Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Το λόγο έχουν πλέον τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017


Η εφημερίδα «ΤΙΤΑΝΗ» είναι η εφημερίδα που απευθύνεται στους Θεσπρωτούς, που διαμένουν στη Θεσπρωτία αλλά και στους Θεσπρωτούς της Θεσπρωτικής Αποδημίας. 

Κατά τη μακρόχρονη εκδοτική της πορεία στάθηκε ασυμβίβαστος μαχητής στην προάσπιση των δικαίων τόσο της Θεσπρωτίας όσο και των Θεσπρωτών. 

Υπήρξε, Υπάρχει και θα συνεχίσει να Υπάρχει για τη Θεσπρωτία και τους Θεσπρωτούς. 

Με μαχητικότητα και ανιδιοτέλεια πάλεψε για τον Τόπο μας και τους Συμπατριώτες μας, κάτω από αντίξοες οικονομικές συνθήκες και άντεξε χάρη στη θερμή συμπαράσταση και αρωγή των Συμπατριωτών μας, που αναγνωρίζουν την προσφορά μας στον Τόπο μας. 

Όταν κάποτε – κάποιοι «ισχυροί της ημέρας» αποφάσισαν να μας πλήξουν οικονομικά, εμείς απευθυνθήκαμε στο Αναγνωστικό μας Κοινό και κατορθώσαμε να αναπληρώσουμε τη ζημιά και να επιβιώσουμε

Στα δύσκολα χρόνια της κρίσης, που μαστίζει την Πατρίδα μας και ιδιαίτερα τους ανθρώπους του φτωχού τόπου μας, οι άνθρωποι, που μας διαβάζουν και μας αγαπούν, τώρα πια, δεν μπορούν να βοηθήσουν όπως πρώτα, για την έκδοσή μας. 

Δυστυχώς, είμαστε σ’ άλλους καιρούς! 

Για να συνεχίσουμε την πορεία μας είμαστε υποχρεωμένοι αυτά που «χθες» τα αφήναμε να περάσουν απαρατήρητα σήμερα να τα προσέχουμε ιδιαίτερα. 

Οι καιροί δεν μας επιτρέπουν να «κάνουμε στραβά μάτια», διότι είναι θέμα επιβίωσης της ΤΙΤΑΝΗΣ. 

Ο αείμνηστος Ιδρυτής της, ΑΛΕΞΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, που έφερε και λειτούργησε στον τόπο μας Τηλεόραση και Ραδιόφωνο και εξέδιδε δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες, πολλές φορές παρέβλεπε την αδικία που γινόταν στα έντυπα Μέσα του. 

Και εμείς, με τα ίδια γονίδια του ΑΛΕΞΗ, σε όμοιους καιρούς, ίσως να είχαμε την ίδια συμπεριφορά. 

Είμαστε, όμως, σε άλλους καιρούς. 

Συνεπώς, δεν μπορούμε να συγχωρήσουμε και να αφήσουμε ατιμώρητη την Οργανωμένη προσπάθεια ΘΑΝΑΤΟΥ της ΤΙΤΑΝΗΣ από τη Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας. 

Ο Νόμος ρητά προβλέπει ότι η καταχώρηση των Διακηρύξεων, Ανακοινώσεων κλπ των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης να γίνονται τουλάχιστον σε (1) μία ημερήσια εφημερίδα και σε (2) δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες του Νομού, που με Υπουργική Απόφαση ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ποιες είναι αυτές. 

Η ΤΙΤΑΝΗ βρίσκεται σταθερά σ’ αυτόν τον κατάλογο, αφού πληρεί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις, που απαιτεί ο Νόμος. (Όπως και οι εφημερίδες ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ και ΘΕΣΠΡΩΤΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ)

Η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας – και φυσικά οι υπ’ αυτήν Οργανισμοί όπως η ΔΕΥΑΗ – δεν στέλνει τις Διακηρύξεις κλπ προς καταχώρηση, όπως ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ στην ΤΙΤΑΝΗ. 

Για ποιον λόγο; 

Εμείς μόνο ΕΝΑ ΛΟΓΟ πιστεύουμε ότι έχει για να συμπεριφέρεται κατ’ αυτόν, τον ΠΑΡΑΝΟΜΟ, τρόπο. 

Επειδή ασκούμε κριτική για τα κακώς κείμενα – και είναι πολλά – της Δημοτικής μας Αρχής, όπως έχουμε ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ κατά την άσκηση του Δημοσιογραφικού μας Λειτουργήματος και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η παρανομούσα Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, προκαλεί ΗΘΙΚΗ βλάβη στην προσωπικότητά μας και Οικονομική ζημιά στην Εφημερίδα μας. 

Ήτοι, 
Πρώτον: Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να απαξιώσει την ΤΙΤΑΝΗ είναι ευθεία βολή κατά της προσωπικότητάς μας, αφού οι πολίτες αντιλαμβανόμενοι τον ΠΟΛΕΜΟ εναντίον μας στρέφονται σ’ άλλες εφημερίδες για να πληροφορηθούν τις Ανακοινώσεις της Δημοτικής Αρχής, παρ’ ότι ΑΚΟΜΗ διατηρούμε την ΠΡΩΤΙΑ σε κυκλοφορία στο Νομό μας. 

Δεύτερον: Η Οικονομική ζημία είναι σημαντική για εμάς, αφού πήραμε μόνο 19 από τις 59 διακηρύξεις του Δήμου Ηγουμενίτσας και μόνο 1 από τις 17 της ΔΕΥΑΗ, από 1-1-2016 μέχρι και σήμερα. 

Η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ.
Συνειδητά, Ετσιθελικά, Αυταρχικά. 

Περιμέναμε να υλοποιηθεί η ΥΠΟΣΧΕΣΗ του Αντιδημάρχου κ. Μ. Γκίκα, που είπε κατά τη διάρκεια Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «θα λυθεί το θέμα και θα ισοφαριστεί η διαφορά», αλλά εις μάτην. Αφού, λοιπόν, εξαντλήσαμε όλα τα όρια υπομονής αποφασίζουμε να προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη. 

Στα Δικαστήρια λοιπόν, θα ζητήσουμε την τήρηση του Νόμου, που αυταρχικά αρνείται να εφαρμόσει η Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας. 

Και φυσικά θα ζητήσουμε ΟΧΙ μόνο να τιμωρηθούν οι Υπεύθυνοι των παρανομιών, αλλά και να καταβάλλουν από την προσωπική τους περιουσία ό,τι τα Δικαστήρια θα επιδικάσουν ως αποζημίωση τόσο για Ηθική Βλάβη της προσωπικότητάς μας, όσο και για την Οικονομική ζημιά στην εφημερίδα μας. 

Βεβαιότατα δεν προδικάζουμε καμία απόφαση των Δικαστών μας. 

Έχουμε όμως ένα πρόσφατο ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ

Παρόμοια παράνομη συμπεριφορά τήρησε ο Περιφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Τατούλης. 

Στέρησαν παράνομα 2 Διακηρύξεις στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» της Καλαμάτας, επειδή τους αντιπολιτεύεται. 

Το Δικαστήριο πρόσφατα, «συσκεφθέν κατά Νόμο κλπ αποφάσισε: Επιβολή ποινή φυλακίσεως 12 μηνών»! 

Και για την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ήταν μόνο 2 Διακηρύξεις. 

Για την ΤΙΤΑΝΗ δεν είμαι ΜΙΑ αλλά 56!!!. 

Τα υπόλοιπα θα τεθούν ενώπιον των Ποινικών και Αστικών Δικαστηρίων του τόπου μας.

Εφημερίδα ΤΙΤΑΝΗ
Αναστασίου Α. Ευάγγελος


 
Read More »
Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Το λόγο έχουν πλέον τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ "ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΗΣ ΤΙΤΑΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - Το λόγο έχουν πλέον τα Ποινικά και Αστικά Δικαστήρια Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ 1960

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Μέσα από τις διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανασύρεται από προσωπικά αρχεία και κοινοποιείται, εξαιρετικά ενδιαφέρον φωτογραφικό υλικό από την πολιτιστική και αθλητική ζωή της Ηγουμενίτσας κατά τα μεταπολεμικά χρόνια, όταν η μικρή κωμόπολις αγωνιζόταν να σταθεί στα πόδια της και να αναπτυχθεί ως έδρα του νομού Θεσπρωτίας.

Από τις πρώτες συνθέσεις της Φιλαρμονικής Ηγουμενίτσας υπό τον Αρχιμουσικό Μπάτζιο.
Αναγνωρίζονται οι Φιλιππου, Κώστας Κωλέτας, Γιώργος Βασιάδης, Δώρης Δήμας, Μάρκος Λιάκουρας, Κώστας Αθανασίου, Σπύρος Γάκης, Θέμης Νάκος, Νοτίδης, Σπύρος Αθανασίου, Σοφία Λιαμπούση, Σπύρος Μπάτζιος, Φωκίων Ντάνης και Γιώργος Ασπιώτης.

Με το φωτογραφικό αυτό υλικό ανακαλούνται στην μνήμη γεγονότα και πρόσωπα της εποχής, που δραστηριοποιήθηκαν και καθόρισαν την πολιτιστική και αθλητική παράδοση της πόλης.
Τον διαχρονικό αρχηγό του ΘΕΣΠΡΩΤΟΥ Νίκο Βασιάδη, γνωστό και με το ποδοσφαιρικό προσωνύμιο "Τζούνος", που επί πολλα χρόνια έκανε τις κερκίδες να δονούνται από τις ιαχές των φιλάθλων, πλαισιώνουν πλην άλλων οι Γιώργος Ασπιώτης, Φατήρας, Σπύρος Γκυπάλης, Κωστής Τσάτσης, Πέτρος Καίσαρης, Στέλιος Ράπτης, Μάρκος Λιάκουρας και Νίκος Ζώης,
Ενδιαφέρουσες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, για τα πενιχρά μέσα της εποχής, άφησαν το αποτύπωμά τους στον χρόνο, με κύριο χαρακτηριστικό την αυθόρμητη συμμετοχή της νεολαίας, που λάβαινε μέρος στις διοργανώσεις με χαρά, πάθος και ανεξάντλητη διάθεση.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτώνται συνεχώς φωτογραφίες που αναβιώνουν το κλίμα της εποχής.

ΟΙ ΠΑΝΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ .  Στην φωτογραφία απεικονίζονται αθλητές και αθλητικοί παράγοντες της εποχής .  Αναγνωρίζονται οι: Βάσος Λιάκουρας, Μάρκος Λιάκουρας, Τάκης Βασιάδης, Κυριάκος Σπυρόπουλος, Σπύρος Βασιάδης, Κώστας Μπιρμπίλης, Νίκος Βασιάδης, Χρήστος Κούπης και Κωστής Τσάτσης.
Μεταξύ των τελευταίων αναρτήσεων περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τον Μάρκο Λιάκουρα στον προσωπικό του λογαριασμό FB και απεικονίζουν μια ενδιαφέρουσα σύνθεση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ,την ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ και απόσπασμα από την διοργάνωση ΠΑΝΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ


 
Read More »
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ 1960 ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΤΟΥ 1960 Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Δύο συλλήψεις στο λιμάνι

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017


Δύο (02) αλλοδαποί, ένας 25χρονος και ένας 30χρονος, συνελήφθησαν βραδινές ώρες χθες, από στελέχη του του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.


Read More »
Ηγουμενίτσα: Δύο συλλήψεις στο λιμάνι Ηγουμενίτσα: Δύο συλλήψεις στο λιμάνι Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη στο λιμάνι 23χρονος με ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017


Ένας 23χρονος αλλοδαπός, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη  της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας, στον επιβατικό σταθμό του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας.
Ο ανωτέρω συνελήφθη κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από λιμένα Μπάρι Ιταλίας διότι εκκρεμούσε εις βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από ιταλικές Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, ο ανωτέρω πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας με σκοπό την έκδοση του στις Ιταλικές Αρχές.


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη στο λιμάνι 23χρονος με ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη στο λιμάνι 23χρονος με ένταλμα για διακίνηση ναρκωτικών Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ζητείται υπάλληλος για εταιρία συστημάτων ασφαλείας

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Εταιρία συστημάτων ασφαλείας με έδρα την Ηγουμενίτσα ζητά Field Agents (door- to - door πωλητές) για στελέχωση του τμήματος πωλήσεων για την Ήπειρο και τα Ιόνια Νησιά. 
Περιγραφή Θέσης 
Ο κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων, τόσο στους υπάρχοντες όσο και σε νέους πελάτες της περιοχής. 
Ανάπτυξη ομάδας πωλήσεων εφόσον το επιθυμεί ο ίδιος. 
Προφίλ Υποψηφίου 
Δίπλωμα αυτοκινήτου. 
Ηλικία 25 - 50. 
Καλή γνώση Αγγλικών. 
Εμπειρία 2 - 5 ετών σε αντίστοιχη θέση. 
Πολύ καλή γνώση σε Η/Υ. 
Δυνατότητα ταξιδιών εκτός 
Επικοινωνιακός με ευχέρεια λόγου 
Προσφέρουμε προμήθεια επί των πωλήσεων + Bonus με προοπτική εξέλιξης, 
Βιογραφικά στο email: grandsec1@gmail.com


Read More »
Ηγουμενίτσα: Ζητείται υπάλληλος για εταιρία συστημάτων ασφαλείας Ηγουμενίτσα: Ζητείται υπάλληλος για εταιρία συστημάτων ασφαλείας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: "Μαγιάτικο" 50 κιλών στο καλάμι του Μάκη (+ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Ένα ψάρι 50 κιλών, μαγιάτικο, έπιασε με το καλάμι του, ο 26χρονος Μάκης Τσάτσης από την Ηγουμενίτσα.

Ο 26χρονος έκανε συρτή με το καλάμι του, στην θαλάσσια περιοχή ανάμεσα από την Πλαταριά Ηγουμενίτσας και τους Παξούς, όταν το ζωντανό του δόλωμα, άρπαξε το τεράστιο ψάρι, που το μήκος του φτάνει το 1,5 μέτρο.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε και το ανέβασε στην βάρκα του.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο Μάκης αλιεύει μεγάλα ψάρια, ακολουθώντας την οικογενειακή του παράδοση, αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες του.

Το 50κιλο ψάρι θα γίνει ο καλύτερος μεζές, που θα συντροφεύσει το κρασί και την παρέα του Μάκη.Read More »
Ηγουμενίτσα: "Μαγιάτικο" 50 κιλών στο καλάμι του Μάκη (+ΦΩΤΟ) Ηγουμενίτσα: "Μαγιάτικο" 50 κιλών στο καλάμι του Μάκη (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Η Φιλαρμονική Φιλιατών ζωντανά στην ΕΡΤ1 (+ΒΙΝΤΕΟ)

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατών και η Φιλαρμονική Φιλιατών με αφορμή τη διάκριση του μουσικού τους video στο etwinning... ροκάρουν στην εκπομπή "Μαζί το Σαββατοκύριακο" της ΕΡΤ1! 

Συγχαρητήρια στο Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Spiros Pantazis, στον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του σχολείου για το etwinning Dimitris Rinis, στον σκηνοθέτη των βραβευμένων videos Charalampos Kandiliotis και φυσικά στο μαέστρο Konstantinos Dellis και σε όλα τα παιδιά της Φιλαρμονική Φιλιατών... 

Να μην παραλείψουμε τα συγχαρητήρια στο Δήμο Φιλιατών και στο Δήμαρχο Σπυρος Παππας, που υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια και σ' αυτές τις συνθήκες κρίσης, η φοίτηση στη Φιλαρμονική ορχήστρα Φιλιατών είναι ΔΩΡΕΑΝ!
ΒΑΣΩ ΓΚΟΡΟΥ - ΕΡΤ 


 
Read More »
Η Φιλαρμονική Φιλιατών ζωντανά στην ΕΡΤ1 (+ΒΙΝΤΕΟ) Η Φιλαρμονική Φιλιατών ζωντανά στην ΕΡΤ1 (+ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ο Θεσπρωτός Γρηγόρης Τζιοβάρας μεταξύ των πιο έγκριτων πολιτικών συντακτών στην Αθήνα

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017
Ο Θεσπρωτός Γρηγόρης Τζιοβάρας (από την Κοκκινιά Φιλιατών) συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο έγκριτων πολιτικών συντακτών στην Αθήνα! 
Σεμνός άνθρωπος, υπηρετεί τη δημοσιογραφία με εντιμότητα, συνέπεια και επάρκεια για πολλά χρόνια, σημειώνοντας πολλές επιτυχίες και βάζοντας πάνω απ’ όλα την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. 
Έχει δουλέψει στην "Αυριανή", στον οργανισμό Λαμπράκη, στο ΑΠΕ ως διευθυντής του πολιτικού τμήματος και τώρα εργάζεται στο "Πρώτο Θέμα" και συνεργάζεται με την τοπική εφημερίδα "Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ". 
Διατηρεί στενές σχέσεις με τον τόπο του και ειδικά το χωριό του, αφού με την πρώτη ευκαιρία βρίσκεται στη Θεσπρωτία, όταν βέβαια του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. 
Παλαιότερα υπήρξε και περιφερειακός σύμβουλος του νομού. 
Πάντα αληθινός, με καθαρή σκέψη και ειλικρινή φωνή. 


 
Read More »
Ο Θεσπρωτός Γρηγόρης Τζιοβάρας μεταξύ των πιο έγκριτων πολιτικών συντακτών στην Αθήνα  Ο Θεσπρωτός Γρηγόρης Τζιοβάρας μεταξύ των πιο έγκριτων πολιτικών συντακτών στην Αθήνα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ημερίδα με θέμα: "Διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνιακές δεξιότητες" στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017
Read More »
Ημερίδα με θέμα: "Διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνιακές δεξιότητες" στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Ημερίδα με θέμα: "Διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνιακές δεξιότητες" στο Α' Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Ο Πρόεδρος κος Αλέξανδρος Πάσχος η Διοικητική Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, σας προσκαλούν στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Επιμελητηρίου με την ευκαιρία του Νέου Έτους, στην Ηγουμενίτσα, στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ, την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11 00 . 


Read More »
Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα “Ανοικτό και Ελεύθερο Λογισμικό”

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Το Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με το εκπαιδευτή ενηλίκων κ. Μάντζιο Παναγιώτη (Msc Πληροφορικής), σας καλούν την Δευτερα 06/02/2017 στις 18:00 στην Ημερίδα με θέμα “Ανοικτό και Ελεύθερο Λογισμικό” στο Αμφιθέατρο του Δ.Ι.Ε.Κ. Ηγουμενίτσας (28ης Οκτωβρίου 7).

Στόχος της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν τα πλεονεκτήματα του ανοικτού και ελεύθερου λογισμικού και της Ανοικτής Πρόσβασης για τους πολίτες, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους, ακόμη και σε εκείνους που δεν έχουν κάποια γνώση πάνω στο αντικείμενο του ανοικτού και ελεύθερου λογισμικού.

Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη και μετά το πέρας της θα χορηγηθούν σε όλους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 26650-26987 (ΔΙΕΚ Ηγουμενίτσας, κ. Μπούας Ηλίας), 26510-03702 (Click4Web, Ιωάννινα).


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα “Ανοικτό και Ελεύθερο Λογισμικό” Ηγουμενίτσα: Ημερίδα με θέμα “Ανοικτό και Ελεύθερο Λογισμικό” Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Φιλιάτες: Ημερίδα με θέμα " Αθλητικές κακώσεις και διατροφή αθλητων"

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017


Read More »
Φιλιάτες: Ημερίδα με θέμα " Αθλητικές κακώσεις και διατροφή αθλητων" Φιλιάτες: Ημερίδα με θέμα " Αθλητικές κακώσεις και διατροφή αθλητων" Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Ηγουμενίτσα: Εκπαιδευτική ημερίδα για την εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων συγκομιδής, διαλογής και μεταφοράς ελαιοκάρπου

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της O.Ε.Φ. AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ σας προσκαλούν την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 στις 10:30 πμ να συμμετέχετε σε εκπαιδευτική ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πολιτιστικό κέντρο Ηγουμενίτσας στην αίθουσα Πάνθεον με θέμα:
"Εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων συγκομιδής, διαλογής και μεταφοράς ελαιοκάρπου"

Η δράση θα πραγματοποιηθεί από την εταιρεία AGRON AE – Γεωπονικές Υπηρεσίες, με εισηγήτρια από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του εγκεκριμένου προγράμματος της Οργάνωσης Παραγωγών Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς.

O.Ε.Φ. AΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ
Κα. Φωτεινή Βαγγελή
Εmail: easthes@otenet.gr,
grammatia@easthes.ondsl.gr
Τηλ: 2665025482


 
Read More »
Ηγουμενίτσα: Εκπαιδευτική ημερίδα για την εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων συγκομιδής, διαλογής και μεταφοράς ελαιοκάρπου Ηγουμενίτσα: Εκπαιδευτική ημερίδα για την εφαρμογή εναλλακτικών μεθόδων συγκομιδής, διαλογής και μεταφοράς ελαιοκάρπου Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

Φιλιάτες: Ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με τις σχολές της Αστυνομίας»

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με τις σχολές της Αστυνομίας» θα πραγματοποιήσει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Φιλιατών, στο πλαίσιο της αποτελεσματικότερης εφαρμογής του θεσμού του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση και καθοδήγηση των μαθητών, η κατάθεση εμπειριών και ανταλλαγή απόψεων των συμμετεχόντων ομιλητών και η ανίχνευση των αναγκών των μαθητών για περαιτέρω ενημέρωση.

Ομιλητές:
  • Φώτιος Ντίνης, Υποδιευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας.
  • Βασιλική Β. Παππά, Msc, MA, Σύμβουλος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού.


 
Read More »
Φιλιάτες: Ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με τις σχολές της Αστυνομίας» Φιλιάτες: Ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με τις σχολές της Αστυνομίας» Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο στα Σύβοτα

Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017


 
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση! 


 
Read More »
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο στα Σύβοτα ΠΡΟΣΟΧΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος αύριο στα Σύβοτα Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2017 Rating: 5
Blog Pop-up

Σελίδες