Βουλευτικές εκλογές - Του Σταύρου Κωστάρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας

Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (18-02-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
•Τρίτη (19-02-2019) και ώρες από 18:00 έως 01:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
•Τετάρτη (20-02-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
•Πέμπτη (21-02-2019) και ώρες από 18:00 έως 01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
•Παρασκευή (22-02-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
•Σάββατο (23-02-2019) και ώρες από 08:00 έως 15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.

Read More »
Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Φεβρουαρίου 17, 2019 Rating: 5

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες

Πώς να Φορέσετε Εσπαντρίγιες; 3 Ιδέες Συνόλων για Γυναίκες Στην αγορά, κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά είδη παπουτσιών που μπορούν να κάνου...

Σελίδες