Συμμετοχή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε διαγωνισμό ρομποτικής

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016


Το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας θα λάβει μέρος στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για μαθητές Δημοτικού Σχολείου «WeDo Scratching». Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Ο γαλαξίας μας». Ο διαγωνισμός αρχικά θα γίνει σε περιφερειακό επίπεδο στα Γιάννενα την Κυριακή 28-02-2016 και ώρα 10.30 π.μ. και θα ολοκληρωθεί σε πανελλαδικό επίπεδο μετά την επιλογή των καλύτερων κατασκευών ανά περιφέρεια.

Ήδη οργανώθηκαν και λειτουργούν στο σχολείο μας δύο ομάδες εργασίας από τους μαθητές των δύο τμημάτων της ΣΤ΄ τάξης με ευθύνη του δασκάλου Πληροφορικής, δημιουργώντας δύο κατασκευές, οι οποίες κινούνται με αυτοματισμούς μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η κατασκευή της μίας ομάδας αφορά στην κίνηση των πλανητών εντός του ηλιακού μας συστήματος ενώ η δεύτερη στην κίνηση ενός τεχνητού δορυφόρου γύρω από τη γη. Οι μαθητές εργάζονται με υπερβάλλοντα ζήλο και ενδιαφέρον και ξεπέρασαν σε ευρηματικότητα κατά πολύ ακόμη και τους δασκάλους τους. Για τον προγραμματισμό και τον αυτοματισμό αυτών των κατασκευών οι μαθητές χρησιμοποίησαν τη γλώσσα προγραμματισμού Scratch του ΜΙΤ δημιουργώντας διαδραστικά παιχνίδια και κινητά σχέδια.

Βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το διαγωνισμό και τη συμμετοχή των μαθητών μας θα δημοσιευθούν την επόμενη εβδομάδα.

Για το Α΄ Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Ο Διευθυντής Κύλας Γεώργιος.

Read More »
Συμμετοχή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε διαγωνισμό ρομποτικής Συμμετοχή του Α΄ Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας σε διαγωνισμό ρομποτικής Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Ο ΟΛΗΓ για τον ελλιμενισμό πλοίων στον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας κατόπιν της υπ’ αριθμ. 16/2016 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου σχετική με «Ελλιμενισμό πλοίων στον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας – Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 35/2011 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου» και προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου γνωστοποιεί τα κάτωθι:

Α. Την απαγόρευση του ελλιμενισμού και της παραμονής πλοίων στον Παλαιό Λιμένα Ηγουμενίτσας. Τα πλοία που καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους εκτελούν δρομολόγια με αφετηρία ή ενδιάμεσο σταθμό τον Λιμένα Ηγουμενίτσας και χρειάζεται να μείνουν ελλιμενισμένα στον Λιμένα Ηγουμενίτσας για κάποιο χρονικό διάστημα, θα ελλιμενίζονται στις ράμπες 17 και 18 της Β΄ Φάσης του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας και μόνο για τους εξής λόγους: α) Τη συνήθη αναμονή των πλοίων για σειρά χρησιμοποίησης των λιμενικών εγκαταστάσεων και β)τις συνήθεις πράξεις εξυπηρέτησης των πλοίων και των πληρωμάτων τους, δηλαδή την ολοκλήρωση των διαδικασιών επιθεώρησης, που απαιτούνται για τη δρομολόγησή τους στον Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Ελλιμενισμός πλοίων στον Παλαιό Λιμένα Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιείται μόνον εφόσον υπάρχει προγραμματισμός για υποδοχή κρουαζιερόπλοιου στον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας και κατόπιν ειδικής άδειας.

Β. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει το εκάστοτε πλοίο άδεια ελλιμενισμού και παραμονής στον Λιμένα Ηγουμενίτσας, θα είναι η προσκόμιση στην Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. εγγυητικής επιστολής ποσού δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ (€15.000,00).

Γ. Η παραμονή των πλοίων στους ως άνω χώρους θα έχει βραχεία διάρκεια. Το ανώτερο χρονικό διάστημα θα είναι ένας (1) μήνας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του ενός (1) μηνός, τα πλοία θα έχουν σε ισχύ τα ναυτιλιακά τους έγγραφα και θα διατηρούν τη σύνθεση των πληρωμάτων τους σύμφωνα με τα εν ισχύ πιστοποιητικά ασφαλούς επάνδρωσης αυτών.

Δ. Σε περίπτωση μη απομάκρυνσης του πλοίου μετά το τέλος της άδειας παραμονής του στον Λιμένα και εφόσον αυτό συνεχίζει να παραμένει ελλιμενισμένο αυθαίρετα, θα συμβαίνουν τα κάτωθι:
Κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής.
Σε περίπτωση νέας αίτησης της ίδιας ναυτιλιακής εταιρίας για ελλιμενισμό και παραμονή πλοίου της στον Λιμένα Ηγουμενίτσας, θα πρέπει η εταιρία να προσκομίσει εγγυητική επιστολή ποσού σαράντα χιλιάδων ευρώ (€40.000,00).
Εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 497/2007 Απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ε. Ρητά απαγορεύεται οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής.

ΣΤ. Η αίτηση προς την Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. από την εκάστοτε ναυτιλιακή εταιρία για τον ελλιμενισμό ενός πλοίου της, θα γίνεται τουλάχιστον μία (1) εβδομάδα πριν την άφιξη του πλοίου στον Λιμένα Ηγουμενίτσας.

Read More »
Ο ΟΛΗΓ για τον ελλιμενισμό πλοίων στον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας Ο ΟΛΗΓ για τον ελλιμενισμό πλοίων στον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Το Σάββατο ο χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσπρωτίας σας προσκαλεί στο χορό που διοργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016 Ώρα 9 μ.μ. στο ‘ΚΕΝΤΡΙΚΟΝ’ (Δρέπανο – Ηγουμενίτσα) 

Τιμή: 12 ευρώ (Η τιμή περιλαμβάνει ζωντανή μουσική, φαγητό και κρασί - αναψυκτικά) 

Το Δ.Σ. 

*Προμηθευτείτε έγκαιρα τις προσκλήσεις οι οποίες διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ.
Read More »
Το Σάββατο ο χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Το Σάββατο ο χορός του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ Ηπείρου 2014-2020, δομών και υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016


Δύο προσκλήσεις με αντικείμενο τη λειτουργία Δομών και Υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών και την καταπολέμηση της βίας, έδωσε στη δημοσιότητα η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ηπείρου 2014-2020. Και οι δύο προσκλήσεις εντάσσονται στον Άξονα Προτεραιότητας 5 "«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Κοινωνική Ένταξη και Καταπολέμηση Διακρίσεων».

Η πρώτη πρόσκληση, με συνολική δημόσια δαπάνη 645.578,40 ευρώ έχει τίτλο: «Λειτουργία Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση βίας – Λειτουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων βίας σε τοπικό επίπεδο». Αφορά στη συνέχιση λειτουργίας και αναβάθμιση των υπαρχουσών Δομών – Κέντρων Συμβουλευτικής, με στόχο την παροχή υπηρεσιών άμεσης αρωγής προς τις γυναίκες – θύματα έμφυλης βίας, η υλοποίηση δράσεων πρόληψης και ευαισθητοποίησης κρίσιμης σημασίας για την ανάδειξη του ζητήματος της έμφυλης βίας όλων των μορφών, καθώς και η υποστήριξη των γυναικών για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, όταν απαιτείται. Οι δυνητικοί δικαιούχοι είναι: ο Δήμος Αρταίων, ο Δήμος Πρέβεζας, και το ΚΕΘΙ. Ημερομηνία υποβολής προτάσεων από 24/02/2016 έως 29/02/2016, ώρα 09:00 έως 14:00 και η αξιολόγηση θα είναι άμεση.

Η δεύτερη πρόσκληση, με συνολική δημόσια δαπάνη 583.541,84 ευρώ, έχει τίτλο: «Λειτουργία Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση βίας – Λειτουργία Ξενώνων Φιλοξενίας». Αφορά στη συνέχιση λειτουργίας και αναβάθμιση της υφιστάμενης Δομής – Ξενώνα Φιλοξενίας του οποίου στόχος είναι να παρέχει στις γυναίκες και στα παιδιά τους φιλοξενία, ασφάλεια, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, καθώς και υποστήριξη για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, όταν απαιτείται. Διευκολύνει επίσης την πρόσβαση σε νομική συμβουλευτική, με την παραπομπή στα Συμβουλευτικά Κέντρα. Ο δυνητικός δικαιούχος είναι: ο Δήμος Ιωαννιτών. Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν από την 25/02/2016 έως την 29/02/2016, ώρα 09:00 έως 14:00 και η αξιολόγηση θα είναι άμεση.
Read More »
Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ Ηπείρου 2014-2020, δομών και υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών Στήριξη μέσω ΕΣΠΑ Ηπείρου 2014-2020, δομών και υπηρεσιών προς όφελος των γυναικών Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

 
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό σημειώθηκε μτο μεσημέρι της Κυριακής, επί της νέας παραλιακής οδού Ηγουμενίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό μία 26χρονη αλλοδαπή συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα, με οδηγό έναν 71χρονο.
 
Ο οδηγός του δικύκλου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας για παροχή πρώτων βοηθειών και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για περαιτέρω εξετάσεις.
 
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.
Read More »
Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα  Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016


Την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ώρα 3 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Επικύρωση των αποφάσεων- πρακτικών των αριθμ. 11 και 12/23-12-2016 συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

2. ΄Εγκριση 1ης τροποποίησης προϋπολογισμού Περιφέρειας Ηπείρου οικ. έτους 2016, τροποποίηση συμπλήρωση των πινάκων των κωδικών σε βάρος των οποίων επιτρέπεται η έκδοση Χ.Ε.Π.

3. Έγκριση τριμηνίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου γα το Δ΄ τρίμηνο έτους 2015.

4. Διόρθωση πίστωσης έργου ενταγμένου στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Πρέβεζας

5. Ανάκληση της αριθμ. 2/1/13-2-2012 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου, με θέμα: "Έγκριση παραχώρησης της χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του πρώην συγκροτήματος ΠΑΛΛΑΔΙΟ σε αθλητικά σωματεία.

6. Τροποποίηση της αριθμ. 6/31/22-7-2015 απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα: "Έγκριση διάθεσης θέσεων μαθητείας, στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος πρακτικής άσκησης των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας για το σχολικό έτος 2015-2016, στην Περιφέρεια Ηπείρου/Π.Ε. Ιωανννίνων".

Read More »
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΠΕΙΡΟΥ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016


Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στο Επισκοπικό Ιωαννίνων.

Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού Ρομά, διότι από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε κλοπή, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που έγινε το μεσημέρι της 04-01-2016 σε οικία 74χρονης ημεδαπής, από όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.

Read More »
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Στην τουριστική έκθεση I.T.B. στο Βερολίνο ο Δήμος Σουλίου

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016


Ο Δήμος Σουλίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει, με έντυπο υλικό, στην τουριστική έκθεση I.T.B. που διοργανώνεται στο Βερολίνο από 9 – 13 Μαρτίου 2016.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και απευθύνεται κυρίως στη Γερμανική αγορά η οποία δείχνει διαρκώς αυξανόμενη ενδιαφέρον για την περιοχή μας.
Read More »
Στην τουριστική έκθεση I.T.B. στο Βερολίνο ο Δήμος Σουλίου Στην τουριστική έκθεση I.T.B. στο Βερολίνο ο Δήμος Σουλίου Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016

Το Εργατικό Κέντρο Ν. Θεσπρωτίας καταγγέλει την τροπολογία του υπουργείου Υγείας για μεταφορά του λειτουργικού κόστους των δημόσιων μονάδων Υγείας στην Τοπική Διοίκηση.

Το τελευταίο διάστημα μαζί με την αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προωθούνται μια σειρά μέτρα που στόχο έχουν τη μεταφορά ευθύνης της χρηματοδότησης των νοσοκομείων από το κράτος στις πλάτες των λαϊκών οικογενειών, τη μετατροπή των εργαζομένων σε φτηνούς και ευέλικτους και την προώθηση "τζάμπα" εργασίας μέσω εθελοντισμού.

Τα βιώσιμα συστήματα Υγείας που προωθούν ΕΕ - κυβέρνηση σημαίνουν νοσοκομεία που ψάχνουν να βρουν χορηγούς, ασθενείς-πελάτες για να επιβιώσουν, τμήματα και κλινικές που φέρνουν έσοδα. Έτσι τα νοσοκομεία καθώς και τμήματα - κλινικές θα κατηγοριοποιηθούν. Και φυσικά όσα δεν μπορούν να επιβιώσουν, θα κλείνουν.

Συγκεκριμένα, προωθείται τροπολογία της συγκυβέρνησης, που κατέθεσε στο παράλληλο πρόγραμμα με την οποία θα μπορεί να μεταφέρεται στην Τοπική Διοίκηση το λειτουργικό κόστος των δημόσιων μονάδων Υγείας με πρόσχημα την πρόταση αυτοδιοίκητων παραγόντων να συνεισφέρουν οικονομικά στις υγειονομικές μονάδες.

Το υπουργείο Υγείας βρίσκει άλλη μια αφορμή να αποποιηθεί την ευθύνη λειτουργίας και χρηματοδότησης των υγειονομικών μονάδων. Γεγονός που άλλωστε προέβλεπε ο "Καλλικράτης", κρύβοντας ότι το κόστος αυτό θα μετακυλίεται στους δημότες με αύξηση δημοτικών τελών, όσο η κρατική χρηματοδότηση στην Υγεία και στους ΟΤΑ θα ελαττώνεται.

Η στάση ορισμένων δημοτικών αρχών είναι βούτυρο στο ψωμί της κυβέρνησης που αντί να διεκδικήσουν πλήρη κρατική χρηματοδότηση, κάλυψη όλων των κενών και ανάπτυξη μονάδων Υγείας σύμφωνα με τις υπάρχουσες ανάγκες, προσφέρονται να ...συνεισφέρουν. Σήμερα είναι το πετρέλαιο, αύριο θα είναι η πρόσληψη προσωπικού με ελαστικές μορφές εργασίας, η προμήθεια υλικών και φαρμάκων κλπ.

Καταγγέλλουμε ταυτόχρονα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ η οποία με την τροπολογία που ψήφισε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας προωθεί διάταξη που προβλέπει πως οι πυροσβέστες ή υπάλληλοι των δήμων μπορούν να οδηγούν τα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας στις περιοχές όπου δεν υπάρχει ή δεν επαρκεί το προσωπικό τους.

Αυτή η τροπολογία αποτελεί πρόκληση για το λαό των απομακρυσμένων περιοχών του νομού, είναι άκρως επικίνδυνη για την ίδια τη ζωή τους. Οι οδηγοί των ασθενοφόρων είναι διασώστες εκπαιδευμένοι από τη σχολή του ΕΚΑΒ για να χειρίζονται έγκαιρα και με ασφάλεια επείγοντα περιστατικά στον τόπο που αυτά συμβαίνουν και κατά τη μεταφορά τους στη μονάδα Υγείας. Αυτό δεν μπορεί να υποκατασταθεί από οποιονδήποτε, με το κριτήριο ότι έχει επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης και κάποια ταχύρρυθμη εκπαίδευση.

Με αυτόν τον τρόπο σκοπεύει η συγκυβέρνηση να καλύψει τις μεγάλες ελλείψεις των δημόσιων μονάδων Υγείας και γενικότερα των κοινωνικών υπηρεσιών της χώρας. Με τη συνεχή μείωση του προσωπικού, την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων για την "αλληλοσυμπλήρωση" του μειωμένου προσωπικού και μέσων, αλλά και τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις οργανικών θέσεων, μεταξύ υπηρεσιών και φορέων του Δημοσίου.

Καλούμε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου και τα λαϊκά στρωματά να παλέψουν για:

· Αποκλειστικά δημόσιο δωρεάν σύστημα Υγείας για όλους.

· Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων με ελαστικές εργασιακές σχέσεις.

· Χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό που να καλύπτει πλήρως τη λειτουργία των νοσοκομείων.

· Να πάρουν πίσω το νομοσχέδιο-έκτρωμα. Η ισοπέδωση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει.

Έχουμε τη δύναμη για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν αδιαπέραστο λαϊκό τείχος, ένα αρραγές διεκδικητικό μέτωπο που δεν θα αναχαιτιστεί!

Έχουμε τη δύναμη να τους σταματήσουμε!

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με 48ωρη απεργία σε περίπτωση κατάθεσης προς ψήφιση στη Βουλή. ΤΟ Δ.Σ.
Read More »
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Reviewed by thespro.gr on Τρίτη, Φεβρουαρίου 23, 2016 Rating: 5

Σελίδες