Ανήλικη έκλεψε τσάντα από πελάτη καφενείου | Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας της

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022
Ανήλικη έκλεψε τσάντα από πελάτη καφενείου | Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας της


Εξιχνιάστηκε άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κλοπή, η οποία έγινε χθες (17-07-2022) το βράδυ στην Άρτα.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ανήλικη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία, ενώ επιπλέον κατηγορείται η μητέρα της για παραμέληση της εποπτείας της.

Ειδικότερα, η κατηγορούμενη, αφαίρεσε χωρίς να γίνει αντιληπτή την τσάντα θαμώνα καφενείου, η οποία περιείχε χρηματικό ποσό, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Read More »
Ανήλικη έκλεψε τσάντα από πελάτη καφενείου | Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας της Ανήλικη έκλεψε τσάντα από πελάτη καφενείου | Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της μητέρας της Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022 Rating: 5

Σχεδόν 70 τα θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022
Σχεδόν 70 τα θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες


Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκαν 31 δράσεις δωρεάν δειγματοληπτικού ελέγχου σε κεντρικά σημεία 26 Περιφερειακών Ενοτήτων της χώρας, στις οποίες διενεργήθηκαν 6686 rapid test και ανευρέθηκαν 1489 θετικά (22.27%). Από τις 1489 περιπτώσεις, οι 795 αφορούν άνδρες και οι 694 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 42,85 έτη.

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΓΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
66 rapid test με 8 θετικά (12.12%) αφορούν σε 4 άνδρες και 4 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 51 έτη

ΠΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΝΘΕΟΝ
215 rapid test με 61 θετικά (28.37%) αφορούν σε 37 άνδρες και 24 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 42 έτη
Read More »
Σχεδόν 70 τα θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες Σχεδόν 70 τα θετικά rapid tests σε Ηγουμενίτσα και Φιλιάτες Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022 Rating: 5

Συνεδριάζει σήμερα η Δ.Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος - Πληροφορίες για παραιτήσεις υπέργηρων Μητροπολιτών

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022
Συνεδριάζει σήμερα η Δ.Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος - Πληροφορίες για παραιτήσεις υπέργηρων Μητροπολιτών


Συνέρχεται σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, της 165ης Συνοδικής Περιόδου, προκειμένου να ασχοληθεί με τα θέματα της Ημερησίας Διατάξεως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τη σημερινή συνεδρίαση, την Ιερά Σύνοδο αναμένεται να απασχολήσει το θέμα παραιτήσεων υπέργηρων Μητροπολιτών, πέρα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Read More »
Συνεδριάζει σήμερα η Δ.Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος - Πληροφορίες για παραιτήσεις υπέργηρων Μητροπολιτών Συνεδριάζει σήμερα η Δ.Ι.Σ. της Εκκλησίας της Ελλάδος - Πληροφορίες για παραιτήσεις υπέργηρων Μητροπολιτών Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022 Rating: 5

Χωρίς νερό τα Σύβοτα λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022
Χωρίς νερό τα Σύβοτα λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού


Σας ενημερώνουμε ότι, σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού ύδρευσης Συβότων, υπάρχει διακοπή υδροδότησης σε κάποια τμήματα της Κοινότητας.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ εργάζονται εντατικά για την σύντομη αποκατάσταση της υδροδότησης.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Read More »
Χωρίς νερό τα Σύβοτα λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού Χωρίς νερό τα Σύβοτα λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022 Rating: 5

Στην ΟΛΗΓ ΑΕ, η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022
Στην ΟΛΗΓ ΑΕ, η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ


Με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κ. Αθανάσιο Πορφύρη, συναντήθηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση κυρίως για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος καθώς και τα τρέχοντα προβλήματα που παρουσιάζονται εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΗΓ ΑΕ, παρουσίασε το αναπτυξιακό πλάνο του Οργανισμού, σημείωσε τα στατιστικά στοιχεία της κίνησης του Λιμένα αναφέρθηκε σε θέματα θαλάσσιας ρύπανσης, στην αλλοίωση της παραλίας του Δρεπάνου ενώ ειδική μνεία έκανε στην διαχείριση της χερσαίας ζώνης και στο καθεστώς μετά την ιδιωτικοποίηση της ΟΛΗΓ ΑΕ. Τόνισε τις ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Ηγουμενίτσας στην σημερινή εικόνα, ενώ τέλος σημείωσε τις προσπάθειες που συντελούνται απο τον Οργανισμό Λιμένος, για την παράδοση του πάρκινγκ στους Δημότες της Ηγουμενίτσας μετα την ιδιωτικοποίηση.

Σαν Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, σταθήκαμε στις πλημμελείς προσπάθειες των τοπικών αρχών για την διεκδίκηση όσον τον δυνατόν μεγαλύτερων οφελών της τοπικής κοινωνίας από την πώληση του Λιμανιού. Επίσης σημειώσαμε την αποτυχημένη προσπάθεια πώλησης του Λιμένα από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με πολύ μικρό τίμημα και μόνο του κεντρικού τμήματος - φιλέτου ως προαπαιτούμενο για την λήψη δόσης από τους θεσμούς.

Επίσης σταθήκαμε στο θέμα της τύχης των εργαζομένων στην ΟΛΗΓ ΑΕ μετά την ιδιωτικοποίηση του Λιμένα, με τον Διευθύνων Σύμβουλο να τονίζει, πως όσοι το επιθυμούν θα μεταφερθούν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Η διαχείριση του Λιμένα, εχει άμεση σχέση με την οικονομική ανάπτυξη της πόλης, κυρίως μέσω του τουρισμού, ενω η συνεργασία της ΟΛΗΓ ΑΕ και του Δήμου Ηγουμενίτσας για την υποστήριξη του τουριστικού προϊόντος, θα πρέπει να είναι τέτοια, έτσι ώστε τα οφέλη που προκύπτουν από τους επισκέπτες της πόλης, να μεγιστοποιηθούν, την ιδια στιγμή που σήμερα η τουριστική εικόνα της πόλης, απέχει από το ζητούμενο.

Η Ν.Ε. Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ, θα είναι αρωγός σε κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί και οι φορείς της Περιφερειακής Ενότητάς μας, ενώ οι συναντήσεις με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης καθώς και με τους παραγωγικούς και άλλους φορείς, θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα, με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων και της δυνατότητας συνεισφοράς του ΠΑΣΟΚ στην επίλυση τους καθώς και για να διατυπωθεί μια συνολική αναπτυξιακή πρόταση πλήρως κοστολογημένη με τις πηγές άντλησης πόρων, που θα αντιμετωπίζει τα τρέχοντα προβλήματα και που θα αποτελέσει την αναπτυξιακή πυξίδα του τόπου.

Νομαρχιακή Επιτροπή Θεσπρωτίας
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής
Read More »
Στην ΟΛΗΓ ΑΕ, η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Στην ΟΛΗΓ ΑΕ, η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΠΑΣΟΚ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022 Rating: 5

Σύλληψη 30χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα

Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022
Σύλληψη 30χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ο ανωτέρω κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδο του στο εξωτερικό.

Από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το πλαστό έγγραφο.
Read More »
Σύλληψη 30χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Σύλληψη 30χρονου τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιουλίου 18, 2022 Rating: 5

Σελίδες