Συνάντηση της Πανηπειρωτικής με εκπροσώπους της Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Συνάντηση της Πανηπειρωτικής με εκπροσώπους της Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου


Ο πρόεδρος της ΠΣΕ Μάκης Κιάμος και η Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Μαρίκα Γκόνη συναντήθηκαν 8.3.2022 με τον Βασίλη Κάζιο και Γεώργιο Τζομάκα, πρόεδρο και αντιπρόεδρο αντίστοιχα, της Πολιτικής Οργάνωσης, «ΟΜΟΝΟΙΑ», της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου στην Αλβανία, καθώς και με τον πρόεδρο και βουλευτή του Κόμματος «Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» Ευάγγελο Ντούλες και συζήτησαν θέματα που αφορούν την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία. Η συνάντηση έγινε στα γραφεία της ΠΣΕ, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος.
Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική μειονότητα, όπως ανθρώπινα δικαιώματα, περιουσιακό, απογραφή του πληθυσμού και διοικητική διαίρεση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε θέματα που αφορούν τον πολιτισμό και την παράδοση. Παράλληλα συζητήθηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες στην Ελλάδα, όπως το ασφαλιστικό.
Ο πρόεδρος Μάκης Κιάμος δήλωσε πως η ΠΣΕ είναι πάντοτε στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών και θα εντείνει τις παρεμβάσεις και παραστάσεις της προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βορειοηπειρώτες.
Συμφωνήθηκε να γίνει συνεργασία σε θέματα πολιτισμού και να πραγματοποιηθεί ημερίδα με πολιτιστικό περιεχόμενο που θα αφορά τα ήθη, τα έθιμα και γενικότερα τον ηπειρώτικο πολιτισμό.
Read More »
Συνάντηση της Πανηπειρωτικής με εκπροσώπους της Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου Συνάντηση της Πανηπειρωτικής με εκπροσώπους της Ελληνικής Μειονότητας της Βορείου Ηπείρου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Πληροφορίες θέλουν τη Θεσπρωτία να χάνει τη μία βουλευτική έδρα

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Πληροφορίες θέλουν τη Θεσπρωτία να χάνει τη μία βουλευτική έδρα


Η απογραφή του πληθυσμού που ολοκληρώθηκε κακήν κακώς ανοίγει τα σενάρια των βουλευτικών εδρών ανά νομό.

Οι έδρες άλλωστε είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τον πληθυσμό κάθε περιοχής.

Τα αποτελέσματα της απογραφής προς το παρόν είναι άγνωστα, αφού βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας. Επίσης είναι άγνωστο αν οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με βάση τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής ή της προηγούμενης. Κι αυτό γιατί εξαρτάται τόσο από τον χρόνο της επίσημης ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της απογραφής όσο και από τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, παρά τις δεσμεύσεις ότι θα γίνουν στην ώρα τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες που δημοσιεύουν τα «Νέα Σαββατοκύριακου» θέλουν το Νομό Θεσπρωτίας να χάνει μία έδρα και να ξαναγίνεται μονοεδρική..

Φαίνεται ωστόσο ότι προς το παρόν βρισκόμαστε στο στάδιο των σεναρίων και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της απογραφής μόνο τέτοια θα μπορούν να γίνουν.
Read More »
Πληροφορίες θέλουν τη Θεσπρωτία να χάνει τη μία βουλευτική έδρα Πληροφορίες θέλουν τη Θεσπρωτία να χάνει τη μία βουλευτική έδρα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Να ξανακάνουμε τα κόμματα μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Να ξανακάνουμε τα κόμματα μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος


Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ακόμη σε καθεστώς αμηχανίας, αβεβαιότητας και ανασφάλειας, έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια αλλεπάλληλων κρίσεων. Τα ευρήματα της έρευνας καταγράφουν ένα τριπλό έλλειμμα.
Πρώτον, έλλειμμα ικανοποίησης των πολιτών από την προσωπική τους οικονομική κατάσταση. Η κρίση της πανδημίας προκάλεσε περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων, δυσχεραίνοντας ακόμα περισσότερο τις συνθήκες διαβίωσης. Σχεδόν ένας στους δύο εργαζόμενους αμείβεται με κάτω από 800 ευρώ. Οι ανισότητες διευρύνθηκαν στη διάρκεια της πανδημίας. Τέσσερις στους δέκα συμπολίτες μας δηλώνουν πρόβλημα στο να πληρώσουν φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλείες. Είναι λογικό επομένως, οι λαϊκές και κατώτερες μεσαίες τάξεις, οι άνεργοι και οι χαμηλόμισθοι έως 500 ευρώ να αισθάνονται λιγότερο ικανοποιημένοι.
Το δεύτερο έλλειμμα σχετίζεται με την οξεία κρίση εμπιστοσύνης στο πολιτικό σύστημα, στους θεσμούς και στη δημόσια διοίκηση. Ο χαμηλός δείκτης εμπιστοσύνης ειδικά στα πολιτικά κόμματα και τα μέσα ενημέρωσης καταδεικνύει ότι οι πολίτες, ειδικά οι πιο αδύναμοι οικονομικά, δεν αισθάνονται ότι ακούγεται η φωνή τους. Η διάχυτη αίσθηση δυσαρέσκειας ότι τα αιτήματα του λαού αγνοούνται συστηματικά για χάρη των συμφερόντων του κατεστημένου, σε συνδυασμό με τη θετική στάση υπέρ των θεσμών άμεσης συμμετοχής (δημοψηφίσματα, λαϊκές συνελεύσεις), αποδεικνύουν το χάσμα αντιπροσώπευσης που επικρατεί συνολικά στο πολιτικό σύστημα.
Ένα τρίτο έλλειμμα αφορά το «κοινωνικό κεφάλαιο», δηλαδή την πίστη σε κοινές πεποιθήσεις που διέπουν τη συνεργασία σε μια κοινωνία. Ισχυρό κοινωνικό κεφάλαιο συνεπάγεται συνοχή, ευημερία και ανεπτυγμένα δημόσια αγαθά. Η ελληνική κοινωνία εμφανίζει μια έντονη αμφιθυμία για τον τρόπο επίτευξης συλλογικών στόχων. Από τη μια πλευρά, η συντριπτική πλειονότητα (78,9%) των ερωτώμενων τάσσεται υπέρ της μείωσης φόρων, αλλά ταυτοχρόνως το 44,8% εκτιμά ότι το κράτος δεν επεμβαίνει αρκετά στην οικονομία ενώ το 88,1% πιστεύει ότι οι δαπάνες για το ΕΣΥ θα πρέπει να αυξηθούν. Η αντίφαση αυτή βέβαια δικαιολογείται από την άνιση κατανομή των βαρών στην εποχή των Μνημονίων. Το μεγαλύτερο φορολογικό βάρος σήκωσαν τα χαμηλότερα και μεσαία στρώματα, χωρίς όμως να ενισχυθεί το κοινωνικό κράτος.
Ωστόσο, παρά τις διάχυτη αμφισβήτηση, κόπωση και αβεβαιότητα, οι πολίτες δεν φαίνεται να παραιτούνται από το όραμα για μια πιο δίκαιη και αξιοκρατική κοινωνία και οικονομία. Η ευρεία θετική απήχηση των ιδεών υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης και της προόδου αποτελεί μια αισιόδοξη ένδειξη για τις δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς.
Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ βρίσκεται ήδη σε μια φάση αναγέννησης, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη 270.000 πολιτών που προσήλθαν στην εσωκομματική διαδικασία ανάδειξης της νέας ηγεσίας. Το στοίχημα του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη αλλά και όλων των μελών του Κινήματος είναι να οικοδομήσουμε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό και ιδίως, με τη νέα γενιά.

Πώς σχεδιάζουμε να το πετύχουμε;
Με τη ξεκάθαρη ιδεολογική μας ταυτότητα στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και τη διαφύλαξη της πολιτικής αυτονομίας του Κινήματός μας από πάσης φύσεως συμφέροντα και νοοτροπίες που αιχμαλωτίζουν το πολιτικό σύστημα. Αγωνιζόμαστε για να ξανακερδίσουμε τη χαμένη αξιοπιστία της Πολιτικής. Αυτό απαιτεί ανανέωση όχι μόνο στο στελεχιακό δυναμικό και στον τρόπο οργάνωσης, αλλά και ρήξη με καθεστωτικές αντιλήψεις για την εξουσία. Για εμάς εξουσία σημαίνει ευθύνη, λογοδοσία απέναντι στον λαό και στους θεσμούς.
Δεύτερον, με την επανασύνδεσή μας με τον λαϊκό κόσμο και τα πιο ευάλωτα στρώματα. Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα εξέφραζε διαχρονικά τις αγωνίες και τις ανάγκες των μη προνομιούχων. Γι’ αυτό κατάφερε να πετύχει για πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου μια τόσο εκτεταμένη κοινωνική κινητικότητα. Το παιδί του αγρότη, του εργάτη, του βιοπαλαιστή είχε την ευκαιρία να σπουδάσει και να προκόψει. Σήμερα δυστυχώς, οι προοπτικές ζωής της νέας γενιάς είναι χειρότερες από των γονιών τους.
Τέλος, με την επεξεργασία ενός γνήσια σοσιαλδημοκρατικού προγράμματος. Πέντε είναι οι βασικοί άξονες στους οποίους δίνουμε βάρος. Δίκαιη οικονομία και σύγχρονο παραγωγικό μοντέλο, με ριζική αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος ώστε οι μισθωτοί, ιδίως οι νέοι εργαζόμενοι, αλλά και οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες να μην σηκώνουν άλλα βάρη. Ισχυρό κοινωνικό κράτος με ενίσχυση του ΕΣΥ και της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Δίκαιη μετάβαση στην πράσινη οικονομία. Εξωτερική πολιτική με πατριωτικό ρεαλισμό. Αποτελεσματική δημόσια διοίκηση με αποκεντρωμένη δομή κοντά στον πολίτη.
Αποτελεί χρέος της σοσιαλδημοκρατίας να εκφράσει τις αγωνίες των πολίτων, ώστε να τις μετατρέψουμε σε δημιουργικές πολιτικές για μια δίκαιη και ανθεκτική κοινωνία και οικονομία. Το κάναμε στο παρελθόν, θα αγωνιστούμε να το πετύχουμε και στο μέλλον.
Read More »
Να ξανακάνουμε τα κόμματα μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος Να ξανακάνουμε τα κόμματα μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος | Γράφει ο Αν. Σπυρόπουλος Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

379 νέα κρούσματα στην Ήπειρο

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
379 νέα κρούσματα στην ΉπειροΑναλυτικά η σημερινή κατανομή των κρουσμάτων
ΠΕ Άρτας 63
ΠΕ Θεσπρωτίας 49
ΠΕ Ιωαννίνων 212
ΠΕ Πρέβεζας 55

Read More »
379 νέα κρούσματα στην Ήπειρο 379 νέα κρούσματα στην Ήπειρο Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

«Η συμβολή των Σουλιωτών στην Επανάσταση του 1821»

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
«Η συμβολή των Σουλιωτών στην Επανάσταση του 1821»


«Η συμβολή των Σουλιωτών στην Επανάσταση του 1821» είναι το βιβλίο του ιστορικού ερευνητή Νίκου Ασημακόπουλου που θα παρουσιαστεί στα Γιάννινα.

Την εκδήλωση παρουσίασης διοργανώνουν ο Πνευματικός Σύλλογος «Οι φίλοι του Σουλίου» σε συνεργασία με τους Δήμους Σουλίου, Δωδώνης και Ζηρού υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαρτίου στις επτά το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας- Στοά Σάρκα-.

Τον συντονισμό έχει ο Παναγιώτης Τζόκας πολιτισμολόγος, προιστάμενος της ΕΡΤ Ιωαννίνων ενώ η εκδήλωση θα πλαισιώνεται από παραδοσιακή μουσική.
Read More »
«Η συμβολή των Σουλιωτών στην Επανάσταση του 1821» «Η συμβολή των Σουλιωτών στην Επανάσταση του 1821» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας ΣελεύκειαςΟ Σύλλογος Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον κ. Κυπριανό Παντελή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, για την αξιέπαινη πράξη της χορήγησης υποτροφίας 1000 ευρώ σε μαθητές της Α΄,Β΄ και Γ΄τάξης του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας,που σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις κατά το σχολικό έτος 2021-2022, με προσφυγικές ρίζες(όσοι έχουν τουλάχιστον έναν γονέα προσφυγικής καταγωγής) και που σύμφωνα με την επιθυμία του, κατανέμεται ως εξής: για την Α΄τάξη 200 ευρώ, για την Β΄τάξη 200 ευρώ και για την Γ΄τάξη 600 ευρώ. Η υποτροφία θα χορηγηθεί μετά από απόφαση του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Σελεύκειας, τον οποίο επίσης ευχαριστεί, μέσω του οποίου θα αξιοποιηθεί η εν λόγω δωρεά, τον Σεπτέμβριο του 2022 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.
Εκφράζει επίσης ολόθερμες ευχαριστίες για την δωρεά δύο πολύτομων εγκυκλοπαιδειών και πολλών αξιόλογων βιβλίων για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.
Η προσπάθεια ενίσχυσης της βιβλιοθήκης μας αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα κορυφαίο στόχο. Η ενέργεια του κ. Κυπριανού, θεσπρωτού στην καταγωγή, δείχνει τις κοινωνικές του ευαισθησίες, την αγάπη του για το βιβλίο και του ρόλου των βιβλιοθηκών στην εποχή μας, όπως επίσης και το ενδιαφέρον του για τον τόπο καταγωγής του.
Η προσφορά αυτή μας τιμά ιδιαίτερα και μας γεμίζει ελπίδα για την προώθηση της φιλαναγνωσίας στους μαθητές μας.

Ο Διευθυντής
του Γυμνασίου Νέας Σελεύκειας
Μπουτάσης Ελευθέριος
Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας Ευχαριστήρια επιστολή από το Γυμνάσιο Νέας Σελεύκειας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων


Η Περιφέρεια Ηπείρου έλαβε δυο ασημένια βραβεία (silver awards) ένα για τη Νέα οδός Πλαταριάς – Συβότων και ένα για την Ενεργειακή αναβάθμιση του Διοικητηρίου της Περιφέρειας.

Τα Best City Awards που επιβραβεύουν την Καινοτομία και την Ποιότητα Ζωής στις ελληνικές πόλεις, ανέδειξαν την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τους νικητές, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή και με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς και δημοσιογράφων.


Tα Best City Awards 2022 που διοργανώνει η boussias ανέδειξαν κορυφαίες πρακτικές και λύσεις της χρονιάς που πέρασε, μιας χρονιάς εξαιρετικά δύσκολης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου δοκιμάστηκαν οι αντοχές συστημάτων και ανθρώπων.
Τις υποψηφιότητες στα Best City Awards 2022 αξιολόγησε 28μελής κριτική επιτροπή με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκούς, και έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της σχετικής αγοράς. Τα βραβεία προέκυψαν από το μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης σε ανακοίνωσή του, αναφέρει:
Βραβεία σε έργα της Περιφέρειας Ηπείρου
Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν στην κατασκευή αυτών των έργων. Επίσης ευχαριστώ την Επιτροπή που μας εδωσε τα βραβεία που μας δίνουν κουράγιο για την περαιτέρω πορεία μας.

Τα έργα είναι
1) Οδός Πλαταριά - Σύβοτα και

2) Διοικητήριο της Περιφέρειας - Ενεργειακή Αναβάθμιση.
Read More »
Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων Βράβευση της Περιφέρειας για το έργο του νέου δρόμου Πλαταριάς - Συβότων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Προκήρυξη νέας δράσης «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων»

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Προκήρυξη νέας δράσης «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων»


Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι προκηρύχθηκε η νέα Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού»

Η δράση αφορά στην ενίσχυση επιχειρήσεων των κλάδων παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων, τροφοδοσίας για εκδηλώσεις, εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας, γυμναστηρίων και σχολών χορού, οι οποίες αντιμετωπίζουν ανεπαρκή ρευστότητα, αλλά υφίστανται επίσης σημαντική οικονομική ζημία, λόγω των συνεχιζόμενων επιπτώσεων από τα μέτρα για τον περιορισμό της έξαρσης της νόσου COVID-19.

Ωφελούμενοι της Δράσης είναι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, των ακόλουθων κλάδων:
• Παροχής υπηρεσιών οργάνωσης συνεδρίων/εμπορικών εκθέσεων
• Τροφοδοσίας για εκδηλώσεις
• Εστίασης/διασκέδασης/ψυχαγωγίας
• Γυμναστηρίων και σχολών χορού.

Επιδότηση
Η δημόσια χρηματοδότηση δύναται να ανέλθει σε ποσοστό 8% του ετήσιου Κύκλου Εργασιών του έτους 2019 και καλύπτει μέρος του απαιτούμενου Κεφαλαίου Κίνησης των επιχειρήσεων. Σε όλες τις περιπτώσεις, η επιχορήγηση δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 400.000 ευρώ ανά επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ). Ώς έναρξη επιλεξιμότητας δαπανών ορίζεται η 01.01.2022 και η καταβληθείσα προκαταβολή κεφαλαίου κίνησης θα πρέπει να αναλωθεί έως 30.09.2022.
Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00.
Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 και ώρα 15:00

Ηλεκτρονική Υποβολή
Η αίτηση χρηματοδότησης υποβάλλεται ηλεκτρονικά στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που παρέχει το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην διεύθυνση www.ependyseis.gr με την ένδειξη: «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων ψυχαγωγίας, διοργάνωσης εκδηλώσεων και εκθέσεων, τροφοδοσίας εκδηλώσεων, παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίου και σχολής χορού».
Επικοινωνία – Πληροφορίες: Γραφείο Πληροφόρησης ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ, Τηλ: 8011136300, Εmail: infoepan@mou.gr, Ιστοσελίδες: www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr. Σημεία Πληροφόρησης ΕΦΕΠΑΕ & εταίρων: www.efepae.gr & www.diaxeiristiki.gr και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας www.e-thesprotias.gr.
Επιπλέον στα γραφεία του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας στεγάζεται Περιφερειακό Γραφείο της Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ), με περιοχή ευθύνης την Π.Ε Θεσπρωτίας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες. Αρμόδιος Υπάλληλος, κος Ιωάννου Στέφανος, Τηλ: 2665029484, Email: thesprotia@diaxeiristiki.gr

Εκ της Διοικήσεως
Του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας
Read More »
Προκήρυξη νέας δράσης «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων» Προκήρυξη νέας δράσης «Έκτακτη επιχορήγηση των περισσότερο πληττόμενων από την πανδημία επιχειρήσεων» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φιλιάτι λόγω έργων

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φιλιάτι λόγω έργωνΕνημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι λόγω εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης πόλεως Φιλιατών», ο δρόμος από την πλατεία Ηγούμενου Παρθενίου (ΚΤΕΛ) μέχρι το παλαιό Δημαρχείο Φιλιατών θα παραμείνει κλειστός για τα οχήματα από τη Δευτέρα 14 - 03 - 2022 μέχρι και την Κυριακή 27 – 03 – 2022.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από τους παράπλευρους δρόμους Αγίας Τριάδος και έναντι στρατοπέδου.
Read More »
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φιλιάτι λόγω έργων Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φιλιάτι λόγω έργων Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Ευχαριστήρια επιστολή από το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022
Ευχαριστήρια επιστολή από το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου ΗγουμενίτσαςΗ Πρόεδρος του Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας κα Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της για ακόμη μια φορά στην σχολή Πολεμικών Τεχνών του Κου Κωνσταντίνου Ζάγκα για την χορηγία του στο τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας, ενός μηχανήματος γυμναστικής δικεφάλων μυών. Το μηχάνημα θα τοποθετηθεί στο κλειστό χώρο του Δημοτικού σταδίου Ηγουμενίτσας, όπου υπάρχει άμεση ανάγκη χρήσης του τόσο από αθλητές που προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις όσο και από αθλητές για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ευημερία, κάθε επιτυχία στην σχολή πολεμικών τεχνών σας (Tae Kwon Do Zagas) και για ότι κάνετε στην ζωή σας. Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και βοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι τη στήριξη σας στον αθλητισμό του Δήμου μας. Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης, γι αυτούς που μπορούν να προσφέρουν.

Η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ
Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου

Read More »
Ευχαριστήρια επιστολή από το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας Ευχαριστήρια επιστολή από το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ. του Δήμου Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Μαρτίου 13, 2022 Rating: 5

Σελίδες